Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

Gwida Tat- Televixin - it-Tnejn, it-Tnejn, 29 ta Apr, 2024

05:50 CEST
Pikku Kakkonen
29.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51 CEST
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:53 CEST
Kuu ja minä
Kukkuluuru löytää aarrelaatikosta kruunun ja päättää leikkiä väärinpäin-prinsessaa. Satumaassa kaikki lähtevät vierailulle väärinpäin-linnaan juomaan väärinpäin-teetä väärinpäin-prinsessan kanssa.
fi
06:15 CEST
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Tyhmy ja Tonttunen tutkailevat miten voi saada selville mitä itselle kuulu.
fi
06:16 CEST
Laura
Laura oppii tarhassa, että melkein mitä tahansa voi käyttää soittimena. Keittiön astioita paukuttava tyttö kuitenkin vähän arveluttaa isää. Muuttaako tarhan konsertti hänen mielensä?
fi
06:27 CEST
Robo ja riiviöt
Robo käy louhikkoisella, hiekkaisella planeetalla, missä vastaan tulee hyvin energinen riiviö nimeltä Iloinen pomppoilija.
fi
06:32 CEST
Barbapapa
Kutsumaton vuohivieras livahtaa barbojen kotiin. Vuohi on melkoinen ahmatti ja vieläpä kaikkiruokainen! Barbapirpanat ryhtyvät tutkimaan, kuka kumma vohkii kaiken heidän kodistaan.
fi
06:43 CEST
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Rikun ja Ramin uusintauutiset. Ihminen on laskeutunut kuuhun.
fi
06:45 CEST
Ryhmä Hau
Kausi 6. Pennut pelastavat merilehmän. Taimi-emäntä ja Eki-isäntä saavat maatilalleen lehmän sijasta merilehmän. / Pennut pelastavat aamiaisen. Ryhmä Hau pelastaa Aleksin ja herra Totterin vaahterasiirapista.
fi
07:07 CEST
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:09 CEST
Pikku Kakkonen
29.04.2024 08:09.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:10 CEST
Metsäleikkimestarit
Lapset kuulevat huhua vaarallisesta kulkurista Bellefontainen metsässä ja lähtevät etsimään häntä.
fi
07:23 CEST
Taruvaeltajat
Manu lukee muinaisen kulttuurin kadonneesta aarteesta ja innostaa Taruvaeltajat lähtemään timanttijahtiin Etelä-Amerikkaan. He löytävät viisaan, vanhan tutkijan ja aarteen, joka on kaikkien näkyvillä.
fi
07:35 CEST
Unna Junná
Lapset kertovat Essille kuvin lempipaikoistaan. Hitruus Ruu ja kaverit: Luola. Mikä soitin?
fi
07:44 CEST
Athleticus
Kirahvi on ensi kertaa laskettelemassa ja nousee innoissaan hiihtohissillä vihreään rinteeseen.
fi
07:50 CEST
Jumppahetki
Tasapaino ja voima
fi
08:00 CEST
Strömsö
Pistokkaista saa uusia kasveja yksinkertaisesti ja edullisesti. Owe näyttää, kuinka se käy. Lee vierailee pienessä kehräämössä Koskössä, ja Anders tarjoilee sinisimpukkapastaa. yle.fi/stromso
fi
08:30 CEST
Latela
Kausi 1, 10/10. Tallien autot ovat yleisön nähtävillä American Car Show'ssa. Yleisö äänestää ja vihdoin selviää, kumpi talli voittaa.
fi
09:00 CEST
Tiettömän taipaleen takana
Evy ja Inge Otterskred ovat uhmanneet tietöntä taivalta ja rakentaneet elämäntyönsä jylhälle vuonotilalle. Vyöryvaara on siellä todellinen, mutta heidän on pärjättävä vaaran tullenkin omillaan.
fi
09:40 CEST
Norja ilmasta nähtynä
Koe Norja ilmasta käsin.
fi
09:45 CEST
LAKEUSlife
Emma ja Pauli käyvät isolla kirkolla ja miettivät tulevaisuuden areenoita. Kristiinalla palaset loksahtelevat paikoilleen. Laurin kesä huipentuu juhliin. Ystävykset nostavat maljan elämälle lakeuksilla!
fi
10:10 CEST
Riistametsällä
Tavi. Jørgen ja Nikolaj ovat taas valmiina uusiin metsästysseikkailuihin. Marraskuinen sää ei haittaa, kun kaverukset lähtevät Pohjois-Jyllantiin tavijahtiin. Ellei pientä sorsalintua saada saaliiksi, syövät pojat lokkia.
fi
10:50 CEST
Matkapassi
Yksi maailman pisimmistä valtateistä kulkee Argentiinan päästä päähän ja haastaa jopa kokeneen autoilijan. Matkalla tutustutaan esihistoriallisiin luonnonpuistoihin, inkojen muumioihin ja huikaisevaan tähtitaivaaseen.
fi
11:45 CEST
Tanskalainen maajussi
1. tuotantokausi, osa 5/8. Frankilla on kädet täynnä töitä, sillä navetan ovi on saatava valmiiksi ja tupa viimeisteltyä. Pian on ensimmäiset vuohetkin lahdattava ja omenapuut oksastettava. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia.
fi
12:15 CEST
SuomiLOVE
Lauri Tähkän tunteikas SuomiLOVE-ilta ystävien seurassa. Mukana mm. Ismo Alanko ja EETU.
fi
01:30 CEST
Søren Vesterin puutarha
Søren innostuu pienistä puutarhoista ja löytää sellaisen Pernillen luota Hadsundista. Pernille on onnistunut muuttamaan pelkän ruohikon fantastiseksi paratiisiksi vain muutamassa vuodessa. Søren saa hyviä neuvoja, joiden avulla terassin voi muuttaa viheriöiväksi minipuutarhaksi, jossa kasvaa puita.
fi
02:00 CEST
Taivaan tulet
Kohutoimittaja paikalla poliisin tehdessä pidätyksen. Lötjönen joutuu sairaalaan.
fi
02:50 CEST
Aivan yksin
1/4. Rockmuusikko Willy, 24, haluaa kokeilla rajojaan yksin luonnon helmassa. Black metal on Willyn suuri intohimo, mutta nyt hän vaihtaa kitaran kelomökkiin ja viettää kuukauden Ylä-Paatsjoen kansallispuistossa autiotuvissa ja laavuilla. Hänelle selviää kuitenkin pian, että asia olisi pitänyt valmistella paremmin. Norjalainen sarja ihmisistä, jotka haastavat itsensä lähtemään luontoon aivan yksin.
fi
03:30 CEST
Yliopistollinen eläinsairaala
Peppi-varsasta toivotaan esteratsua mutta sen jalassa on huolestuttava luupatti. Murskaako patti omistajien unelmat? Lahjaksi saatu kanarialintu ei pysty pitämään päätään suorassa - mystistä sairautta tutkitaan eksoottisten eläinten klinikalla. Syöpää sairastava Dobby tulee kontrollikäynnille.
fi
04:00 CEST
Pikku Kakkonen
Maanantai 29.4.2024. Katsellaan Tuomon kanssa Albi Lumiukko, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Pyöräillään, Muru, Historia hanskassa, Katti Matikainen sekä Pippa ja Popi.
fi
05:00 CEST
SuomiLOVE
Kausi 7, jakso 4/5. Elastinen valtaa SuomiLOVEn lavan yhdessä ystäviensä kanssa. Mukana mm. Egotrippi ja Tehosekoitin.
fi
06:15 CEST
Vikin ja Köpin matkailuohjelma
Ensimmäisessä jaksossa kohteena on Puolan Varsova. Viki polttaa paikallisten kanssa kumia, ja Köpi saa kutsun puolalaisiin kotibileisiin.
fi
07:05 CEST
Theroux ja alkoholin kirous
Louis tutkii alkoholismin aiheuttamia ongelmia, sen kriittisiä fyysisiä sivuvaikutuksia, sekä lääkärien, potilaiden ja perheiden kohtaamia haasteita.
fi
08:05 CEST
Taaperoiden vuosi päiväkodissa
Koskettava dokumentti seuraa kaksivuotiaiden Balderin ja Haakonin elämää ja kasvamista ihmiseksi Norjassa. Vuosi päiväkodissa on ystävyyttä ja läheisyyttä, mutta myös nahistelua ja kaipausta - kaikkea sitä, mitä me ihmiset olemme ja tunnemme sydämessämme.
fi
09:15 CEST
Sorjonen
Päiväkodin johtaja Susanna Lehdon kotoa löytyy formaliiniin upotettu sikiö. Sorjosen tutkimukset paljastavat lapsiin liittyvän vaikenemisen verkoston.
fi
10:15 CEST
Toistaiseksi tuntemattomasta syystä
"Tuliko se sen takii että meil oli kaikki liian hyvin." Marja Rouvali menetti poikansa Hermannin Orimattilassa vuonna 2011 sattuneessa liikenneonnettomuudessa.
fi
10:45 CEST
Sorsapaisti
Komediallinen lyhytelokuva kertoo Mamusta, nuoresta maahanmuuttajasta, joka yrittää tehdä vaikutuksen treffikumppaniinsa valmistamalla hänelle illallisen. Kun ruoka tarjoillaan, deitti huomaa, että ateria on hieman liian "eksoottinen" hänen makuunsa. Pääosissa Kardo Shiwan, Leena Pöysti. Käsikirjoitus Jelica Jerinic, Aleksandar Markovic. O: Jelica Jerinic. T: Sons of Lumière, 2023
fi

Gwida Tat- Televixin - it-Tlieta, it-Tlieta, 30 ta Apr, 2024

05:50 CEST
Pikku Kakkonen
30.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51 CEST
Nimipäiväonnittelu
Onnea, Sisko!
fi
05:52 CEST
Hei Taavi
Oravat lähtevät kävelylle metsään auttaakseen Taavia löytämään erityisen lehden.
fi
06:00 CEST
Tulipop
Hämy ja Kupla eksyvät Unohdettuun metsään ja muistelevat aiempaa harharetkeään.
fi
06:07 CEST
Nallen laulut
Värejä. Musiikkinumero Nalle-sarjasta. Säv. Soili Perkiö, san. Eppu Nuotio, sov. Matti Kallio.
fi
06:09 CEST
Nelli ja Noora
Tytöt katselevat valokuvia ja saavat loistoidean.
fi
06:16 CEST
Onni-siili
Olivia alkaa järjestellä täydellistä piknikiä. Tehdään pitkä lista tarvikkeista ja sitten alkavat pitkät valmistelut.
fi
06:23 CEST
Pikku Kakkonen
30.04.2024 07:23.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:24 CEST
Pippa ja Popi
Pippa koristelee naamaria yllätykseksi Popille. Popi tulee paikalle ennen kuin yllätys on valmis. Pippa yrittää pitää Popin ulkona, jottei tämä näkisi yllätystä liian aikaisin.
fi
06:31 CEST
Kiri ja Lolo
Lolo torkahtaa valtavan laiskiaisen selkään ja joutuu tietämättään melkoiselle retkelle.
fi
06:36 CEST
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Senjan vieras Simo-taikuri tekee taikatempun konfeteilla ja taikalaatikolla.
fi
06:38 CEST
Puu Fu Tom
Tikku löytää Latvalan kirjastosta toiveita toteuttavan taikakiven. Onko kuitenkaan oikein käyttää toisen taikakiveä kysymättä, ja mitä tapahtuu, kun tuhmat sienet pihistävät sen?
fi
06:59 CEST
Askarrellaan
Vilja askartelee Sohvin kanssa Pennin suunnitteleman naamarin. Askarteluohjeet löytyvät yle.fi/lapset -sivustolta.
fi
07:06 CEST
Mimosa ja Lennu
Hurja Korstokyklooppi haluaisi olla merirosvo. Mimosa tarjoutuu antamaan hänelle merirosvotunteja.
fi
07:17 CEST
Nimipäiväonnittelu
Onnea, Sisko!
fi
07:19 CEST
Pikku Kakkonen
30.04.2024 08:19.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:21 CEST
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
07:22 CEST
Siivekkäät
Siivekkäiden kotipuussa kasvaa maukkaita marjoja, mutta ne kypsyvät hitaasti. Kaverukset edistävät kypsymistä ensin lempein keinoin, mutta sitten touhu kiihtyy ylikierroksille.
fi
07:25 CEST
Dronettajat
Tiki-tiimin ja Kaksosten välisessä kisassa tapahtuu virhe ja Snadi menettää näkökykynsä vähäksi aikaa. Seuraava kisa on kuitenkin aivan pian, eikä Tiki-tiimi aio jättää sitä välistä.
fi
07:50 CEST
Jumppahetki
Vetreyttä selkään
fi
08:00 CEST
Strömsö
Kiinnostaako kalastus, mutta se tuntuu vaikealta? Pilkkiminen sopii myös lapsille ja aloittelijoille. Kaj Eloluoma kertoo, kuinka siinä pääsee alkuun, ja pian grillissä kypsyvätkin ahvenet. Lisäksi kuullaan, minkälaisia vaihtoehtoja saippualle on.
fi
08:30 CEST
Latela
Kausi 2, 1/9. YleX tilaa Lateloilta avolava-auton Justin Bieberin etkoille. Pojilla on vaivaiset 21 päivää aikaa rakentaa tyylikäs pick-up.
fi
09:00 CEST
Tiettömän taipaleen takana
Jonny Losvik on luonut yhden Pohjois-Norjan kauneimmista puutarhoista, paljain käsin ja aivan vaivihkaa. Eräänä päivänä siellä vieraili jopa Norjan kuningatar.
fi
09:40 CEST
Norja ilmasta nähtynä
Koe Norja ilmasta käsin.
fi
09:45 CEST
SAVOlife
Eemilin jokkisauton laitto nostattaa monta voimasanaa, varsinkin kun epäonni osuu kohdalle. Lindan unelmana on menestyä kenttäratsastajana kansainvälisellä tasolla. Kotona Suonenjoella huomiota vaatii majoituspalveluja tarjoava kartanokompleksi ja sitä pyörittävä perhe, joka on kokenut alkuvuodesta suuren menetyksen. Kiialle unelmien täyttymys on oman mummolan kaltainen paikka, jossa hän voi elää rauhassa eläinten ja puolisonsa Jannen kanssa. Waltteri on hiljattain ottanut vastuulleen puolet vanhempiensa mansikkatilasta. Mansikat vaativat kesällä koko elämän.
fi
10:10 CEST
Riistametsällä
Lyhytnokkahanhi. Joulukuussa Jørgen ja Nikolaj lähtevät Länsi-Jyllantiin, missä kaverusten tavoitteena on saada paistiksi lyhytnokkahanhi. Ellei lintua saada, joutuu Nikolaj loihtimaan purtavaa kontiaisista.
fi
10:50 CEST
Matkapassi
Matka pitkin Argentiinan valtatietä jatkuu. Nyt yritetään Patagonian korkeimman vuoren valloitusta, tutustutaan ikivanhoihin kalliomaalauksiin Unescon maailmanperintökohteessa ja päädytään Cabo Vírgenes -majakalle.
fi
11:45 CEST
Tanskalainen maajussi
1. tuotantokausi, osa 6/8. Frank ryhtyy tekemään omenamehua yhdessä naapurien kanssa. Navetanovi on viimein valmis, ja Frank on perin onnellinen löytäessään metsiköstä hasselpähkinöitä.
fi
12:15 CEST
SuomiLOVE
Kausi 7, jakso 4/5. Elastinen valtaa SuomiLOVEn lavan yhdessä ystäviensä kanssa. Mukana mm. Egotrippi ja Tehosekoitin.
fi
01:30 CEST
Søren Vesterin puutarha
Søren ei pidä siitä, että puutarha näyttää avaralta pallokentältä. Hän haluaa tehdä asialle jotain ja päättää rakentaa ison kukkapenkin väliin aidan. Søren lainaa verstaalta työvälineitä hitsatakseen terassille kunnon pergolan. Osa 10/11. (Søren Vesters trädgård S2, T: DR, 2022)
fi
02:00 CEST
Vikin ja Köpin matkailuohjelma
Ensimmäisessä jaksossa kohteena on Puolan Varsova. Viki polttaa paikallisten kanssa kumia, ja Köpi saa kutsun puolalaisiin kotibileisiin.
fi
02:50 CEST
Aivan yksin
2/4. Norjalainen Willy jatkaa vaellustaan Ylä-Paatsjoen kansallispuistossa, Suomen ja Venäjän välimaastossa. Tällaisesta elämästä hän on aina haaveillut, mutta pystyykö rokkari elämään erakkona kokonaisen kuukauden? Entä kohtaako hän karhun, kun hän taittaa taivalta kohti kolmen valtakunnan rajapyykkiä? Norjalainen sarja ihmisistä, jotka haastavat itsensä lähtemään luontoon aivan yksin.
fi
03:30 CEST
Yliopistollinen eläinsairaala
Viivi-kilpikonna tuodaan terveystarkastukseen. Klinikkaeläinhoitaja Ellu tuo työpaikalleen omat koiransa: Maijan ja Joen lihakset huolletaan ennen matkaa Maailman Voittaja-näyttelyyn. Akita Chinon kivuliaisiin virtsaamisongelmiin etsitään ratkaisua.
fi
04:00 CEST
Pikku Kakkonen
Tiistai 30.4.2024. Katsellaan Iinan kanssa Momolu ja ystävät, Tie tähtiin, Sanaleikki, Kettu ja Jänö, Retkellä Oonan kanssa ja Petteri Kaniini.
fi
05:00 CEST
SuomiLOVE
Kausi 7, jakso 5/5. Kauden päättävän SuomiLOVE-illan päätähtenä nähdään SANNI yhdessä mukaan kutsumiensa artistivieraiden kanssa. Mukana mm. Gasellit.
fi
06:15 CEST
Kummeli
Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Danny.
fi
06:38 CEST
Kummeli
Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Heikki Silvennoinen.
fi
07:06 CEST
Maailman kauneimmat rautatiematkat
Viimeinen junareitti kulkee Englannin pohjoisosasta Cornwallin kärkeen Devonin Rivieraa pitkin. Cornwallissa käydään St Germansissa ja Penzancessa. Lopuksi höyryveturi vie Kingsweariin, Dartjoen suulle.
fi
07:52 CEST
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
08:00 CEST
Sekunnit
Junien uutta ohjausjärjestelmää ylistetään luotettavaksi, mutta todisteet eivät vakuuta Maritaa. Marita saa syyn epäillä myös oman tiiminsä puolueettomuutta.
fi
08:55 CEST
Jokaisen miehen takana
Kausi 1, 3/8. Michael tuntee paineet niskassaan, kun eräs somevaikuttaja ja Vibeken siskonpoika käyvät ravintolassa. Naja tekee ratkaisevan valinnan.
fi
09:21 CEST
Stalkkerin vainoama
Felixin kokema häirintä saa uusia muotoja, kun tuntemattomasta numerosta aletaan ottaa yhteyttä hänen työtovereihinsa Luulajan lentotukikohdassa. Samaan aikaan myös Felixin perheeseen ja läheisiin ystäviin kohdistuu suoria uhkauksia. Felix saa kuitenkin apua yllättävältä taholta.
fi
10:11 CEST
Naapurin Abdi
Somalialaissyntyinen Abdi kertoo sodan ja rikollisuuden leimaamaa elämäänsä naapurinsa ja elokuvantekijä Douwen avulla. O: Douwe Dijkstra. T: Valk Producties (Buurman Abdi/Neighbour Abid, Alankomaat 2022). Lyhytelokuva on voittanut 20 festivaalipalkitoa, mm. Locarnossa ja Kosovon Dokufestissa.
fi
10:40 CEST
Hillo
Jaksossa selviää, miksi seksipikkareita ei kannata pukea sukujuhliin ja mitä on kehtaaminen. Myös ylireagoinnin rajoilla käydään.
fi