TV12

TV12

TV12 – en lite roligare TV-kanal med fokus på humor, film och sport. Hos oss är kvaliteten det absolut viktigaste för att du ska bli både överraskad och underhållen. Våra humorprogram bjuder in till både leenden och skrattfester. Och i vår Tio-Bio blandar vi klassikerna som du vill se om och om igen. Dessutom kommer vi att följa de stora mästerskapen under året, för vi älskar sport, spänning och allt annat som sätter guldkant på din TV-stund. Välkommen till TV12 och hitta dina favoriter.

Sweden

Gwida Tat- Televixin - il-Ħadd, il-Ħadd, 05 ta Mej, 2024

12:10 CEST
 Innocent
Sally är skärrad efter Karens hot och inser att hon inte kan bo kvar hos Alf och Jenny. Polisen sätter press på Gary Walker och John Taylor i hopp om att komma vidare med utredningen.
sv
01:10 CEST
 Innocent
Säsongsavslutning. Polisen blir alltmer övertygade om att de har funnit mördaren, men kan det ha varit fler personer inblandade?
sv
02:10 CEST
 Lie With Me
Seriestart. Tvåbarnsföräldrarna Anna och Jake påbörjar ett nytt liv i Jakes hemland Australien efter en tuff period i London.
sv
03:15 CEST
Brynolf & Ljung
Medverkande är bland andra Rickard Söderberg, Samir Badran, Viktor Frisk, Björn Skifs, Ann Westin, Tobias Persson, David Batra, Henrik Hjelt, Micke Tornving och Gry Forssell.
sv
03:45 CEST
112 - på liv och död
Brandmannen Magnus åker till en stor trafikolycka på E4:an där en man befaras vara allvarligt skadad. Maria i Göteborg hjälper en man som fått en stroke och läget verkar kritiskt. Elin letar efter en man som försvunnit i en skog.
sv
05:00 CEST
The Motorway
Seriestart. En av årets mest trafikerade helger är här och patrullerna längs med M1 rustar sig för kaos. Marrissa hanterar en höghastighetskrasch som kan få ett dödligt utfall.
sv
06:00 CEST
The Motorway
Som vanligt är det en hektisk dag längs med motorvägen och patrullerna behöver vara redo för alla typer av nödsituationer.
sv
07:00 CEST
Räddad i sista sekund
Brandmannen John Conway får rycka ut när semestern på Bali blir på liv och död när en kvinna faller 30 meter ner i en vulkan.
sv
08:00 CEST
Räddad i sista sekund
En skärmflygare kraschar in i en klippa, med ett fall på 150 meter framför honom. En komplicerad räddningsaktion inleds. En dykare får andnöd under en spjutfisketur och räddas av ett kvicktänkt agerande från sin bror.
sv
09:00 CEST
Räddad i sista sekund
En hängglidare inser plötsligt att han inte är fastspänd, hundratals meter upp i luften. Det blir en skräckfärd för mannen och instruktören att ta sig ner till marken. USA:s kustbevakning evakuerar 24 män från ett kapsejsat fartyg.
sv
10:00 CEST
Kronofogden knackar på
En hyresgäst skyller sina skulder på en hyresvärd och blir ursinnig på Stewart och Elmor. Paul och Steve tvingas ta till drastiska åtgärder när de hamnar mitt i ett skilsmässodrama, där en affärsman är skyldig sin före detta fru en…
sv
11:00 CEST
112 - på liv och död
Ålandspolisen Nicolai får larm om en medvetslös person. Brandmannen Emma i Västervik rycker ut till en trafikolycka. Brandmannen Tony från Farsta brandstation larmas till en källarbrand.
sv
12:00 CEST
V64 Direkt
Direktsänd V64-omgång från Bro Park.
sv
02:30 CEST
V75 Direkt
Direktsänd V75-omgång från Vermo travbana.
sv
06:00 CEST
Två bröder emellan
Två bröder emellan är en svensk fars om bröderna Gustav och Ingmar som har en diversehandel och driver en liten hotellrörelse.
sv
08:35 CEST
Rolandz på Rondo
Robert Gustafssons dansband Rolandz grundades 2008 och var egentligen tänkt att bara göra ett framträdande i Dansbandskampens pausunderhållning. Men gruppen blev så populär att den nu hållit på i över tio år.
sv
10:05 CEST
America's Funniest Home Videos
Det blir en skrattfest utan dess like i America's Funniest Home Videos, under ledning av Alfonso Ribeiro. Det bjuds på pinsamheter, gulliga djur, felsägningar, klumpiga barn och komiska olyckor.
sv
11:05 CEST
America's Funniest Home Videos
Det blir en skrattfest utan dess like i America's Funniest Home Videos, under ledning av Alfonso Ribeiro. Det bjuds på pinsamheter, gulliga djur, felsägningar, klumpiga barn och komiska olyckor.
sv

Gwida Tat- Televixin - it-Tnejn, it-Tnejn, 06 ta Mej, 2024

12:00 CEST
Farmen
Fyra nya farmare har tagit plats på gården och de känner sig snabbt hemma i gruppen. En ny storbonde tillträder och ovisshet råder kring hur ledarskapet ska te sig.
sv
12:30 CEST
Farmen
Arbetet med uppdragen går framåt men i gruppen finns många viljor och åsikter om hur sysslor ska göras. Gränsen mellan att ge goda råd och att ge kritik är hårfin och när någon ringer i klockan och samlar gruppen kommer en rad…
sv
01:00 CEST
Farmen
De stulna skyltarna ur grönsakslandet skapar huvudbry. Det är dags för sommarens första Torpkamp och nervositet och ovisshet råder inför storbondens val av vilka tre som ska få pröva lyckan.
sv
01:30 CEST
Farmen
Efter gårdagens turbulens sänker sig ett lugn över gården. Bea vaknar på sin bästa sida och bestämmer sig för att göra något fint för sina vänner på gården. Storbonden stöter på motstånd när en av Farmarna vägrar ta order.
sv
02:00 CEST
Farmen
Det är kor som står på spel den här veckan och inför att Wincent ska godkänna uppdragen är det lite oroligt på gården.
sv
03:00 CEST
American Ninja Warrior
Fyra ninjaveteraner återvänder till tävlingen när det är dags för Philadelphia att visa vad de går för. Som vanligt gäller det att ta sig förbi sex svåra hinder, där två av dem är sprillans nya moment.
sv
04:55 CEST
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:00 CEST
 MacGyver
En hämndlysten intern som nyligen blivit frigiven ger sig ut i skogen på jakt efter MacGyver.
sv
06:00 CEST
The Motorway
Ännu en hektisk dag väntar för utryckningsteamen längs med M1. En grupp män promenerar på motorvägen nära Leeds och Gareth och Nick tar sig snabbt dit för att förhindra en olycka.
sv
07:00 CEST
Fångad med AI
Seriestart. Vi får reda på hur butiksägare försöker stoppa den ökade stöldvågen med AI och kroppskameror. I Nottingham försöker en polisenhet stoppa en inbrottstjuv med hjälp av en drönare.
sv
08:00 CEST
 MacGyver
MacGyver ingår i en jurygrupp som hålls isolerad från omvärlden för en mordrättegång med rasmotsättningar. Men han tycker inte att polisen skött sitt arbete tillräckligt bra och smyger ut från överläggningarna för att göra en egen…
sv
09:00 CEST
Pawn Stars: pantbanken
Säsongsavslutning. En hjälm som tidigare ägts av Evel Knievel dyker plötsligt upp på pantbanken. Senare öppnar Rick en kokbok som skrivits av konstnären Salvador Dali, vilket gör honom sugen på att anordna en middagsbjudning!
sv
10:00 CEST
Polisens biljakter
Säsongsavslutning. Vi följer med poliserna i Nottingham på fler intensiva gripanden och biljakter. Ingen brottsling kan känna sig säker när teamet med hjälp av sina hundar kommer till undsättning.
sv
11:00 CEST
Polisens biljakter
Säsongsstart. Nottinghamshires hjältar är tillbaka, och det med råge. I dagens avsnitt hamnar en patrull i en av de mest intensiva polisjakter som någonsin fångats på kamera.
sv
12:00 CEST
112 - på liv och död
Brandmannen Daniel rycker ut på ett larm om en försvunnen person. Polisen Magnus söker efter en beväpnad person i ett bostadsområde i Gävle och ambulanssjuksköterskan Pelle styr upp ambulansens insats vid en olycksplats.
sv
01:00 CEST
Kronofogden knackar på
Paul Bohill och Ben Pinner tvingas ta till extrema medel när en gäldenär låser in sig I sin lägenhet. Delroy Anglin och Brian O’Shaughnessy hamnar I en het dispyt mellan en verkstad och en missnöjd kund – som stammer dem på en hel…
sv
02:00 CEST
Kronofogden knackar
Ett gäng husockupanter har barrikaderat sig i ett nedlagt daghem. Efter att ha brytit sig in genom grindarna, förstår Paul, Steve och Ben att det här kommer att bli en av de tuffaste vräkningarna någonsin.
sv
03:00 CEST
112 - på liv och död
En cruising anordnas i ett samhälle strax utanför Gävle och poliserna Magnus och Malin finns på plats hela kvällen. Plötsligt går larmet om en misshandel. Ambulanssjuksköterskan Danne och kollegan Pelle hjälper en tjej som svimmat.
sv
04:00 CEST
Polisens biljakter
En förare kör på en polisbil och riskerar flera liv när han kör på motorvägen i hög hastighet. Plötsligt beger han sig in mot Nottinhamshires stadskärna och det blir en kamp mot klockan för att hinna stoppa honom innan saker och ting…
sv
05:00 CEST
Polisens biljakter
Det blir ännu en intensiv dag för teamet, när en förare av en Ford Focus gör att en biljakt inleds. Som tur är får polishunden Quantum upp ett spår, som leder till en närliggande toalett.
sv
06:00 CEST
Pawn Stars: pantbanken
Säsongsstart. Första avsnittet för säsongen har ett sporttema. Rick får tag på ett värdefullt baseball-kort med Babe Ruth från 1923, Corey träffar en man som vill sälja en tröja från New York Yankees Lou Gehrig och sedan köper Rick…
sv
07:00 CEST
Mountain Men
Säsongsstart. Vintern närmar sig bergen och Jakes lejonjakt slutar inte som förväntat. Tom och Nancy hamnar i bråk med den lokala befolkningen av prärievargar, samtidigt som Jason ställs öga mot öga med en brunbjörn.
sv
08:00 CEST
Nya trafikpoliserna
Efter att ha stoppat en bil där föraren misstänks för droghandling tas han in till stationen. Snabbt görs en upptäckt i en barnleksak... Polisen Nick hamnar mitt i en intensiv biljakt där föraren börjar köra på andra bilar med flit.
sv
09:00 CEST
Världens farligaste vägar
Säsongsstart. Skådespelaren Will Mellow tar med sig bästa vännen Keith Lemon på en intensiv resa runt Albanien. Det är ett av Europas fattigaste länder och det hyser också några av kontinentens farligaste vägar, vilket duon snart ska…
sv
10:00 CEST
Poliserna i våldsvågen
Seriestart. Två män hittas skjutna i en förort till Stockholm och polisen Michael tar upp jakten efter mördaren. Rickard ger oss insyn i ett omtalat mord med en femtonårig gärningsman och Rissa kallar områdets föräldrar till ett…
sv