SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

Gwida Tat- Televixin - il-Ħamis, il-Ħamis, 02 ta Mej, 2024

01:55 CEST
 Göta kanal eller vem drog ur proppen
En arabisk prins ska lägga en stororder på svenska motorbåtar. För att avgöra vem som ska få kontraktet utlyser han en tävling mellan två konkurrenter: storföretaget Uniship och lilla Anderssons båtvarv.
sv
03:30 CEST
 Äppelkriget
En tysk finansman kommer till Skåne för att omvandla den idylliska lilla byn Änglamark till en gigantisk nöjespark. Det är dock inte alla som välkomnar honom med öppna armar...
sv
05:10 CEST
 Agnes Cecilia - en sällsam historia
När Nora är fem år omkommer hennes föräldrar. Men de vuxna påstår att mamma och pappa är bortresta. Tio år senare flyttar Nora och hennes nya familj till en ny lägenhet och det underliga börjar.
sv
07:20 CEST
 Pippi Långstrump
Tänk att få segla på de sju haven tillsammans med sin pappa och sedan flytta in i ett gammalt kråkslott. Tänk att ha en egen apa och en häst! Tänk att både vara starkast i världen och stenrik! Tänk att få vara Pippi Långstrump.
sv
08:35 CEST
 Fanny och Alexander
Filmen utspelas i början av 1900-talet.och kretsar kring den förmögna familjen Ekdahl. Äldsta sonen Oscar driver tillsammans med sin hustru Emelie den lokala och familjeägda teatern.
sv
11:40 CEST
 En enkel till Antibes
Änklingen George har fått nog av sin hemhjälp Maria som stjäl hans saker och sina vuxna barn som försöker sälja hans hus och komma över pengarna.
sv
01:25 CEST
 Jag är med barn
Bosse är en dagdrömmande kille som jobbar på reklambyrå men drömmer om att bli författare. Till slut tar han mod till sig och begär tjänstledigt ett par månader för att skriva sin första roman.
sv
03:10 CEST
 Vuxna människor
Frank lever ett respektabelt liv med sin fru Nenne. Deras liv är till synes perfekt förutom att äktenskapet går på tomgång och de bestämmer sig för att gå i terapi.
sv
04:45 CEST
 Kalle Blomkvist och Rasmus
Professorn och hans lille son Rasmus blir bortförda av en kidnapparliga. Som tur är finns mästerdetektiven Kalle till hands. I Lillköping går det spännande kriget mellan Röda och Vita Rosen vidare.
sv
06:00 CEST
 Kvarteret Skatan reser till Laholm
Sommaren närmar sig och det är dags för vännerna i Kvarteret Skatan att spika de traditionella gemensamma semesterplanerna. Men allt är inte som det brukar. Det strävsamma paret Magnus och Fridas relation har gått i stå.
sv
07:25 CEST
 Flykten till framtiden
70-talets Stockholm återskapas i denna komedi om 22-årige skivbutiksbiträdet Svante som lider av ett dödligt hjärtfel.
sv
09:00 CEST
 Hamilton
På initiativ av CIA får Carl Hamilton i uppdrag att stoppa ett försök att smuggla ut en kärnvapenladdad missil från Ryssland via Sverige.
sv
11:05 CEST
 Rötmånad
Frisörmästare Assars fru Sally varit borta i flera år när hon överraskande dyker upp vid deras sommarhus i skärgården där han bor med dottern Bella.
sv

Gwida Tat- Televixin - il-Ġimgħa, il-Ġimgħa, 03 ta Mej, 2024

12:45 CEST
 Tommy
Det är veckan före jul när Estelle landar på Arlanda. Det är ett år sedan hon flydde landet med sin man Tommy och deras dotter efter ett legendariskt rån. Och nu är även den fruktade Tommy på väg hem.
sv
02:20 CEST
 Göta kanal 2 - kanalkampen
Det är för dags nya äventyr på Göta kanal och den här gången ska tävlingen bli dokusåpa. TV-bolagets vd är nervös och Anderssons båtvarv för sin del står på ruinens brant. Miljoner står på spel.
sv
04:00 CEST
 Smultronstället
Ingmar Bergmans klassiker där Victor Sjöström som åldrad professor reser genom Sverige och glider runt i sitt minnes ruiner. Den gamle professorn Isak Borg är på väg i bil till Lund där han ska promoveras till jubeldoktor.
sv
05:30 CEST
 Ronja Rövardotter
Ronjas liv började storslaget. När hon föddes åskade det hemskt i berg och skogar och rövarhövdingen Mattis var vild av lycka. Nu skulle Mattisätten fortsätta att leva och här fanns ämne till en ny rövarhövding. Trodde Mattis, ja.
sv
07:35 CEST
 Filip & Fredrik presenterar Trevligt folk
Som första afrikanska lag har Somalia anmält sig till bandy-VM. Spelarna bor dock inte i Somalia. De bor i Borlänge. Och ingen av dem har någonsin åkt skridskor. VM i Sibirien börjar om sex månader.
sv
09:10 CEST
 The Stig-Helmer story
Komedi om Stig-Helmer Olsson och hans liv innan han gav sig ut på sina sällskapsresor. Stig-Helmer berättar i nutid om uppväxten i slutet av 50-talet och början av 60-talet, om Nalentiden, om televisionens ankomst och början på vår…
sv
10:45 CEST
 Höstsonaten
Charlotte Andergast, en internationellt framgångsrik pianist, har precis förlorat sin make. Hans bortgång får henne att bestämma sig för att resa till sin dotter Eva.
sv
12:15 CEST
 Jönssonligan dyker upp igen
Komedi med Gösta Ekman och Ulf Brunnberg.
sv
01:45 CEST
 Så som i himmelen
En framgångsrik dirigent avbryter drastiskt sin karriär och drar sig tillbaka till sin barndomsby i Norrland. Där finns en liten kyrkokör som varje torsdag övar i församlingshemmet och när dess medlemmar ber honom leda den har han…
sv
03:55 CEST
 Äppelkriget
En tysk finansman kommer till Skåne för att omvandla den idylliska lilla byn Änglamark till en gigantisk nöjespark. Det är dock inte alla som välkomnar honom med öppna armar...
sv
05:35 CEST
 Mannen som slutade röka
När korvdirektören Hugo Alighieri dör ärver sonen Dante 17 miljoner kronor. Det finns dock ett villkor i testamentet; Dante måste sluta röka inom två veckor och sedan vara rökfri i ett år, annars går alla miljonerna till farbror…
sv
07:15 CEST
 P & B
Under en presenning i Stockholm möts Petterson och Bendel som båda är nedgångna och panka. Ändå föreslår Bendel att de båda ska bilda ett bolag och bli rika.
sv
09:00 CEST
 Den enfaldige mördaren
Sven är harmynt och eftersom omgivningen har svårt att förstå vad han säger, kallas han allmänt för Idioten. När Svens mor avlider ackorderas han ut till fabrikör Höglund, en grym och hänsynslös man som gärna utnyttjar och plågar…
sv
10:45 CEST
 En förälskelse
Drama med Peter Haber och Nina Gunke.
sv