Veronica / Disney XD

Veronica / Disney XD

Overdag de kids en 's avonds de mannen Bij Veronica is het leven een feest! Speciaal voor jong volwassenen heeft Veronica een breed aanbod aan films en populaire series. Tot 18.00 uur zie je op deze zender Disney XD.

Netherlands

Gwida Tat- Televixin - it-Tlieta, it-Tlieta, 30 ta Apr, 2024

12:29 CEST
Sydney Harbour Force
De kustwacht doet zijn best om een ongeluk op hoge snelheid te voorkomen. Een reddingsteam moet tevens uitrukken om vijf mensen te redden die in een bootcrash hebben gezeten.
nl
01:22 CEST
Veronica Offside
Talkshow waarin het laatste voetbalnieuws door wisselende tafelgasten wordt besproken. Met een biertje op tafel en amateurclubs in tenue in het publiek is het altijd gezellig in deze 'voetbalkantine'.
nl
02:16 CEST
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Meisje leent de laatste uitvinding van Muis om haar familie te vermaken. Dit is leuk voor zolang het duurt, maar de uitvinding dreigt om de hele familie op te slokken als elk familielid een diepe verbintenis meent te voelen.
nl
04:11 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De juwelen van Vrouwe Bubbelmans zijn gestolen. De kinderen komen erachter dat Kat de schuldige is. Hoewel, Kat mag misschien wel schuldig zijn, maar ze was zich niet bewust van haar daden. De kinderen willen het rechtzetten.
nl
04:22 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen worden gevraagd om op de hamster van de buren te passen. Ze krijgen hele specifieke instructies en mogen de hamster niet uit zijn kooi laten. Muis vindt echter dat dieren niet in kooien horen en laat de hamster stiekem vrij.
nl
04:33 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen werken samen om een geweldige kerstverrassing voor hun ouders te organiseren.
nl
04:44 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Mama en papa kondigen aan dat ze gaan trouwen. De twee families gaan nu samenwonen. De ruzies van de kinderen lopen echter uit de hand en brengen het huwelijk van de ouders in gevaar.
nl
04:55 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Mama en papa blikken terug op hun bruiloft en hoe iedereen één grote familie is geworden. De kinderen beseffen dat mama en papa ongelukkig zijn als ze niet bij elkaar zijn, maar ze weten niet hoe ze dit kunnen oplossen.
nl
05:06 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Het trio gaat Regenboogsneeuw zoeken. Zorgen voor een kitten blijkt geen gemakkelijke taak.
nl
05:28 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav moet daden verrichten om de lente aan te laten breken.
nl
05:50 CEST
Viking Skool
Op een ochtend worden de jonge leerlingen wakker en beseffen ze dat alle leraren verdwenen zijn. Nu niemand meer de leiding heeft, is er niemand die deze wilde kinderen in toom kan houden.
nl
06:13 CEST
Viking Skool
Erik heeft genoeg van de tegenslagen die zijn familie voortdurend moet doorstaan. Als hij een geluksmunt opgraaft, lacht het geluk hem toe, maar dit houdt ook in dat de mensen om hem heen ongeluk ervaren.
nl
06:35 CEST
Droners
Als hij het mes van drie guillotines op rij probeert te ontwijken, gaat Corto's drone doormidden.
nl
07:01 CEST
Groen in de grote stad
Wanneer Gloria's ouders op bezoek komen, verleidt ze de Greens te liegen over haar succes.
nl
07:25 CEST
Groen in de grote stad
Op oudejaarsavond dringt Cricket erop aan om Gloria te helpen haar voornemen te volbrengen om haar oude liefde, Kevin, te benaderen. Cricket en Remy dagen Vasquez uit voor een sneeuwballengevecht en Tilly creëert een sneeuwpop.
nl
07:49 CEST
DuckTales
Kwik, Kwek en Kwak ontdekken samen met de kleindochter van mevrouw Beakley, Webby, lang bewaarde familiegeheimen uit het epische verleden van Dagobert, waardoor de familie op escapades over de hele wereld gaat.
nl
08:14 CEST
DuckTales
Dagobert en Goldie bundelen hun krachten om een kleine stadje in het wilde westen te redden. Ze doen zich voor als bandieten om te doen alsof ze een overval plegen op de corrupte zakenman John D. Rockerduck.
nl
08:40 CEST
Viking Skool
Arni neemt zijn vrienden mee naar de kelder en moet zijn angsten onder ogen zien.
nl
09:06 CEST
Viking Skool
Ylva wil, net als Turid, een Valkyrie worden, met andere woorden: de crème de la crème. Maar Astrid en Turid betwijfelen of ze het in zich heeft. Ylva wil zichzelf bewijzen door op een vliegend paard te rijden.
nl
09:32 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer de drie vrienden vast komen te zitten in een gondel, bedreigen paniek en paranoia hun vriendschap. Bovendien is Chrome depressief sinds Osmo Winterton in het geheim aanbood om de Olympische Spelen te organiseren.
nl
09:58 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Als Gustav doet alsof hij een knuffel is, ziet een meisje hem aan voor een enorme teddy-yeti.
nl
10:24 CEST
Phineas en Ferb
Paul de bezorger reist rond naar al zijn adressen: Phineas en Ferb's huis, Doofenshmirtz's Evil Inc, en OWCA, en hij helpt de stad te redden. Geïnspireerd door Ferb's anti-zwaartekracht apparaat, hangt Phineas trampolines op in de hele stad.
nl
10:49 CEST
Phineas en Ferb
Wanneer mam wil dat iedereen zo stil mogelijk is zodat ze haar bei-examen kan afleggen, maken Phineas en Ferb ninja outfits. Baljeet gaat de Danville Berg beklimmen zonder enige hulp van uitvindingen.
nl
11:13 CEST
Amphibia
Sprig probeert af te komen van een foodtruck die het familiebedrijf bedreigt. De Plantars bieden zich aan als vrijwilligers om Domino naar de dierenarts te brengen.
nl
11:35 CEST
Amphibia
Anne en de Plantars proberen een museum te beroven. De Boonchuys nemen de Plantars mee naar de Thaise tempel.
nl
12:00 CEST
DuckTales
De familie is zich er niet van bewust, maar ze ontdekken al snel dat de geplande familiefotoshoot onderdeel zou kunnen zijn van een grotere wens die mis is gelopen.
nl
12:24 CEST
DuckTales
Huey racet tegen Violet in een uitdaging om Senior Young Beaver te worden. Scrooge en de familie gaan op zoek naar de geheime schat van de marmot.
nl
12:50 CEST
DuckTales
Een spionage-videogame wordt gevaarlijk echt wanneer Launchpad en Paco het plan van F.O.W.L. Agent Steelbeak moeten stoppen.
nl
01:15 CEST
DuckTales
De familie sluit zich aan bij een zeemeerminnengenootschap om een vermist object te vinden, maar Louie is ervan overtuigd dat de schijnbaar onschuldige zeemeerminnen zelf schurkachtige plannen hebben.
nl
01:37 CEST
DuckTales
Donald en Luis misleiden Daisy om de Three Knights zover te krijgen dat ze deelnemen aan een feest.
nl
02:02 CEST
DuckTales
Kwik, Willie en Karel nemen een slecht functionerende GASD mee terug naar het lab waar hij in Japan is gemaakt. Terwijl Kwik een band opbouwt met de robotjongen, dreigt een geheim uit Willie's verleden de stad te vernietigen.
nl
02:28 CEST
Pokémon: Black & White
Ash en Iris stuitten op een hotel waar een familie dringend hulp nodig heeft.
nl
02:53 CEST
Pokémon: Black & White
Ash en Iris treffen een indringer aan bij de vechtclub van Don George.
nl
03:18 CEST
Droners
Oro wil heel erg graag net zoals de andere Terranen gaan worden.
nl
03:44 CEST
Droners
De Tiki's moeten het opnemen tegen Nurato, een verschrikkelijke draaikolk, in een spannende race.
nl
04:10 CEST
Droners
Whale heeft iets heel speciaals bedacht voor Pocamourus Day. De teams vliegen in teams van twee en de drone moet ook een hybride drone van beide teams zijn. Corto hoopt dat hij zo dichter bij Sun kan komen.
nl
04:35 CEST
Het huis van de uil
Luz voelt zich schuldig over het feit dat Eda haar krachten is verloren. In een poging het Owl House te helpen, besluit ze uit te varen en op zoek te gaan naar een lucratieve premie.
nl
05:00 CEST
Gravity Falls
De Pines proberen weer terug te keren naar een normale situatie, nadat het uit de hand loopt met Gideon, door een feest te organiseren.
nl
05:26 CEST
Groen in de grote stad
Gloria opent een nieuw café en probeert haar perfecte recensies hoog te houden, en laat geen middel onbeproefd. Bill wil zijn familie dwingen een positievere houding aan te nemen, trouw aan zijn motto.
nl
05:48 CEST
Groen in de grote stad
Op zijn eerste tripje koopt Cricket een zingende vis, die hij Barry Cuda noemt. Het steeds maar herhalende liedje irriteert iedereen, tot iemand hem voorgoed wil laten zwijgen.
nl
06:00 CEST
The Big Bang Theory
Leonard is verrast wanneer Beverly op bezoek komt en erg vriendelijk naar hem is. Al snel ontdekt hij de ware reden waarom zij langskomt. Denise en Stuart blijven te lang bij het huis van Wolowitz.
nl
06:16 CEST
Schitt's Creek
Johnny valt steil achterover van de prijs van Moira's avondjurk voor de rode loper tijdens de première van haar film. Ondertussen neemt Stevie David onder valse voorwendselen mee op een roadtrip.
nl
06:43 CEST
Two and a Half Men
Alan komt er achter dat Louis hem, op de een of andere manier, cool vindt. Hij wil dit graag zou houden, hiervoor zal hij echter wel Waldens regels moeten overtreden.
nl
07:08 CEST
Two and a Half Men
Walden en Alan raken bevriend met een groep van drie moeders, dit gaat goed totdat Walden gevoelens begint te ontwikkelen voor één van de dames.
nl
07:34 CEST
The Big Bang Theory
Sheldon en Amy wachten op belangrijk nieuws van de Nobelprijscommissie. Penny en Leonard proberen hun geheim te bewaren. Ondertussen laten Bernadette en Wolowitz hun kinderen voor de eerste keer achter.
nl
07:57 CEST
The Big Bang Theory
Bernadette en Wolowitz laten hun kinderen voor het eerst alleen achter. Penny en Leonard proberen een geheim te bewaren. Sheldon en Amy blijven bij elkaar. Koothrappali krijgt een nieuwe vriend.
nl
08:25 CEST
Old
Een idyllische vakantie verandert in een nachtmerrie wanneer een gezin een strand bezoekt waar ze om de een of andere reden snel ouder worden. Hun hele leven wordt gereduceerd tot één dag.
nl
10:34 CEST
Fantasy Island
De geheimzinnige Mr. Roarke laat op zijn tropisch eiland de wensen van zijn gasten uitkomen. Maar als deze fantasieën in nachtmerries veranderen, moeten de bezoekers ineens vechten voor hun leven.
nl

Gwida Tat- Televixin - l-Erbgħa, l-Erbgħa, 01 ta Mej, 2024

12:46 CEST
Veronica Film
Filmmagazine waarmee je op de hoogte bent van alle films op Veronica. Zo worden de nieuwste en grootste films onder de loep genomen, en worden dingen getoond die de meeste mensen missen.
nl
01:12 CEST
Border Security: Australië
Een kijkje achter de schermen bij de eerste verdedigingslinie van de Australische landsgrenzen: de douane, immigratiedienst en quarantaineafdeling. Aan hun de taak om smokkelaars, illegale immigranten en mogelijke terroristen te onderscheppen.
nl
01:35 CEST
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De mobiele telefoon van Hond gaat en hij is verrast dat Sensei hem belt met belangrijk nieuws. Hij is van plan om binnenkort met pensioen te gaan en wil hem dit van tevoren vertellen.
nl
04:11 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kaas koopt een doedelzak en wil lid worden van de band van Bo en Flo. Ze heeft echter geen idee hoe ze deze moet spelen waardoor haar spel een kwelling is voor iedereen die het hoort.
nl
04:22 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen en Meisje gaan een dagje naar Opa die een aantal leuke activiteiten voor hen gepland heeft. Maar Jongen en Meisje gaan zo op in hun eigen spelletje dat ze Opa helemaal vergeten.
nl
04:33 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen houden een garageverkoop, maar hebben er moeite mee dat ze hun speelgoed uit hun kindertijd moeten verkopen. Ze proberen een overval te plegen om alles weer terug te krijgen.
nl
04:44 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanneer Hond een machine uitvindt die de bal voor hem gooit, is Kaas ervan overtuigd dat dit een groot succes zal worden. Maar Muis doet er alles aan om zijn positie als familie-uitvinder te houden.
nl
04:55 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen en Meisje nemen het tegen elkaar op als goochelaars tijdens Skippy's Open Mic Night.
nl
05:06 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Gustav ontdekt dat de toekomstige Gustav eenzaam is en geen vrienden heeft, doet hij er alles aan om zijn huidige vrienden te beschermen. Rita ruilt van huis met een monstermeisje voor een studie in monsterologie.
nl
05:28 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo en Rita gaan met Gustav mee om zijn voorouders te herdenken op de monsterbegraafplaats en vertellen elkaar spookverhalen. Wanneer Osmo een wezel beledigt, veroorzaakt hij een oorlog tussen de wezels en Winterton.
nl
05:50 CEST
Viking Skool
Op school is het de traditie om tijdens het koolraapfestival een koolraapkoning en -koningin te verkiezen. Astrid denkt dat dit Ylva's kans is om te bewijzen dat ze het in zich heeft om een Walküre te worden.
nl
06:13 CEST
Viking Skool
Erik wordt lid van een geheim genootschap van studenten, maar om lid te blijven moet hij steeds gevaarlijkere uitdagingen aangaan. Arni en Ylva waarschuwen hem dat zijn houding onverstandig is.
nl
06:35 CEST
Droners
Wanneer Team Tiki wordt gesaboteerd tijdens een trainingsrun, wordt Team Pirate geschorst van de competitie wegens vals spelen. Maar Mouse is er zeker van dat ze vals beschuldigd zijn en steunt hun zaak, tot grote ergernis van Corto.
nl
07:00 CEST
Groen in de grote stad
Wanneer de kinderen een rollenspel spelen bij Remy, leiden zijn regels tot conflicten. Wanneer de Groenen uit gaan voor karaoke, worstelt Tilly om te beslissen welk muziekgenre het beste haar ware zelf zal uitdrukken.
nl
07:26 CEST
Groen in de grote stad
Bill begeleidt Cricket en Gabriella's eerste afspraakje. Een meningsverschil tussen Cricket en Tilly verandert in reality-TV-achtig vermaak voor Gloria en Oma.
nl
07:50 CEST
DuckTales
De kinderen moet er alles aan doen om te voorkomen dat Dagobert de volgende Goudglans wordt. Zijn obsessie met wat verdwenen muntjes wordt hem bijna te veel.
nl
08:15 CEST
DuckTales
Penumbra raakt ervan overtuigd dat Della een aanval aan het plannen is. Donalds dutje wordt constant onderbroken door avonturen.
nl
08:40 CEST
Viking Skool
Op de Vikingskool zijn de voorbereidingen voor de clanvergadering in volle gang. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen de twaalf koningen, de leiders van de Viking-clans, samen bij de school en zweren ze de school open te houden.
nl
09:06 CEST
Viking Skool
Terwijl Arni kiezelstenen verzamelt op het strand, komt hij een kiezelsteentrol tegen. Hij begint het wezen te bestuderen en hoopt een trollenexpert te worden, zodat hij indruk kan maken op zijn klasgenoten.
nl
09:32 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo en Anders raken verdwaald terwijl ze aan elkaar vastgelijmd zitten tijdens een schoolreisje. Rita ontdekt dat ze een groot talent heeft voor het maken van ijssculpturen met een kettingzaag.
nl
09:57 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Gustav de nieuwe burgemeester van Winterton wordt, lijkt alles mooi en aardig, totdat er een ramp uitbreekt. Als burgemeester Chrome zijn trouwdag vergeet, doen Rita en Osmo er alles aan om haar ouders bij elkaar te brengen.
nl
10:23 CEST
Phineas en Ferb
Het plan van Candace om wat met Jeremy te doen, valt in duigen als hij interesse krijgt in het nieuwe spel van Phineas en Ferb, jetpackvolleybal. Phineas en Ferb maken hun eigen vliegende schotel om het mysterie op te lossen van de vele graancirkels.
nl
10:44 CEST
Phineas en Ferb
Meap keert terug om Phineas en Ferb te helpen. Samen moeten ze proberen om de slechte Mitch te verslaan, zodat hij niet Meap's planeet overneemt. Dr. Doofenshmirtz gaat op bezoek bij zijn oude aartsvijand.
nl
11:10 CEST
Amphibia
Polly probeert om Frobo weer tot leven te wekken. Een gevaarlijke vijand vindt de Plantars.
nl
11:34 CEST
Amphibia
Anne en de Plantars gaan naar de film terwijl de Boonchuys proberen te voorkomen dat een geheime regeringsagent hen vindt. Anne probeert Sprig een geweldige verjaardag op aarde te bezorgen.
nl
12:00 CEST
DuckTales
Kwek moet zijn innerlijke schurk omarmen om de geliefde Noorse Worstelkampioen Jormungandr te verslaan, in een gevecht om het lot van de aarde.
nl
12:25 CEST
DuckTales
Wanneer een geheimzinnige dief Duckstad bezoekt, moet Lena haar verleden confronteren en samenwerken met Zwarte Magica, haar verraderlijke tante.
nl
12:51 CEST
DuckTales
Penumbra heeft heimwee en wil naar huis. Webby wil bewijzen dat de aarde wel degelijk heel leuk kan zijn door Glomgolds nieuwste geschenk naar Duckburg te rijden, het verdachte Flintferris Glomwheel.
nl
01:16 CEST
DuckTales
Dagobert en Goldie Glittergoud veranderen in tieners als ze tegen Rockerduck racen.
nl
01:38 CEST
DuckTales
Dawking krijgt een onverwachte handlanger als hij het bestaan van een donker complot ontdekt.
nl
02:03 CEST
DuckTales
Terwijl Darkwing, Gosalyn en Launchpad vechten tegen een stad vol superschurken, werken de jongens onbewust samen met de snode Bradford om Scrooge te redden.
nl
02:28 CEST
Pokémon: Black & White
Ash moet het opnemen tegen drie leiders in zijn eerste Unova-macth in Striaton City.
nl
02:54 CEST
Pokémon: Black & White
Ash moet nog een horde nemen door een laatste leider te verslaan voor hij een nieuw badge krijgt.
nl
03:19 CEST
Droners
Scarlett kondigt de Race Royale aan, een grote klassieker waarin alle deelnemers het tegen elkaar moeten opnemen op het schelpenboscircuit. Iedereen kent de regels, behalve de Tiki's die net aan het toernooi hebben meegedaan.
nl
03:45 CEST
Droners
Op het eiland worden clandestiene races georganiseerd en gewonnen door de ridder Aquae.
nl
04:11 CEST
Droners
Scarlett kondigt een speciale race aan. De mecanix in elk team moeten hun drone aanpassen.
nl
04:37 CEST
Het huis van de uil
De ouders van Amity zorgen ervoor dat Luz, Willow en Gus worden geschorst van Hexside. Luz maakt een gevaarlijke afspraak met de ouders van Amity om weer op school te worden toegelaten.
nl
05:02 CEST
Gravity Falls
Soos gebruikt een dating simulator om hem te leren hoe hij met meisjes moet praten. Hij is namelijk op zoek naar iemand die met hem naar een feest wil.
nl
05:27 CEST
Groen in de grote stad
Cricket probeert een rolmodel te zijn op de buddy-dag. Nancy wil haar mannetje staan op de boerderij en het werk van de overwerkte Bill overnemen. Ondertussen worstelt hij om te ontspannen in een spa.
nl
05:48 CEST
Groen in de grote stad
Oma wil wat tijd voor zichzelf en gooit de familie uit huis, zodat ze voor het eerst naar een hotel kunnen gaan. Oma beseft echter al snel dat ze het helemaal niet leuk vindt om alleen te zijn.
nl
06:00 CEST
The Big Bang Theory
Bernadette en Wolowitz laten hun kinderen voor het eerst alleen achter. Penny en Leonard proberen een geheim te bewaren. Sheldon en Amy blijven bij elkaar. Koothrappali krijgt een nieuwe vriend.
nl
06:19 CEST
Schitt's Creek
David en Patrick geven een housewarmingfeestje en Ted gaat eindelijk uit de bol, terwijl Johnny en Moira op Roland Jr. moeten babysitten.
nl
06:40 CEST
Two and a Half Men
Alan en Walden zijn vastberaden om Louis ervan te overtuigen dat de Kerstman echt bestaat, dit is echter moeilijker dan verwacht.
nl
07:05 CEST
Two and a Half Men
Walden ontdekt hoe moeilijk het is om vrouwen uit te nodigen nu Louis bij hen woont. Intussen vraagt Herb aan Alan of hij Lyndsey mee uit mag vragen.
nl
07:30 CEST
The Big Bang Theory
Leonard en Sheldon, twee sociaal ongemakkelijke theoretische wetenschappers, ontmoeten hun nieuwe, beeldschone buurvrouw; Penny. Leonard is geïnteresseerd in de nieuweling, maar Sheldon wil niets weten van deze tegenpool.
nl
07:57 CEST
The Big Bang Theory
Sheldon kan niet geloven hoe slordig het appartement van Penny is wanneer hij een pakketje langs brengt. Hij besluit haar kamer samen met Leonard grondig schoon te maken.
nl
08:25 CEST
Star Wars: The Force Awakens
Ex-Stormtrooper Finn en Rey belanden in een intergalactische strijd tussen goed en kwaad. Samen met de oude Han Solo nemen ze het op tegen Kylo Ren en de First Order.
nl