Disney Channel

Disney Channel

Disney Channel Nederland/Vlaanderen is een Nederlandstalige televisiezender in het bezit van The Walt Disney Company dat 24 uur per dag wordt uitgezonden. Hoewel deze uitvoering niet in Luxemburg is te zien, wordt Disney Channel Nederland/Vlaanderen ook weleens Disney Channel Benelux genoemd. Ook refererend aan Disney Channels Beneluxonderdeel van Disney Channels Worldwide.

Netherlands

Gwida Tat- Televixin - it-Tlieta, it-Tlieta, 07 ta Mej, 2024

12:07 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Mevrouw Mendeleiev zal Tikki en Garments vangen om de wereld te bewijzen dat magische wezens bestaan. Ladybug en Cat Noir zullen hun geheim moeten beschermen.
nl
12:29 CEST
Mystery Lane
Een gemaskerde kat met lange klauwen en een gevlekte vacht stormt midden in de nacht de slaapkamer van de koningin binnen. Vervolgens wordt de vorstin uit haar paleis ontvoerd.
nl
12:51 CEST
Mystery Lane
Net op het moment dat McFlare en agent Paxton een ontmoeting hebben om belangrijke informatie uit te wisselen, worden ze aangevallen door een mysterieuze tegenstander met een geavanceerde vechttechniek.
nl
01:13 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Een meermonster raakt bevriend met Gustav. Dit in de hoop Osmo en Rita op te eten.
nl
01:25 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo wil erbij horen, maar dit gaat behoorlijk mis en leidt tot een kleine ramp.
nl
01:36 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Als Gustav een legendarische ontstopper uit het stadstoilet haalt, denkt hij dat hij Wintertons enige echte loodgieter is, waardoor Ned baalt. Osmo en zijn vrienden moeten hem helpen zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.
nl
01:48 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Ned denkt dat Osmo eenzaam is en geeft hem een huisdier dat een monster blijkt te zijn.
nl
02:00 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Wanneer Master Fu's verleden terugkomt om hem te achtervolgen, neemt hij Marinette en Adrien's Miraculous terug om hen te beschermen. Maar ze zijn tot alles bereid om hem te verdedigen.
nl
02:21 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
De moeder van Max verandert in Stertrein. Nu ze aan het stuur van een vliegende trein zit, wil ze haar droom om astronaut te worden realiseren.
nl
02:43 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Ladybug moet haar vriend en vijand redden wanneer Kagami's moeder in Ikari Gozen verandert. Zij wil Kagami straffen, omdat ze haar niet gehoorzaamt.
nl
03:05 CEST
Mystery Lane
Detective McFlare vreest dat de diamantendief die momenteel actief is in Londen achter de diamant van de koningin zal aangaan. Hij moet een manier bedenken om de edelsteen te beschermen.
nl
03:27 CEST
Mystery Lane
In de wijk Marylebonemaakt vindt een reeks kattenontvoeringen plaats. Een kat die erin slaagde te ontsnappen, vertelt dat hij werd aangevallen door een gigantische mier die de katten immobiliseert met behulp van een vloeistof.
nl
03:49 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Osmo en Rita Gustavs familie bezoeken, moeten ze noodgedwongen zijn leven tussen de mensen voor iedereen geheim houden terwijl ze ook nog opa's eetlust moeten ontwijken.
nl
04:00 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Nadat Osmo een ongemakkelijk gesprek weet te vermijden door Ned in het ijs in te vriezen, moet hij zijn plaats innemen als loodgieter van Winterton, met Gustav als assistent en Rita die Neds oogknipperingen vertaalt.
nl
04:12 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Gustav ontdekt dat de toekomstige Gustav eenzaam is en geen vrienden heeft, doet hij er alles aan om zijn huidige vrienden te beschermen. Rita ruilt van huis met een monstermeisje voor een studie in monsterologie.
nl
04:24 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Rita ruilt haar huis met een monster genaamd Emmer voor een studie in monstrologie.
nl
04:35 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo en Rita gaan met Gustav mee om zijn voorouders te herdenken op de monsterbegraafplaats.
nl
04:47 CEST
De Geweldige Yellow Yeti: Winterton Regels
Osmo verhuist met zijn vader naar Zimowice, een dorp vlakbij de poolcirkel. Hier ontmoeten Osmo en zijn nichtje Rita een gele yeti genaamd Gustav, met wie ze veel avonturen beleven.
nl
04:49 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Terwijl ze in het park aan het fietsen zijn, ontmoeten de kibbelende kinderen de Smiths. Een broer en zus die niet lijken te vechten zoals de kinderen dat doen. In feite zijn de twee Smiths erg solidair met elkaar.
nl
05:00 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Muis koopt een videogame die bedoeld is om samenwerking binnen het gezin te bevorderen. Maar in plaats van samenwerken, ruziën ze tijdens het spelen. Muis komt daarom op het idee om een robot te maken die het gezin straft zodra iemand ruzie maakt.
nl
05:11 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen's nieuwe hulpbedrijf is een succes, maar hij drijft zijn werknemer Hond tot het uiterste, zonder dat hij het doorheeft. Hond is te loyaal om nee te zeggen, maar hij voelt zich ellendig.
nl
05:22 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Muis wil dat de andere kinderen stoppen met lui zijn. Hij vindt dat ze naar doelen moeten streven, in de vorm van het winnen van wereldrecords. Door Muis' onophoudelijke coaching raakt de familie al snel geobsedeerd.
nl
05:33 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanneer een van Muis' uitvindingen per ongeluk de vacht van Kat op Jongen's gezicht plakt, maakt zijn nieuwe baard hem plotseling de populairste jongen op school. Meisje ziet haar kans om haar vijand ervan te weerhouden klassenpresident te worden.
nl
05:44 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Hond geeft toe dat hij kleurenblind is. Dit motiveert de kinderen om hem te helpen de wereld te zien zoals zij. Muis ontwerpt een speciale bril voor Hond, die zo is weggeblazen door alle kleuren dat hij schilder wordt.
nl
05:57 CEST
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Nadat Doc Ock de gevoelens van CAL heeft gekwetst, komt Team Spidey te hulp. De Groene Gobby steelt de krachten van Miles en Spidey en stopt ze per ongeluk in Bootsie, wat leidt tot nog meer spinnenkracht.
nl
06:23 CEST
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Gwen werkt samen met haar vader. Peter zijn mier wordt zo groot als een hond.
nl
06:51 CEST
Vuur Vriendjes
De Vuurvriendjes werken samen om een boomhut te bouwen. De Vuurvliegjes sporen een vluchtauto op.
nl
07:13 CEST
Vuur Vriendjes
De Vuurvriendjes helpen Fernando de Foodtruck om zijn café te openen voordat de lunchdrukte begint.
nl
07:30 CEST
Bluey
Als Bluey hulp nodig heeft bij het tekenen van een draak voor een verhaal waar ze aan werkt, vraagt ze haar vader Bandit om hulp.
nl
07:37 CEST
Bluey
Bingo en Lila vinden het geweldig om op hun nieuwe waterglijbaan te spelen.
nl
07:44 CEST
Bluey
Bluey en Bingo hebben een magische xylofoon waardoor ze papa in de tijd en ruimte kunnen bevriezen. Maar papa weet de magische xylofoon in handen te krijgen en gebruikt deze om Bluey te bevriezen.
nl
07:55 CEST
Bluey
Dokter Blue moet op bezoek komen wanneer papa een rare röntgenfoto krijgt van zuster Bingo. Het lijkt alsof er een kat in de buik van papa zit, dus dokter Blue moet meteen een operatie uitvoeren.
nl
08:02 CEST
Playdate With Winnie the Pooh
Winnie de Poeh krijgt gezelschap van Teigetje, met wie hij nu samen op zijn harmonica kan spelen.
nl
08:05 CEST
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Als de Hulk wordt geraakt door Doc Ock's Obey Ray, moet Team Spidey voorkomen dat hij haar helpt; een maki steelt de krimp- en groeitechnologie van Ant-Man en de Wasp en veroorzaakt zo problemen in de stad.
nl
08:32 CEST
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Nadat Zola het feest van het buurthuis heeft gestolen, werkt de gemeenschap samen om het terug te krijgen; Team Spidey moet uitzoeken waar Sandman een migratie van vlinders verbergt.
nl
08:58 CEST
Mickey Mouse Funhouse
Wanneer Farfus de vrienden meeneemt naar het bos om zijn familie te ontmoeten, ontdekt hij dat zijn familie er niet is. Mickey, Minnie en de vrienden versieren de wagen van Funhouse Forest voor de Adventure Parade.
nl
09:25 CEST
Mickey Mouse Funhouse
De vrienden zijn moe nadat ze de hele dag het Reuzenkrabeiland hebben verkend. Maar Goofy wil nog niet gaan. De vrienden helpen burgemeester Klarabella om de geesten uit de stad te verjagen.
nl
09:52 CEST
Bluey
Mama en papa bouwen thuis hun eigen magische klauwmachine voor Bluey en Bingo om mee te spelen. Maar papa zorgt ervoor dat winnen niet gemakkelijk is.
nl
09:59 CEST
Bluey
Mama gaat alleen op het strand wandelen, maar Bluey wil haar een schelp laten zien en rent achter haar aan. Voor het eerst reist ze alleen en treedt ze in de voetsporen van mama. Bluey heeft een aantal spannende ontmoetingen.
nl
10:10 CEST
Bluey
Bingo en Bluey kunnen het antwoord op een vraag niet bedenken terwijl ze doen alsof ze oma's zijn. Ze bellen Nana om uit te vinden of oma's eigenlijk kunnen dansen.
nl
10:17 CEST
Bluey
Tijdens een spelletje werk neemt Pa Bluey en Bingo in dienst in zijn afvoerpijpenfabriek. Als Bluey de leiding neemt, is pa niet erg onder de indruk van haar niet dansen-regel.
nl
10:24 CEST
Bluey
Als papa moet stoppen met spelen, omdat hij weer aan het werk moet gaan, proberen Bluey en Bingo allerlei dingen te verzinnen om hem zo lang mogelijk bezig te houden op de trampoline.
nl
10:32 CEST
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Lys volgt aanwijzingen om een schattig wezen te vinden dat voor chaos zorgt in de Jedi-tempel.
nl
10:35 CEST
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Als de lievelingsboom van Nubs ineens blad verliest, is er iets meer aan de hand dan je zou denken. Senna wil premiejager worden, net zoals haar grote broer. Maar hij is plotseling verdwenen.
nl
10:58 CEST
Playdate With Winnie the Pooh
Poeh Beer brengt een pot mee als hij met Knorretje gaat spelen, maar hij weet niet wat erin zit.
nl
11:04 CEST
Vuur Vriendjes
Bo en de Vuurvriendjes moeten op de kleuterkar Pow passen, maar al snel komen ze vast te zitten op een vlot. Piston moet zijn angst voor monstertrucks overwinnen om zijn vrienden te redden.
nl
11:30 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Chloe beschuldigt Marinette van het stelen van haar armband. Havik Mot verandert haar vader verandert in Rogercop, een wel heel fanatieke politieschurk.
nl
11:55 CEST
Mystery Lane
In de wijk Marylebonemaakt vindt een reeks kattenontvoeringen plaats. Een kat die erin slaagde te ontsnappen, vertelt dat hij werd aangevallen door een gigantische mier die de katten immobiliseert met behulp van een vloeistof.
nl
12:21 CEST
Groen in de grote stad
Nancy, de moeder van Cricket en Tilly, keert terug naar de stad en herenigt zich met het gezin. De kinderen zijn blij om haar te zien, maar Bill en Gramma zijn bang dat ze een slechte invloed kan hebben.
nl
12:46 CEST
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Wanneer Lunella een stof ontwikkelt waarmee ze een andere haarstijl kan krijgen, verandert haar haar per ongeluk in een gemene schurk die er alles aan doet om haar het leven zuur te maken.
nl
01:09 CEST
Kiff
Door een computerfout gaat Barry naar de middelbare school, waardoor Kiff met hem mee zal moeten gaan. Kiff vindt dat de bibliotheek luidruchtig moet zijn, maar dat loopt al snel mis.
nl
01:35 CEST
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Kai helpt Bell zijn verloren charhound te vinden en Light bindt zich aan een wild dier.
nl
02:02 CEST
Bluey
Mama haalt herinneringen op aan Bluey en Judo als baby's. Bluey leerde als eerste om te rollen, maar Judo was de eerste die kroop, dus het werd op een gegeven moment een wedloop om te zien wie er als eerste ging lopen.
nl
02:09 CEST
Bluey
Papa vindt dat de kinderen te veel speelgoed hebben en stelt voor om allemaal ze weg te doen. Om hun geliefde Mr Monkeyjocks te redden, moeten Bluey en Bingo bewijzen dat hij speciaal is.
nl
02:16 CEST
Bluey
Bluey, Snickers en Winton zijn op weg om Calypso om zijn hulp te vragen met hun problemen, wanneer ze in een hinderlaag lopen van de Terriers en hun unieke talenten gebruiken om langs.
nl
02:23 CEST
Bluey
Het is tijd voor Bluey en Bingo om uit het bad te komen, maar papa besluit hen niet te vertellen wat ze moeten doen dus de twee meiden slepen hem mee in een leuk spelletje Burger Shop.
nl
02:33 CEST
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Als Spin per ongeluk zijn eigen arm in slaap brengt met zijn arachno-sting, moet hij een nieuwe manier vinden om zijn team te helpen. Iemand heeft al het water uit de stad gestolen, aan Spidey de taak op onderzoek uit te gaan.
nl
03:00 CEST
Hamster & Grietje
Wanneer Grietje en Bailey verslaggeefster Veronica Hill volgen voor een carrièredag komen ze Van Dyke tegen, een oude vijand tegen die uit is op wraak; Kevin en Grietje proberen de hitte door te komen in de nieuwste ijssalon van de stad.
nl
03:25 CEST
Groen in de grote stad
Bill ontdekt dat zijn favoriete komiek, Fred de Boer, misschien niet is wie hij beweert te zijn; Tilly verdedigt Cricket in een familierechtzaak nadat hij wordt beschuldigd van het stelen van een hele taart.
nl
03:46 CEST
Groen in de grote stad
Nadat Cricket een pot aarde verliest, denkt de familie terug aan hoe ze de stad hebben verlaten.
nl
04:01 CEST
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Tijdens een slaapfeestje probeert Lunella haar gevoel van er niet bij horen te overwinnen met behulp van een apparaatje dat gedachten kan lezen. Maar dan wisselt ze per ongeluk van brein met Devil Dinosaur.
nl
04:23 CEST
Kiff
Kiff en Barry zijn in alles 'identieke tentakels', maar een extra cadeau kan de weegschaal doen doorslaan. Kiff en de bende verdwalen in het bos tijdens een angstaanjagende ontmoeting.
nl
04:48 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Als Monarch een unieke kans ziet om een echte tweede kans te krijgen, is hij tot alles bereid. Zelfs als dat betekent dat dit zijn laatste kans kan zijn om de Miraculous te grijpen.
nl
05:09 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Terwijl Marinette en Adrien naar elkaar toegroeien, gebruikt Lila haar manipulatie talent op Kagami. Lila's leugens kunnen de vriendschap tussen Kagami, Marinette en Adrien wel eens verpesten.
nl
05:36 CEST
Bluey
Bluey en Bingo verbergen zich onder het huis en zien twee figuren die in de achtertuin werken.
nl
05:44 CEST
Bluey
Muffin speelt grouchy oma bij een garage -uitverkoop, waardoor papa haar op een oude mobiliteitsscooter duwt, maar wanneer een echte grouchy oma het wil kopen, zal Muffin niet toegeven.
nl
05:51 CEST
Bluey
Mackenzie, Jack en Rusty spelen astronauten op een missie naar Mars, maar tijdens hun reis blijft Mackenzie vermist en niemand weet waarom, zelfs niet Mackenzie.
nl
06:01 CEST
Spidey and His Amazing Friends
Team Spidey moet Tante May redden wanneer Green Goblin's apparaat mensen laat denken dat ze piraten zijn. Doc Ock maakt een slechte botversie van TRACE-E om Team Spidey proberen te misleiden.
nl
06:28 CEST
Haileys Missies
Hailey neemt Scott mee naar Catalina Island om hem uit zijn ongebruikelijke dip te halen; wanneer Hailey een feestje geeft, ziet ze een kans om Scott te kussen als onderdeel van een onschuldig spel.
nl
06:55 CEST
Hamster & Grietje
Grietje en Bailey openen een limonadekraam. Freds moeder Stacy houdt een motiverende spreekbeurt.
nl
07:16 CEST
Hamster & Grietje
Grietje wordt onzichtbaar terwijl Bailey participeert aan een spellingscompetitie. Grietje en Bailey krijgen te maken met een onzichtbare, verbitterde maar vooral ook erg interessante oppas.
nl
07:42 CEST
Groen in de grote stad
Wanneer de kinderen een rollenspel spelen bij Remy, leiden zijn regels tot conflicten. Wanneer de Groenen uit gaan voor karaoke, worstelt Tilly om te beslissen welk muziekgenre het beste haar ware zelf zal uitdrukken.
nl
08:03 CEST
Groen in de grote stad
Bill begeleidt Cricket en Gabriella's eerste afspraakje. Een meningsverschil tussen Cricket en Tilly verandert in reality-TV-achtig vermaak voor Gloria en Oma.
nl
08:28 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
D'Argencourt verliest een verkiezing en verandert in Darkblade. Hij verandert de Parijse burgers in een leger van ridders.
nl
08:54 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Wanneer Fred zich verraden voelt door een partner, veranderd hij in de Mimespeler die al zijn mimebewegingen tot leven kan laten komen. Hij is vastbesloten zijn woede op zijn partner te uiten.
nl
09:18 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Wanneer Chlo een gerecht van een beroemde chef saboteert, verandert hij in slechterik Kung Voedsel. Hij beheerst iedereen die zijn gerechten proeft.
nl
09:44 CEST
Groen in de grote stad
De familie Groen zoekt een boek voor Cricket, maar de bibliothecaresse waarschuwt dat ze stil moeten zijn. Chip overweegt of hij werkelijk de mislukking is die Cricket zegt dat hij is.
nl
10:06 CEST
Groen in de grote stad
Chip Whistler haalt de gebouwen rond het huis van de Greens neer om een winkel te bouwen. De vraag is of de Greens Chip kunnen dwarsbomen voordat hij hun huis vernietigt.
nl
10:28 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Hond geeft toe dat hij kleurenblind is. Dit motiveert de kinderen om hem te helpen de wereld te zien zoals zij. Muis ontwerpt een speciale bril voor Hond, die zo is weggeblazen door alle kleuren dat hij schilder wordt.
nl
10:39 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Muis is helemaal klaar met de routine van altijd alles hetzelfde doen. Meisje wil wel meedenken, en stelt voor dat Muis moet beginnen met buiten vaste kaders te denken en zo zijn leven anders te in te vullen.
nl
10:50 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Meisje besluit om een opdracht voor school te doen over Kat. Kat is erg mysterieus en het zou leuk zijn meer over haar te weten te komen. De rest besluit om Meisje te helpen en ze beginnen Kat nauwlettend te volgen.
nl
11:02 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kat spuugt een magische haarbal uit. De rest gebruikt deze om alle keuzes voor hen te maken. Als deze keuzes echter leiden tot het weggeven van al hun bezittingen beginnen ze twijfels te krijgen.
nl
11:13 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als de kinderen op een dag de deur open doen ontmoeten ze Wedgie. Ze is het missende stukje in de laboratoriumpuzzel van Kaas dat hen beide tot leven heeft gewekt. Wedgie is blij eindelijk haar familie gevonden te hebben.
nl
11:24 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Ladybug en Cat Noir nemen het op tegen Tijdspuiter, een schurk uit de toekomst. De twee moeten er alles aan doen om Parijs te redden.
nl
11:45 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Een fan van Adrien is ervan overtuigd dat Adrien hem belachelijk heeft gemaakt als Party Crasher. Ladybug en haar team zullen hem moeten opvrolijken.
nl

Gwida Tat- Televixin - l-Erbgħa, l-Erbgħa, 08 ta Mej, 2024

12:07 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Manon verandert nog een keer in de Poppenspeler. Ze is vastbesloten plezier te beleven in een waxmuseum. Ladybug en Cat Noir kunnen niet stilstaan als ze haar willen stoppen.
nl
12:29 CEST
Mystery Lane
Een uiterst waardevolle diamant is gestolen uit het British Museum door Warragul, de beroemde diamantkabouter. Het probleem is dat de crimineel nog wordt vastgehouden in de gevangenis.
nl
12:51 CEST
Mystery Lane
Clever, Bro en McFlare onderzoeken meldingen over een weerwolf.
nl
01:13 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Chrome is depressief omdat Osmo Winterton aanbood om de Olympische Spelen te organiseren.
nl
01:25 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav wordt door Anders' verwende zusje aangezien voor een gigantische teddy yeti.
nl
01:36 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Het trio begint een online leveringsdienst in Winterton, wat een enorm succes is.
nl
01:48 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
De lente is laat en de mensen van Winterton beginnen zich raar te gedragen. Gustav wil helpen.
nl
02:00 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Marinette maakt een ernstige fout. Nu moet ze vechten tegen iemand waarvan ze dacht dat hij nooit geakumatiseerd zou worden.
nl
02:21 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Adrien's neef Felix zaait onenigheid tussen Adrien en zijn vrienden. Alya, Rose en Juleka worden geakumatiseerd in een kwaadaardig trio. Ladybug en Cat Noir moeten de drie schurken tegenhouden en met Felix redeneren.
nl
02:43 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Lila manipuleert alle vriendinnen van Marinette, en ze keren zich tegen haar. Marinette heeft echter een nog groter probleem: ze moet het opnemen tegen een monster dat de vorm van Ladybug aan heeft genomen.
nl
03:04 CEST
Mystery Lane
Tijdens een diplomatieke reis naar Londen wordt de huisdier-soeverein uit de stad Caïro het slachtoffer van een onverklaarbare diefstal tijdens zijn bezoek aan Buckingham Palace.
nl
03:27 CEST
Mystery Lane
De kat Salty raakt verlamd door een mysterieuze ridder met bovennatuurlijke krachten.
nl
03:49 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Osmo een wezel beledigt, veroorzaakt hij een oorlog tussen de wezels en Winterton.
nl
04:00 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Gustav, Rita en Osmo Ukko, een oude man, helpen, lokt hij hen met verhalen over zijn fortuin. Als de drie om zijn gunst wedijveren, brengen ze hun eigen vriendschap in gevaar.
nl
04:12 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Nadat Rita een boompje heeft gered, veranderen Osmo en Gustav het in een reusachtige monsterboom door speciale kunstmest te gebruiken. Terwijl Rita wil dat de boom in Winterton blijft, wil de boom vrij rondlopen.
nl
04:24 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Als de drie samen met Rufus in het stadhuis vast komen te zitten, zien ze elkaar aan voor monsters.
nl
04:35 CEST
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo en Rita gaan op zoek naar de belangrijkste ingrediënten om een monsterlijk recept na te maken.
nl
04:47 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De familie besluit om te gaan kamperen. De meisjes en jongens zijn vastbesloten om te bewijzen wie het beste kan overleven. Dit doen ze met de hulp van hun favoriete kampeertechnieken.
nl
04:58 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Met de sci-fi conventie in aantocht, is Meisje opgewonden om haar favoriete tv-ster te ontmoeten en indruk op haar te maken. Om dat te doen hoeft ze alleen maar mee te doen aan een cosplay wedstrijd.
nl
05:09 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als hun ouders de TV afpakken vanwege het slechte gedrag van de kinderen, besluiten de broers en zussen zelf de politie te vormen. Muis fungeert als rechter en beslist welk familielid een ruzie wint.
nl
05:20 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanneer Meisje zakt voor natuurkunde, biedt Muis aan haar te helpen. Maar Meisje besluiten plagiaat te plegen. Het werkt en Meisje wordt geprezen als een genie, maar haar list volhouden zou wel eens een wetenschappelijke ramp kunnen veroorzaken.
nl
05:33 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Een boom valt en vangt bijna Kaas, maar Muis redt haar op het laatste moment. Als dank speelt Kaas butler voor de man die haar leven heeft gered. Maar ze werkt al snel Muis op zijn zenuwen met haar aanhankelijkheid.
nl
05:44 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Meisje leent de laatste uitvinding van Muis om haar familie te vermaken. Dit is leuk voor zolang het duurt, maar de uitvinding dreigt om de hele familie op te slokken als elk familielid een diepe verbintenis meent te voelen.
nl
05:56 CEST
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Spidey en Iron Man moeten Stark Tower terugpakken van Doc Ock; Hulk en Miles moeten nieuwe manieren vinden om Sandman te stoppen nadat hij heeft ontdekt hoe hij hun kenmerkende moves kan ontwijken.
nl
06:23 CEST
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Wanneer de schurken samenwerken om de helden uit te schakelen, is het aan Ghost-Spider en Ms. Marvel om ze te stoppen. Wanneer Spidey een van zijn web-shooters verliest, krijgen twee kinderen de droom van hun leven om hem te helpen.
nl
06:50 CEST
Vuur Vriendjes
Jayden houdt een logeerpartijtje, zodat hij kan uitvinden wie het idee van zijn nieuwe uitvinding heeft gestolen. Carly wil lid worden van de Reddingsclub van de school, ook al is ze geen reddingsvoertuig zoals de Vuurvriendjes.
nl
07:13 CEST
Vuur Vriendjes
De picknick van Violet en Axl met hun families wordt onderbroken door een onverwacht noodgeval.
nl
07:30 CEST
Bluey
Bluey, Bingo en mama spelen Hooghoudertje rond het huis met hun laatste ballon, maar het wordt competitief wanneer papa meedoet.
nl
07:37 CEST
Bluey
Bluey en Bingo krijgen Papa-robot zover om de speelkamer schoon te maken als zij dat zelf niet willen, maar Papa-robot blijkt uiteindelijk niet goed te werken.
nl
07:44 CEST
Bluey
Bluey en Bingo spelen samen met papa in de tuin. Plotseling merkt Bingo een wandelend blad op. Ze wil het aan haar vader laten zien. maar hij is veel te druk bezig met het spel en merkt haar daarom niet op.
nl
07:54 CEST
Bluey
Bluey en papa plagen mama over haar kieskeurigheid, bij het inpakken om naar het zwembad te gaan. Maar wanneer ze onvoorbereid aankomen, realiseren ze zich dat mama al die tijd gelijk had.
nl
08:01 CEST
Playdate With Winnie the Pooh
Poeh Beer brengt een pot mee als hij met Knorretje gaat spelen, maar hij weet niet wat erin zit.
nl
08:04 CEST
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Team Spidey werkt samen om het Apple Blossom Festival te redden; Zola steelt de Spider Crawl-R.
nl
08:32 CEST
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Als de Hulk wordt geraakt door Doc Ock's Obey Ray, moet Team Spidey voorkomen dat hij haar helpt; een maki steelt de krimp- en groeitechnologie van Ant-Man en de Wasp en veroorzaakt zo problemen in de stad.
nl
08:58 CEST
Mickey Mouse Funhouse
Mickey, Minnie en hun vriendjes zijn Ridders en Draken aan het spelen, als ze zich beginnen af te vragen of draken goed of slecht zijn. Funny neemt hen mee naar het Koninkrijk Majestica om daar achter te komen.
nl
09:26 CEST
Mickey Mouse Funhouse
Mickey, Minnie en vrienden willen Funny meenemen op een picknick, maar Funny voelt zich niet goed. Funny neemt de bende mee naar Underwater Ocean World en verandert ze in zeemeermensen.
nl
09:53 CEST
Bluey
Als papa moet stoppen met spelen, omdat hij weer aan het werk moet gaan, proberen Bluey en Bingo allerlei dingen te verzinnen om hem zo lang mogelijk bezig te houden op de trampoline.
nl
10:00 CEST
Bluey
De dierentuin van Bluey zit vol met geweldige dieren, vooral de grote blauwe papa-baviaan. Maar als hij bezoeker Bingo grijpt en ontsnapt, moet dierenoppasser Bluey het wilde beest gaan vangen.
nl
10:11 CEST
Bluey
Wanneer de familie samenkomt voor een spelletje verstoppertje, is het Bluey haar beurt om tot twintig te tellen. Ze heeft echter moeite om zich op het spel te concentreren en niet op haar speelgoed.
nl
10:18 CEST
Bluey
Bluey bouwt het perfecte speelhuisje van bankkussens en is blij dat Bingo, mama en papa hun eigen huisjes naast de deur bouwen. Alles is geweldig totdat Bingo Bluey's leeshoek overneemt met haar boerderijdieren. Bluey vraagt moeder om advies.
nl
10:25 CEST
Bluey
Bluey, Bingo en mama gaan in discussie met papa over de definitie van plagen. Ze denken terug aan de keren dat papa een grote plager was, maar papa zegt dat hij het alleen maar voor de grap deed.
nl
10:32 CEST
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Wanneer Taborr en zijn piratenbende de markt van Kublop Springs plunderen, komen Kai, Lys en Nubs in actie om hen te stoppen.
nl
10:34 CEST
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Kai helpt Bell zijn verloren charhound te vinden en Light bindt zich aan een wild dier.
nl
10:58 CEST
Playdate With Winnie the Pooh
Poeh Beer brengt een kartonnen doos mee en met verbeelding kan er van alles mee gedaan worden.
nl
11:04 CEST
Vuur Vriendjes
Kinderverslaggever June wordt een bekendheid op school nadat ze verslag uitbrengt van een legende. De Vuurvriendjes maken een gigantische mobiel om de kinderen in het ziekenhuis op te vrolijken.
nl
11:30 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
D'Argencourt verliest een verkiezing en verandert in Darkblade. Hij verandert de Parijse burgers in een leger van ridders.
nl
11:55 CEST
Mystery Lane
Een uiterst waardevolle diamant is gestolen uit het British Museum door Warragul, de beroemde diamantkabouter. Het probleem is dat de crimineel nog wordt vastgehouden in de gevangenis.
nl
12:21 CEST
Groen in de grote stad
Wanneer Bill 's nachts naar buiten glipt met een mysterieuze plunjezak, verstoppen de kinderen zich in de auto om te zien waar hij heen gaat. Cricket koopt in een impuls een huisdierenslang.
nl
12:45 CEST
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Terwijl Lunella hard aan het werk is om een grote wetenschapswedstrijd te winnen, komt De Beyonder naar haar toe en bemoeit zich met haar leven om meer te weten te komen over de mensheid.
nl
01:09 CEST
Kiff
Kiff ontdekt de perfecte ontbijtgranenmix en probeert deze samen met Barry en Trevor na te maken. Kiff gaat naar de loodsschool om er ouder uit te zien voor Beryl en haar vrienden.
nl
01:34 CEST
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Yoda werkt met de Jedi om piraten tegen te houden. De Jedi moeten Taborr redden van de Ganguls.
nl
02:01 CEST
Bluey
Het is tijd voor Bluey en Bingo om uit het bad te komen, maar papa besluit hen niet te vertellen wat ze moeten doen dus de twee meiden slepen hem mee in een leuk spelletje Burger Shop.
nl
02:08 CEST
Bluey
Bingo is er helemaal van overtuigd dat de paashaas hen net als vorig jaar is vergeten, totdat Bluey een reeks aanwijzingen vindt die hen op een spannende paasei-schattenjacht leidt.
nl
02:15 CEST
Bluey
Bluey en Mackenzie zijn opgewonden om tijd door te brengen met hun twee vriendjes Mia en Captain. Wanneer de oudere kinderen weglopen om samen te spelen zonder hen, legt Calypso uit dat opgroeien moeilijk kan zijn.
nl
02:22 CEST
Bluey
De oude babykamer komt vrij. Bluey wil graag naar die kamer verhuizen, zodat zij en Bingo ieder een eigen slaapkamer hebben. Dat vinden ze allebei geweldig, maar dat betekent dat ze ook alleen moeten slapen.
nl
02:33 CEST
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Electro steelt de elektriciteit van de metro en het team gebruikt zijn kennis om haar te stoppen. Team Spidey moet meneer Von Carnegie redden van Gobby en Rhino, die op zoek zijn naar een schat.
nl
03:00 CEST
Hamster & Grietje
Een mysterieuze vrouw infiltreert in een pretpark; Bailey en Grietje brengen de dag door bij Nordle.
nl
03:25 CEST
Groen in de grote stad
Cricket en Tilly leren hun opa kennen. Nancy probeert een baan voor hem te vinden. Wanhopig om de toekomstige veiligheid van zijn gezin te garanderen, wordt Bill een hamsteraar.
nl
03:47 CEST
Groen in de grote stad
Cricket laat aan Remy zien wat er te beleven is op het platteland. Tilly zoekt een nieuwe slaapplek.
nl
04:01 CEST
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Devil is jaloers dat Lunella de klassenhamster veel aandacht geeft en laat hem daarom los.
nl
04:27 CEST
Kiff
Kiff en haar klasgenoten van de Table Town school gaan op excursie naar het aquarium.
nl
04:49 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Wanneer Marinette en Zoë worden uitgekozen om het eindejaarsfeest te organiseren, probeert een wederzijdse vijand van de meisjes hun mooie vriendschap te vernietigen.
nl
05:14 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Adrien moet naar een dansfeest dat wordt georganiseerd door zijn vader en mevrouw Tsurugi. Marinette besluit ook te gaan, maar moet een manier vinden om binnen te komen bij een privé-evenement waar ze niet verwacht of welkom is.
nl
05:41 CEST
Bluey
Judo wil in het vuil spelen met Bluey en Bingo, maar ze wordt niet geacht vies te worden.
nl
05:48 CEST
Bluey
Lucky's vader, Lucky en Chucky zijn naar de Heelers gekomen om een rugbyfinale te bekijken.
nl
06:00 CEST
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Als Spin per ongeluk zijn eigen arm in slaap brengt met zijn arachno-sting, moet hij een nieuwe manier vinden om zijn team te helpen. Iemand heeft al het water uit de stad gestolen, aan Spidey de taak op onderzoek uit te gaan.
nl
06:27 CEST
Haileys Missies
Hailey dumpt Scott bij een dinosaurusshow om een mysterieuze gadget van de professor te bouwen; Becker wil op een afgekeurde alpine glijbaan glijden maar moet haar schoolrivale Kennedy voor zich dulden.
nl
06:53 CEST
Hamster & Grietje
Grietje en Bailey gaan naar het strand en experimenteren met hun krachten. Churro ontsnapt.
nl
07:14 CEST
Hamster & Grietje
Hamster en Grietje komen een snelle schurk tegen; Kevin moet nablijven om een vandaal te vinden.
nl
07:40 CEST
Groen in de grote stad
Cricket leert de plaatselijke kinderen een nieuw scheldwoord, waardoor de kooruitvoering van het gemeenschapscentrum dreigt te worden verpest. De Groenen proberen nieuwe methodes om de verkoop van hun groentenkraam te verbeteren.
nl
08:01 CEST
Groen in de grote stad
Cricket probeert Bill te bewijzen dat hij elke maaltijd fast food kan eten. Tilly en Cricket debatteren over de vraag of de levens van de mensen in de Grote Stad met elkaar verbonden zijn.
nl
08:27 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Wanneer Rose in Prinses Parfum verandert, blijkt Tikki te missen en kan Marinette niks doen. Cat Noir zal de prins die Parijs bezoekt moeten redden van Prinses Parfum.
nl
08:53 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Nadat Max een videogametoernooi verliest, wordt hij veranderd in de Gamer. Hij gebruikt een gigantische robot om tegen Ladybug en Cat Noir te strijden.
nl
09:19 CEST
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Terwijl Marinette op Adrien in de dierentuin wacht voor hun date, verandert de beveiliger in Dierman. Ladybug en Cat Noir moeten hem vangen voordat de dieren Parijs overnemen.
nl
09:44 CEST
Groen in de grote stad
Wanneer Gloria's ouders op bezoek komen, verleidt ze de Greens te liegen over haar succes.
nl
10:06 CEST
Groen in de grote stad
Op oudejaarsavond dringt Cricket erop aan om Gloria te helpen haar voornemen te volbrengen om haar oude liefde, Kevin, te benaderen. Cricket en Remy dagen Vasquez uit voor een sneeuwballengevecht en Tilly creëert een sneeuwpop.
nl
10:28 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Meisje leent de laatste uitvinding van Muis om haar familie te vermaken. Dit is leuk voor zolang het duurt, maar de uitvinding dreigt om de hele familie op te slokken als elk familielid een diepe verbintenis meent te voelen.
nl
10:40 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De juwelen van Vrouwe Bubbelmans zijn gestolen. De kinderen komen erachter dat Kat de schuldige is. Hoewel, Kat mag misschien wel schuldig zijn, maar ze was zich niet bewust van haar daden. De kinderen willen het rechtzetten.
nl
10:51 CEST
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen worden gevraagd om op de hamster van de buren te passen. Ze krijgen hele specifieke instructies en mogen de hamster niet uit zijn kooi laten. Muis vindt echter dat dieren niet in kooien horen en laat de hamster stiekem vrij.
nl