FilmBox Premium

FilmBox Premium

A FilmBox csatornák kínálatában megtalálhatók neves rendezők filmjei, az egész világon nagy népszerűségnek örvendő tévé- és minisorozatok, továbbá sztárok közreműködésével készült, nagy költségvetésű tévés produkciók is. A FilmBox csatornák legnagyobb erősségei közé díjnyertes alkotások, híres hollywoodi filmek valamint európai mozisikerek tartoznak. Az SPI International filmcsatornák finanszírozásával és terjesztésével foglalkozik Kelet-Európában és a világ többi részén, fizetős (pay), alapszintű (basic) rendszerben több platformon. A csatornáink: : FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Extra, FilmBox Family és FilmBox HD csatornák műholdas- és kábelrendszereken egyaránt nagy sikernek örvendenek.

Hungary

Gwida Tat- Televixin - il-Ġimgħa, il-Ġimgħa, 10 ta Mej, 2024

01:50 CEST
KANDAHÁR
2023, Amerikai Egyesült Államok, akcióEgy CIA-ügynök és tolmácsa elmenekül az afganisztáni különleges erők elől, miután lelepleztek egy titkos küldetést.
hu
05:35 CEST
MENEDÉK
2013, Amerikai Egyesült Államok, romantikus, thrillerNicholas Sparks (Szerelmünk lapjai) regényéből Lasse Hallström (Az élet ízei) forgatott rejtélyekkel teli, nagyhatású romantikus drámát, amely egy titokzatos fiatal nőről (Julianne Hough, Mindörökké rock) szól, aki egy Észak-Karolina-i kisvárosban feltűnve számos kérdést vet fel a helybéliekben: honnan jött és miért pont ide? Katie szemlátomást kerüli a személyes kontaktust, végül különböző események sorozata sodorják közel őt Alexhez (Josh Duhamel, Ilyen az élet), a két gyermekét egyedül nevelő könyvesbolt tulajdonoshoz. Miközben a férfi és a nő között érzékeny kapcsolat bontakozik ki, Katie egyre nehezebben birkózik meg egy múltbéli sötét titokkal, egy olyan titokkal, amely keresztülüldözte őt az országon, és amely mindaddig kísérteni fogja, míg rá nem jön arra, hogy az őszinte szerelem jelentheti az egyetlen igazi menedéket.
hu
07:30 CEST
VÁGYAK NYOMÁBAN
2013, Amerikai Egyesült Államok, drámaA "Napsütötte Toszkána" mintájára, James (Ethan Peck) kilép a munkahelyéről és végül elkezdi követni az álmát. Egy nagy szerep inspirálja őt, elmegy egy önfelfedező útra, Spanyolországba. Ott James megismerkedik a gyönyörű Veronicával (Elsa Pataky), valamint a drámaíróval, aki megváltoztatta az életét. James gyorsan a vágy, a szerelem és a megtört bizalom kusza hálójába kerül.
hu
09:00 CEST
A CSALÓ
2018, Amerikai Egyesült Államok, thriller, krimiBarry Minkow egy fiatal, karizmatikus üzletember, aki hazugságok, csalások és lopások árán gazdagodott meg és jutott el a csúcsra.
hu
10:40 CEST
A JÓSLATOM A VÉGZETED
2009, Lengyelország, vígjátékEz a fergeteges európai vígjáték egy médiumról szól, aki úgy tesz, mintha hinne a varázslatokban, továbbá egy gigolóról, aki úgy tesz, mintha hinne a médiumnak, valamint egy illuzionistáról, aki valaki másnak adja ki magát, végül de nem utolsósorban egy elkeseredett nőről, aki úgy hiszi, csak akkor találhatja meg az igaz szerelmet, ha előbb meghal.Lenka, a médium nem csupán vendégei jövőjében, de a zsebükben is szívesen vájkál. Ennek fényében az üzlet szárnyal, de aztán Lenka legfontosabb törzsvendége, a buddhista tanokat valló és az elérhetetlennek tűnő Oscarba reménytelenül szerelmes Yvonne úgy dönt, hogy öngyilkosságot követ el, és ha ez nem lenne elég, búcsúlevelében Lenkát tenné meg felelősnek. Lenka világa egy csapásra összeomlik, ezért aztán minden erejét és mágiáját be kell vetnie ahhoz, hogy meggyőzze Oscart arról, hogy Yvonne jó partner, mielőtt a nő elkeseredettségében a másvilágra távozna. A médium nem is sejti, hogy besétál az oroszlán barlangjába, de aztán mikor az események már-már tragikus fordulatot vennének, hirtelen csoda történek... Talán mégis csak a csillagokban van megírva a sorsunk?
hu
12:20 CEST
KÜLVÁROSI MULATÓ
2008, Franciaország, drámaChristopher Barratier zenés drámája egy csillag születéséről szól egy olyan korban, melyet a bizonytalanság ural. 1936 Párizsában járunk. Senki sem tudja, mit hoz a holnap: a német Harmadik Birodalom felemelkedése sokak szívében szül félelmet, Leon Blum személyében pedig egy baloldali szakszervezeti vezető lép hatalomra és teljesen felforgatja a dolgozók életét. Ezek az ügyek általában nem igazán izgatják Germain Pigoil-t (Gerard Jugnot), aki egy apró mulatót üzemeltet a Fauborg negyedben, ám a városon eluralkodó káosz az ő mindennapjaira is hatással van. A felesége, Viviane (Elisabeth Vital) megszökött a szeretőjével és arra készül, hogy magához veszi közös fiúkat, Jojo-t (Maxence Perrin), Galapiat (Bernard-Pierre Donnadieu), a lelkiismeretlen vállalkozó pedig azzal fenyegetőzik, hogy becsukatja Germain mulatóját. Milou (Clovic Cornillac), a helyi politikus és Jacky Jacquet (Kad Merad), a veterán szórakoztató segítségével Germainnak sikerül megegyeznie Galapiattal, hogy a színház nyitva maradhasson, ám az üzlet döcög, mígnem bekopogtat hozzá egy munkát kereső fiatal lány, Douce (Nora Amezeder), kinek elbűvölő hangja egész Párizst átjárja.
hu
02:20 CEST
FŰZŐ
2022, Ausztria, Luxemburg, Franciaország, Németország, életrajzi, dráma, történelmiFiktív beszámoló Erzsébet osztrák császárné életének egy évéről. 1877 karácsony estéjén az egykor szépségéért bálványozott Erzsébet betölti a 40. életévét, és hivatalosan is öregasszonynak számít - megpróbálja hát fenntartani a közvéleményben kialakult képét.
hu
04:10 CEST
GEMINI MAN
2019, Amerikai Egyesült Államok, China, akció, tudományos-fantasztikus, thrillerAz elit gyilkost, Henry Brogant hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, aki, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.
hu
06:05 CEST
A PENTAGON TITKAI
2017, Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, dráma, történelmi1971 júniusában hatalmas botrány rázza meg az Amerikai Egyesült Államokat: a The New York Times részleteket közöl egy szigorúan titkos jelentésből, amelyből nyilvánvalóvá válik, hogy az USA kormánya félrevezette a közvéleményt a vietnámi háborúval kapcsolatban. Miután a kormány leállíttatja az anyagok közzétételét és bíróság elé idézi a napilapot, az iratokat kiszivárogtató katonai elemző, Daniel Ellsberg (Zach Woods) a The Washington Posthoz fordul.
hu
08:00 CEST
PARKER
2013, Amerikai Egyesült Államok, akció, krimi, romantikusA profi tolvajt egy akció során átverik saját társai, ráadásul majdnem bele is hal sérüléseibe. Álcázva magát elindul a banda megkeresésére, de tervének megvalósításához szüksége lesz egy bennfentesre is.
hu
09:55 CEST
HARCBAN ÉLVE
2013, Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Kanada, Kína, akció, krimi, thrillerEgy volt DEA ügynök családjával egy csendes kisvárosba költözik, ahol hamarosan összetűzésbe kerül egy helyi metamfetamin drogdílerrel.
hu
11:35 CEST
A LITTLE WHITE LIE
2023, Amerikai Egyesült Államok, vígjátékA New Yorkban élő ezermestert összetévesztik egy híres, ám rettentően visszahúzódó íróval. Tévedésből elviszik egy egyetemre, ahol az iskola irodalmi fesztiváljának megmentése érdekében előadást kell tartania.
hu

Gwida Tat- Televixin - is-Sibt, is-Sibt, 11 ta Mej, 2024

01:15 CEST
SHOTGUN WEDDING
2022, Amerikai Egyesült Államok, akció, vígjátékDarcy és Tom összehívják a családjukat az esküvőre. Amikor azonban az egész násznépet túszul ejtik, épp az ifjú párnak kell megmentenie a szeretteiket - hacsak nem ölik meg egymást előbb.
hu
03:00 CEST
EGY BOLDOG ÉLET
2008, Amerikai Egyesült Államok, drámaDana Delany (Jöttünk, láttunk, beköltöztünk), Bai Ling (Anna és a király), Debi Mazar (Törtetők) és Rena Owen (Egykoron harcosok voltak) főszereplésével készült ez az érzékeny szerelmes film, amely két sodródó lélek találkozásáról szól. Bántalmazásokkal teli múltjából elmenekülve egy nő egy illegális bevándorló barátja ismerősénél tölti az éjszakát. A két fiatal egymásba szeret, ám hamarosan olyan problémákkal szembesülnek, melyet a leglángolóbb szerelem sem valószínű, hogy képes legyőzni.
hu
05:40 CEST
TOM ÉS HACKE
2012, Németország, Ausztria, kaland, krimi, családiSzülei halála után Tom nagynénjével marad, aki varrónőként dolgozik családja eltartása céljából. Egy nap Tom sajnos tönkreteszi nagynénje varrógépét. Egyik éjszakai kalandja során Tom és a legjobb barátja, Huck, tanúi egy gyilkosságnak. A gyilkos egy hírhedt bűnöző. Félve a bosszútól, a két fiú fogadalmat tesz, hogy csendben maradnak. De Tom lelkiismerete ezt nem nagyon akarja hagyni, mivel egy ártatlan embert okolnak a gyilkosságért. Tom azért is letört, mert ő nem képes megjavítani a varrógépet, ami nehézségekhez vezet otthon. Tomnak támad egy ötlete: úgy gondolja, hogy majd ő rászedi a bűnözőt és ezzel pénzre tesz szert az új varrógép megvásárlásához. Barátaival, Huckkal és Biggie-vel, a város új bírójának lányával, Tom veszélyes kalandba kezd. Vajon a gyerekeknek sikerül túljárni a gazember eszén? Mark Twain best seller könyvei alapján.
hu
07:15 CEST
SAMMY NAGY KALANDJA - A TITKOS ÁTJÁRÓ
2009, Belgium, animáció, kaland1959-et írunk. Sammy a tengeri teknős, ahogy megszületik Kalifornia tengerpartján, bemászik a vízbe és azonnal megtalálja, majd el is veszíti élete szerelmét, a gyönyörű és szintén bébi teknős Shellyt. Minden teknős elindul felfedezni az Óceánt mielőtt visszatér a partra ahol született, így tesz Sammy is, aki a hősies utazás során minden veszélyt kicselez annak reményében, hogy újra lássa Shellyt. Sammy 50 éven át 'járja' a világ Óceánjait miközben legjobb barátjával, Ray-jel együtt tapasztalja meg, hogy az emberek hogyan ártanak a Földnek. Sammy piranhákkal harcol, megmenekül egy halászsas elől és misztikus úti titkok után kutat. Majd egy nap, számos kihívást túlélve, Sammy megtalálja Shellyt. Ő sem felejtette el Sammyt soha.
hu
08:40 CEST
SAMMY NAGY KALANDJA 2 - SZÖKÉS A PARADICSOMBÓL
2012, Belgium, animációSammy és Ray kérgesteknősök és örök barátok, akik gondtalanul lubickolnak egy atoll környékén, és felkészítik az ifjakat, például Rickyt és Ellát, hogy ők is boldogulhassanak a tengerben. Egy nap azonban felbukkan egy orvvadász, aki foglyul ejti és elszállítja a teknősöket, hogy aztán betuszkolja őket Dubaj egyik látványos vízi showjába. A hely kisfőnökeként ismert Nagy D, a csikóhal menekülést tervez, és a két teknőcnek is szerepet akar osztani. De amikor Sammy és Ray megismerkedik Jimbóval, a gülüszemű pacahallal, Luluval, a felvágott nyelvű homárral, meg egy jókora pingvincsaláddal, elkezdenek dolgozni a saját menekülési tervükön. Ekkor érkezik meg a kis Ricky és Ella, hogy megmentsék őket. Izgalmas kalandok és szoros menekülések után hőseink délnek veszik az irányt, hogy megkeressék Shellyt, Sammy első és egyetlen szerelmét.
hu
10:10 CEST
A HUNTER KILLER KÜLDETÉS
2018, Egyesült Királyság, China, Franciaország, Amerikai Egyesült Államok, akció, drámaEgy amerikai tengeralattjáró kapitánya összefog egy csapatnyi tengerészgyalogossal, hogy megmentse az orosz elnököt, akit egy puccsal próbálkozó tábornok elrabolt.
hu
12:10 CEST
A VÉGZET ÓRÁJA
2023, Amerikai Egyesült Államok, Kanada, India, horror, vígjátékA 10 éves árva, Lewis Barnavelt nagybátyjához kerül, és ekkor még nem is sejti, hogy a titokzatos nagybácsi múltja, háza és élete mennyi titkot, mágiát, kalandot és varázslatot rejt, például egy a ház falában ketyegő, hatalmas órát. Amikor a fiú Halloweenkor véletlenül feltámasztja a halottakat, számot kell adnia bátorságáról, és csatlakoznia kell varázsló nagybácsijához és a szomszédban lakó bűbájos boszorkányhoz, hogy együtt állítsák meg a világ pusztulását. A holtából feltámasztott gonosz varázslónő terve ugyanis nem más, mint a pusztítás.
hu
01:55 CEST
LEGNAGYOBB NAPOK
2023, Egyesült Királyság, románcNell, Simon és fiuk, Art készen állnak, hogy vendégül lássák barátaikat és családtagjaikat egy tökéletesnek ígérkező karácsonyi összejövetelre. Tökéletes, kivéve egy dolgot: mindenki meg fog halni.
hu
03:35 CEST
A FABELMAN CSALÁD
2022, Amerikai Egyesült Államok, India, drámaA második világháború utáni Arizonában felnövő fiatal Sammy Fabelman serdülőkorában filmes szeretne lenni, de hamarosan felfedez egy megrázó családi titkot, és rájön, hogyan segíthet neki a filmek ereje meglátni az igazságot.
hu
06:00 CEST
BOJANGLESRE VÁRVA
2022, Belgium, Franciaország, vígjáték, romantikusKisfiuk szemében Camille és Georges mindig a kedvenc dalukra, a "Mr Bojangles"-re táncol. Náluk csak a szórakozásnak és a fantáziának van helye.
hu
08:00 CEST
ASSASSIN'S GAME
2019, Amerikai Egyesült Államok, akció, tudományos-fantasztikus, thrillerA bérgyilkosok titkos csapatának, az Árnyaknak egy végső túlélőjátékban kell megfelelniük.
hu
09:25 CEST
MENEKÜLÉS A MEZŐRŐL
2022, Amerikai Egyesült Államok, horrorHat idegen egy végtelen kukoricaföld közepén ébred fel, ahol valami rejtélyes vadászik rájuk.
hu
10:50 CEST
TÚL A FENYVESEN
2012, Amerikai Egyesült Államok, drámaEgy motoros kaszkadőr bankrablásra adja a fejét, hogy eltartsa szerelmét és újszülött gyermeküket. Döntésének következtében konfliktusba kerül egy ambiciózus újonc rendőrrel, aki egy korrupt nyomozó által irányított osztályon dolgozik.
hu