beIN GURME

beIN GURME

Çoğunlukla Film, Yarışma Programı, Yemek Programı, Belgesel ve Dizi yayınlarına yer vermektedir.

Turkey

TV gids - sestdiena, 2024.05.25.

00:05
 Balın Hikayesi S1 B1
Dünyanın sürdürülebilirliği açısından en önemli canlıların başında gelen arıların ve onların ürettikleri sihirli besin balı mercek altına alıyoruz. Artvin - Gazeteci, gastronomi yazarı Ebru Erke “Balın Hikayesi”nde Artvin Macahel’e gidiyor. Erke, Türkiye’nin ilk biyosfer rezerv alanı ilan edilen bölgesi Macahel’de dünyanın en önemli saf arı ırklarından biri olan Kafkas arıların izini sürüyor.
tr
00:36
Az sonra...
Az sonra En Tatlı Ara S1 B25 adlı program başlayacaktır.
tr
00:45
 En Tatlı Ara S1 B25
Şefimiz bu bölümde yaban mersinli limonlu kek ve beyaz çikolatalı cupcake hazırlıyor. Pasta şefi Bella Taşdemir en güzel, en lezzetli pasta ve tatlı tariflerini hazırlayıp, göz alıcı sunumlarla izleyenlerine aktarıyor. Bir yandan tariflerini hazırlarken diğer yandan pastacılıkla ilgili önemli püf noktalarını verip, pastacılığın teknik detaylarını da yine bu programda sunuyor.
tr
01:11
Az sonra...
Az sonra Mutfak Sanatı S1 EP 15 adlı program başlayacaktır.
tr
01:20
 Mutfak Sanatı S1 B15
Şef Muhsin Ertürk bu bölümde otlu tavuklu mücver ve ot şerbeti hazırlıyor. Ülke mutfağımız, içinde barındırdığı 20 binden fazla tarifle çok zengin içeriğe sahiptir. Bu geleneksel lezzetleri izleyiciyle buluşturan olan Şef Muhsin Ertürk, Anadolu mutfağını fine dining tarzı sunumuyla ele alıyor.
tr
01:48
Az sonra...
Az sonra Yağız ile Havalı Tarifler 15 adlı program başlayacaktır.
tr
01:55
 Yağız ile Havalı Tarifler S1 B15
Şefimiz bu bölümde fırında levrek, domates salatası ve çikolatalı sufle hazırlıyor. Yaratıcı, hafif, özgün ve pratik... Şef Yağız İzgül, hava fritözü ile hazırladığı lezzetler ve eşlikçileri ile zamanadan kazandırırken, mutfaktaki yaratıcılığınızı açığa çıkaran tarifler veriyor.
tr
02:26
Az sonra...
Az sonra Atıksız Mutfak S1 B15 adlı program başlayacaktır.
tr
02:35
 Atıksız Mutfak S1 B15
Şefimiz bu bölümde aronyalı tavuk şiş, zereşkli iran pilavı ve pişmeyen kek hazırlıyor. Tanınmış Şef Özge Şahin “Atıksız Mutfak” programında, evlerde ve özellikle de mutfakta çıkan atıkları geri kazanmanın yollarını paylaşıyor.
tr
03:06
Az sonra Ayın Şefi
Az sonra Ayın Şefi / Mehmet Gök B5 adlı program başlayacaktır.
tr
03:15
 Ayın Şefi / Mehmet Gök B5
Şef Mehmet Gök bu bölümde kajun baharatlı somon tataki, buharda somon ve somonlu penne dolce latte hazırlıyor. Hepsi birbirinden başarılı, 7 farklı ekolden, 7 başarılı şef aynı mutfakta birbirinden lezzetli yemeklere imzalarını atıyor. Her bir şef sırayla 1 ay boyunca en özel tariflerini hazırlarken izleyicileri dünya mutfağından, yerel lezzetlerle gastronomik bir yolculuğa çıkarıyor.
tr
03:47
Az sonra...
Az sonra En Tatlı Ara S1 B29 adlı program başlayacaktır.
tr
03:55
 İdil’le S1 B2
Şefimiz bu bölümde dutch baby, turşulu avokadolu ekmek ve şakşuka hazırlıyor. Mutfağın tadını çıkarmak için, İdil Yazar en pratik, en lezzetli, en besleyici tariflerini sizlerle paylaşıyor.
tr
04:20
Az sonra Ayın Şefi
Az sonra Ayın Şefi / Mehmet Gök B9 adlı program başlayacaktır.
tr
04:30
 Ayın Şefi / Mehmet Gök B9
Şef Mehmet Gök bu bölümde fıstıklı peynir ezmesi, patlıcan mutabbel, humus ve tabule hazırlıyor. Hepsi birbirinden başarılı, 7 farklı ekolden, 7 başarılı şef aynı mutfakta birbirinden lezzetli yemeklere imzalarını atıyor. Her bir şef sırayla 1 ay boyunca en özel tariflerini hazırlarken izleyicileri dünya mutfağından, yerel lezzetlerle gastronomik bir yolculuğa çıkarıyor.
tr
05:00
Az sonra...
Az sonra Mutfak Sanatı S1 EP 19 adlı program başlayacaktır.
tr
05:05
 Mutfak Sanatı S1 B19
Şef Muhsin Ertürk bu bölümde rokfor peynirli kuskus keşkeği ve hardallı marine fırın tavuk hazırlıyor. Ülke mutfağımız, içinde barındırdığı 20 binden fazla tarifle çok zengin içeriğe sahiptir. Bu geleneksel lezzetleri izleyiciyle buluşturan olan Şef Muhsin Ertürk, Anadolu mutfağını fine dining tarzı sunumuyla ele alıyor.
tr
05:38
Az sonra...
Az sonra Yağız ile Havalı Tarifler 12 adlı program başlayacaktır.
tr
05:40
 Yağız ile Havalı Tarifler S1 B12
Şefimiz bu bölümde Scottich eggs, deviled eggs ve marbled eggs hazırlıyor. Yaratıcı, hafif, özgün ve pratik... Şef Yağız İzgül, hava fritözü ile hazırladığı lezzetler ve eşlikçileri ile zamanadan kazandırırken, mutfaktaki yaratıcılığınızı açığa çıkaran tarifler veriyor.
tr
06:09
Az sonra...
Az sonra Atıksız Mutfak S1 B19 adlı program başlayacaktır.
tr
06:15
 Atıksız Mutfak S1 B19
Şefimiz bu bölümde kuru bamya çorbası ve kolay börek hazırlıyor. Tanınmış Şef Özge Şahin “Atıksız Mutfak” programında, evlerde ve özellikle de mutfakta çıkan atıkları geri kazanmanın yollarını paylaşıyor.
tr
06:48
Az sonra...
Az sonra Elif İle Lezzet Yolculuğu 39 adlı program başlayacaktır.
tr
06:50
 Elif İle Lezzet Yolculuğu S2 B39
Elif ile Lezzet Yolculuğu bu bölümde Ege Denizi’nin en sevimli adalarından birinde. Leros harika plajları ve nefis yemekleri kadar edebiyat, tarih ve sanat dolu köşeleriyle sizi bekliyor. Turistik yerler dışında gezmeyi, seyahatte ada halkı ile kaynaşmayı sevenler için tüm ipuçları bu bölümde.
tr
07:18
Az sonra...
Az sonra Mutfak Sanatı S1 EP 17 adlı program başlayacaktır.
tr
07:20
 Mutfak Sanatı S1 B17
Şef Muhsin Ertürk bu bölümde safranlı ve kestaneli kuzu yahni ve yeşil çaylı kek hazırlıyor. Ülke mutfağımız, içinde barındırdığı 20 binden fazla tarifle çok zengin içeriğe sahiptir. Bu geleneksel lezzetleri izleyiciyle buluşturan olan Şef Muhsin Ertürk, Anadolu mutfağını fine dining tarzı sunumuyla ele alıyor.
tr
07:54
Az sonra...
Az sonra Yağız ile Havalı Tarifler 11 adlı program başlayacaktır.
tr
08:00
 Yağız ile Havalı Tarifler S1 B11
Şefimiz bu bölümde köz domates çorbası, kremalı mantarlı tavuk ve sütlaç hazırlıyor. Yaratıcı, hafif, özgün ve pratik... Şef Yağız İzgül, hava fritözü ile hazırladığı lezzetler ve eşlikçileri ile zamanadan kazandırırken, mutfaktaki yaratıcılığınızı açığa çıkaran tarifler veriyor.
tr
08:32
Az sonra...
Az sonra Lezzetin Ustaları S5 B123 adlı program başlayacaktır.
tr
08:40
 Lezzetin Ustaları S5 B123
Lezzetin Ustaları’nda bu hafta Bursa’dayız. 104 yıllık taş fırında, odun ateşinde pişen tahinli pideyi, ustası Mustafa İnanç’tan çocuk yaşta öğrendiği tarifle yapan Bülent Usta’nın hikayesini ekranlara getiriyoruz.
tr
08:57
Az sonra Ayın Şefi
Az sonra Ayın Şefi / Mehmet Gök B6 adlı program başlayacaktır.
tr
09:00
 Ayın Şefi / Mehmet Gök B6
Şef Mehmet Gök bu bölümde sebze curry, tavuk tikka massala, tarçınlı basmati pilavı ve raita hazırlıyor. Hepsi birbirinden başarılı, 7 farklı ekolden, 7 başarılı şef aynı mutfakta birbirinden lezzetli yemeklere imzalarını atıyor. Her bir şef sırayla 1 ay boyunca en özel tariflerini hazırlarken izleyicileri dünya mutfağından, yerel lezzetlerle gastronomik bir yolculuğa çıkarıyor.
tr
09:32
Az sonra...
Az sonra Atıksız Mutfak S1 B20 adlı program başlayacaktır.
tr
09:40
 Atıksız Mutfak S1 B20
Şefimiz bu bölümde hardallı somon ızgara, kış meyveleri salatası ve portakal şekerlemesi hazırlıyor. Tanınmış Şef Özge Şahin “Atıksız Mutfak” programında, evlerde ve özellikle de mutfakta çıkan atıkları geri kazanmanın yollarını paylaşıyor.
tr
10:12
Az sonra...
Az sonra En Tatlı Ara S1 B28 adlı program başlayacaktır.
tr
10:20
 İdil’le S1 B1
Şefimiz bu bölümde zeytinli patates salatası, portakallı jumbo karides ve baharatlı levrek hazırlıyor. Mutfağın tadını çıkarmak için, İdil Yazar en pratik, en lezzetli, en besleyici tariflerini sizlerle paylaşıyor.
tr
10:47
Az sonra...
Az sonra Mutfak Sanatı S1 EP 16 adlı program başlayacaktır.
tr
10:55
 Mutfak Sanatı S1 B16
Şef Muhsin Ertürk bu bölümde tuna carpaccio ve tuna tartar hazırlıyor. Ülke mutfağımız, içinde barındırdığı 20 binden fazla tarifle çok zengin içeriğe sahiptir. Bu geleneksel lezzetleri izleyiciyle buluşturan olan Şef Muhsin Ertürk, Anadolu mutfağını fine dining tarzı sunumuyla ele alıyor.
tr
11:32
Az sonra Ayın Şefi
Az sonra Ayın Şefi / Mehmet Gök B10 adlı program başlayacaktır.
tr
11:40
 Ayın Şefi / Mehmet Gök B10
Şef Mehmet Gök bu bölümde asma yaprağında sardalya, sardalya marinası, domatesli sardalyalı ekmek ve karidesli barbunya pilaki hazırlıyor. Hepsi birbirinden başarılı, 7 farklı ekolden, 7 başarılı şef aynı mutfakta birbirinden lezzetli yemeklere imzalarını atıyor. Her bir şef sırayla 1 ay boyunca en özel tariflerini hazırlarken izleyicileri dünya mutfağından, yerel lezzetlerle gastronomik bir yolculuğa çıkarıyor.
tr
12:15
Az sonra...
Az sonra İstikamet Karadeniz S1 B8 adlı program başlayacaktır.
tr
12:26
 İstikamet Karadeniz S1 B8
İstikamet Karadeniz ekibi, Trabzonlu ünlü ressam, sinema oyuncusu, heykeltraş ve gravür sanatçısı Süleyman Saim Tekcan'la Riva'da buluşıyor. BERABER SANAT VE KARADENİZ ÜZERİNE BİR SOHBETE GİRİYOR VE GÜNÜN MENÜSÜNÜ HAMSİYİ TAVAYA KOYARAK YARATIYOR.
tr
12:53
Az sonra...
Az sonra Karadeniz Usulü S1 B7 adlı program başlayacaktır.
tr
13:00
 Karadeniz Usulü S1 B7
Mandalina - Karadeniz Usulü’nün bu bölümünde Rize Mandalinası toplamak için Rize’ye doğru yol alıyoruz.. Rize’nin çay ve narenciye dolu bahçelerinde yapılan hasat sonrası, meyvelerin kurutma aşamalarını püf noktalarıyla izlediğimiz bölümde, iki farklı tarif de izleyeceğiz... Portakal Reçeli ve Mandalinalı Tart..
tr
13:29
Az sonra...
Az sonra Balın Hikayesi S1 B1 adlı program başlayacaktır.
tr
13:40
 Balın Hikayesi S1 B1
Dünyanın sürdürülebilirliği açısından en önemli canlıların başında gelen arıların ve onların ürettikleri sihirli besin balı mercek altına alıyoruz. Artvin - Gazeteci, gastronomi yazarı Ebru Erke “Balın Hikayesi”nde Artvin Macahel’e gidiyor. Erke, Türkiye’nin ilk biyosfer rezerv alanı ilan edilen bölgesi Macahel’de dünyanın en önemli saf arı ırklarından biri olan Kafkas arıların izini sürüyor.
tr
14:11
Az sonra...
Az sonra Türk Tatlıları S1 B10 adlı program başlayacaktır.
tr
14:20
 Türk Tatlıları S1 B10
Türk Tatlıları’nın bu bölümünde, sütlaç tatlısını ele alıyoruz. Sütlaçın tarihçesinin yanısıra, bu özel tatlının peşinde İstanbul ve Gaziantep’te birbirinden değerli isimlerden bilgiler derliyor, sütlacın tüm özelliklerini ekrana taşıyoruz.
tr
14:47
Az sonra...
Az sonra İstikamet Ege S1 B4 adlı program başlayacaktır.
tr
15:01
 İstikamet Ege S1 B4
2012 yılında ulusal bir sivil toplum kuruluşu olarak İzmir’de kurulan Akdeniz Koruma Derneği kurucusu Zafer Kızılkaya konuğumuz. Akdeniz keşiş foku, kum köpekbalığı gibi nesli tehlike altında olan türler ve bunların yaşadığı deniz ekosistemlerinin izlenmesi ve restorasyonu Zafer Kızılkaya’nın öncelikli çalışma konularından. Kızılkaya Ege’nin sorunlarını bizlere anlatıyor.
tr
15:26
Az sonra...
Az sonra Yağız ile Havalı Tarifler 16 adlı program başlayacaktır.
tr
15:40
 Yağız ile Havalı Tarifler S1 B16
Şefimiz bu bölümde fıstıklı ızgara somon, köz biber salatası ve helva eritme hazırlıyor. Yaratıcı, hafif, özgün ve pratik... Şef Yağız İzgül, hava fritözü ile hazırladığı lezzetler ve eşlikçileri ile zamanadan kazandırırken, mutfaktaki yaratıcılığınızı açığa çıkaran tarifler veriyor.
tr
16:13
Az sonra...
Az sonra Atıksız Mutfak S1 B18 adlı program başlayacaktır.
tr
16:20
 Atıksız Mutfak S1 B18
Şefimiz bu bölümde karnabahar taco ve guacamole sos hazırlıyor. Tanınmış Şef Özge Şahin “Atıksız Mutfak” programında, evlerde ve özellikle de mutfakta çıkan atıkları geri kazanmanın yollarını paylaşıyor.
tr
16:56
Az sonra...
Az sonra Elif İle Lezzet Yolculuğu 41 adlı program başlayacaktır.
tr
17:05
 Elif İle Lezzet Yolculuğu S2 B41
Elif bu bölümde tohum, toprak ve tarım için yollarda. İstanbul yakınında doğal tarım ve organik üretim yapan bir çiftlikte. Yeşil yıldız ne demek, ata tohumu nedir, tohum takası nasıl yapılır hepsi bu programda...
tr
17:34
Az sonra...
Az sonra Gastronomi Maceraları S8 B170 adlı program başlayacaktır.
tr
17:45
 Gastronomi Maceraları S8 B170
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız... Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Bosna Hersek’teyiz. Buna Nehri’nin kaynağında bulunan Blagay Tekkesi’ni Ayhan Sicimoğlu’ndan dinliyor, ardından Faris Şef ile Boşnakların geleneksel tatlısı tufahija (elma tatlısı) yapımına geçiyoruz.
tr
18:13
Az sonra...
Az sonra Deniz'in Lezzet Pusulası S1 B8 adlı program başlayacaktır.
tr
18:25
 Deniz'in Lezzet Pusulası S1 B8
Urla - Deniz’in Lezzet Pusulası bu hafta ekrana eski dostlukları getiriyor. İtalya’da birlikte okuyan Deniz Kurt Görsev ve Osman Serdaroğlu hem İtalya deneyimlerini anıyor hem de mutfakta taptaze bir makarna yapıyor.
tr
18:53
Az sonra...
Az sonra Çatal Sofrası S1 B5 adlı program başlayacaktır.
tr
19:05
 Çatal Sofrası S1 B5
Yönetmen, oyuncu ve hikaye anlatıcısı olarak tanıdığımız Ezel Akay, Çatal Sofrası’ında hikayeli lezzetleri ile maharetlerini gösterecek. Fukaralıktan öylesine yaratıcı tabaklar doğmuş ki... Nohutu ıslayıp yoğurursan, susamı, ezip yağlandırırsan ve yağsız kavurursan geriye topik kalır… Anadolu’nun fukara azınlıklarından şimdiye, asil bir meze… Yanında da kızıl pancarın suyunda bekletilmiş çıplak sarımsak… Yeme… Yanında yat!
tr
19:35
Az sonra...
Az sonra Hazer Amani ile Keşfe Değer S2 adlı program başlayacaktır.
tr
19:45
 Hazer Amani ile Keşfe Değer S2 B4
Hazer Amani, masmavi denizi, bembeyaz evleri ve tarihin derinliklerinden gelen büyülü atmosferiyle adeta bir cennet parçası olan Bodrum’a doğru yeni bir serüvene çıkıyor. Bereketli narenciye bahçelerinde başlayan serüven, Ege mutfağının temelini oluşturan Ege otları ve Bodrum mandalinasının eşsiz kokusuyla devam ediyor.
tr
20:24
Az sonra...
Az sonra Sedef'e Yemeğe Bekleriz S2 B10 adlı program başlayacaktır.
tr
20:35
 Sedef'e Yemeğe Bekleriz S2 B10
Sedef’e Yemeğe Bekleriz programında ünlü konuklar ve lezzetli yemeklerle, mutfaktaki eşsiz marifetler keyifli sohbetler eşliğinde ekranlara geliyor.
tr
21:13
Az sonra...
Az sonra Lezzetin Ustaları S5 B124 adlı program başlayacaktır.
tr
21:25
 Lezzetin Ustaları S5 B124
Lezzetin Ustaları’nda bu bölümdeki durağımız İzmir Buca. Kendine özel malzeme ve yöntemlerle, 17 yıldır birbirinden lezzetli tostlar yapan İsmail Usta’nın hikayesini ekranlara getiriyoruz.
tr
21:42
Az sonra...
Az sonra İstikamet Karadeniz S1 B9 adlı program başlayacaktır.
tr
21:50
 İstikamet Karadeniz S1 B9
Bu bölümde İstikamet Karadeniz’in rehberi ziraat mühendisi Beyhan Uzunçarşılıoğlu. Ekibimiz Karadeniz kıyısında yerel ve atalık tohumlarla iyi tarım uygulamalarının verimli sonuçlarını konuşuyor, Şef Maksut Aşkar’ın tarladan sofraya geleneksel lezzetlere yeni bir yorum katmasına şahit oluyor.
tr
22:19
Az sonra...
Az sonra Gastronomi Maceraları S8 B173 adlı program başlayacaktır.
tr
22:30
 Gastronomi Maceraları S8 B173
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız... Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Urla’dayız. Güler Köstem ile zeytinyağı müzesini geziyor ardından Şef Hilal Gökmen ile otlu arancini yapımı için mutfağa geçiyoruz.
tr
23:04
Az sonra...
Az sonra Deniz'in Lezzet Pusulası S1 B8 adlı program başlayacaktır.
tr
23:11
 Deniz'in Lezzet Pusulası S1 B8
Urla - Deniz’in Lezzet Pusulası bu hafta ekrana eski dostlukları getiriyor. İtalya’da birlikte okuyan Deniz Kurt Görsev ve Osman Serdaroğlu hem İtalya deneyimlerini anıyor hem de mutfakta taptaze bir makarna yapıyor.
tr
23:38
Az sonra...
Az sonra Çatal Sofrası S1 B5 adlı program başlayacaktır.
tr
23:40
 Çatal Sofrası S1 B5
Yönetmen, oyuncu ve hikaye anlatıcısı olarak tanıdığımız Ezel Akay, Çatal Sofrası’ında hikayeli lezzetleri ile maharetlerini gösterecek. Fukaralıktan öylesine yaratıcı tabaklar doğmuş ki... Nohutu ıslayıp yoğurursan, susamı, ezip yağlandırırsan ve yağsız kavurursan geriye topik kalır… Anadolu’nun fukara azınlıklarından şimdiye, asil bir meze… Yanında da kızıl pancarın suyunda bekletilmiş çıplak sarımsak… Yeme… Yanında yat!
tr

TV gids - svētdiena, 2024.05.26.

00:09
Az sonra...
Az sonra Hazer Amani ile Keşfe Değer S2 adlı program başlayacaktır.
tr
00:15
 Hazer Amani ile Keşfe Değer S2 B4
Hazer Amani, masmavi denizi, bembeyaz evleri ve tarihin derinliklerinden gelen büyülü atmosferiyle adeta bir cennet parçası olan Bodrum’a doğru yeni bir serüvene çıkıyor. Bereketli narenciye bahçelerinde başlayan serüven, Ege mutfağının temelini oluşturan Ege otları ve Bodrum mandalinasının eşsiz kokusuyla devam ediyor.
tr
00:54
Az sonra...
Az sonra Sedef'e Yemeğe Bekleriz S2 B10 adlı program başlayacaktır.
tr
00:55
 Sedef'e Yemeğe Bekleriz S2 B10
Sedef’e Yemeğe Bekleriz programında ünlü konuklar ve lezzetli yemeklerle, mutfaktaki eşsiz marifetler keyifli sohbetler eşliğinde ekranlara geliyor.
tr
01:33
Az sonra...
Az sonra Lezzetin Ustaları S5 B125 adlı program başlayacaktır.
tr
01:35
 Lezzetin Ustaları S5 B125
Lezzetin Ustaları’nın bu bölümünde Bursa’dayız. Dört arkadaşın gönül vermesiyle açtıkları işletmelerinde çeşit çeşit gözlemeler yapıp sunan Aysun, Dilek, Sevim ve Meryem Usta’nın hikayesini sizlerle buluşturuyoruz.
tr
01:52
Az sonra...
Az sonra İstikamet Karadeniz S1 B9 adlı program başlayacaktır.
tr
01:55
 İstikamet Karadeniz S1 B9
Bu bölümde İstikamet Karadeniz’in rehberi ziraat mühendisi Beyhan Uzunçarşılıoğlu. Ekibimiz Karadeniz kıyısında yerel ve atalık tohumlarla iyi tarım uygulamalarının verimli sonuçlarını konuşuyor, Şef Maksut Aşkar’ın tarladan sofraya geleneksel lezzetlere yeni bir yorum katmasına şahit oluyor.
tr
02:24
Az sonra Ayın Şefi
Az sonra Ayın Şefi / Mehmet Gök B7 adlı program başlayacaktır.
tr
02:26
 Ayın Şefi / Mehmet Gök B7
Şef Mehmet Gök bu bölümde tuna tartar ve karides pot sticker hazırlıyor. Hepsi birbirinden başarılı, 7 farklı ekolden, 7 başarılı şef aynı mutfakta birbirinden lezzetli yemeklere imzalarını atıyor. Her bir şef sırayla 1 ay boyunca en özel tariflerini hazırlarken izleyicileri dünya mutfağından, yerel lezzetlerle gastronomik bir yolculuğa çıkarıyor.
tr
02:55
Az sonra...
Az sonra Atıksız Mutfak S1 B17 adlı program başlayacaktır.
tr
03:00
 Atıksız Mutfak S1 B17
Şefimiz bu bölümde kolay döner, cacıki ve katmer hazırlıyor. Tanınmış Şef Özge Şahin “Atıksız Mutfak” programında, evlerde ve özellikle de mutfakta çıkan atıkları geri kazanmanın yollarını paylaşıyor.
tr
03:31
Az sonra...
Az sonra En Tatlı Ara S1 B27 adlı program başlayacaktır.
tr
03:36
 İdil’le S1 B2
Şefimiz bu bölümde dutch baby, turşulu avokadolu ekmek ve şakşuka hazırlıyor. Mutfağın tadını çıkarmak için, İdil Yazar en pratik, en lezzetli, en besleyici tariflerini sizlerle paylaşıyor.
tr
04:01
Az sonra...
Az sonra Gastronomi Maceraları S5 B75 adlı program başlayacaktır.
tr
04:05
 Gastronomi Maceraları S5 B75
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız... Vietnam'da Halong Körfezinde Teknede şefimizle beraber dana kaqvurma pişiriyoruz.
tr
04:34
Az sonra...
Az sonra Karadeniz Usulü S1 B7 adlı program başlayacaktır.
tr
04:40
 Karadeniz Usulü S1 B7
Mandalina - Karadeniz Usulü’nün bu bölümünde Rize Mandalinası toplamak için Rize’ye doğru yol alıyoruz.. Rize’nin çay ve narenciye dolu bahçelerinde yapılan hasat sonrası, meyvelerin kurutma aşamalarını püf noktalarıyla izlediğimiz bölümde, iki farklı tarif de izleyeceğiz... Portakal Reçeli ve Mandalinalı Tart..
tr
05:09
Az sonra...
Az sonra Balın Hikayesi S1 B1 adlı program başlayacaktır.
tr
05:15
 Balın Hikayesi S1 B1
Dünyanın sürdürülebilirliği açısından en önemli canlıların başında gelen arıların ve onların ürettikleri sihirli besin balı mercek altına alıyoruz. Artvin - Gazeteci, gastronomi yazarı Ebru Erke “Balın Hikayesi”nde Artvin Macahel’e gidiyor. Erke, Türkiye’nin ilk biyosfer rezerv alanı ilan edilen bölgesi Macahel’de dünyanın en önemli saf arı ırklarından biri olan Kafkas arıların izini sürüyor.
tr
05:46
Az sonra...
Az sonra Türk Tatlıları S1 B10 adlı program başlayacaktır.
tr
05:50
 Türk Tatlıları S1 B10
Türk Tatlıları’nın bu bölümünde, sütlaç tatlısını ele alıyoruz. Sütlaçın tarihçesinin yanısıra, bu özel tatlının peşinde İstanbul ve Gaziantep’te birbirinden değerli isimlerden bilgiler derliyor, sütlacın tüm özelliklerini ekrana taşıyoruz.
tr
06:17
Az sonra...
Az sonra İstikamet Ege S1 B4 adlı program başlayacaktır.
tr
06:25
 İstikamet Ege S1 B4
2012 yılında ulusal bir sivil toplum kuruluşu olarak İzmir’de kurulan Akdeniz Koruma Derneği kurucusu Zafer Kızılkaya konuğumuz. Akdeniz keşiş foku, kum köpekbalığı gibi nesli tehlike altında olan türler ve bunların yaşadığı deniz ekosistemlerinin izlenmesi ve restorasyonu Zafer Kızılkaya’nın öncelikli çalışma konularından. Kızılkaya Ege’nin sorunlarını bizlere anlatıyor.
tr
06:50
Az sonra...
Az sonra Mutfak Sanatı S1 EP 19 adlı program başlayacaktır.
tr
06:55
 Mutfak Sanatı S1 B19
Şef Muhsin Ertürk bu bölümde rokfor peynirli kuskus keşkeği ve hardallı marine fırın tavuk hazırlıyor. Ülke mutfağımız, içinde barındırdığı 20 binden fazla tarifle çok zengin içeriğe sahiptir. Bu geleneksel lezzetleri izleyiciyle buluşturan olan Şef Muhsin Ertürk, Anadolu mutfağını fine dining tarzı sunumuyla ele alıyor.
tr
07:28
Az sonra...
Az sonra Yağız ile Havalı Tarifler 12 adlı program başlayacaktır.
tr
07:35
 Yağız ile Havalı Tarifler S1 B12
Şefimiz bu bölümde Scottich eggs, deviled eggs ve marbled eggs hazırlıyor. Yaratıcı, hafif, özgün ve pratik... Şef Yağız İzgül, hava fritözü ile hazırladığı lezzetler ve eşlikçileri ile zamanadan kazandırırken, mutfaktaki yaratıcılığınızı açığa çıkaran tarifler veriyor.
tr
08:04
Az sonra...
Az sonra Elif İle Lezzet Yolculuğu 40 adlı program başlayacaktır.
tr
08:15
 Elif İle Lezzet Yolculuğu S2 B40
Elif ile bu bölümde zeytin ve zeytinyağının hikayesinin peşine düşüyoruz. Urla'da bir çiftlikte zeytin hasadı ile başlıyor, Türkiye'nin ödüllü zeytinyağının üretiminin aşamalarına şahit oluyoruz. Bölgenin mahsülleri ile yapılan lezzetli tarifleri paylaşıyoruz.
tr
08:45
Az sonra...
Az sonra Lezzetin Ustaları S5 B126 adlı program başlayacaktır.
tr
08:55
 Lezzetin Ustaları S5 B126
Lezzetin Ustaları’nın bu bölümünde İzmir’deyiz. İzmir’le özdeşleşmiş klasik boyoz ve haşlanmış yumurta ikilisini tarihi fırında, geleneksel yöntemlerle üreten Ali İhsan Usta’nın hikayesini anlatıyoruz.
tr
09:12
Az sonra Ayın Şefi
Az sonra Ayın Şefi / Mehmet Gök B8 adlı program başlayacaktır.
tr
09:20
 Ayın Şefi / Mehmet Gök B8
Şef Mehmet Gök bu bölümde çıtır ördek böreği, ördek confit ve domates çorbası hazırlıyor. Hepsi birbirinden başarılı, 7 farklı ekolden, 7 başarılı şef aynı mutfakta birbirinden lezzetli yemeklere imzalarını atıyor. Her bir şef sırayla 1 ay boyunca en özel tariflerini hazırlarken izleyicileri dünya mutfağından, yerel lezzetlerle gastronomik bir yolculuğa çıkarıyor.
tr
09:55
Az sonra...
Az sonra En Tatlı Ara S1 B30 adlı program başlayacaktır.
tr
10:05
 İdil’le S1 B3
Şefimiz bu bölümde somon kase, ızgara sebze şiş ve çıtır tatlı patates hazırlıyor. Mutfağın tadını çıkarmak için, İdil Yazar en pratik, en lezzetli, en besleyici tariflerini sizlerle paylaşıyor.
tr
10:31
Az sonra...
Az sonra Mutfak Sanatı S1 EP 18 adlı program başlayacaktır.
tr
10:40
 Mutfak Sanatı S1 B18
Şef Muhsin Ertürk bu bölümde gömlek kadayıfına sarılı tirit ve cevizli tuzsuz çörek hazırlıyor. Ülke mutfağımız, içinde barındırdığı 20 binden fazla tarifle çok zengin içeriğe sahiptir. Bu geleneksel lezzetleri izleyiciyle buluşturan olan Şef Muhsin Ertürk, Anadolu mutfağını fine dining tarzı sunumuyla ele alıyor.
tr
11:16
Az sonra...
Az sonra Yağız ile Havalı Tarifler 18 adlı program başlayacaktır.
tr
11:25
 Yağız ile Havalı Tarifler S1 B18
Şefimiz bu bölümde kabak grek, pesto soslu makarna ve domates salatası hazırlıyor. Yaratıcı, hafif, özgün ve pratik... Şef Yağız İzgül, hava fritözü ile hazırladığı lezzetler ve eşlikçileri ile zamanadan kazandırırken, mutfaktaki yaratıcılığınızı açığa çıkaran tarifler veriyor.
tr
11:54
Az sonra...
Az sonra Gastronomi Maceraları S8 B169 adlı program başlayacaktır.
tr
12:01
 Gastronomi Maceraları S8 B169
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız... Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Bosna Hersek’in güneyinde Poçitel’deyiz. Ramiza Hanım ile boşnakların en sevilen lezzetlerinden bey çorbası yapıyoruz.
tr
12:30
Az sonra...
Az sonra Hazer Amani ile Keşfe Değer S2 adlı program başlayacaktır.
tr
12:40
 Hazer Amani ile Keşfe Değer S2 B4
Hazer Amani, masmavi denizi, bembeyaz evleri ve tarihin derinliklerinden gelen büyülü atmosferiyle adeta bir cennet parçası olan Bodrum’a doğru yeni bir serüvene çıkıyor. Bereketli narenciye bahçelerinde başlayan serüven, Ege mutfağının temelini oluşturan Ege otları ve Bodrum mandalinasının eşsiz kokusuyla devam ediyor.
tr
13:19
Az sonra...
Az sonra İstikamet Karadeniz S1 B9 adlı program başlayacaktır.
tr
13:26
 İstikamet Karadeniz S1 B9
Bu bölümde İstikamet Karadeniz’in rehberi ziraat mühendisi Beyhan Uzunçarşılıoğlu. Ekibimiz Karadeniz kıyısında yerel ve atalık tohumlarla iyi tarım uygulamalarının verimli sonuçlarını konuşuyor, Şef Maksut Aşkar’ın tarladan sofraya geleneksel lezzetlere yeni bir yorum katmasına şahit oluyor.
tr
13:55
Az sonra...
Az sonra Deniz'in Lezzet Pusulası S1 B8 adlı program başlayacaktır.
tr
14:02
 Deniz'in Lezzet Pusulası S1 B8
Urla - Deniz’in Lezzet Pusulası bu hafta ekrana eski dostlukları getiriyor. İtalya’da birlikte okuyan Deniz Kurt Görsev ve Osman Serdaroğlu hem İtalya deneyimlerini anıyor hem de mutfakta taptaze bir makarna yapıyor.
tr
14:29
Az sonra...
Az sonra Çatal Sofrası S1 B5 adlı program başlayacaktır.
tr
14:37
 Çatal Sofrası S1 B5
Yönetmen, oyuncu ve hikaye anlatıcısı olarak tanıdığımız Ezel Akay, Çatal Sofrası’ında hikayeli lezzetleri ile maharetlerini gösterecek. Fukaralıktan öylesine yaratıcı tabaklar doğmuş ki... Nohutu ıslayıp yoğurursan, susamı, ezip yağlandırırsan ve yağsız kavurursan geriye topik kalır… Anadolu’nun fukara azınlıklarından şimdiye, asil bir meze… Yanında da kızıl pancarın suyunda bekletilmiş çıplak sarımsak… Yeme… Yanında yat!
tr
15:07
Az sonra...
Az sonra Sedef'e Yemeğe Bekleriz S2 B10 adlı program başlayacaktır.
tr
15:15
 Sedef'e Yemeğe Bekleriz S2 B10
Sedef’e Yemeğe Bekleriz programında ünlü konuklar ve lezzetli yemeklerle, mutfaktaki eşsiz marifetler keyifli sohbetler eşliğinde ekranlara geliyor.
tr
15:53
Az sonra...
Az sonra Atıksız Mutfak S1 B16 adlı program başlayacaktır.
tr
16:00
 Atıksız Mutfak S1 B16
Şefimiz bu bölümde brokolili pizza, soya soslu brokoli ve brokoli sapı turşusu hazırlıyor. Tanınmış Şef Özge Şahin “Atıksız Mutfak” programında, evlerde ve özellikle de mutfakta çıkan atıkları geri kazanmanın yollarını paylaşıyor.
tr
16:29
Az sonra...
Az sonra En Tatlı Ara S1 B26 adlı program başlayacaktır.
tr
16:40
 İdil’le S1 B2
Şefimiz bu bölümde dutch baby, turşulu avokadolu ekmek ve şakşuka hazırlıyor. Mutfağın tadını çıkarmak için, İdil Yazar en pratik, en lezzetli, en besleyici tariflerini sizlerle paylaşıyor.
tr
17:06
Az sonra...
Az sonra Mutfak Sanatı S1 EP 20 adlı program başlayacaktır.
tr
17:15
 Mutfak Sanatı S1 B20
Şef Muhsin Ertürk bu bölümde tava ciğer ve kavala kurabiyesi hazırlıyor. Ülke mutfağımız, içinde barındırdığı 20 binden fazla tarifle çok zengin içeriğe sahiptir. Bu geleneksel lezzetleri izleyiciyle buluşturan olan Şef Muhsin Ertürk, Anadolu mutfağını fine dining tarzı sunumuyla ele alıyor.
tr
17:52
Az sonra...
Az sonra Yağız ile Havalı Tarifler 17 adlı program başlayacaktır.
tr
18:00
 Yağız ile Havalı Tarifler S1 B17
Şefimiz bu bölümde pancake lasagna ve melanzane hazırlıyor. Yaratıcı, hafif, özgün ve pratik... Şef Yağız İzgül, hava fritözü ile hazırladığı lezzetler ve eşlikçileri ile zamanadan kazandırırken, mutfaktaki yaratıcılığınızı açığa çıkaran tarifler veriyor.
tr
18:32
Az sonra...
Az sonra Karadeniz Usulü S1 B8 adlı program başlayacaktır.
tr
18:43
 Karadeniz Usulü S1 B8
Kaladar - Karadeniz Usulü’nün bu bölümünde Tranzon’da çok eski yıllardan beri süregelen geleneksel bir yeni yıl kutlamasına katılıyoruz.. Kaladar gelenekleri, kalandar yemekleriyle yeni yıl ruhunu yaşıyoruz...
tr
19:06
Az sonra...
Az sonra Balın Hikayesi S1 B2 adlı program başlayacaktır.
tr
19:15
 Balın Hikayesi S1 B2
Dünyanın sürdürülebilirliği açısından en önemli canlıların başında gelen arıların ve onların ürettikleri sihirli besin balı mercek altına alıyoruz. Rize - Gazeteci, gastronomi yazarı Ebru Erke önce Otingo Vadisi’ne giderek nesillerdir karakovan balcılığı yapan arıcılarla buluşuyor. Ardından Rize’nin yüksek rakımlı el değmemiş yaylalarına giderek herkesin çok merak ettiği “deli bal”ın peşine düşüyor.
tr
19:46
Az sonra...
Az sonra Türk Tatlıları S1 B11 adlı program başlayacaktır.
tr
19:55
 Türk Tatlıları S1 B11
Türk Tatlıları’nın bu bölümünde, tel kadayıf tatlısını ele alıyoruz. Tel kadayıfın tarihçesinin yanısıra, bu özel tatlının peşinde İstanbul ve Konya’da birbirinden değerli isimlerden bilgiler derliyor, tel kadayıfın tüm özelliklerini ekrana taşıyoruz.
tr
20:22
Az sonra...
Az sonra İstikamet Ege S1 B5 adlı program başlayacaktır.
tr
20:36
 İstikamet Ege S1 B5
İstikamet Ege’nin bu haftaki konuğu sualtı fotoğrafçısı ve aktivist Ayşegül Dinçkök. Fotoğraf sanatçısı gözüyle Ege’de yok olan türler ve kirlilik üzerine sohbet edeceğiz. Onun gençliğinden bu güne Ege ile olan ilişkisi ve deniz altına olan tutkusu sohbetimizin teması olacak.
tr
21:04
Az sonra...
Az sonra Hazer Amani ile Keşfe Değer S2 adlı program başlayacaktır.
tr
21:12
 Hazer Amani ile Keşfe Değer S2 B4
Hazer Amani, masmavi denizi, bembeyaz evleri ve tarihin derinliklerinden gelen büyülü atmosferiyle adeta bir cennet parçası olan Bodrum’a doğru yeni bir serüvene çıkıyor. Bereketli narenciye bahçelerinde başlayan serüven, Ege mutfağının temelini oluşturan Ege otları ve Bodrum mandalinasının eşsiz kokusuyla devam ediyor.
tr
21:51
Az sonra...
Az sonra İstikamet Karadeniz S1 B9 adlı program başlayacaktır.
tr
22:00
 İstikamet Karadeniz S1 B9
Bu bölümde İstikamet Karadeniz’in rehberi ziraat mühendisi Beyhan Uzunçarşılıoğlu. Ekibimiz Karadeniz kıyısında yerel ve atalık tohumlarla iyi tarım uygulamalarının verimli sonuçlarını konuşuyor, Şef Maksut Aşkar’ın tarladan sofraya geleneksel lezzetlere yeni bir yorum katmasına şahit oluyor.
tr
22:29
Az sonra...
Az sonra Karadeniz Usulü S1 B8 adlı program başlayacaktır.
tr
22:37
 Karadeniz Usulü S1 B8
Kaladar - Karadeniz Usulü’nün bu bölümünde Tranzon’da çok eski yıllardan beri süregelen geleneksel bir yeni yıl kutlamasına katılıyoruz.. Kaladar gelenekleri, kalandar yemekleriyle yeni yıl ruhunu yaşıyoruz...
tr
23:00
Az sonra...
Az sonra Balın Hikayesi S1 B2 adlı program başlayacaktır.
tr
23:10
 Balın Hikayesi S1 B2
Dünyanın sürdürülebilirliği açısından en önemli canlıların başında gelen arıların ve onların ürettikleri sihirli besin balı mercek altına alıyoruz. Rize - Gazeteci, gastronomi yazarı Ebru Erke önce Otingo Vadisi’ne giderek nesillerdir karakovan balcılığı yapan arıcılarla buluşuyor. Ardından Rize’nin yüksek rakımlı el değmemiş yaylalarına giderek herkesin çok merak ettiği “deli bal”ın peşine düşüyor.
tr
23:41
Az sonra...
Az sonra Türk Tatlıları S1 B11 adlı program başlayacaktır.
tr
23:50
 Türk Tatlıları S1 B11
Türk Tatlıları’nın bu bölümünde, tel kadayıf tatlısını ele alıyoruz. Tel kadayıfın tarihçesinin yanısıra, bu özel tatlının peşinde İstanbul ve Konya’da birbirinden değerli isimlerden bilgiler derliyor, tel kadayıfın tüm özelliklerini ekrana taşıyoruz.
tr