Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

TV gids - svētdiena, 2024.05.12.

00:10
Henry Danger
De kwaadaardige Dokter Minyak wil Captain Man vernietigen door zijn moleculaire dichtheid aan te tasten met de tranen van de lollige kever. Hiervoor heeft hij een laboratorium opgezet.
nl
00:35
De Thundermans
Wanneer Phoebe en Max Voorzitter Kickbutt uit een toespraak sleuren, gooit Kickbutt het bijltje erbij neer en benoemt ze Hank als haar opvolger. Maar Hank gaat al voor de inauguratie ernstig in de fout.
nl
00:55
De Thundermans
Wanneer Max van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan. Hij trekt in bij de opa van Gideon, die zonder regels leeft.
nl
01:20
Danger Force
Captain Man en de Danger Force slaan de handen ineen met Frankini om Schwoz te redden.
nl
01:40
Danger Force
Onder invloed van De Cel, kopen Jeff en Mitch Bilsky de Swellviewse middelbare school. Door de nieuwe lessen worden Chapa, Mika en Miles te dom om misdaad te bestrijden. Het is aan Bose om zijn vrienden, en de hele school, te redden.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De show van Patrick weet Shmandor te bereiken, maar de impact van de show is anders dan verwacht. Patrick gaat zijn buren interviewen en komt achter een groot geheim.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Twee sponsors van de Patrick Show proberen elkaar te overtreffen..
nl
02:35
Huize Herrie
Lisa mag een presentatie doen op de Genie conferentie, maar ze heeft geen onderzoek wat interessant genoeg is. Luna, Sam, Mazzy en Sully vormen samen de Moon Goats en ze doen het goed. Ze hopen ooit door te breken naar grote stadions.
nl
02:55
Huize Herrie
Lynn drijft Liam tot het uiterste als hij de ster wordt van het honkbalteam van de middelbare school. Lincoln's vrienden proberen hem ervan te weerhouden een magische act op te voeren tijdens de talentenjacht op school.
nl
03:20
Huize Herrie
In de schoolbus maakt Lincoln onaangenaam kennis met drie ouderjaars leerlingen en hij blijft de klos, met z'n vrienden. Er is een kamer vrij in Huize Avondrood en de vriendin van Lincolns opa wil er graag komen wonen.
nl
03:40
SpongeBob
Meneer Krabs zorgt voor te veel vuil, dus laat hij SpongeBob en Octo Bikinibroek schoonmaken.
nl
03:50
SpongeBob
SpongeBob moet naar de Milkshake academie voor een herhalingscursus. Octo krijgt een ongeluk en begint zich te gedragen als een zuigeling. SpongeBob probeert hem zo veel mogelijk te vertroetelen.
nl
04:10
SpongeBob
Octo leest het dagboek van SpongeBob. SpongeBob moet rijexamen doen op een verafgelegen weg. Dan moet hij wel slagen en dan is zij eindelijk van hem af.
nl
04:35
SpongeBob
SpongeBob en Octo spoelen van alles door de WC, met alle gevolgen van dien. Ze spoelen ook per ongeluk de kluis van meneer Krabs door en moeten deze snel weer vinden.
nl
04:45
SpongeBob
Patrick wil zelf een bordspel uitvinden en nodigt zijn vrienden uit om met hem mee te spelen.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob koopt een lange broek en gaat voor een chique look. Op onverwachte manieren verandert dit zijn leven.
nl
05:05
SpongeBob
Leendert opent zijn eigen nieuwe sportschool en iedereen is uitgenodigd voor een dag gratis sporten.
nl
05:20
SpongeBob
Sandy doet bijzondere experimenten met gedragspsychologie en vraagt SpongeBob en Patrick als proefpersonen. Het loopt echter niet helemaal zoals gepland.
nl
05:30
SpongeBob
Meneer Krabs wordt verliefd op geld en besluit met haar te trouwen, op advies van Plankton.
nl
05:40
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Het wc-huisje ontploft voor de ogen van meneer Krabs. Er zijn drie kampeerders die claimen gezien te hebben wat er is gebeurd. Hij krijgt echter drie wel heel verschillende ooggetuigenverslagen.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
SpongeBob, Patrick en Sandy raken bevriend met een spookkampeerder op het kamp.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
De Sharks nemen deel aan de spelshow "Sink or Swim" waar ze de strijd aangaan met de Fishes.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ vormen samen met Gabby het monteursteam. Ze gaan op pad om drie trucks te repareren.
nl
06:40
PAW Patrol
De pakketjes van Danny en juf Marjorie worden per ongeluk verwisseld. De pups hebben een verrassing voor Ryder, maar voordat ze die aan hem kunnen geven, komt het cadeau in de jungle terecht.
nl
07:05
The Patrick Star Show
Opat zorgt ervoor dat zijn dierbare herinneringen niet verkocht worden tijdens een tuinverkoop.
nl
07:25
Huize Herrie
Monsterbus gaat stuk. Lynn en haar vriendinnen genieten van gratis voordeeltjes in Royal Woods.
nl
07:50
Huize Herrie
Pap-pap komt zijn nieuwe vriendin voorstellen. Het klikt, maar ze komt toch iets te vaak onaangekondigd op bezoek.
nl
08:00
Huize Herrie
Lori gaat op visite bij Bobby en Lincoln gaat mee om Ronnie Anne te zien, maar die is veranderd. De familie gebruikt dubbelgangers om te ontkomen aan Luan's 1 april grappen.
nl
08:25
De Casagrandes
De familie ontdekt een indrukwekkende tamale-kar en probeert deze geheim te houden voor Abuela. Ronnie gelooft niet in een astrologische voorspelling dat de liefde haar zal vinden.
nl
08:50
De Casagrandes
Het is familiedag en op voorstel van CJ gaan ze naar de piratenshow. CJ hoopt elke keer dat hij gekozen wordt om de piratenvlag te hijsen. Ronnie Anne en Sid vinden in de mercado een briefje van honderd dollar.
nl
09:15
SpongeBob
Sandy besluit haar boom kunstmest te geven om zo de oogst van eikeltjes te stimuleren. Spongebob hangt een prikbord op in de Krokante Krab om zo de meningen van de gasten te horen.
nl
09:40
SpongeBob
Meneer Krabs wil is ervan overtuigd dat de krabburger het gaat winnen op het jaarlijkse Eetcongres. SpongeBob is eenzaam en schrijft met een penvriend.
nl
10:00
Monster High
Draculaura wil graag het perfecte feestje geven. Maar als alles anders loopt dan ze had verwacht, heeft ze moeite om met de nieuwe situatie om te gaan. Ook het delen van alle aandacht met een nieuwkomer valt haar zwaar.
nl
10:25
Monster High
Als Draculaura vreest dat ze voor schut wordt gezet tijdens een danswedstrijd geeft ze haar partner Clawd betoverde schoenen. Cleo wil de hoofdrol in het schooltoneelstuk en gaat in haar eeuwenoude familiegraf op zoek naar het perfecte kostuum.
nl
10:47
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
10:50
Steen, Papier, Schaar
Het drietal speelt een ultiem potje verstoppertje: een die jaren duurt en over de hele wereld gespeeld mag worden. Om ervoor te zorgen dat hun huurbaas de huur verlaagt, moet het drietal hem helpen om zijn droom te verwezenlijken.
nl
11:15
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
11:40
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
12:00
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
12:01
Danger Force
Het Man's Nest is de ruimte ingeschoten, en Rick Twitler kan zijn vrije gang gaan. Het team moet hem stoppen, voor hij wereldwijd het internet verwoest.
nl
12:25
Danger Force
Shoutout en Volt zijn spoorloos verdwenen. Ondertussen lopen Rick Twitler en Drex nog steeds vrij rond. Captain Man is ten einde raad en heeft nog maar één optie. Hij vraagt Henry om hulp.
nl
12:50
Henry Danger
De kwaadaardige Dokter Minyak wil Captain Man vernietigen door zijn moleculaire dichtheid aan te tasten met de tranen van de lollige kever. Hiervoor heeft hij een laboratorium opgezet.
nl
13:15
Henry Danger
Ray raakt in grote paniek als hij denkt dat de zoon van Dril Vinger in de klas zit bij Henry. Om erachter te komen wat de plannen zijn van Ortho en zijn vader vermomt Ray zich als leraar om ze te kunnen bespioneren op school.
nl
13:40
Henry Danger
Gooch heeft een steen uit de ruimte gevonden, maar 's nachts blijkt dit een ei te zijn waar een monster uit komt. Uiteindelijk komt het beest in het Huis van Henry terecht. Ondertussen haalt Piper een streek uit met Jasper en zijn emmerpodcast.
nl
14:00
De Thundermans
Phoebe ontwikkelt de gave om gevaar te voelen voordat het er is en ze gebruikt haar pas ontdekte instinct om indruk te maken op haar klasgenoten.
nl
14:25
De Thundermans
Phoebe en Max willen graag het vertrouwen om een normaal tienerverjaardagsfeest te geven, maar als een bevroren Mrs Wong zoek raakt en ze haar moeten vinden, gaan ze pas beseffen hoe leuk hun familiefeestjes eigenlijk zijn.
nl
14:46
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
14:50
Huize Herrie
Lincoln en de vrienden zitten vast in het bos met Mr. Bolhofner, die misschien niet is wie hij beweert te zijn. Lana is overweldigd als ze voor Stella's zeer ondeugende konijn zorgt.
nl
15:15
Huize Herrie
Luan wint de toneelschrijfwedstrijd van haar dramaclub en mag het toneelstuk zelf regisseren voor de schooluitvoering. Lynns American football-team verliest flink. Lisa overtuigt Lynn om haar tot analysecoach te benoemen.
nl
15:35
Huize Herrie
Lincoln moet zijn tien zussen allemaal tegelijkertijd dekken en heeft zijn handen vol. Bobby en Lori gaan op dubbeldate samen met Lincoln en Bobby's zusje, Ronnie Anne.
nl
16:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby en haar ouders zijn het zat dat Zokie ze overstelpt met broodjes. Earl heeft zijn zinnen gezet op een beschimmelde taco die ergens in een vuilcontainer achter een restaurant ligt.
nl
16:40
Steen, Papier, Schaar
Steen, Schaar en Papier bouwen hun ongewone auto, De Susan, om tot een prijswinnende bak. Papier geeft Steen mechanische wenkbrauwen voor een modellen auditie. Schaar heeft een avontuur met stand-ins.
nl
17:00
De Thundermans
Phoebe's eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. De superkrachten van de baby worden onthuld.
nl
17:25
De Thundermans
Nadat Phoebe ontdekt dat Links ex-vriendin eigenlijk een superschurk is die Link zelf wil opeisen, vraagt Phoebe om Max' hulp om haar ware aard te onthullen.
nl
17:50
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl
18:15
Het heuse huize herrie
Lincoln is het helemaal beu dat zijn zussen steeds zijn privé ruimte binnendringen. Samen met Clyde begint hij een exclusieve club, maar dan ontdekt hij dat al zijn zussen hetzelfde doen.
nl
18:40
Danger Force
De terugkeer van Henry Hart heeft Ray, die niet meer zo vaak aan misdaadbestrijding denkt, afgeleid. Dit dwingt de groep om missies aan te gaan zonder Captain Man.
nl
19:05
Danger Force
Volt ontdekt een manier om snel geld binnen te halen via een nieuwe app. Maar wanneer er iets flink fout gaat, staan plotseling de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.
nl
19:25
De Thundermans
Phoebe en Cherry's broer groeien naar elkaar toe. Phoebe moet kiezen tussen liefde en vriendschap, nadat Cherry haar smeekt niet met haar broer uit te gaan.
nl
19:50
De Thundermans
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om met de populaire Heather en Stacy te gaan, in plaats van met Chloe, Barb en Hank. Phoebe en Cherry willen een selfie met popster Cheyanne, en Max wil met haar trouwen.
nl
20:15
Henry Danger
Drex, voormalig assistent en tegenwoordig vijand van Captain Man, reist terug uit het verleden met een leger van holbewoners om Captain Man voor eens en altijd te vernietigen. Kid Danger is de enige die hem kan redden.
nl
20:40
Henry Danger
Henry heeft het zo druk met werken voor Ray dat hij overdag op school in slaap valt. Mevrouw Shapen geeft hem een herkansing voor een proefwerk, maar Captain Man verwacht dat hij 's nachts toch nog werkt.
nl
21:00
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
21:25
Danger Force
Er is een nieuwe deur in het Man's Nest, en Danger Force mag hem niet openen van Ray. Ze besluiten hem een koekje van eigen deeg te geven. Ondertussen zoekt Schwoz door naar blauwdrukken van de CEL.
nl
21:50
Danger Force
Bose is jarig, en zijn vrienden organiseren een surprise party bij Buddy thuis. Ray denkt er over na Credenza ten huwelijk te vragen, en Schwoz is nog altijd op zoek naar de hartendiamant.
nl
22:15
De Thundermans
De kids beschadigen een nieuwe auto die Hank als trouwdagcadeau voor Barb had gekocht, dus ze moeten hun superheldneef om hulp vragen.
nl
22:40
De Thundermans
Als Phoebe te veel hooi op haar vork neemt, helpt Max haar door een kloon van haar te maken, zodat ze op twee plekken tegelijk kan zijn. Als de kloon lastig wordt voor de echte Phoebe, moet Max bijspringen om Phoebes reputatie te redden.
nl
23:05
iCarly
Sam, Carly en Freddie nemen Lubert voor de grap in de maling tijdens de webshow, maar dit loopt uit op een drama. Ze zorgen samen voor Lubert, totdat Freddie's moeder het overneemt. Spencer vermaakt zich met een radio.
nl
23:30
iCarly
Als Carly en de rest naar de taartenwinkel van Galini gaan ontdekken ze dat hij is overleden. Ze proberen nog wel zijn beroemde recepten te redden.
nl
23:50
Henry Danger
Ray raakt in grote paniek als hij denkt dat de zoon van Dril Vinger in de klas zit bij Henry. Om erachter te komen wat de plannen zijn van Ortho en zijn vader vermomt Ray zich als leraar om ze te kunnen bespioneren op school.
nl

TV gids - pirmdiena, 2024.05.13.

00:10
Henry Danger
Gooch heeft een steen uit de ruimte gevonden, maar 's nachts blijkt dit een ei te zijn waar een monster uit komt. Uiteindelijk komt het beest in het Huis van Henry terecht. Ondertussen haalt Piper een streek uit met Jasper en zijn emmerpodcast.
nl
00:35
De Thundermans
Phoebe en Max staan op negentig officiële reddingen. Omdat de 100ste traditiegetrouw verfilmd zal worden, streven ze naar een redding die het verfilmen waard is.
nl
00:55
De Thundermans
Het Z-korps geeft Max en Phoebe een dagje vrij, maar als ze deze dag steeds maar weer herbeleven, moeten ze iets bedenken om de tijdlus te doorbreken.
nl
01:20
Danger Force
Er is een nieuwe deur in het Man's Nest, en Danger Force mag hem niet openen van Ray. Ze besluiten hem een koekje van eigen deeg te geven. Ondertussen zoekt Schwoz door naar blauwdrukken van de CEL.
nl
01:40
Danger Force
Bose is jarig, en zijn vrienden organiseren een surprise party bij Buddy thuis. Ray denkt er over na Credenza ten huwelijk te vragen, en Schwoz is nog altijd op zoek naar de hartendiamant.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Patrick en Spongebob werken voor niks bij de bioscoop, zodat ze een nieuwe film kunnen zien. Dat gaat niet helemaal volgens plan. Sandy probeert te voorkomen dat Patrick niet-wetenschappelijke dingen deelt in zijn wetenschapsshow.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick stuit op een alruinwortel die zegt dat hij een wens in vervulling zal laten gaan.
nl
02:35
Huize Herrie
Niemand weet wie er verantwoordelijk is voor de 1 april grappen, terwijl ze met Luan opgesloten zitten in de kelder. Mam gaat undercover als leerling op de school van Leni, Luna en Luan om vrienden met hen te worden.
nl
02:55
Huize Herrie
Lisa krijgt de leiding over de eerste klas en leert dat lesgeven meer is dan alleen feiten kennen. Leni neemt het op tegen de burgemeester bij een verkiezing van Royal Woods in de hele stad.
nl
03:20
Huize Herrie
Zach en Rusty doen alsof er een buitenaards schip is geland, nu is de hele stad op zoek naar kleine groene aliens. Clyde denkt dat hij de Glee Club zal betreden, maar Lincoln doet per ongeluk audities en krijgt een rol.
nl
03:40
SpongeBob
Octo wil dat SpongeBob en Patrick hem met rust laten, en vraagt hen om dingen voor hem te vinden. Het worden steeds lastigere opdrachten.
nl
03:50
SpongeBob
Er loopt een zee-egel door de Krokante Krab. Plankton wordt ingezet als lokaas. Octo besluit karatelessen bij Sandy te gaan volgen.
nl
04:10
SpongeBob
Plankton ontsnapt met een stel criminelen uit de gevangenis. Plankton smeert SpongeBob een nieuwe spatel aan.
nl
04:35
SpongeBob
De Haaien zijn de meest gevreesde groep in Bikinibroek, maar hun volgende confrontatie is mogelijk te veel voor SpongeBob.
nl
04:45
SpongeBob
Plankton kloont SpongeBob om de geheime formule van de Krabburger te stelen, maar zijn plan wordt in de weg gezeten door de echte SpongeBob.
nl
04:55
SpongeBob
Patrick en SpongeBob denken dat hun huis verkocht is nadat ze een TV reclame hebben gezien. Ze besluiten te vertrekken en daar is Octo erg blij mee.
nl
05:05
SpongeBob
Plankton beseft dat hij gelukskoekjes kan gebruiken om het recept van de krabburger te bemachtigen.
nl
05:20
SpongeBob
Sandy maakt de nieuwste, op eikels gebaseerde, voedselsensatie. Maar haar boom betaalt uiteindelijk wel de prijs voor haar inhaligheid.
nl
05:30
SpongeBob
SpongeBob hangt een prikbord op bij de Krokante Krab, maar anonieme recensies zorgen voor problemen.
nl
05:40
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Wanneer Patrick's vader het kamp beter leidt dan meneer Krabs, wil meneer Krabs hem wegwerken.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Om Sandy te verslaan met karate wordt SpongeBob opgeleid in de eeuwenoude kunst van Hei-Fu.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Baby adopteert een huisdier. Het is de vraag of hij wel klaar is voor deze verantwoordelijkheid.
nl
06:10
Blaze en de Monsterwielen
Er is een groot ballonnenfeest, met een ballonnenreuzenrad, verschillende ballonnenspelen én een grote heteluchtballon. Crusher denkt dat hij er wel even een stukje mee kan vliegen, maar weet helemaal niet hoe hij moet landen.
nl
06:35
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger en Burgemeester Goodway willen gaan ijsvissen, maar als ze op de vlucht moeten voor een wolf komen ze vast te zitten. Chase doet mee aan een rodeowedstrijd. Burgemeester Humdinger doet ook mee en probeert vals te spelen.
nl
07:00
Huize Herrie
Sunset Canyon valt uit elkaar en Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om erachter te komen waarom. Als een vampier naar Royal Woods verhuist, moet Lucy hem overtuigen om de leden van de 'Mortician's Club' in vampiers te veranderen.
nl
07:25
Huize Herrie
De David Steele-film van Lincoln en Clyde staat op het spel, als Lisa een echte kernreactor bouwt.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Het is een strijd van kampioenen in de halve finale van het Toernooi van de Acht Meesters.
nl
08:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby en Zokie maken citroenlimonade, voor ouderen die aan het sporten zijn. Zokie komt erachter dat Ruby soms last heeft van wat ongeluk in haar leven.
nl
08:25
Henry Danger
Frittle chips heeft twee nieuwe smaken waar door de klanten op gestemd kan worden. Dit leidt tot spanningen in de mancave.
nl
08:50
Henry Danger
Ray wil een podcast maken en Jasper wordt onterecht opgesloten nadat Mitch de schuld van een snoepdiefstal in zijn schoenen heeft geschoven.
nl
09:15
Danger Force
De terugkeer van Henry Hart heeft Ray, die niet meer zo vaak aan misdaadbestrijding denkt, afgeleid. Dit dwingt de groep om missies aan te gaan zonder Captain Man.
nl
09:40
Danger Force
Volt ontdekt een manier om snel geld binnen te halen via een nieuwe app. Maar wanneer er iets flink fout gaat, staan plotseling de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.
nl
10:00
De Thundermans
Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Wanneer het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie oplossen en zijn eigen rol geheim houden.
nl
10:23
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
10:25
De Thundermans
Phoebe's laatste heldenmissie is oppassen op Voorzitter Kickbutt's lastige tienerdochter. De missie loopt echter uit de hand wanneer ze een illegale nachtclub binnenglippen.
nl
10:50
De Thundermans
Nadat Cherry per ongeluk een foto online zet die het geheim van de Thundermans onthult, dwingt de heldenbond Phoebe om de vriendschap met haar beste vriendin te beëindigen.
nl
11:15
Henry Danger
Doordat Jasper een schakelaar overhaald, zijn hij, Piper, Charlotte, Henry en Ray ingesloten. Het drietal beneden in de Man Cave, en Jasper en Piper boven in de winkel.
nl
11:40
Henry Danger
Kid Danger redt Bianca uit een gevaarlijke situatie en ze kust hem. Henry wordt boos als hij beseft dit het een soort van vreemdgaan is.
nl
12:05
Henry Danger
De tas van mam is beroofd en aangezien pap in Baltimore zit, voelt Captain Man zich geroepen om over mam en de kinderen te waken. Hier is Henry helemaal niet blij mee.
nl
12:30
Danger Force
Danger Force vind het geweldig op de Swellviewse middelbare school, maar Ray mist zijn hulpjes.
nl
12:50
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
13:15
De Thundermans
Max probeert zijn duistere imago weer terug te krijgen met kruimeldiefstal. Maar als zijn beste vrienden het doelwit worden, moet hij kiezen tussen hen en zijn reputatie.
nl
13:35
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
13:40
De Thundermans
Max en Phoebe lokken een ruzie uit tussen Billy en Nora, zodat ze niet in een enge achtbaan hoeven. Maar dit plan loopt vreselijk uit de hand als de ruzie oncontroleerbaar escaleert.
nl
14:05
De Thundermans
Phoebe's trouw wordt op de proef gesteld wanneer ze erachter komt dat haar vriendje's vader misschien weer kwaadaardig wordt. Ze moet nu beslissen om hem wel of niet aan te geven.
nl
14:30
Henry Danger
Steeds meer apparatuur in de `man cave' gaat stuk, maar Ray wil de monteur niet laten komen omdat hij ruzie met hem heeft. Tegelijkertijd dreigt Henry uit het basketbalteam gezet te worden omdat zijn coach een betere, maar veel oudere speler heeft.
nl
14:55
Henry Danger
Henry wordt per ongeluk geraakt door de straling van een machine in de man cave. Hierdoor wordt hij steeds mannelijker, tot in het extreme. De symptomen openbaren zich tijdens een etentje met een meisje.
nl
15:20
De Casagrandes
Ronnie Anne's vader is op bezoek en ze probeert hem over te halen om naar de stad te verhuizen. Samen met Sid bedenkt ze een plan dat niet kan falen.
nl
15:45
De Casagrandes
Bobby verrast Lori met een bezoek aan de Fairway universiteit.
nl
16:00
SpongeBob
Omdat hij het zat is om geplet te worden, leert Plankton zichzelf verdedigen bij Sandy. Nadat Leendert hem voor schut zet op het strand, komt Meneer Krabs uit zijn schulp en stapt hij de sportschool in.
nl
16:25
SpongeBob
Een prehistorische spons wordt ontdooid en zorgt al snel voor veel chaos in Bikinibroek. Alleen SpongeBob blijkt met hem te kunnen communiceren.
nl
16:30
Zokie of Planet Ruby
Hertz gaat de regie doen van de filmpjes van Ruby en Zokie, maar komt erachter dat hij toch liever voor Tweenkle werkt. Zokie raakt verslaafd aan een Limaboon game, en het is aan Ruby om hem uit de game te redden.
nl
17:00
Huize Herrie
Lynn kan kampioen worden met basketbal, als ze in het goede team zit. Mam en pap willen niet meer in de rij staan voor de badkamer en besluiten daarom stiekem een badkamer in de kast van hun slaapkamer te maken.
nl
17:20
Huize Herrie
Lucy raakt geïrriteerd wanneer Lori en Leni mee komen kijken naar haar favoriete show vanwege een schattig nieuw personage. Wanneer mam weer een parkeerboete krijgt, kiest ze voor taakstraf.
nl
17:45
Huize Herrie
Lola probeert mam in tip-top staat te krijgen voor een moeder-dochter verkiezing.
nl
18:00
Huize Herrie
Pap heeft totaal geen zin om een bezoekje te brengen aan tante Truus en hij besluit om te proberen om er onder uit te komen. Een bijkomend voordeel is dat hij nu het huis de hele dag voor zichzelf heeft.
nl
18:25
Huize Herrie
Aangespoord door de grappen die een klasgenoot maakt over Charles, besluit Lana hem in te schrijven om mee te doen aan een plaatselijke hondenshow. Maar eerst moet Charles klaargestoomd worden om deel te nemen.
nl
18:35
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Lincoln en z'n vrienden maken zich klaar voor het schoolfeest. Clyde's vaders zijn vooral opgewonden, omdat dit misschien de avond is dat Clyde de ultieme ontmoeting heeft. Ondertussen slaat een verliefde Lincoln constant de plank mis bij Charlie.
nl
19:25
Danger Force
Mika wordt op de proef gesteld wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is.
nl
19:50
De Thundermans
Wanneer opa en oma Thunder op bezoek komen, vertelt Phoebe dat Colosso in hun huis woont. Opa Thunderman heeft echter totaal geen tolerante houding ten opzichte van superschurken.
nl
20:15
De Thundermans
Phoebe en Max willen heel graag een assistent die al hun rotklusjes kan opknappen. Daar hebben ze echter schriftelijke toestemming voor nodig van hun ouders. Max vervalst hun handtekeningen, met alle rampzalige gevolgen van dien.
nl
20:35
Henry Danger
Piper heeft haar zinnen gezet op de nieuwe jongen op school: Jackson Bartell. Henry en Ray besluiten haar te helpen.
nl
21:00
Henry Danger
Dokter Minyak daagt Captain Man uit om deel te nemen aan een spellingswedstrijd. Captain Man en Henry Danger moeten samenwerken met de Game Shakers om Dr. Minyak te kunnen verslaan.
nl
21:25
Danger Force
Na een onhandige leugen moet Mika een uitverkocht theaterstuk zien te schrijven binnen één dag. Op dezelfde dag moet Danger Force de locoburgemeester, die naar het toneelstuk komt kijken, beschermen van een kidnapper.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe wint toegang tot Zoete Mama's Koekjespaleis en mag één iemand meenemen. De strijd barst los, want iedereen wil het bijzonder microchip koekje proeven.
nl
22:15
De Thundermans
Wanneer Phoebe en Max Voorzitter Kickbutt uit een toespraak sleuren, gooit Kickbutt het bijltje erbij neer en benoemt ze Hank als haar opvolger. Maar Hank gaat al voor de inauguratie ernstig in de fout.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Als Clyde deelneemt aan het BETR-programma op school, moet Lincoln een manier vinden om weer een band met hem te krijgen voor de propschiet-oorlog waar ze zich op hadden voorbereid. En pap wil een irritant liedje uit zijn hoofd te krijgen.
nl