Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

TV gids - pirmdiena, 2024.05.20.

00:10
Henry Danger
Door toedoen van Captain Man is in het verleden een man onzichtbaar geworden. Deze Brad eist dat hij Captain Mans nieuwe hulpje mag worden als genoegdoening. Hij gebruikt zijn onzichtbaarheid om Henry te dwingen zijn baantje op te zeggen.
nl
00:35
De Thundermans
Max wil een etentje verstieren omdat de jongen die Phoebe leuk vindt, ook komt, maar als er een onverwachte gast opduikt, moeten hij en zijn zus hun krachten bundelen.
nl
00:55
De Thundermans
Max verandert zijn cijferlijst op de schoolcomputer en komt terecht in het uitblinkersklasje waar Phoebe ook in zit. Hij moet het tegen haar opnemen in de quiz om de Wiskunde Cup. Intussen proberen Hank, Nora en Billy de krantendief te pakken.
nl
01:20
Danger Force
Na een misgelopen interview staan de leden van Danger Force nu bekend als superhelden met verschrikkelijke namen als 'Oepsie Girl' en 'Knappe Kapselknul'. Danger Force doet er alles aan om aan andere superhelden-namen te komen.
nl
01:40
Danger Force
Danger Force en Captain Man gaan undercover als slechteriken in The Beatin' Dungeon om een crimineel te vangen. Als hun dekmantel ontmaskerd wordt, moeten ze het opnemen tegen alle zware schurken van Swellview tegelijk.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Patrick en GrandPat proberen elkaar op de trap te passeren, wat leidt tot een belachelijk conflict. Hun absurde rivaliteit werkt aanstekelijk voor andere leden van de familie Star.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Kapitein Doug Quasar ontmoet de robotfamilie van Pat-Tron.
nl
02:35
Huize Herrie
Gus' Gamen en Bikken is de hangplek van Lincoln en zijn vrienden. Op een dag komt Leni met haar vrienden binnen. Lucy's Uitvaart Club dreigt opgeheven te worden, als de club geen zevende lid weet te vinden. Lola ziet het wel zitten.
nl
02:55
Huize Herrie
Pap is in zak en as als hij ziet dat zijn restaurant maar liefst 33 slechte beoordelingen heeft gekregen. Chandler heeft het niet op Lincoln en gunt het Actie Nieuwsteam hun succes niet. Toch probeert hij bij het team te komen.
nl
03:20
Huize Herrie
Als pap ontdekt dat het kamp waar hij als kind heenging wordt gesloten, neemt hij de familie mee voor een laatste bezoek. Ze ontdekken al snel een kaart die zou kunnen leiden naar een schat die een oude kamplegende kan bewijzen.
nl
03:40
SpongeBob
SpongeBob eet een bedorven krabburger en ziet als enige een reuzenhamster.
nl
03:50
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan naar de film 'De Visserman'. Eenmaal thuis zien ze de visserman overal en nergens. SpongeBob organiseert een Seance in de Krokante Krab om de overleden Rusty Rikkens uit te horen.
nl
04:10
SpongeBob
Kenny de Kat is wereldberoemd omdat hij zijn adem eindeloos kan inhouden onder water. SpongeBob is zijn grootste fan. Als Octo weer eens te beroerd is om te werken, vertelt Meneer Krabs hem het verhaal van de Yeti-Krab.
nl
04:35
SpongeBob
Meneer Krabs en Plankton moeten na een aanrijding terug naar de vaarschool en belanden in dezelfde klas als SpongeBob.
nl
04:45
SpongeBob
Sandy heeft een nieuwe krabburger ontwikkeld, maar dat heeft monsterlijke gevolgen.
nl
04:55
SpongeBob
Meneer Krabs zorgt voor te veel vuil, dus laat hij SpongeBob en Octo Bikinibroek schoonmaken.
nl
05:05
SpongeBob
Octo heeft een lastig zeekonijn in de tuin. SpongeBob vindt 'm echter wel schattig.
nl
05:20
SpongeBob
Als de klarinet van Octo wordt gestolen, vertrouwt hij niet op anderen, maar gaat als een ware Sherlock Holmes zelf op onderzoek uit.
nl
05:30
SpongeBob
Octo wil dat SpongeBob en Patrick hem met rust laten, en vraagt hen om dingen voor hem te vinden. Het worden steeds lastigere opdrachten.
nl
05:40
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Sandy probeert een manier te vinden om minder huishoudelijke taakjes te hebben en ontwerpt daarom een slimme hut. Meneer Krabs stelt Octo aan als kampmeester.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Meneer Krabs benoemt Octo tot de nieuwe kampmeester, maar nadat iedereen hem erkent, gaat hij te ver en hernoemt hij het kamp naar zichzelf. De kampeerders bedenken een plan om Octo een lesje te leren.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Een onderwaterstorm verstoort Baby Shark en William's plezier. Ze twijfelen of ze binnenshuis een avontuur kunnen beleven. William en Vola doen mee aan een wedstrijd voor jonge wetenschappers en hun competitiedrang brengt ze in een lastige situatie.
nl
06:10
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en Crusher doen allebei mee met De race rond de wereld: een race over grote oceanen, door besneeuwde bossen en over hoge bergen. Iemand zal de race gaan winnen.
nl
06:35
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger wil alle honing van Boerin Yumi hebben, maar daardoor neemt hij ook een kast vol bijen mee. Chickaletta raakt vermist en de Paw Patrol vind haar uiteindelijk terug bij het strand.
nl
07:00
Huize Herrie
De Herrie-kinderen helpen Flip om van zijn date met Kami een succes te maken. Lucy en haar vrienden helpen buurman Grauw met het wegjagen van een spook. Ze krijgen geld als beloning voor hun hulp.
nl
07:25
Huize Herrie
De cheerleaders dagen Lynn en haar team uit voor een wedstrijd wanneer Lynn hen belachelijk maakt.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Ash zet het gevecht met Leon voort en hoe langer het duurt, des te wilder het eraan toe gaat.
nl
08:00
Zokie of Planet Ruby
Earl knoeit met de post en daardoor krijgt Ruby een pakketje binnen dat eigenlijk voor Tweenkle was. Er komt familie van Dee langs bij de Studebaker's, waaronder de pro skateboarder Kiki, waar Ruby vroeger mee speelde en nu indruk op wil maken.
nl
08:25
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger moeten een manier zien te vinden om de gijzelaars te redden zonder dat Dr. Minyak ze ziet verplaatsen.
nl
08:50
Henry Danger
Charlotte raakt verwikkeld in een strijd met Byshelle. Die daagt haar uit om te vechten. Ray en Henry proberen Charlotte te helpen.
nl
09:15
Danger Force
Chapa wil niet dat haar vrienden erachter komen dat ze geen ouders heeft. Tijdens ouderavond huurt ze daarom een acteur in om Chapa's vader te spelen. Maar er is één proleem: de acteur kan niet acteren.
nl
09:40
Danger Force
Na een uit de hand gelopen grap, verschijnt er een levensgevaarlijke alien in het Man's Nest. De alien valt als een blok voor Bose.
nl
10:00
De Thundermans
Nadat Max is gedumpt, probeert Phoebe hem op te beuren door hem voor te stellen aan een ander meisje. Maar de nieuwe date van Max blijkt een fanatieke dierenactivist te zijn die vindt dat Max Dr. Colosso mishandelt.
nl
10:22
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
10:25
De Thundermans
Directeur Bradford heeft het voorzien op Gideon, die een klacht over hem ingediend heeft bij het schoolbestuur. Phoebe en Max verzinnen een plan om Gideon meer zelfvertrouwen te geven zodat hij tegen Bradford bestand is.
nl
10:50
De Thundermans
Hank en Barb hebben een grote prijs gewonnen en bereiden zich voor op de uitreiking. De kinderen blijven thuis, en ze krijgen een Superoppas.
nl
11:15
Henry Danger
De robotvriendin van Schwoz, Gerta, neemt de gedaante van Henry aan, zodat zij naar een etentje kan. Na afloop wil Gerta echter niet meer de vriendin van Schwoz worden.
nl
11:40
Henry Danger
Ray begint zich erg vreemd te gedragen en al snel blijkt dat Onzichtbare Bert erachter zit. Kid Danger en Captain Man gaan naar hem op zoek. Piper heeft per ongeluk een rijbewijs gekregen.
nl
12:05
Henry Danger
Door een foutje van Schwoz krijgt Piper een vergiftigd koekje te eten en wordt doodziek. Ray reist terug naar de achttiende eeuw om een geneesmiddel te vinden. Schwoz is echter niet in staat hem weer terug te halen.
nl
12:30
Danger Force
Er is een nieuwe deur in het Man's Nest, en Danger Force mag hem niet openen van Ray. Ze besluiten hem een koekje van eigen deeg te geven. Ondertussen zoekt Schwoz door naar blauwdrukken van de CEL.
nl
12:50
Danger Force
Bose is jarig, en zijn vrienden organiseren een surprise party bij Buddy thuis. Ray denkt er over na Credenza ten huwelijk te vragen, en Schwoz is nog altijd op zoek naar de hartendiamant.
nl
13:15
The Thundermans Return
De Thundermans zijn er weer, maar ze moeten terug naar Schuildorp nadat ze door een misstap niet meer achter schurken aan mogen gaan. Ondertussen genieten Hank en Barb van het oude leven thuis en kijken Billy en Nora uit naar een normaal schoolleven.
nl
14:25
Henry Danger
Henry is door een schurk in een diepe droomtoestand gestraald. Charlotte wordt door Schwoz in Henry's droom gebracht om hem hopelijk weer wakker te krijgen.
nl
14:50
Henry Danger
Ray zit de tijdrover op de hielen. Voordat ze hem te pakken kunnen nemen moet Henry dezelfde dag drie keer beleven.
nl
15:20
De Casagrandes
Aan de overkant van waar de Casagrandes wonen, opent een nieuwe hamburgertent. Ondertussen wordt Par een nieuwe vriend van Bobby. Ze hebben veel gemeen, op een ding na: Par is een sensatiezoeker en Bobby niet.
nl
15:45
De Casagrandes
CJ is verrassend goed in het jongleren met reclameborden en gaat meedoen aan een wedstrijd. Par helpt CJ met zijn techniek, en hoopt hem het vertrouwen te geven om te kunnen winnen.
nl
16:00
Sponge Bob
SpongeBob ontdekt een slak in de vuurtoren. Twee kinderen veroorzaken een ware hikplaag.
nl
16:25
SpongeBob
Meneer Krabs gaat op vakantie en stelt Leendert aan als manager van de Krokante Krab.
nl
16:30
Zokie van Planeet Ruby
Omdat ze denken dat Oma Pearl een moorddadige hovernier is, gaan Ruby en Zokie uitzoeken met wat voor snode zaken ze werkelijk bezig is. Zokie stopt een leven aan herinneringen maken in één dag om gemiste vader-zoontijd met Earl in te halen.
nl
17:00
Huize Herrie
De oudere zussen laten Lynn met tegenzin toe tot hun babysit-clubje, maar ze blijkt al snel te agressief te zijn. Ronnie Anne's grootouders besluiten haar te bespioneren als ze naar de stad wil gaan.
nl
17:20
Huize Herrie
Luna wil meedoen aan de zangwedstrijd America's Next Hitmaker. Ze heeft een nieuw nummer opgenomen als demo, maar opeens twijfelt ze of het wel een lied zal zijn dat iedereen goed zal vinden.
nl
17:45
Huize Herrie
Als de kinderen ontdekken dat Myrtle een schimmig verleden heeft, proberen ze haar te ontmaskeren voordat Pap-pap haar ten huwelijk vraagt.
nl
18:00
Huize Herrie
De McBride's proberen een verjaardagsfeestje voor oma Geri te organiseren. Lola is vastbesloten de hoogste award die je al miss kunt winnen te bemachtigen. Maar er zit een verhaal achter deze award.
nl
18:25
Huize Herrie
Stella raakt haar speeldoos kwijt op school. Zach oppert dat het RatBeest het gestolen heeft.
nl
18:35
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Na een mislukte moederdag probeert de familie Herrie het goed te maken met een "Moederdag Nog Es".
nl
19:00
Het heuse huize herrie
De Royal Woods talentenjacht staat op het punt om te beginnen. De familie Herrie is vastbesloten om de familie Torkelson voor eens en voor altijd te verslaan. Het belooft een spannende strijd te worden.
nl
19:25
Danger Force
Wanneer het peperdure paardrijzadel van haar vader wordt gestolen, doet Mika haar uiterste best het terug te vinden. Miles beweert echter dat hij het zadel eerder terug gaat vinden, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen.
nl
19:50
De Thundermans
Phoebe wil dat de ruziënde Max en Link vrienden worden, maar haar plannetje werkt te goed en al gauw brengt Link meer tijd met Max door dan zij.
nl
20:15
De Thundermans
Phoebe is er kapot van als ze denkt dat de nieuwe versnipperaar haar concertkaartjes voor MKTO heeft versnipperd. Wat ze niet weet is dat Max de kaartjes heeft en zijn vriendin mee wil nemen naar het concert. Gaststerren: MKTO.
nl
20:35
Henry Danger
Piper neemt een papegaai mee van school. Wanneer deze de zin `Henry is Kid Danger' oppikt, willen Henry, Jasper en Charlotte hem laten verdwijnen. Maar daarop schakelt Piper de politie in.
nl
21:00
Henry Danger
Pipers nieuwe vriendje komt eten, samen met zijn moeder en broers. Die broers blijken echter Mitch Bilsky en Jeff te zijn. En dan neemt Jeff ook nog een cadeau mee dat gestolen lijkt te zijn.
nl
21:25
Danger Force
Mitch Bilsky schrijft zich in bij SWAG. Schoolhoofd Ray en de Danger Force hebben geduld en wilskracht nodig om hem te helpen het onmogelijke te bereiken en te slagen voor de middelbare school.
nl
21:45
De Thundermans
Om geld te verdienen voor nieuwe mobieltjes, nemen Phoebe en Max allebei een baantje bij Wongs Pizzapaleis. Maar door een enorme bestelling zitten ze al snel in de nesten.
nl
22:15
De Thundermans
Phoebe mag de vleesetende plant van haar klas een weekend thuis verzorgen, maar na een experiment van Max blijft de plant groeien tot die het hele huis dreigt over te nemen.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Lincoln en z'n vrienden maken zich klaar voor het schoolfeest. Clyde's vaders zijn vooral opgewonden, omdat dit misschien de avond is dat Clyde de ultieme ontmoeting heeft. Ondertussen slaat een verliefde Lincoln constant de plank mis bij Charlie.
nl
23:25
Henry Danger
Charlotte wordt per ongeluk opgezogen door een stofzuiger van Schwoz bij Henry thuis. Wanneer Henry's familie ziet hoe hij en Jasper tegen de stofzuiger praten, denken ze dat er een geest in zit.
nl
23:50
Henry Danger
Charlotte droomde dat ze bijna Kid Danger kuste en probeert nu Henry te vermijden, omdat ze bang is dat haar droom verwezenlijkt zal worden.
nl

TV gids - otrdiena, 2024.05.21.

00:10
Victorious
Sikowitz wil de groep een lesje leren over method-acting door ze te laten overnachten in zijn huis.
nl
00:35
Victorious
De leerlingen komen erachter dat ze de hoofdrollen zullen spelen in een realityserie die gefilmd wordt op Hollywood Arts. Trina en Robbie worden gedwongen om bij de Grub Truck te werken.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe en Cherry's vriendschap wordt op de proef gesteld als slechts één van hen wordt geselecteerd voor het cheerleadersteam. Max wint een maand lang gratis pizza en moet zijn familie ervan overtuigen dat hij niet vals heeft gespeeld.
nl
01:20
Danger Force
Captain Man mag model staan voor de cover van een befaamd superheldenmagazine, en de leden willen van Danger Force ook op de cover. Ray zet alles op het spel om er zeker van te zijn dat hij zijn team kan vertrouwen.
nl
01:40
Danger Force
De Danger Force vergeet per ongeluk de plannen van het team met Ray en is verrast wanneer hij een nieuw lid aan het team voorstelt, waardoor iedereen daar behoorlijk jaloers wordt.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Parel Krabs wil ook een ster worden. Hoewel haar podiumact nog wat te wensen over laat, ziet Octina wel mogelijkheden. Patrick en Spongebob reizen naar het verleden zodat ze de strips van Meerminman en Mosseljongen weer voor het eerst kunnen lezen.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick en Octina gaan samen op zoek naar het laatste nieuws in Bikinibroek. Voor de Midseizoen-finale van de show presenteren Patrick en Octina een heleboel niet eerder uitgezonden scènes.
nl
02:45
Huize Herrie
Clyde heeft de Perfecte Opkomst-award gekregen, omdat hij nog nooit een dag school heeft verzuimd. Het nieuwe meisje blijkt Stella te heten. Ze brengt Lincoln het hoofd op hol, dat ze denken dat Stella een oogje op een van hen heeft.
nl
03:05
Huize Herrie
De oudere zussen laten Lynn met tegenzin toe tot hun babysit-clubje, maar ze blijkt al snel te agressief te zijn. Ronnie Anne's grootouders besluiten haar te bespioneren als ze naar de stad wil gaan.
nl
03:25
Huize Herrie
Luna wil meedoen aan de zangwedstrijd America's Next Hitmaker. Ze heeft een nieuw nummer opgenomen als demo, maar opeens twijfelt ze of het wel een lied zal zijn dat iedereen goed zal vinden.
nl
03:50
SpongeBob
Meneer Krabs gaat de Krabburger wereldwijd diepgevroren verkopen, maar hierdoor komt de vriendschap van SpongeBob en Patrick op het spel te staan.
nl
04:10
SpongeBob
Sandy besluit haar boom kunstmest te geven om zo de oogst van eikeltjes te stimuleren. Spongebob hangt een prikbord op in de Krokante Krab om zo de meningen van de gasten te horen.
nl
04:30
SpongeBob
SpongeBob en Patrick belanden in een lege, witte dimensie, waar alles wat ze tekenen tot leven komt.
nl
04:45
SpongeBob
SpongeBob en Patrick verhuizen de enorme inboedel van Bubbelbas.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob en Octo laten Plankton per ongeluk het geheime recept stelen, en moeten het terugstelen voor Meneer Krabs erachter komt dat het recept in handen van zijn vijand gevallen was.
nl
05:05
SpongeBob
Een kleine clown uit het circus is achtergelaten. SpongeBob neemt hem onder zijn vleugel en probeert hem aan een nieuwe baan te helpen.
nl
05:15
SpongeBob
SpongeBob koopt een vertalingshalsband waardoor hij Gerrit kan verstaan.
nl
05:25
SpongeBob
Patrick belandt in een rusthuis en gaat helemaal op in zijn nieuwe leven als oude man. SpongeBob moet hem eraan herinneren hoe leuk het is om een kind te zijn.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Narlene en Nobby brengen Regigilled alles bij over het leven in het achterland.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Het Trawler-huisje is de perfecte plek om deel te nemen aan de zomerspelen van het kamp.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
William en Vola doen mee aan een wedstrijd en hun competitiedrang brengt ze in een lastige situatie.
nl
06:10
Blaze en de Monsterwielen
Er moeten dringend medicijnen, bakstenen en een watertank worden bezorgd in Axle Stad, maar de ladingen zijn te zwaar voor normale monstertrucks. Dit is een taak voor vrachtwagen Blaze! Lukt het hem om alle bestellingen op tijd te bezorgen?
nl
06:40
PAW Patrol
Een vreemde lucht jaagt de dieren uit hun huizen. Olivia de struisvogel valt in een kloof. De pups proberen haar - en haar eieren - te redden.
nl
07:00
Huize Herrie
Ondersecretaris Joyce Kraandal wil Royal Woods onderwater zetten, om op die plek een zesde Great Lake te creëren. Lincoln en de andere bewoners proberen van alles om dat te voorkomen.
nl
07:25
Huize Herrie
Lori wordt een beroemdheid op school wanneer ze een hole-in-one slaat op een moeilijk parcours.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Het laatste gevecht is losgebarsten met krachtige aanvallen die een onverwacht resultaat opleveren.
nl
08:00
Zokie van Planeet Ruby
Wanneer ze willen bewijzen dat ze voor een Aarde-huisdier kunnen zorgen, besluiten Ruby en Zokie voor Brox te zorgen. De rommeligheid van Ruby en Zokie creeërt het Moederbrood, een onverzadigbaar deegmonster dat zich voedt met hun rommel.
nl
08:25
Henry Danger
Door een serie misverstanden denkt iedereen in Swellview dat Kid Danger ongeneeslijk ziek is. Het lukt Henry niet om het tegendeel aan te tonen.
nl
08:50
Henry Danger
Jake en Kris gaan een paar dagen weg en in hun afwezigheid raakt een dierbaar autootje van Jake beschadigd. Henry en zijn vrienden proberen met een feestje geld op te halen voor de reparatie.
nl
09:15
Danger Force
Captain Man loopt mee in de Swellviewse modeshow, in kleren van befaamd modeontwerper Chunk Manlunk. Danger Force komt er echter achter dat Manlunk een oplichter is die uit is op wraak.
nl
09:40
Danger Force
Captain Man en Danger Force worden ingehuurd om een Hollywoodfilm met een groot budget af te leveren bij de première, maar de producent waarschuwt hen dat rivaliserende studio's en internettrollen erop uit zijn om de film te stelen.
nl
10:00
De Thundermans
De kinderen willen spijbelen. Maar Hank en Barb komen met het verhaal van Burgemeester Heinrich Schuildorp de Derde, die geen schooldag miste. Als Blobbin aankomt met een tijdmachine, besluiten de kinderen het verleden bij te stellen.
nl
10:22
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
10:25
De Thundermans
Max en Phoebe moeten een jonge superheld trainen om zo meer punten te scoren voor het Z-Korps. Maar wie kunnen ze daar voor gebruiken? Hank wordt door Blobbin gestrikt om het gezicht, en de kont, te zijn van een nieuwe onderbroekenlijn.
nl
10:50
De Thundermans
Max en Phoebe worden gek van Sarah en Gideon, die heimelijk verliefd op ze zijn. Ze gaan proberen om ze aan elkaar te koppelen. Chloe raakt steeds haar dekentje kwijt en Hank wil dit probleem oplossen door het dekentje te laten verdwijnen.
nl
11:15
Henry Danger
Henry ontvangt een zelf gemaakte brief waarop staat geschreven: `ik ken je geheim'. Jasper blijkt erachter te zitten, maar die heeft het over iets anders dan de identiteit van Kid Danger. Henry verraadt zijn alterego.
nl
11:40
Henry Danger
Als een viñata op een kinderfeestje terechtkomt, vermommen Henry en Ray zich om de viñata te pakken. Jasper begint aan zijn eerste dag bij Troep en Zo en Charlotte zit vast in de autosnacker.
nl
12:05
Henry Danger
Ray is onder invloed van een liefdesmuffin tot over zijn oren verliefd op Gwen. Een crimineel wil een bank overvallen.
nl
12:30
Danger Force
Ray's plan om Credenza ten huwelijk te vragen gaat verschrikkelijk fout. Om het goed te maken, werken zijn hulpjes samen met niemand minder met Captain Man's aartsvijand: Drex.
nl
12:50
Danger Force
Nu dat Miles, Mika, Chapa en Bose superkrachten hebben gekregen, maken ze deel uit van de Danger Force. Onder leiding van Captain Man en Schwoz leren ze wat het zijn van een superheld precies inhoudt. De eerste les is leren liegen.
nl
13:15
De Thundermans
Phoebe en Max hebben een toets in groep 8 gemist, omdat Max destijds een vrij weekend had geritseld. Ze moeten terug naar school om de toets alsnog te doen, anders raakt Phoebe haar heldenstatus kwijt en draait Max de Jeugdgevangenis in.
nl
13:40
De Thundermans
Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn wanneer ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen.
nl
14:05
De Thundermans
Max krijgt het gevoel dat hij niet als een waardige superheld wordt gezien en maakt een machine waarmee hij toekomstige misdrijven kan voorspellen.
nl
14:30
Henry Danger
Captain Man is door een misverstand negatief in het nieuws gekomen. Om de waardering van het publiek terug te winnen, besluit het team een prijsvraag op te zetten waarbij de winnaars een bezoekje mogen brengen aan de Man Cave.
nl
14:55
Henry Danger
Henry en Charlotte willen Jasper graag op de hoogte stellen van hun geheim, maar Ray vindt dat geen goed idee. Hij besluit Jasper te testen met een nep-geheim. Als hij de test doorstaat mag hij de identiteit van Henry en Ray weten.
nl
15:20
De Casagrandes
Ronnie Anne denkt dat het huwelijk van haar grootouders in de problemen is nadat ze een tv-show heeft gezien. Ronnie Anne leert de kunst van de dans 'baile folklorico' en komt erachter dat haar instructeur nogal intens is.
nl
15:45
De Casagrandes
Adelheid verliest een tand en Carl en Bobby leren haar over 'El Raton', de tandenfee.
nl
16:00
SpongeBob
Sandy, Karen en mevrouw Puff gaan kamperen met Parel, om haar te ontgroenen, maar Parel heeft zelf een verrassing bij zich. Meneer Krabs is verslaafd aan drab, maar alleen de Maatemmer verkoopt die nog. Helaas vraagt Plankton de hoogste prijs.
nl
16:25
SpongeBob
Octo gaat op vakantie en verhuurt zijn huis aan Rog Man. SpongeBob wil zijn vakantie stoppen.
nl
16:30
Zokie van Planeet Ruby
De vriendschap tussen Ruby en Zokie staat onder spanning wanneer ze erachter komen dat Ruby van donuts houdt, maar Zokie ze haat. Ruby, Zokie en Dee werken samen om Stan beet te nemen.
nl
17:00
Huize Herrie
Lisa ontdekt dat de hele familie geregeld liegt. Ook al noemen ze het zelf een wit leugentje, Lisa vindt dat daar een eind aan moet komen. Clyde heeft de Super Snap 95 en is er super zuinig op. Toch leent hij het uit aan Lincoln.
nl
17:20
Huize Herrie
Leni heeft twee beste vriendinnen op school en twee beste vrienden op het werk, maar die kunnen elkaar niet uitstaan. Lincoln en Clyde mogen zich gaan oriënteren op de brugklas, waar Lynn op school zit.
nl
17:45
Huize Herrie
Lynn en Liam botsen als ze worden gedwongen om samen te werken als ordehandhavers op school.
nl
18:00
Huize Herrie
De kinderen breken de kostbare vaas van mam en pap. Ze zijn bang dat ze heel lang huisarrest zullen krijgen. Lisa zegt dat ze de vaas voor iets onbreekbaars kan omruilen, door terug te reizen in de tijd.
nl
18:25
Huize Herrie
Clyde en Lincoln hebben de hele nacht naar zombiefilms gekeken tijdens een filmmarathon. Wanneer ze zien dat het huis van de Herrie's leeg is, denken ze dat de zombie-apocalyps is begonnen.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln heeft veel zin om laat op te blijven met zijn beste vriend Clyde, om naar de Rip Hardcore Middernacht Marathon te kijken. Maar zijn plannen worden de grond in geboord, als pap een vroege avondklok instelt.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Als Lincoln probeert onder zijn klusjes uit te komen, belanden hij en Clyde in een ritje met de politie, waarbij ze de aandacht trekken van de beruchte Custard Bende leider. Ondertussen raakt pap gedurende de middag alle kinderen kwijt.
nl
19:25
Danger Force
Ray wordt opgeroepen voor zijn juryplicht, precies in de week waarin hij als Captain Man een inzamelingsactie moet presenteren. Mika heeft een oplossing: ze besluit Ray te klonen, met alle gevolgen van dien.
nl
19:50
De Thundermans
Als Max blauw wordt tijdens een date, is iedereen verdacht en ontpopt hij zich als speurneus om de dader te achterhalen.
nl
20:15
De Thundermans
Phoebe en Cherry's vriendschap wordt op de proef gesteld als slechts één van hen wordt geselecteerd voor het cheerleadersteam. Max wint een maand lang gratis pizza en moet zijn familie ervan overtuigen dat hij niet vals heeft gespeeld.
nl
20:35
Henry Danger
Captain Man onthult een geheime kamer in de Man Cave die alleen voor misdaadbestrijders is. Charlotte, Jasper en Schwoz besluiten hun eigen betere kamer te maken.
nl
21:00
Henry Danger
Schwoz neemt de anderen mee naar een afspraak met de beruchte Bigfoot. Tijdens hun bezoek aan het bos moeten ze het harige wezen echter beschermen tegen een jager.
nl
21:25
Danger Force
Wanneer een mysterieuze nieuwe kapper Swellview overvalt met een reeks gruwelijke kapsels, is het aan de Danger Force om de identiteit van de kapper te onthullen voordat hun eigen haar ook wordt afgeknipt.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe heeft zich aangemeld als kandidaat voor de studentenverkiezingen. Als Max de verkiezing wint, waar zij zo hard voor heeft gewerkt, zint Phoebe op wraak.
nl
22:15
De Thundermans
Phoebe en Max helpen Billy en Nora met hun natuurkundeproject, maar al snel blijkt dat hun drijfveer oud zeer is. Intussen probeert Barb Hank te betrappen nadat hij haar aantekeningen voor de leeskring heeft overgekalkt.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl