Disney Channel

Disney Channel

Disney Channel Nederland/Vlaanderen is een Nederlandstalige televisiezender in het bezit van The Walt Disney Company dat 24 uur per dag wordt uitgezonden. Hoewel deze uitvoering niet in Luxemburg is te zien, wordt Disney Channel Nederland/Vlaanderen ook weleens Disney Channel Benelux genoemd. Ook refererend aan Disney Channels Beneluxonderdeel van Disney Channels Worldwide.

Netherlands

TV gids - pirmdiena, 2024.05.06.

00:01
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Ladybug en Cat Noir hebben geheugenverlies en moeten het opnemen tegen een mysterieuze schurk genaamd Oblivio die door Parijs sluipt. De helden proberen hem te verslaan en hem in een slechte herinnering te veranderen.
nl
00:23
Mystery Lane
Champollion, de papegaai van de beroemde archeoloog Sir Arthur Bones, vraagt de hulp van Clever wanneer zijn baasje wordt ontvoerd door een mensachtige robot nadat hij de beroemde tempeliersschat heeft gevonden.
nl
00:45
Mystery Lane
Snowball en Charcoal worden midden in de nacht vermist. Clever ontvangt een aanwijzing waaruit blijkt dat ze opgesloten zitten en ontdekt dat ze hen moet zoeken in de schatkamer van de Tempeliers.
nl
01:07
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo, Rita en Gustav proberen de monsters ervan te overtuigen dat ze immuun zijn voor het gejodel van de Chromatron. Om hun gemeenschap te redden, moeten de monsters meezingen met de mensen.
nl
01:18
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo ontmoet Gustav, een gele Yeti. Zijn verre neef Rita vermoedt de aanwezigheid van het monster.
nl
01:30
De Geweldige Yellow Yeti
Het eerste familiediner van Osmo en Rita mis als Gustav kok speelt.
nl
01:42
De Geweldige Yellow Yeti
Als Osmo een monster ontdekt dat sprekend op hem lijkt, leert hij hem hoe hij plezier moet maken, maar zijn kloon veroorzaakt chaos in de hele stad. Nu moet het trio de verschrikkelijke tweeling temmen.
nl
01:59
De Geweldige Yellow Yeti
Rita wordt heel competitief in een saunawedstrijd, en zal de hitte moeten zien te weerstaan.
nl
02:00
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Nino's kleine broertje wordt geakumatiseerd in Chris Master en stuurt gigantisch speelgoed op pad om verwoesting aan te richten in een besneeuwd Parijs. Lieveheersbeestje zal hem eraan moeten herinneren dat Kerstmis maar één keer per jaar komt.
nl
02:21
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Max wordt nogmaals in de Gamer veranderd. De strijd begint wanneer Ladybug en Cat Noir het een tweede keer tegen hem moeten opnamen.
nl
02:43
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Ladybug en Cat Noir moeten het weer opnemen tegen Aurore Boreale en de ongekende winter die ze met zich meebrengt. Ladybug en Cat Noir zullen hun hoofd koel moeten houden als ze Lekker Weertje willen stoppen.
nl
03:04
Mystery Lane
Een kat genaamd Jellybean komt raad vragen aan Clever. Haar baasje, een groot violist, is gek geworden. Tijdens een driftbui heeft hij zijn viool gebroken en hij gedraagt zich plotseling als een baby.
nl
03:26
Mystery Lane
Een octopus valt op een avond een poedel aan die deelneemt aan een schoonheidswedstrijd.
nl
03:49
De Geweldige Yellow Yeti
De kinderen helpen Gustav te kleden voor het bal, aangezien hij de Winterton Belle wil worden.
nl
04:00
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo en Gustav krijgen baantjes als bezorgers om geld in te zamelen voor Rita's afstuderen van de les woedebeheersing, alleen denkt Rita dat ze haar hebben gedumpt, wat haar woede op de proef stelt.
nl
04:12
De Geweldige Yellow Yeti
Als Chrome Osmo's snowboard in beslag neemt, roept hij Gustavs monster-inbrekersvriend Geddin op om hem te helpen het terug te krijgen, maar tot Rita's afschuw ruimt ze het huis van de burgemeester leeg.
nl
04:23
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav, Osmo en Rita gaan op zoek naar verboden regenboogsneeuw bovenop Monster Mountain.
nl
04:35
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav wordt gevraagd om op een kitten op te passen, maar dit blijkt geen gemakkelijke taak.
nl
04:47
De Geweldige Yellow Yeti: Winterton Regels
Osmo verhuist met zijn vader naar Zimowice, een dorp vlakbij de poolcirkel. Hier ontmoeten Osmo en zijn nichtje Rita een gele yeti genaamd Gustav, met wie ze veel avonturen beleven.
nl
04:49
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen bakt heerlijke koekjes die hij alleen deelt met zijn nieuwe penvriendin Gretchen. Zijn broertjes en zussen zijn jaloers en bedenken een plan om toch van de lekkernijen te proeven.
nl
05:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kaas begint per ongeluk haar fantasieroman in het dagboek van Jongen te schrijven. Dit inspireert Jongen om te leven als het personage van de roman, waardoor hij al snel bij de stoere kinderen hoort.
nl
05:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als de jongens en meisjes het zat worden om de badkamer te moeten delen, splitsen ze die in tweeën. Elke groep krijgt een kant. De kant van de meisjes wordt één groot feest waar geen regels zijn.
nl
05:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De familie gaat op een kanotocht en Jongen en Meisje mogen allebei een vriend meenemen op de reis. Voor Meisje is de keuze snel en gemakkelijk gemaakt, ze nodigt haar beste vriendin uit.
nl
05:34
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als papa en mama op vakantie gaan, laten ze Boy de leiding over het huis hebben. Maar zijn broers en zussen willen maar al te graag plezier maken, dus ze negeren Boy's regels volledig.
nl
05:45
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Na een slechte knipbeurt begint Hond een smoking te dragen tot zijn vacht weer teruggroeit. Dit gaat alleen niet helemaal goed. Hond moet wennen aan het dragen van kleren en dit gaat ten koste van de schutting van de buren.
nl
05:57
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Electro steelt de elektriciteit van de metro en het team gebruikt zijn kennis om haar te stoppen. Team Spidey moet meneer Von Carnegie redden van Gobby en Rhino, die op zoek zijn naar een schat.
nl
06:24
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Team Spidey en Black Cat bundelen hun krachten om de Maltese kitten te verdedigen.
nl
06:51
Vuur Vriendjes
De Vuurvriendjes trekken eropuit om Piston te redden nadat hij vast komt te zitten in een boom. De Vuurvriendjes moeten vier dalmatiërpuppy's terugbrengen tijdens de open dag van de brandweerkazerne.
nl
07:13
Vuur Vriendjes
Bo en de Vuurvriendjes komen in actie om een stel sluwe kunstrovers tegen te houden.
nl
07:30
Bluey
Bluey en Bingo verkiezen om hun hotelkamer te verkennen in plaats van te relaxen op het zonnige strand.
nl
07:37
Bluey
Bingo heeft haar beurt in het kringgesprek, maar weet niet zo goed wat ze moet vertellen. Intussen baalt Bluey dat papa altijd zegt wat ze moeten doen en ze gooit haar kont tegen de krib. En dan wil papa een surfboard gaan kopen...
nl
07:44
Bluey
Coco wil Wild Girls spelen met Indy, maar Chloe wil dat ze een ander spel speelt.
nl
07:54
Bluey
Papa voelt zich niet zo energiek en gaat na schooltijd even langs de drogist voor vitaminepillen. In de winkel hangen bewakingscamera's waardoor Bluey en Bingo zichzelf en anderen op het tv-scherm zien, en dat is natuurlijk dolle pret.
nl
08:01
Playdate With Winnie the Pooh
Poeh Beer brengt een driewieler mee en laat Knorretje zien hoe hij erop moet rijden.
nl
08:04
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Nadat Zola het feest van het buurthuis heeft gestolen, werkt de gemeenschap samen om het terug te krijgen; Team Spidey moet uitzoeken waar Sandman een migratie van vlinders verbergt.
nl
08:31
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Spidey en Ghosty redden het Bubble Festival van de supersterke bubbels van Gobby; Spidey en Ant-Man redden de pop van Tante May wanneer die door een regenpijp wordt gespoeld.
nl
08:58
Mickey Mouse Funhouse
Kapitein Salty Bones nodigt Mickey, Minnie en de vrienden uit op een groot avontuur.
nl
09:31
Mickey Mouse Funhouse
Tijdens het knutselen is Katrien verwonderd dat haar vrienden kunnen fluiten, want zij kan dat niet. Nadat de vrienden in de Funhouse zijn geweest, besluiten ze te gaan spelen in Sportopia.
nl
09:58
Bluey
Bluey en papa plagen mama over haar kieskeurigheid, bij het inpakken om naar het zwembad te gaan. Maar wanneer ze onvoorbereid aankomen, realiseren ze zich dat mama al die tijd gelijk had.
nl
10:05
Bluey
Bluey wil leren fietsen, maar raakt gefrustreerd als het niet meteen wil lukken. Totdat ze ziet dat andere kinderen in het park ook zo hun uitdagingen hebben en deze vervolgens overwinnen.
nl
10:16
Bluey
Bluey en Bingo pakken papa's zitbal af zodat hij niet thuis kan werken. Natuurlijk gaan ze er mee spelen, maar voor Bingo is dat soms nog een beetje te ruw. Ze leert van zich af te bijten en tegen papa te zeggen wanneer ze het niet meer leuk vindt.
nl
10:23
Bluey
Bluey doet alsof ze de eigenaar is van een taxi. Haar eerste passagier is zakenman Papa, die dringend naar het vliegveld moet zien te komen.
nl
10:30
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Wanneer de droid RJ-83 van Nash in de problemen zit, roept ze de hulp in van Kai.
nl
10:34
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Als de trein waar de jonge Jedi samen met de piraten op zitten ontspoort, moeten ze samenwerken om het tot een goed einde te brengen. Op Tharnaka ligt een verhaalsteen. Maar er zijn meerdere kapers op de kust.
nl
10:57
Playdate With Winnie the Pooh
Winnie de Poeh krijgt gezelschap van Teigetje, met wie hij nu samen op zijn harmonica kan spelen.
nl
11:04
Vuur Vriendjes
De Vuurvriendjes moeten Iggy en Rod redden nadat ze door hun slordigheid op de rand van een klif zijn beland. Bo en de Vuurvriendjes blussen hun allereerste vuurtje in de speeltuin.
nl
11:30
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Nathaniel wil wraak nemen op Chloe nadat ze hem voor gek heeft gezet. Hij verandert in de Onheillustrator en Marinette moet een slim plan verzinnen om zijn potloodstreken te ontkomen. Ze komt erachter dat Nathaniel verliefd is op haar.
nl
11:55
Mystery Lane
Detective McFlare vreest dat de diamantendief die momenteel actief is in Londen achter de diamant van de koningin zal aangaan. Hij moet een manier bedenken om de edelsteen te beschermen.
nl
12:21
Groen in de grote stad
Cricket wil een nieuwe televisie aanschaffen en denkt met een goede deal op de Black Friday na Thanksgiving goed te kunnen slagen. Tilly en de buurtkat Anoush worden goede vriendjes.
nl
12:45
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Nadat Lunella een potje schaken tegen een supercomputer verliest, doet ze er alles aan om te winnen. Dit zet de gefrustreerde computer ertoe aan om elk apparaat in de school te programmeren om haar aan te vallen.
nl
13:09
Kiff
Kiff ontketent vijf chaotische krachten en Helen is de enige die hem kan helpen. Kiff moet een moeilijke discussie met Barry hebben omdat hij de hele tijd Martins sinaasappelsap opdrinkt.
nl
13:34
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Als de lievelingsboom van Nubs ineens blad verliest, is er iets meer aan de hand dan je zou denken. Senna wil premiejager worden, net zoals haar grote broer. Maar hij is plotseling verdwenen.
nl
14:01
Bluey
Tijdens een feestje probeert Bingo wanhopig haar handstand te laten zien, terwijl Nanna geen manier kan vinden om zichzelf nuttig te maken. Ze voelen zich allebei een beetje verloren, totdat ze elkaar vinden.
nl
14:08
Bluey
Bluey en haar vrienden spelen samen helikoptertje met een boomstronk, maar Bluey moet leren om wat controle los te laten om plezier te hebben.
nl
14:15
Bluey
Terwijl Chloe probeert om haar vader te leren improviseren en Bluey's spel Octopus thuis te spelen, kan hij het moeilijk begrijpen of ervan genieten, totdat ze allebei beseffen dat ze het op hun eigen manier kunnen spelen.
nl
14:22
Bluey
Mama haalt herinneringen op aan Bluey en Judo als baby's. Bluey leerde als eerste om te rollen, maar Judo was de eerste die kroop, dus het werd op een gegeven moment een wedloop om te zien wie er als eerste ging lopen.
nl
14:33
Spidey and His Amazing Friends
Team Spidey moet Tante May redden wanneer Green Goblin's apparaat mensen laat denken dat ze piraten zijn. Doc Ock maakt een slechte botversie van TRACE-E om Team Spidey proberen te misleiden.
nl
15:00
Hamster & Grietje
Hamster en Grietje komen een snelle schurk tegen; Kevin moet nablijven om een vandaal te vinden.
nl
15:25
Groen in de grote stad
Tilly en Cricket worstelen met het nemen van beslissingen; Tilly klimt op als jingle-schrijfster.
nl
15:47
Groen in de grote stad
Nadat Remy verstijft in een gevaarlijke situatie, is hij vastbesloten een vechtsporter te worden.
nl
16:01
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Terwijl Lunella hard aan het werk is om een grote wetenschapswedstrijd te winnen, komt De Beyonder naar haar toe en bemoeit zich met haar leven om meer te weten te komen over de mensheid.
nl
16:27
Kiff
Viering van de Doehethalfdag, waarop iedereen verondersteld wordt milde luiheid te vieren. Barry blijft hangen op een bijzondere harp die iedereen die ernaar luistert in de val lokt.
nl
16:49
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Als zoon van een beroemdheid wekt Luka speciale belangstelling voor Bob Roth, die alles zou doen om geld te verdienen. Maar Luka zou alles doen om zijn waarden en zijn vrienden te verdedigen.
nl
17:11
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Marinette bereidt zich voor op een normaal afspraakje met Adrien. Ze begint last te krijgen van paniekaanvallen, waardoor een emotionele situatie ontstaat die haar een doelwit voor Monarch zou kunnen maken.
nl
17:37
Bluey
Bingo vindt een speelgoedschildpad op de speeltuin en wil hem naar huis brengen, maar papa zegt dat het niet het gedaan is.
nl
17:44
Bluey
Bluey en Bingo leren een goede manieren van Unicorse, zodat hij mama kan vragen op een date.
nl
17:51
Bluey
Wanneer mama's zus Brandy komt voor een bezoek, brengt ze de kinderen onesies als cadeau.
nl
18:02
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Electro en haar elektrische handschoen hebben de stroom van de nieuwe windturbine van de stad afgetapt. Het Spidey team stuit op schurken die proberen te voorkomen dat ze optreden tijdens een concert.
nl
18:29
Haileys Missies
Na een ongeluk met Haileys lijst pakken overheidsagenten Beta op omdat ze denken dat hij een UFO is.
nl
18:55
Hamster & Grietje
Carolina's zus komt op bezoek en Kevin en Grietje infiltreren in een worstelwedstrijd. Carolina en Grietje bezoeken samen ook een festival. Daar staat Carolina aardig van te kijken.
nl
19:17
Hamster & Grietje
Kevin krijgt zijn eerste baantje bij een hamburgertent. Fred komt een duistere winkelier tegen.
nl
19:43
Groen in de grote stad
Wanneer Gloria's ouders op bezoek komen, verleidt ze de Greens te liegen over haar succes.
nl
20:04
Groen in de grote stad
Op oudejaarsavond dringt Cricket erop aan om Gloria te helpen haar voornemen te volbrengen om haar oude liefde, Kevin, te benaderen. Cricket en Remy dagen Vasquez uit voor een sneeuwballengevecht en Tilly creëert een sneeuwpop.
nl
20:29
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Om de ware identiteit van Ladybug te achterhalen, probeert Alya een foto te maken van Chloe's kluisje, waarop ze wordt geschorst van school. Natuurlijk is Haviksmot er meteen en verandert de boze Alya in Lady Wifi.
nl
20:55
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Nathaniel wil wraak nemen op Chloe nadat ze hem voor gek heeft gezet. Hij verandert in de Onheillustrator en Marinette moet een slim plan verzinnen om zijn potloodstreken te ontkomen. Ze komt erachter dat Nathaniel verliefd is op haar.
nl
21:20
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Chloe beschuldigt Marinette van het stelen van haar armband. Havik Mot verandert haar vader verandert in Rogercop, een wel heel fanatieke politieschurk.
nl
21:46
Groen in de grote stad
Tilly en Remy voeren een toneelstukje op terwijl Cricket zijn favoriete superhelden ontmoet. Cricket en Tilly proberen Omie te helpen als zij tijdelijk haar zicht verliest.
nl
22:07
Groen in de grote stad
Cricket doet zijn best om het beste verjaardagscadeau voor Remy, zijn beste vriend, te regelen. Als Cricket ternauwernood aan een motorongeluk ontkomt, besluit hij om de rest van zijn leven te schuilen.
nl
22:29
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Na een slechte knipbeurt begint Hond een smoking te dragen tot zijn vacht weer teruggroeit. Dit gaat alleen niet helemaal goed. Hond moet wennen aan het dragen van kleren en dit gaat ten koste van de schutting van de buren.
nl
22:40
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen wil volwassen worden en besluit te stoppen met het verzamelen van speelgoed, en in plaats daarvan alleen nog maar volwassen activiteiten te ondernemen. Hij gaat alleen iets te ver.
nl
22:51
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als Jongen slaapt, maakt hij met zijn neus een fluitend geluid. Een video hiervan gaat viraal en Jongen is opeens een wereldwijde sensatie. Deze bekendheid kent echter ook schaduwzijden.
nl
23:02
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen zijn bijna allemaal ziek en verkouden. Muis bouwt een persoonlijke en transparante bubbel om hem tegen de ziekte te beschermen. De anderen willen alleen ook wel zo'n bubbel.
nl
23:13
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanda implementeert een wet die stelt dat honden aangelijnd moeten zijn. Hond heeft het daar nogal moeilijk mee, want de opties die voor hem overblijven zijn niet zo aantrekkelijk.
nl
23:24
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Juleka verandert weer in Reflekpop. De superschurk is niet de enige en Marinette en Adrien hebben problemen met hun krachten. De helden moeten Reflekta en haar angstaanjagende bondgenoot stoppen.
nl
23:45
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Labybug moet opnieuw de strijd aangaan. Dit keer is haar tegenstander een gitarist genaamd Desperada, en ze zet alles op alles om van hem te kunnen winnen.
nl

TV gids - otrdiena, 2024.05.07.

00:07
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Mevrouw Mendeleiev zal Tikki en Garments vangen om de wereld te bewijzen dat magische wezens bestaan. Ladybug en Cat Noir zullen hun geheim moeten beschermen.
nl
00:29
Mystery Lane
Een gemaskerde kat met lange klauwen en een gevlekte vacht stormt midden in de nacht de slaapkamer van de koningin binnen. Vervolgens wordt de vorstin uit haar paleis ontvoerd.
nl
00:51
Mystery Lane
Net op het moment dat McFlare en agent Paxton een ontmoeting hebben om belangrijke informatie uit te wisselen, worden ze aangevallen door een mysterieuze tegenstander met een geavanceerde vechttechniek.
nl
01:13
De Geweldige Yellow Yeti
Een meermonster raakt bevriend met Gustav. Dit in de hoop Osmo en Rita op te eten.
nl
01:25
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo wil erbij horen, maar dit gaat behoorlijk mis en leidt tot een kleine ramp.
nl
01:36
De Geweldige Yellow Yeti
Als Gustav een legendarische ontstopper uit het stadstoilet haalt, denkt hij dat hij Wintertons enige echte loodgieter is, waardoor Ned baalt. Osmo en zijn vrienden moeten hem helpen zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.
nl
01:48
De Geweldige Yellow Yeti
Ned denkt dat Osmo eenzaam is en geeft hem een huisdier dat een monster blijkt te zijn.
nl
02:00
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Wanneer Master Fu's verleden terugkomt om hem te achtervolgen, neemt hij Marinette en Adrien's Miraculous terug om hen te beschermen. Maar ze zijn tot alles bereid om hem te verdedigen.
nl
02:21
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
De moeder van Max verandert in Stertrein. Nu ze aan het stuur van een vliegende trein zit, wil ze haar droom om astronaut te worden realiseren.
nl
02:43
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Ladybug moet haar vriend en vijand redden wanneer Kagami's moeder in Ikari Gozen verandert. Zij wil Kagami straffen, omdat ze haar niet gehoorzaamt.
nl
03:05
Mystery Lane
Detective McFlare vreest dat de diamantendief die momenteel actief is in Londen achter de diamant van de koningin zal aangaan. Hij moet een manier bedenken om de edelsteen te beschermen.
nl
03:27
Mystery Lane
In de wijk Marylebonemaakt vindt een reeks kattenontvoeringen plaats. Een kat die erin slaagde te ontsnappen, vertelt dat hij werd aangevallen door een gigantische mier die de katten immobiliseert met behulp van een vloeistof.
nl
03:49
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Osmo en Rita Gustavs familie bezoeken, moeten ze noodgedwongen zijn leven tussen de mensen voor iedereen geheim houden terwijl ze ook nog opa's eetlust moeten ontwijken.
nl
04:00
De Geweldige Yellow Yeti
Nadat Osmo een ongemakkelijk gesprek weet te vermijden door Ned in het ijs in te vriezen, moet hij zijn plaats innemen als loodgieter van Winterton, met Gustav als assistent en Rita die Neds oogknipperingen vertaalt.
nl
04:12
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Gustav ontdekt dat de toekomstige Gustav eenzaam is en geen vrienden heeft, doet hij er alles aan om zijn huidige vrienden te beschermen. Rita ruilt van huis met een monstermeisje voor een studie in monsterologie.
nl
04:24
De Geweldige Yellow Yeti
Rita ruilt haar huis met een monster genaamd Emmer voor een studie in monstrologie.
nl
04:35
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo en Rita gaan met Gustav mee om zijn voorouders te herdenken op de monsterbegraafplaats.
nl
04:47
De Geweldige Yellow Yeti: Winterton Regels
Osmo verhuist met zijn vader naar Zimowice, een dorp vlakbij de poolcirkel. Hier ontmoeten Osmo en zijn nichtje Rita een gele yeti genaamd Gustav, met wie ze veel avonturen beleven.
nl
04:49
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Terwijl ze in het park aan het fietsen zijn, ontmoeten de kibbelende kinderen de Smiths. Een broer en zus die niet lijken te vechten zoals de kinderen dat doen. In feite zijn de twee Smiths erg solidair met elkaar.
nl
05:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Muis koopt een videogame die bedoeld is om samenwerking binnen het gezin te bevorderen. Maar in plaats van samenwerken, ruziën ze tijdens het spelen. Muis komt daarom op het idee om een robot te maken die het gezin straft zodra iemand ruzie maakt.
nl
05:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen's nieuwe hulpbedrijf is een succes, maar hij drijft zijn werknemer Hond tot het uiterste, zonder dat hij het doorheeft. Hond is te loyaal om nee te zeggen, maar hij voelt zich ellendig.
nl
05:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Muis wil dat de andere kinderen stoppen met lui zijn. Hij vindt dat ze naar doelen moeten streven, in de vorm van het winnen van wereldrecords. Door Muis' onophoudelijke coaching raakt de familie al snel geobsedeerd.
nl
05:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanneer een van Muis' uitvindingen per ongeluk de vacht van Kat op Jongen's gezicht plakt, maakt zijn nieuwe baard hem plotseling de populairste jongen op school. Meisje ziet haar kans om haar vijand ervan te weerhouden klassenpresident te worden.
nl
05:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Hond geeft toe dat hij kleurenblind is. Dit motiveert de kinderen om hem te helpen de wereld te zien zoals zij. Muis ontwerpt een speciale bril voor Hond, die zo is weggeblazen door alle kleuren dat hij schilder wordt.
nl
05:57
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Nadat Doc Ock de gevoelens van CAL heeft gekwetst, komt Team Spidey te hulp. De Groene Gobby steelt de krachten van Miles en Spidey en stopt ze per ongeluk in Bootsie, wat leidt tot nog meer spinnenkracht.
nl
06:23
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Gwen werkt samen met haar vader. Peter zijn mier wordt zo groot als een hond.
nl
06:51
Vuur Vriendjes
De Vuurvriendjes werken samen om een boomhut te bouwen. De Vuurvliegjes sporen een vluchtauto op.
nl
07:13
Vuur Vriendjes
De Vuurvriendjes helpen Fernando de Foodtruck om zijn café te openen voordat de lunchdrukte begint.
nl
07:30
Bluey
Als Bluey hulp nodig heeft bij het tekenen van een draak voor een verhaal waar ze aan werkt, vraagt ze haar vader Bandit om hulp.
nl
07:37
Bluey
Bingo en Lila vinden het geweldig om op hun nieuwe waterglijbaan te spelen.
nl
07:44
Bluey
Bluey en Bingo hebben een magische xylofoon waardoor ze papa in de tijd en ruimte kunnen bevriezen. Maar papa weet de magische xylofoon in handen te krijgen en gebruikt deze om Bluey te bevriezen.
nl
07:55
Bluey
Dokter Blue moet op bezoek komen wanneer papa een rare röntgenfoto krijgt van zuster Bingo. Het lijkt alsof er een kat in de buik van papa zit, dus dokter Blue moet meteen een operatie uitvoeren.
nl
08:02
Playdate With Winnie the Pooh
Winnie de Poeh krijgt gezelschap van Teigetje, met wie hij nu samen op zijn harmonica kan spelen.
nl
08:05
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Als de Hulk wordt geraakt door Doc Ock's Obey Ray, moet Team Spidey voorkomen dat hij haar helpt; een maki steelt de krimp- en groeitechnologie van Ant-Man en de Wasp en veroorzaakt zo problemen in de stad.
nl
08:32
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Nadat Zola het feest van het buurthuis heeft gestolen, werkt de gemeenschap samen om het terug te krijgen; Team Spidey moet uitzoeken waar Sandman een migratie van vlinders verbergt.
nl
08:58
Mickey Mouse Funhouse
Wanneer Farfus de vrienden meeneemt naar het bos om zijn familie te ontmoeten, ontdekt hij dat zijn familie er niet is. Mickey, Minnie en de vrienden versieren de wagen van Funhouse Forest voor de Adventure Parade.
nl
09:25
Mickey Mouse Funhouse
De vrienden zijn moe nadat ze de hele dag het Reuzenkrabeiland hebben verkend. Maar Goofy wil nog niet gaan. De vrienden helpen burgemeester Klarabella om de geesten uit de stad te verjagen.
nl
09:52
Bluey
Mama en papa bouwen thuis hun eigen magische klauwmachine voor Bluey en Bingo om mee te spelen. Maar papa zorgt ervoor dat winnen niet gemakkelijk is.
nl
09:59
Bluey
Mama gaat alleen op het strand wandelen, maar Bluey wil haar een schelp laten zien en rent achter haar aan. Voor het eerst reist ze alleen en treedt ze in de voetsporen van mama. Bluey heeft een aantal spannende ontmoetingen.
nl
10:10
Bluey
Bingo en Bluey kunnen het antwoord op een vraag niet bedenken terwijl ze doen alsof ze oma's zijn. Ze bellen Nana om uit te vinden of oma's eigenlijk kunnen dansen.
nl
10:17
Bluey
Tijdens een spelletje werk neemt Pa Bluey en Bingo in dienst in zijn afvoerpijpenfabriek. Als Bluey de leiding neemt, is pa niet erg onder de indruk van haar niet dansen-regel.
nl
10:24
Bluey
Als papa moet stoppen met spelen, omdat hij weer aan het werk moet gaan, proberen Bluey en Bingo allerlei dingen te verzinnen om hem zo lang mogelijk bezig te houden op de trampoline.
nl
10:32
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Lys volgt aanwijzingen om een schattig wezen te vinden dat voor chaos zorgt in de Jedi-tempel.
nl
10:35
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Als de lievelingsboom van Nubs ineens blad verliest, is er iets meer aan de hand dan je zou denken. Senna wil premiejager worden, net zoals haar grote broer. Maar hij is plotseling verdwenen.
nl
10:58
Playdate With Winnie the Pooh
Poeh Beer brengt een pot mee als hij met Knorretje gaat spelen, maar hij weet niet wat erin zit.
nl
11:04
Vuur Vriendjes
Bo en de Vuurvriendjes moeten op de kleuterkar Pow passen, maar al snel komen ze vast te zitten op een vlot. Piston moet zijn angst voor monstertrucks overwinnen om zijn vrienden te redden.
nl
11:30
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Chloe beschuldigt Marinette van het stelen van haar armband. Havik Mot verandert haar vader verandert in Rogercop, een wel heel fanatieke politieschurk.
nl
11:55
Mystery Lane
In de wijk Marylebonemaakt vindt een reeks kattenontvoeringen plaats. Een kat die erin slaagde te ontsnappen, vertelt dat hij werd aangevallen door een gigantische mier die de katten immobiliseert met behulp van een vloeistof.
nl
12:21
Groen in de grote stad
Nancy, de moeder van Cricket en Tilly, keert terug naar de stad en herenigt zich met het gezin. De kinderen zijn blij om haar te zien, maar Bill en Gramma zijn bang dat ze een slechte invloed kan hebben.
nl
12:46
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Wanneer Lunella een stof ontwikkelt waarmee ze een andere haarstijl kan krijgen, verandert haar haar per ongeluk in een gemene schurk die er alles aan doet om haar het leven zuur te maken.
nl
13:09
Kiff
Door een computerfout gaat Barry naar de middelbare school, waardoor Kiff met hem mee zal moeten gaan. Kiff vindt dat de bibliotheek luidruchtig moet zijn, maar dat loopt al snel mis.
nl
13:35
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Kai helpt Bell zijn verloren charhound te vinden en Light bindt zich aan een wild dier.
nl
14:02
Bluey
Mama haalt herinneringen op aan Bluey en Judo als baby's. Bluey leerde als eerste om te rollen, maar Judo was de eerste die kroop, dus het werd op een gegeven moment een wedloop om te zien wie er als eerste ging lopen.
nl
14:09
Bluey
Papa vindt dat de kinderen te veel speelgoed hebben en stelt voor om allemaal ze weg te doen. Om hun geliefde Mr Monkeyjocks te redden, moeten Bluey en Bingo bewijzen dat hij speciaal is.
nl
14:16
Bluey
Bluey, Snickers en Winton zijn op weg om Calypso om zijn hulp te vragen met hun problemen, wanneer ze in een hinderlaag lopen van de Terriers en hun unieke talenten gebruiken om langs.
nl
14:23
Bluey
Het is tijd voor Bluey en Bingo om uit het bad te komen, maar papa besluit hen niet te vertellen wat ze moeten doen dus de twee meiden slepen hem mee in een leuk spelletje Burger Shop.
nl
14:33
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Als Spin per ongeluk zijn eigen arm in slaap brengt met zijn arachno-sting, moet hij een nieuwe manier vinden om zijn team te helpen. Iemand heeft al het water uit de stad gestolen, aan Spidey de taak op onderzoek uit te gaan.
nl
15:00
Hamster & Grietje
Wanneer Grietje en Bailey verslaggeefster Veronica Hill volgen voor een carrièredag komen ze Van Dyke tegen, een oude vijand tegen die uit is op wraak; Kevin en Grietje proberen de hitte door te komen in de nieuwste ijssalon van de stad.
nl
15:25
Groen in de grote stad
Bill ontdekt dat zijn favoriete komiek, Fred de Boer, misschien niet is wie hij beweert te zijn; Tilly verdedigt Cricket in een familierechtzaak nadat hij wordt beschuldigd van het stelen van een hele taart.
nl
15:46
Groen in de grote stad
Nadat Cricket een pot aarde verliest, denkt de familie terug aan hoe ze de stad hebben verlaten.
nl
16:01
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Tijdens een slaapfeestje probeert Lunella haar gevoel van er niet bij horen te overwinnen met behulp van een apparaatje dat gedachten kan lezen. Maar dan wisselt ze per ongeluk van brein met Devil Dinosaur.
nl
16:23
Kiff
Kiff en Barry zijn in alles 'identieke tentakels', maar een extra cadeau kan de weegschaal doen doorslaan. Kiff en de bende verdwalen in het bos tijdens een angstaanjagende ontmoeting.
nl
16:48
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Als Monarch een unieke kans ziet om een echte tweede kans te krijgen, is hij tot alles bereid. Zelfs als dat betekent dat dit zijn laatste kans kan zijn om de Miraculous te grijpen.
nl
17:09
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Terwijl Marinette en Adrien naar elkaar toegroeien, gebruikt Lila haar manipulatie talent op Kagami. Lila's leugens kunnen de vriendschap tussen Kagami, Marinette en Adrien wel eens verpesten.
nl
17:36
Bluey
Bluey en Bingo verbergen zich onder het huis en zien twee figuren die in de achtertuin werken.
nl
17:44
Bluey
Muffin speelt grouchy oma bij een garage -uitverkoop, waardoor papa haar op een oude mobiliteitsscooter duwt, maar wanneer een echte grouchy oma het wil kopen, zal Muffin niet toegeven.
nl
17:51
Bluey
Mackenzie, Jack en Rusty spelen astronauten op een missie naar Mars, maar tijdens hun reis blijft Mackenzie vermist en niemand weet waarom, zelfs niet Mackenzie.
nl
18:01
Spidey and His Amazing Friends
Team Spidey moet Tante May redden wanneer Green Goblin's apparaat mensen laat denken dat ze piraten zijn. Doc Ock maakt een slechte botversie van TRACE-E om Team Spidey proberen te misleiden.
nl
18:28
Haileys Missies
Hailey neemt Scott mee naar Catalina Island om hem uit zijn ongebruikelijke dip te halen; wanneer Hailey een feestje geeft, ziet ze een kans om Scott te kussen als onderdeel van een onschuldig spel.
nl
18:55
Hamster & Grietje
Grietje en Bailey openen een limonadekraam. Freds moeder Stacy houdt een motiverende spreekbeurt.
nl
19:16
Hamster & Grietje
Grietje wordt onzichtbaar terwijl Bailey participeert aan een spellingscompetitie. Grietje en Bailey krijgen te maken met een onzichtbare, verbitterde maar vooral ook erg interessante oppas.
nl
19:42
Groen in de grote stad
Wanneer de kinderen een rollenspel spelen bij Remy, leiden zijn regels tot conflicten. Wanneer de Groenen uit gaan voor karaoke, worstelt Tilly om te beslissen welk muziekgenre het beste haar ware zelf zal uitdrukken.
nl
20:03
Groen in de grote stad
Bill begeleidt Cricket en Gabriella's eerste afspraakje. Een meningsverschil tussen Cricket en Tilly verandert in reality-TV-achtig vermaak voor Gloria en Oma.
nl
20:28
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
D'Argencourt verliest een verkiezing en verandert in Darkblade. Hij verandert de Parijse burgers in een leger van ridders.
nl
20:54
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Wanneer Fred zich verraden voelt door een partner, veranderd hij in de Mimespeler die al zijn mimebewegingen tot leven kan laten komen. Hij is vastbesloten zijn woede op zijn partner te uiten.
nl
21:18
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Wanneer Chlo een gerecht van een beroemde chef saboteert, verandert hij in slechterik Kung Voedsel. Hij beheerst iedereen die zijn gerechten proeft.
nl
21:44
Groen in de grote stad
De familie Groen zoekt een boek voor Cricket, maar de bibliothecaresse waarschuwt dat ze stil moeten zijn. Chip overweegt of hij werkelijk de mislukking is die Cricket zegt dat hij is.
nl
22:06
Groen in de grote stad
Chip Whistler haalt de gebouwen rond het huis van de Greens neer om een winkel te bouwen. De vraag is of de Greens Chip kunnen dwarsbomen voordat hij hun huis vernietigt.
nl
22:28
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Hond geeft toe dat hij kleurenblind is. Dit motiveert de kinderen om hem te helpen de wereld te zien zoals zij. Muis ontwerpt een speciale bril voor Hond, die zo is weggeblazen door alle kleuren dat hij schilder wordt.
nl
22:39
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Muis is helemaal klaar met de routine van altijd alles hetzelfde doen. Meisje wil wel meedenken, en stelt voor dat Muis moet beginnen met buiten vaste kaders te denken en zo zijn leven anders te in te vullen.
nl
22:50
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Meisje besluit om een opdracht voor school te doen over Kat. Kat is erg mysterieus en het zou leuk zijn meer over haar te weten te komen. De rest besluit om Meisje te helpen en ze beginnen Kat nauwlettend te volgen.
nl