Disney Channel

Disney Channel

Disney Channel Nederland/Vlaanderen is een Nederlandstalige televisiezender in het bezit van The Walt Disney Company dat 24 uur per dag wordt uitgezonden. Hoewel deze uitvoering niet in Luxemburg is te zien, wordt Disney Channel Nederland/Vlaanderen ook weleens Disney Channel Benelux genoemd. Ook refererend aan Disney Channels Beneluxonderdeel van Disney Channels Worldwide.

Netherlands

TV gids - otrdiena, 2024.05.14.

00:06
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Als zoon van een beroemdheid wekt Luka speciale belangstelling voor Bob Roth, die alles zou doen om geld te verdienen. Maar Luka zou alles doen om zijn waarden en zijn vrienden te verdedigen.
nl
00:29
Mystery Lane
Detective McFlare vreest dat de diamantendief die momenteel actief is in Londen achter de diamant van de koningin zal aangaan. Hij moet een manier bedenken om de edelsteen te beschermen.
nl
00:51
Mystery Lane
In de wijk Marylebonemaakt vindt een reeks kattenontvoeringen plaats. Een kat die erin slaagde te ontsnappen, vertelt dat hij werd aangevallen door een gigantische mier die de katten immobiliseert met behulp van een vloeistof.
nl
01:13
De Geweldige Yellow Yeti
Rita ontdekt dat ze een groot talent heeft voor het maken van ijssculpturen met een kettingzaag, maar Osmo en Gustav beginnen te twijfelen of de sculpturen werkelijk door haar gemaakt zijn.
nl
01:25
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Gustav de nieuwe burgemeester van Winterton wordt, lijkt alles mooi en aardig. Maar wanneer er een vulkaanuitbarsting plaatsvindt, moet hij Chrome inschakelen om de stad te redden.
nl
01:36
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Rita's vader zijn trouwdag vergeet, proberen Rita en Osmo haar ouders bij elkaar te brengen.
nl
01:48
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo en Anders raken tijdens een schoolreisje op Monster Mountain verdwaald, terwijl ze aan elkaar vastgelijmd zitten. De twee moeten hun verschillen aan de kant zetten om te overleven.
nl
02:00
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Tijdens een bezoek aan het Louvre doet Marinette een ontdekking. Haar vriendin Alix heeft een manier gevonden om met haar dierbaren te communiceren zonder een voet in het heden te zetten.
nl
02:21
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Marinette en Adrien lijken op doodgewone studenten. Ze hebben echter een groot geheim: ze zijn allebei superhelden en samen beschermen ze Parijs.
nl
02:44
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Tikki en Plaag zijn verdrietig dat hun dragers zo gedwongen worden om hun gevoelens op te geven. De Kwami's maken daarom een radicale keuze die veel dingen in Parijs zal veranderen.
nl
03:07
Mystery Lane
Een uiterst waardevolle diamant is gestolen uit het British Museum door Warragul, de beroemde diamantkabouter. Het probleem is dat de crimineel nog wordt vastgehouden in de gevangenis.
nl
03:29
Mystery Lane
Clever, Bro en McFlare onderzoeken meldingen over een weerwolf.
nl
03:51
De Geweldige Yellow Yeti
Rita en haar vrienden vermoeden dat haar moeder door een vloek stiekem een monster is.
nl
04:03
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer de drie vrienden vast komen te zitten in een gondel, bedreigen paniek en paranoia hun vriendschap, terwijl Chrome en Ned kibbelen over hoe ze het beste weer beneden kunnen komen.
nl
04:14
De Geweldige Yellow Yeti
Chrome is depressief omdat Osmo Winterton aanbood om de Olympische Spelen te organiseren.
nl
04:26
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav wordt door Anders' verwende zusje aangezien voor een gigantische teddy yeti.
nl
04:37
De Geweldige Yellow Yeti
Het trio begint een online leveringsdienst in Winterton, wat een enorm succes is.
nl
04:49
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen zijn bijna allemaal ziek en verkouden. Muis bouwt een persoonlijke en transparante bubbel om hem tegen de ziekte te beschermen. De anderen willen alleen ook wel zo'n bubbel.
nl
05:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanda implementeert een wet die stelt dat honden aangelijnd moeten zijn. Hond heeft het daar nogal moeilijk mee, want de opties die voor hem overblijven zijn niet zo aantrekkelijk.
nl
05:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Hond geeft toe dat hij kleurenblind is. Dit motiveert de kinderen om hem te helpen de wereld te zien zoals zij. Muis ontwerpt een speciale bril voor Hond, die zo is weggeblazen door alle kleuren dat hij schilder wordt.
nl
05:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Muis is helemaal klaar met de routine van altijd alles hetzelfde doen. Meisje wil wel meedenken, en stelt voor dat Muis moet beginnen met buiten vaste kaders te denken en zo zijn leven anders te in te vullen.
nl
05:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Meisje besluit om een opdracht voor school te doen over Kat. Kat is erg mysterieus en het zou leuk zijn meer over haar te weten te komen. De rest besluit om Meisje te helpen en ze beginnen Kat nauwlettend te volgen.
nl
05:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kat spuugt een magische haarbal uit. De rest gebruikt deze om alle keuzes voor hen te maken. Als deze keuzes echter leiden tot het weggeven van al hun bezittingen beginnen ze twijfels te krijgen.
nl
05:55
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Green Goblin gebruikt een afstandsbediening om de duiven van de stad te besturen. Later vindt hij een slecht-weer-machine uit die van de stad een puinhoop maakt.
nl
06:20
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Doc Ocks ontsnapping uit de gevangenis verstoort Team Spidey's moederdagpicknick. Miles moet grote beslissingen nemen om zijn moeder te redden uit de klauwen van de Green Goblin.
nl
06:44
Vuur Vriendjes
Bo ontdekt dat hij en opa Lolo Ben meer met elkaar gemeen hebben dan hij in eerste instantie dacht. Nadat ze de hele nacht op zijn gebleven, mislukt de poging van Bo en Flash om coach D te redden.
nl
07:07
Vuur Vriendjes
Piston probeert rijlessen te geven, maar hij vindt het moeilijk om in zijn eentje les te geven. Jazzy neemt de Vuurvriendjes mee op avontuur in haar denkbeeldige wereld, Jazzyland.
nl
07:31
Bluey
Bluey heeft een barbecue lunch in de achtertuin, maar het is aan Bingo om te zoeken naar paprika's voor de salade, zoals gevraagd door haar neven en nichten.
nl
07:38
Bluey
De kinderen hebben een paardenbruiloft in elkaar gezet om Socks af te leiden als ze Bluey's favoriete speeltje niet wil loslaten. Papa en oom Stripe zadelen op als de verloofde pony's.
nl
07:45
Bluey
Bluey en Bingo besluiten om een gek hotel te runnen met papa als hun verwaande gast. Maar wanneer Bingo ontslag neemt vanwege Bluey's controlerende aard, moet papa hen het belang van een compromis leren.
nl
07:54
Bluey
Op school is het Bingo's beurt om handpop Bob Buidel een weekend mee naar huis te nemen en hun belevenissen in zijn plakboek te noteren. En dan valt het ineens op hoeveel de familie op schermpjes zit te kijken.
nl
08:01
Winnie de Poeh & ik
Maak kennis met Teigetje, die hulp nodig heeft om zijn stuiters eruit te krijgen.
nl
08:04
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Team Spidey probeert de poging van Electro en Green Goblin om de inwoners van New York de hele nacht wakker te houden te stoppen. Team Spidey's stranddag wordt verstoord door Sandman's behoefte om te bewijzen dat hij de beste is.
nl
08:29
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Spidey herinnert Spin en Ghost-Spider eraan om als een team te werken om Rhino te volgen. Spidey leert wat geduld hebben betekent wanneer hij en Black Panther Doc Ock moeten uitschakelen.
nl
08:54
Mickey Mouse Funhouse
Mickey, Minnie en hun vrienden willen met Funny gaan picknicken, maar Funny voelt zich niet lekker. Funny neemt de bende mee naar Underwater Ocean World en verandert hen in zeemeermensen.
nl
09:20
Mickey Mouse Funhouse
Katrien en Goofy organiseren een spontaan dansfeest dat eindigt in een bende als Funny struikelt. Katrien is druk met haar tekening van een tuin, maar het magische krijtje dat ze nodig heeft om deze af te krijgen kan ze nergens vinden.
nl
09:45
Bluey
Bluey en Bingo willen een huisdier. Om te laten zien hoeveel werk dat is, verandert papa zijn hand in een oude bekende vriend, Sjors, de chaotische en ongedisciplineerde emu met een talent voor problemen.
nl
09:52
Bluey
Wanneer Bingo stopt met het spelen van Bluey's spionagespel in het park, werkt hun apparaat om de volwassenen te besturen niet meer goed. Bluey ziet nu hoe belangrijk Bingo is en ze moet haar terugwinnen.
nl
10:02
Bluey
Als papa per se loempiaatjes wil meenemen als ze hun eten ophalen bij een restaurant, moeten ze vijf minuten extra wachten tot de bestelling klaar is. Maar in vijf minuten kan behoorlijk veel gebeuren.
nl
10:09
Bluey
Bluey is overweldigd door alle opties op de markt, wanneer ze vijf euro heeft gekregen van de tandenfee. Maar wanneer zij en Indy op zoek gaan naar de perfecte aankoop, blijkt het uitgeven ervan moeilijk.
nl
10:17
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
De Jedi leren luchtsurfen. Kai en zijn vrienden helpen een familie te herenigen.
nl
10:40
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Gabby geeft zijn eigen draai een het meesterwerk van het museum. Miles redt de boel. Spidey en Ghost-Spider helpen een schattige puppy en stoppen ook nog eens de op hol geslagen Rhino.
nl
11:05
Vuur Vriendjes
Iggy en Rod hebben de hulp van de Buds nodig wanneer een storm een stroomstoring veroorzaakt. Flash ontdekt hagediseieren maar moet kalmeren om ze naar een reptielenreservaat te brengen.
nl
11:30
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Nadat Max een videogametoernooi verliest, wordt hij veranderd in de Gamer. Hij gebruikt een gigantische robot om tegen Ladybug en Cat Noir te strijden.
nl
11:54
Mystery Lane
Flash verdwijnt onder mysterieuze omstandigheden de avond voor een belangrijke wedstrijd.
nl
12:19
Groen in de grote stad
Wanneer de trailer van Nancy wordt gestolen door zijn oude fietsbende, besluiten de kinderen het terug te halen. Cricket past op in Remy's huis, maar het gaat mis wanneer de hele familie Green op bezoek komt.
nl
12:42
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Als Lunella gewond raakt en op bed moet blijven, valt Casey voor een dag in als Moon Girl.
nl
13:04
Kiff
Kiff en haar klasgenoten van de Table Town school gaan op excursie naar het aquarium.
nl
13:26
Kiff
Kiff en Barry onderzoeken waar Barry's broer naartoe gaat als hij aan het spijbelen is. Kiff en Barry krijgen zomerbaantjes op het gemeentehuis om de inwoners van Table Town te helpen.
nl
13:49
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
De Jedi helpen een Wookiee met voorbereidingen voor Levensdag. De Jedi beschermen wellagrin-eieren.
nl
14:14
Bluey
Papa heeft het onzalige idee opgevat dat hij Bluey wil leren schaken. Dat gaat natuurlijk niet zonder Bingo en papa leert al snel dat zijn regels nogal afwijken van die van de meisjes.
nl
14:21
Bluey
Mama is het even zat en wil een kwartiertje voor zichzelf. Om dat voor elkaar te krijgen speelt papa het spel wat hij het meest verfoeit, en daarbij zet hij natuurlijk de buurt op stelten...
nl
14:28
Bluey
Mama en papa willen het huis schoonmaken en Bluey en Bingo moeten meehelpen: 'Eerst schoonmaken, dan weer spelen'. Het is heel saai werk, maar daar weten Bluey en Bingo wel iets op.
nl
14:36
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Spidey en Iron Man moeten Stark Tower terugpakken van Doc Ock; Hulk en Miles moeten nieuwe manieren vinden om Sandman te stoppen nadat hij heeft ontdekt hoe hij hun kenmerkende moves kan ontwijken.
nl
15:00
Hamster & Grietje
Grietje doet een schoolproject over zichzelf, terwijl Kevin en Hamster een schurk van een bibliothecaris tegenhouden. Professor Exclamation woont de reünie van zijn middelbare school bij.
nl
15:24
Groen in de grote stad
Cricket probeert een rolmodel te zijn op de buddy-dag. Nancy wil haar mannetje staan op de boerderij en het werk van de overwerkte Bill overnemen. Ondertussen worstelt hij om te ontspannen in een spa.
nl
15:47
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
In de hoop Casey te helpen een epische bat mitswa te hebben, verschijnt Lunella als Moon Girl. Wat uiteindelijk het slechtste in Casey naar boven brengt en een breuk in hun vriendschap veroorzaakt.
nl
16:09
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Wanneer een online pestkop een gemene opmerking maakt op Moon Girls socialmediaprofiel, is ze vastbesloten om hem terug te pakken. Maar de ruzie met de pestkop gaat te ver en beheerst haar leven.
nl
16:33
Kiff
Kiff leidt een groep naar het winkelcentrum om een gratis pretzel te krijgen, maar leiderschap brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Kiff en Barry proberen meer te weten te komen over de mysterieuze Ghost Wolf.
nl
16:56
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Adrien gehoorzaamt zijn vader niet om Marinette te vinden. Marinette ontdekt een groot geheim.
nl
17:21
Bluey
Bluey en Bingo hebben een magische xylofoon waardoor ze papa in de tijd en ruimte kunnen bevriezen. Maar papa weet de magische xylofoon in handen te krijgen en gebruikt deze om Bluey te bevriezen.
nl
17:28
Bluey
Dokter Blue moet op bezoek komen wanneer papa een rare röntgenfoto krijgt van zuster Bingo. Het lijkt alsof er een kat in de buik van papa zit, dus dokter Blue moet meteen een operatie uitvoeren.
nl
17:35
Bluey
Bluey, Bingo en mama spelen Hooghoudertje rond het huis met hun laatste ballon, maar het wordt competitief wanneer papa meedoet.
nl
17:43
Bluey
Bluey en Bingo krijgen Papa-robot zover om de speelkamer schoon te maken als zij dat zelf niet willen, maar Papa-robot blijkt uiteindelijk niet goed te werken.
nl
17:50
Bluey
Bluey en Bingo spelen samen met papa in de tuin. Plotseling merkt Bingo een wandelend blad op. Ze wil het aan haar vader laten zien. maar hij is veel te druk bezig met het spel en merkt haar daarom niet op.
nl
18:00
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Gwen werkt samen met haar vader. Peter zijn mier wordt zo groot als een hond.
nl
18:25
Haileys Missies
Hailey en haar vader doen mee aan de zandkastelenwedstrijd van Oceanside, maar een valsspelende AC lokt haar in een middeleeuwse oorlog. Wanneer de ster van de schoolmusical gewond raakt, moet Hailey haar angst overwinnen om op te treden.
nl
18:49
Hamster & Grietje
Grietje doet een schoolproject over zichzelf, terwijl Kevin en Hamster een schurk van een bibliothecaris tegenhouden. Professor Exclamation woont de reünie van zijn middelbare school bij.
nl
19:14
Groen in de grote stad
Cricket mag geen winkel binnen omdat het niet voldoet aan de regel 'geen schoenen, geen ober'. Wanneer Remy Vasquez een verrassingsfeestje geeft, wordt Bill op de proef gesteld. Hij moet het geheim voor zichzelf houden.
nl
19:35
Groen in de grote stad
Wanneer Bill ontdekt dat Oma expres stoere verhalen over zichzelf heeft verteld, geeft hij een barbecue om vrienden te worden met de buren. Cricket doet een wens bij een wensput.
nl
19:58
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Een mysterieuze gemaskerde schermer wordt uitgeschakeld en wil wraak nemen op Adrien, die haar per ongeluk vernederd heeft. Om hem te beschermen, moet Ladybug het opnemen tegen de vijand.
nl
20:22
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Havik Mot verandert Markov in Robustus, een schurk die levenloze objecten tot leven kan wekken. Ladybug en Cat Noir moeten hem en zijn objecten tegenhouden.
nl
20:46
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Marinette's oma verandert in Befana zodat ze wraak kan nemen op Marinette die alleen maar tijd wil doorbrengen met haar vrienden, en niet met haar.
nl
21:10
Groen in de grote stad
Tilly hercreëert Cousin Jilly, een alter ego dat ze creëerde om Cricket te vermaken toen ze jonger waren. Gloria opent zonder toestemming een geheim café in de voormalige Big Coffee-ruimte.
nl
21:32
Groen in de grote stad
Gloria opent een nieuw café en probeert haar perfecte recensies hoog te houden, en laat geen middel onbeproefd. Bill wil zijn familie dwingen een positievere houding aan te nemen, trouw aan zijn motto.
nl
21:53
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De jaarlijkse verstoppertje-wedstrijd van de stad gaat van start. De familie verstopt zich normaal gesproken altijd samen, maar Meisje wijst erop dat Jongen er niet goed in is en ervoor zal zorgen dat ze zullen verliezen.
nl
22:04
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kat heeft zijn zinnen gezet op het winnen van een knuffelolifant in de speelhal. Maar de hebzuchtige Smith-tweeling speelt de spelletjes die bedoeld zijn voor kleine kinderen en wint elke prijs.
nl
22:15
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Nadat de ouders de zolder hebben opgeruimd, maakt de familie ruzie over wie er een kamer krijgt. Kaas organiseert daarom een rollenspel gebaseerd op een middeleeuws toernooi dat zal beslissen wie de ruimte op zolder krijgt.
nl
22:27
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen overtuigen mama en papa om mee te doen aan een spelshow op tv. Maar dan ontstaat er onbewust een overdreven rivaliteit tussen de twee ouders die de vrede in het gezin verstoort.
nl
22:38
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen bezoeken een ecokamp waar ze leren groenten te verbouwen. De Smiths zijn er ook, maar zij zijn niet van plan hun handen vuil te maken ondanks de druk van hun ouders om een grote oogst binnen te halen.
nl
22:49
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Opa gaat op reis om een oude vriend te ontmoeten in Cactus Land, het pretpark uit hun jeugd dat op het punt staat de deuren te sluiten. De kinderen overtuigen Opa om ze mee te nemen, maar de reis blijkt hectischer dan verwacht.
nl
23:00
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Tikki en Plaag betreuren het ten zeerste dat hun houders pech hebben in de liefde. Ze hebben een drastische keuze gemaakt die veel dingen in Parijs ten goede en ten kwade zal veranderen.
nl
23:22
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
De vrienden van Marinette besluiten om haar te helpen toenadering te zoeken tot Adrien. De hele bende komt erachter dat je dingen altijd duidelijk moet vertellen aan vrienden, anders loop je het risico een akumatisering te veroorzaken.
nl
23:45
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Als zoon van een beroemdheid wekt Luka speciale belangstelling voor Bob Roth, die alles zou doen om geld te verdienen. Maar Luka zou alles doen om zijn waarden en zijn vrienden te verdedigen.
nl

TV gids - trešdiena, 2024.05.15.

00:07
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Cat Noir wordt verdacht van een overval en vermoedt dat de dader iemand is die zijn identiteit probeert te stelen. Lieveheersbeestje probeert de onschuld van haar vriend te bewijzen, maar de taak wordt steeds moeilijker.
nl
00:29
Mystery Lane
Tijdens een diplomatieke reis naar Londen wordt de huisdier-soeverein uit de stad Caïro het slachtoffer van een onverklaarbare diefstal tijdens zijn bezoek aan Buckingham Palace.
nl
00:51
Mystery Lane
De kat Salty raakt verlamd door een mysterieuze ridder met bovennatuurlijke krachten.
nl
01:13
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Osmo en Rita Gustavs familie bezoeken, moeten ze noodgedwongen zijn leven tussen de mensen voor iedereen geheim houden terwijl ze ook nog opa's eetlust moeten ontwijken.
nl
01:25
De Geweldige Yellow Yeti
Nadat Osmo een ongemakkelijk gesprek weet te vermijden door Ned in het ijs in te vriezen, moet hij zijn plaats innemen als loodgieter van Winterton, met Gustav als assistent en Rita die Neds oogknipperingen vertaalt.
nl
01:36
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Gustav ontdekt dat de toekomstige Gustav eenzaam is en geen vrienden heeft, doet hij er alles aan om zijn huidige vrienden te beschermen. Rita ruilt van huis met een monstermeisje voor een studie in monsterologie.
nl
01:48
De Geweldige Yellow Yeti
Rita ontdekt dat ze een groot talent heeft voor het maken van ijssculpturen met een kettingzaag, maar Osmo en Gustav beginnen te twijfelen of de sculpturen werkelijk door haar gemaakt zijn.
nl
02:00
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Marinette bereidt zich voor op een normaal afspraakje met Adrien. Ze begint last te krijgen van paniekaanvallen, waardoor een emotionele situatie ontstaat die haar een doelwit voor Monarch zou kunnen maken.
nl
02:22
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Als Monarch een unieke kans ziet om een echte tweede kans te krijgen, is hij tot alles bereid. Zelfs als dat betekent dat dit zijn laatste kans kan zijn om de Miraculous te grijpen.
nl
02:43
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Terwijl Marinette en Adrien naar elkaar toegroeien, gebruikt Lila haar manipulatie talent op Kagami. Lila's leugens kunnen de vriendschap tussen Kagami, Marinette en Adrien wel eens verpesten.
nl
03:06
Mystery Lane
Flash verdwijnt onder mysterieuze omstandigheden de avond voor een belangrijke wedstrijd.
nl
03:28
Mystery Lane
Champollion, de papegaai van de beroemde archeoloog Sir Arthur Bones, vraagt de hulp van Clever wanneer zijn baasje wordt ontvoerd door een mensachtige robot nadat hij de beroemde tempeliersschat heeft gevonden.
nl
03:50
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo en Anders raken tijdens een schoolreisje op Monster Mountain verdwaald, terwijl ze aan elkaar vastgelijmd zitten. De twee moeten hun verschillen aan de kant zetten om te overleven.
nl
04:02
De Geweldige Yellow Yeti
Rita ontdekt dat ze een groot talent heeft voor het maken van ijssculpturen met een kettingzaag, maar Osmo en Gustav beginnen te twijfelen of de sculpturen werkelijk door haar gemaakt zijn.
nl
04:13
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Gustav de nieuwe burgemeester van Winterton wordt, lijkt alles mooi en aardig. Maar wanneer er een vulkaanuitbarsting plaatsvindt, moet hij Chrome inschakelen om de stad te redden.
nl
04:25
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Rita's vader zijn trouwdag vergeet, proberen Rita en Osmo haar ouders bij elkaar te brengen.
nl
04:37
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Chrome de stad op een bietendieet zet, komt Rita in opstand door Monster Fizz Dipper in Winterton uit te delen. Maar al snel blijkt dat de snack voor vreemde bijwerkingen zorgt.
nl
04:48
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kat spuugt een magische haarbal uit. De rest gebruikt deze om alle keuzes voor hen te maken. Als deze keuzes echter leiden tot het weggeven van al hun bezittingen beginnen ze twijfels te krijgen.
nl
04:59
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als de kinderen op een dag de deur open doen ontmoeten ze Wedgie. Ze is het missende stukje in de laboratoriumpuzzel van Kaas dat hen beide tot leven heeft gewekt. Wedgie is blij eindelijk haar familie gevonden te hebben.
nl
05:10
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Meisje leent de laatste uitvinding van Muis om haar familie te vermaken. Dit is leuk voor zolang het duurt, maar de uitvinding dreigt om de hele familie op te slokken als elk familielid een diepe verbintenis meent te voelen.
nl
05:21
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De juwelen van Vrouwe Bubbelmans zijn gestolen. De kinderen komen erachter dat Kat de schuldige is. Hoewel, Kat mag misschien wel schuldig zijn, maar ze was zich niet bewust van haar daden. De kinderen willen het rechtzetten.
nl
05:32
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen worden gevraagd om op de hamster van de buren te passen. Ze krijgen hele specifieke instructies en mogen de hamster niet uit zijn kooi laten. Muis vindt echter dat dieren niet in kooien horen en laat de hamster stiekem vrij.
nl
05:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen werken samen om een geweldige kerstverrassing voor hun ouders te organiseren.
nl
05:56
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Het Spidey Team gaat kamperen, maar de oude dam kraakt en staat op het punt het park te overspoelen. Green Goblin laat de Hulk in de val lopen, en Spidey en Ghosty zijn vastbesloten te bewijzen dat hij onschuldig is.
nl
06:21
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Bootsie verdwaalt tijdens de kattenshow en Doc Ock verandert haar in een supergrote, monsterlijke kat. Doc Ock steelt een drumstel tijdens het concert en gebruikt het om het hele publiek te hypnotiseren.
nl
06:47
Vuur Vriendjes
Als Bo zijn puppy vergeet te voeren, gaat hij op zoek naar eten in de plaatselijke hondenbottenfabriek, maar dan wordt hij gesnapt. Wayne en Wiley gaan op rooftocht met een ijscowagen.
nl
07:11
Vuur Vriendjes
Axl probeert een auto op te sporen en hem te overtuigen om terug te keren, zodat de scheur in de motorkap gerepareerd kan worden. De Vuurvriendjes ontdekken wie de hondenhokken in de stad steelt.
nl
07:30
Bluey
Honey kan niet wachten tot ze aan de beurt is bij Dr. Bingo, omdat andere patiënten met interessantere symptomen voor haar komen. Bluey, de receptioniste, nodigt haar uit om te wachten.
nl
07:36
Bluey
Papa neemt Bluey en Bingo mee op een ritje met de huifkar naar het park. Bluey wil graag het klimrek uitproberen, maar ze moet leren om geduld te hebben wanneer papa blijft stoppen en met andere volwassenen blijft kletsen.
nl
07:43
Bluey
Mam en pap gaan op avontuur en besluiten de kinderen als rugzak te dragen. Alles gaat geweldig totdat ze hun paspoorten kwijtraken.
nl
07:54
Bluey
Wanneer Bingo en Bluey het huis van hun neef bezoeken voor een logeerpartij, maken ze van de gelegenheid gebruik om laat op te blijven. Wanneer Muffin heel moe aankomt, hebben de meisjes meer plezier dan ze hadden verwacht.
nl
08:01
Winnie de Poeh & ik
Knorretje wordt creatief als hij zijn angsten overwint door zijn verbeelding te gebruiken.
nl
08:03
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Team Spidey gaat op zoek naar Bootsie nadat ze is gevangengenomen door Black Cat. Team Spidey besluit het hoofdkwartier van Iron Man te beschermen tegen Electro.
nl
08:29
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Spin raakt ontmoedigd als zijn hik het team ervan weerhoudt Green Goblin te stoppen. Spidey zit er tot over zijn oren in als hij drie dingen in één nacht moet doen.
nl
08:54
Mickey Mouse Funhouse
Mickey en zijn vrienden spelen in de magische sneeuw op de Winterberg. Als ze een sneeuwpop bouwen, komt hij tot leven. De groep moet voorkomen dat de sneeuwpop smelt terwijl ze spelen.
nl
09:20
Mickey Mouse Funhouse
Mortimer Mouse sluit zich aan bij de groep voor een avontuur naar het Land of Myth. Goofy kan zijn sokken niet vinden, dus Funny neemt hem mee naar het Land van de verloren sokken.
nl
09:45
Bluey
Bluey, Bingo en Missy gaan naar hoge zeeën en spelen piraatje op de hangmatschommel. Maar ze moeten al hun moed verzamelen om stormen en aanvallen van walvissen te overleven.
nl
09:52
Bluey
Papa en de kinderen besluiten een tochtje te maken naar de plaatselijke sloot, nadat ze zich vervelen in de speeltuin. Bluey ziet de schoonheid van de natuur, maar ze voelt zich niet helemaal op haar gemak.
nl
10:02
Bluey
Er is tovenarij in het huis van Bluey. Staartjes zijn versierd, overal zitten stickers en mama heeft een baard van wasknijpers. Om de kleine onruststokers te stoppen, moet de familie nu bij elkaar staan en de bron zoeken.
nl
10:09
Bluey
Op school kunnen Bluey en haar vriendjes zich uitleven in allerlei spelletjes. Juffrouw Calypso houdt de kinderen in het juiste spoor met een liedje of een wijze opmerking. Maar of de mysterieuze Pretzel ook gaat meedoen?
nl
10:16
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
De Jedi helpen een Wookiee met voorbereidingen voor Levensdag. De Jedi beschermen wellagrin-eieren.
nl
10:39
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Het team zit vast op een eiland met een vuurtoren die nogal van grappen houdt en streken uithaalt. Doc Ock steelt Vibranium en Spidey en Black Panther werken samen om haar tegen te houden.
nl
11:05
Vuur Vriendjes
Als Axl haar sirene gebruikt om het verkeer tot stilstand te brengen zonder dat het een noodgeval is, vertrouwen de auto's op de weg niet op haar oordeel. Jayden loopt een dagje mee bij zijn vader op het werk.
nl
11:30
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Terwijl Marinette op Adrien in de dierentuin wacht voor hun date, verandert de beveiliger in Dierman. Ladybug en Cat Noir moeten hem vangen voordat de dieren Parijs overnemen.
nl
11:54
Mystery Lane
Champollion, de papegaai van de beroemde archeoloog Sir Arthur Bones, vraagt de hulp van Clever wanneer zijn baasje wordt ontvoerd door een mensachtige robot nadat hij de beroemde tempeliersschat heeft gevonden.
nl
12:19
Groen in de grote stad
Gramma wijst Tilly in het park af, dus probeert Tilly haar jaloers te maken. Gramma bakt speciaal gebak voor de kinderen wanneer ze zich pijn hebben gedaan.
nl
12:42
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Moon Girl wordt het gezicht van een nieuw initiatief om de Lower East Side nieuw leven in te blazen. Maar de inspanningen beginnen haar buurt drastisch en in negatieve zin te veranderen.
nl
13:06
Kiff
Kiff's plan om te infiltreren in een groepsslaapfeest en achter de geheimen te komen hangt allemaal af van Barry's vermogen om te liegen. Kiff en Barry proberen een bijnaam te krijgen van een plaatselijke bioscoopkaartjesverkoper.
nl
13:27
Kiff
Kiff en Barry helpen een plaatselijke bruggentrol, maar ontdekken dat hij een aantal lastige raadsels heeft. Kiff en Barry moeten nablijven en ontmoeten een ragtag team van studenten die hen helpen te ontsnappen.
nl
13:52
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
De Jedi helpen een prins zijn volk te dienen; Wezens nemen het platform bij Nash zijn garage over.
nl
14:17
Bluey
Op kinderfeestjes is een spelletje favoriet: geef het pakje door. Iedereen krijgt dan heel gelijkwaardig een klein cadeautje. Totdat Lucky's vader daar verandering in brengt en niemand iets kleins wint, en maar maar een persoon iets groots.
nl
14:25
Bluey
Terwijl hij wacht om van school te worden opgehaald, speelt Jack een matroos die zijn weg terug naar huis, naar Australië, probeert te vinden. Jacks vader is echter verdwaald onderweg om hem op te halen.
nl
14:35
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Wanneer de schurken samenwerken om de helden uit te schakelen, is het aan Ghost-Spider en Ms. Marvel om ze te stoppen. Wanneer Spidey een van zijn web-shooters verliest, krijgen twee kinderen de droom van hun leven om hem te helpen.
nl
15:00
Hamster & Grietje
Grietje ontmoet een schurk die zichzelf kan vermenigvuldigen. Fred wil zich kandidaat stellen voor het presidentschap van de studentenraad.
nl
15:23
Groen in de grote stad
Cricket mag geen winkel binnen omdat het niet voldoet aan de regel 'geen schoenen, geen ober'. Wanneer Remy Vasquez een verrassingsfeestje geeft, wordt Bill op de proef gesteld. Hij moet het geheim voor zichzelf houden.
nl
15:47
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Devil overtuigt Lunella om een drankje te maken dat hem tijdelijk zal laten krimpen.
nl
16:08
Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur
Wanneer Lunella wordt gevraagd om de ijsbaan van de familie voor een avond te runnen, stemt ze in met Casey's plan om snel rijk te worden. Maar hiermee schaadt ze wel haar eigen reputatie en die van haar familie.
nl
16:32
Kiff
De spanningen lopen op wanneer de crew verwikkeld raakt in een nieuwe verzamelrage. Wanneer Kiff Harry en Terri schaduwt terwijl ze Kristophe in de gaten houden, leert ze dat leiding geven niet zo gemakkelijk is.
nl
16:55
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Monarch plaatst de laatste stukken van zijn schurkenplan op zijn schaakbord van kwaad.
nl
17:21
Bluey
Bluey en Bingo krijgen Papa-robot zover om de speelkamer schoon te maken als zij dat zelf niet willen, maar Papa-robot blijkt uiteindelijk niet goed te werken.
nl
17:28
Bluey
Bluey en Bingo spelen samen met papa in de tuin. Plotseling merkt Bingo een wandelend blad op. Ze wil het aan haar vader laten zien. maar hij is veel te druk bezig met het spel en merkt haar daarom niet op.
nl
17:35
Bluey
Bluey en papa plagen mama over haar kieskeurigheid, bij het inpakken om naar het zwembad te gaan. Maar wanneer ze onvoorbereid aankomen, realiseren ze zich dat mama al die tijd gelijk had.
nl
17:43
Bluey
Bluey wil leren fietsen, maar raakt gefrustreerd als het niet meteen wil lukken. Totdat ze ziet dat andere kinderen in het park ook zo hun uitdagingen hebben en deze vervolgens overwinnen.
nl
17:50
Bluey
Bluey en Bingo pakken papa's zitbal af zodat hij niet thuis kan werken. Natuurlijk gaan ze er mee spelen, maar voor Bingo is dat soms nog een beetje te ruw. Ze leert van zich af te bijten en tegen papa te zeggen wanneer ze het niet meer leuk vindt.
nl
18:00
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Spidey en Iron Man moeten Stark Tower terugpakken van Doc Ock; Hulk en Miles moeten nieuwe manieren vinden om Sandman te stoppen nadat hij heeft ontdekt hoe hij hun kenmerkende moves kan ontwijken.
nl
18:26
Haileys Missies
Hailey en Scott zetten koers om een legendarische vis te vangen en de taco-wedstrijd te winnen. Hailey moet als sheriff voor een dag haar autoriteit gebruiken om de stad te ontdoen van een motorbende.
nl
18:49
Hamster & Grietje
Grietje ontmoet een schurk die zichzelf kan vermenigvuldigen. Fred wil zich kandidaat stellen voor het presidentschap van de studentenraad.
nl
19:13
Groen in de grote stad
Tilly en Bill gaan op reis om een tl-lamp op een milieuvriendelijke manier weg te gooien bij een recyclingcentrum voor gevaarlijk afval. Tilly probeert een langdurige vete tussen Gramma en Mr. Grigorian op te lossen.
nl
19:35
Groen in de grote stad
Gloria en de familie Green komen vast te zitten in een lift. Remy raakt beïnvloed door een internet influencer.
nl
19:57
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Alya's zussen worden geakumatiseerd in kleine, onbeheerste monsters genaamd Sapotis die grote schade aanrichten in Parijs. Epische oppassessie voor onze helden.
nl
20:21
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
Het schoolhoofd meneer Damocles wordt in de Duistere Uil veranderd. Hij wil wraak nemen op Ladybug en Cat Noir omdat ze hem voor gek hebben gezet.
nl
20:45
Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir
De getalenteerde zwemmer Ondine wordt in Sirene veranderd. Ze heeft gevoelens voor Kim en wil heel Parijs veranderen in een onderwaterkoninkrijk.
nl
21:08
Groen in de grote stad
Cricket probeert een rolmodel te zijn op de buddy-dag. Nancy wil haar mannetje staan op de boerderij en het werk van de overwerkte Bill overnemen. Ondertussen worstelt hij om te ontspannen in een spa.
nl
21:32
Groen in de grote stad
Cricket mag geen winkel binnen omdat het niet voldoet aan de regel 'geen schoenen, geen ober'. Wanneer Remy Vasquez een verrassingsfeestje geeft, wordt Bill op de proef gesteld. Hij moet het geheim voor zichzelf houden.
nl
21:54
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als Jongen en Meisje cadeaus krijgen, geadresseerd aan 'twee geweldige kinderen', is Muis ervan overtuigd dat het een vergissing moet zijn. Hij en Hond onderzoeken of deze cadeautjes misschien voor iemand anders bedoeld zijn.
nl
22:05
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Boy en Girl ontdekken dat terwijl zij op school zitten, de anderen thuis allerlei leuke dingen doen, wat leidt tot een ernstig geval van FOMO.
nl
22:16
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen kijkt er enorm naar uit dat zijn beste vriend Rutger komt logeren en heeft allerlei activiteiten gepland. Maar Jongen wordt jaloers als Rutger liever met de anderen wil spelen.
nl
22:27
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanneer de familie een dagje naar het strand gaat, hangt er een vreselijke geur waardoor het dagje uit onaangenaam wordt. Kaas denkt ten onrechte dat ze stinkt en schaamt zich zo dat ze niemand meer wil zien.
nl
22:40
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Opa gaat op reis om een oude vriend te ontmoeten in Cactus Land, het pretpark uit hun jeugd dat op het punt staat de deuren te sluiten. De kinderen overtuigen Opa om ze mee te nemen, maar de reis blijkt hectischer dan verwacht.
nl
22:51
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Hond is deze keer te ver gegaan bij de postbode, waarop de postbode besluit met verlof te gaan. Dit betekent echter dat de broers en zussen het belangrijke pakketje dat ze hebben besteld niet zullen krijgen.
nl