TV 2 Echo

TV 2 Echo

TV 2 Echo er TV 2 Danmark's comedykanal. TV 2 Zulu gik i luften den 15. oktober 2000 som den anden tv-kanal i TV 2-familien.

Denmark

TV gids - trešdiena, 2024.05.01.

00:25
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (11:12)
da
00:50
Beverly Hills 90210
Luke Perry er tilbage som Dylan McKay, mens det er Tiffani-Amber Thiessen sidste episode som Valerie. Dylan dukker uventet op på Thankgivingsdag efter tre års fravær. Donna introducerer sine venner for Gina Kincaid, der er hendes kusine - og professionel skøjter. Noah er måske skyld i en bilulykke, der koster en ung fyr livet. Noah kan ikke huske noget, fordi han var plakatfuld. Efter fire år i Beverly Hills, er det måske på tide, at Valerie finder nye græsgange.
da
01:30
LEGO Masters
Farver, former og proportioner skal rammes helt præcist, når holdene skal bygge naturtro dyr. Først gælder det store insekter, og bagefter pattedyr og fugle. Som vært for det store naturprogram får Victor alle sine David Attenborough-drømme opfyldt, og Søren får lov at flashe sin store dyreviden.
da
02:35
Stormester UK
Daisy May Cooper bliver lukket inde i en garage, da hun prøver at afkode Richard Herrings mærkelige beskeder.
da
03:20
Menneskekender
Kan Sarah Grünewald, Søren Dürr og Janni Pedersen trække på egne erfaringer, når de skal gætte, hvem der har haft en 43 år ældre sexpartner? Og kan Frederik Rosgaard, Ihan Haydar og Albert Rosin Harson blive enige om, hvilken person der tager på healing-retreat?
da
04:10
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Mor helt ind til benet: Mød 37-årge Tania Sullivan, der er på vej hjem fra hospitalet med sit 12. barn! Men selv om hun har mange børn, har hun alligevel tid til at have mange holdninger. Bl.a. til miljø og økologi, og det, i en grad, så hun har et helt lille økologisk landbrug, så hendes børn kan få sund mad! For 49-årge Tracy Lewis er det ved at være tid til at sige farvel - de ældste af hendes 13 børn er fløjet fra reden - og hendes eneste søn skal snart være far. Men Tracy kan ikke opgive moderrollen, så hun er over sine børn til en grad, de måske selv synes er en smule i overkanten!
da
05:20
Beverly Hills 90210
Valeries mor skal giftes i Las Vegas, og Valerie skal være forlover. Men det afholder ikke Valerie fra at prøve manden af. Samtidig forfører Sophie David, der får dårlig samvittighed over for Steve, der også er forelsket i Sophie. Og Noah, der er knust over sin fars selvmord, kommer til at optræde yderst pinligt til en fest hos Donnas forældre.
da
06:00
Dybvaaaaad
Dybvads grønne skydeskive er nået til Greve, hvor han står klar til at servere ugens sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter.
da
06:25
Dybvaaaaad
Kolding! Er I klar til Jokes, parodier og sketches på alt fra realitystjerner til tilrettelæggere og vanvittige tv-koncepter? Her er 'Dybvaaaaad'!
da
06:55
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad står som altid klar til at vende vrangen ud på tv- og kendisverdenen i 'Dybvaaaaad' - denne gang fra Næstved.
da
07:25
Dybvaaaaad
Der bliver kigget dybt i comedyflasken efter tvivlsomme tv-koncepter og tåbelige bemærkninger, når 'Dybvaaaaad'-karavanen gør sit indtog Skanderborg.
da
07:55
Helt sort
Melvin kommer på glatis i køkkenet, når han besøger landsholdets kok. Han giver også en hånd med i Parken, som skal pyntes op med 20.000 stykker plastic inden kampstart. Stemmebåndet kommer på prøve sammen med slagsangs-legenden Flemming Anthony, som overrasker Melvin med en velkendt melodi.
da
08:25
Verdensmænd
Mens Tobias og hans kæreste, Marie, er til scanning i Danmark, er der fuld fart på hos Nikolaj og Bo i Japan. De skal danse på en monstercafé, meditere under et iskoldt vandfald og med til en festival, hvor de skal slæbe rundt på en oppustelig slange i bjergene og drikke store mængde sake.
da
08:55
Verdensmænd
Nikolaj og Bo fortsætter alene rundt i Japan, men da turen går til deres sidste destination, Myanmar, nægter Nikolaj at rejse videre. I stedet tager de hjem og møder Tobias og hans nyfødte søn i Danmark.
da
09:30
Beverly Hills 90210
Fremtiden rykker nærmere, og livets alvor trænger sig på. Det er nu, de unge mennesker i Beverly Hills skal søge ind på universitet eller lægge andre fremtidsplaner. Kliken er i vildrede. Deres interesser og evner er forskellige, og det er drømmene om fremtiden også. De bedste universiteter koster mange penge og kræver høje karakterer. Ikke alle har begge dele. Og hvad så med deres venskaber? Skal Brenda og Dylan skilles? Er der mere end bror-søster-følelser mellem David og Kelly? Er Steve på vej mod afgrunden?
da
10:20
Beverly Hills 90210
West Beverly skal spille den årlige football-kamp mod en anden skole. Alle forbereder sig til kampen, men der er også en vis nervøsitet i kliken, for den skole, de skal møde, har ry for at skabe ballade til deres kampe. Og netop da fortælles det i nyhederne, at to elever er blevet skudt under optøjer i forbindelse med en kamp. West Beverlys styrelse beslutter, at kampen skal aflyses, men kliken går egne veje.
da
11:05
Beverly Hills 90210
Det er Dylans fødselsdag, og hele slænget er samlet til fest i The Peach Pit. Dylan puster lysene ud på lagkagen, men får i det samme et hosteanfald, som ingen kan undgå at lægge mærke til. Næste dag hoster han igen. Brandon prøver at overbevise ham om, at han bør blive undersøgt. Imens får deres yndlingslærer Gil Meyers ubehagelige problemer. En pige har meldt ham for seksuelt overfald. Men kan anklagen være rigtig?
da
11:50
Bachelorette
Julie bliver udfordret på en actionfyldt drømmedate, mens Mette vågner i favnen på en mand efter en vidunderlig drømmedate. Men lykken varer ikke evigt for ham.
da
12:30
Diamantfamilien
Livet som international diamanthandler er hektisk, og Katerina må haste til værkstedet i Antwerpen. Den slags levner ikke megen tid til kærlighed og dating for Katerina, men det vil Thalia og Elvira ændre på - de bliver endda bakket op af Katerinas faste astrolog, Birthe. Og så vædder Elvira og Katerina om, hvem der står 'skarpest', inden familien tager på ferie til Bahamas.
da
13:00
Rungsted 4ever
De forsvarende danmarksmestre fra Rungsted ishockeyklub gør tingene på deres egen måde - også selvom de andre klubber hader 'de rige svin' fra Nordsjælland. Rosie er holdets store stjerne og søn af klubbens ejer og er derfor under et kæmpe pres. Slagsbroren Gade langer håndmadder ud på banen og prøver at finde sin vej i livet udenfor isen, mens Guffe drømmer om at komme til udlandet. Forude venter holdets hidtil sværeste modstander, når de skal til kamp i Schweiz om en plads blandt Europas bedste.
da
13:35
Menneskekender
Hvem har mon spændt ben for Prins Henrik? Og hvem har grebet sin egen lort i hånden? De dystende par får svært ved at holde masken, når de skal bevise, hvem der er den bedste menneskekender. Pardysten står mellem kollegaerne David Mandel og Jasper Ritz, Sofie Jo Kaufmanas og Mette Søndergaard Nielsen samt kæresteparret Martin Nørgaard og Sofie Flykt.
da
14:25
Kærlighed hvor kragerne vender
Calle og Søren Ole afslører, om der var overnattende gæster efter sidste uges charmeoffensiv. Efterfølgende er det blevet tid til den helt store afsked, når pigerne skal tilbage til den tilværelse, de kom fra. Nu vil det vise sig, om parrene formår at holde kontakten og holde gnisten i live. Hvorvidt hver pige vender retur afhænger nemlig af, om hun for alvor kan se sig selv opgive sit normale liv for fyren og hans elskede Sønderjylland. Måske ender en eller flere af sønderjyderne endnu engang som kærlighedshungrende landbysingler?
da
15:00
Forræder
Spillerne er på en hæsblæsende togtur for at vinde sølvbarrer. Det bedste hold kommer også en tur i våbenkammeret, hvor én heldig spiller kan vinde et skjold, der beskytter mod at blive myrdet den kommende nat. Hvem bliver forvist, og hvem vil overleve endnu en nat?
da
16:05
Den første date UK
Efter at have overlevet kræft vil den tidligere roadie Winston slå sig ned, mens singlen Alan genforenes med en gammel flamme, kasinobestyreren Stephen.
da
16:55
Den første date UK
Ians venner kalder ham for Ross, men hvad tænker Amy om hans skilsmisser? Og hvad sker der, når en videnskabsmand og en kunstnerisk forfatter bliver matchet?
da
17:45
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Når man først er begyndt, hvornår skal man så stoppe igen? Amanda Allan er mor til 11 børn, og hun er endelig ved at tabe sig og få tid til andre ting end sine unger. Men hendes mand, Tony, vil have en mere - Amanda er i tvivl: er 11 ikke nok? I Dundee er mormon-ægteparret Roy og Emma Hann begge ivrige efter at få et 13. barn! Men Emma er blevet 43, og det er efterhånden svært at blive gravid. Samtidig har familien Hann et andet problem: de begynder at få økonomiske problemer på grund af alle de sultne munde, der skal mættes. Et barn til vil lægge yderligere pres på finanserne.
da
18:35
Helt sort
I København lærer Melvin både at lægge arm med de helt store drenge og frisere bjørneskindshuer, men et møde med politiker Henrik Dam Kristensen på Christiansborg giver ham akut elevatorangst.
da
19:10
Verdensmænd
Det hele starter godt i London, hvor Nikolaj Stokholm kommer i det stiveste puds og bliver inviteret ombord på et fornemt, gammelt tog. Herfra går det dog ned ad bakken, da de skal se fodbold med de lokale, og Bo Lydmand lader til at blende bedre ind end Nikolaj.
da
19:50
Pigerne vi tabte
Annesofie frygter at ryge tilbage i det gamle miljø med stoffer og kriminalitet, når hun flytter i egen lejlighed. Ronja kan ikke få svar på, hvor hun skal bo, og det forværrer hendes situation.
da
20:30
518 piger
Line træder ind i en bygning. Hun har ikke været der siden den nat. Hun skal prøve at huske, hvad der egentlig skete dengang, da Max kom til Herning-området i 10. klasse. Han havde lavet noget lort, men charmerede alle med sin badboy-attitude og sin guitar. Nu skulle han have en chance til, men hvorfor var det egentlig, han forlod Fyn? Ny, dramatiseret dokumentarserie om mystiske Max, der bedrog alle sine venner i danmarkshistoriens største sag om digitale sexkrænkelser.
da
21:00
Date mig nøgen UK - special
Redaktionen bag det populære datingshow har været i arkiverne for at finde materiale frem, der ikke tidligere har været vist. Materiale, som kan få enhver til at tabe kæben og udbryde: 'Hold da op'.
da
21:50
Date mig nøgen UK - special
Denne gang tages der udgangspunkt i de uheldige pardannelser. Det, der startede som et perfekt forhold men udviklede sig til en regulær katastrofe. Vi møder blandt andet den biseksuelle Leah, som havde sin hund med i studiet til at hjælpe med at finde en partner.
da
22:40
Fuld af Danmark
Kirsten Birgit og Rasmus Bruun møder Peter Ingemann, der elsker store ting. For eksempel Kirsten Birgits bagparti, som sagtens kunne være med i 'Størst'.
da
23:00
Brødrene Ost
Missionen er klar - brødrene skal i fællesskab opstøve en tysk blåskimmelost. Men Magnus har også en anden mission. Er han i virkeligheden autonom aktivist?
da
23:25
Hvad Heinos fatter gør
Heino inviterer sin far, Bjarne, på Michelin-restaurant, hvor han vil overbevise ham om, at mad kan være en oplevelse, der er værd at betale for. Bjarne er skeptisk og vil helst bare på byens billigste buffetrestaurant. Men Heino håber, at en aften med 18 retter på Kokkeriet måske kan ændre lidt ved Bjarnes forudindtagede holdning - især hvis han ikke selv skal betale?
da

TV gids - ceturtdiena, 2024.05.02.

00:00
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (12:12)
da
00:30
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. (1:12)
da
01:00
Beverly Hills 90210
Dylan er vendt tilbage til Beverly Hills, og det stiller Kelly over for et svært valg: Matt eller Dylan. Kelly skal også tage en beslutning, der helt konkret handler om liv eller død. Imens bliver David anklaget for voldtægt, og Donna og Noahs forhold bliver sat på en alvorlig prøve.
da
01:45
LEGO Masters
Holdene får hver sin del af et kæmpe skattekort, som skal danne rammen om en eventyrlig og actionpacked skattejagt fyldt med farlige forhindringer. Og ikke nok med det – de får også hver sin tidsperiode: Dinosaurernes tid, vikingetiden, middelalderen, det vilde vesten og fremtiden.
da
02:45
Stormester UK
Alex Horne må finde sin indre skuespiller frem, da han forsøger at ignorere Richard Herring, der gemmer sig i nogle buske.
da
03:30
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Fædrene taler ud: At være far til 13 er en ting, men når de tolv er piger og den eneste dreng lige er flyttet hjemme fra - så kan det hele godt gå hen og blive lige lovlig lyserødt! Pete Lewis fra Bournemouth drømmer om at få lidt tid alene med konen, men hun er mest optaget af, at hun skal være bedstemor. Med julen for døren er der lagt op til konflikter. I Kent har Gary Freer også mere end nok at se til med ni børn, hvoraf de to har helbredsproblemer.
da
05:00
Beverly Hills 90210
Valerie kommer med en overraskende tilståelse over for sin mor. David og Sophie elsker med hinanden - direkte transmitteret på internettet! Kelly prøver at overtale Donna til at investere i en forretning sammen hende - og Noah bliver anklaget for spirituskørsel.
da
05:40
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad er klar med det sjoveste, der har ramt din tv-skærm den seneste uge - og mon ikke, der også sniger sig en voxpop ind til sidst?
da
06:10
Dybvaaaaad
Odense er fast punkt på 'Dybvaaaaad'-touren, og det fynske publikum bliver som altid forkælet med alt det dummeste, der er kommet ind med ugens tv-signal.
da
06:35
Dybvaaaaad
Rosinen i Dybvaaaaad-enden er Silkeborg, der lægger by til sæsonfinalen, hvor Tobias takker af for endnu en herlig og tåbelig tv-sæson med masser af jokes.
da
07:10
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu en gang finkæmmet ugens tv-programmer for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip og præsenterer dem som sædvanlig med en god portion humor, parodier og sarkasme. Denne gang fra Næstved.
da
07:40
Helt sort
Melvin tager hul på de tidlige år og får stimuleret sin motorik til babyrytmik. Han besøger også Eva, der er ekspert i at fotografere fødsler. I Fars Køkkenskole er der kødboller og kvalitetstid på menuen. Og i Uganda oplever Melvin, hvordan hans barndom kunne have set ud.
da
08:10
Verdensmænd
Inden Bo tager i lufthavnen og får lov at møde den første gæstekomiker, skal han tage flot afsked med Sydhavnen. Men allerførst skal han noget, han hader.
da
08:50
Verdensmænd
De to bysbørn Linda P og Bo Lydmand svinger, som havde de kendt hinanden en evighed. Og svinge er præcis, hvad de skal. I reb. Ud over en klippeskrænt.
da
09:25
Beverly Hills 90210
Skæbnen slår til igen. David og Donna er meget forelskede, men Donna har indtil nu ikke været parat til at tage skridtet fuldt ud. Steve har fået så dårlige karakterer ved den store eksamen, at han overvejer at bryde ind i skolens computersystem og fuske med tallene. Brenda står pludselig ansigt til ansigt med sin sommerforelskelse fra Paris, Rick. Hun siger ja til at gå ud med ham, men hvad så med Dylan? Kelly gør sig sine egne tanker.
da
10:10
Beverly Hills 90210
Dylan og Brendas forhold er slut. Allerede to dage efter bruddet er Brenda fast sammen med sin sommerkæreste, Rick. Han bliver inviteret hjem til middag og gør et stort indtryk på Jim Walsh ved at vide meget om økonomi og skattelovgivning. Imens begynder Kelly og Dylan at se mere til hinanden, men Kelly vil stadig gerne undgå for meget offentlighed indtil videre. Men selvfølgelig sker det uundgåelige: De to nye par løber på hinanden. De følelsesmæssige problemer er dog for intet at regne mod det, der venter Steve, hvis hans computer-indbrudsforsøg bliver opdaget.
da
11:00
Beverly Hills 90210
Der er sårede følelser og brudte forbindelser at tage vare på for vennerne i Beverly Hills. Brenda og Kelly skal have udredt deres forhold til Dylan og hinanden. Brandon og Nikki løber ind i en alvorlig krise. For Steve står fremtiden på spil, hvis hans computer-indbrudsforsøg bliver opdaget. Og imens ryger Dylan ud i sit eget eventyr, da hans bil bryder sammen på en øde landevej.
da
11:45
Bachelorette
Enden på rejsen i Mexico er nået, og Mette og Julie skal uddele deres sidste rose. Det bliver to enormt svære og skæbnetunge beslutninger, og følelserne sidder uden på tøjet. Hvem går derfra med den sidste rose - og hvem får sit hjerte knust?
da
12:25
Diamantfamilien
I 'Diamantfamilien' går man benhårdt efter sine drømme, men det er ikke altid lige let. Elvira kæmper med at få mixet og udgivet sin single 'Perfect', men skal samtidig håndtere sin mor, som agerer benhård manager. I Holland skal Thalia deltage i et vigtigt stævne med sin og sin mors fælles hest, og Katerina kommer ned for at se, om investeringen i både hest og datter giver afkast.
da
13:00
Rungsted 4ever
Ved siden af ishockeyen er topscoren Rosie også iværksætter og driver en japansk restaurant. Normalt er det her, han kobler af fra sporten, men da hele holdet kommer forbi til middag, får han nok at se til. Gade har lokket Guffe med på galopbanen og lavet et iskoldt væddemål, der kræver en tur i Rungsted havn. Det bliver dog ikke den eneste kolde dukkert, drengene får. Forsvaret af mesterskabet starter nemlig ikke helt, som de havde håbet.
da
13:30
Menneskekender
Hvad stemmer man mon på, hvis man er vild med veganske burgere og stadig er fan af Razz og 'Kickflipper'? Og hvilken type redder en dårlig dag med en spontan tur til Las Vegas? Gæt med, når vi finder nogle overraskende personligheder blandt et hold helt almindelige danskere.
da
14:25
Kærlighed hvor kragerne vender
De fire nordvestjyder Mathias, Jonas, Christian og Peder har forgæves søgt efter kærligheden i deres landsbyer. Her flytter hovedparten af pigerne til storbyen, og det gør jagten på kærligheden svær. Nu har singlefyrene en unik mulighed for at møde den eneste ene, når en flok bypiger kommer til Thy. Her skal fyrene sørge for at give et godt indtryk med deres salgstaler om dem selv og deres landsbyer og efterfølgende skrue charmen på, når der skal speeddates.
da
14:55
Forræder
En ny forræder skal skjule sin identitet for sine gamle allierede. Og så bliver spillerne udfordret på deres værste fobier, hvis de vil vinde sølv til puljen.
da
16:00
Den første date UK
Ians venner kalder ham for Ross, men hvad tænker Amy om hans skilsmisser? Og hvad sker der, når en videnskabsmand og en kunstnerisk forfatter bliver matchet?
da
16:50
Den første date UK
Sportspigen Keira er på udebane, når det kommer til dating. Sam vil gerne afsløre intime sider, men hvordan bringer man lige BDSM op på en første date?
da
17:45
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Der er bryllup og romantik i luften for to af Storbritanniens største familier. Hos familien Radford, der med 16 børn topper den britiske hitliste, har mor og far besluttet sig for at forny deres ægteskabsløfter efter tyve år. De drømmer om et strandbryllup med hæren af børn som brudepiger og brudesvende. Hos familien Hann er den ældste datter der skal giftes. Hun er det første af familiens 12 børn, der skal smedes i hymens lænker - og det skal ske ved at stort mormon-kirkebryllup. Hvad mon brudens brødre og søstre synes om deres nye svoger Charles?
da
18:30
Helt sort
Melvin går til hånde i Tinas pølseimperium i Taastrup, hvor et mavesår er det samme som en hotdog. Det bliver skyllet ned med en snegl på Dittes sneglefarm, og så bliver kinderne lagt i de rette folder, når Melvin skal synge opera.
da
19:00
Verdensmænd
Turen går til Portugal, og Nikolaj Stokholm rammes af en sitrende følelse af, at det bedste ville være at blive derhjemme - men heldigvis er der masser portvin.
da
19:25
Landmand søger kærlighed Australien
På solodaten opstår der nye romancer, og hjemme på gårdene venter bejlerne på at se, om landmændene kommer tilbage med gode eller dårlige nyheder.
da
20:40
Diamantfamilien - fanget i Dubai
Elvira bliver frikendt og får efter måneder i Dubai endelig sit pas tilbage og kan vende hjem til Danmark. Her venter en kæmpe opgave med at genopbygge livet og hverdagen på ny.
da
21:10
Bridget Jones Baby
Bridget Jones (Renée Zellweger) har stadig sit job på tv-stationen, sine gode venner og skriver stadig dagbog - men hendes forhold til Mark Darcy (Colin Firth) er forbi. Efter et engangsknald med den flotte amerikaner Jack (Patrick Dempsey) til en rockfestival og et hedt intermezzo med Mark, som hun møder igen til en barnedåb, bliver hun pludselig gravid. Hvem er faderen?
da