Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

TV gidas - Sekmadienis, 2024-04-21

05:50
Pikku Kakkonen
21.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Nappulat
Koputusleikkiin vastaa tänään Pipuna, ja yllätykseksi saadaan paperihuiska! Pienet sammakot pääsevät pomppimaan, kaksostytöt Iines ja Aune vievät ponin hevoskuljetusvaunuun, ja keittiöanimaatiossa on sirkustunnelma. Tehtäväkin ratkaistaan. Lopuksi Jonnen ja Lauran kanssa lauletaan ja leikitään laulu Valonsäde.
fi
06:04
Pusse
Pusse kuulee, että hänen ystävillään on kokoelmia. Hänkin haluaisi oman kokoelmansa, mutta ei keksi, mitä voisi keräillä.
fi
06:15
Nipa ja Pete
Nipa ja Pete lennättävät leijaa. Leija tempaisee Peten ilmojen teille, ja silloin ovat hyvät neuvot tarpeen.
fi
06:20
Pikku Kakkosen talo
Susannan ja Nallen herkkuruokakeittiössä valmistetaan kalakeittoa.
fi
06:22
Killen kimppakyyti
Leopoldilla on ylväät aikomukset valloittaa vuori ja nimetä se itsensä mukaan. Apua ei tarvita, onhan hän kokenut vuorikiipeilijä.
fi
06:33
Minirekat
Minirekat etsivät aarretta Piraattirekka Samin vanhan aarrekarttan avulla. Aarteen luo päästäkseen rekkojen pitää selviytyä haastavasta tehtävästä.
fi
06:38
Vilja hoitaa
Siken silmä on kipeä, joten hän saa silmälapun ja kaulurin. Sikellä on kiire viedä porkkanakakkua kavereilleen, mutta koska hän ei näe kunnolla, hän tarvitsee apua uudelta kotiloystävältään.
fi
06:50
Pikku Kakkosen talo
Miltä tuntuu lähteä ekoihin jalkapallotreeneihin? Tuomo ja Senja kertovat tarinan, joka selvittää asiaa.
fi
06:53
Oktonautit
Merimakkarat marssivat kohti jyrkkää syvännettä. Oktonauttien on keksittävä keino saada heidät turvaan.
fi
07:04
HYRRÄ: Tanssivideot
Esitt. Maija Sariola, Jyri Sariola, säv&sov. Jyri Sariola, san. Kaisa Happonen, koreografi Riikka Korpi
fi
07:06
Ryhmä Hau
Pennut pelastavat Pikku Pörrön. Ison Pörrön pikkuveli putoaa vanhaan kaivoon. / Kiipeilijät kiipelissä. Ramppa ja Ässä Lentosisko joutuvat kiipeillessään kotkan reviirille.
fi
07:28
Pikku Kakkosen iso peli
Haasteissa ohjataan ihminen päin keiloja, rakennetaan mallista ja kiihdytetään donitseilla. Lasten kanssa pelaavat Tuomo ja Saara. Kisan juontavat Jari ja Dj Jekku Ykkönen.
fi
07:55
Pikku Kakkosen iso peli
Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:56
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:57
Pikku Kakkonen
21.04.2024 08:57.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:00
Näin meillä
Leivojen isän ravintola saa huonon arvostelun netissä. Perhe ryhtyy selvittämään, kuka ilkimys moisen parjauksen takana voisi olla.
fi
08:12
Ellun kamut
Albert on jäänyt päästään kiinni talouspaperirullaan. Tehdessään lähtöä Ellun kamut huomaavat, että maatilan isäntä on pystyttänyt laseraidan tilan ympärille.
fi
08:23
Supersisarukset
Totti haluaa Kapteeni Vastuu -avaimenperän, joten hän tarjoutuu auttamaan Almaa kaupan töissä. Työtä kuitenkin riittää, joten hän pyytää voiman olla supernopea. Ilman Sannia nopeutta ei kuitenkaan voi hallita.
fi
08:34
Ninjalinja
Ninjat auttavat väärinymmärrettyä hevosta valitsemaan tarvitsemansa tavaratalosta. Konpeki osallistuu TV:n laulukilpailuun.
fi
08:45
Sori siitä
13-vuotias Senja (Varpu Laakkonen) muuttaa köyhän yksinhuoltajaäitinsä (Linnea Leino) kanssa uudelle paikkakunnalle. Ensimmäisenä koulupäivänä Senja tutustuu varakkaaseen Iinaan (Ella Korpinen) ja valehtelee itsekin olevansa rikas.
fi
08:57
Tipu Touhukas
Tipu, Kotko ja Tirppa maailmalla.
fi
09:00
Salatut museot
3/10. Nisse Häggblom on kilpaveneilyn legenda. Nyt hän pyörittää Porvoon saaristossa omaa perämottorimuseotaan, ja heittää joutoajallaan kirvestä. Sarja etsii outoja kokoelmia ja ihmisiä niiden takaa.
fi
09:14
Salatut museot
Ilotulitteiden tukkukauppiaalla Kalervo Kaarteella on vaimonsa Teijan kanssa intohimona sotahistoria. Heillä on Lohjan kodissaan kokonainen korsumuseo, jossa on mukana ääni.
fi
09:30
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Etelä-Amerikassa Brianna Barnes retkeilee Perun Cajamarcassa, jossa suuri joukko inkoja sai surmansa. Kultahuoneella vierailun jälkeen lennetään Limaan inkvisition pääpaikkaan. Matka päättyy El Misti -tulivuorelle.
fi
10:21
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Tyynellä valtamerellä Zay Harding seilaa Pääsiäissaarilta Tahitille, jossa oleskelivat myös monet tutkimusmatkailijat. Hän seuraa näiden matkareittiä ja päätyy Bounty-laivan kapinoitsijoiden saarelle Pitcairnille.
fi
11:14
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Tyynellä valtamerellä Zay Harding seilaa Tongan kautta ihmissyöjäsaarille, Fijille. Tutustuttuaan Norfolkinsaaren vankien menneisyyteen hän patikoi Uudessa-Kaledoniassa. Matka päättyy Noumean kulttuurikeskukseen.
fi
12:10
Pasila
Algamis, kylän seppä. Roolipelaaja tapetaan kesken pelin. K&O: Atte Järvinen.T: Filmiteollisuus Oy.
fi
12:32
Pasila
Phil Collins -darra. Pöysti kärsii krapulasta. K&O: Atte Järvinen. T: Filmiteollisuus Oy.
fi
12:56
Pirjo
Pirjo (Pirjo Heikkilä) kohtaa vanhat tutut. Pirjo on mukava ihminen, joka tahtoo muille hyvää, mutta täysin arkipäiväiset kohtaamiset saavat Pirjon kohdalla kuitenkin odottamattomia käänteitä ja katastrofaalisia lopputuloksia.
fi
12:59
Katukoomikko
Stand upiin tarvitaan koomikko, tila, yleisö ja sopivasti alkoholia. Mitä tapahtuu kun stand up -koomikko lähtee klubeilta kaduille kertomaan juttujaan? Miten selvät ja vitseihin varautumattomat kaduntallaajat reagoivat huumorihyökkäykseen? Painajaismaisen tehtävän otti vastaan koomikko Pietari Vihula. Ohjaus: Mika Niva.
fi
13:05
Kotkan poikii ilman siipii
Lyhytelokuva Kotkan historiasta, tästä päivästä sekä ravintola Kairosta, jossa musisoivat Pertti Metsärinteen orkesterin johdolla Junnu Vainio, Pelle Miljoona ja Erkki Liikanen. Ohjaaja: Pekka Mandart. Tuotanto: Mandart Production.
fi
13:27
Näin kirjaudut Yle Areenan sovellukseen älytelevisiolla
Television Yle Areena pyytää nykyään kirjautumaan. Anna-Liisa Tilus neuvoo askel askeleelta, kuinka kirjaudut puhelimen ja kaukosäätimen avulla.
fi
13:30
Eila
Eila kertoo valtion yksityistämishankkeen vuoksi työttömäksi joutuvasta 39-vuotiaasta siivoojasta, joka myös yksityiselämässään joutuu hankalaan tilanteeseen, mutta löytää rohkeuden voittaa vaikeudet.
fi
15:01
Naiseuteni pinta
Kuvataiteilija Helena Hartman, 53, on huomannut viime vuosina, miten kielteisesti perinteiset sukupuoliroolit ovat vaikuttaneet hänen minäkuvaansa. Hän haluaa lakata hakemasta hyväksyntää ja ottaa sen sijaan haltuunsa oman naiseutensa ja taiteensa tekemällä alastonperformanssin kaupan ikkunassa. Meikkitaiteilija Margareta Grääs opastaa Evaa ihonhoitorutiineissa. Tuotanto: Five Corners Production, 2023.
fi
15:15
Naiseuteni pinta
Pipsa Hurmerinnalla on takanaan kansainvälinen mallinura, ja nykyään hän työskentelee keittiömestarina. Hän on 45-vuotias pienten lasten äiti, joka tuntee yhä olevansa kaunis. Pipsa on kiitollinen saamastaan kauneuspääomasta ja kaikesta siitä, mitä se on tuonut hänen elämäänsä. Meikkitaiteilija Margareta Grääs ja Eva tekevät toisilleen juhlameikin. Tuotanto: Five Corners Production, 2023.
fi
15:31
Asuntoflippaajat
Friström haaveilee koko perheen muutosta Mauille, muttei vielä tiedä, mitä Visa tuumaa ajatuksesta. Roms saa huonoja uutisia Hangon paritalosta. Jocke ja Nyman tarkastavat Pertsun katastrofin.
fi
15:57
Asuntoflippaajat
Roms pitää kotonaan juhlat, mutta sitä ennen Friström lentää yksityiskoneella ympäri Yhdysvaltoja. Roms ja Nyman toteuttavat vihdoin remonttipajansa.
fi
16:25
Kohteessa
Reissu alkaa pääkaupunki Manilasta, jossa Jonathan tutkii varakkaiden kiinalaisten hautamuistomerkkejä. Dumagueten kaupungissa kuullaan kaakaon tarinasta ja Siquijorin saarella koetaan mystiikkaa. Lopuksi Jonatkan käy Cebun ja Mindanaon saarilla.
fi
17:15
Maailman kauneimmat rautatiematkat
Skotlannin junamatkan ensimmäinen osuus kulkee Glasgow'sta Loch Lomondin ja Trossachsin kansallispuiston läpi Ardluisiin. Matka jatkuu läntisen Ylämaan laitaa pitkin Upper Tyndrumiin ja Corrouriin. Lopuksi saavutaan Skyesaarelle.
fi
18:00
Pohjoisen eläinlääkärit
9/10. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan eläinlääkärien työtä Manitobassa, Kanadassa, jossa he pelastavat loukkaantuneita ja sairastuneita villieläimiä.
fi
18:21
Pohjoisen eläinlääkärit
10/10. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan eläinlääkärien työtä Manitobassa, Kanadassa, jossa he pelastavat loukkaantuneita ja sairastuneita villieläimiä.
fi
18:45
Luottamuksella Ronja Salmi
Vaikean lapsuuden elänyt kolmekymppinen Jesse haluaa, että perheen köyhyys päättyy häneen. Hän on aloittanut sijoittamisen nollasta ja päässyt päättäväisyydellään jo askeleen lähemmäs tavoitettaan. Katutanssija Sini haaveilee ammattitanssijan urasta, mutta sairastuukin burnoutiin. Jontun unelma huipputasolla ratsastamisesta karkaa yhä kauemmas, kun hän joutuu laittamaan rakkaat hevosensa myyntiin.
fi
19:30
Josephine Skriver, influensserin elämä
4/4. Josephine Skriverille ihmisoikeudet ovat kaikki kaikessa. Hän matkustaa Ugandaan ja tapaa hyväksikäytettyjä ja pahoinpideltyjä naisia, joilla ei ole minkäänlaisia ihmisoikeuksia. Kampalan slummeista Josephine matkustaa Venetsian elokuvajuhlien punaiselle matolle paparazzien kameroiden eteen. Hän haluaa muistuttaa näkemästään kurjuudesta, mutta kuunteleeko häntä kukaan?
fi
20:00
The Other Mrs Jordan: sarjahuijarin uhrit
William Allen Jordanin kauhistuttava menneisyys sisältää petoksia, muita rikoksia ja useita uhreja ympäri maailmaa. Eläköitynyt rikoskomisario Tex Lindsey ryhtyy selvittämään miehen nykyistä toimintaa.
fi
20:50
Tervo & Halme tosisuomalaisuutta etsimässä
Karavaanareiden matka kohti keksintöjen ja keksijyyden syvää päätyä jatkuu. Jari Tervo ja Jani Halme ovat varmoja oman mullistavan keksintönsä potentiaalista valloittaa paitsi Suomi, myös koko maailma. Eikä rahantulolta voi välttyä. Tosiasiat alkavat kuitenkin selvitä miehille matkan aikana. Keksijän tie on harvoin helppo eikä lähes koskaan kivuton. Myös Jari ja Jani suorittavat kenttäkokeita omakustanteisesti, pieniä tujauksia nauttien.
fi
21:20
Trauma
Marja Ojan poikapuoli pahoinpideltiin ja jätettiin taloyhtiön pihamaalle kuolemaan. Millaista on kulkea poikansa menettäneen aviomiehen rinnalla?
fi
21:50
Murha 24/7
Kausi 1, 2/5. Murharyhmä jatkaa 36-vuotiaan Courtney Brown-Valentinen tapauksen tutkintaa. Päivät 3-6 käytetään uusien epäiltyjen jäljittämiseen sekä kuulusteluihin. Yksi pidätetyistä, Ian Slater, nimeää tekijäksi kaverinsa. Saadaanko Alex Stephens kiinni ja onko hänellä mitään tekemistä puukotuksen kanssa?
fi
22:41
Tappava unelmakeho
Henning Juncker eli rajua elämää moottoripyöräjengin jäsenenä, kun hän antoi ruiskuttaa lihaksiinsa parafiiniöljyä. Nykyään hän on ravintoloitsija ja perheenisä, mutta nuorena tehdyt päätökset alkavat kostautua.
fi

TV gidas - Pirmadienis, 2024-04-22

05:50
Pikku Kakkonen
22.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Kuu ja minä
Kuulapsi lähtee käymään herra Sipulin sillalla. Herra Sipuli odottaa ystäväänsä innoissaan. Kun Kuulapsi saapuu, herra Sipuli kiiruhtaa hänen luokseen... mutta missä ihmeessä Kuulapsi on?
fi
06:15
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Tuomo laulaa runon Villestä ja Vallesta.
fi
06:16
Laura
Simon italialainen äiti tahtoo viedä Lauran syömään pizzaa, mutta kun pizzeria onkin suljettu, Simo ja Laura päättävät yllättää hänet ja tehdä hänelle pizzan itse. Lauran äiti lupaa auttaa lapsia.
fi
06:27
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Iina esittelee Iida-Marian, Uolevin, Veetin, Ennin, Vilin ja Emman lähettämät kuvat.
fi
06:29
Robo ja riiviöt
Lumisella, jäisellä planeetalla liikkuu Lumiluistelija, jolta ei vauhtia puutu. Robolla on täysi työ pysyä mukana.
fi
06:34
Barbapapa
Barbat huolestuvat muovijätteestä. Barbapapa siivoaa eräältä rannalta kaikki roskat ja kokoaa ne valtavaksi palloksi. Vielä pitäisi keksiä, mitä tehdä jätepallolle.
fi
06:45
Ryhmä Hau
Kausi 6. Mahtavat Mahtipennut: Superkissojen hyökkäys. Hanttisen veljenpoika Herkko hankkii taas supervoimat ja ryhtyy ilkitöihin. Kattikoplakin saa supervoimat, ja siitä vasta soppa syntyy.
fi
07:08
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:10
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
07:11
Metsäleikkimestarit
Rafael, Hujoppi ja Lina pelastavat Samsonin kanssa loukkaantuneen peltopyyn.
fi
07:23
Taruvaeltajat
Yksin suuressa kartanossa asuva Junnu pyytää kolmikkoa auttamaan kadonneen käkikellon tapauksessa. Kello löytyy yllättävän pian, mutta oliko Junnun ongelma oikeasti jokin aivan muu?
fi
07:36
Unna Junná
Mariannella on hauskaa ulkona. Kissojen elämää: Agentti Hertta. Hildan linnut: Pikkukuovi.
fi
07:45
Athleticus
Lunni ja kilpikonna kohtaavat sattumalta, minkä tuloksena syntyy myyttinen taitoluistelupari.
fi
07:50
Jumppahetki
Maanantaisin Jumppahetkessä treenataan tasapainoa.
fi
08:00
Strömsö
Anders kokkaa lohitartaria ja carpacciota pelkkää kokkiveistä käyttäen. Samalla opitaan taitavan veitsenkäytön niksit. Alexandra tekee luonnollisen hiuskiinteen sitruunasta.
fi
08:30
Latela
Kausi 1, 5/10. Juniorit sisustavat ja kokoavat alustan rakenteita, mutta väsymys alkaa painaa. Seniorit jaksavat sen sijaan painaa pitkää päivää ja saavat autonsa maalattavaksi ja alkavat sähkötyöt.
fi
09:00
Hulluja urheilulajeja
Christina Vukicevic Demidov uhraa sormensa ja varpaansa voittaakseen Nicolay Rammin talviuinnissa. Haasteena on uida 200 metriä Ruotsin kylmimmässä joessa Skellefteåssa.
fi
09:50
LAKEUSlife
Pauli ottaa harppauksen kansainväliseen somemaailmaan kuvaamalla sisältöjä englanniksi. Tuoreelle äidille Kristiinalle kaikki on uutta, ja Emmankin ajatukset pyörivät vauvoissa. Lauri ja Janina miettivät tulevaisuuttaan.
fi
10:15
Riistametsällä
Osa 8/8. Kokki ja eränkävijä retkeilevät pohjoisen kauniissa luonnossa, pyytävät riistaa ja valmistavat siitä avotulella aterian. Se nautitaan villiyrttien, marjojen tai muiden luonnon antimien kera.
fi
10:55
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Megan McCormickin matka alkaa Silkkitien Xi'anista. Hän käy Kiinan muurilla ja testaa rypäleitä kuumassa Turpanissa. Reissu huipentuu Pamir-vuoristoon.
fi
11:50
Tanskalainen maajussi
1. tuotantokausi, osa 1/8. Nuori Frank on ostanut vanhan maatilan ja ryhtyy toteuttamaan unelmaansa yksinkertaisesta maalaiselämästä. Aluksi hän kunnostaa keittiöpuutarhaa ja rakentaa kanalaa.
fi
12:20
SuomiLOVE
SuomiLOVEn 9. jaksossa selvitetään solmuja, käydään reunalla ja retkeillään Suomen muotoisen pilven alla. Musiikkimatkalle yllätyshetkiin kuljettavat mm. Arttu Wiskari, CMX, Pikku G, Samuli Edelmann ja Antti Ketonen.
fi
13:20
Søren Vesterin puutarha
Tänä vuonna Søren aikoo saada pihamaansa kukkimaan. Hän hankkii paikalle koneita, joilla voi tehdä pihaan kumpareen. Siihen Søren istuttaa jättiverbenoita.
fi
13:50
Toivo
Dokumenttielokuva toiveiden muuttumisesta elämänvaiheiden ja olosuhteiden myötä. Koululaiset, kodittomat ja kuolemaa lähestyvät paljastavat, mitä he odottavat jäljellä olevalta ajalta. O: Juhani Koivumäki. T: Elokuvaosuuskunta Paraika. (Suomi 2023)
fi
14:07
Näin kirjaudut Yle Areenan sovellukseen älytelevisiolla
Television Yle Areena pyytää nykyään kirjautumaan. Anna-Liisa Tilus neuvoo askel askeleelta, kuinka kirjaudut puhelimen ja kaukosäätimen avulla.
fi
14:10
Taivaan tulet
Sini tiputtaa uutispommin. Lötjönen saa yllätysvieraan.
fi
15:00
Punkaharjun pojat
6/8. Biisonimafian lomat on lusittu ja tiimi on karsittu minimiin. Eve on tehnyt suuren elämänmuutoksen ja Janne sekä Kaitsu löytävät itsensä pisteestä, johon on päädytty jo liian monta kertaa aiemminkin. Periksiantamattomat biisonit eivät hevillä luovuta, joten uutta nousua haetaan keinoja kaihtamatta, jopa sähköshokkien avulla. Nyt tarvitaan järjettömiä ideoita ja Kaitsulla onkin yksi sellainen takataskussaan.
fi
15:30
Yliopistollinen eläinsairaala
16/40. Manu-koiran emäntä pelkää pahinta, koiran virtsassa on verta. Kultainennoutaja Kauko toipuu lonkkaleikkauksesta. Hurmuri ei malttaisi olla riehumatta ja tekonivel saa kyytiä. Pirteän laamarouva Kantan etujalka on romahtanut, ja sen liikkuminen on vaivalloista. Hevossairaalassa koitetaan helpottaa potilaan oloa.
fi
16:00
Pikku Kakkonen
Maanantai 22.4.2024. Katsellaan Tuomon kanssa Albi Lumiukko, Metsän halki, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Osku, Muru, Askarrellaan yhdessä sekä Melkein kuusivuotias.
fi
17:00
SuomiLOVE
Tarinoita arvokkaiden töiden tekijöistä, ystävistä, hienohelmoista ja yksinäisestä keijusta. SuomiLOVEssa ensi kertaa nähdään Don huonot, jonka lisäksi laululahjoja jakavat mm. Chisu, Ellinoora, Happoradio ja Edu Kettunen.
fi
18:00
Sohvaperunat
Kauden viimeisessä jaksossa Sohvaperunat ovat mukana Unelmahäissä, Kolmiodraamassa ja Suuressa seikkailussa. Olet mitä syöt ja Puoli Seitsemän kiinnostavat myös kotisohvilla.
fi
18:49
YleX Otto
Kun energinen Ege Zulu hyppää suoraan syvään päätyyn legendaarisella Kumpulan maauimalalla, on elokuvallinen kokonaisuus kasassa! Artisti tulkitsee jaksossa uuden versioinnin Robotti-kappaleestaan, jonka jälkeen tunnelma vaihtuu Melankoliaan. Jakson kruunaa vielä julkaisematon Oikee mies, johon liittyvät artisti Joe L ja taidokas haitaristi Tiia Karttunen. Taltioitu elokuussa 2023.
fi
19:00
Theroux och ett slag mot hjärnan
Tutkiva toimittaja Louis Theroux tutustuu ihmisiin, joilla on vaikea aivovamma. Se voi muuttaa koko ihmisen persoonallisuuden, mikä on järkytys myös läheisille.
fi
20:00
Tiktokin koukuttava algoritmi
Tiktokia käyttää yli miljardi ihmistä. Algoritmi hallitsee syötettä ja rohkaisee tarttumaan trendeihin. Sisällöntuottajat ovat valmiita rikkomaan rajoja tehdäkseen julkaisuistaan viraalihittejä. Yksi tämän hetken villityksistä on Tiktok-rikostutkijat, jotka julkaisevat syytöksiä, spekulaatioita ja salaliittoteorioita täysin vastuuttomasti.
fi
20:50
Sorjonen
Karin on otettava selvää Lenan menneisyydestä, jotta saisi kiinni murhaajan, jolla ei ole mitään menetettävää.
fi
21:51
Toistaiseksi tuntemattomasta syystä
"Mä en koskaan miettiny, miltä niistä ihmisistä tuntuu." Ira Rantanen menetti pikkusiskonsa Nean Valkeakoskella vuonna 2008 sattuneessa onnettomuudessa.
fi
22:20
Richard Olsson - häpeämätön yritysjohtaja
Skandaalinkäryinen Rive-yhtiö on mennyt konkurssiin. Asianajotoimiston omistaja on kuitenkin perustanut kaikessa hiljaisuudessa uuden yrityksen. Uudessa Arbetsrättsexperten-yhtiössä eivät ole vaarassa vain asiakkaat, vaan juristit huomaavat omistajan luulevan, että hänellä on oikeus leikkiä myös henkilökunnan elämillä. Kun SVT:n toimittajat tapaavat tällä kertaa Richard Olssonin, hän on piikkilanka-aidan ja lukittujen ovien takana.
fi