Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

TV gidas - Šeštadienis, 2024-04-20

05:50
Pikku Kakkonen
20.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:53
Hyrräpäät
Hyrräpäät kokeilevat voimistelua puomilla. Kukkuulla on värikkäitä kiviä, joiden päällä voi tasapainoilla.
fi
06:04
Humps
Palomies Valto. Valto ja Humps leikkivät palomiehiä, joka onkin vaarallinen ammatti.
fi
06:11
Pipsa Possu
Kausi 2. Pipsa ja hänen paras ystävänsä Lotta Lammas pelaavat korttia, mutta korttipeli päättyy riitaan. Välirikko vaatii pitkällisen selvittelyn.
fi
06:16
Urheat pupuset
Tapaamme taas Kiti-kengurun. Kiti tahtoo kuvata heinäsirkan, mutta se on liian nopea. Pom keksii käyttää isän droonia, Popo ohjaa sitä, ja yhteistyö huipentuu, kun Kiti nappaa täydellisen kuvan!
fi
06:23
Miio työn touhussa
Pelastuspäällikkö Tauno venähdyttää nilkkansa rantavahdin työssä, ja kaipaa kipeästi tuuraajaa. Miio, Sirkku ja Täplä viettävät vauhdikkaan päivän rantavahteina.
fi
06:35
Hirviökoulu
Siiveli pettyy, kun ope Kammolan mitta paljastaa hänet luokan pienimmäksi. Sarvelo keksii, miten näyttää, ettei pituus ole tärkeintä, ja että kaikilla on omat erityiskykynsä.
fi
06:42
Pikku Kakkonen
20.04.2024 07:42.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:43
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten erikoiskuljetus: tiipii. On vuotuisen aarteenetsintäkilpailun aika. Voittajalle on luvassa erityispalkinto, yöpyminen tiipiissä. Paten tehtävä on kuljettaa tiipii kilpailun maalipaikalle.
fi
06:58
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Susanna ja Jaakko sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne.
fi
07:23
Pii ja Poju
Askarlan kaupungissa järjestetään kilpa-ajot ja Poju on päättänyt voittaa palkintopokaalin. Sitten Pojun polkuautosta alkaa irtoilla osia. Toivottavasti Piiltä löytyy ratkaisu ongelmaan.
fi
07:34
Linnunradan Ella
Pienistäkin ongelmista voi tulla isoja, jos niitä ei korjaa ajoissa. Ella oppii sen kantapään kautta, kun ystävysten pelistä singahtaa avaruuteen pieni golfpallo.
fi
07:45
Pelastajapartio
Emma ja hänen robottikissansa joutuvat hankalaan paikkaan, kun he saapuvat pelastustöihin valmistautumattomina.
fi
07:57
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:59
Pikku Kakkonen
20.04.2024 08:59.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:00
Patu-koira
Lola vie Patun eläinlääkäriin rokotettavaksi, mutta etuilee vahingossa Vernerin vuorolla. Verneri kostaa piilottamalla Patun rokotustiedot ja päästämällä eläimet häkeistä.
fi
08:08
Meidän iskä
Oonalla on pilkuntarkat suunnitelmat täydellisiin synttärijuhliinsa, mutta iskän virnistys herättää epäilykset yllätysjuhlista. Oona tekee kaikkensa, että saa omat suunnitelmansa toteutumaan.
fi
08:19
Poika, tyttö, koira, kissa, hiiri ja juusto
Lapset huomaavat kauhukseen, että vaari on alkanut viettää aikaa Lyyli-neidin kanssa. Lapset uskovat parin seurustelevan ja aikovan jopa naimisiin.
fi
08:30
Täysi susi
Aikareikä on sulkeutunut, ja UPJ on jumittunut Svenbergiin. Nuorten yrittäessä avata reikää alkaa levitä aikasairaus, joka muuttaa sitä potevan persoonallisuuden.
fi
08:53
Ihan pohjalla
Allu antaa periksi ja luopuu viimein pakosuunnitelmistaan. Kultakala käyttää erikoista lankaa hampaiden puhdistukseen. Uskaliaat seikkailijat kohtaavat jäynäilevän aaveen.
fi
09:00
Liftarit
Kyydin tarjoavat mm. teatterinjohtaja Kari Väänänen ja pienen 14 oppilaan kyläkoulun opettaja. Näätämön lohi kangastelee mielessä. Pia Asikaisen liftausmatka suomalaiseen mielenmaisemaan.
fi
09:30
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Pohjois-Amerikassa Justin Shapiro seuraa amerikkalaista unelmaa Route 66 -tiellä ja henkeäsalpaavan kauniilla Blue Ridge Parkway'llä. Hän vierailee kantri- ja soulmusiikin kehdoissa ja Arizonan meteoriittikraaterilla.
fi
10:21
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Etelä-Amerikassa Judith Jones seikkailee Meksikossa tutustumassa Pancho Villan vallankumoukseen ja Zacatecasin hopeakaivokseen. Hopeinen tie vie hänet lopuksi atsteekkien myyttiseen ja veriseen valtakuntaan.
fi
11:12
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
11:15
Perheonnea
Synnytys on lähellä, joten Cecilia ja Aleksander jättävät purjelaivansa Mallorcalle ja suuntaavat kotiin Osloon valmistautuakseen vauvantuloon. Dramaattinen synnytys on täysin erilainen kuin Cecilia osasi odottaa.
fi
12:15
Pasila
Linnoittautuneet vanhukset. Aseistautuneita vanhuksia linnoittautuu taloonsa. K&O: Atte Järvinen. T: Filmiteollisuus Oy.
fi
12:38
Pasila
Pöysti saa vastaansa koreografin, joka ei selviä taiteestaan hengissä.
fi
13:05
Pirjo
Kahvilan asiakas (Samu Loijas) keskeyttää Pirjon (Pirjo Heikkilä) luovan kirjoitushetken.
fi
13:10
Taisto - muovista ja rakkaudesta
Taisto joutuu paineen alle, kun talkoisiin tulee kuokkimaan Helppo Homma Oy:n tiukka myyntitykki Mervi Rautanen. Jonnea kuumottaa, kun valtio seuraa hänen tekemisiään helikopterilla.
fi
13:19
Taisto - muovista ja rakkaudesta
Taistolla on mielestään pettämätön ratkaisu kierrätysongelmiin. Saadakseen muutkin ymmärtämään sen, hänen on etsittävä vastausta performanssitaiteesta, illuminatista ja jopa Koraanista.
fi
13:30
Maamerkkien uusi elämä
Espanjassa käytetään moderneja rakennustekniikkoja huikean taidetilan luomiseen. Wisconsinissa vanha voimalaitos muuntuu opiskelu- ja liikuntakeskukseksi. Hongkongissa vankilakortteli saa uuden elämän yliopistokampuksena.
fi
14:15
Selkämeri
Selkämeren upeat saaristot ammentavat elämänvoimansa pinnan alta. Rakkolevä ruokkii ravintoketjua, jonka turvin rikas eläimistö voi hyvin. Ohikulkijoillekin riittää aina evästä.
fi
15:05
Luontoretkellä
Mitkä ovat eläinkunnan nopeimpia lajeja, ja mihin niiden vauhti perustuu? Kari metsästää jäniksiä ja muuttohaukka variksia. Norjalaisessa luonto-ohjelmassa seurataan eläinten elämää ja pohditaan ympäristönsuojelua.
fi
15:45
Yöjuna
Junaonnettomuutta selvittävän lautakunnan sihteerin oma-aloitteiset tutkimukset johtavat vaarallisille sivuraiteille.
fi
17:10
Taivaan tulet
Sini tiputtaa uutispommin. Lötjönen saa yllätysvieraan.
fi
18:00
Sohvaperunat
Kauden viimeisessä jaksossa Sohvaperunat ovat mukana Unelmahäissä, Kolmiodraamassa ja Suuressa seikkailussa. Olet mitä syöt ja Puoli Seitsemän kiinnostavat myös kotisohvilla.
fi
18:50
Kummeli
Urheilulukio miekkailu, Speedy ja Saku, Lapsitähdet Taisto ja Rauha, Kyylä punttisali, Kenkäkauppa, Käytännön muusikot ja paljon muuta älämölöä.
fi
19:17
Kummeli
Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Maija Vilkkumaa.
fi
19:44
Kummeli
Kausi 6. 2/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Heikki Hela.
fi
20:12
Kummeli
Kausi 6. 3/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Dave Lindholm.
fi
20:40
Siskonpeti
Toisinaan kauppareissut ovat raskaita myös lapsille.
fi
20:42
Siskonpeti
Aviorikosduo. Pirjo Heikkilä feat Anssi Kela: "Kananlihalle".
fi
20:45
Tottumiskysymys
Naisen elämän hetkiä, jotka jäävät yleensä piiloon. Seitsemän elokuvaohjaajan yhteisteos sukeltaa kirpeällä huumorilla vakavien asioiden äärelle, kertoo älyttömästä vallankäytöstä jota olemme tottuneet pitämään tavallisena.
fi
22:01
Danny
Dokumenttielokuva musiikkiviihteen jättiläisestä, joka toi kansainvälisen tason show'n Suomeen. Dannyn eli Ilkka Lipsasen tarina lapsuudesta tähteyteen ja kypsään ikään, tanssilavoilta ja takahuoneista kesähuvilalle. Mukana mm. Pepe Willberg, Fredi, Erika Vikman ja Diandra. O: Sakari Saksa.
fi

TV gidas - Sekmadienis, 2024-04-21

05:50
Pikku Kakkonen
21.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Nappulat
Koputusleikkiin vastaa tänään Pipuna, ja yllätykseksi saadaan paperihuiska! Pienet sammakot pääsevät pomppimaan, kaksostytöt Iines ja Aune vievät ponin hevoskuljetusvaunuun, ja keittiöanimaatiossa on sirkustunnelma. Tehtäväkin ratkaistaan. Lopuksi Jonnen ja Lauran kanssa lauletaan ja leikitään laulu Valonsäde.
fi
06:04
Pusse
Pusse kuulee, että hänen ystävillään on kokoelmia. Hänkin haluaisi oman kokoelmansa, mutta ei keksi, mitä voisi keräillä.
fi
06:15
Nipa ja Pete
Nipa ja Pete lennättävät leijaa. Leija tempaisee Peten ilmojen teille, ja silloin ovat hyvät neuvot tarpeen.
fi
06:20
Pikku Kakkosen talo
Susannan ja Nallen herkkuruokakeittiössä valmistetaan kalakeittoa.
fi
06:22
Killen kimppakyyti
Leopoldilla on ylväät aikomukset valloittaa vuori ja nimetä se itsensä mukaan. Apua ei tarvita, onhan hän kokenut vuorikiipeilijä.
fi
06:33
Minirekat
Minirekat etsivät aarretta Piraattirekka Samin vanhan aarrekarttan avulla. Aarteen luo päästäkseen rekkojen pitää selviytyä haastavasta tehtävästä.
fi
06:38
Vilja hoitaa
Siken silmä on kipeä, joten hän saa silmälapun ja kaulurin. Sikellä on kiire viedä porkkanakakkua kavereilleen, mutta koska hän ei näe kunnolla, hän tarvitsee apua uudelta kotiloystävältään.
fi
06:50
Pikku Kakkosen talo
Miltä tuntuu lähteä ekoihin jalkapallotreeneihin? Tuomo ja Senja kertovat tarinan, joka selvittää asiaa.
fi
06:53
Oktonautit
Merimakkarat marssivat kohti jyrkkää syvännettä. Oktonauttien on keksittävä keino saada heidät turvaan.
fi
07:04
HYRRÄ: Tanssivideot
Esitt. Maija Sariola, Jyri Sariola, säv&sov. Jyri Sariola, san. Kaisa Happonen, koreografi Riikka Korpi
fi
07:06
Ryhmä Hau
Pennut pelastavat Pikku Pörrön. Ison Pörrön pikkuveli putoaa vanhaan kaivoon. / Kiipeilijät kiipelissä. Ramppa ja Ässä Lentosisko joutuvat kiipeillessään kotkan reviirille.
fi
07:28
Pikku Kakkosen iso peli
Haasteissa ohjataan ihminen päin keiloja, rakennetaan mallista ja kiihdytetään donitseilla. Lasten kanssa pelaavat Tuomo ja Saara. Kisan juontavat Jari ja Dj Jekku Ykkönen.
fi
07:55
Pikku Kakkosen iso peli
Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:56
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:57
Pikku Kakkonen
21.04.2024 08:57.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:00
Näin meillä
Leivojen isän ravintola saa huonon arvostelun netissä. Perhe ryhtyy selvittämään, kuka ilkimys moisen parjauksen takana voisi olla.
fi
08:12
Ellun kamut
Albert on jäänyt päästään kiinni talouspaperirullaan. Tehdessään lähtöä Ellun kamut huomaavat, että maatilan isäntä on pystyttänyt laseraidan tilan ympärille.
fi
08:23
Supersisarukset
Totti haluaa Kapteeni Vastuu -avaimenperän, joten hän tarjoutuu auttamaan Almaa kaupan töissä. Työtä kuitenkin riittää, joten hän pyytää voiman olla supernopea. Ilman Sannia nopeutta ei kuitenkaan voi hallita.
fi
08:34
Ninjalinja
Ninjat auttavat väärinymmärrettyä hevosta valitsemaan tarvitsemansa tavaratalosta. Konpeki osallistuu TV:n laulukilpailuun.
fi
08:45
Sori siitä
13-vuotias Senja (Varpu Laakkonen) muuttaa köyhän yksinhuoltajaäitinsä (Linnea Leino) kanssa uudelle paikkakunnalle. Ensimmäisenä koulupäivänä Senja tutustuu varakkaaseen Iinaan (Ella Korpinen) ja valehtelee itsekin olevansa rikas.
fi
08:57
Tipu Touhukas
Tipu, Kotko ja Tirppa maailmalla.
fi
09:00
Salatut museot
3/10. Nisse Häggblom on kilpaveneilyn legenda. Nyt hän pyörittää Porvoon saaristossa omaa perämottorimuseotaan, ja heittää joutoajallaan kirvestä. Sarja etsii outoja kokoelmia ja ihmisiä niiden takaa.
fi
09:14
Salatut museot
Ilotulitteiden tukkukauppiaalla Kalervo Kaarteella on vaimonsa Teijan kanssa intohimona sotahistoria. Heillä on Lohjan kodissaan kokonainen korsumuseo, jossa on mukana ääni.
fi
09:30
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Etelä-Amerikassa Brianna Barnes retkeilee Perun Cajamarcassa, jossa suuri joukko inkoja sai surmansa. Kultahuoneella vierailun jälkeen lennetään Limaan inkvisition pääpaikkaan. Matka päättyy El Misti -tulivuorelle.
fi
10:21
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Tyynellä valtamerellä Zay Harding seilaa Pääsiäissaarilta Tahitille, jossa oleskelivat myös monet tutkimusmatkailijat. Hän seuraa näiden matkareittiä ja päätyy Bounty-laivan kapinoitsijoiden saarelle Pitcairnille.
fi
11:14
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Tyynellä valtamerellä Zay Harding seilaa Tongan kautta ihmissyöjäsaarille, Fijille. Tutustuttuaan Norfolkinsaaren vankien menneisyyteen hän patikoi Uudessa-Kaledoniassa. Matka päättyy Noumean kulttuurikeskukseen.
fi
12:10
Pasila
Algamis, kylän seppä. Roolipelaaja tapetaan kesken pelin. K&O: Atte Järvinen.T: Filmiteollisuus Oy.
fi
12:32
Pasila
Phil Collins -darra. Pöysti kärsii krapulasta. K&O: Atte Järvinen. T: Filmiteollisuus Oy.
fi
12:56
Pirjo
Pirjo (Pirjo Heikkilä) kohtaa vanhat tutut. Pirjo on mukava ihminen, joka tahtoo muille hyvää, mutta täysin arkipäiväiset kohtaamiset saavat Pirjon kohdalla kuitenkin odottamattomia käänteitä ja katastrofaalisia lopputuloksia.
fi
12:59
Katukoomikko
Stand upiin tarvitaan koomikko, tila, yleisö ja sopivasti alkoholia. Mitä tapahtuu kun stand up -koomikko lähtee klubeilta kaduille kertomaan juttujaan? Miten selvät ja vitseihin varautumattomat kaduntallaajat reagoivat huumorihyökkäykseen? Painajaismaisen tehtävän otti vastaan koomikko Pietari Vihula. Ohjaus: Mika Niva.
fi
13:05
Kotkan poikii ilman siipii
Lyhytelokuva Kotkan historiasta, tästä päivästä sekä ravintola Kairosta, jossa musisoivat Pertti Metsärinteen orkesterin johdolla Junnu Vainio, Pelle Miljoona ja Erkki Liikanen. Ohjaaja: Pekka Mandart. Tuotanto: Mandart Production.
fi
13:27
Näin kirjaudut Yle Areenan sovellukseen älytelevisiolla
Television Yle Areena pyytää nykyään kirjautumaan. Anna-Liisa Tilus neuvoo askel askeleelta, kuinka kirjaudut puhelimen ja kaukosäätimen avulla.
fi
13:30
Eila
Eila kertoo valtion yksityistämishankkeen vuoksi työttömäksi joutuvasta 39-vuotiaasta siivoojasta, joka myös yksityiselämässään joutuu hankalaan tilanteeseen, mutta löytää rohkeuden voittaa vaikeudet.
fi
15:01
Naiseuteni pinta
Kuvataiteilija Helena Hartman, 53, on huomannut viime vuosina, miten kielteisesti perinteiset sukupuoliroolit ovat vaikuttaneet hänen minäkuvaansa. Hän haluaa lakata hakemasta hyväksyntää ja ottaa sen sijaan haltuunsa oman naiseutensa ja taiteensa tekemällä alastonperformanssin kaupan ikkunassa. Meikkitaiteilija Margareta Grääs opastaa Evaa ihonhoitorutiineissa. Tuotanto: Five Corners Production, 2023.
fi
15:15
Naiseuteni pinta
Pipsa Hurmerinnalla on takanaan kansainvälinen mallinura, ja nykyään hän työskentelee keittiömestarina. Hän on 45-vuotias pienten lasten äiti, joka tuntee yhä olevansa kaunis. Pipsa on kiitollinen saamastaan kauneuspääomasta ja kaikesta siitä, mitä se on tuonut hänen elämäänsä. Meikkitaiteilija Margareta Grääs ja Eva tekevät toisilleen juhlameikin. Tuotanto: Five Corners Production, 2023.
fi
15:31
Asuntoflippaajat
Friström haaveilee koko perheen muutosta Mauille, muttei vielä tiedä, mitä Visa tuumaa ajatuksesta. Roms saa huonoja uutisia Hangon paritalosta. Jocke ja Nyman tarkastavat Pertsun katastrofin.
fi
15:57
Asuntoflippaajat
Roms pitää kotonaan juhlat, mutta sitä ennen Friström lentää yksityiskoneella ympäri Yhdysvaltoja. Roms ja Nyman toteuttavat vihdoin remonttipajansa.
fi
16:25
Kohteessa
Reissu alkaa pääkaupunki Manilasta, jossa Jonathan tutkii varakkaiden kiinalaisten hautamuistomerkkejä. Dumagueten kaupungissa kuullaan kaakaon tarinasta ja Siquijorin saarella koetaan mystiikkaa. Lopuksi Jonatkan käy Cebun ja Mindanaon saarilla.
fi
17:15
Maailman kauneimmat rautatiematkat
Skotlannin junamatkan ensimmäinen osuus kulkee Glasgow'sta Loch Lomondin ja Trossachsin kansallispuiston läpi Ardluisiin. Matka jatkuu läntisen Ylämaan laitaa pitkin Upper Tyndrumiin ja Corrouriin. Lopuksi saavutaan Skyesaarelle.
fi
18:00
Pohjoisen eläinlääkärit
9/10. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan eläinlääkärien työtä Manitobassa, Kanadassa, jossa he pelastavat loukkaantuneita ja sairastuneita villieläimiä.
fi
18:21
Pohjoisen eläinlääkärit
10/10. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan eläinlääkärien työtä Manitobassa, Kanadassa, jossa he pelastavat loukkaantuneita ja sairastuneita villieläimiä.
fi
18:45
Luottamuksella Ronja Salmi
Vaikean lapsuuden elänyt kolmekymppinen Jesse haluaa, että perheen köyhyys päättyy häneen. Hän on aloittanut sijoittamisen nollasta ja päässyt päättäväisyydellään jo askeleen lähemmäs tavoitettaan. Katutanssija Sini haaveilee ammattitanssijan urasta, mutta sairastuukin burnoutiin. Jontun unelma huipputasolla ratsastamisesta karkaa yhä kauemmas, kun hän joutuu laittamaan rakkaat hevosensa myyntiin.
fi
19:30
Josephine Skriver, influensserin elämä
4/4. Josephine Skriverille ihmisoikeudet ovat kaikki kaikessa. Hän matkustaa Ugandaan ja tapaa hyväksikäytettyjä ja pahoinpideltyjä naisia, joilla ei ole minkäänlaisia ihmisoikeuksia. Kampalan slummeista Josephine matkustaa Venetsian elokuvajuhlien punaiselle matolle paparazzien kameroiden eteen. Hän haluaa muistuttaa näkemästään kurjuudesta, mutta kuunteleeko häntä kukaan?
fi
20:00
The Other Mrs Jordan: sarjahuijarin uhrit
William Allen Jordanin kauhistuttava menneisyys sisältää petoksia, muita rikoksia ja useita uhreja ympäri maailmaa. Eläköitynyt rikoskomisario Tex Lindsey ryhtyy selvittämään miehen nykyistä toimintaa.
fi
20:50
Tervo & Halme tosisuomalaisuutta etsimässä
Karavaanareiden matka kohti keksintöjen ja keksijyyden syvää päätyä jatkuu. Jari Tervo ja Jani Halme ovat varmoja oman mullistavan keksintönsä potentiaalista valloittaa paitsi Suomi, myös koko maailma. Eikä rahantulolta voi välttyä. Tosiasiat alkavat kuitenkin selvitä miehille matkan aikana. Keksijän tie on harvoin helppo eikä lähes koskaan kivuton. Myös Jari ja Jani suorittavat kenttäkokeita omakustanteisesti, pieniä tujauksia nauttien.
fi
21:20
Trauma
Marja Ojan poikapuoli pahoinpideltiin ja jätettiin taloyhtiön pihamaalle kuolemaan. Millaista on kulkea poikansa menettäneen aviomiehen rinnalla?
fi
21:50
Murha 24/7
Kausi 1, 2/5. Murharyhmä jatkaa 36-vuotiaan Courtney Brown-Valentinen tapauksen tutkintaa. Päivät 3-6 käytetään uusien epäiltyjen jäljittämiseen sekä kuulusteluihin. Yksi pidätetyistä, Ian Slater, nimeää tekijäksi kaverinsa. Saadaanko Alex Stephens kiinni ja onko hänellä mitään tekemistä puukotuksen kanssa?
fi
22:41
Tappava unelmakeho
Henning Juncker eli rajua elämää moottoripyöräjengin jäsenenä, kun hän antoi ruiskuttaa lihaksiinsa parafiiniöljyä. Nykyään hän on ravintoloitsija ja perheenisä, mutta nuorena tehdyt päätökset alkavat kostautua.
fi