VRT Canvas

VRT Canvas

De zender biedt zowel eigen producties als aangekochte programma's aan op het gebied van actualiteit, wetenschap, geschiedenis, cultuur, fictie, humor en sport.

Belgium

Programm-Guide - Méindeg, 13.05.2024

07:30
Ketnet Junior
E122. Kinderprogramma met de hond Samson als gastheer.Kinderprogramma met de hond Samson als gastheer. (2024)
nl
12:30
Lentebeelden
S03 E12. Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden.Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden. (2022)
nl
13:30
Ketnet Junior
E126. Kinderprogramma met de hond Samson als gastheer.Kinderprogramma met de hond Samson als gastheer. (2024)
nl
15:00
Halve Finale Koningin Elisabethwedstrijd
Dag 1 - middagsessie E01. Rechtstreeks verslag van de namiddagsessie van de halve finale van de Koningin Elisabethwedstijd 2024 voor viool. Vanuit Studio 4 van Flagey, Brussel.Tijdens elke sessie hoort het publiek vier halvefinalisten aan het werk. De eerste twee spelen een concerto van Wolfgang Amadeus Mozart, gekozen uit de concerti KV207 (nr. 1 in Bes), KV211 (n.2 in D) en KV218 (nr. 4 in D). Ze worden begeleid door het Orchestre Royal de Chambre de Wallonie, o.l.v. Vahan Mardirossian. Na de pauze vertolken de volgende twee violisten hun recital met pianobegeleiding. De jury kiest één van twee door de kandidaat voorgestelde recitalprogramma's, die werken naar keuze bevatten, alsook het onuitgegeven verplichte werk, "The Sun and her Flowers" van Charlotte Bray, speciaal voor deze editie geschreven. De namen van de twaalf finalisten worden aangekondigd op zaterdag 18 mei, na het laatste optreden. (2024)
nl
17:55
Allez l'Union
Champions' play-offs S01 E05. Vijfdelige sportdocumentaireeks over traditieclub Royale Union St-Gilloise, die voor het eerst in 48 jaar terug in de Belgische eerste voetbalklasse speelt.Het seizoen van Union Saint-Gilloise is sowieso historisch. Na 48 jaar zijn ze terug op het hoogste niveau en gaan ze als leider de Champions' play-offs in. Nog nooit speelde een promovendus dat klaar in 126 jaar Belgische voetbalgeschiedenis. Halen ze ook het allerhoogste en kunnen ze de twaalfde titel uit de clubgeschiedenis vieren? In deze laatste aflevering volgen we achter de schermen hoe Union de eindfase van de competitie beleeft en hoe dit unieke verhaal afloopt. Acteurs: Saris Adamyan (Self - player Club Brugge), Jesus Aguirre (Self - supporter Union), Naïm Araab (Self - recruitment and scouting Union), Jonas Bager (Self - player Union), Éder Álvarez Balanta (Self - player Club Brugge) (2022)
nl
18:45
Where the Wild Men Are
Crickhowell S08 E07. Documentairereeks over de mensen die de drukte van het gewone leven vaarwel hebben gezegd en een nieuw leven zijn begonnen op de meest afgelegen plekken ter wereld.Avonturier Ben Fogle reist naar de Black Mountains in Wales en logeert er bij Keith en Em Powell en hun vier jonge zonen. Ze ruilden hun carrières als dierenartsen in voor een geïsoleerd bestaan in een verborgen vallei. Ben staat versteld van hun stijlvolle woning, de uitdagingen waar ze voor staan en hoe ze hun stempel op de wereld proberen te drukken door gebruik te maken van de buitengewone omgeving waarin ze leven. Ben daalt af in een ravijn om het gezin van elektriciteit te voorzien, geniet van een kampvuurdiner, gaat zwemmen en het wild, verkent het woud met de levendige kinderen en helpt bij de aanleg het grootste nieuwe bos van Wales. Regisseur: Sean McDonnell (2021)
nl
19:30
Shrink
Another Stakeout 2 S01 E02. Na een misverstand over een therapieoefening met betrekking tot persoonlijke brieven die bedoeld waren om privé te blijven, brengt David zijn relatie met twee patiënten in gevaar.Na een misverstand over een therapieoefening met betrekking tot persoonlijke brieven die bedoeld waren om privé te blijven, brengt David zijn relatie met twee patiënten in gevaar. En moet hij Doug vragen hem te helpen bij het opsporen van een brief die hij zijn ex heeft gestuurd. Regisseur: Graham Linehan. Acteurs: Tyla Abercrumbie (Julia), Tim Baltz (David), Brooke Breit (Brooke), Michael Brunlieb (Carl), Meagen Fay (Renetta) (2017)
nl
20:00
Terzake
E88. Achtergrond en duiding bij het nieuws van de dag met Kathleen Cools of Annelies Beck.Van maandag tot en met vrijdag brengt Terzake elke avond achtergrond en duiding bij het nieuws van de dag. Voor de kijker die meer willen weten en beter wille begrijpen, kaderen Annelies Beck en Kathleen Cools de dagelijkse actualiteit aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews. (2024)
nl
20:35
De Afspraak
E50. Dagelijks duidingsprogramma met studiogasten.Om 20u30 is het tijd voor De afspraak. Van maandag tot donderdag drie tot vier gasten bij en uit het nieuws en de actualiteit. Dagelijks heeft Bart Schols of Phara de Aguirre een afspraak met boeiende gasten. En op vrijdag blikt Ivan De Vadder terug op de politieke week. (2024)
nl
21:20
Ruiters
Het wereldkampioenschap S01 E02. Documentairereeks die een unieke en ongeziene blik werpt op de exclusieve wereld van de paardensport.Om de vier jaar vindt het wereldkampioenschap voor de paardensport plaats. Het is hier waar ruiters de geschiedenisboeken ingaan en paarden legendes worden. De felbegeerde plaatsen om hieraan deel te nemen zijn echter beperkt, waardoor er op de kwalificatiewedstrijd van Knokke een strijd losbarst voor het laatste ticket. (2024)
nl
22:05
Extra Time
E16. Discussie staat centraal in Extra Time. In combinatie met vaste ingrediënten als de 'Ja/Neen-vragen', de "Momenten van de week" en de "Keek" van Filip Joos, is Extra time meer dan ooit de vaste voetbalafspraak op maandagavond.Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten, beklijvende reportages en een live-publiek de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met gesprekken, reportages en rubrieken als 'Het moment van de week' en 'De kijk van Filip Joos'. (2024)
nl
23:10
Республиканский турнир по казах курес "Казахстан Барысы". 04.07.2021 | 16+
Страна производства: Россия; Год производства: 2021; Борьба. Республиканский турнир по казах курес "Казахстан Барысы" 04.07.2021
nl

Programm-Guide - Dënschdeg, 14.05.2024

05:29
Перерыв в вещании | 0+
Страна производства: Россия; Год производства: 2024;
nl