Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

TV guide - Thursday, 18/04/24

05:50
Pikku Kakkonen
18.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Poppelikumpu
Nopsusta on hauskaa matkia Tipaa ja Lallaa, mutta kun häntä aletaan matkia, se ei olekaan yhtä hauskaa. On aika suunnata Poppelikummulle.
fi
05:57
Tete ja Mama
Tänään Tete ja Mama tanssivat. Yhtäkkiä Tete kiusaantuu huomatessaan, että joku nauraa heille. Saako Mama Teten uskomaan, että ilkkumisesta ei kannata välittää?
fi
06:05
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna ja Heikki kertaavat kuvien avulla Heikin päivän puuhat.
fi
06:07
Henrietta
Maatilan eläimet pitäisi kylvettää, mutta Henriettaa ei huvittaisi peseytyä.
fi
06:14
Retki-Roope
Päivänpaisteen puistossa vietetään Maan päivää. Lapset tutustuvat aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan. Illalla kaikki kerääntyvät juhlimaan tähtien valossa.
fi
06:25
Osku
Leirin linnut osallistuvat luontobongaukseen, mutta Osku yrittää tehdä vaikutuksen kanoihin.
fi
06:33
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Tuomo, Veera ja Kaarlo-sammakko löytävät laululaatikosta mörkölaulun.
fi
06:35
Sankarikoulu
Uudessa ja hienossa skeittipuistossa viihtyvät skeittaajien lisäksi myös rupikonnat. Välkyn sakki hälytetään apuun, koska tilanne käy vaaralliseksi sekä konnille, että skeittaajille.
fi
06:47
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Rikun ja Ramin uutiset. Aiheena Suomen kuningas.
fi
06:50
Ryhmä Hau
Kausi 8. Meripartio: Pennut pelastavat vesikävelijän. Hanttinen varastaa vesikävelimet ja jää kiipeliin kilpikonnien pesään. / Meripartio: Pennut pelastavat purjelautailijan. Vanha kirje saa Marketan lähtemään vaaralliselle tulivuorisaarelle.
fi
07:12
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:14
Pikku Kakkonen
18.04.2024 08:14.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:16
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
07:17
Eka & Helmi
Jono on korttelin mittainen, kun palkittu kokki Muikku Evänen avaa Pareelaaksoon uuden, pramean kalaravintolan. Eka ja Helmi ovat nälkäisiä, eivätkä malta odottaa hetkeäkään, ja niinpä he suorittavat nerokkaat muodonmuutokset, joiden avulla pääsevät livahtamaan jonon ohi. Sisällä tapahtuu kuitenkin odottamaton käänne. Helmi saa aivan uusia ystäviä, ja Eka joutuu järjestämään pelastusoperaation, jotta Helmi ei päätyisi annokseksi lautaselle.
fi
07:28
Minä, Elvis Riboldi
Elvis aloittaa aamunsa reippaana aamupalapöydästä ja kiiruhtaa kouluun, kunnes kaikki alkaa toistua täysin samana päivä toisensa jälkeen. Alkuhämmennyksen jälkeen Elvis ottaa tilanteesta ilon irti.
fi
07:40
Lulu ja lehmä
Äidin vihkisormus on kadonnut! Syyllisen on oltava joku perheenjäsenistä, mutta kuka tekisi sellaista?
fi
07:50
Jumppahetki
Torstaisin Jumppahetkessä pumpataan voimaa reisiin.
fi
08:00
Strömsö
Siiderinvalmistaja Petri Halmetoja näyttää, kuinka siideriä voi tehdä helposti ja halvalla itse. Anders ja Elin kokkaavat pikaversion korealaisesta ruokalajista kimchista. Lee ompelee säilyttimiä korkkikankaasta ja nahkapaperista.
fi
08:30
Latela
Junioreilla peltihommat jatkuvat, ja seniorit panostavat leveisiin vanteisiin, mutta kummankin hommat keskeytyvät kun tallit ottavat yhteen jääradalla.
fi
09:00
Hulluja urheilulajeja
Englantilaisessa Ashbournen kylässä on pelattu vuosisatojen ajan rugbya niin että veri roiskuu. Norjalainen muusikko Herman Flesvig ja toimittaja Nicolay Ramm panevat kaikkensa peliin kokeillessaan yhtä maailman brutaaleimmista urheilulajeista.
fi
09:45
LAKEUSlife
Vasikkakuskina työskentelevä Pauli haaveilee tubeläpimurrosta jokkisaiheisilla somesisällöillään. Nuorella vaikuttajalla Emmalla on haaveita ja tavoite päästä opiskelemaan yliopistoon. Metsäkonekuskina työskentelevä Lauri on muuttanut tyttöystävän kanssa yhteen, ja miettii tulevaisuuden visioita. Somevaikuttaja Kristiina on vaikeiden vuosien jälkeen uuden äärellä, kun hartaasti odotettu vauva on saapumassa maailmaan.
fi
10:10
Riistametsällä
Osa 8/8. Kokki ja eränkävijä retkeilevät pohjoisen kauniissa luonnossa, pyytävät riistaa ja valmistavat siitä avotulella aterian. Se nautitaan villiyrttien, marjojen tai muiden luonnon antimien kera.
fi
10:50
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Tyynellä valtamerellä Zay Harding seilaa Pääsiäissaarilta Tahitille, jossa oleskelivat myös monet tutkimusmatkailijat. Hän seuraa näiden matkareittiä ja päätyy Bounty-laivan kapinoitsijoiden saarelle Pitcairnille.
fi
11:45
Tanskalainen maajussi
Frank lajittelee kattoruokonippuja ja odottaa innokkaasti, läpäisevätkö hänen puhdistamansa kattoruo'ot laatuvaatimukset, kun ruokokattoasiantuntijat Bjarne ja Tonny tulevat käymään. Lampaat siirretään aitauksesta toiseen, ja ne käyvät innolla orapihlaja-aidan kimppuun. Lopuksi Frank saa apua jäljelle jääneen ruokokasan peittämiseen.
fi
12:15
Von Hertzen Brothers
Von Hertzen Brothers on jo vuosia kuulunut maamme festareiden vakioesiintyjiin. Vuonna 2012 yhtye piti taukoa mutta esiintyi mm. Ruisrockissa. Mukana Mikko Von Hertzenin haastattelu.
fi
13:15
Søren Vesterin puutarha
Kasvimaa piilotetaan usein puutarhan takaosaan, koska sitä on vaikea pitää aina siistin näköisenä. Søren haluaisi muuttaa käytäntöä ja kääntyy maisema-arkkitehti Louise Jakobin puoleen. Louise tietää tarkalleen mitä kaunis kasvimaa vaatii. Søren aikoo hyödyntää saamiaan neuvoja kotipuutarhassaan.
fi
13:45
Tottumiskysymys
Naisen elämän hetkiä, jotka jäävät yleensä piiloon. Seitsemän elokuvaohjaajan yhteisteos sukeltaa kirpeällä huumorilla vakavien asioiden äärelle, kertoo älyttömästä vallankäytöstä jota olemme tottuneet pitämään tavallisena.
fi
15:00
Punkaharjun pojat
4/8. Kaitsu lähtee isojen liigaan, eli tutustumaan Cannesin elokuvafestivaalien maailmaan. Punkaharjulta on pitkä matka elokuvamaailman kerman keskelle, joten Kaitsu päättää muuntautua Cannes-mieheksi. Mutta riittääkö punkaharjulaisen elokuvaohjaajan pelimerkit isossa maailmassa? Matka on täynnä oppimisen hetkiä ja isoja oivalluksia. Voi veljet! Elämä on ihanaa, kun on Can-man.
fi
15:30
Yliopistollinen eläinsairaala
14/40. Viuhti-marsu on muuttunut yhä äkäisemmäksi ja kiusaa siskoaan Tiuhtia. Kiukuttelun syytä tutkitaan eksoottisten eläinten klinikalla. Cockerspanieli Mikki tulee lonkkakuviin ja jo toiseen lonkkaleikkaukseen menossa olevan nuoren kultaisennoutajan Kaukon kuntoa arvioidaan.
fi
16:00
Pikku Kakkonen
Torstai 18.4.2024. Katsellaan Susannan kanssa Hupsu pikku pupunen, Pikkilän katras, Mitä tehtäis?, Korvamato, Suurenmoinen herra Kunkku, Riku ja Rami sekä Kotisaari.
fi
17:00
SuomiLOVE
SuomiLOVEn sydämelliset sävelet sykkivät niin ystävyyden, romanttisen kuin perheen keskeisen rakkauden tahtiin. Iltaa tähdittävät mm. Samuli Putro, Janna & Tuure Kilpeläinen, Reino Nordin ja Mikael Saari.
fi
18:00
Kummeli
Kausi 6. 2/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Heikki Hela.
fi
18:28
Kummeli
Kausi 6. 3/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Dave Lindholm.
fi
18:57
Siskonpeti
Keski-ikäinen ei niin vihainen nainen laulaa siitä kun kaikki on oikeastaan aika hyvin.
fi
19:00
Maamerkkien uusi elämä
Espanjassa käytetään moderneja rakennustekniikkoja huikean taidetilan luomiseen. Wisconsinissa vanha voimalaitos muuntuu opiskelu- ja liikuntakeskukseksi. Hongkongissa vankilakortteli saa uuden elämän yliopistokampuksena.
fi
19:44
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
19:50
YleX Otto
Ikoninen Jenni Vartiainen tulkitsee jaksossa tunteita pursuavan paluusinglensä Lanka säestäjänään Lenni-Kalle Taipale. Tämän jälkeen artisti vie legendaarisen Ihmisten edessä -biisinsä uudelle, täysin ennen kokemattomalle tasolle ROOS+BERG remixillä, joka on takuuvarma bängeri. Taltioitu marraskuussa 2023.
fi
20:00
Sorjonen
Kausi 2, 2/10. Viiden sormen harjoitus 2/2. Karin on otettava selvää Lenan menneisyydestä, jotta saisi kiinni murhaajan, jolla ei ole mitään menetettävää.
fi
21:00
The Lazarus Project
Aikakone toimi - tavallaan. Palattuaan väärään vuoteen ja odottaessaan korjausta porukka saa tilaisuuden korjata vanhoja virheitä ja tarkistaa faktoja.
fi
21:46
Nikaa etsimässä
Venäjän pommittaessa Kiovaa Stanislav Kapralovin perheen rakas koira, Nika, katoaa. Stanislav päättää etsiä Nikan ja dokumentaristina hän ottaa mukaan kameransa. Etsiessään koiraansa hän käy mm. Euroopan suurimmassa löytöeläinkeskuksessa, jossa elää 3 500 koiraa vapaaehtoisten avun varassa; toisessa keskuksessa sinnikkäät vapaaehtoiset taas yrittävät pelastaa sokean leijonan ja muita tuhotun eläinpuiston eläimiä. Stanislavin halusta löytää perheensä koira kasvaa halu auttaa pelastamaan kaikkia sodan jalkoihin jääneitä eläimiä. Mutta löytyykö Nika? (Searching for Nika, Ukraina, 2023)
fi
22:45
Epänormaali
Edessä on Carolinan ja Anssin hääpäivä. Voiko toista rakastaa, ennen kuin rakastaa itseään? Matka itsensä hyväksymiseen on ollut pitkä, sillä Carolinan teini-ikää määrittivät häpeä omasta kehosta, diagnoosia seurannut masennus ja erilaisuudesta muistuttavat toimenpiteet.
fi
22:58
Epänormaali
Tuskalliset venytyshoidot alkoivat pian diagnoosin jälkeen. Hoitohenkilökunta antoi ymmärtää, että toimenpide oli välttämätön. Kun pystyisi harrastamaan yhdyntää, olisi valmis.
fi

TV guide - Friday, 19/04/24

05:50
Pikku Kakkonen
19.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Hau Hau, Piip ja Veli
Hattunen johdattaa ystävykset seikkailulle etsimään yhteensopivia tavaroita. Yhdessä mietitään muun muassa, mikä sopii yhteen lukon kanssa.
fi
06:03
Fantti ja työkoneet
Fantti näkee, kuinka trukki hakee varastosta laatikoita ja lastaa ne kuorma-auton lavalle.
fi
06:09
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Tuomo laulaa laulun Mörrimöykky.
fi
06:11
Pipsa Possu
Isäpossu näyttää Pipsalle ja Jyrille, miten maalataan maisema. Ankat koristelevat kuvan omalla tavallaan.
fi
06:16
Franklin ja ystävät
Pojat leikkivät astronauttia, kun taas tytöillä on menossa keijuleikki. Kaikki haluaisivat leikkiä yhdessä, mutta ongelmaan ei tunnu olevan ratkaisua.
fi
06:28
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Salaattiin voi laittaa melkein mitä vaan.
fi
06:29
Emmi ja Kuru
Emmi ja Kuru löytävät taikametsästä Pikku-lohikäärmeen, joka yrittää oppia syöksemään tulta. Kaikkien yllätykseksi lohikäärmeen kurkusta ei tulekaan tulta, vaan kauniita kuplia.
fi
06:40
Pikku Kakkosen posti
Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia.
fi
06:45
Anna ja ystävät
Ystävykset valmistautuvat yhteiseen kevätkuvaan, mutta Sella ei osaa päättää, minkä väriset saappaat pukisi jalkaansa. Molemmat värit näyttävät yhtä kauniilta, joten Sella tarvitsee päätöksentekoon ystäviensä apua.
fi
06:52
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Jaakko pystyttää P-kirjaimen ja pohtii sillä alkavia sanoja.
fi
06:54
Kari Kiituri
Opettaja Fillari on hyvin väsynyt koulussa. Ainoa selitys on se, että opettajan on täytynyt valvoa yöllä. Prätkäkamut ja konstaapeli Pärinä päättävät ottaa selvää, miksi opettaja valvoo.
fi
07:06
Anton Siilinen ratkaisee
Antonin äidin isotädin matka-arkusta löytyy mielenkiintoisia, vanhoja tavaroita.
fi
07:17
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:19
Pikku Kakkonen
19.04.2024 08:19.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:20
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
07:21
Kesäleiri
Metsässä kasvaa pensas, joka pahastuu, jos sen ulkonäköä moititaan. Se nappaa moittijan eikä päästä irti ennen kuin on leppynyt. Reetta-parka erehtyy suututtamaan sen.
fi
07:34
Keltainen Lumimies
Osmolle on kasvanut ensimmäinen partakarva ja se tarkoittaa sitä, että pian iskä haluaa jutella "tärkeistä asioista". Osmo on asiasta vähintäänkin kiusaantunut.
fi
07:50
Jumppahetki
Perjantaisin Jumppahetkessä venytellään ja rentoudutaan aktiivisesti.
fi
08:00
Strömsö
Tuorepastan tekeminen on hauskaa ja luovaa puuhaa, johon lapsetkin voivat osallistua. Anders paljastaa parhaat niksinsä. Anna Nordström näyttää Leelle, kuinka kankaankudonta käy ilman kangaspuita. Alexandra tekee ruoan säilytykseen tarkoitetun mehiläisvahaliinan.
fi
08:30
Latela
Kausi 1, 4/10. Juniorit ovat jo maalausvaiheessa. Seniorit punnertavat moottorin kimpussa. Kummallekin tallille tulee kuitenkin yllättävä pulma, kun autonäyttelyn pomot tulevat yllätysvierailulle.
fi
09:00
Hulluja urheilulajeja
Norjalaiset Nicolay Ramm ja Mikkel Niva keräsivät rohkeutta osallistua "maailman idioottimaisimpaan urheilulajiin" - hurjaan juustojuoksuun Cooper's Hillissä Englannissa.
fi
09:47
LAKEUSlife
Syksy on koittanut ja Emmalla on alkanut uudenlainen arki. Pauli puurtaa YouTube-videoiden parissa ja Lauri painaa pitkää päivää työmaalla. Kristiinalla odottavan aika käy pitkäksi.
fi
10:10
Riistametsällä
Osa 8/8. Kokki ja eränkävijä retkeilevät pohjoisen kauniissa luonnossa, pyytävät riistaa ja valmistavat siitä avotulella aterian. Se nautitaan villiyrttien, marjojen tai muiden luonnon antimien kera.
fi
10:50
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Tyynellä valtamerellä Zay Harding seilaa Tongan kautta ihmissyöjäsaarille, Fijille. Tutustuttuaan Norfolkinsaaren vankien menneisyyteen hän patikoi Uudessa-Kaledoniassa. Matka päättyy Noumean kulttuurikeskukseen.
fi
11:45
Tanskalainen maajussi
Tilalle tulee joukko muurareita, jotka auttavat Frankia korjaamaan päärakennuksen itäpäädyn rapisevan rappauksen, joka on ärsyttänyt häntä jo monta vuotta. Lisäksi on tehtävä kalkkilaastia sekä valittava tomaattilajikkeita ja nektariinintaimia.
fi
12:15
SuomiLOVE
SuomiLOVEn sydämelliset sävelet sykkivät niin ystävyyden, romanttisen kuin perheen keskeisen rakkauden tahtiin. Iltaa tähdittävät mm. Samuli Putro, Janna & Tuure Kilpeläinen, Reino Nordin ja Mikael Saari.
fi
13:15
Näin Norjassa
Utsiran saari on muuttolintujen perinteinen levähdyspaikka. Lintulajeja on satoja, ja osa niistä on hyvin harvinaisia. Eipä ihme, että saari houkuttelee myös innokkaita lintubongareita.
fi
13:30
Søren Vesterin puutarha
Søren etsii vinkkejä kasvihuoneen ilmeen ja tunnelman parantamiseksi. Hän tapaa Stigin ja Gregin, jotka ovat luoneet ainutlaatuisen kokonaisuuden Paradehusetiin Gisselfeldissä. Søren nappaa mukaansa kotiin ideoita, joilla piristää omaa kasvihuonettaan. Sitä varten hän tarvitsee ihan ensiksi uusia huonekaluja. Osa 3/11. (Søren Vesters trädgård S2, T: DR, 2022)
fi
14:00
Kummeli
Kausi 6. 2/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Heikki Hela.
fi
14:28
Kummeli
Kausi 6. 3/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Dave Lindholm.
fi
14:57
Siskonpeti
Keski-ikäinen ei niin vihainen nainen laulaa siitä kun kaikki on oikeastaan aika hyvin.
fi
15:00
Punkaharjun pojat
Loman kynnyksellä Kaitsu, Janne ja Eve pysähtyvät pohtimaan elettyä elämää ja haaveilemaan tulevaisuudesta. Eve pohtii rajojen merkitystä, kun taas Kaitsun unelmissa ei edes taivas ole rajana. Myös yrityksen tulevaisuus näyttää olevan vaakalaudalla ja syksyn kuviot mietityttävät yhtä jos toistakin. Janne järjestää Evelle yllätyksen, jota Eve alkaa epäillä elämänsä suurimmaksi virheeksi.
fi
15:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Kaikki hurmaava kultainennoutaja Kauko saa lonkan tekonivelen. Leikkaus on pitkä ja vaativa. Pienen sekarotuisen Manun pissa on veristä, ja huolestunut omistaja tuo sen vastaanotolle peläten koiran hengen puolesta.
fi
16:00
Pikku Kakkonen
Perjantai 19.4.2024. Katsellaan Markon kanssa Ruskea pikkukarhu, Kotilokoulu, Minun kaverini, Franklin ja ystävät, Jönneli sekä Viiru ja Pesonen.
fi
17:00
SuomiLOVE
SuomiLOVEn 9. jaksossa selvitetään solmuja, käydään reunalla ja retkeillään Suomen muotoisen pilven alla. Musiikkimatkalle yllätyshetkiin kuljettavat mm. Arttu Wiskari, CMX, Pikku G, Samuli Edelmann ja Antti Ketonen.
fi
18:02
Hääpäiväselfie
Ihanasta hetkestä rakkaan kanssa täytyy saada täydellinen kuva.
fi
18:05
Tarinoiden Ruisrock
50-vuotias Ruisrock on synnyttänyt monta tarinaa. Kenen legendan keikka sai Terhi Kokkosen vetämään pettymyskännit? Ultra Bran ja Scandinavian Music Groupin lukuisista Ruisrock-keikoista muodostuu Terhin tarina.
fi
18:15
Taivaan tulet
Sini tiputtaa uutispommin. Lötjönen saa yllätysvieraan.
fi
19:05
Pohjoisen eläinlääkärit
9/10. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan eläinlääkärien työtä Manitobassa, Kanadassa, jossa he pelastavat loukkaantuneita ja sairastuneita villieläimiä.
fi
19:26
Pohjoisen eläinlääkärit
10/10. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan eläinlääkärien työtä Manitobassa, Kanadassa, jossa he pelastavat loukkaantuneita ja sairastuneita villieläimiä.
fi
19:50
Luontotuokio
Kottaraisten rengastusta. Toimittaja: Stefan Jansson, 2011.
fi
20:00
Sohvaperunat
Kauden viimeisessä jaksossa Sohvaperunat ovat mukana Unelmahäissä, Kolmiodraamassa ja Suuressa seikkailussa. Olet mitä syöt ja Puoli Seitsemän kiinnostavat myös kotisohvilla.
fi
20:50
YleXPop
Nyt eletään hetkessä ja annetaan fiiliksen viedä. Arpan musa on täynnä mielettömiä tarinoita ja huikeita matkoja folkin, rockin, popin ja jazzin maailmoihin.
fi
21:36
Mullan alta
Kauden päätösjaksossa Teflon Brothersin Heikki Kuula ja upeaääninen Yona poistuvat mukavuusalueiltaan valitessaan itselleen uusia teemoja käsittelevät Lauri Viidan runot kappaleidensa pohjaksi.
fi
22:30
YleX Esittää
Eksklusiiviset keikka- ja videotaltiot
fi