Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

TV guide - Friday, 26/04/24

05:50
Pikku Kakkonen
26.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea, Terttu, Teresa ja Tessa!
fi
05:53
Hau Hau, Piip ja Veli
Hattunen vie ystävykset liikkumaan. On hauskaa matkia vaikkapa ankan kävelyä tai sammakon hyppelyä.
fi
06:04
Fantti ja työkoneet
Fantti ihmettelee, kuinka lumilinko puhdistaa teitä ajamalla kinokseen ja heittämällä lumen sivuun.
fi
06:11
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Senjan ja Marin vitsilaboratorio: Maailman nopein.
fi
06:12
Pipsa Possu
Kausi 2. Ukkipossu on nikkaroinut lelujunan. Pienoiskokoinen höyryveturi Kerttu vie lapset maaseutukierrokselle.
fi
06:17
Franklin ja ystävät
Franklin ja Nalle saavat hienon pyörän herra Ketulta. Kumpikin haluaisi tehdä eri asioita, joten tarvittaisiin kaksi pyörää.
fi
06:29
Emmi ja Kuru
Kuningas tahtoo esittää täydellisen tanssin, mutta vaikka hän kuinka harjoittelee, tuntuu tanssista puuttuvan jotakin tärkeää. Herra Taikala tulee apuun taikakenkien kanssa.
fi
06:40
Pikku Kakkosen posti
Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia.
fi
06:46
Anna ja ystävät
Ystävät auttavat Sellaa sadonkorjuussa ja innostuvat samalla riimittelemään runoja. He huomaavat, että jokainen heistä osaa luoda jotain kaunista. Ja kun kyvyt yhdistää, syntyy Suuri ystävyysshow.
fi
06:53
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Jaakko pohtii, mitä delfiinit viestittävät toisilleen.
fi
06:54
Kari Kiituri
Kari ja Tytti ovat lähdössä huvipuistoon pitämään hauskaa. Kari lupaa pitää huolen siitä, että pikkusisko pysyy turvassa.
fi
07:06
Anton Siilinen ratkaisee
Omituinen, korkea ja vinkuva ääni vainoaa pihkametsäläisiä.
fi
07:17
Nimipäiväonnittelu
Onnea, Terttu, Teresa ja Tessa!
fi
07:19
Pikku Kakkonen
26.04.2024 08:19.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:21
Kesäleiri
Leirin pakastin on sulanut, ja jäätelöt ovat pilalla. Reijo ei kestä ajatusta niiden heittämisestä pois, vaan hakee Fabulan talvikiven. Mutta se tuo leiriin kylmyyden keskelle kesää.
fi
07:34
Keltainen Lumimies
Tänään olisi tarkoitus viettää Osmon ensimmäistä kesäpäivänseisausta, mutta pian Gustavin suojeluvaisto lyö pahasti ylikierroksille.
fi
07:50
Jumppahetki
Perjantaisin Jumppahetkessä venytellään ja rentoudutaan aktiivisesti.
fi
08:00
Strömsö
Anders kertoo parhaat perunavinkkinsä ja näyttää, kuinka monipuolinen raaka-aine peruna on. Keittiössä valmistuukin tänään kermainen carbonara perunasta. Lisäksi Lee tekee puukoruja, Jim nikkaroi keittiöön porrasjakkaran ja Camilla maalaa isokokoisia tauluja. yle.fi/stromso
fi
08:30
Latela
Kausi 1, 9/10. Kummankin tallin autoja lähdetään viemään Helsinkiin näyttelyyn, mutta matkalla ilmenee ongelmia.
fi
09:00
Tiettömän taipaleen takana
Anders Brunborgin elämässä on tapahtunut monenlaista, mikä olisi jo voinut saada hänet jättämään vuoristotilansa. Joka kerta hän on silti taistellut tiensä takaisin köysiradan päähän. Tällä kertaa tilanne on kuitenkin vakava.
fi
09:41
Näin kirjaudut Yle Areenan sovellukseen älytelevisiolla
Television Yle Areena pyytää nykyään kirjautumaan. Anna-Liisa Tilus neuvoo askel askeleelta, kuinka kirjaudut puhelimen ja kaukosäätimen avulla.
fi
09:45
LAKEUSlife
Paulilla kamera ja jokkisautot käyvät kuumana. Emmalla on vaalijännitystä. Lauri kaataa ensimmäistä kertaa omia puita. Kristiinan elämänpiiri laajenee ja hän ottaa ison askeleen.
fi
10:10
Riistametsällä
Osa 8/8. Kokki ja eränkävijä retkeilevät pohjoisen kauniissa luonnossa, pyytävät riistaa ja valmistavat siitä avotulella aterian. Se nautitaan villiyrttien, marjojen tai muiden luonnon antimien kera.
fi
10:50
Matkapassi
Delhi on valtava metropoli, mutta elämää kuhisevasta kaaoksesta löytyy myös harrasta uskonnollisuutta. Sadunomaisessa Jaipurissa siirtomaavallanaikaiset kohteet vetävät reppumatkaajia.
fi
11:45
Tanskalainen maajussi
1. tuotantokausi, osa 4/8. Tänään Frank saa oppia kokeneelta naapurilta hevosten käsittelyssä, ja oma tyttöystävä Theresa tulee vielä apuun. Frank ryhtyy rakentaamaan aitausta vuohille.
fi
12:15
SuomiLOVE
Kausi 7, jakso 2/5. Illan SuomiLOVE-konserttia isännöi Antti Tuisku yhdessä artistiystäviensä kanssa. Mukana mm. Ida Paul ja Kalle Lindroth sekä Markku Aro. 
fi
13:30
Søren Vesterin puutarha
Søren on jo pitkään haaveillut jonkinlaisesta vesielementistä puutarhaansa. Mutta miten sellaisen saisi näyttämään luonnolliselta? Peter tuntee japanilaiset puutarhat ja osaa neuvoa Søreniä. Søren matkustaa kotiin ja alkaa kaivaa puutarhaansa isoa kuoppaa.
fi
14:00
Kummeli
Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Sami Saari.
fi
14:22
Kummeli
Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Apulanta.
fi
14:50
Siskonpeti
Siskonpedin naiset vierailevat vuorollaan Pekka Strangin luona.
fi
14:55
Näin kirjaudut Yle Areenan sovellukseen älytelevisiolla
Television Yle Areena pyytää nykyään kirjautumaan. Anna-Liisa Tilus neuvoo askel askeleelta, kuinka kirjaudut puhelimen ja kaukosäätimen avulla.
fi
15:00
Sairaan kaunis koira
Normaalin hengittämisen pitäisi olla eläimen perusoikeus. Yhden koirarodun aivot eivät mahdu enää kalloon, toisen nivelet ja nikamat ovat epämuodostuneita. Onko koirien jalostaminen mennyt liian pitkälle?O:Nina Malmberg
fi
15:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Päivystysilta eläinsairaalassa. Jemeninkameleontti Rontti on muuttunut yllättäen aggressiiviseksi omistajiaan kohtaan. Eksoottisten eläinten klinikalla selvitetään syytä erikoiseen käytökseen. 18-vuotias sokea cairnterrieri Panda aristaa etutassuaan. Saksanpaimenkoira Islalla on äkillinen pahoinvointikohtaus.
fi
16:00
Pikku Kakkonen
Perjantai 26.4.2024. Katsellaan Markon kanssa Ruskea pikkukarhu, Kotilokoulu, Minun kaverini, Franklin ja ystävät, Jönneli sekä Viiru ja Pesonen.
fi
17:00
SuomiLOVE
Lauri Tähkän tunteikas SuomiLOVE-ilta ystävien seurassa. Mukana mm. Ismo Alanko ja EETU.
fi
18:15
Taivaan tulet
Kohutoimittaja paikalla poliisin tehdessä pidätyksen. Lötjönen joutuu sairaalaan.
fi
19:02
Wilderness with Simon Reeve
Simon tutkii Tyynen valtameren korallikolmiota, Afrikan laajoja Kongon sademetsiä, aavaa Kalaharin aavikkoa sekä Patagonian huikeita maisemia.
fi
20:02
Vikin ja Köpin matkailuohjelma
Ensimmäisessä jaksossa kohteena on Puolan Varsova. Viki polttaa paikallisten kanssa kumia, ja Köpi saa kutsun puolalaisiin kotibileisiin.
fi
20:50
Telinevoimistelun EM
Telinevoimistelun EM, miesten permannon, hevosen ja renkaiden telinefinaalit, Rimini, Italia, selostus Marika Aho, lajiasiantuntija Sanna Mönkkönen.
fi
22:20
YleXPop
Ajatonta ja rohkeaa pohjoismaista poppia väkevällä äänellä ja punk-asenteella esitettynä. Siinä Alma resepti, joka puree ja maistuu ympäri Euroopan.
fi

TV guide - Saturday, 27/04/24

05:50
Pikku Kakkonen
27.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Hyrräpäät
Hyrräpäät seurailevat retkeilijän puuhia ja innostuvat auttamaan omalla tavallaan. Laivassa Hyrräpäiden ruudusta putkahtaa jännittävä ajoneuvo.
fi
06:03
Humps
Lunan aarre. Humps etsii puistossa aarretta ystäviensä kanssa.
fi
06:11
Pipsa Possu
Pipsan ja Jyrin lelukori on täynnä, joten Äitipossu tilaa uuden lelukaapin. Sen kokoaminen vain tuottaa päänvaivaa.
fi
06:16
Urheat pupuset
Kari-tiikeri haastaa pupuystävänsä etsimään luonnon ihmeitä! Popo löytää itävän pähkinän, Kari kristallin ja Pom tähtikukan. Kun kukkaan kiinnittyneestä kotelosta ilmestyy perhonen, Pom voittaa kisan!
fi
06:23
Miio työn touhussa
Miio ja kaverit pääsevät auttamaan Heidi Hopsua paleontologisilla kaivauksilla. Paljastuuko maasta ihka aito dinosauruksen luuranko?
fi
06:34
Hirviökoulu
Äklökäs ei päässyt Siivelin juhliin, ja nyt muut hirviöt leikkivät piilosta ilman häntä. Ope Kammola ehdottaa kamupenkillä istumista, jotta muut tulisivat leikkimään hänen kanssaan.
fi
06:41
Pikku Kakkonen
27.04.2024 07:41.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:42
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten erikoiskuljetus: tuulikone. Viherlaaksossa on tuulinen päivä. Paten tehtävä on kuljettaa Lennulle tuulikone. Lapset ovat saapuneet katsomaan kuinka se oikein toimii.
fi
06:57
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Mari ja Tuomo sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne.
fi
07:22
Pii ja Poju
Poju odottaa kovasti näkevänsä upean kaktuksen, joka kukkii vain kerran vuodessa. Matkanteko aavikon halki ei suju kuitenkaan ongelmitta "ylivarustetulla" kulkupelillä.
fi
07:33
Linnunradan Ella
Ella ja Valtti eivät pääse yksimielisyyteen päivän ohjelmasta, joten he suuntaavat tuohtuneina omille teilleen. Jääräpäisyydellä on kuitenkin hintansa.
fi
07:44
Pelastajapartio
Tauno Ansala kaappaa hopeaselkägorillan. Emman on opittava hallitsemaan kiukkunsa, jotta hän voi auttaa ryhmäänsä pelastamaan gorillan.
fi
07:56
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:58
Pikku Kakkonen
27.04.2024 08:58.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:00
Patu-koira
Huppuli karkaa Vernerin pihan poikki kesken luonto-ohjelman, ja pian koko kaupunki etsii pantteria Vernerin vilkkaan mielikuvituksen takia. Eläinlääkärin saapuessa, Patun on pakko pelastaa Huppuli.
fi
08:08
Meidän iskä
Pinja yrittää kirjoittaa viestiä Manulle, ja koko perhe tarjoutuu apuun. Pinja kieltäytyy jyrkästi, mutta ei onnistu välttymään avunsaannilta.
fi
08:19
Poika, tyttö, koira, kissa, hiiri ja juusto
Poika ja koira harjoittelevat hauskaa esitystä kykykilpailuun. Valitettavasti kukaan muu ei pidä esitystä hauskana, ennen kuin paikalle ilmaantuu papukaija, joka nauraa esitykselle taukoamatta.
fi
08:31
Täysi susi
UPJ palaa Vilporiin ja huomaa, että Haahti kauppaa taikojaan kaupunkilaisille. Se on vain peitelty yritys löytää kuukivi, jonka avulla Haahti voisi muuntua sudeksi.
fi
08:53
Ihan pohjalla
Opan ja Mellin poppoo ryhtyy sarjakuvasankareiksi. MC Evä saa uransa ensimmäiset fanipostit. Anni hankkii hieman liian isot muskelit.
fi
09:00
Liftarit
Kyydin tarjoavat mm. Rapartisti Rauhatäti, joka on matkalla Provinssiin ja off-road-auton kuljettaja. Suojuoksuhaaste otetaan vastaan. Pia Asikaisen liftausmatka suomalaiseen mielenmaisemaan.
fi
09:30
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Megan McCormickin matka alkaa Silkkitien Xi'anista. Hän käy Kiinan muurilla ja testaa rypäleitä kuumassa Turpanissa. Reissu huipentuu Pamir-vuoristoon.
fi
10:22
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
Keski-Aasian Silkkitiellä Holly Morris tutustuu silkkikauppaan Ferghanassa. Samarkandin mennyt valtakunta ja Mervin kadonnut kaupunki tulevat tutuiksi. Lopulta saavutaan öljykaupunki Bakuun ja basaarien Istanbuliin.
fi
11:15
Perheonnea
Cecilia, Aleksander ja Vilja-vauva purjehtivat Välimerellä Ibizalle. He yrittävät löytää onnen purjelaivallaan seilatessaan saarelta toiselle, mutta aina löytyy jotain mikä estää unelman täyttymisen.
fi
12:15
Pasila
Luennoitsija. Vaarallinen vanki vapautuu vankilasta. K&O: Atte Järvinen. T: Filmiteollisuus Oy.
fi
12:41
Pirjo
Pirjolle (Pirjo Heikkilä) on tärkeää pyyhkiä väärinkäsitykset. Pirjo on mukava ihminen, joka tahtoo muille hyvää, mutta täysin arkipäiväiset kohtaamiset saavat Pirjon kohdalla kuitenkin odottamattomia käänteitä ja katastrofaalisia lopputuloksia.
fi
12:45
Taisto - muovista ja rakkaudesta
Taisto tekee erehdyksen, jonka seurauksena taloyhtiön hallitus joutuu miettimään, miten Kaikkonen saadaan kokonaisena hautajaisiinsa.
fi
12:55
Taisto - muovista ja rakkaudesta
Helenan puhelin putoaa syvyyksiin, mutta onneksi Molokissa on Taiston mentävä aukko.
fi
13:05
Maamerkkien uusi elämä
Bahrainissa Boeing 747 hajotetaan osiin ja muutetaan uudeksi sukelluskohteeksi. Connecticutissa kiistelty betonirakennus muuntuu moderniksi hotelliksi. Singaporessa historiallinen voimala saa uuden elämän valoisana pääkonttorina.
fi
13:52
Selkämeri
Selkämeren ulapalla meri näyttää voimansa ja luonto sitkeytensä. Riskilät elävöittävät maisemaa ja rantakäärmeiden saalistus lumoaa. Karu maisema kätkee monta yllätystä.
fi
14:40
Danny
Dokumenttielokuva musiikkiviihteen jättiläisestä, joka toi kansainvälisen tason show'n Suomeen. Dannyn eli Ilkka Lipsasen tarina lapsuudesta tähteyteen ja kypsään ikään, tanssilavoilta ja takahuoneista kesähuvilalle. Mukana mm. Pepe Willberg, Fredi, Erika Vikman ja Diandra. O: Sakari Saksa.
fi
16:25
Taivaan tulet
Kohutoimittaja paikalla poliisin tehdessä pidätyksen. Lötjönen joutuu sairaalaan.
fi
17:15
Telinevoimistelun EM
Telinevoimistelun EM, miesten hypyn, nojapuiden ja rekin telinefinaalit, Rimini, Italia, selostus Marika Aho, lajiasiantuntija Sanna Mönkkönen.
fi
19:00
Vikin ja Köpin matkailuohjelma
Ensimmäisessä jaksossa kohteena on Puolan Varsova. Viki polttaa paikallisten kanssa kumia, ja Köpi saa kutsun puolalaisiin kotibileisiin.
fi
19:50
YleX Otto
Moderni tunteiden tulkki Lauri Haav esittää pääosaa uudessa YleX Otto -jaksossa. Flyygelillä ja sellolla säestettyä Rakkauteen-kappaletta tähdittää tanssija Ida Laukkanen koskettavalla koreografiallaan. Jaksossa nähdään ja kuullaan myös Feimii sekä ennenjulkaisematon duetto Kolmestaan, jossa mukana ETTA. Taltioitu joulukuussa 2023.
fi
20:00
Pieniä suuria valheita
Isä etsii uutta alkua itselleen ja pojalleen. Kuitenkin pikkukylän hassun kyräilevä ilmapiiri kasaa esteitä heidän tielleen. Vakava komedia kiusaajista ja peesaajista. Näyttelijät: Mikko Nousiainen, Niila Nousiainen, Santtu Karvonen, Pihla Penttinen. Käsikirjoittajat: Juha Koiranen, Matti Kinnunen. Ohjaaja: Matti Kinnunen. Vegetarian Films. (Suomi 2018)
fi
21:31
Kummeli
Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Kari Tapio.
fi
21:56
Kummeli
Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Sami Saari.
fi
22:18
Kummeli
Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Apulanta.
fi
22:46
Ketonen & Myllyrinne
Jännittävänä lisukkeena piristäviä harmaan sävyjä.
fi