Sjuan

Sjuan

Sjuan är en TV-kanal från TV4-gruppen. Kanalen grundades år 2003 som TV4 Plus.

Sweden

TV guide - Sunday, 31/03/24

00:10
 Grabben i graven bredvid
Bibliotekarien Desiré lever ensam i stan. Hennes liv är odramatiskt och hon har aldrig träffat sin stora kärlek. Så en dag när hon sitter på kyrkogården och tänker får hon ögonkontakt med Benny, en ensam bonde som ägnar större delen…
sv
03:10
 Morden i Helsingör
Säsongsstart. Dan Sommerdahl är redo att göra vad som helst för att vinna tillbaka sin fru, Marianne. Först måste han bara ta reda på vem det är som ligger bakom mordet på den världsberömda musikern Razor.
sv
04:05
 Inget program
Inget program
sv
06:00
Veterinärerna
Schäfern Dixon som har en svullen hals undersöks av veterinär Louise Lindholm.Hästen Currylette har problem att ta sig över hinder på fälttävlan.
sv
07:00
Bagges hemlösa hundar
Bagge träffar den knasiga pomeranianhunden Vicke och den bångstyriga varghunden Temujin. När han försöker hitta ett nytt hem åt den traumatiserade hunden Pamela blir det en känslosam upplevelse.
sv
08:00
Bagges hemlösa hundar
Anders hjälper den enorma ryamattan Charlie med sin dåliga hygien och den sorgsna hunden Diamond som behöver bli glad igen. När Anders träffar hunden Kellbo blir han varse om hur illa människor ibland kan bete sig mot sina hundar.
sv
09:00
Bagges hemlösa hundar
Anders försöker hitta ett hem åt den lilla hunden Bonzo som har aggressionsproblem. Han hjälper även chihuahuan Jerry men när han får vara med om den sorgliga baksidan av arbetet med att rehabilitera hundar undrar han om han orkar…
sv
10:00
En plats i solen
En familjevänlig trerumsvilla med pool står högst upp på Paul och Tracys önskelista. Danni Menzies möter dem i Lake Vinuela i södra Spanien för att hjälpa dem att hitta rätt. Kommer något av alternativen falla paret i smaken?
sv
11:00
En plats i solen
Pensionerade sjökaptenen Geoff tar med sig systern Jackie för att hitta ett perfekt semesterboende i Spanien. Han är splittrad mellan sin kärlek till havet och bergen och förhoppningen är att kunna kombinera de båda.
sv
12:00
 Mord och inga visor
Jessica går med på att föreläsa i kreativt skrivande för internerna på ett kvinnligt fängelse. Men när fängelsets läkare mördas i samband med ett gräl med fängelsedirektören blir stämningen rejält upphettad.
sv
13:00
 Mord och inga visor
En kvinna gör anspråk på Cabot Cove, vilket gör att hela staden hamnar i kaos. När en lokalbo som äger värdefulla fastigheter hittas mördad, riktas misstankarna mot stadens nya ägare...
sv
14:00
Ambulansen
Nattskiftet sätter igång på SOS-alarm och för ambulanspersonalen. Ett team skickas ut för att hjälpa en man som setts gå på spåren nära en tågstation.
sv
15:00
Utbyggnad deluxe
En före detta timmergård från 1800-talet förvandlas till ett hypermodernt högteknologiskt familjehem.
sv
16:05
Julius gård
Julius tar hjälp av sin vän Adam att bygga en pizzaugn och sedan är det självklart dags att laga smarriga pizzor med trädgårdspesto, honung och potatis.
sv
16:35
Julius gård
Säsongsavslutning. Den första säsongen på Julius gård går mot sitt slut och vi bjuds på recept på fermenterad chilisås, pilgrimsmusslor och rostat lamm. På kvällen vankas det en grillfest i hästhagen för att fira sensommaren.
sv
17:10
Hela England bakar
För första gången någonsin ska hobbybagarna skapa smarriga, ätbara skapelser som är inspirerade av naturen. Det vankas till exempel ett ört-inspirerat tekniskt bak och en blommande dessertutmaning.
sv
18:30
Kungahuset 2023
Vi följer med kronprinsessan Victoria till Australien, Nya Zeeland och Georgien och med kungaparet på statsbesök i Estland. Drottning Silvia utses till hedersmedborgare i Heidelberg.
sv
20:00
Robinson - Gränslandet
Andra veckan i Gränslandet bjuder på såväl överraskningar som spruckna planer. Och ett par hamburgare!
sv
21:00
Property Brothers - renoveringsdrömmar
Djurälskarna Emillie och Bill hittade sitt perfekta, lantliga hus precis utanför stan - men hemmet behöver en hel del förändringar för att bli funktionellt för familjen.
sv
22:00
 Mord i paradiset
Ordföranden för Saint Marie cricketklubb hittas ihjälskjuten mitt på lagets hemmaplan.
sv
23:00
The Killer Nanny: Did She Do It?
Den fjärde februari 1997 inkommer ett larmsamtal från Louise Woodward, en 18-årig nanny, som beskriver hur åtta månader gamla Matthew är medvetslös. Inom några få dagar är hon häktad för att genom skakning ha mördat honom.
sv

TV guide - Monday, 01/04/24

00:00
 Morden i Helsingör
När en lärare på en folkhögskola hittas mördad visar det sig att offret haft en romans med någon på polisstationen. Kan mördaren gömma sig i de egna leden?
sv
01:00
 Morden i Helsingör
När ännu en anställd på folkhögskolan hittas död riktar Dan sina misstankar mot skolpersonalen. Förvåningen är stor när han inser vem förövaren är.
sv
02:00
Victoria's Secret: Änglar och demoner
Alla känner till Victoria's Secret, men få har koll på mannen bakom det framgångsrika underklädesmärket. Les Wexner gör en enorm klassresa när han formar sitt miljardimperium, och längs vägen knyter han en nära vänskap med Jeffrey…
sv
03:20
Konsttjuvarna
Programstart. 1994 stals det världsberömda verket Skriet av Edvard Munch från ett galleri i Oslo. Poliserna som arbetade med fallet minns en komplicerad och farlig utredning som visar hur långt rånarna var beredda att gå för att…
sv
04:40
Köket
Dante Zia lagar lamm med bästa smakkompisarna vitlök, rosmarin och timjan. Tillsammans med en sötsyrlig röra på grillad paprika och en sallad med pärlcouscous blir det en otrolig middag med fantastiska smaker.
sv
05:00
Trädgårdsmästarna
Nygifta paret Cat och Joel drömmer om en prunkande trädgård där barn kan leka men har en asfalterad baksida där inga plantor med djupa rötter får planteras på grund av gasledningar.
sv
06:00
22 barn i familjen
Det närmar sig skollov och med 128 lov och en lockdown avklarade vet Sue och Noel ett och annat om hur man underhåller barnen. Noel och Chloe tävlar mot varandra i en pajtävling. Vems recept kommer att röstas fram som vinnare?
sv
07:00
Bagges hemlösa hundar
Anders får ta på sig läkarrocken när han ska hjälpa den franska bulldoggen Frans att bli av med sin veterinärsskräck.
sv
08:00
Veterinärerna
Veterinären Kalle Nordfeldt och hans kollegor på Skånes djurpark stöter på problem när de ska flytta oxdjuren visenterna som är några av parkens farligaste djur. Katten Cindy har varit i slagsmål och tvingas operera svansen.
sv
09:00
Trädgårdsmästarna
Trädgårdsmästarna reser till Wales för att hjälpa Kim och Simon, vars branta trädgård är knappt mer än en lerig backe, i tre sektioner.
sv
10:00
En plats i solen
Pappa Stephen, dottern Stephanie och barnbarnet Carter vill flytta ner till Frankrike med förhoppning om att starta en egen lyxcamping, "glamping".
sv
11:00
En plats i solen
Jean Johansson är i sydvästra Frankrike för att hjälpa Gary och Jen att hitta ett semesterboende med stora utomhusytor och pool. De vill kunna bjuda in deras stora familj att njuta av den franska livsstilen på landet.
sv
12:00
Husjägarna
Kirstie och Phil reser till Glasgow för att hjälpa två par att nå sina husdrömmar. Men det blir lättare sagt än gjort då parens budgetar inte matchar de gedigna önskelistorna. Frågan är vad som är viktigast, planlösning eller område?
sv
13:00
 Golden boy
Med Halis tillbaka på jobbet, trippar resterande medlemmar av familjen på tå. Ferit skickas iväg till ekonomiavdelningen för att lära sig sitt nya jobb. Ifakat beordrar Sultan att hitta bevis på Seyrans förflutna med Yusuf.
sv
14:00
 Home and Away
Jasmine, fortfarande skärrad efter de stora nyheterna, lägger allt sitt fokus på Grace. Gemma vägrar att ta emot fler allmosor till sin familj.
sv
14:30
 Home and Away
Ari pressar Nikau till att sluta på jobbet och börja jobba på byggarbetsplatsen med honom istället. Marilyn och John hamnar i konflikt efter att John fått reda på att Gemma är mitt inne i ett jobbsökande.
sv
15:00
 Lilla huset på prärien
När en blind flicka visar sig vara skicklig på att måla får det hennes mamma, som hon inte haft kontakt med under lång tid, att vilja återförenas.
sv
16:00
Det okända
När Christin Wester flyttade in i sitt hus i Viskafors gick allt fel. Skåpluckor och dörrar rasade och Christin började ifrågasätta vad för ruckel hon köpt.
sv
17:00
Husjägarna
Harvie och Ranjit har letat länge efter den perfekta bostaden och med en enorm budget borde husjakten vara enkel, men ingenting duger åt paret. Kirstie får en rejäl utmaning. Zosia och David ska köpa deras första gemensamma hem.
sv
18:00
 Glamour
Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles modevärld. Men bakom den putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder.
sv
18:30
 Glamour
Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles modevärld. Men bakom den putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder.
sv
19:00
 Mord och inga visor
Jessica undersöker ett suspekt dödsfall i öknen som skedde i samband med utgrävningen av en gammal indianplats där man har hittat guld.
sv
20:00
Hjälp! Hunden styr mitt liv
De franska bulldoggarna Vinnie och Arnie har förstört möbler, kläder och åtta fjärrkontroller. Med hemmet under attack vänder sig ägarna Zoe och Brad till Victoria, för att få hjälp med att få tillbaka husfriden.
sv
20:30
Hjälp! Hunden styr mitt liv
Victoria träffar den aggressiva shih tzun Kofi, som avskyr att någon rör vid henne. Särskilt fientlig är hon mot 12-åriga lillmatte Ameera och nu är hon rädd för att komma nära. Går det att åtgärda problemet med rätt träning?
sv
21:00
 Mord ombord
Säsongsavslutning. Världskända sångerskan Vida Devine är ombord för en exklusiv konsert, men när ett mord sker under stoppet i Valetta ändras planerna drastiskt. Jack och Kate måste nu tillsammans försöka lösa mordgåtan.
sv
22:00
 Mord i paradiset
En middag anordnad av Sainte Marie-sällskapet tar en annorlunda vändning när flera av gästerna matförgiftas och gruppens ordförande dör.
sv