Sjuan

Sjuan

Sjuan är en TV-kanal från TV4-gruppen. Kanalen grundades år 2003 som TV4 Plus.

Sweden

TV guide - Saturday, 30/03/24

00:00
 Hemma bäst
Tripp är en sorglös ungkarl på 35 år som fortfarande bor hemma. För Tripp är det ett perfekt arrangemang medan hans föräldrar inte uppskattar att ha sonen kvar i huset.
sv
02:00
Det okända
Linda hann inte ens vara ett dygn i sin nyinköpta villa i Svaneholm innan hon märkte att allt inte stod rätt till. De följande åren har sedan kantats av skrämmande besök från andra sidan.
sv
03:00
Det okända
När familjen Fjärbo/Niemi påbörjade en renovering av sin villa utanför Piteå märkte de att konstiga saker började hända.
sv
04:00
 Mord i paradiset
Säsongsavslutning. En man erkänner att han dödat sin chef men har inget minne av hur det gick till. Neville är övertygad om att något inte står rätt till och är fast besluten att ta reda på sanningen och samtidigt avslöja den riktige…
sv
05:00
Veterinärerna
Veterinär Kalle Nordfeldt på Skånes djurpark tittar till parkens myskoxekalv som varit trött och slö en längre tid. I Norsholm ska veterinär Louise Lindberg kastrera katten Puma.
sv
06:00
Veterinärerna
Veterinär Cesar Guevara i Norsholm opererar papegojan Djevko som har problem med sin näbb. Veterinär Kalle Nordfeldt på Skånes djurpark besöker parkens lodjur.
sv
07:00
Första hunddejten
Collien Margot behöver ett hem där hon får hålla sig aktiverad och vandringstokiga Katherine och Mark vill ha en aktiv hund. Kan det vara en perfekt match?
sv
08:00
Första hunddejten
Säsongsavslutning. Mopsen Bentley introduceras till Ramesh, men det uppstår ingen kemi till en början. Kan den gemensamma kärleken till julgodis föra dem samman?
sv
09:00
En plats i solen
Ben Hillman är på den vackra spanska landsbygden i byn Almeria, där Sue och Ali är på jakt efter ett härligt semesterboende. Ett krav är att huset ska ha rejält med utomhusytor för deras hund att springa lös på.
sv
10:00
En plats i solen
Kay och Berry har valt den vackra spanska staden Jerez som platsen för sitt framtida semesterboende. De delar intresset för historia och kultur, vilket gör läget perfekt. Jasmine Harman visar dem fem fantastiska alternativ.
sv
11:00
En plats i solen
Penny och Jon, båda snart pensionerade poliser, vill hitta ett semesterboende. En stor trädgård, gemensam pool och närhet till golfbanan är några av kraven. Ben Hillman visar dem en rad alternativ med förhoppning om att pricka rätt.
sv
12:00
 Mord och inga visor
Jessicas kortvariga vistelse på ett hotell beläget vid en sjö avbryts av ett mord.
sv
13:00
 Mord och inga visor
Jessica måste bevisa att hennes släkting blivit felaktigt anklagad för mordet på en hästuppfödare.
sv
14:00
Property Brothers - renoveringsdrömmar
Efter att ha hittat ett hus med fantastisk utsikt och en kort resa till jobbet, insåg Brian och Lily att de hittat rätt. De planerar att bilda familj, men den märkliga planlösningen sätter käppar i hjulet.
sv
15:00
 My Life is Murder
Säsongsavslutning. Alexas födelsedag närmar sig men hon vill inte bli firad. Samtidigt får hon ett mystiskt fall på sitt bord som ser ut att höra hemma i kategorin "åldersnoja".
sv
16:00
Trädgårdsmästarna
Trädgårdsdesignern Arit Andersson och bröderna Rich ställs mot varandra när de tävlar om vem som lyckas skapa den bästa trädgården till Mina i Bath. Hon drömmer om ett persiskt paradis som kan få henne att minnas barndomen.
sv
17:00
Återskaparna England
Gänget på verkstaden får i uppdrag att restaurera ett boxarbälte som en gång tillhört boxaren Kitione Lave, mer känd som "the Tongan terror." De tar även itu med en nattkikare räddad från en tysk u-båt under andra världskriget sista…
sv
18:00
 Ett fall för Frost
Det förflutna hinner i kapp Frost på mer än ett sätt när några copycat-brott övertygar Mullett om att hans liv är i fara. Det finns nu två mördare på fri fot och det dröjer inte länge innan en tragedi inträffar.
sv
20:00
 Hudson & Rex
Rex har fått huvudrollen i en tv-reklam men måste snart återgå till polisarbete då en av reklambyråns chefer hittas mördad.
sv
21:00
 Hudson & Rex
Ägaren till ett byggföretag hittas död. Charlie och Rex spårar mördaren till ett hemligt kasino. Teamet tvingas gå undercover för att ta fast den skyldige.
sv
22:00
 Up in the Air
Ryan arbetar som konsult och åker runt till företag i olika delar av landet för att sparka överflödig personal. Han tillbringar nästan all sin tid på flygplatser och hotellrum, en sorgfri tillvaro han länge stormtrivts med.
sv

TV guide - Sunday, 31/03/24

00:10
 Grabben i graven bredvid
Bibliotekarien Desiré lever ensam i stan. Hennes liv är odramatiskt och hon har aldrig träffat sin stora kärlek. Så en dag när hon sitter på kyrkogården och tänker får hon ögonkontakt med Benny, en ensam bonde som ägnar större delen…
sv
03:10
 Morden i Helsingör
Säsongsstart. Dan Sommerdahl är redo att göra vad som helst för att vinna tillbaka sin fru, Marianne. Först måste han bara ta reda på vem det är som ligger bakom mordet på den världsberömda musikern Razor.
sv
04:05
 Inget program
Inget program
sv
06:00
Veterinärerna
Schäfern Dixon som har en svullen hals undersöks av veterinär Louise Lindholm.Hästen Currylette har problem att ta sig över hinder på fälttävlan.
sv
07:00
Bagges hemlösa hundar
Bagge träffar den knasiga pomeranianhunden Vicke och den bångstyriga varghunden Temujin. När han försöker hitta ett nytt hem åt den traumatiserade hunden Pamela blir det en känslosam upplevelse.
sv
08:00
Bagges hemlösa hundar
Anders hjälper den enorma ryamattan Charlie med sin dåliga hygien och den sorgsna hunden Diamond som behöver bli glad igen. När Anders träffar hunden Kellbo blir han varse om hur illa människor ibland kan bete sig mot sina hundar.
sv
09:00
Bagges hemlösa hundar
Anders försöker hitta ett hem åt den lilla hunden Bonzo som har aggressionsproblem. Han hjälper även chihuahuan Jerry men när han får vara med om den sorgliga baksidan av arbetet med att rehabilitera hundar undrar han om han orkar…
sv
10:00
En plats i solen
En familjevänlig trerumsvilla med pool står högst upp på Paul och Tracys önskelista. Danni Menzies möter dem i Lake Vinuela i södra Spanien för att hjälpa dem att hitta rätt. Kommer något av alternativen falla paret i smaken?
sv
11:00
En plats i solen
Pensionerade sjökaptenen Geoff tar med sig systern Jackie för att hitta ett perfekt semesterboende i Spanien. Han är splittrad mellan sin kärlek till havet och bergen och förhoppningen är att kunna kombinera de båda.
sv
12:00
 Mord och inga visor
Jessica går med på att föreläsa i kreativt skrivande för internerna på ett kvinnligt fängelse. Men när fängelsets läkare mördas i samband med ett gräl med fängelsedirektören blir stämningen rejält upphettad.
sv
13:00
 Mord och inga visor
En kvinna gör anspråk på Cabot Cove, vilket gör att hela staden hamnar i kaos. När en lokalbo som äger värdefulla fastigheter hittas mördad, riktas misstankarna mot stadens nya ägare...
sv
14:00
Ambulansen
Nattskiftet sätter igång på SOS-alarm och för ambulanspersonalen. Ett team skickas ut för att hjälpa en man som setts gå på spåren nära en tågstation.
sv
15:00
Utbyggnad deluxe
En före detta timmergård från 1800-talet förvandlas till ett hypermodernt högteknologiskt familjehem.
sv
16:05
Julius gård
Julius tar hjälp av sin vän Adam att bygga en pizzaugn och sedan är det självklart dags att laga smarriga pizzor med trädgårdspesto, honung och potatis.
sv
16:35
Julius gård
Säsongsavslutning. Den första säsongen på Julius gård går mot sitt slut och vi bjuds på recept på fermenterad chilisås, pilgrimsmusslor och rostat lamm. På kvällen vankas det en grillfest i hästhagen för att fira sensommaren.
sv
17:10
Hela England bakar
För första gången någonsin ska hobbybagarna skapa smarriga, ätbara skapelser som är inspirerade av naturen. Det vankas till exempel ett ört-inspirerat tekniskt bak och en blommande dessertutmaning.
sv
18:30
Kungahuset 2023
Vi följer med kronprinsessan Victoria till Australien, Nya Zeeland och Georgien och med kungaparet på statsbesök i Estland. Drottning Silvia utses till hedersmedborgare i Heidelberg.
sv
20:00
Robinson - Gränslandet
Andra veckan i Gränslandet bjuder på såväl överraskningar som spruckna planer. Och ett par hamburgare!
sv
21:00
Property Brothers - renoveringsdrömmar
Djurälskarna Emillie och Bill hittade sitt perfekta, lantliga hus precis utanför stan - men hemmet behöver en hel del förändringar för att bli funktionellt för familjen.
sv
22:00
 Mord i paradiset
Ordföranden för Saint Marie cricketklubb hittas ihjälskjuten mitt på lagets hemmaplan.
sv