Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

TV guide - Saturday, 13/04/24

00:10
Victorious
Terwijl de kinderen zich klaarmaken voor het toneelstuk, wordt Rex een ventilator ingezogen. Robbie weet niet wat hij moet doen en het is aan Tori om Rex te redden.
nl
00:35
Victorious
Tori en haar vrienden worden ingehuurd om een band bij een verjaardag te vervangen. André moet zichzelf bewijzen aan een producer.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe en Max Thunderman lijken een doorsnee tienertweeling, maar maken deel uit van een gezin van superhelden. Phoebe wendt haar krachten aan voor het goede, maar Max gaat voor de duistere kant.
nl
01:20
Danger Force
Wanneer het peperdure paardrijzadel van haar vader wordt gestolen, doet Mika haar uiterste best het terug te vinden. Miles beweert echter dat hij het zadel eerder terug gaat vinden, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen.
nl
01:40
Danger Force
Ray wordt opgeroepen voor zijn juryplicht, precies in de week waarin hij als Captain Man een inzamelingsactie moet presenteren. Mika heeft een oplossing: ze besluit Ray te klonen, met alle gevolgen van dien.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Patrick gaat terug in de tijd om de grootste droom van zijn moeder uit te laten komen. Hij heeft haar droom alleen verkeerd begrepen. Het is de trouwdag van Bunny en Cecil en om het te vieren gaan ze naar een Grieks restaurant.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Octina maakt een TV-show. Patrick en Spongebob proberen de verbeelding van een kind te activeren.
nl
02:45
Huize Herrie
Leni en Carlota's werkstijlen botsen, wanneer ze beide stage lopen bij een beroemde modeontwerpster. De Herries boeken een verblijf in een all-inclusive resort, maar ontdekken dat de vakantie niet is wat ze zich ervan hadden voorgesteld.
nl
03:05
Huize Herrie
Als er op school een zinkgat ontstaat, moeten Lincoln en zijn klasgenoten lockers delen. Als Lana een stinkdier mee naar huis neemt om te herstellen, raakt Lola eraan gehecht als ze ontdekt dat het stinkdier een verfijnde smaak heeft.
nl
03:25
Huize Herrie
Om geheimen uit het verleden te ontrafelen, gebruikt Lisa haar technologie om een bevroren holbewoner wakker te maken. Om de Prank Strijd te winnen tussen Fairway Universiteit en hun rivaal Sand Trap Universiteit, roept Lori de hulp in van Luan.
nl
03:50
SpongeBob
Plankton wordt een spook om het geheime recept van de krabburgers te stelen maar komt erachter dat spook zijn moeilijker is dan het lijkt. Wanneer meneer Krabs uit zijn schulp kruipt om te gaan zonnen, denken Bob en Patrick dat hij gesmolten is.
nl
04:10
SpongeBob
Wanneer Spongebob op het huis van meneer Krabs moet passen, geeft die hem duidelijke instructies niemand binnen te laten. Octo gaat bij Patrick logeren, waardoor Patrick steeds meer op Octo begint te lijken, en vice versa.
nl
04:30
SpongeBob
Meneer Krabs komt vast te zitten in de kluis van de Bikinibroeker Bank. Door zuurstofgebrek begint 'ie zijn verstand te verliezen.
nl
04:45
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan naar de film 'De Visserman' om aan Octo te bewijzen dat ze niet bang zijn. Eenmaal thuis zien ze de visserman overal en nergens, en zijn ze overal bang voor.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob organiseert een seance in de Krokante Krab om de overleden Rusty Rikkens uit te horen.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave wordt genomineerd voor een prijs, maar wanneer de Chipmunks ontdekken dat het om een Granny Award gaat in plaats van een Grammy Award, proberen ze Dave te weerhouden om te gaan.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Annie en Amber willen een verrassingsfeestje organiseren voor Brittany's verjaardag, maar tegelijkertijd willen ze ook voorkomen dat Jeanette en Eleanor de organisatie op zich nemen.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer een uitwisselingsstudent op bezoek komt, vertelt hij een eng verhaal dat de chipmunks doet denken dat Dave in gevaar is.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De leerlingen krijgen de opdracht om een kunstwerk te maken, maar Simon is te perfectionistisch. Theodore besluit hem te helpen zijn kunstwerk af te maken.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Simon is verliefd op de babysitter en plant stiekem een romantisch diner, terwijl Theodore Alvin ondertussen bezighoudt.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Baby Slaapt bij zijn ouders in bed en probeert ervoor te zorgen dat dit de permanente situatie wordt.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Familie Pickle gaat kamperen. Maar als de familie op zoek gaat naar hout voor het kampvuur raakt de een na de ander in de problemen. Gelukkig zijn Blaze en AJ in de buurt om Pickle te helpen bij het redden van zijn neven, nichtjes en opa.
nl
06:40
PAW Patrol
Avonturenbaai bereidt zich voor op het toeristenseizoen. Burgemeester Humdinger wil dat de toeristen ook naar Boerengat komen. Er gebeuren rare dingen tijdens een logeerpartijtje in het museum. Alex verdwaalt en Burgemeester Goodway zit opgesloten.
nl
07:05
The Patrick Star Show
De Patrick Show krijgt concurrerende sponsors. De familie bezoekt het paleis van Koning Neptunus.
nl
07:25
Huize Herrie
Luna en de Moon Goats proberen een kinderband te worden, om genoeg geld bijeen te krijgen voor nieuwe apparatuur. Als Leni een nare gewoonte benoemd van haar nieuwe vriend Gavin, beginnen Lori en Luna de gewoonten van hun partners op te merken.
nl
07:50
Huize Herrie
De zussen vragen Lincoln, `de meester van het overtuigen', om hen te leren hoe ze pa en ma om geld moeten vragen.
nl
08:00
Huize Herrie
De vrienden brengen een bezoekje aan het Witte Huis. Ze besluiten vervolgens om stiekem weg te sluipen en in kamers te kijken die niet bij de rondleiding horen. De Herrie-kinderen beleven in een intensieve dag in de Rocky Mountains.
nl
08:25
De Casagrandes
Rosa verrast Ronnie Anne met het voorbereiden van haar vijftiende verjaardagsfeest. Bedriegen en misleiden zit Carl in het bloed en Carlos probeert hem te leren schaken om hem uit de problemen te houden.
nl
08:50
De Casagrandes
Paco, de papegaai van Mama Lupe, gaat trouwen. Als huwelijksgeschenk krijgt hij van haar dertien gouden munten, die geluk moeten brengen. Sergio heeft als ceremoniemeester de taak om op de munten te passen, maar hij raakt ze kwijt.
nl
09:15
SpongeBob
Er loopt een zee-egel door de Krokante Krab. Plankton wordt ingezet als lokaas. Octo besluit karatelessen bij Sandy te gaan volgen.
nl
09:40
SpongeBob
Plankton ontsnapt met een stel criminelen uit de gevangenis. Plankton smeert SpongeBob een nieuwe spatel aan.
nl
10:00
SpongeBob
Plankton gaat de strijd aan met Meneer Krabs om kampioen armpje drukken te worden. De Krokante Krab krijgt controle van de vakbond. SpongeBob neemt voor de allereerste keer pauze op zijn werk.
nl
10:25
The Patrick Star Show
Patrick huurt goedkope spoken in om bij hem thuis te komen spoken, maar hij krijgt waar hij voor betaalt. Patrick krijgt plotseling een onnatuurlijk groeispurt in zijn late pubertijd.
nl
10:50
Steen, Papier, Schaar
Steen, Schaar en Papier bouwen hun ongewone auto, De Susan, om tot een prijswinnende bak. Papier geeft Steen mechanische wenkbrauwen voor een modellen auditie. Schaar heeft een avontuur met stand-ins.
nl
11:15
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
11:40
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
12:00
Danger Force
Een gaslek dwingt de inwoners van Swellview om in quarantaine te gaan en Danger Force moet thuis blijven. Maar niets belet Captain Man erachter te komen wie het lek heeft veroorzaakt.
nl
12:25
Danger Force
Mika wordt op de proef gesteld wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is.
nl
12:50
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden opgezadeld met een oude atoombom. Wanneer deze wordt geactiveerd, besluiten ze naar de woestijn te rijden om hem te ontmantelen. Helaas vergeten ze de bom mee te nemen.
nl
13:15
Henry Danger
Henry en zijn vrienden brengen een bezoek aan Cactus Con. Henry gaat als Kid Danger om Jaspers date, de zieke Patina, te beschermen. Er meldt zich echter ook een schurk die een zeldzame cactus wil laten stelen.
nl
13:40
Henry Danger
Wanneer hun aartsvijand, Ryker, aankomt in Swellview, moeten Kid Danger en Captain Man hem verslaan. Ze nemen hem mee naar Burger Castle, maar worden daar gemanipuleerd en moeten Ryker helpen.
nl
14:00
De Thundermans
Phoebe wint toegang tot Zoete Mama's Koekjespaleis en mag één iemand meenemen. De strijd barst los, want iedereen wil het bijzonder microchip koekje proeven.
nl
14:25
De Thundermans
Wanneer Phoebe en Max Voorzitter Kickbutt uit een toespraak sleuren, gooit Kickbutt het bijltje erbij neer en benoemt ze Hank als haar opvolger. Maar Hank gaat al voor de inauguratie ernstig in de fout.
nl
14:50
Huize Herrie
De meiden van Lynns roller derby team hebben allemaal plots verkering. Lynn voelt zich daardoor buitengesloten. Clyde wil Emma vragen voor het Valentijnsbal, maar hij wil zeker zijn dat ze ja zal zeggen, zodat hij geen blauwtje loopt.
nl
15:15
Huize Herrie
Lana en Lola besluiten van plaats te ruilen zodat ze geen dingen moeten doen die ze niet leuk vinden. Als de kinderen bekvechten in de auto, rijdt Lori ergens tegenaan. Deze keer raakt Flip gewond.
nl
15:35
Huize Herrie
Om geheimen uit het verleden te ontrafelen, gebruikt Lisa haar technologie om een bevroren holbewoner wakker te maken. Om de Prank Strijd te winnen tussen Fairway Universiteit en hun rivaal Sand Trap Universiteit, roept Lori de hulp in van Luan.
nl
16:00
Huize Herrie
Luna en de Moon Goats proberen een kinderband te worden, om genoeg geld bijeen te krijgen voor nieuwe apparatuur. Als Leni een nare gewoonte benoemd van haar nieuwe vriend Gavin, beginnen Lori en Luna de gewoonten van hun partners op te merken.
nl
16:25
Huize Herrie
Pap heeft totaal geen zin om een bezoekje te brengen aan tante Truus en hij besluit om te proberen om er onder uit te komen. Een bijkomend voordeel is dat hij nu het huis de hele dag voor zichzelf heeft.
nl
16:40
Steen, Papier, Schaar
Als Schaar geen geld meer heeft, gaat hij aan het werk als conciërge. Dit loopt niet zoals gepland.
nl
17:00
De Thundermans
Phoebe is er kapot van als ze denkt dat de nieuwe versnipperaar haar concertkaartjes voor MKTO heeft versnipperd. Wat ze niet weet is dat Max de kaartjes heeft en zijn vriendin mee wil nemen naar het concert. Gaststerren: MKTO.
nl
17:25
De Thundermans
Als Max blauw wordt tijdens een date, is iedereen verdacht en ontpopt hij zich als speurneus om de dader te achterhalen.
nl
17:50
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl
18:15
Het heuse huize herrie
Lincoln is het helemaal beu dat zijn zussen steeds zijn privé ruimte binnendringen. Samen met Clyde begint hij een exclusieve club, maar dan ontdekt hij dat al zijn zussen hetzelfde doen.
nl
18:40
Danger Force
De vingerafdrukken van Danger Force komen op bewijsmateriaal terecht. Ze moeten inbreken bij de politie om de vingerafdrukken af te vegen, voordat hun geheime identiteiten op straat liggen, en Danger Force moet stoppen.
nl
19:05
Danger Force
Danger Force doet er alles aan om te voorkomen dat hun ouders achter hun geheime identiteit komen.
nl
19:25
De Thundermans
Wanneer Chloe roept dat Max haar favoriet is, probeert Phoebe haar de 'echte' Max te laten zien door een verhaal te vertellen over de grote Phoebe Hood en de slechte Maxingham.
nl
19:50
De Thundermans
Max en Phoebe geven hun moeder het ultieme verjaardagscadeau door haar lang verloren zus op te sporen, maar het gaat mis als blijkt dat de zussen al jarenlang ruzie hebben.
nl
20:15
Henry Danger
Captain Man onthult een geheime kamer in de Man Cave die alleen voor misdaadbestrijders is. Charlotte, Jasper en Schwoz besluiten hun eigen betere kamer te maken.
nl
20:40
Henry Danger
Schwoz neemt de anderen mee naar een afspraak met de beruchte Bigfoot. Tijdens hun bezoek aan het bos moeten ze het harige wezen echter beschermen tegen een jager.
nl
21:00
Het heuse huize herrie
Lincoln droomt ervan om een oudere broer te hebben en Lisa vindt Ro-Bro voor hem uit. Ro-Bro is te gek, totdat hij Clyde begint te pesten en Lincoln beseft dat hij alles heeft wat hij nodig heeft in zijn broer van twee andere vaders.
nl
21:25
Danger Force
Wanneer Danger Force de nieuwste tentoonstelling wordt in een buitenaardse dierentuin, moet Miles een manier vinden om ze te bevrijden voordat ze het avondmaal van de aliens worden.
nl
21:50
Danger Force
ShoutOut krijgt een eenmalige kans om een film te verkopen aan Hollywood-grootheid Deuce Van Nuys. Wanneer ze bezwijkt onder de druk, helpt de Danger Force mee door hun epische filmideeën te delen.
nl
22:15
De Thundermans
Wanneer opa en oma Thunder op bezoek komen, vertelt Phoebe dat Colosso in hun huis woont. Opa Thunderman heeft echter totaal geen tolerante houding ten opzichte van superschurken.
nl
22:40
De Thundermans
Phoebe en Max willen heel graag een assistent die al hun rotklusjes kan opknappen. Daar hebben ze echter schriftelijke toestemming voor nodig van hun ouders. Max vervalst hun handtekeningen, met alle rampzalige gevolgen van dien.
nl
23:05
iCarly
Mandy wordt uitgenodigd om in het livepubliek de show bij te wonen. Als Mandy arriveert, verbreekt ze heel opzichtig en vaak de show. Ze blijkt nogal een stalker te zijn en ze proberen daarom van haar af te komen.
nl
23:30
iCarly
Het trio broedt voor een scheikundeproject zes eieren uit in een eierwarmer. Via een livestream kunnen de kijkers van iCarly dag en nacht kijken of de eieren al zijn uitgekomen.
nl
23:50
Henry Danger
Ray, Charlotte en Schwoz ontdekken een heel stelsel van tunnels onder Swellview, gegraven door de molmensen. In plaats van een deal met hen te sluiten, ontketent Ray een ruzie.
nl

TV guide - Sunday, 14/04/24

00:10
Henry Danger
Schwoz ontwerpt een nieuw systeem dat dreigingen moet bestrijden in Swellview. Dit systeem is echter niet zonder fouten.
nl
00:35
De Thundermans
Wanneer Phoebe hoort dat Oester en Cherry een stel zijn, blijft zij als enige over en besluit ze een plan te bedenken om niet langer het vijfde wiel aan de wagen te zijn.
nl
00:55
De Thundermans
Max wordt gevraagd om te gaan praten met drie jonge schurken in de jeugdgevangenis waarin hij zelf ook heeft gezeten, om ze op het rechte pad te krijgen. Wanneer Phoebe binnen komt vallen, dreigt de situatie al snel uit de hand te lopen.
nl
01:20
Danger Force
Wanneer Danger Force de nieuwste tentoonstelling wordt in een buitenaardse dierentuin, moet Miles een manier vinden om ze te bevrijden voordat ze het avondmaal van de aliens worden.
nl
01:40
Danger Force
ShoutOut krijgt een eenmalige kans om een film te verkopen aan Hollywood-grootheid Deuce Van Nuys. Wanneer ze bezwijkt onder de druk, helpt de Danger Force mee door hun epische filmideeën te delen.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Cecil laat de snorrenverzameling van de familie zien. Patrick mag alle snorren dragen, behalve eentje. Tijdens het tuinieren stuit Patrick op een alruinwortel die zegt dat hij van één iemand een wens in vervulling zal laten gaan.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick kwijlt onophoudelijk en hij verliest de controle over de situatie.
nl
02:35
Huize Herrie
Pap Herrie's droom gaat in vervulling: hij opent zijn eigen restaurant. De kinderen bieden aan een goede reclame te verzinnen. Ze zijn het onderling oneens en het worden elf verschillende ideeën.
nl
02:55
Huize Herrie
De familie is sinds lange tijd weer samen vrij en gaan een dagje varen op het Eddy meer. Clyde laat Lincoln een stel diepvriesmaaltijden proeven, maar ze blijken precies hetzelfde te smaken als paps gerechten.
nl
03:20
Huize Herrie
Pap is jarig en de kids maken een plakboek met herinneringen als cadeau. De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk.
nl
03:40
SpongeBob
Een groep hippies neemt intrek in een pan soep in de Krokante Krab.
nl
03:50
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick verbannen worden uit de dierentuin, besluiten ze zelf een dierentuin te beginnen met bubbeldieren. Iemand in de Krokante Krab heeft het mosselvirus, en het restaurant wordt in quarantaine gezet.
nl
04:10
SpongeBob
Plankton heeft hulp nodig bij het stelen van de formule, dus huurt hij een stagiair in die alles weet over meneer Krabs. Patrick krijgt een vernietigende aanval wanneer hij een bel hoort, dus helpen zijn vrienden hem op hun eigen manier.
nl
04:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin is ontevreden over zijn rol in het schooltoneelstuk. Om de hoofdrol te kijgen, gaat hij met Brittany een weddenschap aan om volledig in zijn rol als schoenmaker te blijven.
nl
04:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Brittany denkt dat ze een langverloren prinses is, maar Alvin gelooft haar niet. Ze gaan een weddenschap aan, maar Brittany neemt haar rol iets te serieus.
nl
04:55
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Coach Dobkins gooit Cheesy en Theodore uit het atletiekteam omdat ze te langzaam zijn. Samen met Dave gaat Theodore keihard trainen om toch mee te mogen doen.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De Chipmunks moeten op school allemaal een presentatie houden over een land. De winnaar wint een reis naar het besproken land.
nl
05:20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theodore krijgt een allergische reactie wanneer hij samen met Eleanor aan het oefenen is voor een bakwedstrijd op televisie. Hij wordt gelijk op een suikervrij dieet gezet.
nl
05:30
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De Chipmunks krijgen vrij, omdat juf Smith vindt dat de ouders maar eens moeten merken hoe zwaar lesgeven eigenlijk is.
nl
05:40
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Als Derek hoort dat Alvin en zijn broers dit weekend alleen zijn, plant hij een wild feest bij hen thuis.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theodore wordt getroffen door de bliksem en denkt dat hij Electroboy is, de superheld uit een stripverhaal. Maar dan krijgt hij te horen dat hij eigenlijk geen held is, maar een schurk.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Baby Shark en William ontmoeten de rap-ster Sharki B die 'de zeewierzwaai' heeft bedacht.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ bezoeken samen met Darington het Kippencircus. Maar waar zijn de kippen gebleven? Blaze en zijn vrienden gaan op zoek.
nl
06:40
PAW Patrol
Het is de dag van de verkiezingen en de inwoners van Avonturenbaai mogen stemmen wie ze als burgemeester willen. Er lekt gom uit een boom in de jungle waar de aapjes kauwgombellen van blazen. Totdat ze mee worden genomen door de wind.
nl
07:05
The Patrick Star Show
Cecil laat de snorrenverzameling van de familie zien. Patrick mag alle snorren dragen, behalve eentje. Tijdens het tuinieren stuit Patrick op een alruinwortel die zegt dat hij van één iemand een wens in vervulling zal laten gaan.
nl
07:25
Huize Herrie
Lincoln probeert indruk te maken op de Fenomenale Brailster, als hij gekozen wordt om zijn assistent te zijn in het Illusie Château.
nl
07:50
Huize Herrie
Wanneer Luan haar broers en zussen hoort zeuren over haar humor, besluit ze ermee te stoppen.
nl
08:00
Huize Herrie
Clyde en oma Geri doen beiden mee aan een danswedstrijd. Terwijl ze meedoen aan de strijd ontstaat er een felle concurrentie tussen de twee. Lincoln en zijn vrienden moeten ingrijpen wanneer er nieuwe regels op school komen.
nl
08:25
De Casagrandes
Rosa wil graag op dansles met Hector, maar die kijkt liever voetbal. Ze gaat alleen en krijgt Ivan als danspartner, van wie ze helemaal weg is. Lalo onstnapt in het park, en raakt verwisseld met een hond die qua uiterlijk exact op hem lijkt.
nl
08:50
De Casagrandes
Adelaide en Carl strijden om badges in de dierentuin, maar hun gekibbel kan in de weg komen te staan van hun succes. Hector komt erachter dat Vito een enorme rekening open heeft staan.
nl
09:15
SpongeBob
Onder de Goe Lagune ligt een voorraad Goe. Het spul verandert in levensgevaarlijke bubbels zodra het de oppervlakte bereikt. Voor Plankton een gereedschap om het geheime recept van de Krabburger in handen te krijgen.
nl
09:40
SpongeBob
Meneer Krabs komt vast te zitten in de kluis van de Bikinibroeker Bank. SpongeBob en Patrick moeten hem redden. Plankton kiest in het dierenasiel een hondje uit om zichzelf op te vrolijken.
nl
10:00
SpongeBob
Plankton heeft een nieuw plan om de Geheime Formule te stelen, maar dat loopt volkomen uit de hand. Octo en de buschauffeur wisselen een dag van baan.
nl
10:25
The Patrick Star Show
Patrick reist naar het binnenste van Cecil om te leren hoe het lichaam werkt. Cecil wil met de kinderen gaan kamperen, maar Octina zoekt het drama van reality-tv.
nl
10:50
Steen, Papier, Schaar
Als Schaar geen geld meer heeft, gaat hij aan het werk als conciërge. Dit loopt niet zoals gepland.
nl
11:15
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde delven het onderspit wanneer ze meedoen aan een intense prank-wedstrijd. Lisa besluit om een nieuwe sport uit te proberen en ze krijgt hierbij hulp en steun van Lynn.
nl
11:40
Het heuse huize herrie
Lincoln organiseert een leuk slaapfeestje voor Charlie en hij gebruikt daar technologie voor. Het vriendje van Lori, Bobby, wil ook graag deelnemen en hij zet alles op alles om dat voor elkaar te krijgen.
nl
12:00
Danger Force
De terugkeer van Henry Hart heeft Ray, die niet meer zo vaak aan misdaadbestrijding denkt, afgeleid. Dit dwingt de groep om missies aan te gaan zonder Captain Man.
nl
12:25
Danger Force
Volt ontdekt een manier om snel geld binnen te halen via een nieuwe app. Maar wanneer er iets flink fout gaat, staan plotseling de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.
nl
12:50
Henry Danger
Kid Danger breekt zijn arm in een gevecht met Dokter Karaté. Nadat het bericht op het nieuws komt, moet er iets verzonnen worden waardoor de buitenwereld geen link legt tussen Henry zijn gipsarm en die van Kid Danger.
nl
13:15
Henry Danger
Piper neemt een papegaai mee van school. Wanneer deze de zin `Henry is Kid Danger' oppikt, willen Henry, Jasper en Charlotte hem laten verdwijnen. Maar daarop schakelt Piper de politie in.
nl
13:40
Henry Danger
Pipers nieuwe vriendje komt eten, samen met zijn moeder en broers. Die broers blijken echter Mitch Bilsky en Jeff te zijn. En dan neemt Jeff ook nog een cadeau mee dat gestolen lijkt te zijn.
nl
14:00
De Thundermans
Wanneer Max van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan. Hij trekt in bij de opa van Gideon, die zonder regels leeft.
nl
14:25
De Thundermans
Phoebe en Max staan op negentig officiële reddingen. Omdat de 100ste traditiegetrouw verfilmd zal worden, streven ze naar een redding die het verfilmen waard is.
nl
14:50
Huize Herrie
Het is bijna zover, Lori gaat naar de Fairway universiteit. Leni is alleen maar bang dat ze haar zus en beste vriendin kwijtraakt. Clyde bakt onweerstaanbaar lekkere koekjes, zelfs schoolinspecteur Chen is lyrisch en wil een dozijn bestellen.
nl
15:15
Huize Herrie
Lynn heeft kaartjes voor de wedstrijd van haar ijshockeyclub. Lynn gaat ze steunen met een hele bak aan rituelen. Mam en pap stellen een deal voor aan de kinderen, als je iets nieuws wilt, moet je iets ouds wegdoen.
nl
15:35
Huize Herrie
Lucy is de jaarlijkse feestelijkheden op haar verjaardag zat en spreekt een spreuk uit, zodat haar familie de dag vergeet. Als Zach moet nablijven, proberen Rusty en de andere vrienden hem weerbaar te maken tegenover andere nablijvers.
nl
16:00
Huize Herrie
Als mam van haar werk de opdracht krijgt om een reisartikel te schrijven, neemt ze de hele familie mee op een rondreis door het land. De reis begint hobbelig, als Lincoln probeert naar het doctor Vreemdigs Bizarritorium te gaan.
nl
16:25
Huize Herrie
Pap heeft totaal geen zin om een bezoekje te brengen aan tante Truus en hij besluit om te proberen om er onder uit te komen. Een bijkomend voordeel is dat hij nu het huis de hele dag voor zichzelf heeft.
nl
16:40
Steen, Papier, Schaar
Wanneer de verwarming stuk gaat, verandert het appartement in een ijsvlakte en moet het drietal zien te overleven. De drie vrienden besluiten een grappenoorlog aan te gaan met de Rattenbroers.
nl
17:00
De Thundermans
Phoebe en Cherry's vriendschap wordt op de proef gesteld als slechts één van hen wordt geselecteerd voor het cheerleadersteam. Max wint een maand lang gratis pizza en moet zijn familie ervan overtuigen dat hij niet vals heeft gespeeld.
nl
17:25
De Thundermans
Billy steelt een vaas uit een museum, zodat Phoebe bij een kunstveiling kan doen alsof het haar vaas is. De kinderen moeten hem teruggeven, voordat iemand het merkt.
nl
17:50
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
18:15
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
18:40
Danger Force
Wanneer een wraakplan zich ontvouwt, zijn Mika en Chapa vastbesloten om aan Ray en de rest van Danger Force te bewijzen dat de nieuwe jongen op school, Buddy Fudgers, eigenlijk Captain Man's aartsvijand Lil' Dynomite is.
nl
19:05
Danger Force
Danger Force bewaakt voor een flink bedrag de paardenstaart van aartshertog Duke.
nl
19:25
De Thundermans
Phoebe en Max hebben een toets in groep 8 gemist, omdat Max destijds een vrij weekend had geritseld. Ze moeten terug naar school om de toets alsnog te doen, anders raakt Phoebe haar heldenstatus kwijt en draait Max de Jeugdgevangenis in.
nl
19:50
De Thundermans
Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn wanneer ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen.
nl
20:15
Henry Danger
Charlotte wordt per ongeluk opgezogen door een stofzuiger van Schwoz bij Henry thuis. Wanneer Henry's familie ziet hoe hij en Jasper tegen de stofzuiger praten, denken ze dat er een geest in zit.
nl
20:40
Henry Danger
Charlotte droomde dat ze bijna Kid Danger kuste en probeert nu Henry te vermijden, omdat ze bang is dat haar droom verwezenlijkt zal worden.
nl
21:00
Het heuse huize herrie
We ontmoeten het Actie Nieuwsteam, terwijl Lincoln overvallen wordt door een nieuwe verliefdheid. Mam en pap proberen vriendschap te sluiten met een dokter, om de kosten te vermijden die gepaard gaan met het hebben van elf kinderen.
nl
21:25
Danger Force
Het is de grootste avond voor superhelden in Swellview, en Captain Man is niet uitgenodigd. Danger Force roept Henry's hulp in om ervoor te zorgen dat de avond vlekkeloos verloopt.
nl
21:50
Danger Force
Dr. Minyak koopt het Man's Nest waardoor Captain Man moet leren leven met zijn vreselijke nieuwe kamergenoot. De Danger Force probeert een manier te vinden om de verkoop ongedaan te maken voordat ze het Man's Nest voorgoed kwijtraken.
nl
22:15
De Thundermans
Phoebe wint toegang tot Zoete Mama's Koekjespaleis en mag één iemand meenemen. De strijd barst los, want iedereen wil het bijzonder microchip koekje proeven.
nl
22:40
De Thundermans
Wanneer Phoebe en Max Voorzitter Kickbutt uit een toespraak sleuren, gooit Kickbutt het bijltje erbij neer en benoemt ze Hank als haar opvolger. Maar Hank gaat al voor de inauguratie ernstig in de fout.
nl