Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

TV guide - Wednesday, 17/04/24

00:10
Victorious
De leerlingen komen erachter dat ze de hoofdrollen zullen spelen in een realityserie die gefilmd wordt op Hollywood Arts. Trina en Robbie worden gedwongen om bij de Grub Truck te werken.
nl
00:35
Victorious
Tori komt erachter dat Jade, Beck, André, Cat en Robbie allemaal lid zijn van het tafeltennisteam, en ze is argwanend. Dan komt ze erachter dat haar vrienden steeds naar een duur restaurant zijn gegaan, in plaats van tafeltennistoernooien.
nl
00:55
De Thundermans
Max wil een etentje verstieren omdat de jongen die Phoebe leuk vindt, ook komt, maar als er een onverwachte gast opduikt, moeten hij en zijn zus hun krachten bundelen.
nl
01:20
Danger Force
Ray realiseert zich dat er een plaaggeest uit de jaren twintig in de school ronddwaalt. Danger Force probeert de geest tevreden te stellen door hem te helpen met zijn onafgemaakte zaken.
nl
01:40
Danger Force
Captain Man gaat in staking, omdat hij weigert te betalen voor kunstwerken die hij tijdens een missie heeft vernietigd. De vice-burgemeester stelt daarom een nieuwe held aan, Monsieur Man, om Swellview te verdedigen.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Cecil laat de snorrenverzameling van de familie zien. Patrick mag alle snorren dragen, behalve eentje. Tijdens het tuinieren stuit Patrick op een alruinwortel die zegt dat hij van één iemand een wens in vervulling zal laten gaan.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick host een speciale awardshow, maar Oma Tentakel heeft een hekel aan awardshows en probeert de show te saboteren. Het is Thanksgiving en Patrick kijkt samen met Octina naar een speciale film op tv.
nl
02:45
Huize Herrie
Als mam van haar werk de opdracht krijgt om een reisartikel te schrijven, neemt ze de hele familie mee op een rondreis door het land. De reis begint hobbelig, als Lincoln probeert naar het doctor Vreemdigs Bizarritorium te gaan.
nl
03:05
Huize Herrie
De vrienden brengen een bezoekje aan het Witte Huis. Ze besluiten vervolgens om stiekem weg te sluipen en in kamers te kijken die niet bij de rondleiding horen. De Herrie-kinderen beleven in een intensieve dag in de Rocky Mountains.
nl
03:25
Huize Herrie
Als de Herries een oude vlam tegenkomen van mams vakantiekamp, die nu een beroemdheid is geworden, probeert pap hem af te troeven. Luan ontdekt dat meneer Kokosnoot vermist is en trommelt de Herries op om hem op te sporen langs Route 66.
nl
03:50
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick verbannen worden uit de dierentuin, besluiten ze zelf een dierentuin te beginnen met bubbeldieren. Iemand in de Krokante Krab heeft het mosselvirus, en het restaurant wordt in quarantaine gezet.
nl
04:10
SpongeBob
Plankton heeft hulp nodig bij het stelen van de formule, dus huurt hij een stagiair in die alles weet over meneer Krabs. Patrick krijgt een vernietigende aanval wanneer hij een bel hoort, dus helpen zijn vrienden hem op hun eigen manier.
nl
04:30
SpongeBob
SpongeBob is weer gezakt voor zijn rij-examen en meneer Krabs werpt zich op als rij-instructeur.
nl
04:45
SpongeBob
Octo ontvangt een uitnodiging voor de opening van een galerie, en gaat naarstig op zoek naar iemand met wie hij samen kan gaan.
nl
04:55
SpongeBob
Patrick wordt de zakenwereld ingezogen wanneer hij probeert een broodje te bestellen.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave besluit om Alvins mobiele telefoon in beslag te nemen als straf. De jonge Chipmunk weet hierdoor niet wat hij moet doen met zijn vrije tijd, en wordt krankzinnig van verveling.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin ontvoert Simons robot Geizmo en krijgt een lesje in het opvoeden van een tweejarig kind.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave besluit om Alvins mobiele telefoon in beslag te nemen als straf. De jonge Chipmunk weet hierdoor niet wat hij moet doen met zijn vrije tijd, en wordt krankzinnig van verveling.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Nadat Alvin weer moet nablijven op school, is hij ervan overtuigd dat Dave hem naar de woestijn gaat rijden en hem daar zal achterlaten.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin en Theodore spelen een onschuldig spel, maar het leidt tot verontrustende gevolgen.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Baby Shark en zijn band 'De Tentacools' hebben zoveel succes dat hij helemaal vergeet zijn beloftes na te komen. Hank wil bewijzen dat hij ook stoer kan zijn en gaat bij Shadow in de leer.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Robot Blaze gaat op pad om een klein konijntje te redden. Het konijntje zit op een smeltende ijsschots en kan geen kant op.
nl
06:40
PAW Patrol
Toerende Travis belandt in Avonturenbaai en heeft een exotische vogel meegenomen. Er wordt een zeepkistenrace georganiseerd voor de kinderen in Avonturenbaai. Burgemeester Humdinger wil ook meedoen, want er valt een grote beker te winnen.
nl
07:00
Huize Herrie
De verjaardag van de tweeling is in aantocht. Lana is al bezig met organiseren van het feestje, maar dit jaar wil Lola het een keer doen. Lincoln en het Actie Nieuws Team lossen een mysterie op.
nl
07:25
Huize Herrie
Lola en Lana strijden tegen Cheryl en Meryl om de positie van tweelingwoordvoersters.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Satoshi en Goh arriveren in Kalos, de locatie voor het volgende Pokémon World Coronations-toernooi. Goh begint aan een reeks missies om lid te worden van Project Mew. Chloe en Eevee verkennen de evolutie van Eevee.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Om uitgenodigd te worden voor het feest van de Rattenbroers, moet het drietal een springstok te pakken krijgen. Steen vindt een baan bij een gemene Robot Organisatie maar Papier en Schaar weten dat dit bedrijf verkeerde intenties heeft.
nl
08:25
Henry Danger
Drex, voormalig assistent en tegenwoordig vijand van Captain Man, reist terug uit het verleden met een leger van holbewoners om Captain Man voor eens en altijd te vernietigen. Kid Danger is de enige die hem kan redden.
nl
08:50
Henry Danger
Henry heeft het zo druk met werken voor Ray dat hij overdag op school in slaap valt. Mevrouw Shapen geeft hem een herkansing voor een proefwerk, maar Captain Man verwacht dat hij 's nachts toch nog werkt.
nl
09:15
Danger Force
Het populaire muziekfestival Swellowlands komt eraan, en het Man's Nest wordt ingezet als hotel. Wanneer het festival niet door dreigt te gaan, besluit Danger Force het evenement zelf te organiseren.
nl
09:40
Danger Force
Danger Force verijdelt een overval op Club Soda en ze vieren de overwinning in stijl. Ray daagt de kinderen uit om die geweldige nacht te herhalen, maar deze keer zonder hun superheldenuniformen en krachten.
nl
10:00
De Thundermans
Nadat Max op schoolfotodag een grap uithaalt met Phoebe, ontvouwt zich tussen de twee een grappenstrijd die volledig uit de hand loopt. Intussen proberen Hank en Barb Nora en Billy zover te krijgen dat die hun klusjes in huis doen.
nl
10:25
De Thundermans
Max wil een etentje verstieren omdat de jongen die Phoebe leuk vindt, ook komt, maar als er een onverwachte gast opduikt, moeten hij en zijn zus hun krachten bundelen.
nl
10:50
De Thundermans
Max verandert zijn cijferlijst op de schoolcomputer en komt terecht in het uitblinkersklasje waar Phoebe ook in zit. Hij moet het tegen haar opnemen in de quiz om de Wiskunde Cup. Intussen proberen Hank, Nora en Billy de krantendief te pakken.
nl
11:15
Henry Danger
Henry wordt per ongeluk geraakt door de straling van een machine in de man cave. Hierdoor wordt hij steeds mannelijker, tot in het extreme. De symptomen openbaren zich tijdens een etentje met een meisje.
nl
11:40
Henry Danger
Door toedoen van Captain Man is in het verleden een man onzichtbaar geworden. Deze Brad eist dat hij Captain Mans nieuwe hulpje mag worden als genoegdoening. Hij gebruikt zijn onzichtbaarheid om Henry te dwingen zijn baantje op te zeggen.
nl
12:05
Henry Danger
Swellview wordt lastiggevallen door ene De Spoiler, een schurk die het einde van films en tv-series verklapt. Captain Man en Kid Danger willen hem stoppen.Piper probeert lid te worden van de Captain Man fanclub.
nl
12:30
Danger Force
Een gaslek dwingt de inwoners van Swellview om in quarantaine te gaan en Danger Force moet thuis blijven. Maar niets belet Captain Man erachter te komen wie het lek heeft veroorzaakt.
nl
12:50
Danger Force
Mika wordt op de proef gesteld wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is.
nl
13:15
De Thundermans
Barb probeert oude tijden te doen opleven door een meidenavond te organiseren, maar Phoebe en Nora willen liever hun favoriete serie kijken. Intussen proberen Billy, Max en Hank te bewijzen dat ze kunnen overleven in het wild.
nl
13:40
De Thundermans
Phoebe en Cherry's broer groeien naar elkaar toe. Phoebe moet kiezen tussen liefde en vriendschap, nadat Cherry haar smeekt niet met haar broer uit te gaan.
nl
14:05
De Thundermans
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om met de populaire Heather en Stacy te gaan, in plaats van met Chloe, Barb en Hank. Phoebe en Cherry willen een selfie met popster Cheyanne, en Max wil met haar trouwen.
nl
14:30
Henry Danger
Dokter Minyak daagt Captain Man uit om deel te nemen aan een spellingswedstrijd. Captain Man en Henry Danger moeten samenwerken met de Game Shakers om Dr. Minyak te kunnen verslaan.
nl
14:55
Henry Danger
Captain Man verwisselt van lichaam met Frankini om de snode plannen van Go-Bro tegen te houden. Go-Bro zorgt voor chaos in Swellview.
nl
15:20
De Casagrandes
Adelaide en Carl strijden om badges in de dierentuin, maar hun gekibbel kan in de weg komen te staan van hun succes. Hector komt erachter dat Vito een enorme rekening open heeft staan.
nl
15:45
De Casagrandes
Ronnie Anne en Sid helpen in Casey's familievoedselwagentje bij het Yoon Kwan-concert.
nl
16:00
Monster High
Draculaura en Toralei worden op magische wijze met elkaar verbonden tijdens Ghoulgeestdag, terwijl Clawdeen en Frankie een Codex opsporen. Tijdens Bangbaandag moeten Heath en Hades samenwerken om de school te redden van een zwerm gemene pixies.
nl
16:25
SpongeBob
SpongeBob en Patrick proberen de band van het Pel de Pinda-restaurant weer bij elkaar te brengen. Patrick denkt dat hij een worm is en wordt naar het asiel gestuurd. SpongeBob en Octo moeten hem trainen.
nl
16:45
SpongeBob
Octo wil een andere neus en SpongeBob blijkt de chirurg te zijn.
nl
17:00
Huize Herrie
Wanneer de kinderen een avondje het restaurant runnen, komt kok Guy Grazer langs voor zijn kritische programma 'Keuken Overval'. De kinderen zoeken in de hele stad naar vermiste meubels die ze tijdens het schoonmaken buiten hebben achtergelaten.
nl
17:20
Huize Herrie
Luan denkt dat meneer Kokosnoot uit is op wraak als ze hem vervangt door Lola. Leni en Lori gaan een weekend shoppen, maar er is niemand die Leni naar Lori kan brengen. Als ze haar rijangst kan overwinnen zou ze zelf haar rijbewijs kunnen halen.
nl
17:45
Huize Herrie
Lincoln Herrie is een elf jaar oude jongen die moet dealen met het feit dat hij maar liefst tien zussen heeft. Gelukkig is er nog zijn vriend Clyde, die hem ten allen tijden bij kan staan. De kinderen gaan op zoek naar vermiste meubelen.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Schaar helpt Papier met een interessant weekend om indruk te maken op Potlood. Steen koopt een hoed. Het drietal probeert te bewijzen dat ze niet vervangen mogen worden door hun nieuwe vriend: Prutje.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Steen gaat op de barricade, wanneer zijn opwarm maaltijd niet de juiste hoeveelheid kalkoen bevat.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Lincoln en z'n vrienden maken zich klaar voor het schoolfeest. Clyde's vaders zijn vooral opgewonden, omdat dit misschien de avond is dat Clyde de ultieme ontmoeting heeft. Ondertussen slaat een verliefde Lincoln constant de plank mis bij Charlie.
nl
19:25
Danger Force
Wanneer Danger Force de nieuwste tentoonstelling wordt in een buitenaardse dierentuin, moet Miles een manier vinden om ze te bevrijden voordat ze het avondmaal van de aliens worden.
nl
19:50
De Thundermans
Nadat Cherry per ongeluk een foto online zet die het geheim van de Thundermans onthult, dwingt de heldenbond Phoebe om de vriendschap met haar beste vriendin te beëindigen.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Dylan helpt Charlie om klassenvertegenwoordiger te worden totdat ze ruzie krijgen.
nl
20:35
Henry Danger
Een vrouw uit de toekomst bezoekt Henry en beweert Piper te zijn die haar jongere zelf komt beschermen tegen een robot. Ray is erg sceptisch totdat de robot verschijnt. De groep moet een manier zien te vinden om iedereen te redden.
nl
21:00
Henry Danger
Captain Man is in verwachting van een alienbaby. De weeën doen zoveel pijn dat hij niet kan helpen om misdaad te bestrijden. Henry moet nu alleen op pad om schurken te vangen en Piper schiet hem te hulp.
nl
21:25
Danger Force
Volt ontdekt een manier om snel geld binnen te halen via een nieuwe app. Maar wanneer er iets flink fout gaat, staan plotseling de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe's trouw wordt op de proef gesteld wanneer ze erachter komt dat haar vriendje's vader misschien weer kwaadaardig wordt. Ze moet nu beslissen om hem wel of niet aan te geven.
nl
22:15
De Thundermans
Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Als Clyde deelneemt aan het BETR-programma op school, moet Lincoln een manier vinden om weer een band met hem te krijgen voor de propschiet-oorlog waar ze zich op hadden voorbereid. En pap wil een irritant liedje uit zijn hoofd te krijgen.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Mama en Papa wil dolgraag eens een dag met zijn tweeën doorbrengen. Ze besluiten om alle Loud-kinderen in teams te verdelen zodat ze vervolgens wat tijd met elkaar kunnen doorbrengen.
nl
23:25
Henry Danger
Henry heeft een etentje voor twee bij steak house Montego's gewonnen en neemt Ray mee. Bianca besluit echter roet in het eten te gooien.
nl
23:50
Henry Danger
Als Jasper per ongeluk een motorbandiet tegenhoudt is hij de held van de stad. Dit is tegen het zere been van Henry, die vindt dat hij niet de erkenning krijgt die hij eigenlijk verdient.
nl

TV guide - Thursday, 18/04/24

00:10
Victorious
Tori helpt Jade met het het zoeken van een plek voor haar toneelstuk. Mevrouw Li dreigt de show te cancellen als Jade haar dochter geen rol aanbiedt.
nl
00:35
Victorious
Wanneer Tori's vlucht vertraagd blijkt te zijn, besluit ze een schoolproject af te maken met André, Beck en Cat via videochat. Trina sluipt de eersteklas van het vliegtuig in.
nl
00:55
De Thundermans
Max verandert zijn cijferlijst op de schoolcomputer en komt terecht in het uitblinkersklasje waar Phoebe ook in zit. Hij moet het tegen haar opnemen in de quiz om de Wiskunde Cup. Intussen proberen Hank, Nora en Billy de krantendief te pakken.
nl
01:20
Danger Force
Chapa wil niet dat haar vrienden erachter komen dat ze geen ouders heeft. Tijdens ouderavond huurt ze daarom een acteur in om Chapa's vader te spelen. Maar er is één proleem: de acteur kan niet acteren.
nl
01:40
Danger Force
Na een uit de hand gelopen grap, verschijnt er een levensgevaarlijke alien in het Man's Nest. De alien valt als een blok voor Bose.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Opat wordt de stuntdubbel van Patrick, maar dan gaat hij opeens ook alle leuke dingen van hem overnemen. Patrick's organen verlaten zijn lichaam en dus moet hij op zoek naar alternatieven.
nl
02:25
The Patrick Star Show
De moeder van Bunny, Agnes, brengt een bezoekje aan de familie om erachter te komen of Octina net als haar oma een heks is. De Tuinies hebben Oma Tentakel ontdekt en achtervolgen haar omdat ze haar helemaal geweldig vinden.
nl
02:45
Huize Herrie
De Herrie-kinderen komen in Hollywood terecht. Lola is van plan om daar uit te groeien tot een ster. De Herrie-kinderen besluiten om hun moeder te helpen zodat ze een deadline kan halen.
nl
03:05
Huize Herrie
Clyde en oma Geri doen beiden mee aan een danswedstrijd. Terwijl ze meedoen aan de strijd ontstaat er een felle concurrentie tussen de twee. Lincoln en zijn vrienden moeten ingrijpen wanneer er nieuwe regels op school komen.
nl
03:25
Huize Herrie
Luna en de Moon Goats moeten een vervangende gitarist vinden voor de band, als Luna haar handen bezeert tijdens het spelen. Om Uierste Gekte Dag in Zuivelland te halen, is Lincoln vastbesloten om zo snel mogelijk de was te doen.
nl
03:50
SpongeBob
Bubbelbas heeft een enorme onbetaalde rekening bij de Krokante Krab die hoognodig betaald moet worden. Meneer Krabs wil indruk maken op Mevrouw Puff met een etentje bij hem thuis en stelt SpongeBob en Octo aan om een chique diner te bereiden.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob en Patrick slopen per ongeluk de robot van Hieronymus Want, de bedenker van het Handschoenpark, en moeten daarvoor de handschoenbajes in.
nl
04:30
SpongeBob
Meneer Krabs organiseert een spannende bedrijfspicknick, maar die wordt verstoord door Plankton.
nl
04:45
SpongeBob
Het stormt en dat is een goede reden voor Meneer Krabs om een verhaal uit zijn mysterieuze verleden te vertellen.
nl
04:55
SpongeBob
Wanneer er wilde slakken in Bikinibroek verschijnen, begint Spongebob voor ze te zorgen.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Nadat de Chipmunks per ongeluk Dave's nieuwe paviljoen hebben vernietigd, laten ze Miss Miller ervoor opdraaien.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin's pogingen om geld te verdienen als influencer op het internet zorgen ervoor dat een lokale speelgoedwinkel bijna failliet gaat.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin is te klein om in een nieuwe achtbaan in het pretpark te rijden, dus hij is van plan om na sluitingstijd binnen te sluipen.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Tijdens een skireis overtuigt Alvin Theodore ervan dat er een Yeti in de buurt is, waardoor de rest van de familie het flink te verduren krijgt de rest van de vakantie.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave verdwijnt en de jongens zijn ervan overtuigd dat hij een zombie is.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Baby en William moeten buiten de gebaande paden denken om Oma Haai in de maling te nemen.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze zijn vrienden zijn op bezoek op het hoofdkwartier. Daar komen op dat moment net drie noodoproepen tegelijk binnen. Blaze zijn vrienden komen als geroepen.
nl
06:40
PAW Patrol
Boer Al en Burgemeester Goodway gaan parachutespringen, maar door de harde wind gaat dat niet helemaal goed. Alex moet cupcakes mee naar school nemen, maar Kapitein Turbot heeft per ongeluk de gebaksdoos meegenomen naar de Platvis.
nl
07:00
Huize Herrie
Lisa mag een presentatie doen op de Genie conferentie, maar ze heeft geen onderzoek wat interessant genoeg is. Luna, Sam, Mazzy en Sully vormen samen de Moon Goats en ze doen het goed. Ze hopen ooit door te breken naar grote stadions.
nl
07:25
Huize Herrie
Lincoln, Leni, Lana, Lola en Lisa willen er dolgraag voor zorgen dat de date die Flip heeft met Kami een groot succes zal worden. Ze besluiten om hiervoor alles in het werk te stellen.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Ash's tegenstander in de Pokémon Kroningswereldkampioenschap is Drasna van de Kalos Elite Four, die op de twaalfde plaats staat in de Ultra Class. Drasna ziet er vriendelijk uit, maar haar vechtkunsten zijn ongekend.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Schaar helpt Papier met een interessant weekend om indruk te maken op Potlood. Steen koopt een hoed. Het drietal probeert te bewijzen dat ze niet vervangen mogen worden door hun nieuwe vriend: Prutje.
nl
08:25
Henry Danger
Net wanneer het niet goed gaat met de reputatie van Captain Man komt Charlotte erachter dat Henry Kid Danger is. Henry bekent en wordt ontslagen door Ray. Samen met Charlotte slaagt hij er echter in een beruchte schurk te vangen.
nl
08:50
Henry Danger
De kwaadaardige Dokter Minyak wil Captain Man vernietigen door zijn moleculaire dichtheid aan te tasten met de tranen van de lollige kever. Hiervoor heeft hij een laboratorium opgezet.
nl
09:15
Danger Force
Volt en Shoutout doen er alles aan om van een geobsedeerde superfan af te komen.
nl
09:40
Danger Force
Ray roept de hulp in van de Danger Force-klonen wanneer de echte Danger Force op een missie buiten de stad moet. Maar hij realiseert zich al snel dat hoewel de klonen op hun superhelden lijken, ze toch heel anders zijn.
nl
10:00
De Thundermans
Max en Phoebe gebruiken hun krachten om lol te trappen op Spijbeldag, maar als ze zich bedenken dat de school bewakingscamera's heeft, nemen ze Billy en Nora in de arm om de beelden te wissen, voordat hun geheim wordt onthuld.
nl
10:25
De Thundermans
Om geld te verdienen voor nieuwe mobieltjes, nemen Phoebe en Max allebei een baantje bij Wongs Pizzapaleis. Maar door een enorme bestelling zitten ze al snel in de nesten.
nl
10:50
De Thundermans
Phoebe mag de vleesetende plant van haar klas een weekend thuis verzorgen, maar na een experiment van Max blijft de plant groeien tot die het hele huis dreigt over te nemen.
nl
11:15
Henry Danger
Om een serie vreemde inbraken te onderzoeken, gaat Henry meedoen aan een tv-programma. Hij wint en blijkt gehypnotiseerd te zijn om zijn prijzen weer af te staan. Piper breekt Jasper zijn neus in de tv-studio.
nl
11:40
Henry Danger
Schwoz heeft ontdekt dat de wereld over twee dagen vergaat door de uitbarsting van een supervulkaan. Er wordt besloten niets aan de buitenwereld te vertellen. Henry besluit echter dat hij zich niet meer in hoeft te houden.
nl
12:05
Henry Danger
Het is Valentijnsdag en Henry was te laat om Bianca mee uit te vragen. Om haar jaloers te maken, gaat Henry uit met een robot van Schwoz. Tegelijkertijd regelt Henry een date tussen mevrouw Shapen en Captain Man.
nl
12:30
Danger Force
De terugkeer van Henry Hart heeft Ray, die niet meer zo vaak aan misdaadbestrijding denkt, afgeleid. Dit dwingt de groep om missies aan te gaan zonder Captain Man.
nl
12:50
Danger Force
Volt ontdekt een manier om snel geld binnen te halen via een nieuwe app. Maar wanneer er iets flink fout gaat, staan plotseling de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.
nl
13:15
De Thundermans
Wanneer opa en oma Thunder op bezoek komen, vertelt Phoebe dat Colosso in hun huis woont. Opa Thunderman heeft echter totaal geen tolerante houding ten opzichte van superschurken.
nl
13:40
De Thundermans
Phoebe en Max willen heel graag een assistent die al hun rotklusjes kan opknappen. Daar hebben ze echter schriftelijke toestemming voor nodig van hun ouders. Max vervalst hun handtekeningen, met alle rampzalige gevolgen van dien.
nl
14:05
De Thundermans
Phoebe wint toegang tot Zoete Mama's Koekjespaleis en mag één iemand meenemen. De strijd barst los, want iedereen wil het bijzonder microchip koekje proeven.
nl
14:30
Henry Danger
Henry en Ray moeten een halve mijl naar de Man Cave gaan om een maaltijd te bereiden. Hun vriendschap wordt hierdoor flink op de proef gesteld.
nl
14:55
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger onderschatten een schurk en komen in grote problemen wanneer ze hun spierkracht verliezen. Dankzij Schwoz kunnen Jasper en Charlotte de helden op afstand besturen.
nl
15:20
De Casagrandes
Ronnie Anne is nerveus om weer te gaan skateboarden nadat ze een flinke val heeft gemaakt. Een machtig artefact is op weg naar het museum, en dit brengt een storm teweeg voor de familie Casagrande.
nl
15:45
De Casagrandes
De Casagrandes vinden een schatkaart en gaan op zoek naar het goud van Pancho Villa.
nl
16:00
Monster High
Deuce wil een kampeertripje maken, maar zijn tweelingzussen proberen hem bang te maken zodat hij het idee laat varen. Clawd moet de Nachtmerrie, het paard van Bloodgood, ontwijken om de Suikerpiekbandiet te pakken.
nl
16:25
SpongeBob
SpongeBob's vrienden Narlene en Nobby komen op bezoek, die elkaar sinds hun kindertijd niet meer hebben gezien. Plankton probeert een manier te vinden hoe hij bij het geheime recept van Krabby Patty kan komen.
nl
16:45
SpongeBob
Octo doet er alles aan om SpongeBob ertoe te zetten dat hij gaat verhuizen, wanneer SpongeBob denkt dat hij allergisch is voor zijn ananas.
nl
17:00
Huize Herrie
De kinderen schieten opa te hulp. De kinderen helpen Lana over haar angst voor logeerpartijen heen.
nl
17:20
Huize Herrie
De McBride's proberen een verjaardagsfeestje voor oma Geri te organiseren. Lola is vastbesloten de hoogste award die je al miss kunt winnen te bemachtigen. Maar er zit een verhaal achter deze award.
nl
17:45
Huize Herrie
Luan denkt dat meneer Coconuts uit is op wraak wanneer ze hem vervangt in haar act.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Het drietal speelt een ultiem potje verstoppertje: een die jaren duurt en over de hele wereld gespeeld mag worden. Om ervoor te zorgen dat hun huurbaas de huur verlaagt, moet het drietal hem helpen om zijn droom te verwezenlijken.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Steen, Papier en Schaar ontdekken dat ze dubbelgangers hebben die een veel beter leven leidn dan zij. Ze doen er alles aan om zich te bewijzen.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Lincoln is het helemaal beu dat zijn zussen steeds zijn privé ruimte binnendringen. Samen met Clyde begint hij een exclusieve club, maar dan ontdekt hij dat al zijn zussen hetzelfde doen.
nl
19:25
Danger Force
ShoutOut krijgt een eenmalige kans om een film te verkopen aan Hollywood-grootheid Deuce Van Nuys. Wanneer ze bezwijkt onder de druk, helpt de Danger Force mee door hun epische filmideeën te delen.
nl
19:50
De Thundermans
Omdat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de ouders van zijn vriendin, vraagt Max hulp aan Phoebe. Haar charme werkt echter averechts, waardoor Max zijn vriendin nooit meer mag zien.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Charlie en Rebecca leren oma Viola wat over de moderne technologie. Viola heeft er veel plezier in maar later blijkt dat er toch ingegrepen moet worden.
nl
20:35
Henry Danger
Om een diefstal op te lossen, hebben Captain Man en Kid Danger toegang nodig tot een exclusieve goochelaarsclub. Ze krijgen hulp van een oude vriend van wie ze het niet hadden verwacht.
nl
21:00
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger moeten een muurschildering bewaken die erg populair is onder JaloeGrammers. Terwijl hij een vogeltje uit de weg wil ruimen, blaast Ray de muur per ongeluk op. Nu moeten ze uitzoeken hoe ze de muur weer kunnen vervangen.
nl
21:25
Danger Force
Captain Man mag model staan voor de cover van een befaamd superheldenmagazine, en de leden willen van Danger Force ook op de cover. Ray zet alles op het spel om er zeker van te zijn dat hij zijn team kan vertrouwen.
nl
21:45
De Thundermans
Max gebruikt Phoebe om zijn duistere kroniek terug te krijgen uit de schoolkast met ingenomen spullen. Hij gaat hierbij echter te ver in het breken van haar vertrouwen.
nl
22:15
De Thundermans
Phoebe past op het verlegen broertje van haar vriendje, maar de vriendelijke jongen ontdekt zijn kwade kant als hij één van Max's uitvindingen in handen krijgt.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Na een mislukte moederdag probeert de familie Herrie het goed te maken met een "Moederdag Nog Es".
nl