Disney Junior

Disney Junior

Disney Junior is an American pay television network that is owned by The Walt Disney Company through Disney Channels Worldwide. Aimed mainly at children 8 years and under, its programming consists of original first-run television series, theatrically-released and home media-exclusive movies and select other third-party programming.

United Kingdom

TV guide - Thursday, 18/04/24

00:05
Alice i Eventyrbageriet
Eventyrland er halvt nat og halvt dag, så Alice erkender, at mange af beboerne har brug for solen! Alice og hendes venner bager en pizza til Hjerter Dames pizzafest. Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
00:30
Spidey og hans fantastiske venner
Team Spidey dykker ned under vandet for at forhindre Doc Ock i at forstyrre livet i havet. Ghost-Spider slår sig sammen med Ant-Man og The Wasp for at forhindre Green Goblin i at ødelægge minigolfbanen. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
00:55
Spidey og hans fantastiske venner
Team Spidey har hænderne fulde, da Gobbys enhed forvandler Hulk til en baby! Spidey og Spin planlægger en fødselsdagsoverraskelse til Ghost-Spider, men en masse skurke kommer i vejen. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
01:20
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey redder dagen, efter Green Goblins himstregims tvinger folk til at danse! Spin og Ghost-Spider tager på et lillebitte eventyr sammen med Antman og The Wasp, efter museet bliver røvet af myrer. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
01:45
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Frankenper har brug for hjælp med at blive klar til græskarkonkurrencen, men da Pluto hjælper, bliver han uheldigvis zappet, så han bliver gigantisk! Mickey kommer til at ødelægge Minnies drage. Holdet udforsker rummet.
da
02:10
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mickey og hans venner leger i Vinterbjergets magiske sne! Da de bygger en snemand, bliver han levende! Nu må vennerne sørge for, at snemanden ikke smelter, når de leger. Holdet udforsker rummet.
da
02:35
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mortimer Mus tager med vennerne på eventyr til Myternes Land! Fedtmule kan ikke finde sine yndlingssokker, så Funny tager ham med til Hittegodsøen. Holdet udforsker rummet.
da
03:00
Eureka!
Da hendes sandskulptur-eksperiment går galt, kommer Pepper til at opfinde glas. Eureka bliver inspireret af en skoleopgave og arrangerer en særlig tur til vandfaldet for Murphy. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
03:30
Eureka!
Dipplys udslæt skal hele inden picnic på stranden, men al hendes kradsen gør det kun værre. Bog mister Clods udstoppede skildpadde og starter tn coverup for at bygge en ny Quishy. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:00
Eureka!
Da sne truer med at stoppe Paleos suppeaften, opfinder Eureka en sneflytter. Børnene er fans af Eurekas nye opfindelse, Blomsteren, men lyden forstyrrer Murphy. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Under oprydningen efter et stort, fjollet blæsevejr, finder Anders en bedårende gorillaunge! Det er fotodag, men Pluto og Teddy kan ikke sidde stille, mens der bliver taget et billede. Holdet udforsker rummet.
da
05:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Kong Ludwig af Majestica har brug for Mickey, Minnie og venners hjælp med en gnaven trold! Andersines løfte om at følge reglerne sættes på prøve, da hun dyster i Sunny Gulch-legene. Holdet udforsker rummet.
da
05:30
Kiya & the Kimoja Heroes
Da Kiya opdager, at Motsie og Jay har lavet deres egne drager til dragefestivalen, sætter hun sig for at gøre det samme. Far Jo er spændt på at se meteorregn. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
06:00
Bluey
Far fortæller Bluey og Bingo et eventyr fra det virkelige liv om hvordan det var at vokse op i en vild tid der hed Firserne og om en dreng der blev forbandet fordi han var ond ved sin lillebror. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:10
Bluey
Judo vil lege med jord sammen med Bluey og Bingo, men hun må ikke blive beskidt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:20
Bluey
Ingen af fædrene kan kaste Rusty ud da de spiller en gang venskabs-cricket i parken. Rusty har nemlig brugt lang tid på at blive den perfekte batter. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:30
Superkillinger
Superkillingerne må forhindre Kattetyven i at stjæle alle kattetræerne fra Kittydales katte. Hr. Puppypaws forsøger at få de syngende egern til at give ham en privat koncert. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
07:00
Bluey
Bingo finder en legetøjsskildpadde på legepladsen og vil tage ham med hjem, men Far siger at det ikke er god stil. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:10
Bluey
Da Mors søster Brandy kommer på besøg, har de heldragter hun har med til pigerne som gave en uventet virkning på Bingo! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:20
Bluey
Bluey og Bingo gemmer sig under huset og udspionerer to mystiske håndværkere i baghaven. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:30
Spidey og hans fantastiske venner
Team Spidey is planting trees in the park, but Green Goblin interrupts by spewing gas everywhere. Peter uses his new invention to clean up a mess. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
08:00
Mickey Mouse Clubhouse: Super Adventure
Mickey, Minnie, Anders, Andersine, Fedtmule, Pluto og Raptus von And koncentrerer sig om at interagere med seeren og stimulere problemløsning ved hjælp af basal viden, former og tal. Den er fuld af Disneys yndlingsfigurer og gør det sjovt at lære!
da
09:00
Firebuds
Skrotte er ked af sin rolle i skolekomedien. Fra sygesengen redder Jayden dagen ved at ombygge sin fjernstyrede bil, som hjælper Redningsvennerne. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
09:30
Pyjamasheltene
Da et eksperiment går galt, prøver Romeo at vende det til sin fordel. Da Orticia sender Gekkos græskar tilbage, prøver Gekko desperat at stoppe dem. Pyjamasheltene er tilbage med flere heltegerninger, og de møder nye skurke undervejs! Men mest af alt lærer de mere om deres dyrekræfter!
da
10:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mortimer tilslutter sig vennerne på en sejltur, som fører til stormfulde overraskelser. Vennerne bygger en ny sneven ved navn Rosie, som leger en smule for voldsomt for Sunny. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
10:30
Håndværkerhvalpene
Da et hamsterhjul løber løbsk, forsøger Håndværkerhvalpene at stoppe det! Luna elsker at lege med sin nye skovl til gravemaskinen, men hun bliver ikke færdig med arbejdet! Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
11:00
Håndværkerhvalpene
Rosa passer Bella og inspirerer hende ved et uheld til at ødelægge stribevis af ting! Far beslutter sig for at Håndværkerhvalpene har brug for en ""sikkerhedskonsulent"" - ham selv! Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
11:30
Bluey
Mor vil ikke have at pigerne siger ordet „potte” fordi det ikke er noget ord som dronningen af England ville bruge, men pigerne narrer hende til at sige det alligevel. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
11:40
Bluey
Bluey vil hjælpe Far med at lave Bingos fødselsdagskage, men først skal hun rydde op. Intet kan dog få hende til at rydde op af sig selv, før Far taber kagen. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
11:50
Bluey
Bingo vil rigtigt gerne have at nogen ser hende stå på hænder til festen og Bedstemor vil rigtigt gerne hjælpe til. Men deres anstrengelser lykkedes først for dem da de finder hinanden. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:00
Bluey
Bluey og hendes venner leger at en træstub er en helikopter. Men pilot Bluey er nødt til ikke hele tiden at ville styre legen hvis alle skal have det sjovt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:10
Bluey
Da Chloe prøver at lære sin far at improvisere og lege Blueys blæksprutteleg, har han svært ved at forstå legen, indtil både han og Chloe finder ud af at lege den på deres helt egen måde. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:20
Bluey
Mor mindes hvordan Bluey og Judo var da de var helt små. Bluey lærte at rulle rundt først, men Judo var den første til at kravle, og så blev det til et kapløb om hvem af dem der kom til at gå først. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:30
Firebuds
Bo finder ud af, at han har mere til fælles med sin bedstefar Lolo Ben, end han troede. Efter at have holdt sig vågne hele natten, forsøger Bo og Lyn at redde Træner D. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
13:00
Spidey og hans fantastiske venner
Da Spidey-teamet sætter sig for at stoppe Green Goblin, lykkes det ham at spolere heltenes plan.En ny og forbedret spidey-jetpack ender i hænderne på Rhino! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
13:30
Disney Sjov: Løvernes garde
Da Beshte bliver ven med en sky okapi, Ajuba, tror løvernes garde, det er en fantasiven. Følg med, når Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger, bliver leder af løvernes garde og indkalder de bedste og klogeste til at hjælpe ham med at holde livets kredsløb intakt.
da
14:00
Disney Sjov: Løvernes garde
Da løvernes garde ved en fejltagelse jager jordulvene væk, bliver Kongesletten overrendt af termitter. Følg med, når Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger, bliver leder af løvernes garde og indkalder de bedste og klogeste til at hjælpe ham med at holde livets kredsløb intakt.
da
14:30
Superkillinger
Superkillingerne sætter en stopper for Forsøgsrotte, da hun smider alle murmeldyrene ud fra deres hule. På Katterup-dag bruger Mimi en spray, som får alle i byen til at opføre sig som fugle. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
15:00
Kiya & the Kimoja Heroes
Da Kiya opdager, at Primadonna har taget Daddy Jos kebabber, lader hun sin vrede få overtaget. Da Motsie og Kiya deler nogle tætte øjeblikke, kan Jay ikke lade være med at føle sig udenfor. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
15:30
Håndværkerhvalpene
Når hvalpe genopbygger deres hovedkvarter takket være en dårlig lugt, har alle store ideer til, hvad det nye hovedkvarter skal være. Phinny bryder ved et uheld bedstemor Dees elskede dumper. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
16:00
Bluey
Far fortæller Bluey og Bingo et eventyr fra det virkelige liv om hvordan det var at vokse op i en vild tid der hed Firserne og om en dreng der blev forbandet fordi han var ond ved sin lillebror. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:10
Bluey
Judo vil lege med jord sammen med Bluey og Bingo, men hun må ikke blive beskidt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:20
Bluey
Ingen af fædrene kan kaste Rusty ud da de spiller en gang venskabs-cricket i parken. Rusty har nemlig brugt lang tid på at blive den perfekte batter. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:30
Bluey
Bingo finder en legetøjsskildpadde på legepladsen og vil tage ham med hjem, men Far siger at det ikke er god stil. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:40
Bluey
Da Mors søster Brandy kommer på besøg, har de heldragter hun har med til pigerne som gave en uventet virkning på Bingo! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:50
Bluey
Bluey og Bingo gemmer sig under huset og udspionerer to mystiske håndværkere i baghaven. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
17:00
Superkillinger
Da Kattebandit stjæler julegaver fra alle i Katterup, må Superkillingerne få de stjålne gaver tilbage - også Bittens killingeslot! Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
17:30
Sofia den første
Mød den seneste Disney-prinsesse i det her fortryllende eventyr om Sofia.
da
18:00
Sofia den første
Mød den seneste Disney-prinsesse i det her fortryllende eventyr om Sofia.
da
18:30
Bluey
Bluey, Bingo, Mor og Far leger hånddukker og udforsker landet bag de Blå Bjerge hvor de overlister en snyderæv for at finde de blødeste senge i verden. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
18:40
Bluey
Mens de pakker for at tage til poolen, driller Bluey og Far Mor med at hun altid pylrer sådan over at tage alle ting med. Men da de ankommer uforberedte, finder de ud af, at en smule planlægning havde været en god ide. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
18:50
Bluey
Bluey og hendes venner elsker at lege Butik – hvis de da kan komme i gang. Bluey stiller spørgsmål ved alting og ændrer hvem der er hvem hele tiden og det ser ud til at det vil vare hele dagen. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:00
Bluey
Bluey glæder sig til at komme hen til klatreringene og Far kører hende og Bingo til parken i trækvogn. Men hendes tålmodighed kommer på en prøve for Far stopper hele tiden og taler med andre voksne. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:10
Bluey
Bluey leger taxachauffør. Hendes første passager er en forretningsmand (Far) der skal skynde sig til lufthavnen. Men med uforudsete forsinkelser, er Far i fare for at komme for sent til sit fly! Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:20
Bluey
Da Mor går en tur langs stranden, følger Bluey efter hende. På vejen møder hun en masse forskellige ting der både glæder og udfordrer hende på hendes første soloeventyr. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:30
Superkillinger
Forsøgsrotte prøver at forhindre Rosas helt, astrokatten Polaris, i at blive den første kat på månen. Superkillingerne skal fange Mimi, der har stjålet en særlig ædelsten fra museet. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
20:00
Spidey og hans fantastiske venner
Green Goblin bruger en fjernbetjening til at kontrollere byens duer og opfinder en ond vejrmaskine, der hærger byen! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
20:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
Ynglingene opsporer et væsen, der er flygtet. Nashs jedi-venner hjælper med at genforene hendes yndlingsband. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
21:00
Alice i Eventyrbageriet
Til hanami, tager Alice en kirsebærblomst ved navn Sakura med på en tur rundt i Eventyrland. Alice laver én af Cookies udfordrende opskrifter, med hjælp fra sin nye tømrer-ven, Milly. I sæson to kommer Alice ind bag spejlet. Hun finder et magisk spejl i spisekammeret, som transporterer hende til en pudsig skakbræt verden, hvor Sølvdronningen bor. På denne side af spejlet, er alt hvad Alice forestiller sig muligt, der i blandt en livlig markedsplads med forskellige madboder, inspireret af både kulturelle og fantastisk ingredienser. Med Sølvdronningen som guide, møder Alice og hendes venner alle mulige karakterer, blandt andet Ridder Springeren Kyra, den Forlorne Skildpadde Jacques og Moppe hunden Mopsy.
da
21:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mens Mickey og vennerne pusler med kreaprojekter, bliver Andersine fascineret af, hvordan de fløjter, for det kan hun ikke selv. Efter at have slappet af i Magihuset beslutter vennerne sig for at dyrke sport i Sportopia. Holdet udforsker rummet.
da
22:00
Pyjamasheltene
Pyjamasheltene er desperate efter at få deres køretøjer tilbage, men de har problemer med at tæmme deres krystaldyr. Pyjamasheltene bliver fanget i en kamp mellem Romeo og tvillingerne. Pyjamasheltene er tilbage med flere heltegerninger, og de møder nye skurke undervejs! Men mest af alt lærer de mere om deres dyrekræfter!
da
22:25
Pyjamasheltene
Månepigen vil hævne sig på Mølsuki og har lumske planer om at få månen tilbage. For at få sit skib tilbage fra Spruttesine bliver Piratrobot kaptajn for Pyjamasheltene. Pyjamasheltene er tilbage med flere heltegerninger, og de møder nye skurke undervejs! Men mest af alt lærer de mere om deres dyrekræfter!
da
22:50
Pyjamasheltene
Kattedreng vil teste sin nye hurtighed. Gekko vil stoppe Nat-ninja, men hans firben er simpelthen for sløvt. Pyjamasheltene er tilbage med flere heltegerninger, og de møder nye skurke undervejs! Men mest af alt lærer de mere om deres dyrekræfter!
da
23:15
Alice i Eventyrbageriet
Hanses Tanabata fejring går skævt! Alice og vennerne arbejder sammen for, at få hans ønske til at gå i opfyldelse. Græskar-pizelle sæsonen er ovre, men eventyrlænderne vil have mere. I sæson to kommer Alice ind bag spejlet. Hun finder et magisk spejl i spisekammeret, som transporterer hende til en pudsig skakbræt verden, hvor Sølvdronningen bor. På denne side af spejlet, er alt hvad Alice forestiller sig muligt, der i blandt en livlig markedsplads med forskellige madboder, inspireret af både kulturelle og fantastisk ingredienser. Med Sølvdronningen som guide, møder Alice og hendes venner alle mulige karakterer, blandt andet Ridder Springeren Kyra, den Forlorne Skildpadde Jacques og Moppe hunden Mopsy.
da
23:40
Alice i Eventyrbageriet
Kiki, Alice og vennerne beviser, at alle former og størrelser har deres fordele. Rosa bager wienerbrød til Mors Dag, men de bliver ved med at hæve...og overtager til aidst slottet! I sæson to kommer Alice ind bag spejlet. Hun finder et magisk spejl i spisekammeret, som transporterer hende til en pudsig skakbræt verden, hvor Sølvdronningen bor. På denne side af spejlet, er alt hvad Alice forestiller sig muligt, der i blandt en livlig markedsplads med forskellige madboder, inspireret af både kulturelle og fantastisk ingredienser. Med Sølvdronningen som guide, møder Alice og hendes venner alle mulige karakterer, blandt andet Ridder Springeren Kyra, den Forlorne Skildpadde Jacques og Moppe hunden Mopsy.
da

TV guide - Friday, 19/04/24

00:05
Alice i Eventyrbageriet
Rosa finder modet til at fortælle sin Mama, at hun ikke har lyst til at synge solo til en kongelig fest. Alice leder efter et peanut butter alternativ så alle hendes venner kan nyde snacks sammen. I sæson to kommer Alice ind bag spejlet. Hun finder et magisk spejl i spisekammeret, som transporterer hende til en pudsig skakbræt verden, hvor Sølvdronningen bor. På denne side af spejlet, er alt hvad Alice forestiller sig muligt, der i blandt en livlig markedsplads med forskellige madboder, inspireret af både kulturelle og fantastisk ingredienser. Med Sølvdronningen som guide, møder Alice og hendes venner alle mulige karakterer, blandt andet Ridder Springeren Kyra, den Forlorne Skildpadde Jacques og Moppe hunden Mopsy.
da
00:30
Spidey og hans fantastiske venner
Team Spidey bliver fanget i Sandmans kæmpe sandlabyrint. Holdet svinger i aktion for at bringe morskaben tilbage, efter Electro skabe højspænding i forlystelsesparken. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
00:55
Spidey og hans fantastiske venner
Alle veje til byen er blokeret og holder familierne fra at samles på Thanksgiving. Team Spidey bruger deres Glow Webs til at redde julen, efter skurkene prøver at ødelægge den. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
01:20
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey-holdet bekæmper en dinosaur, der er gået amok, og opdager, at Green Goblin styrer den. Spidey får til opgave at levere kagen til Hulks fødselsdagsfest! Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
01:45
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mickeys helt, Crystal Clearwater, kommer til Hot Dog Hills for at tildele byen en rentvandspris! Fedtmule afholder et pyjamasparty og bliver revet med af gæstelisten. Holdet udforsker rummet.
da
02:10
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Vennerne rejser til Majestica til en lækker pandekagemorgenmad, men da de ankommer, opdager de et problem! Minnie vil finde nogle særligt at have på til Funnys fest. Holdet udforsker rummet.
da
02:35
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Funny tager vennerne med til Sportstopia for at spille baseball mod Sortepers hold, som er de bedste i ligaen. Mickey, Minnie og vennerne kan ikke blive enige om, hvilket spil, de skal spille. Holdet udforsker rummet.
da
03:00
Eureka!
Inspireret af Barrys maleri og superudstyr fremstillet af Eureka, bliver Pepper Mightysauraen! For at gøre Paleo klar til Rocky Falls påskænnelsesdag, opfinder Eureka Smoppy, en rengøringsbot. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
03:30
Eureka!
Da Eurekas balloner flyver væk med Barrys trommer, går trioen i luften for at få dem tilbage. Barry har problemer med at vågne for at komme i skole, så Eureka bygger det første vækkeur til ham. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:00
Eureka!
Da Eurekas bedstemor Wanda sender hende en speciel muslingeskal, bygger Eureka en spilledåse. Eureka bygger en "hjulsaurus" til enæggede tvillingers Cypress og Spruce fødselsdag. Eureka er en forhistorisk opfinder, der er forud for sin tid.
da
04:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mickey glæder sig til at læse sin nye bog, men han har ikke tid, fordi han har vigtige planer. Kong Ludwig overlader styret af Majestica til Mickey, mens han skal ud at rejse. Holdet udforsker rummet.
da
05:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Andersine og Fedtmules improviserede dansebal gør, at Munter glider og laver et frygteligt rod. Andersine mangler et magisk magenta farvekridt, før hun kan færdiggøre sin havetegning. Holdet udforsker rummet.
da
05:30
Kiya & the Kimoja Heroes
Jay mister troen på sig selv, efter han begår et par fejl. Zane bliver ved at irritere Kiya! Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
06:00
Bluey
Muffin leger sur gammel dame på loppemarked og får Far til at skubbe hende på en gammel el-scooter. Men da en ægte sur gammel dame vil købe den, bliver Muffin stædig. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:10
Bluey
Mackenzie, Jack og Rusty leger astronauter på en mission til Mars. Men på deres rejse, bliver Mackenzie hele tiden væk og ingen ved hvorfor - selv ikke Mackenzie! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:20
Bluey
Bluey og Bingo bygger en hel unik hule til deres bamse Kimjim. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
06:30
Superkillinger
Superkillingerne forhindrer Zsa-Zsa i at forvandle dyrestemmer til musikinstrumenter. Sparks og Buddy sårer hinandens følelser ved et uheld. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
07:00
Bluey
Efter en lang dag, er Bluey og hendes familie helt ude af takt, så Mor får alle til at lege Statuedans. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:10
Bluey
Indy synes ikke at hun duer til noget fordi hendes vokshest ligner en ko, men Calypso opfordrer hende til ikke at give op, så hun prøver at fikse den med lidt hjælp fra Winton. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:20
Bluey
Bluey og Bingo vil lære Enhjørting at opføre sig pænt så han kan gå på date med Mor, men alt går skævt da han spiser en tæge. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
07:30
Spidey og hans fantastiske venner
Da Tante May kommer til at samle Doc Ocks svævedims op i en antikvitetsforretning, må Spidey og holdet indhente den, før Doc Ock gør det! Spideys nye spindopskrift er en fiasko. Spidey, vores yndlings spindsvinger, slår sig sammen med Ghost-Spider (Gwen Stacey) og Miles Morales for at skabe Spidey-holdet, men hjælp fra Spideys komiske med loyale spider-bot, TRACE-E. Hvis Spidey befinder sig i en klæbrig situation, der kræver endnu mere superheltekraft, så kan du være sikker på, at en Avenger-ven melder sig på banen. Om det bare er Spidey-holdet, eller om der er en Avenger med på sidelinjen, så samarbejder disse superhelte altid for at redde dagen!
da
08:00
Disney Mickeys Klubhus: Fedtmules eventyr
Fedtmule kommer til at trylle alle historierne væk. Alle er klar til at dele deres yndlings godnathistorie. Uheldigvis kommer fedtmule til at trylle alle historierne væk! Raptus Von And fortæller dem, at de kan få historierne tilbage fra en bog af guld inde i et eventyrland.
da
09:00
Firebuds
Iggy og Rod får brug for Redningsvennernes hjælp, da en storm forårsager strømafbrydelse. Lyn opdager nogle firben-æg, men må slappe af, for at kunne køre dem sikkert til et krybdyr-reservat. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
09:30
Pyjamasheltene
Gekko vil gerne lege sørøvere men bliver overskygget af en skurkagtig pirat. GK vil fange skurken men vil også gerne selv være den bedste pirat! Ugline hjælper ved et uheld Piratrobotten. Pyjamasheltene er tilbage med flere heltegerninger, og de møder nye skurke undervejs! Men mest af alt lærer de mere om deres dyrekræfter!
da
10:00
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Minnies skovtur bliver spoleret at regn, så hun flytter den til Fepladsen. Vennerne tager til Vinterbjerget i håb om at møde Sneprinsessen. I sæson to af Mickey Mouse Magihuset tager Mickey, Minnie og deres venner Andersine, Anders og Fedtmule op ad trappen til Anywhere og en mere fantastisk verden af eventyr og fantasi!
da
10:30
Håndværkerhvalpene
Hvalpene bygger Roxy en rampe, så hun kan få adgang til observatoriet, så hun sjældent kan se The Wishbone Comet. Hvalpene designer et træhus for at hjælpe deres nye nabo, Ollie! Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
11:00
Håndværkerhvalpene
De hvalpe, Harry lavede til Baileys klasse, bliver ødelagt, så hvalpene hjælper med at genopbygge snacken! Pup Crew og petsburgs brand- og redningshold bytter for at se, hvilken besætning der er bedst. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
11:30
Bluey
Da Far foreslår, at de skal rydde ud i deres legetøj, må Bluey og Bingo bevise at Hr. Abehylere er noget særligt hvis han ikke skal ryge til genbrug. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
11:40
Bluey
Bluey, Snickers og Winton vil finde Calypso så hun kan hjælp dem med deres problemer, men de bliver angrebet af Terrierne undervejs. Så de tre venner bliver nødt til at bruge deres helt unikke evner for at kunne slippe forbi Terrierne. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
11:50
Bluey
Bluey og Bingo skal op af badet. Men Far har besluttet, at han ikke vil bestemme over dem så Bluey og Bingo narrer ham til at lege Burgerbiks. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:00
Bluey
Bingo er overbevist om, at Påskeharen har glemt dem lige som sidste år, men Bluey finder en række spor der fører dem ud på en påskeægsskattejagt. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:10
Bluey
Bluey og Mackenzie glæder sig til at skulle lege med Mia og Kaptain. Da de to ældre børn løber ud for at lege sammen uden dem, må Calypso forklare, at det nogle gange er svært at være tolv år. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:20
Bluey
Bluey glæder sig til at få sit eget værelse. Men da hun skal i seng, savner hun Bingo mere end hun havde regnet med og prøver at holde kontakt med sin søster. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
12:30
Firebuds
Stempel prøver at give køretimer, men han kæmper med at klare den alene og må bede om hjælp. Jasmin tager vennerne med på eventyr i hendes fantasiverden, Jasminland. I en forunderlig verden, hvor talende biler bor, arbejder og leger med de mennesker, der kører dem, følger "Firebuds" en dreng og hans brandbil, der samarbejder med redder-vennerne for at hjælpe andre i samfundet med problemer, både store og små. Hvad end det er at redde en ung bil, der sidder fast i et træ, opspore forsvundne dalmatinerhvalpe eller hjælpe naboerne med at skaffe nødforsyninger under et strømsvigt, så understreger Firebuds, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe ens medborgere.
da
13:00
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey redder dagen, efter Green Goblins himstregims tvinger folk til at danse! Spin og Ghost-Spider tager på et lillebitte eventyr sammen med Antman og The Wasp, efter museet bliver røvet af myrer. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
13:30
Disney Sjov: Løvernes garde
Løvernes garde må hjælpe en leopard med at kæmpe for sin ret over for en bølle, der vil tage dens territorium. Følg med, når Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger, bliver leder af løvernes garde og indkalder de bedste og klogeste til at hjælpe ham med at holde livets kredsløb intakt.
da
14:00
Disney Sjov: Løvernes garde
Janja fyrer Cheezi og Chungu og erstatter dem med et par kvikke hyæner, der udtænker en plan der skal sætte løvernes garde ud af spillet. Følg med, når Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger, bliver leder af løvernes garde og indkalder de bedste og klogeste til at hjælpe ham med at holde livets kredsløb intakt.
da
14:30
Superkillinger
Superkillingerne stopper hr. Hvalpepote, da han stjæler hundelegetøj. Da Forsøgsrotte slukker for alt lyset i Katterup, må Bitten overvinde sin frygt for mørke og hjælpe sine venner. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
15:00
Kiya & the Kimoja Heroes
De tre helte begynder at tvivle på deres evner, selvom Gogo Flo hjælper dem med at tro på sig selv. Kiya bekymrer sig om at lave sin mors kakaoopskrift perfekt. Kiya & the Kimoja Heroes følger dans- og kampsportsentusiasten Kiya og hendes bedste venner Motsie og Jay på deres eventyr. Deres krystalkræfter gør dem til superhelte i Kimoja City, en by inspireret af det sydlige Afrika. Her gør de alt for at bringe glæde og harmoni tilbage til deres lokalsamfund.
da
15:30
Håndværkerhvalpene
Bobby forsøger at sabotere hvalpen Crews bibliotek, der er bygget med en robotkat. Og hvalpebesætningen skal bygge en skole for fisk under vandet. Følg bedrifterne i et nuttet byggefirma kun bestående af hunde! Corgien Filip og hans hold af hvalpe (den robuste rottweiler Rosa, den fjollede fårehund Luna, og den milde mastiff Thor) bruger mudder, sved og en lille smule hundesavl til at hjælpe i deres elskede by, Pelsborg.
da
16:00
Bluey
Muffin leger sur gammel dame på loppemarked og får Far til at skubbe hende på en gammel el-scooter. Men da en ægte sur gammel dame vil købe den, bliver Muffin stædig. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:10
Bluey
Mackenzie, Jack og Rusty leger astronauter på en mission til Mars. Men på deres rejse, bliver Mackenzie hele tiden væk og ingen ved hvorfor - selv ikke Mackenzie! Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:20
Bluey
Bluey og Bingo bygger en hel unik hule til deres bamse Kimjim. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:30
Bluey
Efter en lang dag, er Bluey og hendes familie helt ude af takt, så Mor får alle til at lege Statuedans. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:40
Bluey
Indy synes ikke at hun duer til noget fordi hendes vokshest ligner en ko, men Calypso opfordrer hende til ikke at give op, så hun prøver at fikse den med lidt hjælp fra Winton. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
16:50
Bluey
Bluey og Bingo vil lære Enhjørting at opføre sig pænt så han kan gå på date med Mor, men alt går skævt da han spiser en tæge. Bluey er en seksårig australsk Blue Heeler hund, der forvandler familiens hverdag til sjove eventyr.
da
17:00
Superkillinger
Forsøgsrotte kontrollerer Boble-legetøj, som stjæler al ost i Katterup. Superkillingerne forhindrer hr. Hvalpepote i at forvandle alle træer til hente-pinde. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
17:30
Sofia den første
Mød den seneste Disney-prinsesse i det her fortryllende eventyr om Sofia.
da
18:00
Sofia den første
Mød den seneste Disney-prinsesse i det her fortryllende eventyr om Sofia.
da
18:30
Bluey
Den står på eventyr ude på de vilde vover da Bingo, Bluey og Missy leger pirater på hængekøjegyngen, men de skal finde modet frem for at modstå vilde storme og hvalangreb. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
18:40
Bluey
Det er sjovt at lege gamle damer indtil Bingo og Bluey ikke kan enes om et simpelt spørgsmål: kan gamle damer danse floss-dansen? Nu er de nødt til at lave et videoopkald til deres Bedstemor for at få svaret. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
18:50
Bluey
Da de begynder at kede sig på legepladsen, tager Far og ungerne på tur ned til floden. Bluey føler sig først meget utryg, men hun får snart øjnene op for hvor skønt der er i naturen. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:00
Bluey
Der er alfer i Blueys hus! Haler flettes, der er klistermærker alle vegne, og Mor får et klemmeskæg. Familien må stå sammen for at finde de usynlige ballademagere. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:10
Bluey
Pigerne leger “arbejde” og bliver ansat på Fars nedløbsrørsfabrik. Men da Bluey bliver chef, synes Far hun er temmelig streng, især fordi man ikke må danse! Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:20
Bluey
Bingo er blevet syg og er på hospitalet, så Bluey og Far sender hende en hjemmevideo for at muntre hende op. Den fortæller historien om Barnicus der leder efter noget der kan helbrede hendes syge hundehvalp ved navn Bimmer. Dette sjove og moderne syn på familielivet fejrer hvordan fantasifuld leg kan være gavnlig for børns sunde udvikling. Den australske Blue Heeler hvalp Bluey har en uudtømmelig fantasi og elsker at forvandle hverdagen til leg og eventyr. Hun og hendes lillesøster Bingo kaster sig ud i at udforske verden, og de bruger deres leg til at overvinde frygt og lære at tage ansvar. Og de elsker at inkludere deres forældre, især deres far, i deres lege. Mor Chili går på arbejde mens far Bandit må jonglere at arbejde hjemmefra samtidigt med at han tager sig af pigerne. Men selv om han tror, at han bestemm
da
19:30
Superkillinger
Superkillingerne må forhindre Kattetyven i at stjæle alle kattetræerne fra Kittydales katte. Hr. Puppypaws forsøger at få de syngende egern til at give ham en privat koncert. Verden tror, at Bitsy, Ginny, Sparks og Buddy blot er nuttede killinger, der leger sammen hos Purr 'N' Play. Men når der er ballade, så bliver de til... Superkillinger! Hvor end de går hen, er der problemer at løse for de fire katte, hvis mission er at beskytte kæledyrene og menneskerne i Kittydale fra skurke som hr. Puppypaws, Lab Rat, Cat Burglar og Zsa-Zsa. Ved hjælp af deres superkræfter, katastiske gadgets og, vigtigst af alt, deres venlighed og empati, gør Superkillinger verden til et bedre sted.
da
20:00
Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og Iron Man må tilbagerobre Stark Tower fra Doc Ock. Hulk og Miles må finde nye måder at stoppe Sandman på, efter han har luret, hvordan han undgår deres angreb. Peter Parker, Gwen Stacey og Miles Morales fortsætter deres superhelteeventyr som Team Spidey, og får selskab af nye Avengers – Iron Man, Ant-Man, Wasp og Reptil. Sammen kæmper de mod nye skurke som Electro, Black Cat og Sandman i forsøget på at beskytte både samfundet og naturen omkring dem.
da
20:30
Star Wars: Unge Jedier på Eventyr
De unge jedier efterforsker en hjemsøgt hule. Kai og hans jedirival Djovi slår sig sammen til en mission. De unge Jedier tager ud på eventyr i hele galaksen!
da
21:00
Alice i Eventyrbageriet
Fergie tumler igennem træningen på Kort Kadetlejr, men Alice hjælper Fergie med at bevise sit værd. Dørhåndtag bringer Alice til te-selskaber og forsøger uden helt, at deltage I festivitassen. Da den unge Alice arver sin oldemors fortryllede kogebog, får hun pludselig styringen med Eventyrland Bageri og opdager madens magi og evne til at forene folk.
da
21:30
Disney Junior Mickey Mouse Funhouse
Mickey, Minnie og deres venner leger riddere og drager, da de begynder at spekulere på, om drager er gode eller dårlige. For at hjælpe dem med at finde ud af det, tager Musehuset dem med til kongeriget Majestica, hvor de forvandles til riddere, bønder og prinsesser. Holdet udforsker rummet.
da
22:00
Pyjamasheltene
Nat-ninja opretter en skurkeskole. Piratrobot beder om hjælp, da Nat-ninja stjæler hans hat. Pyjamasheltene er tilbage med flere heltegerninger, og de møder nye skurke undervejs! Men mest af alt lærer de mere om deres dyrekræfter!
da
22:25
Pyjamasheltene
Det mystiske bjerg bryder ud af sin dimension og oversvømmer byen med splat. Pyjamasheltene er tilbage med flere heltegerninger, og de møder nye skurke undervejs! Men mest af alt lærer de mere om deres dyrekræfter!
da
22:50
Pyjamasheltene
Pyjamasheltene er tilbage med flere heltegerninger, og de møder nye skurke undervejs! Men mest af alt lærer de mere om deres dyrekræfter!
da