TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

TV-guide - onsdag, 24-04-2024

00:35
 Tinker, Tailor, Soldier, Spy
Kritikerrosad spionthriller efter en roman av John le Carré, en spion återgår i tjänst för att finna mullvaden som tros ha infiltrerat MI6. Det är tidigt 70-tal och mitt under det kalla kriget.
sv
02:40
 Beck - Rage Room
En man hittas brutalt mördad i skogen precis vid ett löpspår. Alex, Steinar och Martin är på plats och börjar planera utredningen.
sv
04:10
 Svensson Svensson - filmen
Långfilmen efter den omåttligt populära tv-serien med Suzanne Reuter och Allan Svensson. När mamma Lena blir erbjuden ett spännande jobb i Stockholm börjar hon helgpendla mellan huvudstaden och Vivalla.
sv
05:35
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:40
Bill Cunningham New York
Han är 84 år men fortfarande i högsta grad på språng. I stillbilder och video, på cykel och till fots, dokumenterar han modets trender i New York. Med avväpnade charm gläntar Bill Cunningham på dörrarna till de finaste salongerna.
sv
07:00
 Bäst före
Bosse, Lennart och Anders är gamla vänner som alla har sin beskärda del av problem. När de vinner en del pengar bestämmer de sig för att komma bort från allt och unna sig en kryssning, men när Bosses kärlek från förr dyker upp sätts…
sv
08:40
 Black Jack
Inger återvänder till sin lilla hemstad efter ett misslyckat giftermål i Stockholm. Första helgen hemma går hon ut och dansar på ett typiskt svenskt småstadsdansställe. Där träffar hon Kaj som ögonblickligen förälskar sig i henne.
sv
10:30
 The Space Between Us
En astronaut visar sig vara gravid under sin resa till Mars, men dör i barnsäng när lille Gardner föds i den lilla kolonin. Han växer upp på den röda planeten men som tonåring vill han till jorden för att söka efter sin okände far.
sv
12:30
 Huset med den mystiska klockan
Föräldralösa Lewis flyttar in hos sin farbror i ett hus fyllt av mystik och hemligheter. I väggarna har en elak trollkarl gömt en klocka, ingen vet vad den gör, bara att det är något farligt.
sv
14:15
 A Dog's Journey
Bailey är tillbaka! Den här gången hittar den älskvärda hunden meningen med sitt eget liv genom de människoliv som han möter.
sv
16:00
 Sune i Grekland - All Inclusive
Nu är Sune tillbaka! Varje år brukar han och resten av familjen tillbringa semestern i Myggträsk, men det här året händer något oväntat. Pappa Rudolf har bokat en all inclusive-vistelse för hela familjen i Grekland.
sv
17:30
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
19:20
 Bad Moms
Tvåbarnsmamman Amy kroknar under kraven från hemmet, jobbet och skolan. När hon gör uppror mot översittarna i föräldrarådet råkar hon i trubbel, men finner också nya vänner i andra stressade mammor.
sv
21:00
 Bäckström
Säsongsstart. Bäckström reser till Palma för att följa upp ett spår efter mordet på sin barndomsvän Sally – kommissariens enda olösta mordfall.
sv
21:45
 Bäckström
Tre svenska poliser. En mördad, en häktad och en försvunnen. Bäckström tar till sina okonventionella metoder i jakt på ledtrådar och för att ta sig förbi den spanska polisen.
sv
22:30
 Bäckström
De två fallen ser ut att bli mer och mer sammanflätade. Frågorna är många, vem mördade Miguel och varför? Vem smugglar knark från Mallorca? Är Sallys kusin inblandad?
sv
23:15
 Angel Has Fallen
USAs president Allan Trumbull utsätts för ett mordförsök. Secret Service-agenten Mike Banning som är presidentens förtrogne misstänks felaktigt för att ligga bakom attentatet och grips.
sv

TV-guide - torsdag, 25-04-2024

01:10
 Stowaway
Bella är en ung kvinna med trasslig bakgrund som överraskande ärver en yacht av sin pappa, som hon inte har kontakt med. Men ute på havet blir fartyget kapat av skurkar med en ljusskygg plan.
sv
02:40
 Beck - 58 minuter
Alex Beijer ska vara med i morgon-tv där även entrepenören Tomas Tormalm ska medverka. Men mitt i direktsändning dyker en beväpnad man upp och plötsligt är alla i tv-studion indragna i ett gisslandrama.
sv
04:10
 Hands of Stone
Den sanna och otroliga berättelsen om Roberto Durán, boxaren som proffsdebuterade redan som sextonåring 1968 och vars karriär inte tog slut förrän över trettio år senare.
sv
06:00
Inget program
Inget program
sv
06:50
 The Program
Ett spännande drama, byggt på verkliga händelser, om hur den irländske sportjournalisten David Walsh ägnar 13 år av sitt liv åt att undersöka bakgrunden till den amerikanske proffscyklisten Lance Armstrongs makalösa framgångar.
sv
08:30
 All Inclusive
Tove och Malin firar deras mammas 60-årsdag med en gemensam resa. Som nydumpad kan hon behöva det, men systrarna har väldigt olika syn på vad som är bäst för deras mor.
sv
10:00
 Hustlers
I det rosade kriminaldramat Hustlers möter vi stripporna Ramona och Destiny som har svårt att få tillvaron att gå ihop.
sv
11:50
 Belle
Japansk animerad fantasy inspirerad av klassikern Skönheten och odjuret. Suzu är en blyg skolflicka men vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet – Belle – i den virtuella världen U, där hon är ett…
sv
13:50
 Sånger från Manhattan
Singer-songwritern Gretta irrar runt i New York efter att ha blivit dumpad av sin rockstjärnepojkvän Dave. Men i mötet med den nerdekade skivproducenten Dan uppstår – rent bokstavligt – ljuv musik.
sv
15:30
 Sune på bilsemester
Sune och hans knasiga familj är tillbaka. Denna gång beger de sig på bilsemester genom Europa. Målet är den by i södra Tyskland där hans föräldrar firade sin bröllopsdag 20 år tidigare.
sv
17:00
 Knives Out
En rik författare hittas död och den lättsamme detektiven Benoit Blanc anlitas för att utreda fallet. Alla är misstänkta och Blanc måste reda ut ett nät av lögner för att komma åt sanningen.
sv
19:05
 Mother's Day
Sandy är frånskild med två söner och en ex-man som träffat en yngre förmåga, Miranda är en ambitiös karriärkvinna utan barn och Jesse har en komplicerad relation till sin mamma.
sv
21:00
 Olympus Has Fallen
Till följd av en tragisk olycka som involverar USA:s president och hans fru blir säkerhetsagenten Mike Banning avskedad från sin post. När en farlig terroristgrupp intar Visa huset och tar presidenten som gisslan får hela landet…
sv
22:55
 Our Kind of Traitor
Det brittiska paret Gail och Perry semestrar på en marockansk turistort när de av en slump lär känna en bankir och hans familj.
sv