TV3

TV3

Informatīvais un izklaides TV kanāls, kas piedāvā dažādus ziņu raidījumus un notikumu apskatus, izklaides šovus, populārus seriālus, kā arī labākās Krievijas un Holivudas mākslas filmas, kas tikai nesen izrādītas kinoteātros.

Latvia

TV-guide - torsdag, 04-04-2024

01:35
Likums un kārtība: organizētā noziedzība
1. un 2.sērija
lv
TV3
03:25
Kobra 11–15
14.sērija
lv
TV3
04:20
Zilonis studijā 4
lv
TV3
05:10
UgunsGrēks 16
36.sērija
lv
TV3
06:00
Grizijs un lemingi 2
lv
TV3
06:30
Auniņa Šona piedzīvojumi 6
lv
TV3
06:35
Ņujorkas karalis 5
21. un 22.sērija
lv
TV3
07:25
900 sekundes
lv
TV3
09:45
Šefu gaidījāt? 3
lv
TV3
10:45
Nemīlētie. Nolādētie 7
38.sērija
lv
TV3
11:20
Skolotājs 4
6.sērija
lv
TV3
12:20
Mani virtuves noslēpumi 7
20.sērija
lv
TV3
13:45
Īstā vieta, īstais mājoklis 22
lv
TV3
14:50
Krietnie zagļi 5
4.sērija
lv
TV3
15:50
Neatrisinātās lietas
8.sērija
lv
TV3
16:50
Augsta līmeņa intelekts 2
4.sērija
lv
TV3
18:00
Zilonis studijā 4
lv
TV3
19:00
TV3 ziņas īsumā
lv
TV3
19:10
Šefu gaidījāt? 3
lv
TV3
20:10
Bez tabu
lv
TV3
21:00
TV3 ziņas
20.33 Sporta ziņas. 20.37 Laika ziņas
lv
TV3
21:45
Degpunktā 14
lv
TV3
22:10
Nemīlētie. Nolādētie 7
39.sērija. Tims vēlas tuvināties Laurai, viņa ustāj, ka kādu brīdi nevēlas tikties. Morics paziņo Alfrēdam, ka Sandra par viņu uzrakstījusi iesniegumu policijā. Krabis izstāsta Kārlim, ka ofisā kāds ir bijis, jo no miskastes pazuduši izprintētie materiāli. Krabis pieņem Kārli darbā. Švarcs atrod kopīgu valodu ar Lauru. Sandra Alfrēdam kompensācijā pieprasa lielu naudas summu. Haris piezvana Elīzai, abi tiekas. Haris uzzina, ka gaidāmi dvīņi, un vēlas rūpēties par Elīzu un bērniem
lv
TV3
22:50
Zebra 8
lv
TV3
23:05
Cēzara metode
1.sērija
lv
TV3

TV-guide - fredag, 05-04-2024

01:00
Vietējais citplanētietis 2
1. un 2.sērija
lv
TV3
01:50
Kobra 10
1. sērijaVolfu Krēgeru spiež parādu nasta – par darbu apsardzes firmā maksā smieklīgi maz, un arī banka noraida viņa lūgumu piešķirt kredītu. Izmisis viņš meklē izeju, tomēr nestāsta par grūtībām savai sievai, kura draudzējas ar lielceļu policijas sekretāri Andreu. Krēgers nolemj aplaupīt sava darba devēja naudas transporta auto, taču drīz vien nonāk policijas uzmanības lokā.
lv
TV3
02:50
Zilonis studijā 4
30. epizode Tēma: glamūrā iedzeršana – kad iedzeršana pāraug problēmā? Eleganta šampanieša glāze ar austerēm vai kokteiļi draudzeņu kompānijā – izklausās pēc dzīves baudīšanas! Tomēr, kas notiek, ja tas atkārtojas dienu no dienas? Šoreiz raidījumā diskusija par to, vai glamūrā iedzeršana nedraud pāraugt alkoholismā.
lv
TV3
03:45
UgunsGrēks 16
37.sērija Fēlikss ierodas pie Sibillas, lai pārliecinātu sievasmāti nešķirties no Koļas. Jezups nolemj palīdzēt Luīzei un uzaicina Induli uz viesnīcu. Sibilla sader ar Fēliksu, ka pēc gada viņai būs kāzas ar Aivaru. Marekam nepatīk Danas aizmuguriskā rīcība. Sibillai rodas viltīgs plāns, kā apspēlēt Aivaru biljardā. Eva izdomā, kā panākt, lai Gatis nemeklē Kristai jaunu psihoterapeitu.
lv
TV3
04:20
UgunsGrēks 16
38.sērija Luīze nolemj ieviest kafejnīcā taupības režīmu. Gatis uzaicina Evu uz romantisku pasēdēšanu sveču gaismā. Krista un Mareks atrod kopīgu valodu. Gunārs kļūst greizsirdīgs un izsviež no virtuves Jezupu. Magda zog Kristai naudu. Lidija, izmantojot viltību, iegūst Sandijas pirkstu nospiedumus. Krista Magdas plostošanā vaino Aivaru.
lv
TV3
05:00
Auniņa Šona piedzīvojumi 6
Auniņš Šons ir bezkaunīgākais un nerātnākais fermas iemītnieks. Viņš ir barvedis visiem pārējiem fermas dzīvniekiem un vienmēr gatavs uz dauzīšanos un izjokošanu, tādējādi sagādājot galvas sāpes gan fermas īpašniekam, gan viņa nīgrajam sunim Biceram, kuram jāuzrauga kārtība visā fermā.
lv
TV3
05:15
Auniņa Šona piedzīvojumi 6
Auniņš Šons ir bezkaunīgākais un nerātnākais fermas iemītnieks. Viņš ir barvedis visiem pārējiem fermas dzīvniekiem un vienmēr gatavs uz dauzīšanos un izjokošanu, tādējādi sagādājot galvas sāpes gan fermas īpašniekam, gan viņa nīgrajam sunim Biceram, kuram jāuzrauga kārtība visā fermā.
lv
TV3
05:20
Zebra
Raidījuma vadmotīvs ir nemainīgs – drošība un ātrums! Tēmu loks tāpat – satiksmes drošība, satiksmes organizācija un iespējamie risinājumi. Transportlīdzekļu vadītājiem un gājējiem saistošu likumu un noteikumu izmaiņas, Eiropas valstu pieredze satiksmes problēmu risināšanā. Sava daļa stāstu būs atvēlēta sportiem, kas saistīti ar ātrumu. Raidījums visiem, kas ceļā! Raidījuma vadītājs – Pauls Timrots.
lv
TV3
05:35
Ņujorkas karalis 5
23. sērija Dags un Kerija dodas uz Floridu pie Daga vecākiem, kur nāk gaismā vairāki ilgi glabāti noslēpumi. Kaut gan Kerija uzstāj, ka Dagam ir jāzina patiesība, viņa pati to nemaz nevēlas dzirdēt.
lv
TV3
06:00
Ņujorkas karalis 5
24. sērija Dags izdomā jaunu plānu, kā iegūt visu, ko vēlas – viņš panāk, lai Artūrs to palūdz viņa vietā, jo Kerija tēvam nespēj atteikt. Taču cik ilgi šī viltība paliks neatklāta?
lv
TV3
06:25
900 sekundes
Informatīvi izklaidējošs darbdienu rīta raidījums, kurš iepazīstina ar Latvijas un pasaules svarīgākajiem jaunumiem un stāsta par aktuālajiem notikumiem politikā, ekonomikā, sportā un izklaides industrijā. Sarunas ar studijas viesiem par aktuālām tēmām, kā arī priecīgas un muzikālas tikšanās ar dažādiem cilvēkiem.
lv
TV3
08:45
Šefu gaidījāt? 3
Latvijā atzītie šefpavāri Raimonds Zommers vai Māris Jansons dosies pie kādas Latvijā zināmas personības, lai kopā pagatavotu trīs kārtu vakariņas raidījuma varoņu draugiem, kolēģiem vai ģimenes locekļiem. Pirms ķerties pie ēdienu pagatavošanas, šefpavāri ieradīsies slavenību mājās un izpētīs, ko gaidāmajām vakariņām var atrast viņu ledusskapjos, tikai pēc tam dosies uz veikalu, lai iegādātos iztrūkstošos produktus. Skatītāji varēs smelties iedvesmu un uzzināt daudz ko jaunu, jo gatavošanas laikā šefpavāri dalīsies savos amata noslēpumos, lai ikviens savās mājās varētu pagatavot ēdienu, kas garšo kā restorānā. Vakara noslēgumā pagatavotie ēdieni tiks pasniegti raidījuma varoņu viesiem.
lv
TV3
09:45
Nemīlētie. Nolādētie 7
39. sērijaTims vēlas pietuvināties Laurai, viņa ustāj, ka kādu brīdi nevēlas satikties ar Timu. Morics pasaka Alfrēdam, ka Sandra par Alfrēdu uzrakstījusi iesniegumu policijā. Krabis izstāsta Kārlim, ka ofisā kāds ir bijis, jo no miskastes pazuduši izprintētie materiāli. Krabis pieņem Kārli darbā. Švarcs atrod kopīgu valodu ar Lauru. Sandra Alfrēdam kompensācijā pieprasa lielu naudas summu. Haris piezvana Elīzai, abi satiekas. Haris uzzina, ka gaidāmi dvīņi. Haris vēlas rūpēties par Elīzu un bērniem.
lv
TV3
10:20
Skolotājs 4
Skolotājs Stefans Folmers pēc 10 gadu pārtraukuma ir atgriezies skolā un saprot, ka nekas nebūs tik viegli, kā viņš bija iedomājies. Skolēnus vairāk par mācībām interesē dauzīšanās un jokošanās, un jaunajā skolotājā viņi īpaši nedomā klausīties. Piedevām Stefanam ir vecpuiša un brunču mednieka slava, viņa dzīve un uzvedība īsti neatbilst priekšstatam par kārtīgu skolotāju – viņam patīk uzdzīvot, viņš nemitīgi iekuļas pārpratumos un apkaunojošās situācijās. Kolēģi varbūt pat diezgan pamatoti uzskata, ka viņš no bērniem varētu iemācīties vairāk kā bērni no viņa. Kā tādam iekarot savu vietu starp skolotājiem, kā rast kontaktu ar bērniem? Stefans izmantos neparastu pieeju, liks lietā netradicionālas mācību metodes un galu galā kļūs par īstu ekspertu tieši grūto un sarežģīto bērnu audzināšanā.
lv
TV3
11:20
Mani virtuves noslēpumi 7
Pavisam vienkārši, dažādu profesiju cilvēki, kuru kaislības ir ēdiens un gatavošana, metas aizraujošā piedzīvojumā – pierādīt, ka tieši viņi ir labākie pavāri Austrālijā. Šovā piedalās pāri, kurus dzīvē saista jebkas – viņi ir vīrs un sieva, draugi, kolēģi vai laimīgi šķīrušies –, bet pats galvenais – viņi ir lieliski sastrādājušies virtuvē. Pirmajā šova kārtā katrs no šiem pāriem pie sevis mājās rīko viena vakara restorānu un pasniedz pārējiem šova dalībniekiem un galvenajiem tiesnešiem trīs ēdienus. Nākamajā kārtā komandām tiek doti uzdevumi gatavot dažādos apstākļos dažādiem cilvēkiem, un vājākajiem nākas cīnīties par palikšanu šovā. Un tā līdz pat uzvarai! Šova galvenie tiesneši ir vieni no labākajiem Austrālijas šefpavāriem – Pīts Evans un Manū Fīldels.
lv
TV3
12:40
Īstā vieta, īstais mājoklis 22
Īstā mājokļa meklējumi var sagādāt galvassāpes, taču šo uzdevumu var atvieglot īstie palīgi. Mākleri Fils Spensers un Kirstija Allsopa zina īstos veiksmes noslēpumus, un svarīgākais no tiem – mājas meklējumos jābūt gataviem kompromisam! Apzinādamies, ka cilvēkiem, kuriem viņi palīdz – reizēm pāriem, reizēm veselām ģimenēm – bieži ir ļoti nereālas cerības, abi eksperti jaunā mitekļa meklējumiem pieiet ar lielu atbildību un azartu.Protams, viņi vispirms ņem vērā obligātās prasības: guļamistabu skaitu, cilvēku personības, to, vai iecerētā dzīvesvieta plānota namā ar savu vēsturi vai jaunbūvē... Taču vissvarīgākais vienmēr ir atrašanās vieta, atrašanās vieta, atrašanās vieta! Sākot no izsoļu namiem un nekustamā īpašuma aģentūrām, beidzot ar tīmekļa vietnēm un no mutes mutē nodotām ziņām – šie eksperti nepadosies, līdz nebūs piemeklējuši, viņuprāt, labāko variantu. Vai Filam un Kirstijai izdosies pareizi novērtēt pircēju gaumi? Un galu galā – vai šie mājokļu meklētāji patiešām zina, ko vēlas?
lv
TV3
13:45
Krietnie zagļi 5
5. sērijaKarsējmeiteņu trenere Hetere Kornela lūdz komandas palīdzību pēc tam, kad kāda meitene treniņa laikā gūst nopietnus savainojumus. Savainojuma iemesls ir izpilddirektora Vendija Barana noteiktie nepietiekamie drošības standarti. “Krietno zagļu” komandai ir jāpanāk augstāks drošības līmenis, un, lai to panāktu, viņi nolemj Kongresā ieviest jaunu tiesību aktu un dodas uz Vašingtonu.
lv
TV3
14:45
Neatrisinātās lietas
Pataloganatome Katrīna Štolla un galvenais inspektors Mirko Kīfers šķetina neatrisinātās krimināllietas, tiklīdz tiek iegūti jauni pierādījumi. Viņi cer ne tikai identificēt vainīgo, bet arī palīdzēt bojā gājušo tuviniekiem, jo tikai tad, kad vainīgais būs atrasts un motīvs noskaidrots, cietušā tuvinieki tiks atbrīvoti no mokošās neziņas par notikušo. Tāpat tā ir iespēja rast pierādījumus, ka aizturētie, kuri allaž pastāvējuši par savu nevainību, patiešām tiek attaisnoti. Galu galā nekad nav par vēlu panākt taisnīgumu!
lv
TV3
15:45
Augsta līmeņa intelekts 2
5. sērijaMorgana pēc šķiršanās ar Ludo ir apātiska un nomākta. Viņa dzīvo pie Selīnas un jau divus mēnešus nav bijusi darbā. Lai izrautu draudzeni no depresijas, viņa pamudina Morganu uzņemties tiesneses slepkavības lietu. Morganas prombūtnes laikā policijas iecirknī daudz kas ir noticis, tiesa, nekas tāds, kas viņu īpaši uzmundrinātu. Tikmēr izmeklēšana uzvedina uz pēdām kādam vīrietim, kuram bijis romāns ar tiesnesi. Vai tiesneses nāvē vainojams mīļākais vai arī viņa kļuvusi par noziegumā apsūdzētu jauniešu upuri?
lv
TV3
17:00
Naudas pavēlnieks 3
2. epizodeŠīs nedēļas Naudas pavēlniecei Katrīnei ir 12 gadi. Katrīne ir atraktīva un viņai patīk stilīgi saposties – šķiet, mīļi palūgt mammai un tētim kaut ko iegādāties viņai ir tīrais nieks. Bet vai Katrīnes vecāki arī spēs panākt savu, mīļi palūdzot? Un vai Naudas pavēlniecei izdosies ietaupīt savam sapnim?
lv
TV3
18:00
TV3 Ziņas īsumā
Dienas jaunākie un svarīgākie notikumi īsumā TV3 ziņu žurnālistu veidotās reportāžās.
lv
TV3
18:10
Izcilākās brīvdienu pilsētas
Gardēdis un ceļotājs Gregs Voless dodas kulinārijas tūrē pa dažādām Eiropas pilsētām ideālas nedēļas nogales meklējumos. Gregs iepazīs fantastiskus ēdienus un gatavos kopā ar vietējiem iedzīvotājiem, atklājot Eiropas pilsētu pārsteidzošās tradīcijas un iespaidīgos apskates objektus. Grega aizrautīgais raksturs ved viņu pa maz iepazītām takām, atklājot pilsētu apslēptos dārgakmeņus. Ceļotājs piepildīs savu bērnības sapni un apmeklēs gladiatoru skolu Romā, kļūs par liecinieku pārsteidzošiem akrobātu trikiem unikālā ielu festivālā Barselonā, iepazīs savu māksliniecisko pusi, radot ielu mākslu Berlīnē, un iepazīs dzimtas saknes Amsterdamas slavenajā ziedu tirgū.
lv
TV3
19:10
Bez Tabu
Bez Tabu interesē, kā tautai klājas! Neviens jautājums mums, Bez Tabu, žurnālistiem nešķiet muļķīgs un nav par grūtu! Ar azartu raidījums Bez Tabu ķeras klāt katram jaunam stāstam – palīdzēt, risināt, noskaidrot, atmaskot un iedvesmot, stāstot par mūsu pašu cilvēku talantiem un brīnumspējām!
lv
TV3
20:00
TV3 Ziņas
Svarīgākās ziņas Latvijā, TV3 žurnālistu veidots saturs par notiekošo mūsu valstī un to, kā tas skar katru no mums.
lv
TV3
20:33
Sporta ziņas
Ziņas par svarīgāko un aktuālāko sporta pasaulē.
lv
TV3
20:37
Laika ziņas
lv
TV3
20:45
Degpunktā
Operatīvas kriminālziņas, ziņas par avārijām uz Latvijas ceļiem un cita informācija no diennakts karstāko notikumu epicentra.
lv
TV3
21:15
Kas to būtu domājis?!
Izklaidējošs minēšanas šovs, kur pie naudas tiek skatītāji! Uz šova vadītāja Mārtiņa Spura asprātīgajiem jautājumiem atbildes meklē komandu kapteiņi Sanda Dejus un Kaspars Breidaks, katru nedēļu palīgā aicinot sabiedrībā zināmus cilvēkus, kas gatavi sacensties attapībā. Spēles azartu vēl vairāk veicina naudas balva – par pareizām atbildēm komandas saņem naudas summu, ko uzvarētāju komanda nevis patur sev, bet sadala starp saviem atbalstītājiem auditorijā.
lv
TV3
23:05
Nakts muzejā
Īstā dzīve notiek tikai naktīs – vismaz muzejos. Lerijs par to pārliecinās uz savas ādas, piesakoties par sargu vēstures muzejā, kur viņa maiņas laikā sāk notikt pārsteidzošas lietas – maiju kareivji, Romas gladiatori un kovboji dodas cīņās cits pret citu. Mēģinot iegūt uguni, neandertālietis nodedzina savu apmetni, bet T-rex uzskatāmi atgādina, kādēļ savulaik bijis bīstamākais plēsējs uz zemes.
lv
TV3