STV Pirmā!

STV Pirmā!

Pirmā, īstā, vienīgā televīzija sievietēm! Tu – mīlošā. Tu – sapņojošā. Draudzene. Mamma. Ballīšu dīva. Pasaules izzinātāja. Tu – sieviete. STV Pirmā! ir pirmā televīzija Latvijā, kas radīta tieši Tev. Tavai atpūtai pēc darba dienas, jauniem iedvesmas mirkļiem un godīgai sarunai par dzīvo.

Latvia

TV-guide - torsdag, 04-04-2024

00:15
Bīstamās mājsaimnieces
Brī un Orsons gatavojas doties medusmēnesī, kad Daniela atklāj viņiem, ka gaida Ostina bērnu. Sūzena nes saderināšanās gredzenu pielāgot viņas izmēram un satiek Maiku, kurš mēģina pārdod savu gredzenu. Maiks un Orsons vienojas glabāt viens otra noslēpumus. Toms ieplānojis Linetei romantisku pārsteigumu viņu kāzu jubilejā, bet neglābjami izgāžas.
lv
01:15
Bīstamās mājsaimnieces
Īana vecāki vēlas, lai Sūzena paraksta laulību līgumu, kurš nosaka, ka viņa nesaņems īpašumus vai naudu, ja izšķirsies ar Īanu, tomēr Sūzena tam nepiekrīt. Atklājusi Īana tēva noslēpumu, Sūzena to izmanto savā labā. Linete atrod Tomu sabrukušu uz picērijas grīdas, un atklājas, ka viņš nevarēs strādāt vismaz trīs mēnešus. Īdija mēģina pavedināt Karlosu, un viņai tas izdodas.
lv
02:00
vārds svešiniekam
Brīvas un vientuļas sievietes un vīrieši, kuriem nav izdevies līdz šim atrast savu ideālo otru pusīti, nolēmuši uzdrošināties spert līdz šim neprātīgu soli dzīvē, savas mūža mīlestības meklējumus uzticot ekspertiem. Vai jaunā māmiņa, kurai bagāžā nāk līdzi divi bērni, sieviete bez iepriekšējas attiecību pieredzes un vīrieši, kuri alkst pēc tuvības un ģimenes siltuma, spēs iemīlēties citu cilvēku izraudzītā partnerī, kuru viņi satiks tikai pie altāra? Pāru ceļš, kas sāksies ar maģisko JĀ vārdu svešiniekam, turpināsies medusmēneša garumā, kur mīlniekus gaida kaislības, romantika, strīdi un neskaņas, bet beigu beigās lielā izvēle, kurā izšķirsies pāru turpmākais liktenis.
lv
03:05
Kad viņas satiekas
"Kad viņas satiekas" studijā krāšņi un dzīvespriecīgi viesi ar atklātām un aizkustinošām sarunām. Radio personība Sanda Dejus iedvesmos ar stāstu, ka viņu galīgi nebiedē vecums, gluži pretēji - gadiem ejot, viņa jūtas arvien skaistāka. Viņa būs atklāta sarunā par attiecībām ar vīru un cīņu ar savām bailēm. Savukārt «Ghetto Games» garīgais tēvs Raimonds Elbakjans dalīsies pieredzē par dzīvi starp divām valstīm - Latviju un Gruziju, kas ir viņa sievas dzimtene. Raimondu ar sievu saista lielisks humors, taču viņš atzīst, ka attiecības ir milzu darbs. Raimonds atklās arī dažas īpaši pikantas un emocionālas detaļas no savas dzīves, jo tuvākajā laikā viņu gaida nopietna operācija. Pie Valda Meldera uz pikantu sarunu ieradusies blogere Jana Bruka, kura ir tik brīva savos uzskatos, ka samulsinās pat Valdi.
lv
04:25
Kad viņas satiekas
Ļoti emocionālās sarunās aizritēs otrdienas vakaru satikšanās ar "Kad viņas satiekas" dāmām. Dziedātāja Agnese Rakovska dziļi emocionālā un aizkustinošā sarunā dalīsies stāstos par attiecībām ar vecākiem un viņas dzīvē nozīmīgiem vīriešiem. Tikmēr Olga Kambala atklās, vai seksuālā tuvība bija noteicošais faktors attiecību uzsākšanā ar Kasparu Kambalu. Ints Teterovskis atcerēsies, ka reiz sēdējis vienā vannā ar Dagmāru Leganti. Vai tādas pašas atmiņas ir arī Dagmārai? Skaidrosim arī, vai var saglābt izirušas attiecības.
lv
05:30
JĀ vārds svešiniekam
Brīvas un vientuļas sievietes un vīrieši, kuriem nav izdevies līdz šim atrast savu ideālo otru pusīti, nolēmuši uzdrošināties spert līdz šim neprātīgu soli dzīvē, savas mūža mīlestības meklējumus uzticot ekspertiem. Vai jaunā māmiņa, kurai bagāžā nāk līdzi divi bērni, sieviete bez iepriekšējas attiecību pieredzes un vīrieši, kuri alkst pēc tuvības un ģimenes siltuma, spēs iemīlēties citu cilvēku izraudzītā partnerī, kuru viņi satiks tikai pie altāra? Pāru ceļš, kas sāksies ar maģisko JĀ vārdu svešiniekam, turpināsies medusmēneša garumā, kur mīlniekus gaida kaislības, romantika, strīdi un neskaņas, bet beigu beigās lielā izvēle, kurā izšķirsies pāru turpmākais liktenis.
lv
06:15
Bahāras dzīves līkloči
Bahāra un Sarps dzīvo katrs savā mazajā pasaulītē, kura draud piedzīvot sadursmi. Lai kā Sarps vēlētos pazust no Bahāras dzīves, liktenim ir savi plāni. Kas notiks, kad Doruks, kurš tēti nav saticis vairākus gadus, viņu nejauši ieraudzīs uz ielas? Vai Bahāra noticēs savam dēlam vai tomēr Arifa aizbildinājumiem, ka Doruks sajaucis Sarpu ar kādu citu līdzīgu vīrieti? Cik ilgi vēl ģimene turpinās slēpt patiesību no sievietes? Turpini sekot līdzi Bahāras dzīves līkločiem, kur mīlestība un rūpes satiksies ar intrigām un noslēpumiem!
lv
07:05
Mūžīgais zieds
Nadežda ir talantīga ķīmiķe un sapņo radīt pati savas kosmētikas līdzekļus. Ceļš uz panākumiem darbā nav viegls, bet viss sāk nokārtoties, kad Nadežda satiek Igoru, kurā viņa ir iemīlējusies jau kopš studiju gadiem. Kad dzīve šķiet iegājusi sliedēs gan profesionālajā, gan privātajā jomā, notiek negaidītais… Sapņi brūk, cerības izplēn, bet Nadežda nedomā padoties – viņa cīnīsies un nekad nepadosies! Seriāls par ģimenes saitēm, mīlestību, nodevību un izmisīgu cīņu par laimi.
lv
08:10
Kad viņas satiekas
Dzirkstošie draudzeņu sarunu vakari turpinās! Šova “Kad viņas satiekas” vadītājas Dagmāra Legante-Celmiņa, Liene Stepena un Baiba Vītiņa arī šajā sezonā aicinās ciemos sabiedrībā zināmas, spilgtas un interesantas personības, lai pačalotu par visu, kas dāmām svarīgs – attiecībām, modi, iepirkšanos un, protams, vīriešiem. Šīs sezonas jaunums – dāmas uz dzirkstošām sarunām tiksies biežāk, jau četras reizes nedēļā – katru vakaru no pirmdienas līdz ceturtdienai! Tas nozīmē vēl vairāk viesu, vairāk sarunu, vairāk dzirkstošu pārsteigumu! Tāpat kā iepriekš, dāmām pievienosies Andris Bulis, kurš uz sarunu aicinās vīriešu kārtas pārstāvjus, lai apspriestu sievietēm saistošas tēmas un izteiktu savu skatījumu par sieviešu izvēlēm.
lv
08:55
90 dienas saderinājušies
Viņi ir iepazinušies un iemīlējušies, tomēr mīlētājus šķir attālums un valstu robežas. Viens no mīlniekiem dzīvo ASV, kamēr otrs kādā tālā zemē. Kā uzzināt, vai viņiem ir iespējama kopīga nākotne? Palīgā nāk šovs “90 dienas saderinājušies” – tas palīdz mīlētājiem satikties un 3 mēnešus dzīvot kopā, lai izlemtu viņi precēsies vai tomēr nē? Vai 90 mēneši ir pietiekami, lai saprastu jūtu patiesumu? Varbūt viens no mīlniekiem izmanto otru tikai, lai iekļūtu ASV? Ko par iecerēto teiks draugi un ģimene?
lv
09:55
Bīstamās mājsaimnieces
Toms ir neapmierināts, kā Linete vada picēriju, kamēr viņš nav spējīgs strādāt. Īdija un Karloss nolemj spert nākamo soli savās attiecībās. Viktors atzīstas, ka ir iemīlējies Gabrielā. Kad Īans saprot, ka Maiks būs vienmēr tuvumā, viņš ar Sūzenu apsver iespēju pārvākties uz Londonu. Kad viņu automašīna iekļūst autoavārijā, abus izglābj Maiks. Sūzena sāk šaubīties par savu jūtu stiprumu pret Īanu.
lv
10:55
Bīstamās mājsaimnieces
Starp Sūzenu, Īanu un Maiku izceļas strīds, kas beidzas ar to, ka Sūzena atsauc saderināšanos, jo uzzina, ka abi vīrieši spēlējuši pokeru uz viņu. Tomam par nepatiku Linete nolemj picērijas ēdienkartē iekļaut Rika receptes. Viktors tiek šantažēts ar seksa video ar Gabrielu. To uzzinājusi, Gabriela presei pasaka, ka viņi ir saderinājušies. Īdija un Karloss slēpj no visiem savas attiecības, bet Īdija uzzina, ka Karloss ir joprojām iemīlējies Gabrielā.
lv
11:55
Supermammas
Cik pasaulē mammu, tik arī viedokļu par to, kā audzināt bērnus, kā veidot attiecības ar vīru, kā vadīt saimniecību! Ukraiņu psihologs un attiecību eksperts Dmitrijs Karpačovs šovā “Supermammas” meklēs ideālo mammu. Četras dažādas mammas iepazīstas, apciemo viena otru, izrāda savas mājas, iepazīstina ar savu dzīvi, pienākumiem, atbildību sadalījumu, mājas kārtību un bērnu audzināšanas principiem. Pašas mammas vērtē viena otru, savus komentārus un skatu no malas sniedz Dmitrijs Karpačovs, lai nedēļas beigās noskaidrotu – kura no mammām ir pelnījusi Supermammas godu?
lv
13:05
Slavenības. Bez filtra
Jaunajā gadā un jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā turpināsim sekot slavenību attiecībām un ģimenes dzīvei. Šovā joprojām redzēsim jau labi iepazīto, iemīļoto un visnotaļ spilgto Magoni, kā arī iepazīsim tikpat krāšņus jaunpienācējus, kas ļaus ieskatīties savā dzīvē un ikdienā – viena no tiem būs valdzinošā dziedātāja un influencere Liene Ušakova! Katrīne Vasiļevska turpinās apciemot dažādus Latvijā pazīstamus cilvēkus savā rubrikā “Kas karsts”, lai noskaidrotu, kas jauns viņu dzīvēs! Tiekamies jaunajā gadā, jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā!
lv
14:05
Grēku pilsēta Kabo
Tikai pāris stundas pēc sapņu kāzām ar mīļoto Alehandro Sofijas cerības un plāni sabirst pīšļos – Alehandro dodas biznesa darīšanās un iet bojā aviokatastrofā. Satriekta Sofija dodas uz Kabo satikt sava nu jau mirušā vīra ģimeni. Par lielu pārsteigumu grēku pilsētā viņa satiek Alehandro, taču tas nav vīrietis, kurā viņa iemīlējās. Tas ir viņas vīra brālis Eduardo, kurš īstenojis viltīgu shēmu, lai mantotu vecāku īpašumus, bet lidmašīnas katastrofā bojā gājušais ir viņa brālis. Sofija atsakās iesaistīties Eduardo shēmās, taču visu vēl vairāk sarežģī īstā Alehandro parādīšanās – izrādās, viņš ir sveiks un vesels un ir pārsteigts satikt sievu, kuru nespēj atcerēties. Kā beigsies šis nodevības un pārsteigumu pilnai farss? Galvenajās lomās: Barbara de Rehila, Matiass Novoa, Eva Sedenjo
lv
15:05
Grēku pilsēta Kabo
Tikai pāris stundas pēc sapņu kāzām ar mīļoto Alehandro Sofijas cerības un plāni sabirst pīšļos – Alehandro dodas biznesa darīšanās un iet bojā aviokatastrofā. Satriekta Sofija dodas uz Kabo satikt sava nu jau mirušā vīra ģimeni. Par lielu pārsteigumu grēku pilsētā viņa satiek Alehandro, taču tas nav vīrietis, kurā viņa iemīlējās. Tas ir viņas vīra brālis Eduardo, kurš īstenojis viltīgu shēmu, lai mantotu vecāku īpašumus, bet lidmašīnas katastrofā bojā gājušais ir viņa brālis. Sofija atsakās iesaistīties Eduardo shēmās, taču visu vēl vairāk sarežģī īstā Alehandro parādīšanās – izrādās, viņš ir sveiks un vesels un ir pārsteigts satikt sievu, kuru nespēj atcerēties. Kā beigsies šis nodevības un pārsteigumu pilnai farss? Galvenajās lomās: Barbara de Rehila, Matiass Novoa, Eva Sedenjo
lv
16:05
Liktenīgā vēstule
Alanuras sirdi reiz salauza viņas pirmais iemīļotais. Saņēmusi no viņa šķiršanās vēstuli, Alanura nocietināja savu sirdi. Viņa apprecējās ar vīrieti, kuru viņai izvēlējās tēvs, stingri audzina divas meitas un savu dzīvi vada bez kaislības un mīlestības. Nu pienākusi diena, kad viņas meita Asli ir iemīlējusies jaunā puisī Mehmetā, kurš izrādās Alanuras pirmās mīlestības Zijas dēls. Alanura nedomā šīs attiecības atbalstīt, arī Zija ir pret tām, tomēr jaunieši ir cieši nolēmuši nepadoties. Attiecību karuseļos un intrigās uzpeld arī seni noslēpumi – vai atvadu vēstuli Alanurai vispār toreiz rakstīja Zija? Galvenajās lomās: Nurgula Jesilčaja, Selims Bairaktars, Emre Kivilčims, Benu Jildirimlara
lv
17:10
Slavenības. Bez filtra
Jaunajā gadā un jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā turpināsim sekot slavenību attiecībām un ģimenes dzīvei. Šovā joprojām redzēsim jau labi iepazīto, iemīļoto un visnotaļ spilgto Magoni, kā arī iepazīsim tikpat krāšņus jaunpienācējus, kas ļaus ieskatīties savā dzīvē un ikdienā – viena no tiem būs valdzinošā dziedātāja un influencere Liene Ušakova! Katrīne Vasiļevska turpinās apciemot dažādus Latvijā pazīstamus cilvēkus savā rubrikā “Kas karsts”, lai noskaidrotu, kas jauns viņu dzīvēs! Tiekamies jaunajā gadā, jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā!
lv
18:10
Supermammas
Cik pasaulē mammu, tik arī viedokļu par to, kā audzināt bērnus, kā veidot attiecības ar vīru, kā vadīt saimniecību! Ukraiņu psihologs un attiecību eksperts Dmitrijs Karpačovs šovā “Supermammas” meklēs ideālo mammu. Četras dažādas mammas iepazīstas, apciemo viena otru, izrāda savas mājas, iepazīstina ar savu dzīvi, pienākumiem, atbildību sadalījumu, mājas kārtību un bērnu audzināšanas principiem. Pašas mammas vērtē viena otru, savus komentārus un skatu no malas sniedz Dmitrijs Karpačovs, lai nedēļas beigās noskaidrotu – kura no mammām ir pelnījusi Supermammas godu?
lv
19:20
90 dienas saderinājušies
Viņi ir iepazinušies un iemīlējušies, tomēr mīlētājus šķir attālums un valstu robežas. Viens no mīlniekiem dzīvo ASV, kamēr otrs kādā tālā zemē. Kā uzzināt, vai viņiem ir iespējama kopīga nākotne? Palīgā nāk šovs “90 dienas saderinājušies” – tas palīdz mīlētājiem satikties un 3 mēnešus dzīvot kopā, lai izlemtu viņi precēsies vai tomēr nē? Vai 90 mēneši ir pietiekami, lai saprastu jūtu patiesumu? Varbūt viens no mīlniekiem izmanto otru tikai, lai iekļūtu ASV? Ko par iecerēto teiks draugi un ģimene?
lv
20:20
Kad viņas satiekas
Dzirkstošie draudzeņu sarunu vakari turpinās! Šova “Kad viņas satiekas” vadītājas Dagmāra Legante-Celmiņa, Liene Stepena un Baiba Vītiņa arī šajā sezonā aicinās ciemos sabiedrībā zināmas, spilgtas un interesantas personības, lai pačalotu par visu, kas dāmām svarīgs – attiecībām, modi, iepirkšanos un, protams, vīriešiem. Šīs sezonas jaunums – dāmas uz dzirkstošām sarunām tiksies biežāk, jau četras reizes nedēļā – katru vakaru no pirmdienas līdz ceturtdienai! Tas nozīmē vēl vairāk viesu, vairāk sarunu, vairāk dzirkstošu pārsteigumu! Tāpat kā iepriekš, dāmām pievienosies Andris Bulis, kurš uz sarunu aicinās vīriešu kārtas pārstāvjus, lai apspriestu sievietēm saistošas tēmas un izteiktu savu skatījumu par sieviešu izvēlēm.
lv
21:10
Slavenības. Bez filtra
Jaunajā gadā un jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā turpināsim sekot slavenību attiecībām un ģimenes dzīvei. Šovā joprojām redzēsim jau labi iepazīto, iemīļoto un visnotaļ spilgto Magoni, kā arī iepazīsim tikpat krāšņus jaunpienācējus, kas ļaus ieskatīties savā dzīvē un ikdienā – viena no tiem būs valdzinošā dziedātāja un influencere Liene Ušakova! Katrīne Vasiļevska turpinās apciemot dažādus Latvijā pazīstamus cilvēkus savā rubrikā “Kas karsts”, lai noskaidrotu, kas jauns viņu dzīvēs! Tiekamies jaunajā gadā, jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā!
lv
22:15
Pieķertās
Patiesi stāsti par sievietēm – mātēm, sievām un mīļākajām, mediķēm un sekretārēm, par biznesmenēm un mājsaimniecēm, par noziedzniecēm, kuras visas vieno viena lieta – viņas tika pieķertas. Kas mudina sievieti izdarīt slepkavību? Kurš ir tas brīdis, kad viņa pieņem šādu lēmumu? Katrs raidījums seko vienam noziegumam – slepkavībai vai slepkavības mēģinājumam, kuru paveikusi vai kura iniciatore bijusi sieviete. Noziedznieces un upura ģimene, draugi un paziņas dalās atmiņās par notikušo, izmeklētāji atklāj izmeklēšanas detaļas – kā un kāpēc notika noziegums.
lv
23:15
Likums un Kārtība: Ņujorka
Ņujorkas policijas 16. iecirknī izveidota īpaša izmeklēšanas vienības, kas tiek piesaistīta gadījumos, kad noticis seksuāla rakstura noziegums vai arī cietušais ir bērns, seniors vai cilvēks ar īpašām vajadzībām. Vienības vadošie detektīvi ir Eliots Stablers un Olīvija Bensone. Eliots ir pieredzējis izmeklētājs, kurš savā dzīvē redzējis daudz ko, tāpēc cenšas pasargāt ģimeni no visa ļaunā. Olīvija vienībai pievienojusies, jo pati bērnībā piedzīvojusi seksuālu izmantošanu, tāpēc izprot šādus noziegumus labāk. Kopā ar savu uzticamo komandu abi izmeklētāji dzen pēdas ļaundariem, lai Ņujorkas ielas būtu drošākas. Galvenajās lomās: Mariska Hargitaja, Kristofers Meloni, Ričards Belzers.
lv

TV-guide - fredag, 05-04-2024

00:15
Bīstamās mājsaimnieces
Toms ir neapmierināts, kā Linete vada picēriju, kamēr viņš nav spējīgs strādāt. Īdija un Karloss nolemj spert nākamo soli savās attiecībās. Viktors atzīstas, ka ir iemīlējies Gabrielā. Kad Īans saprot, ka Maiks būs vienmēr tuvumā, viņš ar Sūzenu apsver iespēju pārvākties uz Londonu. Kad viņu automašīna iekļūst autoavārijā, abus izglābj Maiks. Sūzena sāk šaubīties par savu jūtu stiprumu pret Īanu.
lv
01:15
Bīstamās mājsaimnieces
Starp Sūzenu, Īanu un Maiku izceļas strīds, kas beidzas ar to, ka Sūzena atsauc saderināšanos, jo uzzina, ka abi vīrieši spēlējuši pokeru uz viņu. Tomam par nepatiku Linete nolemj picērijas ēdienkartē iekļaut Rika receptes. Viktors tiek šantažēts ar seksa video ar Gabrielu. To uzzinājusi, Gabriela presei pasaka, ka viņi ir saderinājušies. Īdija un Karloss slēpj no visiem savas attiecības, bet Īdija uzzina, ka Karloss ir joprojām iemīlējies Gabrielā.
lv
02:00
JĀ vārds svešiniekam
Brīvas un vientuļas sievietes un vīrieši, kuriem nav izdevies līdz šim atrast savu ideālo otru pusīti, nolēmuši uzdrošināties spert līdz šim neprātīgu soli dzīvē, savas mūža mīlestības meklējumus uzticot ekspertiem. Vai jaunā māmiņa, kurai bagāžā nāk līdzi divi bērni, sieviete bez iepriekšējas attiecību pieredzes un vīrieši, kuri alkst pēc tuvības un ģimenes siltuma, spēs iemīlēties citu cilvēku izraudzītā partnerī, kuru viņi satiks tikai pie altāra? Pāru ceļš, kas sāksies ar maģisko JĀ vārdu svešiniekam, turpināsies medusmēneša garumā, kur mīlniekus gaida kaislības, romantika, strīdi un neskaņas, bet beigu beigās lielā izvēle, kurā izšķirsies pāru turpmākais liktenis.
lv
03:05
Kad viņas satiekas
Šoreiz satiksim ļoti skaistus un iedvesmojošus viesus ar interesantiem dzīvesstāstiem. TV personība un uztura speciāliste Anna Rozīte atklātā sarunā stāstīs par savas dzīves skaistākajiem un skumjākajiem mirkļiem. Ļoti aizkustinoši Anna dalīsies stāstā par ne tik viegliem savas bērnības mirkļiem un atklās ļoti romantisku savu bildināšanas stāstu. Vai viegli pieņemt vīra bērnus un kur smelties veselīga uztura padomus? Valdis Melderis satiksies ar šarmanto žurnālisti un uzņēmēju Unu Ulmi, kura nupat iestūrējusi laulības ostā. Šī ir pirmā Unas TV intervija pēc kāzām. Iztaisnot muguriņas un uzfrišināt savu asprātību liks politiķis un uzņēmējs Māris Gulbis, kurš pārsteigs ar savu atklātību, runājot par savām attiecībām, atzīstot arī savas kļūdas un nožēlas. Kas izjauca Māra Gulbja laulību un vai Māris šobrīd ir attiecībās?
lv
04:25
Kad viņas satiekas
"Kad viņas satiekas" studijā satiksies sen nesatikti viesi. Trenere un dejotāja Aleksandra Kurusova ar savu enerģiju un sirsnīgajiem smiekliem ienesīs studijā patiesu satikšanās prieku. Aleksandra atcerēsies dejošanas šovu aizkulises un atklātāk kā jebkad padalīsies savā attiecību pieredzē. Reiz Aleksandra pieķēra savu bijušo draugu krāpšanā un atriebās viņam neparastā veidā. Bijušais Jaunā Rīgas teātra aktieris Ģirts Krūmiņš atklās iemeslu, kāpēc izlēmis aiziet no teātra un kā tagad dzīvo Kuldīgā. Ģirta dzīve pilnībā sagriezusies kājām gaisā, jo viņš izšķīries arī no sava dzīvesbiedra. Dziedātāja Elīna Gluzunova atklās, kā ir skūpstīties ar bārā satiktu svešinieku, melnādainu vīrieti, un kādēļ tomēr atkal sagājusi kopā ar savu vīru.
lv
06:15
Bahāras dzīves līkloči
Bahāra un Sarps dzīvo katrs savā mazajā pasaulītē, kura draud piedzīvot sadursmi. Lai kā Sarps vēlētos pazust no Bahāras dzīves, liktenim ir savi plāni. Kas notiks, kad Doruks, kurš tēti nav saticis vairākus gadus, viņu nejauši ieraudzīs uz ielas? Vai Bahāra noticēs savam dēlam vai tomēr Arifa aizbildinājumiem, ka Doruks sajaucis Sarpu ar kādu citu līdzīgu vīrieti? Cik ilgi vēl ģimene turpinās slēpt patiesību no sievietes? Turpini sekot līdzi Bahāras dzīves līkločiem, kur mīlestība un rūpes satiksies ar intrigām un noslēpumiem!
lv
07:05
Mūžīgais zieds
Nadežda ir talantīga ķīmiķe un sapņo radīt pati savas kosmētikas līdzekļus. Ceļš uz panākumiem darbā nav viegls, bet viss sāk nokārtoties, kad Nadežda satiek Igoru, kurā viņa ir iemīlējusies jau kopš studiju gadiem. Kad dzīve šķiet iegājusi sliedēs gan profesionālajā, gan privātajā jomā, notiek negaidītais… Sapņi brūk, cerības izplēn, bet Nadežda nedomā padoties – viņa cīnīsies un nekad nepadosies! Seriāls par ģimenes saitēm, mīlestību, nodevību un izmisīgu cīņu par laimi.
lv
08:00
Stila patruļa
Kašers ar Ēriku Salacgrīvā pieķer dzīvespriecīgo Kristīni. Kristīne savas dzīves laikā 3 reizes ir zaudējusi 30 kilogramus un šoriez apņēmusies, ka tas ir uz visiem laikiem. Kristīne ir ne vien sieva savam vīram, bet ir arī māmiņa un ikdienas skrējienā ne vienmēr pievēršas savai garderbei. Kašers parādīs, kā jāmaina Kristīnes garderobe, izceļot jauno figūru, bet Jana Kozlova ar Kristīni Laizāni studijā darīs brīnumus, parādot grima un frizūras knifiņus. Kristīne būs ļoti saviļņota par gala rezultātu, taču ko par to teiks viņas viesi?
lv
08:55
90 dienas saderinājušies
Viņi ir iepazinušies un iemīlējušies, tomēr mīlētājus šķir attālums un valstu robežas. Viens no mīlniekiem dzīvo ASV, kamēr otrs kādā tālā zemē. Kā uzzināt, vai viņiem ir iespējama kopīga nākotne? Palīgā nāk šovs “90 dienas saderinājušies” – tas palīdz mīlētājiem satikties un 3 mēnešus dzīvot kopā, lai izlemtu viņi precēsies vai tomēr nē? Vai 90 mēneši ir pietiekami, lai saprastu jūtu patiesumu? Varbūt viens no mīlniekiem izmanto otru tikai, lai iekļūtu ASV? Ko par iecerēto teiks draugi un ģimene?
lv
09:55
Bīstamās mājsaimnieces
Gabriela ir sarūgtināta, uzzinājusi, ka Īdijai ir attiecības ar Karlosu. Viņa pieprasa, lai Sūzena un Linete novērstos no Īdijas, tomēr drīz vien saprot, ka Karloss joprojām mīl viņu un attiecības ar Īdiju neuztver nopietni. Sūzena joprojām mokās un nevar izvēlēties starp Maiku un Īanu, bet saņem atraidījumu no abiem. Linete melo Tomam, lai pavadītu laiku kopā ar Riku.
lv
10:55
Bīstamās mājsaimnieces
Sūzena seko Maikam un apmaldās mežā. Pēc laupīšanas, kuras laikā Riks un Linete tika ieslēgti picērijas saldētavā, Toms cenšas piespiest Riku pamest darbu, taču Riks atsakās. Linete tomēr atlaiž Riku, kad viņš atzīstas savās jūtās. Īdija nolemj cīnīties par Travera aprūpes tiesībām, lai paturētu Karlosu sev tuvumā, tomēr Karloss pierunā viņu mainīt domas. Gabriela nonāk konfliktā ar policistu.
lv
11:55
Supermammas
Cik pasaulē mammu, tik arī viedokļu par to, kā audzināt bērnus, kā veidot attiecības ar vīru, kā vadīt saimniecību! Ukraiņu psihologs un attiecību eksperts Dmitrijs Karpačovs šovā “Supermammas” meklēs ideālo mammu. Četras dažādas mammas iepazīstas, apciemo viena otru, izrāda savas mājas, iepazīstina ar savu dzīvi, pienākumiem, atbildību sadalījumu, mājas kārtību un bērnu audzināšanas principiem. Pašas mammas vērtē viena otru, savus komentārus un skatu no malas sniedz Dmitrijs Karpačovs, lai nedēļas beigās noskaidrotu – kura no mammām ir pelnījusi Supermammas godu?
lv
13:15
Kristīnes Virsnītes sarunas
Kristīnes saruna ar Baibu Sipenieci - Gavari ne tikai aizraus un izklaidēs, bet arī mudinās domāt par to, kas ir mūsu īstās vērtības un kā neapjukt tajā, ko īsti vēlamies, un kas tad ir tas, kas mums patiesībā ir vajadzīgs. Drosme būt pašai - ko tas īsti nozīmē, dzīvot tā, kā tu pati vēlies un vai tas var izdoties ikvienai no mums? Kā neļauties tam, ko par tevi domā vai saka citi? Ko cilvēks iegūst, esot atpazīstams, un kāda cena par to ir jāmaksā? Par to visu uzzini sarunā ar talantīgo TV un radio personību Baibu!
lv
14:05
Grēku pilsēta Kabo
Tikai pāris stundas pēc sapņu kāzām ar mīļoto Alehandro Sofijas cerības un plāni sabirst pīšļos – Alehandro dodas biznesa darīšanās un iet bojā aviokatastrofā. Satriekta Sofija dodas uz Kabo satikt sava nu jau mirušā vīra ģimeni. Par lielu pārsteigumu grēku pilsētā viņa satiek Alehandro, taču tas nav vīrietis, kurā viņa iemīlējās. Tas ir viņas vīra brālis Eduardo, kurš īstenojis viltīgu shēmu, lai mantotu vecāku īpašumus, bet lidmašīnas katastrofā bojā gājušais ir viņa brālis. Sofija atsakās iesaistīties Eduardo shēmās, taču visu vēl vairāk sarežģī īstā Alehandro parādīšanās – izrādās, viņš ir sveiks un vesels un ir pārsteigts satikt sievu, kuru nespēj atcerēties. Kā beigsies šis nodevības un pārsteigumu pilnai farss? Galvenajās lomās: Barbara de Rehila, Matiass Novoa, Eva Sedenjo
lv
15:05
Grēku pilsēta Kabo
Tikai pāris stundas pēc sapņu kāzām ar mīļoto Alehandro Sofijas cerības un plāni sabirst pīšļos – Alehandro dodas biznesa darīšanās un iet bojā aviokatastrofā. Satriekta Sofija dodas uz Kabo satikt sava nu jau mirušā vīra ģimeni. Par lielu pārsteigumu grēku pilsētā viņa satiek Alehandro, taču tas nav vīrietis, kurā viņa iemīlējās. Tas ir viņas vīra brālis Eduardo, kurš īstenojis viltīgu shēmu, lai mantotu vecāku īpašumus, bet lidmašīnas katastrofā bojā gājušais ir viņa brālis. Sofija atsakās iesaistīties Eduardo shēmās, taču visu vēl vairāk sarežģī īstā Alehandro parādīšanās – izrādās, viņš ir sveiks un vesels un ir pārsteigts satikt sievu, kuru nespēj atcerēties. Kā beigsies šis nodevības un pārsteigumu pilnai farss? Galvenajās lomās: Barbara de Rehila, Matiass Novoa, Eva Sedenjo
lv
16:05
Liktenīgā vēstule
Alanuras sirdi reiz salauza viņas pirmais iemīļotais. Saņēmusi no viņa šķiršanās vēstuli, Alanura nocietināja savu sirdi. Viņa apprecējās ar vīrieti, kuru viņai izvēlējās tēvs, stingri audzina divas meitas un savu dzīvi vada bez kaislības un mīlestības. Nu pienākusi diena, kad viņas meita Asli ir iemīlējusies jaunā puisī Mehmetā, kurš izrādās Alanuras pirmās mīlestības Zijas dēls. Alanura nedomā šīs attiecības atbalstīt, arī Zija ir pret tām, tomēr jaunieši ir cieši nolēmuši nepadoties. Attiecību karuseļos un intrigās uzpeld arī seni noslēpumi – vai atvadu vēstuli Alanurai vispār toreiz rakstīja Zija? Galvenajās lomās: Nurgula Jesilčaja, Selims Bairaktars, Emre Kivilčims, Benu Jildirimlara
lv
17:10
Stila patruļa
Kašers ar Ēriku Salacgrīvā pieķer dzīvespriecīgo Kristīni. Kristīne savas dzīves laikā 3 reizes ir zaudējusi 30 kilogramus un šoriez apņēmusies, ka tas ir uz visiem laikiem. Kristīne ir ne vien sieva savam vīram, bet ir arī māmiņa un ikdienas skrējienā ne vienmēr pievēršas savai garderbei. Kašers parādīs, kā jāmaina Kristīnes garderobe, izceļot jauno figūru, bet Jana Kozlova ar Kristīni Laizāni studijā darīs brīnumus, parādot grima un frizūras knifiņus. Kristīne būs ļoti saviļņota par gala rezultātu, taču ko par to teiks viņas viesi?
lv
18:10
Supermammas
Cik pasaulē mammu, tik arī viedokļu par to, kā audzināt bērnus, kā veidot attiecības ar vīru, kā vadīt saimniecību! Ukraiņu psihologs un attiecību eksperts Dmitrijs Karpačovs šovā “Supermammas” meklēs ideālo mammu. Četras dažādas mammas iepazīstas, apciemo viena otru, izrāda savas mājas, iepazīstina ar savu dzīvi, pienākumiem, atbildību sadalījumu, mājas kārtību un bērnu audzināšanas principiem. Pašas mammas vērtē viena otru, savus komentārus un skatu no malas sniedz Dmitrijs Karpačovs, lai nedēļas beigās noskaidrotu – kura no mammām ir pelnījusi Supermammas godu?
lv
19:20
90 dienas saderinājušies
Viņi ir iepazinušies un iemīlējušies, tomēr mīlētājus šķir attālums un valstu robežas. Viens no mīlniekiem dzīvo ASV, kamēr otrs kādā tālā zemē. Kā uzzināt, vai viņiem ir iespējama kopīga nākotne? Palīgā nāk šovs “90 dienas saderinājušies” – tas palīdz mīlētājiem satikties un 3 mēnešus dzīvot kopā, lai izlemtu viņi precēsies vai tomēr nē? Vai 90 mēneši ir pietiekami, lai saprastu jūtu patiesumu? Varbūt viens no mīlniekiem izmanto otru tikai, lai iekļūtu ASV? Ko par iecerēto teiks draugi un ģimene?
lv
20:30
40 dienas 40 naktis +++
Pēc sāpīgas šķiršanās no draudzenes Nikolas Mets nespēj rast mieru, un viņam rodas grūtības uzsākt seksuālas attiecības ar citām sievietēm. Lai tiktu galā ar šo problēmu, Mets pieņem stingru lēmumu – viņš 40 dienas ievēros celibātu, izvairoties no jebkāda seksuāla kairinājuma. Viņam nav ne jausmas, cik grūti tas būs… Īpaši, kad jau pirmajā celibāta dienā veļas mazgātuvē viņš iepazīsies ar Ēriku, kura izrādīsies viņa sapņu meitene. Galvenajās lomās: Džošs Harnets, Šenina Sosamone, Paulo Kostanzo
lv
22:30
Mīla kemperī
Jaunieši metas izaicinošā mīlas spēlē un dodas ceļojumā cauri visai Eiropai. Tā galvenais mērķis – atrast savu otro pusīti, lai, nokļūstot galamērķī baudītu medusmēneša cienīgu atpūtu! Jāpiebilst, ka balva ir viena, bet mīlai atvērto siržu krietni vairāk... Tāpēc tam, kurš "izrādīsies lieks" un nebūs atradis sev pāri, nāksies doties mājup. Romantiski randiņi, intrigas, negaidīti pavērsieni un visam pa vidu – kaislīgas attiecības un piedzīvojumi realitātes šovā "Mīla kemperī".
lv
23:40
Bīstamās mājsaimnieces
Gabriela ir sarūgtināta, uzzinājusi, ka Īdijai ir attiecības ar Karlosu. Viņa pieprasa, lai Sūzena un Linete novērstos no Īdijas, tomēr drīz vien saprot, ka Karloss joprojām mīl viņu un attiecības ar Īdiju neuztver nopietni. Sūzena joprojām mokās un nevar izvēlēties starp Maiku un Īanu, bet saņem atraidījumu no abiem. Linete melo Tomam, lai pavadītu laiku kopā ar Riku.
lv