CineStar TV PREMIERE 1

CineStar TV PREMIERE 1

CineStar TV Channels grupa je 7 specijaliziranih filmskih kanala koji emitiraju najbolje filmove i serije, holivudske kino hitove, animirane filmove, kao i najgledanije europske i regionalne filmove. Doživite najzabavnije i najbolje iskustvo iz udobnosti vlastitog doma!

Croatia

TV-guide - torsdag, 23-05-2024

01:35
Dragged Across Concrete
Nakon što dva policajca budu suspendirana s dužnosti, morat će zaviriti dublje u podzemni svijet kriminala kako bi zadovoljili svoju pravdu. Film Dragged Across Concrete prati dva policijska detektiva koji se nalaze u stanju mirovanja. Oni su izbačeni s dužnosti jer su njihove snimke oštrih taktika procurile u javnost. S malo novca i bez velikih mogućnosti, ogorčeni policajci osuđeni su na ulazak u podzemni svijet kriminala te tamo pronalaze odgovore za koje i sami nisu očekivali da će ih pronaći.
hr
04:18
KOLAŽ PROGRAM
hr
08:00
Bfg, The
BFG je uzbudljiva priča o desetogodišnjoj djevojčici Sophie iz Londona i misterioznom divu koji je upoznaje sa čudnovatim i opasnim svijetom divova. Film je temeljen na knjizi „BFG”, slavnog Roalda Dahla, koja je objavljena 1982. godine i od tada oduševljava čitatelje svih uzrasta. Knjiga, za koju je ilustracije napravio Quentin Blake, prethodno je adaptirana kao animirani film za britansku televiziju 1989. godine. Nova adaptacija ujedinila je ponovno Spielberga i scenaristicu neponovljivog E.T.-a, Melissu Mathison. U ulozi djevojčice, Sophie ćemo gledati Ruby Barnhill, a ulogu dobroćudnog diva dobio je Mark Rylance. Ostale uloge tumače Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement i Penelope Wilton.
hr
10:10
Sanctuary Tales: Wishmas Tree
U skrivenom su gradu njegovi građani davno sklopili pakt o suživotu u harmoniji, ali mlada oposumka Karla sanja o avanturi izvan zidina grada. Na ceremoniji koja se odvija svake godine, ona ubere posljednje sjeme s mitskog Stabla želja, koje nekako pokreće apokaliptičnu ledenu oluju. Sljedećeg jutra se budi u svom gradu koji je prekriven snijegom, a svim stanovnicima zaprijeti opasnost. Karla će imati jako malo vremena kako bi ispravila svoju pogrešku i spasila svoj grad i njegove stanovnike.
hr
11:45
Way Back, The
Koristeći noćnu mećavu kao zaklon, sedam zatvorenika uhvaćenih u Staljinovu vladavinu terora bježe iz sovjetskog Gulaga 1940. godine. Sada su slobodni i gotovo sigurno mrtvi ljudi, jer malo je vjerojatno da će pronaći sklonište, a područje koje moraju prijeći nemilosrdno je. S malo hrane i opreme i bez ikakvoga znanja o tome gdje se nalaze ili kamo idu, kreću na putovanje koje će biti prožeto nezamislivim teškoćama i dramom. Gonjeni primitivnim, životinjskim instinktima za preživljavanjem i strahom, oslanjajući se na svoje ljudske osobine samilosti i povjerenja, proživljavaju duboka, mračna, tjeskobna i ekstatična iskustva koja ih zauvijek mijenjaju. Cijelim se putem drže jednoga pravila – nastavi dalje, nastavi dalje, nastavi dalje…
hr
14:05
Lamborghini
Film se temelji na biografiji Ferruccia Lamborghinija i ocrtava dug život slavnog poduzetnika od proizvodnje traktora na početku njegove karijere, preko proizvodnje vojnih vozila tijekom Drugog svjetskog rata, a zatim na projektiranje i proizvodnju legendarnih Lamborghini luksuznih sportskih automobila koji su u konačnici definirali njegovu ostavštinu. Jedan od najbogatijih ljudi u Italiji, Lamborghini je imao drugačiji automobil za svaki dan u tjednu i bio je poznat po svojoj ljubavi prema stilu života slavnih.
hr
15:50
Little Buddha
Lama Norbu dolazi u Seattle u potrazi za reinkarnacijom svog umrlog učitelja, Lama Dorje. Potraga ga vodi do mladog Jessea Conrada, Raju, mladića iz Kathmandua i mlade Indijske iz bogate obitelji. Zajedno, oni putuju u Butan, gdje svi troje moraju proći testove da bi se dokazalo koji je od njih prava reinkarnacija Siddharte, poznatijeg pod nazivom Buddha…
hr
18:15
Serial (Bad) Weddings 3
Claude i Marie Verneuil uskoro će proslaviti 40. godišnjicu braka. Za tu su priliku njihove četiri kćeri – Isabelle, Odile, Ségolène i Laure – odlučile organizirati veliku zabavu iznenađenja u njihovoj obiteljskoj kući u Chinonu. Claude i Marie još uvijek teško podnose brakove svojih kćeri s muškarcima različitog porijekla i vjere pa im poziv i svih njihovih roditelja na obiteljsku zabavu nije baš najbolje sjelo.
hr
20:00
Freelance
Akcijska komedija u kojoj je bivšem agentu specijalnih postrojbi dosadio njegov novi posao i žudi za adrenalinom pa se odlučuje odraditi još jedan zadatak koji ga vraća u akciju. Želju mu ispunjava šef ponudivši mu posao tjelesnog čuvara novinarke Claire Wellington koja slavu traži kroz intervjuiranje Juana Venegasa, životopisnog predsjednika Paldonije.
hr
21:55
Dangerous Waters
Rose sa svojom majkom Almom teško živi u malom gradu na Floridi. Napokon im dobro krene kad Alma upozna svog novog dečka, poslovnog čovjeka Dereka. Odmor na jedrenju krene po zlu kad kći tinejdžerica otkrije mračnu prošlost novoga momka svoje majke.
hr
23:45
Black Demon
Idilični obiteljski odmor naftnog magnata Paula Sturgesa (Lucas) pretvori se u noćnu moru kada se iz dubina oceana pojavi masivni megalodon poznat po imenu: Crni demon, koji je spreman učiniti sve kako bi zaštitio svoj teritorij. Nasukani i pod stalnim napadima, Paul i njegova obitelj moraju nekako pronaći način kako se vratiti na kopno prije nego što ih ponovno napadne u ovoj epskoj bitci između čovjeka i prirode.
hr

TV-guide - fredag, 24-05-2024

01:35
IMAGE OF VICTORY
Nadahnut istinitim događajima iz 1948. g., Hassanin, egipatski redatelj, dobio je zadatak dokumentirati napad na izolirani kibuc Nitzanim. Kad kibuc dozna za predstojeći vojni napad, Mira, mlada, ali hrabra majka, prisiljena je računati sa stvarnom cijenom rata i napraviti nemoguć izbor.
hr
03:50
KOLAŽ PROGRAM
hr
10:30
Norm Of The North: King Sized Adventure
Jin i Dexter, bivši partneri koji obnavljaju i sakupljaju kineske antikvitete, u sukobu su nakon što Jin sazna da je Dexter krao i prodavao drevne antikvitete iz muzeja. Norm obeća vratiti najcjenjeniju kinesku starinu, a u tome će mu pomoći njegovi prijateljima s kojima kreće u novu avanturu u Peking. Norm čini sve što treba, kako bi održao svoje obećanje, čak i ako to znači skakanje po planinama i suprotstavljanje nemilosrdnom arheologu.
hr
12:15
Serial (Bad) Weddings 3
Claude i Marie Verneuil uskoro će proslaviti 40. godišnjicu braka. Za tu su priliku njihove četiri kćeri – Isabelle, Odile, Ségolène i Laure – odlučile organizirati veliku zabavu iznenađenja u njihovoj obiteljskoj kući u Chinonu. Claude i Marie još uvijek teško podnose brakove svojih kćeri s muškarcima različitog porijekla i vjere pa im poziv i svih njihovih roditelja na obiteljsku zabavu nije baš najbolje sjelo.
hr
14:00
House With A Clock In Its Walls, The
Jack Black i dvostruka dobitnica nagrade Oscar® Cate Blanchett zvijezde su čarobne avanture u režiji Elija Rotha, nastale na temelju omiljenog dječjeg klasika Johna Bellairsa. Desetogodišnji Lewis Barnavelt počinje živjeti sa svojim ujakom u staroj i tajanstvenog kući. U toj je kući prije njih živio bračni par koji je pokušao uništiti svijet. Neposredno prije smrti, izradili su sat koji je skriven unutar zidova, a svaki njegov otkucaj označava da je apokalipsa sve bliže. Vrlo brzo će se ispostaviti da je i Lewisov njegov ujak vještac i dječak će se naći okružen magijom i opasnošću, pogotovo kada otkrije sat unutar zidova kuće koji je kreiran da prizove sudnji dan.
hr
15:50
Freelance
Akcijska komedija u kojoj je bivšem agentu specijalnih postrojbi dosadio njegov novi posao i žudi za adrenalinom pa se odlučuje odraditi još jedan zadatak koji ga vraća u akciju. Želju mu ispunjava šef ponudivši mu posao tjelesnog čuvara novinarke Claire Wellington koja slavu traži kroz intervjuiranje Juana Venegasa, životopisnog predsjednika Paldonije.
hr
17:45
Knives Out
Kompletna postava filma, iza i ispred kamere, više nego obećava izvrsnu akciju i zaplete. Daniel Craig (James Bond), Chris Evans (Kapetan Amerika) i Jamie Lee Curtis (Istinite laži) su u glavnim ulogama, dok je na redateljsko mjesto zasjeo Rian Johnson kojeg znamo kao redatelja i scenarista filma Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi i Looper. Radnja filma Nož u leđa vrti se oko obiteljskog okupljanja koje krene po krivu nakon smrti 85-ogodišnjeg Harlana Thrombeyja (Chistophera Plummera), glave obitelji. U njihov obiteljski dom dolaze dva detektiva (Daniel Craig i Lakeith Stanfield) kako bi istražili smrt i otkrili skrivene obiteljske tajne. Svaki član obitelji postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tijekom filma. Sam redatelj Johnson usporedio je ovaj film s misterioznim filmovima Agathe Christie, dodajući da film ima „Hitchcockov zaplet“.
hr
20:00
Hypnotic
Priča prati policijskog detektiva Dannyja Rourkea koji traži svoju nestalu kćer Minnie. Potraga će ga dovesti do saznanja da je njezin nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac s hipnotičkim moćima (William Fichtner). U namjeri da pronađe svoju nestalu kćer, Rourke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački banaka koje mijenjaju stvarnost, i koje će na kraju dovesti u pitanje najosnovnije pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov svijet. Uz pomoć Diane Cruz (Alice Braga), nevjerojatno nadarene vidovnjakinje, traži tajanstvenog čovjeka za kojeg vjeruje da drži ključ pronalaska nestale djevojke.
hr
21:40
Hustlers
Ne postoji bolja glumačka postava od glazbenih zvijezda Jennifer Lopez i Cardi B za priču o osveti striptizeta klijetima na Wall Streetu. Prije nego što je Cardi postala megapopularna kao rep zvijezda, radila je upravo kao striptizeta u New Yorku. Priča prati plan za osvetu dviju zaposlenica striptiz kluba koje udružuju snage protiv muškaraca s Wall Streeta koji su njihovi klijenti. Uz Lopez i Cardi, u filmu gledamo i Constance Wu, Lili Reinhart (iz Riverdalea) , Keke Palmer (iz Scream Queens), Juliju Stiles (Silver Linings Playbook) i dobitnicu Oscara Mercedes Ruehl. Radnja filma je inspirirana člankom iz New York Magazina koji je izašao 2016. godine.
hr