VRT 1

VRT 1

Eén is het eerste net van de VRT, de Vlaamse openbare televisieomroep. De zender wordt gesteund door de Vlaamse overheid en gedeeltelijk gefinancierd met belastinggeld. In Nederland wordt de zender dikwijls met de naam België 1 aangeduid.

Belgium

TV-guide - søndag, 12-05-2024

01:10
Journaallus
Doorlopende herhalingen E59. En beursberichten.En beursberichten. (2024)
nl
01:26
Winst joker+ /lotto
E38. Verslag van de Winstverdeling van de joker + en de lottotrekking.Verslag van de Winstverdeling van de joker + en de lottotrekking. (2024)
nl
01:27
Keno
E94. Loterijspel inclusief lottotrekking.Loterijspel inclusief lottotrekking. (2024)
nl
01:28
Euromillions winstverdeling
E38. De winstverdeling van de Europese Euromillions-trekkingen.De winstverdeling van de Europese Euromillions-trekkingen. (2024)
nl
01:30
Het weer
E132. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
01:35
Giro Magazine
E08. Wielermagazine n.a.v. de 107e editie van de Ronde van Italië. Met een uitgebreid ritverslag en interviews.Wielermagazine n.a.v. de 107e editie van de Ronde van Italië. Met een uitgebreid ritverslag en interviews. (2024)
nl
01:55
De repair shop
S01 E07. Programma waarin een team van gepassioneerde vakmensen en ambachtslieden zijn vaardigheden inzet om gebroken maar geliefde voorwerpen vol verhalen en familiegeschiedenis weer tot leven brengen.Jan, de kleinzoon van de bekende architect en designer Roger De Winter, brengt vandaag een unieke kuipzetel naar 'De repair shop'. Echt een unieke zetel, want er is maar 1 exemplaar van gemaakt. Lederbewerker John komt voor enkele verassingen te staan bij de restauratie van een schattige peuterwagen, en voormalig krantenboer Pol droomt er van om met zijn kleinkinderen naar de markt te kunnen rijden op zijn oude stalen ros. (2022)
nl
02:35
Journaallus
Doorlopende herhalingen E59. En beursberichten.En beursberichten. (2024)
nl
09:00
Lentebeelden
S03 E12. Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden.Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden. (2022)
nl
10:00
Erediensten
Joodse eredienst E45. Uitzending van de eredienst.Verslag vanuit de Grote Synagoge van Brussel en Europa van de huldiging van kardinaal De Kesel en aartsbisschop Terlinden. Israël Muller (eerste voorzanger), Boleslaw Bieniasz (violist), Yossi Fries (pianist) en het Vocaal Ensemble van de Grote Synagoge o.l.v. Jan Moeyaert, zorgen voor de muziek. (2024)
nl
11:00
De Zevende Dag
E15. In de weken voor 9 juni besteedt De Zevende Dag uitgebreid aandacht aan de Europese, federale en regionale verkiezingen. Elke week wordt een politieke partij helemaal doorgelicht.In de weken voor 9 juni besteedt De Zevende Dag uitgebreid aandacht aan de Europese, federale en regionale verkiezingen. Elke week wordt een politieke partij helemaal doorgelicht. (2024)
nl
13:00
VRT NWS journaal 13u
E133.Nieuws en sport (2024)
nl
13:25
Het weer
E133. Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen.Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen. (2024)
nl
13:30
Dublin Zoo
S11 E01. Documentairereeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde dierentuin in Phoenix Park in Dublin, Ierland.Kildare, een 23-jarige zebra, heeft de aandacht getrokken van de dierenverzorgers wegens gewichtsverlies. Het dier wordt onder verdoving onderzocht, een riskante onderneming. Bij de gorilla's zijn er twee pasgeboren jongen, Asali en Kavuli en baart het gedrag van zwartrug Bangui de verzorgers zorgen. Er wordt beslist om hem weg te halen bij de kleintjes, maar snel daarna wordt hij ziek. Als gevolg van de vogelgriep is er een ophokplicht voor de flamingo's; de verzorgers maken er handig gebruik van om de lagune te upgraden. (2022)
nl
14:00
Les petits meurtres d'Agatha Christie
Het bleke paard S09 E02. Franse detectivereeks gebaseerd op de misdaadromans van Agatha Christie.Sybille is een duistere helderziende die beweert je ergste vijand vanop afstand te kunnen vermoorden door een vloek uit te spreken. Marlène, die net liefdesdrankjes bij haar komt halen, hoort doodsbedreigingen geuit worden. Commissaris Laurence gelooft echter niet in kristallen bollen of bovenaardse krachten. Maar wanneer Francine, een jonge erfgename en vriendin van Alice op brute wijze aan haar einde komt, moet de commissaris wel toegeven dat er sprake is van moord. Regisseur: Olivier Panchot. Acteurs: Samuel Labarthe (Swan Laurence), Blandine Bellavoir (Alice Avril), Elodie Frenck (Marlène), Natacha Lindinger (Docteur E. Maillol), Elodie Navarre (Elvire) (2016)
nl
15:30
Clips
E01. Diverse muziekclips.Diverse muziekclips. (2011)
nl
15:35
Sporza op zondag
play-off mannen E14. Hockey: liveverslag van de terugwedstrijd in de play-off finale (mannen) in Antwerpen. Met ook een samenvatting van de heenwedstrijd van gisteren en de play-off finale bij de vrouwen.Hockey: liveverslag van de terugwedstrijd in de play-off finale (mannen) in Antwerpen. Met ook een samenvatting van de heenwedstrijd van gisteren en de play-off finale bij de vrouwen. Commentaar: Floris Geerts (2024)
nl
18:00
VRT NWS Update
E133. Kort nieuwsoverzicht.Kort nieuwsoverzicht. (2024)
nl
18:10
Dagelijkse kost
Dagelijkse kost weekend S14 E3584. Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld. (2023)
nl
19:00
VRT NWS journaal 19u
E133.Nieuws en sport (2024)
nl
19:22
Sportweekend
E18. Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit.Wielrennen: Giro d'Italia, rit 9 + balans na eerste Giroweek Voetbal: terugblik op de topper Anderlecht - KRC Genk Voetbal: de strijd voor promotie in 1B tussen Deinze en Lommel Hockey: dag 2 van de hockeyfinals bij de mannen en de vrouwen + analyse Autosport: WK Rally van Portugal Motorcross: MX2 van Spanje Autosport: reportage over 6u van Spa-Francorchamps (met ex-F1 rijders) Squash: reportage over het WK Squash, met de zussen Nele en Tinne Gillis (2024)
nl
19:55
Het weer
E133. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
20:00
Vrede op aarde: Moederdag
E01. Speciale aflevering van het programma "Vrede op aarde" ter gelegenheid van Moederdag.In deze speciale aflevering van Vrede op aarde vieren Sven de Leijer en Soe Nsuki vanuit Oostende Moederdag met Ann Wauters, Elodie Ouedraogo en Tine Embrechts. In de jachthaven komen ook juryleden Annemie Struyf, Philippe Geubels, Stephanie Planckaert, Bent Van Looy en Elisabeth Lucie Baeten samen om te debatteren over de Moederdag-awards. Verwacht vissersboten, opvallende beelden, flipperkasten en veel meer in een show die alle mama's letterlijk in de bloemetjes zet. (2024)
nl
21:05
Flikken Maastricht
Moord op de president S15 E07. Nederlandse politieserie over de strijd tegen de criminaliteit in in het pittoreske Maastricht.Een man die op straat loopt te schelden en tieren, wordt door Romeo en Marion aangehouden. Romeo incasseert enkele klappen. Dan blijkt dat de man een tas met een behoorlijke som geld bij zich heeft. Als hij dan ook nog lid van een motorclub blijkt te zijn, gaan Eva en Wolfs dieper in op de zaak. Hoewel de club geen slechte naam heeft, zijn er nieuwe leden die niet onbesproken zijn. De man houdt vol dat hij alleen psychisch in de war is, maar Wolfs en Eva vermoeden dat er meer aan de hand is. Ondertussen krijgen Romeo en Marion met een kunstroof te maken. Regisseur: Pieter Van Rijn. Acteurs: Sergio Romero IJssel (), Antoinette Jelgersma (Marlies Kamphuis), Victor Reinier (Floris Wolfs), Angela Schijf (Eva van Dongen), Oda Spelbos (Marion Dreesen) (2021)
nl
21:55
First Dates
S03 E17. Realityprogramma waarin vrijgezellen uit heel Vlaanderen hun kans wagen in een blind date op restaurant. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.Sofie en Tom merken snel al veel gelijkenissen. Maar wat gebeurt er als Tom aan tafel met zijn dochter belt? Ruben en Milan studeren beiden in Gent en schrikken dat ze elkaar nooit eerder ontmoet hebben. Met Rita verveel je je geen moment! Maar is dat wel waar Etienne naar op zoek is? Lieze toont bewust haar rare humor. Kan Axl daar om lachen? (2021)
nl
22:50
VRT NWS journaal
E60.Nieuws en sport (2024)
nl
23:04
Keno
E95. Loterijspel inclusief lottotrekking.Loterijspel inclusief lottotrekking. (2024)
nl
23:05
Het weer
E133. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
23:10
Giro Magazine
E09. Wielermagazine n.a.v. de 107e editie van de Ronde van Italië. Met een uitgebreid ritverslag en interviews.Wielermagazine n.a.v. de 107e editie van de Ronde van Italië. Met een uitgebreid ritverslag en interviews. (2024)
nl
23:25
Ruiters
De familiedynastie S01 E01. Documentairereeks die een unieke en ongeziene blik werpt op de exclusieve wereld van de paardensport.De Belgische paardensport wordt aangevoerd door enkele familiedynastieën die het land op de kaart hebben gezet als paardenmekka. Elk seizoen sparen ze kosten noch moeite om hun Grand Prix- paarden topfit aan de start te krijgen. Want enkel de allerbesten kunnen een rol van betekenis spelen voor de 50.000 uitzinnige toeschouwers op de graspiste van Aken. (2024)
nl

TV-guide - mandag, 13-05-2024

00:10
Thuis
S29 E5655. Eddy wordt afgewezen en zoekt elders troost. Emma en Niels leggen hun bevindingen samen en komen tot minder fijne conclusies. Karin krijgt het deksel op de neus. Abel praat met Nancy over zijn plannen met Britney.Eddy wordt afgewezen en zoekt elders troost. Emma en Niels leggen hun bevindingen samen en komen tot minder fijne conclusies. Karin krijgt het deksel op de neus. Abel praat met Nancy over zijn plannen met Britney. Acteurs: Lauren Müller (Thilly), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Kadèr Gürbüz (Karin) (2023)
nl
00:35
De Zevende Dag
E15. In de weken voor 9 juni besteedt De Zevende Dag uitgebreid aandacht aan de Europese, federale en regionale verkiezingen. Elke week wordt een politieke partij helemaal doorgelicht.In de weken voor 9 juni besteedt De Zevende Dag uitgebreid aandacht aan de Europese, federale en regionale verkiezingen. Elke week wordt een politieke partij helemaal doorgelicht. (2024)
nl
02:30
Journaallus
Doorlopende herhalingen E60. En beursberichten.En beursberichten. (2024)
nl
06:00
Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
E75. De ochtendshow van Radio2. Peter Van de Veire en Margaux van de Regio maken je elke weekdag wakker, met veel humor, nieuws dat je niet mag missen en boeiende verhalen uit jouw buurt.De ochtendshow van Radio2. Peter Van de Veire en Margaux van de Regio maken je elke weekdag wakker, met veel humor, nieuws dat je niet mag missen en boeiende verhalen uit jouw buurt. (2024)
nl
09:00
Radio2 op VRT 1: winwin
E74. Live vanuit de Radio2-studio.Live vanuit de Radio2-studio. (2024)
nl
10:00
Radio2 op VRT 1: Ann&Daan
E145. Live vanuit de Radio2-studio.Live vanuit de Radio2-studio. (2023)
nl
11:00
Lentebeelden
S03 E15. Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden.Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden. (2022)
nl
12:15
Dagelijkse kost
Gebakken kalfszwezerik met videe van champignons en tuinbonen S14 E3583. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel.Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. (2023)
nl
12:30
Blokken
E6304. Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel.Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. (2023)
nl
13:00
VRT NWS journaal 13u
E134.Nieuws en sport (2024)
nl
13:25
Het weer
E134. Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen.Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen. (2024)
nl
13:30
Iedereen beroemd
E156. Dagelijks magazine dat laat zien waar mensen in Vlaanderen echt mee bezig zijn.Dagelijks magazine dat laat zien waar mensen in Vlaanderen echt mee bezig zijn. (2023)
nl
13:55
Thuis
S27 E5067. Een Vlaamse serie over de dagelijkse beproevingen en relaties van de inwoners van een stad in België.Tom en Dries hebben enorme pret wanneer ze horen wat Karin hen te vertellen heeft. Judith weet niet goed hoe ze haar laatste nieuwtje moet brengen. Angèle maakt zich zenuwachtig op het werk. Ilias is op zoek naar een job. Nancy en Dieter voelen zich onwennig in hun eigen huis; ze zijn echter niet alleen. Acteurs: Katrien De Ruysscher (Judith), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Bart Van Avermaet (Waldek), Ann Pira (Nancy) (2021)
nl
14:20
Clips
E01. Diverse muziekclips.Diverse muziekclips. (2011)
nl
14:25
Vrede op aarde: Moederdag
E01. Speciale aflevering van het programma "Vrede op aarde" ter gelegenheid van Moederdag.In deze speciale aflevering van Vrede op aarde vieren Sven de Leijer en Soe Nsuki vanuit Oostende Moederdag met Ann Wauters, Elodie Ouedraogo en Tine Embrechts. In de jachthaven komen ook juryleden Annemie Struyf, Philippe Geubels, Stephanie Planckaert, Bent Van Looy en Elisabeth Lucie Baeten samen om te debatteren over de Moederdag-awards. Verwacht vissersboten, opvallende beelden, flipperkasten en veel meer in een show die alle mama's letterlijk in de bloemetjes zet. (2024)
nl
15:25
Doc Martin
Going Bodmin S01 E01. Het dorp heeft last van buikgriep. Martin gaat op zoek naar de bron van de besmetting en veroorzaakt onnodige paniek. Ondertussen heeft loodgieter Bert ruzie met zijn zoon, die het familiebedrijf niet wil overnemen.Dr. Martin Ellingham, een eminente chirurg, ziet zich gedwongen zijn carrière stop te zetten omdat hij een fobie heeft ontwikkeld voor bloed. Wanneer hij verneemt dat men in het rustige kustplaatsje Portwenn in Cornwall op zoek is naar een nieuwe huisarts, besluit hij te solliciteren. Martin heeft de beste herinneringen aan Portwenn, want als kind bracht hij er vele vakanties door bij zijn tante Joan. Onderweg naar het sollicitatiegesprek vat Martin een bijzondere interesse op voor een vrouwelijke medepassagier. Zijn onderzoekende blik maakt haar van streek zodat ze een ander rijtuig opzoekt. De vrouw blijkt niemand minder te zijn dan Louisa Glasson, lerares in Portwenn, en lid van het sollicitatiecomité ... Regisseur: Ben Bolt. Acteurs: Martin Clunes (Dr. Martin Ellingham), Caroline Catz (Louisa Glasson), Stewart Wright (PC Mark Mylow), Ian McNeice (Bert Large), Joe Absolom (Al Large) (2004)
nl
16:10
Je Huis op Orde
The Waller Family S01 E06. Documentaire lifestylereeks waarin Stacey Solomon en haar team gezinnen eerst hun huis grondig laten opruimen om het dan te reorganiseren met een budgetvriendelijke make-over.Stacey en haar team helpen vandaag de familie Waller bij het opschonen van hun huis. Een tijd geleden heeft de familie de garage leeggehaald om er een kamer voor oma en opa van te maken. De inhoud van de garage ligt nu verspreid door het hele huis en het is niet meer mogelijk om dit op te ruimen. Stacey en haar team pakt alle spullen in dozen en de familie zal afscheid moeten nemen van een heleboel spullen. Inclusief handige tips van archivaris Dilly over het ordenen van papierwerk. Regisseur: Dee Mulcahy. Acteurs: Stacey Solomon (Self - Presenter), Robert Bent (Self - Expert), Iwan Carrington (Self - Expert), Dilly Carter (Self - Expert) (2021)
nl
17:10
Witse
Tegen de Muur S03 E03. Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle.De begrafenis van Dimi wordt ruw verstoord door een gijzeling: na een overval hebben twee gangsters zich verschanst in een huis bij een alleenstaande gescheiden moeder en haar zoontje. Witse, die met een echte "death wish" zit, grijpt in, tegen de bevelen van Wijtinckx in. Hij doet zich voor als dokter en dringt in het huis binnen. Een van de gangsters, Sammy, is zeer agressief en gevaarlijk. Witse probeert de twee gangsters tegen elkaar op te zetten en de gijzelaars veilig vrij te krijgen. Regisseur: Peter Rondau. Acteurs: Hubert Damen (Commissaris Witse), Wouter Hendrickx (Dimitri Tersago), Tine Van den Brande (Ilse Van de Casteele), Geert Van Rampelberg (Sammy Prenen), Bart Slegers (Michel De Poorter) (2006)
nl
18:06
VRT NWS Update
E134. Kort nieuwsoverzicht.Kort nieuwsoverzicht. (2024)
nl
18:08
Het weer
E96. Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen.Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen. (2024)
nl
18:10
Dagelijkse kost
Gentse waterzooi S14 E3585. Een Vlaamse klassieker én de trots van Gent, met kip, aardappelen en veel groenten. Het perfecte maal voor wanneer je een opkikkertje kan gebruiken.Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Deze week steekt Jeroen met hartverwarmende dagelijkse kost een hele week lang kankerpatiënten en hun naasten een hart onder de riem.
nl
18:30
Blokken
E6379. Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel.Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. (2023)
nl
19:00
VRT NWS journaal 19u
E134.Nieuws en sport (2024)
nl
19:45
Goed gespeeld
Padel S01 E01. De teams van deze week ontmoeten elkaar voor het eerst. De duo's zijn Joeri & Mieke (padel), Stijn & Jeremy (onderwaterhockey), Aiko & Mirthe (handbal) en Benny & Pieter (baanwielrennen).De teams van deze week ontmoeten elkaar voor het eerst. De duo's zijn Joeri & Mieke (padel), Stijn & Jeremy (onderwaterhockey), Aiko & Mirthe (handbal) en Benny & Pieter (baanwielrennen). De Beperkende Vlaming die de thuisploeg moet verzwakken is Joris Hessels. Vandaag zijn we te gast bij padelclub de Nethe in Meerhout. (2024)
nl
20:10
Het weer
E134. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
20:20
Thuis
S29 E5656. Britney voelt zich niet goed. De zenuwen spelen Vince enorm parten. Cédric heeft goede raad voor Emma, maar zal ze deze opvolgen als Viv voor haar staat? Tom krijgt de politie over de vloer. Peter zoekt Lowie op.Britney voelt zich niet goed. De zenuwen spelen Vince enorm parten. Cédric heeft goede raad voor Emma, maar zal ze deze opvolgen als Viv voor haar staat? Tom krijgt de politie over de vloer. Peter zoekt Lowie op. Acteurs: Lauren Müller (Thilly), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Kadèr Gürbüz (Karin) (2023)
nl
20:45
Door de bomen
Rani De Coninck: "Zijn we eigenlijk ooit helemaal alleen?" S01 E05. Humaninterestprogramma waarin elke week een bekende gast drie dagen en drie nachten alleen in een bos weg van de wereld gaat leven.Voor Rani De Coninck is het even schrikken als ze ontdekt dat ze drie dagen écht zonder agenda of richtlijnen zal doorbrengen. Weg van alledaagse plichten en routines voelt ze zich eerst nog ongemakkelijk. Tot ze ontdekt dat ze wel alleen kan zijn zonder zich eenzaam te voelen. Ze laaft zich aan de energie die de zon en het bos haar geven. Maar ze wordt ook teruggekatapulteerd naar haar jeugd. En voor Rani halen momenten van diep geluk soms ook herinneringen aan pijn en verdriet naar boven ... (2024)
nl
21:20
Amai zeg wauw
Bart Cannaerts S02 E15. Muzikale laatavondshow waarin Otto-Jan Ham elke avond bekende en minder bekende gasten uit alle hoeken van de entertainmentwereld en daarbuiten ontvangt.Otto-Jan Ham wil heel graag in zo veel mogelijk bands muziek spelen. En elk excuus is goed. Deze keer heet dat excuus 'Amai zeg wauw!', een (ont)spannende, verrassende en muzikale laatavondshow met bekende en minder bekende gasten uit alle hoeken van de wereld van het entertainment (en daarbuiten). Elke avond maken Otto-Jan en zijn band een show voor, en op maat van, één centrale gast. Elke gast wordt voor de uitzending bezocht door Lara Chedraoui, lid van de Amai zeg wauw!-huisband en Otto-Jans rechterhand in de show. Aan de hand van een (soms ludieke) vragenlijst gaat zij dieper in op de wensen en interesses van de centrale gast. (2023)
nl
22:10
VRT NWS laat
E74.Nieuws en sport (2024)
nl
22:35
Het weer
E134. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
22:40
First Dates
S03 E18. Realityprogramma waarin vrijgezellen uit heel Vlaanderen hun kans wagen in een blind date op restaurant. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.Beste vriendinnen Antje en Jasmin komen samen op date. De Kempense Mathias komt als eerste aan, maar weet niet wie zijn date wordt. Wanneer maatschappelijk werker Joël duidelijk een partij voor Antje is, valt alles op zijn plek. Het temperamentvolle feestbeest Lana wordt gekoppeld aan de rustige Lorenzo. Wat hebben deze twee gemeen? Rose-Marie valt normaal op jonger, maar de 60-jarige Rudy weet precies wel de juiste snaren te raken. (2022)
nl