RTL Klub

RTL Klub

z RTL Klub egy magyarországi országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Hungary

Televizní program - Čtvrtek, 16.5.2024

01:15
HighLife
E60 A Föld legszebbjének tartott országában, Costa Ricában forgatott a stáb. A világ összes erdejének mindössze egyetlen százaléka a felhőerdő, s a közép-amerikai országban található. Oltványi Tamás producer elmondta: a sokszínű világ tükre a műsor. Amíg például a hűvös hegyekben mindig felhőpaplan borítja az erdőket, addig a Csendes-óceán partján 37 fokban forgatott a stáb. Sok érdekesség is a kamera látószögébe került: majmok, lajhárok, no meg a világ leghosszabb drótkötél átcsúszópálya rendszere is Monteverdében, de megtudhatjuk azt is, miként lehetséges, hogy a golfsport évente egymilliárd dollárt mozgat meg a világon.
sk
02:00
A mentalista
S07E10 Kirabolnak egy pénzszállító autót. Az elkövetőket már több rablás miatt is körözik, ám ezúttal különösen nagy összeget tulajdonítanak el egy banktól, ezért az FBI veszi át az ügyet. Felmerül a gyanú, hogy az egyik alkalmazott is tettestárs, rajta keresztül próbálnak Chóék az elkövetőkhöz jutni. Sorra bejárják a helyeket, ahol a cinkosok vélhetően találkozhattak, mígnem egy ételbárban Vega halálos lövést kap.
sk
03:10
CSI: New York-i helyszínelők
S07E11 Különösen brutális bűncselekmény-hullám árasztja el a várost. Mac pokoli helyzetben találja magát, mivel saját kötelességtudata összeütközésbe kerül a felettesei által megkívánt módszerekkel.
sk
03:55
The Floor - Csak egy maradhat
S01E08 Játékshow
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:05
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
06:00
Reggeli
Show
sk
09:00
Szerelem és más bajok
S01E63 Arif el akarja mondani Ozannak, hogy nem ő Ela apja, de Çagla végül ráveszi, hogy ne tegye. Arif vissza akar vonulni az üzleti életből, ezért a gyerekeire bízza a cég irányítását. Emiatt Çinarnak haza kellene költöznie. Esra nem akarja ezt, mert attól fél, hogy kiderül a titka, ezért válaszút elé állítja Çinart. Çinar megpróbál apjával még egyszer beszélni erről, de apja hajthatatlan. Çagla meghallja Çinar és Esra beszélgetését, amikor Atlas valódi apjáról beszélnek. A cég bajba kerül, mert a londoni szálloda, amivel szerződésben állnak, csalásba keveredik.
sk
10:10
Teleshop
Társadalmi/Politikai
sk
10:40
Nevess csak!
Show
sk
10:50
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
11:25
A gyanú árnyékában
S01E23 Laura barátjával, Viktorral együtt lakik közös lakásukban. Apja egy éve halt meg autóbalesetben, anyja, Ágnes, a lány kisöccsével, Mártonnal él. Bár Laura azt hitte, hogy anyja lassan túlteszi magát apja halálán, egy nap rá kell jönnie, hogy anyja teljesen átadja magát érzéseinek. Márton jegyei is egyre romlanak az iskolában. Egy látogatás során észreveszi, hogy mennyire mocskos a lakás, mire elkezdi az okokat keresni. Rájön, hogy anyja megismerkedett egy nála majdnem 20 évvel fiatalabb férfival, Kristóffal. A férfi mindenféle álbölcsességekkel elcsavarta anyja fejét, de még két másik nőt is fűt. Ágnes nem veszi észre, hogy a férfi csaló, Laura pedig hiába próbálja meggyőzni erről anyját, nem sikerül neki. Annyira megromlik a viszony anya és lánya között, hogy Ágnes még a rendőrséget is kihívja lányára, amikor ő követeli, hogy Kristóf költözzön ki a családi házból. Majd egy nap Kristóf halálosan megfenyegeti Laurát. A vita pedig egy gyilkossággal zárul.
sk
12:30
Szívek szállodája
S07E21 A városban mindenki Rory diplomaosztójára készül, ám kiderül, hogy csak a család mehet el az ünnepségre. Lorelai megígéri a többieknek, hogy egy buli keretében felelevenítik a nagy eseményt. Luke megtudja, hogy Lorelai nem gondolta komolyan a szerelmi vallomást. Logan Emilyék nagyszabású koktélpartiján megkéri Rory kezét, ám a lány hirtelen nem tudja, mit válaszoljon.
sk
13:25
Aranykalitka
S02E49 Dzsávit felajánlja a segítségét, viszont cserébe azt kéri, hogy betársulhasson a cégbe. Erről azonban Ráfet hallani sem akar, és inkább kockáztat. Meliha félrevezeti Muzót, amivel nagy hibát követ el. Nálán elmondja Szedátnak, hogy csalódott a szüleiben, aki biztosítja arról, hogy mellette áll. Ádil szeretné, ha Feridével végre elmondanák az igazat Nálánnak. Hájri sürgeti Melihát, hogy a bátyja ügyében keressék fel Ráfetet.
sk
14:30
S.W.A.T. - Különleges egység
S01E04 Hatalmas robbanás szakítja félbe az ügyeletes csapatnak rendezett karácsonyi partit. A helyszínen megdöbbentő látvány fogadja őket, egy egész lakást robbantottak le az egyik épület tetejéről a lakójával együtt, a romok között pedig számtalan különféle robbanószerkezetet találnak. Minden jel arra vall, hogy ez még csak a próbarobbantás volt, és minden bizonnyal újabb merényletekre lehet számítani.
sk
15:20
A mentalista
S05E19 Percy városának vezetőjét Hollis Percyt holtan saját irodájában. A családja által alapított város teljhatalmú urát sokan jó és segítőkész embernek tartották, így értetlenül állnak a haláleset előtt. Az egyik lehetséges indíték, hogy a férfi el akarta adni a várost, mert az a hanyatlás útján járt már jó harminc éve. Ráadásul a turistákat is elijesztették azzal, hogy kábítószeresek találkahelyének állították be a települést. Az ezért felelős tettest a CBI hamar kézre is keríti. Majd ezen a nyomon elindulva próbálnak fényt deríteni a gyilkosságra, melyhez nem kevés trükköt is be kell vetniük.
sk
16:30
Keresztanyu
S02E63 Zénó és Imi esküvőre mennek, de vajon mit vagy kit keresnek ott? Anatolij remek híreket kap, Sótonyi ezredest viszont újabb csalódás éri. Petra és Márk Ukrajnában nyomoznak. Eközben Harangozóéknál Mariann veszi kezébe a dolgokat, és a nyomására óriási bejelentés történik a családban.
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
20:00
The Floor - Csak egy maradhat
S01E09 Játékshow
sk
21:30
A mi kis falunk
S07E07 Pali bácsinak alkalmassági vizsgát kell tennie, a falubeliek úgy döntenek, segítenek - vagy inkább ártanak? Közben a Polgármester telefonja elázik, ami megkavarja Laci napját is, a Répák pedig kölcsönadják Bazsónak a kocsijukat, de megbánják.
sk
22:50
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Hírek
sk
23:20
Brandmánia
E318 Társadalmi/Politikai
sk
23:50
Gyilkos elmék
S10E04 A Criminal Minds az FBI egyik elitegységének az életét mutatja be. A maroknyi csapat célja, hogy Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodásmódját feltérképezze, és ezzel megelőzze a további bűncselekményeket. Felkeresik a tett helyét, a célszemély személyes terét, otthonát vagy a munkahelyét, hogy a lehető legjobban azonosulhassanak vele. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna.
sk

Televizní program - Pátek, 17.5.2024

01:05
Gyilkos elmék
S10E05 A Criminal Minds az FBI egyik elitegységének az életét mutatja be. A maroknyi csapat célja, hogy Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodásmódját feltérképezze, és ezzel megelőzze a további bűncselekményeket. Felkeresik a tett helyét, a célszemély személyes terét, otthonát vagy a munkahelyét, hogy a lehető legjobban azonosulhassanak vele. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna.
sk
02:15
Célirány
E48 Társadalmi/Politikai
sk
02:50
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
S03E07 A HIV-tesztelés nemzeti napján Max ingyenes ellátást ajánl fel minden HIV+ betegnek, így a kórház pillanatok alatt megtelik. Iggy türelmetlenül várja egy Kapoor visszatérését, és egy partit is megszervez a fogadására. Sharpe mindent feladott az unokahúgáért, Mina azonban az iszlám egyházközösségen belül próbálja feldolgozni apja halálát. Agnes engedélyt kap arra, hogy megpályáztassa Kapoor osztályvezetői pozícióját, és interjút készítsen a jelentkezőkkel.
sk
03:55
The Floor - Csak egy maradhat
S01E09 Játékshow
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:05
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
06:00
Reggeli
Show
sk
09:00
Szerelem és más bajok
S01E64 Çagla megpróbálja rábeszélni Çinart, hogy menjenek vissza, különben lehetséges, hogy Ozan megtudja, hogy Atlas az ő fia. Eko és Elif a tengerparton sétálnak, és Atlas meglátja őket, így el kell mondaniuk Yalçinnak, hogy Ekremet kirúgták. Ekrem megígérteti Atlasszal, hogy nem mondja el Zümrütnek, amit megtudott. Esra elmondja Musának, hogy szerintem Ayaz Karakocnak személyes problémái vannak vagy a céggel vagy Ozannal. Ezt később Musa tovább adja Ozannak, aki megbízza, hogy nézzen utána Ayaznak. Ayaz megtudja, hogy Esra kutat utána. Atlas mégis elkotyogja Zümrütnek, hogy kirúgták Ekremet, ezért Zümrüt le akarja fújni az esküvőt.
sk
10:10
Teleshop
Társadalmi/Politikai
sk
10:40
Nevess csak!
Show
sk
10:45
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
11:20
A gyanú árnyékában
S01E24 Gabriella és Lippai Jenő házasok. Nagyon aggódnak 13 éves lányuk, Anita miatt, akit többször láttak az iskola előtt egy idősebb férfival. Az aggódó anya attól fél, hogy az ismeretlen férfinak nem tiszták a szándékai és hogy szemet vetett lányára. Mindent megtesz azért, hogy a lány és az ismeretlen férfi ne találkozzanak. A lány nem hallgat az anyjára és tovább találkozgat az ismeretlennel. Az aggódó anya rajtakapja lányát és a férfit az iskola előtt, megtörténik a nagy találkozás és kiderül, hogy az idegen férfi, Gabriella volt barátja, Bence az. A nő megdöbben, hogy mit akarhat exe az ő lányától. Egy este Bence megjelenik Gabrielláéknál és azt állítja, hogy ő Anita apja. A férj, Jenő hite meginog feleségében, aki próbálja megértetni párjával, hogy soha nem csalta meg őt, és igenis ő Anita édesapja. Azonban Bence azt mondja, ő meg abban biztos, hogy Anitának ő az édesapja és nem Jenő, mert 14 évvel ezelőtt, amikor szakítottak, még volt egy utolsó kalandjuk. Jenő, a férj...
sk
12:20
Szívek szállodája
S07E22 Rory váratlanul állást kap, és három nap múlva el kell indulnia Stars Hollow-ból Iowába. Lorelai és Rory így nem tudnak partit rendezni a barátaik számára, minden idejüket leköti a készülődés. Luke úgy határoz, hogy Sookie és a többiek segítségével jókedvűen búcsúztatják el Roryt, és meglepetésbulit szervez a Gilmore lányoknak.
sk
13:25
Aranykalitka
S02E50 Ádil megelégeli, hogy folyton hazudnak Nálánnak, és úgy dönt, hogy elmondja a teljes igazságot. Feride azonban még túl korainak véli, és minden eszközt bevet, hogy megakadályozza a férjét. Nálán feltűnően boldogabbnak látszik Hájri társaságában, ami feltűnik Szedátnak is. Meliha újabb ürüggyel próbálja elkerülni a találkozást Ráfettel, ám Hájri ezúttal hajthatatlan marad.
sk
14:30
S.W.A.T. - Különleges egység
S01E05 A különleges egységet értesítik, hogy négy kommandósnak álcázott rabló betört az egyik milliárdos házába, és a 17 éves Desiree Watsont elrabolták. A helyszínre kiérve azonban a házaspár és lányuk is tagadja, hogy bántalmazták volna őket. A szomszédokat kifaggatva azonban rájönnek, hogy valami súlyos titok van a háttérben, ugyanis egy másik családhoz is betörtek, akik ugyanolyan furcsán viselkednek.
sk
15:20
A mentalista
S05E20 A fiatal Missyt holtan találják a házában. Missy házassága férjével, Kippel nem volt tökéletes, ezért jelentkeztek egy közkedvelt rádióműsorban, melynek házigazdája előtt kitálalták problémáikat. Majd ezt követően párterápiára is eljártak. Jane-nek feltűnik, hogy az áldozat ruhatára hiányos. Nincsenek meg azok a cipők, amelyekben a rádiófelvételre ment.
sk
16:30
Keresztanyu
S02E64 Bonifác sorsfordító hírt kap Mirellától. Petra és Márk Ukrajnából hazatérve újabb küldetést kap Róza mamától. Mariann megtudja, hogy Giorgio börtönbe került, ezért bemegy hozzá, amivel lehet nagy hibát követ el. Bokor Géza folytatja az országos rallyversenyre való felkészülést Janival és Mirellával. Damilnak nem akárkivel van találkozója a fogadóban.
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
20:00
The Floor - Csak egy maradhat
S01E10 Játékshow
sk
21:30
A mi kis falunk
S07E08 Elterjed a faluban, hogy itt a tetűjárvány. A tetűellenes házi praktikák azonban nem várt következménnyel járnak. Laci kezébe kerül egy családi fénykép, amit látva megijed. Gyuri pedig azt reméli, hirtelen pénzhez juthat egy füzetben talált feljegyzések miatt.
sk
22:45
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Hírek
sk