RTL Klub

RTL Klub

z RTL Klub egy magyarországi országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Hungary

Televizní program - Středa, 15.5.2024

01:00
Lime
E16 Utazás
sk
01:50
Árral szemben
Tom Hardy (Bruce Willis) gyilkossági nyomozó nem ijed meg az árnyékától, egy nap mégis a vízirendészeten találja magát. Az új munkakörben kénytelen rádöbbenni, hogy eredeti hivatását nem képes feladni. Ráadásul egy véletlen folytán kiderül, hogy apja halála is ugyanannak a pszichopata gyilkosnak a számlájára írható, aki ismét akcióba lépett. Hardynak titokban folytatnia kell a nyomozást, mert az összes áldozathoz köti valamilyen szál, és úgy tűnik, ő az első számú gyanúsított.
sk
04:00
The Floor - Csak egy maradhat
S01E07 Játékshow
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:05
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
06:00
Reggeli
Show
sk
09:00
Szerelem és más bajok
S01E62 Zümrüt nem engedi Elifnek, hogy a saját esküvőjét szervezze, ezért Elif Ozantól kér segítséget. Zümrüt listája a meghívott vendégekről olyan hosszú, hogy Menekse arra kéri, legalább száz embert vegyen le róla. Ela születésnapi partiján találkozik Esra és Ozan, ahol próbálják kerülni egymást. Arif megtudja, hogy Çagla kinek küldött sok pénzt, amit számon is kér Çaglán. Arifot beviszik a kórházba szívrohammal. Ozan nem akarja Esrát látni, ezért megmondja neki, hogy menjen vissza Londonba. Ekremet kirúgják a munkahelyéről, de ezt nem mondja el senkinek. Úgy tesz, mintha mindennap eljárna dolgozni. Menekse és Yalcin azt szeretnék, ha Esra visszaköltözne Londonból.
sk
10:10
Teleshop
Társadalmi/Politikai
sk
10:40
Nevess csak!
Show
sk
10:45
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
11:20
A gyanú árnyékában
S01E22 Herceg Rékában egy világ omlik össze, amikor barátja, Halasi Péter szó nélkül lelép, miután a nő bevallja, hogy gyermeket vár a férfitól. Bár megállapodtak, hogy nem szeretnének gyermeket, de Réka nem szándékosan, hanem védekezés mellett esett teherbe. Szüksége van Péter támogatására és tanácsára, ám a férfi szó nélkül eltűnik, és nem kerül elő. Réka a barátnőjével, Edittel, igen komoly nyomozómunkába kezd, és először Péter legjobb haverjával, Mátéval próbálnak beszélni, de a férfi többszöri próbálkozás ellenére sem hajlandó kiadni Péter titkait. Időközben Réka és Edit együtt rájöttek pár dologra a vőlegény eddigi életével kapcsolatban: nem elég, hogy vélhetően már egyszer házas volt és van egy gyereke - amiről Réka soha semmit nem hallott - de ráadásul még büntetett előéletű is. Amikor végül Réka rátalál Péterre, ultimátumot ad a férfinak: vagy most elmond mindent, vagy örökre elválnak útjaik.
sk
12:25
Szívek szállodája
S07E20 Roryt elszomorítja, hogy nem kapta meg az állást a New York Times-nál, ezért otthon vigasztalódik. Zack óriási lehetőséget kap egy együttestől, és Lane beleegyezik, hogy elmenjen egy két hónapos turnéra. Az egész város az esti karaoke partira készül, ahol Lorelai kétértelmű vallomással lepi meg Luke-ot...
sk
13:25
Aranykalitka
S02E48 Dzsávit hajlandó segíteni Szedátnak, de van egy feltétele. Döndü úgy dönt, hogy egyelőre egy másik titkot leplez le. Dzsánának elege lesz Szedátból, és kiadja az útját. Nálán érzi, hogy hazudnak neki, de hiába faggatja Háfizét és Ádilt. Dühében közli, hogy addig ne is keressék, amíg nem mondják el neki az igazat. Dzsávit felkeresi Güldzsihant, de a nő nem hajlandó meghallgatni. Szedát bejelenti, hogy a hotel miatt csődközelben van a cég.
sk
14:30
S.W.A.T. - Különleges egység
S01E03 Egy rajtaütés során kiderül, hogy illegális bevándorlókat kényszerítettek arra, hogy életük kockáztatásával drogot csempésszenek be a gyomrukban az Államokba. Guzman atya azonnal megjelenik és a védelmébe veszi a kiszolgáltatott filippínó csoportot. A rendőrség azonban már jól ismeri az atyát, akivel kapcsolatban felmerül a gyanúja annak, hogy összejátszik a drogkartellel.
sk
15:20
A mentalista
S05E18 Egy készülő musical bemutatóján a darab egyik szereplője, Sharon Warwick kizuhan egy erkélyről és szörnyethal. A kiérkező CBI megállapítja, hogy gyilkosság történt, ám mert épp egy gálaelőadás készült, rengeteg a gyanúsított. A kört leszűkítve Jane kideríti, kinek volt indítéka.
sk
16:30
Keresztanyu
S02E62 Tivadar kezdi visszanyerni az emlékét arról, hogy ki is valójában Szapári Miklós. Elza néni büszkén dicsekszik a piacon a legújabb randevújával. Ludmilla meglátogatja Pitykét a határon és közli vele a szomorú hírt. A Makkosszállási Hírmondó címlapja aggasztó híreket közöl az autópáya megépítésével kapcsolatban, így Róza mama egy soha nem látott akciót tervel ki. Mirella búvóhelye mégsem bizonyul olyan biztonságosnak. Damil az eltűnt kiscicája után kutatva nem akárkibe botlik. Viki híreket kap az anyukájáról. Döbbenetes dolog derül ki Bonifácról.
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
20:00
The Floor - Csak egy maradhat
S01E08 Játékshow
sk
21:30
A mi kis falunk
S07E06 Viki könyvklubot szervez a faluban, ami nem várt feszültségeket gerjeszt a meglepően nagyszámú résztvevő között. A közmunkások és a Répa fivérek egy romos házban lomtalanítás közben találnak egy játék hazugságvizsgálót, ami sok kérdést vet fel. Anikó pedig úgy dönt, hogy elcsábítja a falu legnormálisabb férfiját...
sk
22:45
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Hírek
sk
23:20
Praxis - Az egészség és az igazság nyomában Erős Antóniával
E50 Egészség
sk
23:50
Főszerepben
S01E14 Akarják látni, milyen, amikor Alföldi Róbert csodál valakit? Mert ő aztán tudja, mennyi mindent köszönhet a magyar színjátszás Fodor Tamásnak. Nem vette tudomásul a kereteket, független gondolkodó maradt, aki mert kísérletezni. És még mindig lázba jön, ha egy emlékezetes előadás szóba kerül. https://rtl.hu/kultura/2023/01/10/fodor-tamas-alfoldi-robert-foszerepben
sk

Televizní program - Čtvrtek, 16.5.2024

01:15
HighLife
E60 A Föld legszebbjének tartott országában, Costa Ricában forgatott a stáb. A világ összes erdejének mindössze egyetlen százaléka a felhőerdő, s a közép-amerikai országban található. Oltványi Tamás producer elmondta: a sokszínű világ tükre a műsor. Amíg például a hűvös hegyekben mindig felhőpaplan borítja az erdőket, addig a Csendes-óceán partján 37 fokban forgatott a stáb. Sok érdekesség is a kamera látószögébe került: majmok, lajhárok, no meg a világ leghosszabb drótkötél átcsúszópálya rendszere is Monteverdében, de megtudhatjuk azt is, miként lehetséges, hogy a golfsport évente egymilliárd dollárt mozgat meg a világon.
sk
02:00
A mentalista
S07E10 Kirabolnak egy pénzszállító autót. Az elkövetőket már több rablás miatt is körözik, ám ezúttal különösen nagy összeget tulajdonítanak el egy banktól, ezért az FBI veszi át az ügyet. Felmerül a gyanú, hogy az egyik alkalmazott is tettestárs, rajta keresztül próbálnak Chóék az elkövetőkhöz jutni. Sorra bejárják a helyeket, ahol a cinkosok vélhetően találkozhattak, mígnem egy ételbárban Vega halálos lövést kap.
sk
03:10
CSI: New York-i helyszínelők
S07E11 Különösen brutális bűncselekmény-hullám árasztja el a várost. Mac pokoli helyzetben találja magát, mivel saját kötelességtudata összeütközésbe kerül a felettesei által megkívánt módszerekkel.
sk
03:55
The Floor - Csak egy maradhat
S01E08 Játékshow
sk
05:00
Nevess csak!
Show
sk
05:05
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
06:00
Reggeli
Show
sk
09:00
Szerelem és más bajok
S01E63 Arif el akarja mondani Ozannak, hogy nem ő Ela apja, de Çagla végül ráveszi, hogy ne tegye. Arif vissza akar vonulni az üzleti életből, ezért a gyerekeire bízza a cég irányítását. Emiatt Çinarnak haza kellene költöznie. Esra nem akarja ezt, mert attól fél, hogy kiderül a titka, ezért válaszút elé állítja Çinart. Çinar megpróbál apjával még egyszer beszélni erről, de apja hajthatatlan. Çagla meghallja Çinar és Esra beszélgetését, amikor Atlas valódi apjáról beszélnek. A cég bajba kerül, mert a londoni szálloda, amivel szerződésben állnak, csalásba keveredik.
sk
10:10
Teleshop
Társadalmi/Politikai
sk
10:40
Nevess csak!
Show
sk
10:50
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
11:25
A gyanú árnyékában
S01E23 Laura barátjával, Viktorral együtt lakik közös lakásukban. Apja egy éve halt meg autóbalesetben, anyja, Ágnes, a lány kisöccsével, Mártonnal él. Bár Laura azt hitte, hogy anyja lassan túlteszi magát apja halálán, egy nap rá kell jönnie, hogy anyja teljesen átadja magát érzéseinek. Márton jegyei is egyre romlanak az iskolában. Egy látogatás során észreveszi, hogy mennyire mocskos a lakás, mire elkezdi az okokat keresni. Rájön, hogy anyja megismerkedett egy nála majdnem 20 évvel fiatalabb férfival, Kristóffal. A férfi mindenféle álbölcsességekkel elcsavarta anyja fejét, de még két másik nőt is fűt. Ágnes nem veszi észre, hogy a férfi csaló, Laura pedig hiába próbálja meggyőzni erről anyját, nem sikerül neki. Annyira megromlik a viszony anya és lánya között, hogy Ágnes még a rendőrséget is kihívja lányára, amikor ő követeli, hogy Kristóf költözzön ki a családi házból. Majd egy nap Kristóf halálosan megfenyegeti Laurát. A vita pedig egy gyilkossággal zárul.
sk
12:30
Szívek szállodája
S07E21 A városban mindenki Rory diplomaosztójára készül, ám kiderül, hogy csak a család mehet el az ünnepségre. Lorelai megígéri a többieknek, hogy egy buli keretében felelevenítik a nagy eseményt. Luke megtudja, hogy Lorelai nem gondolta komolyan a szerelmi vallomást. Logan Emilyék nagyszabású koktélpartiján megkéri Rory kezét, ám a lány hirtelen nem tudja, mit válaszoljon.
sk
13:25
Aranykalitka
S02E49 Dzsávit felajánlja a segítségét, viszont cserébe azt kéri, hogy betársulhasson a cégbe. Erről azonban Ráfet hallani sem akar, és inkább kockáztat. Meliha félrevezeti Muzót, amivel nagy hibát követ el. Nálán elmondja Szedátnak, hogy csalódott a szüleiben, aki biztosítja arról, hogy mellette áll. Ádil szeretné, ha Feridével végre elmondanák az igazat Nálánnak. Hájri sürgeti Melihát, hogy a bátyja ügyében keressék fel Ráfetet.
sk
14:30
S.W.A.T. - Különleges egység
S01E04 Hatalmas robbanás szakítja félbe az ügyeletes csapatnak rendezett karácsonyi partit. A helyszínen megdöbbentő látvány fogadja őket, egy egész lakást robbantottak le az egyik épület tetejéről a lakójával együtt, a romok között pedig számtalan különféle robbanószerkezetet találnak. Minden jel arra vall, hogy ez még csak a próbarobbantás volt, és minden bizonnyal újabb merényletekre lehet számítani.
sk
15:20
A mentalista
S05E19 Percy városának vezetőjét Hollis Percyt holtan saját irodájában. A családja által alapított város teljhatalmú urát sokan jó és segítőkész embernek tartották, így értetlenül állnak a haláleset előtt. Az egyik lehetséges indíték, hogy a férfi el akarta adni a várost, mert az a hanyatlás útján járt már jó harminc éve. Ráadásul a turistákat is elijesztették azzal, hogy kábítószeresek találkahelyének állították be a települést. Az ezért felelős tettest a CBI hamar kézre is keríti. Majd ezen a nyomon elindulva próbálnak fényt deríteni a gyilkosságra, melyhez nem kevés trükköt is be kell vetniük.
sk
16:30
Keresztanyu
S02E63 Zénó és Imi esküvőre mennek, de vajon mit vagy kit keresnek ott? Anatolij remek híreket kap, Sótonyi ezredest viszont újabb csalódás éri. Petra és Márk Ukrajnában nyomoznak. Eközben Harangozóéknál Mariann veszi kezébe a dolgokat, és a nyomására óriási bejelentés történik a családban.
sk
18:00
RTL Híradó Esti kiadás
Hírek
sk
18:55
Fókusz
Társadalmi/Politikai
sk
20:00
The Floor - Csak egy maradhat
S01E09 Játékshow
sk
21:30
A mi kis falunk
S07E07 Pali bácsinak alkalmassági vizsgát kell tennie, a falubeliek úgy döntenek, segítenek - vagy inkább ártanak? Közben a Polgármester telefonja elázik, ami megkavarja Laci napját is, a Répák pedig kölcsönadják Bazsónak a kocsijukat, de megbánják.
sk
22:50
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Hírek
sk