FilmBox Family

FilmBox Family

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

ТБ-гід - субота, 11.05.24

05:35
DARK HORSE
Diana, care este profesoară de balet, se întoarce acasă după ce se dovedește că tatăl său este bolnav de demență. Odată ajunsă acolo, femeia  află că locuința familiei va fi probabil vândută. În momentul de față Diana este convinsă că viața ei s-a destrămat iar singura sa mângâiere este calul nărăvaș al mamei sale. Diana începe să-l dreseze pe animal pentru a câștiga cel mai mare concurs de dresaj ceea ce i-ar permite să  salveze casa părintească.
ro
07:25
CHURCHBALL
Un episcop îi cere lui Dennis Buckstead  să antreneze un grup de amatori care doresc să devină campioni la baschet. Preotul Linderman ține foarte mult ca de data aceasta echipa lui să câștige următorul campionat bisericesc mai ales că se dovedește că timp de 20 de ani au pierdut fiecare competiție. Un sport care în mod obișnuit întărește trupul, sufletul și simțul fraternității, în acest caz dezvăluie cele mai urâte trăsături ale jucătorilor. De aceea, Dennis trebuie să aibă o idee despre cum să construiască o echipă cu simțul unității pentru a câștiga campionatul și a întra în istoria Bisericii.
ro
09:00
PENNY'S SHADOW
În timpul unei vacanţe ecvestre pe insula Ameland, un fetiţă descoperă un cal periculos care nu are încredere în oameni. Pentru a demonstra că nu este un exemplar periculos, ea îl dresează în secret să fie blând în prezenţa oamenilor.
ro
12:05
WAITING FOR ANYA
În grelele timpuri ale celui de-al Doilea Război Mondial, Jo (Schnapp), un tânăr păstor împreună cu ajutorul văduvei Horcada (Huston), ajută la trecerea copiilor evrei peste graniţă din sudul Franţei în Spania.
ro
13:50
BITTER/SWEET
Un maestru de renume mondial în arta cafelei este nevoit să aleagă între viața comodă alături de o logodnică frumoasă și o aventură nesigură care îi umple inima cu fericire. Brian are o viață fără griji, un serviciu bun și o logodnică minunată. Într-o bună zi, bărbatul  pornește într-o călătorie în Thailanda unde face cunoștință cu frumoasa Ticha, cea care îl ajută să cumpere cele mai bune boabe de cafea. După scurt timp relația lor nu mai este una profesionsita și între cei doi apar sentimente profunde. Brian trebuie să aleagă între viața plină de pasiune alături de Ticha și viața comodă împreună cu logodnica lui.
ro
15:35
LOVE IN JAIPUR
Anne, o tânără avocată din Paris, este îndrăgostită de Francois, care o iubeşte la nebunie. Cuplul are un vis, să se căsătorească la Jaipur, India ! Francois pleacă în India înaintea lui Anne pentru a încheia nişte contracte importante înainte de nuntă. Anne şi sora ei mai mare, Betty, se vor întâlni cu el peste trei zile. Anne ar fi trebuit să ia cu ea urna cu cenuşa mamei lui Francois pentru a o împrăştia în India. Dar nimic nu merge conform planului. Anne pierde urna în timpul călătoriei. Ea porneşte s-o caute într-o ţară despre care nu ştie nimic. Dar Anne se simte complet rătăcită până îl întâlneşte pe Ravi, un fermecător franco-indian care supravieţuieşte având diverse slujbe ciudate. Ravi devine şoferul lui Anne şi o ghidează prin ţară. Ei au trei zile la dispoziţie pentru a găsi urna şi pentru ca Anne să ajungă la Jaipur la nuntă. După trei zile pline de aventuri, ei ajung să se cunoască foarte bine. Anne cedează în faţa farmecelor lui Ravi şi începe să se mai gândească la căsătoria ei cu Francois. Difuzat la oră de maximă audienţă pe TF1, lider de audienţă cu 4,5 milioane de telespectatori şi 19% cotă de piaţă, acest fim este o comedie romantică cu influnţe de la Bollywood şi cu o distribuţie de top.
ro
18:40
BRAD'S STATUS
Un tată îşi duce fiul să vadă mai multe colegii de pe Coasta de est, unde se întâlneşte cu un vechi prieten care îl face să se simtă inferior pentru toate alegerile pe care le-a făcut în viaţă.
ro
20:20
ALMOST FRIENDS
Charilie este un tânăr nemotivat de douăzeci şi ceva de ani care încă mai stă acasă cu mama şi tatăl lui vitreg, şi care se îndrăgosteşte de o tânără cu un prieten serios.
ro
22:00
Me two
Jean-Christian Ranu (Daniel Auteuil) este un contabil uşor excentric care trăieşte de azi pe mâine. La rândul său, Gilles Gabriel (Alain Chabat) este un cântăreţ de muzică pop, care cândva a fost un star foarte cunoscut. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca vieţile acestor doi bărbaţi, care nu au mai nimic în comun, să fie brusc unite într-un mod bizar. Gilles se pregăteşte pentru marea sa revenire pe scenă, însă planurile sale sunt brusc întrerupte, când îl loveşte cu maşina pe Jean-Christian. După ce victima îşi revine, descoperă cu îngrozire că în capul său a apărut un al doilea glas. Se pare că Gilles a murit şi într-un mod inexplicabil s-a mutat în mintea contabilului. Din acest moment, Jean-Christian reprezintă două persoane în acelaşi trup...
ro
23:25
HENRYS CRIME
Un bărbat fără scopuri în viață este trimis la închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o.
ro

ТБ-гід - неділя, 12.05.24

05:55
YEAR DOLLY PARTON WAS MY MOM, THE
Elizabeth Alison Gray  este doar o tânără tipică de 11 ani din suburbii care își așteaptă adolescența atunci când află că întreaga ei viață a fost o minciună. Având numai imaginația ca singur ghid, ea fuge de acasă pentru a afla adevărul.
ro
07:30
NICO, THE UNICORN
Viaţa unui băieţel de 12 ani, al cărui tată a decedat recent, se schimbă când poneiul pe care îl salvează dă naştere unui unicorn. Poate salva el oare unicornul de oamenii care vor să-l exploateze?
ro
09:05
PRINCE AND ME 2: THE ROYAL WEDDING
,,Eu şi Prinţul 2: Nunta regală" este continuarea poveştii de dragoste din 2003 ,,Eu şi Prinţul". În filmul anterior, Paige (Julia Stiles) - o studentă din vestul mijlociu - se îndrăgosteşte de Edvard (Luke Mably), fără să-şi dea seama că este de fapt prinţul Danemarcei. În aceast film, Paige (jucată acum de Kam Heskin) şi Eddie se confruntă cu un edict danez vechi de secole, potrivit căruia dacă un prinţ danez se căsătoreşte cu o persoană de rând, trebuie să abdice de la tron.
ro
10:40
REGINA
Pentru Regina, în Islanda, petrecerea vacanţei de vară fără a face nimic incitant reprezintă un lucru de neconceput. Dacă mama sa, o asistentă socială văduvă ar putea să întâlnească pe cineva special, ar putea oare să fie trimisă într-o tabără de vară?!
ro
13:35
STARS! - ep 07 - BEN AFFLECK
Poveștile de viață, viața luxoasă, cariera cinematografică și bârfele mondene ale starurilor dvs favorite de la Hollywood... Rețeta cea mai simplă pentru un rating ridicat! Invitați, printre alții: Angelina Jolie, Scarlett Johannsson, Matthew McConaughey
ro
13:40
STARS! - ep 06 - ANTONIO BANDERAS
Poveștile de viață, viața luxoasă, cariera cinematografică și bârfele mondene ale starurilor dvs favorite de la Hollywood... Rețeta cea mai simplă pentru un rating ridicat! Invitați, printre alții: Angelina Jolie, Scarlett Johannsson, Matthew McConaughey
ro
13:45
FIRST OF MAY
Un băieţel nedorit şi o bătrână părăsită fug să se alăture unui circ ambulant unde-şi află adevărata casă.
ro
15:35
10 RULES FOR FALLING IN LOVE
Un tată afemeiat îl învaţă pe fiul său stângaci decalogul seducţiei: zece reguli care nu pot da greş în cucerirea oricărei femei. Însă rezultatele nu vor fi cele aşteptate.
ro
18:50
UGARIT 00001
Ugarit, un oraş antic pierdut de mii de ani între nisipurile din Siria, e redescoperit în 1922. Dar depozitele legendare de aur şi nestemate sunt goale. Jack Hunter, arheolog şi căutător de comori, recuperează o veche tăbliţă din muzeul prival al unui colecţionar FRANŢAz. Înapoi în California, Frederick, mentorul şi prietenul lui Jack, studiază tăbliţa, dar un intrus îl ucide şi o fură. Jack jură că-l va găsi pe criminal şi că va răzbuna moartea lui Frederick. Jack ajunge în Siria pentru a-i întâlni pe frumoasa reprezentantă a ministerului antichităţilor, Nadia Ramadan, şi pe Tariq, şoferul lor excentric. Ei îl conduc pe Jack în căutarea drului Ali Mohamed, ultima persoană apelată de Frederick. Ei sunt atacaţi de un bărbat misterios cunoscut drept Hashshashin, apoi sunt capturaţi de Albert Littman, un rival căutător de comori german. Jack înţelege că Littman e răspunzător de moartea lui Frederick. Ei evadează şi ajung în munţi unde descendenţii Ugarit, tribul Hashshashin, execută un ritual ciudat cu un sceptru cu un diamant în vârf, care transformă lumina soarelui într-o rază mortală. Ali, liderul sectei, le spune că diamanul a fost o stea argintie, imensul diamant fiind furat de egipteni şi îngropat în mormântul faraonului Akhenaten. Tot ce a rămas din cultura lor este sceptrul cu preţiosul diamant, pe care l-au apărat cu preţul vieţii timp de 3000 de ani pentru a nu cădea în mâini greşite. Littman îşi face o intrare explozivă. Oamenii lui se luptă cu tribul Hashshashin, îl ucid pe Ali şi preiau controlul. În timp ce muntele se prăbuşeşte şi pământul se crapă, Jack o salvează cu eroism pe Nadia , iar Littman scapă cu sceptrul în timp ce peştera se prăbuşeşte. Jack şi Nadia jură să-şi continue căutarea pentru a-l găsi pe Littman şi urmează orice indiciu care le-ar putea spune ce s-a întâmplat cu Steaua Raiului.
ro
20:25
UGARIT: JACK HUNTER QUEST FOR AKHENATEN'S TOMB
Jack Hunter se întîlneşte cu Liz Johnson, o lucrătoare a Agenţiei de Securitate, care lămureşte că un obelisc cu simboluri ugaritice a fost găşit în Egipt de Dr. Lena Halstrom, ceea ce face o legătură între faraonul Akhenaton şi tezaurul dispărut din Ugarit. Jack e de accord să facă o investigaţie, se întîlneşte cu Nadia şi Tariq în Egipt. În timp ce Jack, Lena şi Nadia studiază obeliscul, Eyhab încearcă să-l fure. Jack şi restul îl împiedică dar sînt acuzaţi de o încercare de furt de Dr. Said. Jack hotărăşte că n-au decît să încerce să găsească mormîntul ascuns al faraonului. În timpul călătoriei lor pe Nil, Riyad şi soldaţii lui medieni urcă pe bac. Jack şi restul fug cu greu. Pe drum spre următorul reper geografic, sînt luaţi de un camion. Ajung într-un sat dar acolo îi arestează Colonelul Mustafa. Îl sileşte pe Jack să-l ducă spre mormînt, în timp ce ceilalţi sînt ţinuţi ostatici în închisoare. Riyad îl urmăreşte pe Jack, atacă detaşamentul colonelului Mustafa, ceea ce îi permite lui Jack să fugă înapoi la prietenii săi. Din păcate, aceştia au devenit prizonierii lui Littman, care îi urmărea tot timpul. În sfîrşit regăsesc mormîntul, dar se dovedeşte că acesta a fost jefuit de romani cu peste o mie de ani în urmă. Littman îi lasă pe Jock şi ceilalţi în mormînt şi pleacă, dar pe drum se întîlneşte cu Riyad şi oamenii lui, care-l prind pe Littman şi recuperează sceptru. Jack foloseşte obeliscul pentru a deschide o uşă tainică spre un o încăpere cu tezauru privat, dar şi aceasta a fost jefuită. Atunci Riyad nădăjduiesc să repună ochiul diamantului înapoi în Steaua Cerului. Înainte ca Riyad să poată să-i omoare pe toţi, îl găseşte Colonelul Mustafa cu o trupă de soldaţi. Ajunge la o luptă, în timpul căreia Riyad este prins iar Littman evadează.
ro
22:00
FOOLPROOF
Kevin, Samantha şi Rob trăiesc pentru Foolproof, clubul lor privat unde cu planuri high-tech bine gândite şi executate, dau cele mai imposibile furturi, cel puţin, în teorie. Jafurile nu sunt şi realizate. Dar totul se schimbă când Leo, un gangster englez, le fură planurile pentru un jaf de diamante şi reuşeşte. Amenintându-i că-i va implica, Leo îi şantajează pentru a fura obligaţiuni bancare în valoare de 20 de milioane de dolari.
ro
23:35
PEOPLE YOU MAY KNOW
People You May Know (Oameni pe care i-ai Putea Cunoaşte) îl urmăreşte pe Jed, un introvertit de 30 şi ceva de ani care până acum a reuşit să nu folosească nicio reţea de socializere. Când i se dă marea sarcină de a defini cine e, îşi dă seama că viaţa pe care şi-o poate falsifica este mult mai interesantă decât viaţa pe care o duce de fapt.
ro