FilmBox Family

FilmBox Family

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

ТБ-гід - п'ятниця, 10.05.24

05:50
LUCKY DRAGON
Un tânăr dragon chinez pedepsit de către zei a fi un simplu muritor este trimis pe pământ. El este obligat să trăiască într-un ținut straniu până când, la un moment dat forțele malefice îi descoperă adevărata identitate. Luați parte la o lume plină de imaginație în timp ce urmăriți călătoria unui dragon neastâmpărat care este fost transformat prin magie într-un băiețel și exilat din lumea lui pentru a trăi printre oameni. Când forțele binelui și ale răului deopotrivă află că un dragon a sosit, acestea îl caută fiindcă el este singurul care poate să găsească sabia magică – al cărei stăpân poate să conducă universul! Oare va găsi la timp sabia înainte ca aceasta să cadă în mâini nepotrivite? Oare va deveni din nou un dragon?
ro
07:25
MAYOR CUPCAKE
O patisieră care munceşte din greu este aleasă din greşeală ca primar într-un orăşel ingropat în datorii. Fiind needucată, ea se bazează pe oameni cu spirit practic pentru a salva oraşul.
ro
08:50
LIGHTKEEPERS, THE
Seth Atkins (Richard Dreyfuss, premiat la Oscar), este cel care lucrează la farul de pe o plajă pustie de lângă Cape Cod, în 1912. Asistentul său îşi dă demisia pentru că nu mai poate tolera atitudinea ostilă şi ura faţă de femei a lui Seth. Acesta rămâne singur la far până când un tânăr misterios şi chipeş eşuează pe ţărm, cu dorinţa de a deveni noul asistent. Îşi povestesc lucruri din trecut, începând să îşi împărtăşească fiecare dintre motivele pentru care dispreţuiesc femeile. Nu trece mult timp până când cei doi trebuie să îi facă faţă simpaticei Ruth Graham (Mamie Gummer), şi menajerei sale, doamna Bascom (Blythe Danner,nominalizată la Golden Globe), care se mută în căsuţa din apropiere pe perioada verii.
ro
10:25
RASPBERRY MAGIC
"Raspberry Magic" este o poveste de maturizare despre Monica Shah în vârstă de 11 ani care crede că trebuie să câştige competiţia ştiinţifică pentru a-l readuce înapoi pe tatăl ei care şi-a părăsit familia. Ea se învinovăţeşte pentru problemele părinţilor ei şi preia controlul atunci când mama sa cade într-o depresie puternică. Realizat pe fundalul unei frumoase păduri, experimentul Monicăi utilizează terapia tactilă pentru a ajuta zmeura să se coacă mai repede. Ea se întreabă dacă natura sau nutriţia sunt cele care fac intr-adevăr o fiinţă să crească. Dar oare contează? În succesele şi dezamăgirile alături de familia sa ea învaţă că aceasta este o întrebare complexă iar răspunsul nu este atât de simplu.
ro
11:45
REGRESSA #1
Îngrijorată în legătură cu relaţia ei cu soţul dependent de muncă, o femeie intră într-o sesiune de terapie de reîntoarcere la viaţa anterioară. Ea descoperă că în viaţa anterioară a fost o prinţesă dar terapeutul ei nu o poate aduce înapoi la viaţa modernă aşa că soţul ei trebuie să încerce să o recucerească pe această ,,prinţesă" de la capăt.
ro
13:25
LA DELICATESSE
O franțuzoaică îndoliată pentru moartea soțului ei cu trei ani înainte este curtată de un coleg de muncă suedez.
ro
16:50
PARIS 36
Primăvara anului 1936.  Parisul se află în starea de nesiguranță în urma ridicării celui de al Treilea Reich. Deși până acum Germain care este proprietarul unui teatru muzical nu s-a interesat de astfel de lucruri, haosul care domnește în oraș pare să aibă influență și asupra vieții sale private. Totul începe să se strice. Soția lui Germain îl părăsește și dispare cu amantul său iar Galapiat – omul de afaceri din cartier îl anunță pe bărbat că va elimina teatrul său de pe piață. Cu toate acestea, Germain cu ajutorul actorilor șomeri semnează un contract cu Galapiat dorind să pună în scenă o piesă de teatru de neuitat.
ro
18:50
BERNIE
BERNIE este o comedie neagră despre o relaţie dintr-un orăşel din estul statului Texas între un asistent al unui antreprenor de pompe funebre nervos dar iubit (Jack Black) şi doamna îngâmfată a oraşului (Shirley MacLaine). Filmul, regizat de Richard Linklater (regizorul filmului The School of Rock) este bazat pe un articol publicat de revista Texas Monthly în anul 1998. Articolul face o cronică a vieţii lui Bernie Tiede, care a transformat oraşul Carthage prin generozitatea sa şi care, spre necrezarea locuitorilor din Carthage, a fost arestat pentru o crimă serioasă.
ro
20:30
WINE FOR SUMMER, THE
Vincent este scos din tranșee, de față cu oamenii săi, fiind arestat sub acuzația de viol.
ro
22:00
LEONIE
Povestea vieţii jurnalistei şi redactoarei americane Leonie Gilmour care a trăit la începutul secolului al XX-lea şi care s-a îndrăgostit de un poet japonez Yone Noguchi. Din această relaţie s-a născut Isamu care a devenit un sculptor şi arhitect de renume. Filmul acesta este o poveste despre o femeie neobişnuită care ştia să se descurce în orice situaţie. Un film cu muzica excelentă a lui Jan A.P. Kaczmarek.
ro
23:40
HESHER
Hesher este retras. Urăşte oamenii şi lumea. Are părul lung, unsuros şi tatuaje făcute de el însuşi. E subnutrit şi fumează în exces. Îi place focul şi aruncarea lucrurilor în aer. Trăieşte în furgoneta proprie, până când îl întâlneşte pe TJ.
ro

ТБ-гід - субота, 11.05.24

05:35
DARK HORSE
Diana, care este profesoară de balet, se întoarce acasă după ce se dovedește că tatăl său este bolnav de demență. Odată ajunsă acolo, femeia  află că locuința familiei va fi probabil vândută. În momentul de față Diana este convinsă că viața ei s-a destrămat iar singura sa mângâiere este calul nărăvaș al mamei sale. Diana începe să-l dreseze pe animal pentru a câștiga cel mai mare concurs de dresaj ceea ce i-ar permite să  salveze casa părintească.
ro
07:25
CHURCHBALL
Un episcop îi cere lui Dennis Buckstead  să antreneze un grup de amatori care doresc să devină campioni la baschet. Preotul Linderman ține foarte mult ca de data aceasta echipa lui să câștige următorul campionat bisericesc mai ales că se dovedește că timp de 20 de ani au pierdut fiecare competiție. Un sport care în mod obișnuit întărește trupul, sufletul și simțul fraternității, în acest caz dezvăluie cele mai urâte trăsături ale jucătorilor. De aceea, Dennis trebuie să aibă o idee despre cum să construiască o echipă cu simțul unității pentru a câștiga campionatul și a întra în istoria Bisericii.
ro
09:00
PENNY'S SHADOW
În timpul unei vacanţe ecvestre pe insula Ameland, un fetiţă descoperă un cal periculos care nu are încredere în oameni. Pentru a demonstra că nu este un exemplar periculos, ea îl dresează în secret să fie blând în prezenţa oamenilor.
ro
12:05
WAITING FOR ANYA
În grelele timpuri ale celui de-al Doilea Război Mondial, Jo (Schnapp), un tânăr păstor împreună cu ajutorul văduvei Horcada (Huston), ajută la trecerea copiilor evrei peste graniţă din sudul Franţei în Spania.
ro
13:50
BITTER/SWEET
Un maestru de renume mondial în arta cafelei este nevoit să aleagă între viața comodă alături de o logodnică frumoasă și o aventură nesigură care îi umple inima cu fericire. Brian are o viață fără griji, un serviciu bun și o logodnică minunată. Într-o bună zi, bărbatul  pornește într-o călătorie în Thailanda unde face cunoștință cu frumoasa Ticha, cea care îl ajută să cumpere cele mai bune boabe de cafea. După scurt timp relația lor nu mai este una profesionsita și între cei doi apar sentimente profunde. Brian trebuie să aleagă între viața plină de pasiune alături de Ticha și viața comodă împreună cu logodnica lui.
ro
15:35
LOVE IN JAIPUR
Anne, o tânără avocată din Paris, este îndrăgostită de Francois, care o iubeşte la nebunie. Cuplul are un vis, să se căsătorească la Jaipur, India ! Francois pleacă în India înaintea lui Anne pentru a încheia nişte contracte importante înainte de nuntă. Anne şi sora ei mai mare, Betty, se vor întâlni cu el peste trei zile. Anne ar fi trebuit să ia cu ea urna cu cenuşa mamei lui Francois pentru a o împrăştia în India. Dar nimic nu merge conform planului. Anne pierde urna în timpul călătoriei. Ea porneşte s-o caute într-o ţară despre care nu ştie nimic. Dar Anne se simte complet rătăcită până îl întâlneşte pe Ravi, un fermecător franco-indian care supravieţuieşte având diverse slujbe ciudate. Ravi devine şoferul lui Anne şi o ghidează prin ţară. Ei au trei zile la dispoziţie pentru a găsi urna şi pentru ca Anne să ajungă la Jaipur la nuntă. După trei zile pline de aventuri, ei ajung să se cunoască foarte bine. Anne cedează în faţa farmecelor lui Ravi şi începe să se mai gândească la căsătoria ei cu Francois. Difuzat la oră de maximă audienţă pe TF1, lider de audienţă cu 4,5 milioane de telespectatori şi 19% cotă de piaţă, acest fim este o comedie romantică cu influnţe de la Bollywood şi cu o distribuţie de top.
ro
18:40
BRAD'S STATUS
Un tată îşi duce fiul să vadă mai multe colegii de pe Coasta de est, unde se întâlneşte cu un vechi prieten care îl face să se simtă inferior pentru toate alegerile pe care le-a făcut în viaţă.
ro
20:20
ALMOST FRIENDS
Charilie este un tânăr nemotivat de douăzeci şi ceva de ani care încă mai stă acasă cu mama şi tatăl lui vitreg, şi care se îndrăgosteşte de o tânără cu un prieten serios.
ro
22:00
Me two
Jean-Christian Ranu (Daniel Auteuil) este un contabil uşor excentric care trăieşte de azi pe mâine. La rândul său, Gilles Gabriel (Alain Chabat) este un cântăreţ de muzică pop, care cândva a fost un star foarte cunoscut. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca vieţile acestor doi bărbaţi, care nu au mai nimic în comun, să fie brusc unite într-un mod bizar. Gilles se pregăteşte pentru marea sa revenire pe scenă, însă planurile sale sunt brusc întrerupte, când îl loveşte cu maşina pe Jean-Christian. După ce victima îşi revine, descoperă cu îngrozire că în capul său a apărut un al doilea glas. Se pare că Gilles a murit şi într-un mod inexplicabil s-a mutat în mintea contabilului. Din acest moment, Jean-Christian reprezintă două persoane în acelaşi trup...
ro
23:25
HENRYS CRIME
Un bărbat fără scopuri în viață este trimis la închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o.
ro