FilmBox Family

FilmBox Family

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

ТБ-гід - понеділок, 13.05.24

05:40
VISÂND IMPOSIBILUL
regizor: Timothy Hutton; premiera: 1998; producător: SUA; timp: 95 min min;
ro
08:40
HEROES
Un bărbat conduce cu viteză pe o șosea de țară pentru a ajunge la o întâlnire de afaceri importantă. Mintea lui este preocupată de gânduri asupra prezentării pe care va trebui să o facă pentru un client important – o prezentare care ar putea fi un punct de cotitură în cariera sa. El nu este pregătit pentru întârzieri sau surprize dar soarta are multe lucruri pregătite pentru el. Un corp în mijlocul străzii – un copil. Bărbatul apasă cu putere frânele și reușește să oprească mașina exact la timp. Din fericire copilul este teafăr dar confuz. Bărbatul ar vrea să îi dea o mână de ajutor dar clienții lui îl așteaptă. Curând după această întâlnire întâmplătoare, bărbatul întâlnește o tânără care poartă un rucsac și care se îndreaptă spre Barcelona. El se oferă să o ducă cu mașina – nesuspectând faptul că s-au cunoscut la un moment dat. Mai târziu ei reușesc să stabilească o conexiune și își amintesc cele mai romantice și emoționale zile din copilăria lor...
ro
10:25
SUITS ON THE LOOSE
Povestea a doi adolescenţi rebeli care reuşesc să fugă de la o tabără de supravieţuire. Ty şi Justin nu pot înţelege conceptul puterii şi nu au de gând să se supună nimănui. Fiind înlănţuiţi, sub regimul riguros al generalului Wilkins, cei doi inventează un ingenios plan de evadare. Când în calea lor întâlnesc câţiva misionari mormoni naivi, adolescenţii le fură maşina pentru a-şi putea continua călătoria. Furându-le şi identitatea, Ty şi Jason trec fără probleme de posturile de poliţie. Odată ajunşi la New Harmony şi fiind consideraţi drept misionari sunt întâlniţi foarte prietenos. Ce se va întâmpla când locuitorii orăşelului îşi vor da seama că misionarii lor sunt de fapt nişte rebeli care trăiesc în contradicţie cu legea?
ro
13:55
HEIDI (2015)
Îndrăgita poveste a lui Heidi vine pe marele ecran! Cu peste 50 de milioane de exemplare de cărţi vândute în toată lumea şi tradusă în peste 50 de limbi, Heidi este un star internaţional. O poveste înduioşătoare despre copilărie şi prietenie pentru toată familia.
ro
17:20
SANDMAN, THE
Într-o dimineaţă, Benno se trezeşte în pat plin de nisip. La început, bărbatul hotărăşte să ignore această situaţie neobişnuită. Totuşi, după scurt timp situaţia scapă de sub control pentru că apartamentul lui Benny se transformă într-o adevărata groapă de nisip. Benno, care nu se descurcă deloc în această situaţie, solicită ajutor Sandrei care este proprietara unei cafenele din apropiere. Deşi Benny n-o poate suporta pe Sandra, ea este ultima sa şansă de a se scăpa de problemă. Pe neaşteptate, Benno începe să o viseze pe Sandra. Oare femeia are ceva în comun cu nisipul din apartamentul lui Benno?
ro
18:50
UGARIT 00003
Jack Hunter află că Steaua Raiului poate fi în Turcia. Cel mai bun indiciu este Armen Antaki, un comerciant de antichităţi, al cărui fiu, Fuad, a fost la aceeaşi şcoală cu Nadia. Littman află numele ultimului proprietar al cutiei şi îl ucide pe Amen. În acea seară, inspectorul Fati îi interoghează pe Nadia şi pe Jack cu privire la moartea lui Amen. Fuad soseşte la hotel şi se oferă să ajute la descoperirea cutiei de bijuterii. Ei află că aceasta a fost donată unei mânăstiri din munţi. În drum spre mânăstire, ei sunt atacaţi de Littman şi de oamenii lui. În timp ce Jack refuză, Fuad e de acord să-l ajute pe Littman. Eroii noştri scapă chiar înainte de explozia clădirii. Jack şi Nadia îl găsesc pe Fuad îngrijindu-şi o rană la cap. Fuad îi spune lui Jack că Littman se îndreaptă spre vulcani pentru a se întâlni cu Petrovsky. Jack ştie că singura lor şansă este să fure Steaua înainte ca Littman şi Petrovsky să combine Steaua şi Irisul. După ce Fuad este ucis, restul sunt luaţi ostatici. Petrovsky e pe cale să-l execute pe Jack, dar un lunetist de la NSA îl loveşte pe Petrovsky. Jack acţionează ştiind că singura cale de a salva lumea de la o distrugere iminentă este să-l împiedice pe Littman să unească Steaua cu Irisul. În mijlocul cenuşei vulcanice, Jack Hunter va face o ultimă încercare disperată pentru a câştiga o luptă care nu poate fi pierdută.
ro
23:30
GOOD GIRL
O tânără căsătorită a cărei viaţă mondenă ia o întorsătură greşită atunci când are o aventură cu un angajat al unui supermarket, care crede că este Holden Caulfield.
ro

ТБ-гід - вівторок, 14.05.24

06:00
FOC SĂLBATIC
regizor: Henri Charr; premiera: 2003; producător: Statele Unite Ale Americii; timp: 92 min min;
ro
07:35
SCORE: HOCKEY MUSICAL
Farley, un adolescent în vârstă de 17 ani duce o viață comodă, fiind obișnuit cu școlarizarea la domiciliu, alimente organice și vizite la galeriile de artă. Spre dezamăgirea părinților, Farley adoră să joace hockey cu ceilalți copii din zonă. Spre disperarea lor, Farely este recrutat și luat de proprietarul unei echipe locale de juniori, unde devine rapid un star. Însă descoperă că faima vine cu un preț, și că pe gheață trebuie să lupte. Având pe umeri și relația tensionată cu prietenul său cel mai bun, Farley se trezește în plină derivă..
ro
09:05
SNIFF THE WAR HERO
După ce părinţii lui sunt ucişi într-un bombardament în al Doilea Război Mondial, Tom este trimis să locuiască cu rudele sale la o fermă din Olanda. El este trist, nervos şi speriat, şi se simte nedreptăţit să locuiscă cu mătuşa şi unchiul său. Dar când Tom primeşte un ciobănesc german, Sniff, totul se schimbă. El îşi pune toată încrederea în Sniff şi, împreună, dau tot ce pot pentru o viaţă bună, chiar dacă satul lor este sub dominaţie germană. Cu ajutorul lui Sniff, Tom salvează un pilot olandez care a fost împuşcat şi rănit. Dar când colaboratorul nazist olandez trimite soldaţi în căutarea pilotului, e în sarcina lui Sniff şi a lui Tom să demaşte trădătorul. Pilotul se întoarce la unitatea sa şi Sniff conduce trupele înapoi pentru a elibera oraşul. SNIFF, EROUL DE RĂZBOI, se livrează în două formate: un lung-metraj şi, de asemenea, 4 jumătăţi de oră de emisie.
ro
10:45
SCOUT CAMP
Povestea câtorva băieţi care merg la o tabără de cercetaşi. Eroii dobândesc noi aptitudini, distrându-se de minune în acelaşi timp. Dar mai presus de toate învaţă ce înseamnă respectul, loialitatea şi prietenia adevărată.
ro
12:10
UNCLE NINO
Unchiul Nino soseşte în America să-şi viziteze nepotul pe care nu l-a văzut până acum. Această întâlnire le face amândurora numai bine. Fiind un om priceput şi experimentat, Nino poate să-l înveţe pe nepotul său totul despre viaţă.
ro
13:50
MAYOR CUPCAKE
O patisieră care munceşte din greu este aleasă din greşeală ca primar într-un orăşel ingropat în datorii. Fiind needucată, ea se bazează pe oameni cu spirit practic pentru a salva oraşul.
ro
15:15
LIGHTKEEPERS, THE
Seth Atkins (Richard Dreyfuss, premiat la Oscar), este cel care lucrează la farul de pe o plajă pustie de lângă Cape Cod, în 1912. Asistentul său îşi dă demisia pentru că nu mai poate tolera atitudinea ostilă şi ura faţă de femei a lui Seth. Acesta rămâne singur la far până când un tânăr misterios şi chipeş eşuează pe ţărm, cu dorinţa de a deveni noul asistent. Îşi povestesc lucruri din trecut, începând să îşi împărtăşească fiecare dintre motivele pentru care dispreţuiesc femeile. Nu trece mult timp până când cei doi trebuie să îi facă faţă simpaticei Ruth Graham (Mamie Gummer), şi menajerei sale, doamna Bascom (Blythe Danner,nominalizată la Golden Globe), care se mută în căsuţa din apropiere pe perioada verii.
ro
16:50
BRAD'S STATUS
Un tată îşi duce fiul să vadă mai multe colegii de pe Coasta de est, unde se întâlneşte cu un vechi prieten care îl face să se simtă inferior pentru toate alegerile pe care le-a făcut în viaţă.
ro
18:30
WAY BACK HOME, THE
Spencer Krane se mută de la New York într-un orăşel din Florida unde a crescut. Bunica sa a avut un atac vascular cerebral. Ceea ce pare să fie o simplă vizită devine o lungă călătorie spre cele mai ascunse vise şi dorinţe. Bărbatul se întoarce acasă după 8 ani. Se împrieteneşte cu Sara, văduvă după fratele lui Spencer, cu fiul ei. Anume Sarei îi povesteşte pentru prima dată ce s-a întîmplat cu soţia sa. Alături de Sara se simte fericit. Însă nu este uşor să uiţi de bogata viaţă de la New York cu care te-ai obişnuit, chiar dacă asta e cea mai mare dorinţă a bunicilor şi prietenilor eroului...
ro
22:00
BERNIE
BERNIE este o comedie neagră despre o relaţie dintr-un orăşel din estul statului Texas între un asistent al unui antreprenor de pompe funebre nervos dar iubit (Jack Black) şi doamna îngâmfată a oraşului (Shirley MacLaine). Filmul, regizat de Richard Linklater (regizorul filmului The School of Rock) este bazat pe un articol publicat de revista Texas Monthly în anul 1998. Articolul face o cronică a vieţii lui Bernie Tiede, care a transformat oraşul Carthage prin generozitatea sa şi care, spre necrezarea locuitorilor din Carthage, a fost arestat pentru o crimă serioasă.
ro
23:40
LOST IN FLORENCE
Un american rănit din dragoste în Florenţa se implică într-un sport local foarte periculos şi cunoaşte o localnică atrăgătoare.
ro