Cartoonito

Cartoonito

Description Watch your favorite Cartoonito shows from around the world! 
Cartoonito is the ultimate preschool spot from Cartoon Network, where any preschooler can enjoy trusted characters and friends, stories from leading voices, brand new original series, and a whole lot of laughter! We celebrate the things that make preschool kids so unique - their unfiltered creativity, caring hearts, courageous curiosity, big emotions, and infectious giggles!

Netherlands

TV-vodič - nedelja, 19. 05. 2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
De zoveelste dag tv-kijken en ontspanning wordt getorpedeerd door de lemmingen. Dit keer halen ze streken uit met heteluchtballonnen en een heliumtank.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
In de nieuwe, comfortabele leunstoel van de boswachter is het ultiem ontspannen voor Grizzy, tot de lemmingen het ding in hun eigen multifunctionele speeltuin veranderen.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
Nadat de berin de lemmingen heeft zien kitesurfen, probeert Grizzy ze te overtreffen met een zelfgebouwde vliegmachine.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de lemmingen beseffen dat Grizzy door de schelle tonen van een fluit even verlamd raakt, gebruiken ze het geluid om Yummy-chocoladepasta te stelen.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben een nieuw spel bedacht: zweven met de ventilator op de hoogste stand.
nl
00:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden het maar al te leuk om hun Kapla-gebouwen neer te halen.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de lemmingen meesters worden in vechtsporten, leest Grizzy boeken over de kunst van het vechten om een professional te worden en terug te kunnen vechten.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
De Grote Zwamdini gaat optreden, maar Amanita heeft te snel door hoe de trucs werken, tot grote frustratie van Mush-Mush. Truf bedenkt een plan om de twee weer bij elkaar te krijgen, maar het loopt niet helemaal zoals gepland.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush denkt dat hij een nieuw spel heeft uitgevonden door rond te stuiteren op een bes, maar komt er al gauw achter dat de Zwammers dat al veel eerder deden, en nog veel beter zijn ook.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
De Supermaan is er vanavond en Moriel gaat kamperen met de Zwamukkies. Mush-Mush gaat mee om griezelverhalen te vertellen. Moriel is eigenlijk bang in het donker en besluit toch weer terug te gaan naar Zwamdorp.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Bollie noemt Mush-Mush, Lilit en Chep avonturiers, omdat ze altijd wel iets meemaken. Dat klinkt hun wel goed in de oren, en ze besluiten dat Bollie ook een avonturier moet worden. Het is niet makkelijk, maar ze besluiten met hem te gaan varen.
nl
01:50
De Batwheels
Enge geluiden en griezelige taferelen leiden tot angstige momenten bij de Batwheels, die denken dat de Batgrot door s-s-spoken wordt belaagd.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Florus F. Fossielengraver vraagt de Looney Bouwers om een T-Rex-fossiel in elkaar te zetten. Tweety moet de botten op elkaar zetten met z'n kraan, maar zijn angst voor de dino zorgt ervoor dat hij zijn werk niet kan doen.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders racen tegen de klok om voor Cecil Turtle een gloednieuw circuit te bouwen. Daffy heeft zo zijn eigen ideeën over de racebaan en verandert een deel van de plannen.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is de verjaardag van Taz en de Looney Builders besluiten een enorme ijscoupe voor hem te bouwen. Porky is echter paranoïde over kleine foutjes die vertragingen veroorzaken waardoor het ijs zou kunnen smelten.
nl
02:55
Batwheels
Als Buffs vertrouwde lier wordt uitgeschakeld door Poison Ivy, moet hij leren improviseren.
nl
03:05
Batwheels
Bibi heeft een vreselijke pechdag en laat de Joker ontsnappen. Ze denkt dat ze Batgirl niet meer kan helpen, maar een slechte dag vandaag, betekent niet dat het morgen ook slecht gaat.
nl
03:20
Batwheels
Als Snowy en Jestah samenwerken aan een mysterieus plan met zeldzame vriesbessen, werken Batwing en Buff samen om het snode duo uit te schakelen. Maar als Batwing besluit om in haar eentje te werken, brengt ze zichzelf en Buff in gevaar.
nl
03:30
Batwheels
Als Bam achter Prank aan moet, wil Redbird graag meedoen, maar Bam staat erop dat hij thuis blijft. Redbird gaat stiekem toch mee, maar hij doet meer fout dan goed. Bam en Redbird ontdekken dat samenwerken toch niet zo'n slecht idee is.
nl
03:40
Batwheels
Bam voelt zich genegeerd door Batman en vraagt MOE wat experimentele upgrades te installeren, zodat Batman hem weer ziet staan. Maar Bam's nieuwe krachten blijken sterker dan hij aankan en daarmee brengt hij Batman en de missie in gevaar.
nl
03:50
Tom en Jerry
Jerry heeft zijn zinnen gezet op Toms vangst van de dag, maar Tom laat zich niet zomaar de vis van het brood eten. Wie gaat er met de vangst vandoor?
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt geboeid door een mimespeler op televisie. Om zich te ontdoen van de Lemmings die hun zinnen hebben gezet op zijn Yummy pot, verbergt Grizzy de pot en doet alsof deze onzichtbaar is.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings zijn allemaal verkouden, dus besluit Grizzy ze te genezen.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een pakje kauwgom die je adem letterlijk bevriest. Een knal van iemand die zo'n kauwgompje eet kan alles in de omgeving bevriezen.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings voegen wat citroensap toe aan Grizzy's chocolade.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy probeert aan de berin te bewijzen dat hij wel degelijk zen kan zijn.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger dat op een toetsenbord lijkt.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings besluiten te bowlen, maar Grizzy vindt het maar vreemd.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
Na wat regenval verschijnen er vreemde stuiterende paddestoelen in de tuin.
nl
05:00
Machtige Mike
Laura is haar telefoon thuis vergeten en Mike vindt daar een hilarisch filmpje van Cindy op die hij aan haar wil laten zien. Maar de wasberen zijn ook uit op de telefoon.
nl
05:05
Machtige Mike
Omdat Mike indruk wil maken op Cindy doet hij een strikje om, zodat hij eruit ziet als een geheim-agent. De schildpadjes hebben een harpoen met een lijn afgeschoten en de wasberen zien een uitgelezen kans om hier gebruik van te maken.
nl
05:10
Machtige Mike
Mike probeert indruk te maken op Iris door een circus op te zetten op de patio. Mike speelt de circusdirecteur en Fluffy doet alsof ze een wilde tijger is.
nl
05:25
Machtige Mike
Wanneer Stephan een nieuwe robot heeft gekocht die precies op Mike lijkt, krijgt hij een idee. Hij kan de robot gebruiken als een stuntbubbel en daarmee indruk maken op Iris.
nl
05:30
Machtige Mike
De wasberen stelen Mike's ijsmaker, en veranderen het zwembad in een ijsbaan.
nl
05:40
Machtige Mike
Mercury krijgt een klap op zijn hoofd wanneer hij probeert in te breken bij Mikkelsens huis. Wanneer hij wakker wordt, gedraagt hij zich ineens als een hond.
nl
05:45
Machtige Mike
Tom laat zijn treinset thuis staan. De wasberen proberen zo hun buit te vervoeren. Mike komt hierachter en probeert er snel een stokje voor te steken.
nl
06:00
Batwheels
Nadat Poesje de Katmobiel, Bam redt als hij bijna valt, besluit Bam haar mee te nemen op patrouille in de hoop dat ze ook een Batwheel wordt. Als ze nu maar eens stopte met spelen en zich op de missie zou richten!
nl
06:10
Batwheels
Bibi wenst dat ze net zo'n regelvrij leven kan leiden als Jestah en besluit om zich alleen te focussen op plezier maken. Maar als haar acties Batgirl in gevaar brengen, moet Bibi stoppen met lol trappen om Harley tegen te houden.
nl
06:25
Mr.Bean
Op het croquetveld van de vriendin van Mr Bean heeft een mol molshoop gebouwd. Mr Bean snelt haar te hulp om de onruststoker te verwijderen, maar al snel speelt zijn geweten op.
nl
06:40
Mr.Bean
Mr. Bean probeert te ontspannen, maar wordt continue gestoord door de werkzaamheden op straat. Hij doet er alles aan om de bouwvakkers weg te jagen.
nl
06:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings zien dat Grizzy de chocoladepot alleen laat als hij achter een vlieg aan zit. De vlieg wordt echter steeds gepakt voordat de Lemmings bij de pot kunnen.
nl
07:05
Grizzy en de Lemmings
Een magische tomahawk verdeelt Grizzy in twee identieke beren met verschillende persoonlijkheden. De een heeft een kort lontje en de ander is heel vriendelijk.
nl
07:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt de hoed van een tovenaar en wil hiermee indruk maken op de berin en komt met een goede truc op de proppen.
nl
07:15
Grizzy en de Lemmings
Er is een nieuwe zonnecabine in de hut van de boswachter geïnstalleerd. Grizzy denkt dat hij met een kleurtje wel indruk zal kunnen maken op de berin.
nl
07:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken zichzelf onzichtbaar om een chocoladepot voor Grizzy te halen.
nl
07:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden de camera van de boswachter en beseffen hoe leuk foto's maken is. Grizzy wil een portret van de berin maken, de Lemmings geven echter de voorkeur aan een groepsfoto.
nl
07:45
Grizzy en de Lemmings
De koelkast in de hut is vervangen door een gloednieuw apparaat. Deze nieuwe koelkast analyseert het vetpercentage van degene die hem opent, om vervolgens de bijpassende voeding aan te bieden.
nl
08:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Als Billy, de coole nicht van Daffy, de Looney Bouwers inhuurt om haar kunststudio te bouwen, slooft Daffy zich uit om te bewijzen hoe cool hij is.
nl
08:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Foghorn Leghorn vraagt de Looney Bouwers om een lichttoren voor Looneydam te bouwen. Maar als de tablet van Lola kapot gaat, moet ze volledig op zichzelf vertrouwen.
nl
08:20
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is Halloween, dus de Looney Bouwers versieren hun garage voor de kinderen die aan de deur komen.
nl
08:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica's nieuwe speelgoedje kapot is, leert ze het op een nieuwe manier te waarderen.
nl
08:40
Jessica's Grote Wereldje
Jessica begint met Stanleigh haar eigen restaurant, maar kunnen ze hun gasten tevreden houden?
nl
09:00
Mr.Bean
Mr. Bean spettert wat groene verf op zijn behang terwijl hij een schilderij van Teddy aan het schilderen is. Maar in plaats van het schoon te maken, besluit hij zijn hele kamer te schilderen.
nl
09:10
Mr.Bean
Mr. Bean is geen fan van worstelen, maar stemt ermee in om met mevrouw Wicket en haar vriendin mevrouw Wince te vergezellen naar een wedstrijd. Wanneer hij het backstage-gebied in rent en door een deur struikelt, komt mr. Bean in de ring terecht.
nl
09:25
Mr.Bean
Mr. Bean wil een zeer zeldzame vogel spotten uit zijn vogelboekje. Wanneer hij in zijn schuilplaats op de vogel wacht, verveelt hij zich snel. Dus besluit hij een foto van de vogel te schilderen.
nl
09:35
Mr.Bean
Mr. Bean gaat naar een safaripark en raakt bevriend met een aapje dat in zijn auto glipt en met hem vertrekt. Het kleine aapje wordt echter al gauw overal in het land gezocht. Mr. Bean is een onvrijwillige ontvoerder geworden.
nl
09:55
Lucas de spin
Lucas en Arlo spelen samen. Als Arlo te wild speelt sluit Lucas een vriendschap met een cactus.
nl
10:00
Lucas de spin
Lucas en Arlo spelen samen. Als Arlo te wild speelt sluit Lucas een vriendschap met een cactus.
nl
10:05
Lucas de spin
Als Bodhi haar tong bezeerd, is het aan dokter Lucas om haar te helpen weer normaal te worden.
nl
10:15
Lucas de spin
Lucas en Findley ontdekken een stuk cake en houden Avocado in slaap zodat iedereen ervan kan eten.
nl
10:30
Mush Mush en de Zwammetjes
De Zwammetjes laten Sushi-Mushi geloven dat ingelegd moerasmos het favoriete gerecht van Mushpot is.
nl
10:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is de enige Mushable die een tak niet naar achteren kan buigen om zichzelf tussen twee bomen te katapulteren. Hij begint een zware training om heel sterk te worden. Maar dan beseft Chep dat het niet alleen om fysieke kracht gaat.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken een wasbeer die van zoetigheid houdt vast aan hun slee. Door koekjes naar de wasbeer te gooien, krijgen ze een gratis lift.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een vreemde kleine gadget: een `hand spinner'. Grizzy vindt het maar een bizar spel totdat hij het zelf probeert en eraan verslaafd raakt.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings spelen met Canadeze dierenpoppen. Wanneer Grizzy ziet dat een van de poppen, een beer, in een kooi zit, besluit hij mee te doen.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt een nieuw Tamagotchi-spel op de tablet van de boswachter. De camera scant de speler en geeft hem een avatar waar hij voor moet zorgen.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een vaas waar een geest inzit die dromen laat uitkomen. Het enige nadeel is dat de magie ophoudt zodra de geest weer in de vaas zit.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een app waarmee je jezelf als een konijn of robot kan zien. Ze willen allebei de app gebruiken en het is al snel ruzie.
nl
11:45
Thomas de Stoomlocomotief
Een jonge Thomas de Trein gaat over de hele wereld op avontuur en ontdekt nieuwe landen, culturen en verschillende spoorwegen. Op Sodor beleeft het team nieuwe avonturen, samen met de nieuwe stoomlocomotieven Rebecca en Nia.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Florus F. Fossielengraver vraagt de Looney Bouwers om een T-Rex-fossiel in elkaar te zetten. Tweety moet de botten op elkaar zetten met z'n kraan, maar zijn angst voor de dino zorgt ervoor dat hij zijn werk niet kan doen.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders racen tegen de klok om voor Cecil Turtle een gloednieuw circuit te bouwen. Daffy heeft zo zijn eigen ideeën over de racebaan en verandert een deel van de plannen.
nl
12:25
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica's nieuwe speelgoedje kapot is, leert ze het op een nieuwe manier te waarderen.
nl
12:35
Jessica's Grote Wereldje
Jessica begint met Stanleigh haar eigen restaurant, maar kunnen ze hun gasten tevreden houden?
nl
12:55
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry moeten terug naar school om hun diploma als detective te vernieuwen.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Wanneer Tom per ongeluk een Yeti in de stad loslaat, moet Jerry het beest zien te temmen.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Tom dient een boosaardige piraat die vastbesloten is alle schatten van de muizen te stelen.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Tom verandert in een blob-monster en eet alles wat los en vast zit, inclusief alle dorpsmuizen.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
Rick en Ginger gaan op een tripje en geven Tom de opdracht om het huis op orde te houden, maar Jerry wil een muizenfeest geven.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Tom wordt misleid om een kwaadaardige tovenaar te helpen bij het vangen van alle muizen in het dorp. Gelukkig kan Jerry zijn plannen dwarsbomen.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
Tom wordt door de kwaadaardige Dr. Otto gedwongen om rond te rijden in een raceauto en terroriseert de dorpsmuizen tot Jerry ze komt redden.
nl
14:00
Mr.Bean
Mr. Bean wil koste wat het kost vermijden om te moeten lunchen met Irma's moeder. Zijn ideeën raken langzaam op, dus hij vermomt zich als een oude man en gaat op een busreis naar een concert.
nl
14:10
Mr.Bean
Mr. Bean probeert zijn favoriete boom in het park te redden, omdat deze binnenkort neergehakt wordt. Hij besluit om in de boom te klimmen en weigert er weer uit te komen.
nl
14:25
Mr.Bean
Een makelaar overtuigt Mrs. Wicket om haar huis te verkopen, waardoor Mr. Bean geen huis meer zou hebben. Hij besluit daarom om eventuele kopers weg te jagen, zodat hij daar kan blijven wonen.
nl
14:35
Mr.Bean
Mr. Bean wil zijn vaardigheden op de proef stellen in het skatepark. Hij gebruikt echter geen skateboord, maar een elektrische scootmobiel. Maar de aanpassingen die hij heeft gemaakt kunnen erge gevolgen hebben.
nl
14:55
Lucas de spin
Om nieuwe geluiden te ontdekken, drukken Lucas en Findley op de knoppen van elk apparaat in huis.
nl
15:00
Lucas de spin
Lucas en Findley gaan op een piratenavontuur om het vermiste ding van Avocado terug te vinden.
nl
15:05
Lucas de spin
Wimble is verdrietig, maar Findley verzekert Arlo dat Lucas hem het perfecte lied zal schrijven om hem op te vrolijken. Lucas staat nu zo onder druk dat hij bijna vergeet hoe hij liedjes moet schrijven.
nl
15:15
Lucas de spin
Findley kan een paar versgebakken koekjes die te heet zijn om te eten nauwelijks weerstaan. Lucas en zijn vrienden doen er alles aan om te voorkomen dat hij zijn mond verbrandt.
nl
15:30
Mush Mush en de Zwammetjes
De zwammetjes willen dat Amanita meedoet aan het vertellen van monsterverhalen. Maar Amanita gelooft niet in monsters. Dus nemen ze haar mee op een monsterjacht en vinden meer dan ze hadden verwacht.
nl
15:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lijkt erop dat Starmush de enige is die de moeilijke vragen van Mush-Mush kan beantwoorden.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Florus F. Fossielengraver vraagt de Looney Bouwers om een T-Rex-fossiel in elkaar te zetten. Tweety moet de botten op elkaar zetten met z'n kraan, maar zijn angst voor de dino zorgt ervoor dat hij zijn werk niet kan doen.
nl
16:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica een kind ontmoet dat sprekend op haar lijkt, vormen de twee een onbreekbare band.
nl
16:40
Jessica's Grote Wereldje
Jessica past een weekje op de egel van Stanleigh, maar dat vergt meer van haar dan verwacht.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Jerry maakt een poster waarop Tom wordt vermist. Mocht hij worden gevonden, krijgt de vinder een vindersloon. Wanneer een voorbijganger Tom herkent, brengt ze hem naar het verkeerde huis.
nl
17:05
Tom en Jerry Show
Tijdens het bezoek aan een kermis met Jerry, zit het Tom niet mee.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Butch en Meathead laten Tom en Jerry geloven dat er een schat onder het huisje van Spike ligt. Terwijl Tom en Jerry enthousiast beginnen te zoeken, nemen Butch en Meathead de keuken over.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Hildie stuurt Tom en Jerry naar het bos om een babydraak te vinden. Onderweg raken de drie bevriend. Wanneer Hildie hen toevertrouwt dat ze een speciaal drakendiner wil maken, moeten Tom en Jerry hun nieuwe vriend redden.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Rick en Ginger passen dit weekend op hun ontzettend schattige nichtje. Wanneer Ginger naar de winkel gaat, vraagt hij Spike als grap om haar veilig te houden.
nl
17:40
Tom en Jerry Show
Wanneer Hildie en Beatie geloven dat ze zijn bestolen, maken ze samen Bog, het Huismonster. Tom en Jerry moeten hun krachten bundelen om tegen Bog op te kunnen.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Jerry wordt alleen gelaten met een grote kaas, nadat Tom in slaap is gevallen. Dan vindt hij een vlieg, die ook probeert de kaas te bemachtigen.
nl
18:00
Batwheels
Nadat de Joker de Batgrot heeft laten overstromen, vertrekken de Batwheels naar een parkeergarage om de hoek. Terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe huis, leren ze belangrijke lessen over de waarde van familie.
nl
18:10
Batwheels
Redbird wil met Batman, Robin en Bam naar het strand. Maar dan duikt de Joker onverwachts op en lopen de strandplannen in de soep. Bam helpt hem te beseffen dat, ook al ging het niet volgens plan, ze toch een te gekke dag hebben gehad.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
Voor een publiek bestaande uit pinguïns en walrussen voeren twee Lemmings-teams acrobatische sprongen uit en strijden om de prijs. Wanneer Grizzy per ongeluk in het spel terechtkomt, raakt hij er al snel in verstrikt.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
Als Grizzy aan het vissen is, ontmoet hij een pinguïn die hem te helpt vis te vangen. Uit dankbaarheid brengt de beer de pinguïn terug naar de hut, waar deze aangename en vriendelijke nieuwe metgezel al snel de nieuwsgierigheid wekt van de Lemmings.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
Terwijl hij probeert van de vervelende Lemmingen af te komen, vernielt Grizzy per ongeluk de open haard van de hut. Op zoek naar warmte, besluit hij naar de broeikas van het wetenschapsstation te gaan.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen zijn bevriend geraakt met een walrus. Grizzy moet er niets van weten en gooit de nieuwe vriend in een grot met bijzondere krachten.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken gebruik van het feit dat Grizzy is gaan vissen om de hut in een gigantische ijsglijbaan te veranderen. Bij zijn terugkeer stopt de beer het bobslee-spel van de neerslachtige knaagdieren.
nl
19:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy probeert een beeld van de Lemmingen te pakken te krijgen waar hij mee zou kunnen toveren door er een foto op te prikken. Hij plakt er een foto van een berenvrouwtje op.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt de nieuwe elektrische trein van de Lemmingen erg irritant en gooit de Lemmingen bij de buren. Als er daar iets magische gebeurt kunnen de Lemmingen vervolgens vliegen.
nl
19:30
Mush Mush en de Zwammetjes
De zwammetjes willen dat Amanita meedoet aan het vertellen van monsterverhalen. Maar Amanita gelooft niet in monsters. Dus nemen ze haar mee op een monsterjacht en vinden meer dan ze hadden verwacht.
nl
19:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lijkt erop dat Starmush de enige is die de moeilijke vragen van Mush-Mush kan beantwoorden.
nl
20:00
Mr.Bean
Mr. Bean herinnert zich de goede oude tijd toen hij Teddy leerde kennen en toen hij op tienjarige leeftijd in zijn mini leerde rijden.
nl
20:10
Mr.Bean
Mr. Bean heeft per ongeluk een kleine roze verstekeling meegekregen van de dierenwinkel. Wanneer hij hem probeert terug te brengen naar de dierenwinkel, wil de eigenaar hem absoluut niet terughebben.
nl
20:25
Mr.Bean
Mr. Bean vergeet de gouden regel: nooit in slaap vallen in bad wanneer je een kip in de oven hebt liggen. Wanneer Irma komt, weet hij niet wat hij moet.
nl
20:40
Mr.Bean
Tijdens een wandeling in het park, gooit mr. Bean per ongeluk een tennisbal op het dak. De tennisspeler is echter een bullebak en wil zijn bal terug.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Om een beker vol snoep te winnen, nemen Grizzy en de Lemmingen deel aan een fotosafari wedstrijd in een wildreservaat. Ze moeten de portretten vastleggen van een lijst met wilde dieren die in het park aanwezig zijn.
nl
21:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy, een grizzly beer, en een heleboel lemmingen proberen samen te leven in het huisje van een boswachter. Beide partijen proberen hun territorium te claimen wat leidt tot een voortdurende verhitte strijd.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
Achtervolgd door een woedende olifant, worden Grizzy en de Lemmingen uit de hut gegooid. Ze belanden op een klein voorgebergte in de buurt, waar een van de knaagdieren wordt aangezien voor de koning van de savannebeesten.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
Vier Lemming-percussionisten die in de buurt van de cabine optreden, maken Grizzy wakker. Grizzy heeft hier wat om over na te denken.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
Midden in een hittegolf vechten Grizzy en de Lemmingen om een koelkast. Nadat ze hem doormidden hebben gebroken, vinden ze een vriezer die de Lemmingen willen gebruiken om een curlingbaan te bouwen.
nl
21:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy's droom van een vrouwlijke beer wordt plotseling onderbroken als de Lemmingen de hut binnen rennen. Ze hebben een masker gevonden dat dromen kan beheersen. Grizzy wil hem pakken om zijn droom terug te krijgen.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen willen gaan dansen maar Grizzy kijkt intussen een documentaire. Omdat de televisie op zonne-energie werkt krijgt Grizzy problemen als het bewolkt wordt.
nl
22:00
Alice & Lewis
De koningin wil elke nutteloze inwoner uit Wonderland verbannen. Ze wordt zelf gekozen en wordt het slachtoffer van haar eigen bevelen.
nl
22:10
Alice & Lewis
Tweedledum zweeft weg na het eten van ballonbessen en laat de Bries Twee-Bonk ontsnappen. Alice en Tweedledee volgen terwijl Lewis een medicijn zoekt.
nl
22:30
Alice & Lewis
Alice en Lewis vinden de bevroren tweeling. Het is het werk van een jonge Twee-Bonk met wie Charlie bevriend is geraakt. De twee nieuwe vrienden zijn van plan het hele koninkrijk te bevriezen.
nl
22:40
Alice & Lewis
Tweedledum zweeft weg na het eten van ballonbessen en laat de Bries Twee-Bonk ontsnappen. Alice en Tweedledee volgen terwijl Lewis een medicijn zoekt.
nl
22:50
Lu en de dolle boel minis
De beestjes praten over grappige stemmetjes.
nl
23:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Foghorn Leghorn huurt The Looney Builders in om een gigantische waterglijbaan te bouwen voor het waterpark van Looneyburg. Hij blijft meer en meer aan het ontwerp toevoegen totdat het onvermijdelijk fout gaat.
nl
23:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders worden ingehuurd door Mac en Tosh Gopher om ondergronds een huis voor hen te bouwen. Daffy kan de stenen niet snel genoeg uit het gebied verwijderen maar vraagt niet om hulp.
nl
23:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De moeder van Bizzy Buzzard huurt The Looney Builders in om een nieuw nest voor haar familie te bouwen. Bizzy wil helpen, maar loopt steeds in de weg en veroorzaakt allerlei problemen voor de bemanning.
nl
23:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Pauleen Penguin huurt de Looney Builders in om een huis voor haar te bouwen in Looneyburg. Lola ontdekt al snel dat er fouten in het ontwerp zitten en de bemanning moet aanpassingen maken.
nl
23:50
Grizzy en de Lemmings
Grizzy droomt dat hij een ridder is, maar wordt wakker gemaakt door de Lemmings die keiharde muziek draaien.
nl

TV-vodič - ponedeljek, 20. 05. 2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
Wanneer Grizzy door zijn voorraad Yummy heen is, denkt hij dat hij met het ingewikkelde recept meer van het smakelijke broodbeleg kan maken.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy raakt in paniek als hij de diamant uit de verlovingsring van de boswachter kwijtraakt en ziet dat de lemmingen de edelsteen als tol gebruiken.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy verandert in een intellectuele beer die de toekomst kan voorspellen.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken een snack klaar met de laatste chocolade uit de kast. Ze verstoppen de chocoladepot om er zo mee weg te glippen.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat hij afbeeldingen kan printen met de camera van de boswachter.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
Een busje arriveert bij de hut van de boswachter om wat chocolade af te leveren. Iemand steelt echter de krat.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de lemmingen de hut barricaderen om een feestje te geven, wacht Grizzy niet op een uitnodiging om naar binnen te gaan.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
Truf heeft een ketting gevonden in het Donkerbos. De ketting geeft hem een vrij gevoel en alles wat hij doet, lijkt ineens beter te gaan. Mush-Mush en zijn vrienden herkennen de ketting en vertellen Truf dat de ketting van Starmush is.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit vindt de muziek van Truf geweldig maar durft niet samen hem te spelen. Mush-Mush en Chep willen dat wel en sluiten aan. Lilit besluit ook mee te doen en Truf leert hen hoe ze moeten spelen.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
Puf moet de zomerpicknick organiseren maar kan moeilijk leiden. Het drietal gaat hem helpen door hem een fluitje te geven en te trainen, maar komen er al snel achter dat Puf is doorgedraaid in zijn nieuwe manier van doen.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit is helemaal onder indruk van de energie en beweeglijkheid van Zwoemie, en vraagt of zij en haar vrienden ook zo kunnen worden. Zwoemie geeft lief antwoord, maar had niet verwacht dat het drietal vanaf dat moment met haar mee wilden doen.
nl
01:50
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is Halloween, dus de Looney Bouwers versieren hun garage voor de kinderen die aan de deur komen.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Foghorn Leghorn huurt The Looney Builders in om een gigantische waterglijbaan te bouwen voor het waterpark van Looneyburg. Hij blijft meer en meer aan het ontwerp toevoegen totdat het onvermijdelijk fout gaat.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders worden ingehuurd door Mac en Tosh Gopher om ondergronds een huis voor hen te bouwen. Daffy kan de stenen niet snel genoeg uit het gebied verwijderen maar vraagt niet om hulp.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De moeder van Bizzy Buzzard huurt The Looney Builders in om een nieuw nest voor haar familie te bouwen. Bizzy wil helpen, maar loopt steeds in de weg en veroorzaakt allerlei problemen voor de bemanning.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Pauleen Penguin huurt de Looney Builders in om een huis voor haar te bouwen in Looneyburg. Lola ontdekt al snel dat er fouten in het ontwerp zitten en de bemanning moet aanpassingen maken.
nl
02:55
Batwheels
De Eendenboot heeft een ultra-brandstofcel upgrade en wordt hierdoor is het snelste voertuig van Gotham. Bam probeert de Batwheels ervan te overtuigen dat hij de juiste leider is en dat ze alleen samen die turbo-eend kunnen stoppen.
nl
03:05
Batwheels
Bibi's opvliegende karakter wordt extra uitgedaagd als Jestah haar flink beledigd. Bibi zal moeten leren om de opmerkingen van die bullebakken te negeren als ze Batgirl wil helpen om Harley te vangen.
nl
03:20
Batwheels
Wanneer de Bat-familie wordt gevangengenomen, brengt de Batcomputer de Bat-voertuigen tot leven. De Batwheels verdedigen de Batcave tegen de Legion of Zoom zonder de hulp van Batman.
nl
03:30
Batwheels
De Batwheels verdedigen de Batcave tegen de Legion of Zoom zonder de hulp van Batman.
nl
03:40
Batwheels
De Batwheels verdedigen de Batcave tegen de Legion of Zoom zonder de hulp van Batman.
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden magneten die objecten in vliegende objecten verandert.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben een kariboe, met een zweep en een kom suiker, getraind en klaargestoomd voor een hindernisbaan.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt elektronisch speelgoed dat precieze bewegingen kan nabootsen.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
De hut van de boswachter is uitgerust met een detector die indringers kan spotten.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy belandt met tegenzin in een race tussen twee teams met Lemmings. Wanneer hij de wedstrijd snapt, doet hij er alles aan om te winnen.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben op afstand bedienbare hydraulische krikken onder de hut geplaatst om er zo een ballenspel mee te spelen.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt gestoord tijdens zijn dutje door een groep zoemende vliegen. Hij besluit de vleesetende plant van de Lemmings te bemachtigen om een einde te maken aan de vliegjes.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een krat met boomerangs die ze gebruiken om Grizzy te ontwapenen om hem uit de hut te krijgen.
nl
05:00
Machtige Mike
Mike komt op een nieuw idee om Iris het hof te maken door haar onder te sneeuwen met rozenblaadjes. Daar heeft hij Stephans bladblazer voor nodig.
nl
05:05
Machtige Mike
Mike organiseert een goochelshow om indruk te maken op Iris, maar de wasberen stelen zijn toverstok.
nl
05:10
Machtige Mike
De wasberen hebben vlooien, dus gaan ze op zoek naar iets dat kan helpen. Ze geven de vlooien per ongeluk door aan Mike, die op het punt staat uit te gaan met Iris.
nl
05:25
Machtige Mike
De vindingrijke wasberen weten Mike's benen aan elkaar te boeien. Nu denken ze eindelijk in staat te zijn iets te stelen uit het huis.
nl
05:30
Machtige Mike
Mike heeft niet geslapen en kan nauwelijks zijn ogen open houden. De wasberen zorgen voor problemen en zorgen ervoor dat hij niet in slaap kan vallen.
nl
05:40
Machtige Mike
Mike komt in de problemen als Fluffy de ketting van zijn eigenaar meeneemt naar de tuin van Iris. Iris denk dat de ketting een cadeau is van Mike.
nl
05:45
Machtige Mike
Mike spot een trampoline en ziet een kans om indruk te maken op Iris met zijn salto's. De wasberen willen ondertussen naar het terras en hebben daarvoor de trampoline nodig.
nl
06:00
Batwheels
Green Arrow en zijn Arrowplane, Goldie helpen Batman met de Riddler. Batwing brengt Goldie tot leven en de twee worden beste vrienden. Maar als Goldie uiteindelijk weg moet, leert Bawing dat afscheid nemen niet altijd voor altijd is!
nl
06:10
Batwheels
Nadat Buff de Riddler heeft uitgeschakeld met een indrukwekkende move, geven de Batwheels Buff de bijnaam, straffe Buff. Maar Buff wil geen bijnaam en de Batwheels noemen hem weer gewoon Buff.
nl
06:25
Mr.Bean
De veren in de bank van Mr. Bean gaan kapot wanneer Mr. Bean op de bank zit. Hij zal een nieuwe moeten kopen, maar heeft helemaal niet zo veel geld.
nl
06:40
Mr.Bean
In een donker hoekje van de zolder, vindt Mr. Bean een schatkaart. De lastige aanwijzingen leiden hem echter helemaal naar Australië.
nl
06:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil indruk maken op de berin en besluit een ballonpoedel te maken. Hij zag namelijk op tv hoe je zoiets kan doen.
nl
07:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil een dutje doen, maar hij vindt maar niet het ideale kussen. Hij besluit het kussen te testen dat de Lemmings gebruiken als springmat.
nl
07:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings doen klittenband over hun lichaam en gooien zichzelf op de deurmat. Grizzy was een dutje aan het doen, maar wordt snel wakker door het onaangename geluid.
nl
07:15
Grizzy en de Lemmings
De berin is haar favoriete bloem kwijtgeraakt onder een zware rots. Grizzy kan deze niet optillen en dus besluit hij hard te gaan trainen.
nl
07:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings proberen een vleermuis te vangen om daar rodeo mee te spelen, maar storen daarmee Grizzy die ook een spel speelt.
nl
07:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben de mobiel van de boswachter te pakken en testen elke app die erop staat. Grizzy gebruikt de GPS om de dichtstbijzijnde winkel te vinden waar hij wat chocolade kan kopen.
nl
07:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een 3D-printer die van alles een kleinere versie kan printen. Grizzy wil de hut volstoppen met beeldjes, maar moet eerst van de Lemmings af zien te komen.
nl
08:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een feestboot voor Mac en Tosh Tweety maakt per ongeluk een foutje, maar besluit om de anderen niet om hulp te vragen.
nl
08:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een sloopkogelvoertuig voor Taz, maar hij heeft moeite met de besturing.
nl
08:20
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Bugs Bunny gebruikt zijn graafmachine terwijl hij de burgers van Looneydam helpt.
nl
08:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica een kind ontmoet dat sprekend op haar lijkt, vormen de twee een onbreekbare band.
nl
08:40
Jessica's Grote Wereldje
Jessica past een weekje op de egel van Stanleigh, maar dat vergt meer van haar dan verwacht.
nl
09:00
Mr.Bean
Mr Bean legt hij zijn eigen golfbaan aan in zijn flat. Hij nodigt Irma uit voor een partijtje golf.
nl
09:10
Mr.Bean
Diverse inbraken in de buurt leiden tot onrust bij de bewoners. Wanneer de inbraken gepleegd blijken te zijn door een kat, besluit Mr. Bean een superheld te worden in een poging de sluwe inbreker te slim af te zijn.
nl
09:25
Mr.Bean
Bean is iets te enthousiast tijdens het schoonmaken en Teddy belandt in de vuilnisbak.
nl
09:35
Mr.Bean
Meneer Bean is erg blij: hij heeft zojuist zijn nieuwe robotreiniger ontvangen. Helaas wordt de machine al snel oncontroleerbaar en zaait paniek in de stad.
nl
09:55
Lucas de spin
Avocado wordt besproeid door een stinkdier. Gelukkig helpt Lucas haar om te lachen om de situatie.
nl
10:00
Lucas de spin
Lucas moet een bange Arlo ervan overtuigen dat de tuinslang geen echte slang is.
nl
10:05
Lucas de spin
Als de tank van Dimples en Weebiscuit is lek. Als gevolg worden ze in nieuwe huizen geplaatst.
nl
10:15
Lucas de spin
Dimples maakt zich zorgen over de tankversiering in de vorm van een haai in haar nieuwe aquarium.
nl
10:30
Mush Mush en de Zwammetjes
De zwammetjes willen dat Amanita meedoet aan het vertellen van monsterverhalen. Maar Amanita gelooft niet in monsters. Dus nemen ze haar mee op een monsterjacht en vinden meer dan ze hadden verwacht.
nl
10:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lijkt erop dat Starmush de enige is die de moeilijke vragen van Mush-Mush kan beantwoorden.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een boek over origami en maken al snel papieren vogels. Grizzy wil een papieren vlinder maken voor de berin.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy is moe en wil slapen, maar de Lemmings besluiten een kinderprogramma te kijken.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings gebruiken een lamp om zichzelf zo groot als een beer te maken.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een krat met chocolade en verstoppen deze voor Grizzy.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy maakt een bril waarmee hij tv kan kijken alsof het een panorama is.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt geboeid door een mimespeler op televisie. Om zich te ontdoen van de Lemmings die hun zinnen hebben gezet op zijn Yummy pot, verbergt Grizzy de pot en doet alsof deze onzichtbaar is.
nl
11:45
Thomas de Stoomlocomotief
Een jonge Thomas de Trein gaat over de hele wereld op avontuur en ontdekt nieuwe landen, culturen en verschillende spoorwegen. Op Sodor beleeft het team nieuwe avonturen, samen met de nieuwe stoomlocomotieven Rebecca en Nia.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is de verjaardag van Taz en de Looney Builders besluiten een enorme ijscoupe voor hem te bouwen. Porky is echter paranoïde over kleine foutjes die vertragingen veroorzaken waardoor het ijs zou kunnen smelten.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Foghorn Leghorn huurt The Looney Builders in om een gigantische waterglijbaan te bouwen voor het waterpark van Looneyburg. Hij blijft meer en meer aan het ontwerp toevoegen totdat het onvermijdelijk fout gaat.
nl
12:25
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica een kind ontmoet dat sprekend op haar lijkt, vormen de twee een onbreekbare band.
nl
12:35
Jessica's Grote Wereldje
Jessica past een weekje op de egel van Stanleigh, maar dat vergt meer van haar dan verwacht.
nl
12:55
Tom en Jerry Show
De kat van de buren is een hipster en zijn gedrag beïnvloed het gedrag van de andere katten in de steeg. Het worden allemaal relaxte katten.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Tom valt in een gat en vindt een magische mantel die hem tot koning van de catacomben maakt.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Spike laat Tom op Tyke passen, maar Tyke begint zich meer als een kat dan als een hond te gedragen.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Tom verhuist naar zijn familie op het platteland wanneer hij het zat is met Jerry. Eenmaal daar beseft hij dat hij niet zo welkom is en Jerry mist.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
Jerry vecht tegen Tom om te voorkomen dat een krab het hoofdgerecht wordt van de hertog en hertogin.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Butch verandert nadat hij zich schuldig voelt, maar Tom, Jerry Spike en Tuffy vonden de oude Butch leuker.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry onderzoeken de zaak van de vermiste schapen, maar hun uitputting brengt de missie in gevaar.
nl
14:00
Mr.Bean
Mrs. Wicket is ontroostbaar wanneer Scrapper verdwijnt en schreeuwt dag en nacht om hem. Om haar te helpen en weer te kunnen slapen, gaat Mr. Bean op onderzoek uit naar de locatie van de verdwenen kat.
nl
14:10
Mr.Bean
Nadat Mr. Bean zijn modelauto-collectie compleet heeft, begint hij met het verzamelen van voetbalstickers voor het neefje van Mrs. Wicket. Tijdens het verzamelen, richt hij overal grote schade aan.
nl
14:25
Mr.Bean
Als meneer Bean de neppe gouden medaille van Bruiser Senior opgraaft, denkt hij dat hij een waardevolle munt heeft gevonden. Hij rent naar het museum om deze waardevolle munt te laten taxeren.
nl
14:35
Mr.Bean
Meneer Bean komt erachter dat zijn rivaal Declan een mooie, nieuwe auto heeft en Irma heeft meegenomen voor een ritje. Hij wil niet verliezen van zijn vijand, dus besluit hij om zijn eigen auto beter te maken.
nl
14:55
Lucas de spin
Iedereen wordt gek van Avocado's nieuwe speeltje dat een piepend geluid maakt. Lucas vertelt iedereen dat hij met haar gaat praten en realiseert zich dat Avocado dol is op alles aan haar speeltje, afgezien van het gepiep zelf.
nl
15:00
Lucas de spin
Findley vindt dat Lucas niet erg ver of hoog kan springen. Lucas pikt dit niet en wil zich bewijzen door steeds hoger en verder te springen. Findley heeft spijt van zijn opmerking wanneer Lucas te veel risico neemt in zijn sprongen.
nl
15:10
Lucas de spin
Lucas en zijn vrienden kamperen in de tuin. Avocado vertelt ze allemaal een spookachtig verhaal rond het kampvuur en maakt Lucas behoorlijk ongemakkelijk, hij denkt namelijk dat er een geest in de tuin is.
nl
15:15
Lucas de spin
Lucas verkleedt zich als een geest aan en maakt gebruik van decoratieve maskers en stiekeme schuilplaatsen om zijn vrienden te laten schrikken. Lucas ontdekt dat je beter toestemming kunt vragen voordat je iemand laat schrikken, zelfs met Halloween.
nl
15:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is dolgelukkig als zijn vriend Chase terugkeert naar Mushton. Chase lijkt echter veranderd te zijn, hij is nu veel moeilijker in de omgang. Bovendien wil hij iets van Chep, maar Chep heeft geen idee wat.
nl
15:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit wil graag over een dunne balk lopen, maar valt er steeds af en wordt boos.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders racen tegen de klok om voor Cecil Turtle een gloednieuw circuit te bouwen. Daffy heeft zo zijn eigen ideeën over de racebaan en verandert een deel van de plannen.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is de verjaardag van Taz en de Looney Builders besluiten een enorme ijscoupe voor hem te bouwen. Porky is echter paranoïde over kleine foutjes die vertragingen veroorzaken waardoor het ijs zou kunnen smelten.
nl
16:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica bij opa en oma gaat logeren, vergeet ze in de haast om haar knuffel Klein Oompje mee te nemen. Jessica slaapt normaal gesproken altijd met haar knuffel, dus in slaap vallen is nu extra moeilijk.
nl
16:40
Jessica's Grote Wereldje
De familie moet nette kleren aan voor de familiefoto, maar Jessica wil haar eigen kleren uitzoeken.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry moeten hun spulletjes aan een goed doel geven, maar Tom wil zijn dekentje houden.
nl
17:05
Tom en Jerry Show
Tom zet een val om het dier te vinden dat de groententuin van de heksen heeft geterroriseerd.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Op een vakantie in de besneeuwde bergen, moeten tom, Jerry en Spike al gauw worden gered.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Wanneer Tom ontdekt dat Butch stiekem een bad heeft genomen, gooit Tom hem snel uit huis. Het is echter al te laat: Butch heeft een paar kleine vriendjes achtergelaten.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Tom wordt van zijn schaduw gescheiden, maar zijn schaduw wil hem niet terug.
nl
17:40
Tom en Jerry Show
Padvinders Tom, Spike en Jerry gaan op kamp en geven les aan de jeugd.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Rick is gestart met schilderen, om te kunnen ontspannen. Dat zou echter weleens kunnen veranderen als hij erachter komt dat Tom en Jerry zijn eerste kunstwerk hebben verwoest.
nl
18:00
Batwheels
Het zoom legioen is het beu om altijd maar te verliezen. Ze besluiten een voorbeeld te nemen aan de Batwheels en als team samen te werken voor een gedurfde inbraak.
nl
18:10
Batwheels
Als de Batcomputer uitgaat vanwege een noodgedwongen systeemupdate, moeten de andere Batwheels het gevecht overnemen en Batman helpen in de strijd tegen Harley Quinn.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil graag een pot Yummy te pakken zien te krijgen en gaat achter de Lemmingen aan, die wegrijden in hun bestuurbare auto.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben een plan bedacht om hun pot Yummy weer terug te krijgen en weten zichzelf heel erg klein te maken.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt hongerig wakker, maar de kasten zijn leeg. Terwijl de Lemmingen met een olifant in de buurt spelen, steelt de beer hun voorraad pinda's. Helaas besluiten de Lemmingen de zak pinda's op te halen.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen openen een nachtclub en bedenken een ritje dat geschikt is voor een kermis. Grizzy stuit op een verjaardagspiñata in de woonkamer van de boswachter en ergert zich aan een voorwerp dat vastzit in de bank.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
Om een beker vol snoep te winnen, nemen Grizzy en de Lemmingen deel aan een fotosafari wedstrijd in een wildreservaat. Ze moeten de portretten vastleggen van een lijst met wilde dieren die in het park aanwezig zijn.
nl
19:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy, een grizzly beer, en een heleboel lemmingen proberen samen te leven in het huisje van een boswachter. Beide partijen proberen hun territorium te claimen wat leidt tot een voortdurende verhitte strijd.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Achtervolgd door een woedende olifant, worden Grizzy en de Lemmingen uit de hut gegooid. Ze belanden op een klein voorgebergte in de buurt, waar een van de knaagdieren wordt aangezien voor de koning van de savannebeesten.
nl
19:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is dolgelukkig als zijn vriend Chase terugkeert naar Mushton. Chase lijkt echter veranderd te zijn, hij is nu veel moeilijker in de omgang. Bovendien wil hij iets van Chep, maar Chep heeft geen idee wat.
nl
19:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit wil graag over een dunne balk lopen, maar valt er steeds af en wordt boos.
nl
20:00
Mr.Bean
Mr. Bean probeert zijn eigen tandarts te zijn, maar dat lukt niet zo goed.
nl
20:10
Mr.Bean
Mr. Bean redt per ongeluk een kat uit een boom. Hij komt daarom in de krant, maar zijn haar zit niet goed. Hij probeert zijn eigen haar te knippen, omdat hij er goed uit wil zien op de foto.
nl
20:25
Mr.Bean
Wanneer Mr. Bean zijn favoriete televisieprogramma wil kijken op de bank, hoort hij vreemde, harde geluiden bij de buren.
nl
20:35
Mr.Bean
Mr. Bean is jaloers op alle aandacht die mevrouw Wickett krijgt wanneer ze haar been breekt. Hij doet alsof hij ook een ongeluk heeft gehad om ook verzorgd te worden, maar zijn verzorger is niet zo lief.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Tijdens een bezoek aan de kasteeltoren breekt er een gevecht uit tussen Grizzy en de Lemmingen nadat Grizzy een bijzondere toverkist vindt. De Lemmingen krijgen hem eerst te pakken, maar Grizzy vindt een manier om supersterk te worden.
nl
21:00
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de Lemmingen Grizzy's maaltijd verpesten met hun nieuwe spelletje, gooit de beer hen uit de hut. Ze vinden per ongeluk een geleipudding, die de hongerige Grizzy wil opeten, maar de Lemmingen hebben er andere plannen mee.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
Als de Lemmingen een wedstrijdje boomstammen gooien spelen, schiet Grizzy ze weg. Ze belanden op een oude Keltische plek waar ze een armband met magische krachten vinden. De Lemmingen zijn nu zo sterk dat ze met menhirs kunnen gooien.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings maken ruzie over de afstandsbediening. Grizzy zet per ongeluk een mechanisme in werking dat door bliksem is geactiveerd, waardoor een middeleeuws harnas tot leven komt.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben veel lol als ze zichzelf schilderen op portretten van edellieden in het kasteel. Ook Grizzy wil zichzelf schilderen en pakt alle schilderspullen af. De woedende Lemmingen zijn vastbesloten die terug te halen.
nl
21:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen maken van doedelzakken een trampoline en zorgen zo voor een oorverdovend lawaai. Uit woede gooit Grizzy hem ver weg, maar de Lemmingen vinden de trampoline op een eiland waar een fee het instrument nieuw leven inblaast.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
Nadat Grizzy een einde maakt aan de rodeo van de Lemmingen op een schaap, verbannen ze hem in zijn slaap naar de kerker van het kasteel. Als hij wakker wordt, vindt hij daar een magische herdersstaf en ontsnapt met behulp van de schapen.
nl
21:50
Molmans
Manny wil graag spelen, maar Kronkel wil alleen maar verven. Manny neemt het heft in eigen handen.
nl
22:00
Alice & Lewis
Alice wordt jaloers op de nieuwe vriendin van Bastien en Carol op school. Gelukkig belanden ze samen in Wonderland, waar alles goed lijkt te komen.
nl
22:10
Alice & Lewis
Het plot ontvouwt zich in Wonderland waar Bastien en Carol arriveren. Alice probeert hen terug te sturen, maar zijn zij wel de oorzaak van de chaos?
nl
22:30
Alice & Lewis
Wanneer de sleutel van Wonderland kapot gaat, wisselen alle bewoners van rol. De koningin is nu een boerin die haar wortels verbouwt. De tweeling fungeert nu als kasteelwachters om de koning, die niemand minder is dan Lewis, te beschermen.
nl
22:40
Alice & Lewis
Alice en Lewis worden uit het kasteel gezet. Ze roepen de hulp in van Boektovenaar, Dodson, Dinah en Charlie om de sleutel te heroveren.
nl
22:50
Lu en de dolle boel minis
De bugs praten over wat het betekent om iemands vriend te zijn.
nl