Cartoonito

Cartoonito

Description Watch your favorite Cartoonito shows from around the world! 
Cartoonito is the ultimate preschool spot from Cartoon Network, where any preschooler can enjoy trusted characters and friends, stories from leading voices, brand new original series, and a whole lot of laughter! We celebrate the things that make preschool kids so unique - their unfiltered creativity, caring hearts, courageous curiosity, big emotions, and infectious giggles!

Netherlands

TV-vodič - petek, 24. 05. 2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een vreemd beeldje die de geesten van twee wezens kan omwisselen. Hij komt hierdoor vast te zitten in het lichaam van een kariboe.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
Wanneer Grizzy een oude handspiegel vindt die wel van een prinses lijkt, komt hij in een wereld terecht waar hij alleen maar van kon dromen.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een magische stok die van een circusgroep was. De stok kan voorwerpen tot leven brengen.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy gebruikt zijn instinct om de berin te verleiden, maar maakt zichzelf belachelijk.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy weet de Lemmings te verpletteren met een van de koffers van de boswachter. De Lemmings zitten er aan vast en Grizzy gooit de koffer uit de hut.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Er wordt een vreemd object bezorgd bij de hut, een nieuw soort skateboard. Deze heeft geen wielen maar zweeft vlak boven de grond.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
Volgens Mush-Mush en zijn vriendjes is Flits, de boomkikker, nogal eenzaam. Om dat te veranderen nemen ze Flits mee Zwamdorp in, maar dat loopt toch een beetje anders dan ze hadden verwacht.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Vandaag is het de dag waarop iedereen in Zwamdorp elkaar voor de gek houdt. En Mush-Mush vindt zelf dat hij een hele goede grap heeft bedacht. Maar als hij en zijn vriendjes een schilderij beschadigen, moeten ze het zien te vervangen.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
Nadat Mush-Mush per ongeluk een mierenhoop heeft vernield, trekken de mieren erop uit om eten te zoeken, waardoor ze in de thuisboom van Fung en Miff terecht komen. Ze willen daar niet weg. Dus blijven Miff en Fung bij onze vriendjes logeren.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Voor de schorsrace hebben Mush-Mush en zijn vrienden vier deelnemers nodig, en na wat geharrewar blijkt Mushpot de aangewezen kandidaat, ondanks dat hij had gezworen nooit meer te racen.
nl
01:50
De Batwheels
Batman bespreekt de verbazingwekkende capaciteiten van de Batmobile tijdens een interview op de autoshow van Gotham. Indrukwekkende clips van Bam in actie tonen de bijzondere foefjes van de wagen.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders worden geconfronteerd met uitdagingen onder water als ze een zeeschool bouwen.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen Paulus Potvis helpen door een postwagen voor hem te bouwen, maar Paulus is gewend om alleen te werken.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Lara Lamantijn vraagt de Looney Bouwers om een hindernisbaan te bouwen voor de Kleuterschool de Klapperschelp-spelen, maar Lola luistert niet naar haar ploeggenoten.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
02:55
Batwheels
De Badcomputer neemt Bibi gevangen en Jestah gaat vermomd als Bibi naar de Batgrot om het moederbord van de Batcomputer te stelen. Kan Bibi zichzelf op tijd bevrijden zodat ze de bedrieger kan ontmaskeren?
nl
03:05
Batwheels
Nadat de Batwheels door de Pinguin gezapt zijn met de Liedjesmaker- straal, kunnen ze alleen nog maar communiceren met zang! Ze leren hoe ze als team in harmonie moeten werken om de muzikale grappenmaker te verslaan.
nl
03:20
Batwheels
ngt de Catmobile van Catwoman, Kitty, tot leven, zodat de Batwheels gelijke teams kunnen maken voor hun potje Bat-bal. Maar Kitty is te wild om zich aan te passen, ondanks Bam's pogingen haar te temmen.
nl
03:30
Batwheels
Buff traint met Batwing en gebruikt haar lessen bij een precisie-missie tegen de Riddler.
nl
03:40
Batwheels
Nadat Poesje de Katmobiel, Bam redt als hij bijna valt, besluit Bam haar mee te nemen op patrouille in de hoop dat ze ook een Batwheel wordt. Als ze nu maar eens stopte met spelen en zich op de missie zou richten!
nl
03:50
Tom en Jerry
Tom haalt weer allerlei streken uit. Maar als de achtervolging buiten verdergaat, blijkt Jerry er ook wat van te kunnen. Hij draait de rollen om!
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontmantelt de glijbaan die door de Lemmings in de hut is gebouwd en hergebruikt de stukken bamboe om een bubbelbad te bouwen. Bij het ontdekken van het werk van de beer, bedenken de Lemmings een reusachtig waterpark.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
De lemmingen organiseren een dronerace in de hut. Als Grizzy de wedstrijd onderbreekt, krijgt hij met de knaagdieren van doen. De beer wordt uit de hut gegooid en komt terecht op een tempel gewijd aan de Apenkoning.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
Om Grizzy voor de gek te houden en de tv te stelen, vermommen de Lemmingen zich als Chinese dansers. Hierdoor raakt de beer afgeleid en rennen ze met de tv er vandoor op een zweefvliegtuig van Chinese paraplu's.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ergert zich aan een luidruchtig gevangenenspel tussen de Lemmingen en een wasbeer en onderbreekt hen. Ze vallen naar beneden en landen op een open plek waar hun val een zwart-witte tegel vernietigt die yin en yang voorstelt.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy die terugkeert van een visreis, brengt onbewust een elektrode mee dat een robot kan besturen. De gadget vervult de elke behoefte van de beer, maar de jaloerse Lemmingen willen het voor zichzelf.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen vinden tekeningen van tai chi-bewegingen in de tempel. Ze zijn er erg benieuwd naar en willen de bewegingen leren. De Lemmingen testen de bewegingen uit op Grizzy en gooien hem het huisje uit.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
Een spel komt abrupt ten einde. De Lemmings belanden op het dak van een tempel, waarop allerlei tai chi-bewegingen zijn afgebeeld.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmingen krijgen ruzie over de laatste pot chocopasta in de cabine. Dit leidt tot een ongeluk waardoor de pot chocopasta op de bodem van de lagune belandt. De beer maakt een duikpak om het te redden.
nl
05:00
Machtige Mike
Het baasje van Mike koopt nieuwe schoenen voor de hond. Ze blijken alleen te piepen, tot grote ergenis van Mike. De wasberen leren zichzelf ondertussen over het plafond te lopen.
nl
05:05
Machtige Mike
Als de wasberen weer inbreken in het huis van de familie en Mike opnieuw makkelijk wordt verslagen is hij het zat. Mike vraagt de schildpadden om hem karate te leren om tegen de wasberen te gebruiken.
nl
05:10
Machtige Mike
Als Stephan het alarmsysteem in het huis verbetert, is de taak van Mike een stuk makkelijker. Hij kan nu meer genieten in plaats van de waakhond te spelen.
nl
05:25
Machtige Mike
De wasberen vinden een fluitje bij het afval. Als Mercury op het fluitje blaast reageert Mike daar heel gek op. Hij doet allemaal trucjes zodra hij de tonen hoort.
nl
05:30
Machtige Mike
Er komt een zwerfhond bij de familie wonen en al snel blijkt dat de wasberen als de dood zijn. De zwerfhond lijkt veel meer geschikt als waakhond dan Mike, vooral door het overweldigende blaffen.
nl
05:40
Machtige Mike
Tom vraagt aan Mike of hij Mercury kan beschermen. Hij ziet de wasbeer als een leuk huisdier en vraagt Mike om het beest niets aan te doen als Tom zelf op school is.
nl
05:45
Machtige Mike
Louise tekent een aantal hartjes en bloemetjes op Mike tijdens een make-upspel. Wanneer Mike het resultaat ziet is hij compleet geschokt. Als Iris opduikt, heeft Mike geen andere keuze dan zich te verstoppen.
nl
06:00
Batwheels
Wanneer Jestah zichzelf verwondt tijdens de voorbereiding op een extreme sportwedstrijd met de andere Zoomers, helpt Bibi haar haar angst om naar de monteur te gaan te overwinnen zodat ze op tijd kan genezen om mee te doen.
nl
06:10
Batwheels
Als Buffs vertrouwde lier wordt uitgeschakeld door Poison Ivy, moet hij leren improviseren.
nl
06:25
Mr.Bean
Mr. Bean vergeet de gouden regel: nooit in slaap vallen in bad wanneer je een kip in de oven hebt liggen. Wanneer Irma komt, weet hij niet wat hij moet.
nl
06:40
Mr.Bean
Tijdens een wandeling in het park, gooit mr. Bean per ongeluk een tennisbal op het dak. De tennisspeler is echter een bullebak en wil zijn bal terug.
nl
06:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy probeert aan de berin te bewijzen dat hij wel degelijk zen kan zijn.
nl
07:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger dat op een toetsenbord lijkt.
nl
07:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings besluiten te bowlen, maar Grizzy vindt het maar vreemd.
nl
07:15
Grizzy en de Lemmings
Na wat regenval verschijnen er vreemde stuiterende paddestoelen in de tuin.
nl
07:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden magneten die objecten in vliegende objecten verandert.
nl
07:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben een kariboe, met een zweep en een kom suiker, getraind en klaargestoomd voor een hindernisbaan.
nl
07:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt elektronisch speelgoed dat precieze bewegingen kan nabootsen.
nl
08:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers worden door Penelope Pussycat ingehuurd om een catwalk in Frankrijk te bouwen en ze worden aangemoedigd om hun ontwerp groter en leuker te maken.
nl
08:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Chef Poyung huurt de Looney Bouwers in om een dim sum bus in China te bouwen. De ploeg krijgt een tegenvaller te verwerken en Bugs is bang dat hij zijn lievelingschef zal moeten teleurstellen.
nl
08:20
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Een muziekvideo over Daffy die met zijn kiepwagen materialen verplaatst en doldwaze dingen uithaalt.
nl
08:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica's nieuwe speelgoedje kapot is, leert ze het op een nieuwe manier te waarderen.
nl
08:40
Jessica's Grote Wereldje
Jessica begint met Stanleigh haar eigen restaurant, maar kunnen ze hun gasten tevreden houden?
nl
09:00
Mr.Bean
Mr. Bean crasht zijn mini in een modderpoel en is wanhopig om zichzelf en zijn auto, en de arme Teddy, weer schoon te krijgen.
nl
09:10
Mr.Bean
Mr. Bean schrijft twee kaartjes voor Irma's verjaardag: een lieve en een gekke. Hij haalt de enveloppen echter door elkaar en stuurt haar per ongeluk de verkeerde kaart.
nl
09:25
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean zijn bed als trampoline gebruikt, gaat zijn bed stuk. Hij probeert zijn bed nog te maken, maar dat mislukt en hij moet een nieuwe kopen.
nl
09:35
Mr.Bean
Mevrouw Wicket eist dat mr. Bean haar en juffrouw Wince naar de spa brengt en buiten wacht tot ze klaar zijn. Maar Mr Bean verveelt zich al snel bij het wachten en zoekt in plaats daarvan naar plezier.
nl
09:55
Lucas de spin
Lucas en Findley krijgen de slappe lach van een ongelukje van Arlo. Ze verontschuldigen zich, maar Arlo begrijpt de boodschap verkeerd en begint te lachen om de tegenslagen van zijn andere vrienden.
nl
10:00
Lucas de spin
Als Avocado zich realiseert dat ze nog niet heeft gewandeld, schieten haar vrienden haar te hulp.
nl
10:05
Lucas de spin
Lucas en Findley houden een race door het huis om te beslissen wie de snelste is. Lucas vliegt de lucht in in een papieren vliegtuigje terwijl Findley de weg op gaat in de auto van Lucas.
nl
10:15
Lucas de spin
Avocado kauwt per ongeluk op Bodhi's favoriete snowboard. Bodhi moet het verlies verwerken.
nl
10:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush biedt aan om op de Champoupons te passen zodat zij een dutje kan doen.
nl
10:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Puff wil indruk maken op Sushi-Mushi en laat zien hoe hij zijn mist gebruikt om voedsel te stomen.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy zoekt naar de afstandsbediening en vindt een doos die sleutels kan vinden.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben de hut van de boswachter veranderd in een hindernisbaan.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings gebruiken een winkelwagen en een ventilator om te kunnen zweven.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings geloven dat ze de dwergen uit het sprookje van Sneeuwwitje zijn. Ze besluiten de hut aan te vallen met bijlen.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger waarmee je door muren kan lopen.
nl
11:45
Tom en Jerry
Jerry heeft zijn zinnen gezet op Toms vangst van de dag, maar Tom laat zich niet zomaar de vis van het brood eten. Wie gaat er met de vangst vandoor?
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen een groot lichtjesfestival houden in Looneydam. Maar een enorme sneeuwstorm zorgt ervoor dat de inwoners niet kunnen komen.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen een groot lichtjesfestival houden in Looneydam. Maar een enorme sneeuwstorm zorgt ervoor dat de inwoners niet kunnen komen.
nl
12:25
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica's nieuwe speelgoedje kapot is, leert ze het op een nieuwe manier te waarderen.
nl
12:35
Jessica's Grote Wereldje
Jessica begint met Stanleigh haar eigen restaurant, maar kunnen ze hun gasten tevreden houden?
nl
12:55
Tom en Jerry Show
Een wilde achtervolging leidt Jerry in de armen van een klein meisje. Nu moet Tom een manier vinden om Jerry te helpen om uit haar klauwen te ontsnappen. Dit is echter geen gemakkelijke opgave.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Uit angst dat hij zijn plaats in het landhuis zal verliezen, neemt Tom de houding aan van een lid van de Koninklijke Garde. Nu moet hij voorkomen dat de muizen en hun nieuwe vriend Boswell verwoesting aanrichten in de keuken.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Jerry wordt ervan verdacht een zeldzame cavia te zijn, door de vriend van de hertogin. Hij maakt meteen misbruik zijn nieuwe beschermde status om eindeloze problemen voor Tom te creëren.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Max, de grote broer van Spike, verschijnt bij het landhuis. Hij is op de vlucht voor een paar slechteriken en Spike moet de hulp inroepen van Tuffy, Tom en Jerry om van hem af te komen.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
Rechercheurs Tom en Jerry voeren een nieuw onderzoek uit. Ze proberen een team husky's te helpen om een schurk te vinden die vastbesloten is om hun hondenslee te saboteren. Ze verdenken een voormalige rivaal die er alles aan doet om te winnen.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Jerry raakt bevriend met een teek om wraak op Tom te nemen. Hij wordt aangevallen door de vervelende parasiet en moet er onmiddellijk vanaf. Er is echter maar één manier om van hem af te komen wat Tom niet bevalt. Hij moet eindelijk gaan baden.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
Tuffy en Jerry doen zich voor als vlinders om Tom te plagen. Ze veroorzaken allerlei problemen in het huis. Hertog vangt Tuffy met de bedoeling om hem aan zijn vlindercollectie toe te voegen.
nl
14:00
Mr.Bean
Mr. Bean probeert te ontspannen, maar wordt continue gestoord door de werkzaamheden op straat. Hij doet er alles aan om de bouwvakkers weg te jagen.
nl
14:10
Mr.Bean
De veren in de bank van Mr. Bean gaan kapot wanneer Mr. Bean op de bank zit. Hij zal een nieuwe moeten kopen, maar heeft helemaal niet zo veel geld.
nl
14:25
Mr.Bean
In een donker hoekje van de zolder, vindt Mr. Bean een schatkaart. De lastige aanwijzingen leiden hem echter helemaal naar Australië.
nl
14:40
Mr.Bean
Mr. Bean wordt zijn huis uit gegooid door mevrouw Wickett wanneer ze een misverstand hebben. Hij is dakloos en moet op zoek naar een nieuw huis.
nl
14:55
Lucas de spin
Lucas, Findley en Bodhi zijn geobsedeerd door een speeltje waarmee ze door het huis kunnen springen.
nl
15:00
Lucas de spin
Findley denkt dat het huis een gevaarlijke plek voor hem is nadat hij bijna in een vliegenval loopt.
nl
15:10
Lucas de spin
Arlo mist zijn moeder, dus Lucas geeft hem een belletje om te rinkelen als hij hulp nodig heeft.
nl
15:15
Lucas de spin
Maizie blijft Lucas en Findley negeren. Uiteindelijk ontdekken ze dat ze niet Maizie, maar haar nichtje blijkt te zijn. En dat is nog niet alles, ze leren ook nog eens een nieuwe taal van haar.
nl
15:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Sep wil graag dapperder zijn zodat hij kan deelnemen aan alle onverschrokken activiteiten die Mush-Mush en Lilit voorstellen. Dus besluit hij een broek van beschermend schuim te laten maken.
nl
15:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi is verrukt en trots dat Chanterelle heeft aangeboden zijn portret te schilderen voor in zijn restaurant. Maar zijn enthousiasme slaat al snel om in bezorgdheid.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders ontdekken dat Taz per ongeluk zijn eigen huis heeft verwoest, dus gaan ze op pad om een nieuw huis voor hem te bouwen dat bestand is tegen zijn razernij.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders bouwen een speeltuin voor zichzelf. Iedereen heeft zijn eigen taak en Daffy raakt zo enthousiast over zijn eigen afdeling dat hij alle bouwmaterialen voor zichzelf meeneemt.
nl
16:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica een kind ontmoet dat sprekend op haar lijkt, vormen de twee een onbreekbare band.
nl
16:40
Jessica's Grote Wereldje
Jessica past een weekje op de egel van Stanleigh, maar dat vergt meer van haar dan verwacht.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Tyke heeft een probleem, wat allemaal begon toen de puppy op een houten plank ging staan die Tom had laten liggen. Het was de plank die Tom gebruikte om Jerry mee te slaan.
nl
17:05
Tom en Jerry Show
Jerry blijft helemaal alleen achter wanneer Rick, Ginger en Tom nergens te bekennen zijn.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Jerry brengt Tom bij bewustzijn en de kat komt er achter dat hij een bult op zijn kop heeft, een pijl in zijn achterste, bijensteken op zijn arm, lippenstift op zijn wang en behoorlijk wat geheugenverlies.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Spike gaat op dieet wanneer hij ontdekt dat hij niet meer in zijn hondenhuisje past.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
De danscompetitie waar Toodles aan mee doet komt dichterbij en ze zoekt nog een partner nadat haar partner plotseling verdween. Tom en Butch vechten om de plek. Wanneer Tom wint, verdwijnt hij ook.
nl
17:35
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry luisteren naar het verhaal van een kat die een betere tegenstander had, en toch achter hem aan ging. Dat heeft catastrofale gevolgen gehad.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Franky Two-Face de rat neemt zijn intrek in Jerry's muizenhol nadat hij gevlucht is. Tom vindt het fantastisch. Al snel moet Franky opnieuw vluchten.
nl
18:00
Batwheels
Nadat Poesje de Katmobiel, Bam redt als hij bijna valt, besluit Bam haar mee te nemen op patrouille in de hoop dat ze ook een Batwheel wordt. Als ze nu maar eens stopte met spelen en zich op de missie zou richten!
nl
18:10
Batwheels
Bibi wenst dat ze net zo'n regelvrij leven kan leiden als Jestah en besluit om zich alleen te focussen op plezier maken. Maar als haar acties Batgirl in gevaar brengen, moet Bibi stoppen met lol trappen om Harley tegen te houden.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy kweekt een cacaoplant onder een UV-lamp, die de Lemmingen per ongeluk kapotmaken. Hierdoor verandert een van hen in een Super Lemming die elke plant die hij aanraakt heel groot maakt. Grizzy verheugt zich al op enorme cacaobonen.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmingen stuiten op een Maya-tempel in de jungle terwijl ze aan het vechten zijn. Door een magische reactie creëren ze kopieën van zichzelf in verschillende leeftijden: een baby-Grizzy en bejaarde Lemmingen.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy is woest als de Lemmingen zijn chocoladepasta hebben gestolen en hij gooit ze ver weg. Ze belanden in een kano en gewapend met blaaspijpen vechten ze tegen Grizzy, die op zijn beurt wordt gelanceerd.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen laten per ongeluk een gestolen pot chocoladepasta vallen bij een heilige Azteek-tempel. Ze blokkeren hiermee de ingang en zij en Grizzy moeten raadsels oplossen en hindernissen overwinnen om de pot terug te krijgen.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen houden een worstelwedstrijd op de bank. Als Grizzy hier een einde aan maakt, vechten de Lemmingen terug, maar zakken vervolgens door de vloer. Ze vallen in een oud zijspanwagentje met worstelmaskers.
nl
19:10
Grizzy en de Lemmings
Terwijl Grizzy en de Lemmingen ruzie maken over een pot chocoladepasta vinden ze stukjes chocola in goudpapier in de jungle. Ze ontdekken dat de chocola afkomstig is van een vrachtwagen en gaan op zoek naar de hele lading.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Terwijl Grizzy en de Lemmingen om de laatste pot chocoladepasta vechten, stuiten de Lemmingen op een krat vol in de garage. Ze gaan ermee vandoor, maar het krat valt op een Maya-tempel vol met vallen.
nl
19:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Sep wil graag dapperder zijn zodat hij kan deelnemen aan alle onverschrokken activiteiten die Mush-Mush en Lilit voorstellen. Dus besluit hij een broek van beschermend schuim te laten maken.
nl
19:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi is verrukt en trots dat Chanterelle heeft aangeboden zijn portret te schilderen voor in zijn restaurant. Maar zijn enthousiasme slaat al snel om in bezorgdheid.
nl
20:00
Mr.Bean
Hij wordt aangezien voor een ontsnapte crimineel dus Mr Bean wordt naar de gevangenis gebracht waar hij ontdekt dat het best gezellig kan zijn met een beetje fantasie. De echte gevangene heeft het zwaar met Mr Beans hospita.
nl
20:10
Mr.Bean
Mr. Bean wordt achtervolgd door een jong Japans jongetje in een museum. Mr. Bean vindt het vervelend en wil van het jongetje afkomen, totdat hij ziet wat voor gatgets het jongetje allemaal heeft.
nl
20:30
Mr.Bean
Mr. Bean krijgt een ongenode gast op bezoek, die beweert dat hij zijn oude schoolvriend is. Ondanks dat mr. Bean hem zich niet kan herinneren, geeft hij hem wel onderdak voor een paar dagen. Dat blijkt al snel een vergissing.
nl
20:40
Mr.Bean
Wanneer de televisie ontploft tijdens een ruzie tussen mr. Bean en Irma over wat ze willen kijken, ontwikkelt mr. Bean zijn eigen vorm van entertainment om een nieuwe televisie te kopen.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy raakt verslaafd aan een spelletje op de telefoon van de boswachter, maar de Lemmingen gebruiken een muziek-app op de telefoon om de garage om te toveren in hun eigen discotheek.
nl
21:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen kijken hoe een baby-dinosaurus uit een ei komt. Hij ziet hen aan voor zijn moeder.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy besluit om beter in vorm te komen en gebruikt daarvoor de gewichten van de boswachter. Voordat hij daarmee begint, moet hij het probleem met de Lemmingen oplossen. Zij gebruiken de gewichten namelijk als hun persoonlijke speeltuin.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat de robotstofzuiger van de boswachter een lekkere rugmassage kan geven. De Lemmingen zien het nieuwe apparaat meer als een nieuw stuk speelgoed: het lijkt net een botsauto.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een gadget die allerlei dingen in de blokhut bedient. Daarmee hoopt hij eindelijk van de Lemmingen af te kunnen komen.
nl
21:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy zet een slot op de koelkast om te voorkomen dat de Lemmingen zijn chocopasta stelen. De Lemmingen proberen het slot met man en macht te openen.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben een nieuw spel bedacht: het vangen van popcorn in hun mond.
nl
22:00
Alice & Lewis
De koningin is boos over de herhaalde traagheid van haar nichtje en beveelt Alice en Lewis om Dinah via een cursus goede manieren te leren. Maar het vooruitzicht dat ze alle lessen uit haar hoofd moet leren, windt Dinah helemaal niet op.
nl
22:10
Alice & Lewis
De inwoners van Wonderland zijn er kapot van als ze ontdekken dat het kasteel van de koningin volledig scheef op de rots ligt. Het is absoluut noodzakelijk om de mysterieuze architect van het gebouw te vinden, die niemand ooit heeft gekend.
nl
22:30
Alice & Lewis
Dinah schrikt van een vlinder en morst krimpsiroop op Charlie. Ze verbergt het en probeert het probleem stiekem op te lossen.
nl
22:40
Alice & Lewis
Lewis staat op het punt een zeer waardevolle wortel te vinden waar zijn voorouders al heel lang naar op zoek waren: de gouden wortel. De koningin steelt het echter onder zijn neus vandaan en besluit er haar koninklijke scepter van te maken.
nl
22:50
Lu en de dolle boel minis
De beestjes praten over het uiten van hun emoties.
nl
23:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Wanneer Marvin de Marsman neerstort in Looneydam, wil hij graag snel naar huis. Hij vraagt de Looney Bouwers om een ruimteschip te bouwen.
nl
23:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Marvin de Marsman vraagt de Looney Bouwers om op Mars een hondenhok te bouwen voor zijn ruimtepup K-9. Daffy wordt al snel vrienden met K-9 en bedenkt een plan om langer te kunnen spelen.
nl
23:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Als Billy, de coole nicht van Daffy, de Looney Bouwers inhuurt om haar kunststudio te bouwen, slooft Daffy zich uit om te bewijzen hoe cool hij is.
nl
23:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Foghorn Leghorn vraagt de Looney Bouwers om een lichttoren voor Looneydam te bouwen. Maar als de tablet van Lola kapot gaat, moet ze volledig op zichzelf vertrouwen.
nl
23:50
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings stuiten op een witte beer die via een stuk ijs is gearriveerd. Het stuk ijs begint langzaam te smelten.
nl

TV-vodič - sobota, 25. 05. 2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
Na het zien van een advertentie in een tijdschrift, vraagt Grizzy zich af of zijn favoriete berin meer in hem geïnteresseerd zou zijn als hij een mooie auto had.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een vreemd meer in een Indiaanse grotto die wezens jonger kan maken als ze er een keer in stappen.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy achtervolgt de Lemmings, maar knalt per ongeluk tegen een arcade-apparaat aan vlak bij de supermarkt. Daar zitten een replica van een waarzegster en haar kristallen bal in.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben de hele hut omgegooid om er middeleeuwse gevechten te houden. Grizzy doet ondertussen zijn best om zijn bank terug te krijgen.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een liefdesdrankje waarmee iemand meteen verliefd wordt op het eerste wezen dat ze zien. Grizzy hoopt de berin hiermee voor zich te winnen.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings activeren per ongeluk een magische schijf die de aarde symboliseert, waardoor ze worden teruggestuurd naar het prehistorische tijdperk.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
Nerveuze Puf heeft een probleem met verrassingen, en vooral met bloeiende en groeiende verrassingen die bij de lente horen. Het is zelfs zo erg dat hij dan blijft stuiven en zich liever verstopt, waardoor hij het lentefestival mist.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Wanneer Zwambies beentjes en armpjes krijgen, veranderen ze in Zwamukkies en lopen ze weg. Daarom moet Zwoemie altijd goed op de Zwambies passen. Maar ze is zo moe dat Mush-Mush en zijn vriendjes het van haar overnemen.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush hangt graag de held uit, vooral bij de Zwamukkies. Dus Lilit, Chep en Mush-Mush verzinnen een heldendaad voor Mush-Mush die zo goed valt bij de Zwamukkies, dat ze Mush-Mush echt als superheld gaan beschouwen. Met alle gevolgen van dien.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lievelingsgeluid van Mushpot is de roep van de nachtegaal, maar Mush-Mush heeft die nog nooit gehoord. Om een nachtegaal te lokken, maakt Cantharelle na veel vijven en zessen een vogelfluitje, waarmee ze alle vogels lokt, behalve de nachtegaal.
nl
01:50
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Bugs Bunny gebruikt zijn graafmachine terwijl hij de burgers van Looneydam helpt.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Wanneer Marvin de Marsman neerstort in Looneydam, wil hij graag snel naar huis. Hij vraagt de Looney Bouwers om een ruimteschip te bouwen.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Marvin de Marsman vraagt de Looney Bouwers om op Mars een hondenhok te bouwen voor zijn ruimtepup K-9. Daffy wordt al snel vrienden met K-9 en bedenkt een plan om langer te kunnen spelen.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Als Billy, de coole nicht van Daffy, de Looney Bouwers inhuurt om haar kunststudio te bouwen, slooft Daffy zich uit om te bewijzen hoe cool hij is.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Foghorn Leghorn vraagt de Looney Bouwers om een lichttoren voor Looneydam te bouwen. Maar als de tablet van Lola kapot gaat, moet ze volledig op zichzelf vertrouwen.
nl
02:55
Batwheels
Bibi wenst dat ze net zo'n regelvrij leven kan leiden als Jestah en besluit om zich alleen te focussen op plezier maken. Maar als haar acties Batgirl in gevaar brengen, moet Bibi stoppen met lol trappen om Harley tegen te houden.
nl
03:05
Batwheels
Green Arrow en zijn Arrowplane, Goldie helpen Batman met de Riddler. Batwing brengt Goldie tot leven en de twee worden beste vrienden. Maar als Goldie uiteindelijk weg moet, leert Bawing dat afscheid nemen niet altijd voor altijd is!
nl
03:20
Batwheels
Nadat Buff de Riddler heeft uitgeschakeld met een indrukwekkende move, geven de Batwheels Buff de bijnaam, straffe Buff. Maar Buff wil geen bijnaam en de Batwheels noemen hem weer gewoon Buff.
nl
03:30
Batwheels
Tot ieders verbazing is Bam bang in het donker. Als Poison Ivy alle stroom in Gotham uitschakelt, moet Bam zijn angst overwinnen om haar te stoppen.
nl
03:40
Batwheels
Redbird probeert net als 'V-8 de superspion' te spioneren. Al snel beseft hij dat dit niet makkelijk is. Samen met Bibi probeert hij de entertainment zone te redden uit handen van Dr. Spion.
nl
03:50
Tom en Jerry
Het is weer een warme, klamme dag in Singapore, maar Tom blijft Jerry zelfs op het hete strand achtervolgen. Dan zien ze een traktatie: Ice Kachang!
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt wakker na een dutje en is uitgehongerd. Dan blijkt de laatste pot Yummy chocoladepasta leeg te zijn en Grizzy komt op het idee om chocoladepoeder te mengen met kokosmelk. De Lemmings, die net zo gulzig zijn, willen hun deel van de drank.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
Tijdens een ruzie over een tablet, gooien Grizzy en de Lemmingen een legerkist omver die in het bamboebos valt. Kort daarna verschijnt er een vredesmissie-panda uit het bos die probeert te bemiddelen tussen de boze tegenstanders.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
De opslagruimte van de cabine is leeg en Grizzy's maag knort. In zijn verrekijker ziet hij de Lemmingen muntjes een chocolade-automaat gooien. De beer gaat naar hen toe, maar moet dan op zoek naar muntjes.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
Wanneer Grizzy per ongeluk zijn favoriete bank vernielt, ziet hij een charmant vissershuisje op een naburig eiland. Hij grijpt de kano van de Lemmingen, maar ontdekt dat de hut vervallen is. Gelukkig is er een prachtige jacht in de buurt.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen maken grapjes bij de zandsculpturen van Grizzy. Woedend jaagt hij ze ver weg en maakt van hun afwezigheid gebruik om het meest grandioze sculptuur van zichzelf te maken.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen zijn op hun hoofden geslagen en raken gehypnotiseerd door een fitnessposter. Vervolgens denken ze dat ze sportcoaches zijn. Ze sporen Grizzy aan om keihard te trainen, maar die zou veel liever zitten.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
Als de vissen maar niet willen bijten, is Grizzy de wanhoop nabij. Dan ziet hij een fantastische zwaardvis zwemmen in de lagune. Likkebaardend ziet de beer hoe de Lemmingen op de rug van de vis zitten.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings ontdekken dat ze met een paar druppeltjes Tabasco een krachtige stoomwolk kunnen veroorzaken. Grizzy, die net een dutje wil doen in zijn hangmat, pakt het flesje af. Maar hij realiseert zich niet dat de Lemmings een hele voorraad hebben.
nl
05:00
Machtige Mike
Mike, Iris en de schildpadden spelen pingpong, maar raken per ongeluk een oude schildpad. Ze tillen hem naar binnen, maar niets is wat het lijkt.
nl
05:05
Machtige Mike
De wasberen verzinnen een goed plan om in te breken bij de Mikkelsons. Ze gaan in een kartonnen doos zitten en doen alsof ze een pakketje zijn. Mike trapt erin en de wasberen zijn vrij om te stelen wat ze maar willen.
nl
05:10
Machtige Mike
Mike heeft een welverdiende vakantie nodig nadat hij Fluffy heeft gered, tegen wasberen heeft gevochten en heeft voorkomen dat de schildpadden alles in het huis ging stukmaken.
nl
05:25
Machtige Mike
Het is koud en grijs buiten en Mike nodigt Iris uit voor een kop warme chocolademelk. De wasberen glippen het huis binnen en beschadigen de thermostaat van de familie Mikkelsen. Het huis wisselt nu tussen bloedheet en ijskoud.
nl
05:30
Machtige Mike
De wasberen stelen het lievelingsspeeltje van Iris, maar laten het vallen op het terras wanneer ze proberen te vluchten. Mike raapt het op en denkt dat het van Fluffy is. Iris ziet dit en denkt dat Mike het heeft gestolen.
nl
05:40
Machtige Mike
Mike was van plan om lekker met Iris te spelen, maar hij is teleurgesteld als zij op de patio met een andere stoere hond speelt. Mike is er kapot van: dit betekent oorlog. De jongens beginnen een genadeloos gevecht om de aandacht van Iris.
nl
05:45
Machtige Mike
Het is één april. Mike heeft Iris uitgenodigd voor een romantisch etentje, maar Iris wil liever geintjes uithalen met Mike. Mike doet zijn best om de avond toch fijn te laten verlopen.
nl
06:00
Batwheels
Bibi heeft een vreselijke pechdag en laat de Joker ontsnappen. Ze denkt dat ze Batgirl niet meer kan helpen, maar een slechte dag vandaag, betekent niet dat het morgen ook slecht gaat.
nl
06:10
Batwheels
Als Snowy en Jestah samenwerken aan een mysterieus plan met zeldzame vriesbessen, werken Batwing en Buff samen om het snode duo uit te schakelen. Maar als Batwing besluit om in haar eentje te werken, brengt ze zichzelf en Buff in gevaar.
nl
06:25
Mr.Bean
Mr. Bean probeert zijn eigen tandarts te zijn, maar dat lukt niet zo goed.
nl
06:35
Mr.Bean
Mr. Bean moet voor de kat van Mrs. Wicket zorgen wanneer ze gewond raakt bij een ongeluk. Hij weet echter helemaal niks van katten, wat hem behoorlijk in de problemen brengt.
nl
06:55
Grizzy en de Lemmings
De hut van de boswachter is uitgerust met een detector die indringers kan spotten.
nl
07:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy belandt met tegenzin in een race tussen twee teams met Lemmings. Wanneer hij de wedstrijd snapt, doet hij er alles aan om te winnen.
nl
07:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben op afstand bedienbare hydraulische krikken onder de hut geplaatst om er zo een ballenspel mee te spelen.
nl
07:15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt gestoord tijdens zijn dutje door een groep zoemende vliegen. Hij besluit de vleesetende plant van de Lemmings te bemachtigen om een einde te maken aan de vliegjes.
nl
07:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een krat met boomerangs die ze gebruiken om Grizzy te ontwapenen om hem uit de hut te krijgen.
nl
07:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy heet het gehad met de Lemmings die hem niet zijn favoriete programma laten kijken.
nl
07:40
Grizzy en de Lemmings
Er hangt een vreemde nieuwe klok in de hut en de Lemmings gaan ermee aan de slag.
nl
07:50
Molmans
Kronkel en Manny vinden een glanzende ring. In het water bevindt zich een mysterieus wezen.
nl
08:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een groot grijpspel voor de speelhal van Chibi Critter in Japan, maar ze komen in de problemen wanneer ze ontdekken dat de grijper onderweg kapot is gegaan.
nl
08:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen voor hun snelle klant, Speedy Gonzales, ook snel een voetbalstadion in Mexico bouwen, maar haastige spoed is zelden goed.
nl
08:20
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Tweety Bird gebruikt zijn kraan om dingen op te tillen en helpt de bemanning de klus te klaren.
nl
08:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica een kind ontmoet dat sprekend op haar lijkt, vormen de twee een onbreekbare band.
nl
08:40
Jessica's Grote Wereldje
Jessica past een weekje op de egel van Stanleigh, maar dat vergt meer van haar dan verwacht.
nl
09:00
Mr.Bean
Op een liefdadigheidsfeest om een ezelopvang te financieren, wordt mr. Bean zowel aangemoedigd door Irma als aangemoedigd door haar jaloezie over de fondsenwervende superster: Declan.
nl
09:10
Mr.Bean
The Grote Eduardo, violist supreme, is in de stad en Irma wil naar het concert, maar mr. Bean wil niet voor de tickets betalen.
nl
09:25
Mr.Bean
Miss Wince neemt mrs. Wicket mee op vakantie in haar gloednieuwe, chique caravan en Bean blijft thuis achter. Bean laat zich echter niet uit het veld slaan en besluit zijn eigen caravan te bouwen. Hij gaat op zoek naar de perfecte 'rustige plek'.
nl
09:35
Mr.Bean
Mr. Bean houdt van Halloween en bereidt zich voor om de kinderen uit de buurt wat trucs en traktaties te geven die ze niet snel zullen vergeten. Hij laat zich echter een beetje te ver meeslepen in het Halloween spektakel.
nl
09:55
Lucas de spin
Lucas en Findley nemen superhelden personages aan om hun vrienden te helpen. Findley raakt geïrriteerd nadat hij alleen de kleine klusjes krijgt en verlangt ernaar de held te zijn.
nl
10:00
Lucas de spin
Wanneer The Mighty Boop en Fly Wonder een verloren babymier vinden, proberen ze deze te herenigen met zijn familie. Lucas en Findley ontdekken al snel dat de kleine mier niet gevonden wil worden.
nl
10:10
Lucas de spin
Na een reeks stunts met Bodhi, begint Lucas Bodhi na te doen. Het lijkt erop dat Bodhi dit echter helemaal niet zo leuk vindt. Lucas zoekt haar op om zich te verontschuldigen.
nl
10:15
Lucas de spin
Op een ochtend wordt Lucas gevolgd door een springboon. Wanneer de boon door Crumby wordt opgezogen, moet Lucas het perfecte huis vinden voor de worm die er zijn huisje van had gemaakt.
nl
10:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Sep wil graag dapperder zijn zodat hij kan deelnemen aan alle onverschrokken activiteiten die Mush-Mush en Lilit voorstellen. Dus besluit hij een broek van beschermend schuim te laten maken.
nl
10:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi is verrukt en trots dat Chanterelle heeft aangeboden zijn portret te schilderen voor in zijn restaurant. Maar zijn enthousiasme slaat al snel om in bezorgdheid.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een Indiaans amulet, die de krachten van een roofvogel biedt.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings spelen met de elektrische gitaar van de boswachter en laten de hut schudden.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings trekken een opgeblazen sumotori-kostuum aan om te concurreren met Grizzy.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een eeuwenoude tafel die het verleden laat zien.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een magisch boek met een spreuk die iemands uiterlijk kan veranderen.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy steelt de doos met nougat van de Lemmings. Terwijl de Lemmings op zoek gaan naar nieuwe nougat, komen ze in een oud boek iets tegen over Chinese medicijnen.
nl
11:45
Thomas de Stoomlocomotief
Een nieuw perron voor de verjaardag van Sir Topham Hatt gooit Bruno's routine in de war. Hoewel Bruno mensen fascinerend vindt, vindt hij de verandering helemaal niet leuk. Thomas probeert Bruno te helpen zijn bestelling op het feest te bezorgen.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders bouwen een speeltuin voor zichzelf. Iedereen heeft zijn eigen taak en Daffy raakt zo enthousiast over zijn eigen afdeling dat hij alle bouwmaterialen voor zichzelf meeneemt.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Leghorn huurt The Looney Builders in om een waterrad te bouwen in het bos. Porky maakt zich vooral zorgen over een mythisch wezen dat zou rondwaren in het bos genaamd Big Feet.
nl
12:25
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica een kind ontmoet dat sprekend op haar lijkt, vormen de twee een onbreekbare band.
nl
12:35
Jessica's Grote Wereldje
Jessica past een weekje op de egel van Stanleigh, maar dat vergt meer van haar dan verwacht.
nl
12:55
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry raken geobsedeerd door de inhoud van een ingepakt pakket. Ze nemen buitengewone maatregelen om erachter te komen wat erin zit zonder gepakt te worden door Rick of Ginger.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Jerry helpt de kabouter om de smaragdgroene roos te pakken die Tom in de tuin heeft gevonden. Ze moeten het op tijd teruggeven als ze de woede van de kabouterkoning niet onder ogen willen zien. Een race tegen de klok begint.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Jerry krijgt verrassend bezoek van de acteur die zijn favoriete stripfiguur, de Gemaskerde Muis, speelt. Het blijkt echter dat de acteur zichzelf als beter beschouwt dan iedereen en ieders leven moeilijk maakt.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Rick geeft Tom het gezag over het boeket rozen dat hij net voor Valentijnsdag voor Ginger heeft gekocht. De dreiging is duidelijk, als er iets met het boeket gebeurt, slaapt Tom tot aanstaande Valentijnsdag buiten.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
Door een verwisseling wordt een ijsbeerwelp afgeleverd bij Rick en Ginger. Tom en Jerry hebben moeite om met de onhandige nieuwkomer om te gaan. Vooral omdat ze ook nog moeten uitzoeken waar de ijsbeer vandaan komt.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Tom verspreidt per ongeluk kattenhaar op Ricks nieuwe massagestoel. Het moet dringend er van af voordat Rick dit ziet. Om dit te doen schakelt hij hulp in bij de buurtkatten. Samen doen ze hun best om de massagestoel zo goed als nieuw te krijgen.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
Het spookachtige land wordt geterroriseerd door een nog gruwelijkere vogelverschrikker. Tom en Jerry moeten samenwerken om deze vogelverschrikker voor eens en voor altijd te verslaan.
nl
14:00
Mr.Bean
Een oud fotoalbum doet mr. Bean terugdenken aan zijn tijd bij de scouting als kleine jongen. Hij wil nog een keer een nachtje onder de sterren doorbrengen.
nl
14:10
Mr.Bean
Wanneer zijn modelvliegtuigje uit de lucht wordt geschoten door dat van een ander kind, wil Mr Bean wraak nemen. De volgende dag mist hij helaas nog één onderdeel van zijn nieuwe gevechtsvliegtuig en de winkel is dicht.
nl
14:25
Mr.Bean
Mr. Bean breekt per ongeluk zijn porseleinen kan uit de fabriek van de koninklijke familie. Hij besluit het paleis binnen te gaan om een ander te halen, maar dat blijkt lastiger dan verwacht.
nl
14:40
Mr.Bean
Mr. Bean herinnert zich de goede oude tijd toen hij Teddy leerde kennen en toen hij op tienjarige leeftijd in zijn mini leerde rijden.
nl
14:55
Lucas de spin
Lucas raakt bevriend met een knalpaarse speelgoedspin. Terwijl hij met hem speelt geeft hij hem een rondleiding door het huis. Findley ziet het allemaal gebeuren aan en wordt stikjaloers.
nl
15:05
Lucas de spin
Lucas de spin en Findley verhuizen samen naar het poppenhuis.
nl
15:10
Lucas de spin
Lucas komt met ideeën om Bodhi's droom om een ster aan te raken uit te laten komen.
nl
15:15
Lucas de spin
Lucas ontdekt dat het zorgen voor een ei een grote verantwoordelijkheid is voor een kleine spin.
nl
15:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Zwoemie wil de Zwammetjes laten zien dat ze hoog moeten inzetten en hun dromen moeten najagen. Om haar daad kracht bij te zetten gaat ze zweefvliegen op een blad, maar al snel vliegt ze veel te hoog.
nl
15:40
Mush Mush en de Zwammetjes
De Zwammetjes laten Sushi-Mushi geloven dat ingelegd moerasmos het favoriete gerecht van Mushpot is.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen een groot lichtjesfestival houden in Looneydam. Maar een enorme sneeuwstorm zorgt ervoor dat de inwoners niet kunnen komen.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen een groot lichtjesfestival houden in Looneydam. Maar een enorme sneeuwstorm zorgt ervoor dat de inwoners niet kunnen komen.
nl
16:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica bij opa en oma gaat logeren, vergeet ze in de haast om haar knuffel Klein Oompje mee te nemen. Jessica slaapt normaal gesproken altijd met haar knuffel, dus in slaap vallen is nu extra moeilijk.
nl
16:40
Jessica's Grote Wereldje
De familie moet nette kleren aan voor de familiefoto, maar Jessica wil haar eigen kleren uitzoeken.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Detectives Tom en Jerry helpen Toodles bij een danswedstrijd.
nl
17:05
Tom en Jerry Show
Na nog een succesvolle poging van Jerry om Tom te ontwijken, hoort Jerry Rick en Ginger bespreken dat ze Tom misschien weg willen doen.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Spike probeert de spanning tussen Tom en Jerry te verzachten en waarschuwt dat er weleens grote problemen zouden kunnen komen door hun gedrag. Tom en Jerry negeren hem, maar Spike heeft toch gelijk.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Spike schakelt de hulp van Tom en Jerry in om Tyke te leren hoe hij een betere verliezer kan worden.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Tom eindigt in het ziekenhuis na het onderzoeken van een verdachte zaak. Wanneer hij ontwaakt, vindt hij de verdachte recht onder zijn neus.
nl
17:40
Tom en Jerry Show
Hildie en Beatie hebben schoon genoeg van het eeuwige gejaag van Tom op Jerry. Ze toveren het karakter van Tom om naar een lieve kat.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Tom is het lachertje wanneer hij een week lang een kap moet dragen.
nl
18:00
Batwheels
Green Arrow en zijn Arrowplane, Goldie helpen Batman met de Riddler. Batwing brengt Goldie tot leven en de twee worden beste vrienden. Maar als Goldie uiteindelijk weg moet, leert Bawing dat afscheid nemen niet altijd voor altijd is!
nl
18:10
Batwheels
Nadat Buff de Riddler heeft uitgeschakeld met een indrukwekkende move, geven de Batwheels Buff de bijnaam, straffe Buff. Maar Buff wil geen bijnaam en de Batwheels noemen hem weer gewoon Buff.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
's Avonds genereren Grizzy's zonnepanelen niet genoeg elektriciteit voor zijn tv. Als hij de Lemmingen met vuurvliegjes ziet spelen, wil hij die gebruiken voor elektriciteit. Hij schiet de Lemmingen weg en ze landen op een tempel.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
Nadat de Lemmingen Grizzy's chocoladepasta stelen, schieten ze de beer weg. Hij landt op een tempel waar hij een glazen schedel vindt waarmee je onenigheid kunt creëren. Grizzy zet de knaagdieren tegen elkaar op.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
Er is een hittegolf in Nutty Hill. Grizzy besluit om in de koelkast te kruipen om aan de hitte te ontsnappen, maar hij zit al vol Lemmingen en hij past er niet meer bij.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
Precies wanneer Grizzy chocolade op een zalm wil smeren en hem lekker op wil gaan eten voor de tv, ontdekt hij dat de voorraadkast leeg is.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy raakt verslaafd aan een spelletje op de telefoon van de boswachter, maar de Lemmingen gebruiken een muziek-app op de telefoon om de garage om te toveren in hun eigen discotheek.
nl
19:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen kijken hoe een baby-dinosaurus uit een ei komt. Hij ziet hen aan voor zijn moeder.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy besluit om beter in vorm te komen en gebruikt daarvoor de gewichten van de boswachter. Voordat hij daarmee begint, moet hij het probleem met de Lemmingen oplossen. Zij gebruiken de gewichten namelijk als hun persoonlijke speeltuin.
nl
19:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Zwoemie wil de Zwammetjes laten zien dat ze hoog moeten inzetten en hun dromen moeten najagen. Om haar daad kracht bij te zetten gaat ze zweefvliegen op een blad, maar al snel vliegt ze veel te hoog.
nl
19:40
Mush Mush en de Zwammetjes
De Zwammetjes laten Sushi-Mushi geloven dat ingelegd moerasmos het favoriete gerecht van Mushpot is.
nl
20:00
Mr.Bean
Mr. Bean wil graag piano leren spelen en een piano kopen. In de muziekwinkel is hij een meneer te slim af en koopt de vleugel. De meneer blijkt echter zijn toekomstige pianoleraar te zijn.
nl
20:10
Mr.Bean
Mr Bean neemt deel aan een marathon door Londen waar hij een rivaliteit begint met een andere hardloper. Tijdens het rennen bedriegen Mr Bean en de hardloper door een taxi te nemen en te vertrekken zonder de ritprijs te betalen.
nl
20:25
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean een taart probeert te maken, verschijnt er een monster in zijn taartmix. Het blijkt echter een babyvogel te zijn die uit een eitje is gekomen. Mr. Bean besluit er voor te zorgen.
nl
20:40
Mr.Bean
Mevrouw Wickett heeft de burgemeester uitgenodigd voor de thee. De kikkervisjes van mr. Bean zijn echter net uitgekomen en springen door het hele huis.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil de mambo leren dansen om zijn vriendinnetje blij te maken, en vindt een dansvloer in het huis van de boswachter.
nl
21:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy belandt in een identiteitscrisis na een aanvaring met een metalen pan. Kunnen de lemmingen hem helpen de klap te boven te komen?
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil een dutje doen, maar hij vindt maar niet het ideale kussen. Hij besluit het kussen te testen dat de Lemmings gebruiken als springmat.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat de bezeten 'breakdance'die de lemmingen doen eigenlijk te wijten is aan de vlooien waardoor ze worden geteisterd. Als Grizzy ook vlooien krijgt is de paniek compleet! Grizzy is vastbesloten om de parasieten tot de laatste toe te elimineren. Het probleem is dat z'n kleine kamergenoten totaal geen zin hebben om te worden behandeld...
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy heeft erge dorst, maar ontdekt dat de Lemmingen de laatste flessen water gebruikt hebben.
nl
21:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen proberen een kleine spin te vangen, maar Grizzy vermorzelt hem. Hij wil namelijk niet vast komen te zitten in het spinnenweb.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de lemmingen vechten om de jackpot, een reusachtige pot Yummy, de hoofdprijs in een wedstrijd.
nl
22:00
Alice & Lewis
Tijdens een straatverkoop van de oude bezittingen van de koningin vertrekt de tweeling met een schrijftablet die Charlie onder het bed van zijn tante vond. Als de koningin erachter komt, wil ze het absoluut terug.
nl
22:10
Alice & Lewis
De Koningin en Alice spelen een wedstrijd croquet tegen elkaar, maar wel op de manier zoals dat hoort in Wonderland. Alice eist dat alle inwoners van Wonderland in de toekomst mogen winnen als ze dit potje van de Koningin wint.
nl
22:30
Alice & Lewis
Het is Vorstmist in Wonderland en iedereen moet het vieren. Maar de feestdag bestaat voornamelijk uit cadeautjes geven aan de Koningin. Maar daar is Alice het niet helemaal mee eens.
nl
22:40
Alice & Lewis
Terwijl Lewis bezig is met aan de klok werken, laat Alice hem schrikken. Hierdoor ontsnapt de koekoek. Dit zorgt voor een groot probleem, want de Koningin weet nu niet wanneer ze haar thee krijgt.
nl