Cartoonito

Cartoonito

Description Watch your favorite Cartoonito shows from around the world! 
Cartoonito is the ultimate preschool spot from Cartoon Network, where any preschooler can enjoy trusted characters and friends, stories from leading voices, brand new original series, and a whole lot of laughter! We celebrate the things that make preschool kids so unique - their unfiltered creativity, caring hearts, courageous curiosity, big emotions, and infectious giggles!

Netherlands

TV-vodič - ponedeljek, 27. 05. 2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil indruk maken op de berin en besluit een ballonpoedel te maken. Hij zag namelijk op tv hoe je zoiets kan doen.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil een dutje doen, maar hij vindt maar niet het ideale kussen. Hij besluit het kussen te testen dat de Lemmings gebruiken als springmat.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings doen klittenband over hun lichaam en gooien zichzelf op de deurmat. Grizzy was een dutje aan het doen, maar wordt snel wakker door het onaangename geluid.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
De berin is haar favoriete bloem kwijtgeraakt onder een zware rots. Grizzy kan deze niet optillen en dus besluit hij hard te gaan trainen.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings proberen een vleermuis te vangen om daar rodeo mee te spelen, maar storen daarmee Grizzy die ook een spel speelt.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben de mobiel van de boswachter te pakken en testen elke app die erop staat. Grizzy gebruikt de GPS om de dichtstbijzijnde winkel te vinden waar hij wat chocolade kan kopen.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een 3D-printer die van alles een kleinere versie kan printen. Grizzy wil de hut volstoppen met beeldjes, maar moet eerst van de Lemmings af zien te komen.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
De Zwammetjes laten Sushi-Mushi geloven dat ingelegd moerasmos het favoriete gerecht van Mushpot is.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is de enige Mushable die een tak niet naar achteren kan buigen om zichzelf tussen twee bomen te katapulteren. Hij begint een zware training om heel sterk te worden. Maar dan beseft Chep dat het niet alleen om fysieke kracht gaat.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
De zwammetjes willen dat Amanita meedoet aan het vertellen van monsterverhalen. Maar Amanita gelooft niet in monsters. Dus nemen ze haar mee op een monsterjacht en vinden meer dan ze hadden verwacht.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lijkt erop dat Starmush de enige is die de moeilijke vragen van Mush-Mush kan beantwoorden.
nl
01:50
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Een muziekvideo over Lola Bunny die haar bulldozer gebruikt om van alles te verplaatsen.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De broertjes Bever vragen de Looney Bouwers een blokhut te bouwen, maar raken al snel afgeleid.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een skatebaan, maar dat hindert Oeroe Slagpen en zijn vrienden.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders herontwerpen de laatste hole van de ACME Acres minigolfbaan. Porky is vastbesloten om deze precies goed te maken voor de kinderen die erop zullen spelen.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Bugs, Lola, Daffy, Porky en Tweety gebruiken hun voertuigen om bouwprojecten aan te pakken.
nl
02:55
Batwheels
Als Buffs vertrouwde lier wordt uitgeschakeld door Poison Ivy, moet hij leren improviseren.
nl
03:05
Batwheels
Bibi heeft een vreselijke pechdag en laat de Joker ontsnappen. Ze denkt dat ze Batgirl niet meer kan helpen, maar een slechte dag vandaag, betekent niet dat het morgen ook slecht gaat.
nl
03:20
Batwheels
Als Snowy en Jestah samenwerken aan een mysterieus plan met zeldzame vriesbessen, werken Batwing en Buff samen om het snode duo uit te schakelen. Maar als Batwing besluit om in haar eentje te werken, brengt ze zichzelf en Buff in gevaar.
nl
03:30
Batwheels
Als Bam achter Prank aan moet, wil Redbird graag meedoen, maar Bam staat erop dat hij thuis blijft. Redbird gaat stiekem toch mee, maar hij doet meer fout dan goed. Bam en Redbird ontdekken dat samenwerken toch niet zo'n slecht idee is.
nl
03:40
Batwheels
Bam voelt zich genegeerd door Batman en vraagt MOE wat experimentele upgrades te installeren, zodat Batman hem weer ziet staan. Maar Bam's nieuwe krachten blijken sterker dan hij aankan en daarmee brengt hij Batman en de missie in gevaar.
nl
03:50
Tom en Jerry
Als Tom en Jerry langs de rivier sjezen, komen ze onverwacht een nieuwe vriend tegen: Merli! Zou het Merli lukken om voor vrede te zorgen?
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken bij toeval een survivalpakket, gevuld met groenten. Maar Grizzy is niet geïnteresseerd in de inhoud, maar in de hightechapparatuur aan de achterkant van het pakket.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een groot chocolade-ei met een verrassing erin. Terwijl ze erom vechten, komt het ei per ongeluk bij een groep pinguïns terecht, waar een paar gevleugelde wezens het adopteren.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy kan niet slapen als de Lemmingen een nachtclub beginnen in een iglo. Hij gooit iedereen eruit maar hierdoor stuiten de Lemmingen op een bijzonder bedieningspaneel.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings draaien rond in de hut van Grizzy. Wanneer de beer wakker wordt gooit hij de Lemmings naar buiten. Ze belanden in het nabijgelegen wetenschapsstation en maken per ongeluk een mammoet wakker.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
Voor een publiek bestaande uit pinguïns en walrussen voeren twee Lemmings-teams acrobatische sprongen uit en strijden om de prijs. Wanneer Grizzy per ongeluk in het spel terechtkomt, raakt hij er al snel in verstrikt.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
Als Grizzy aan het vissen is, ontmoet hij een pinguïn die hem te helpt vis te vangen. Uit dankbaarheid brengt de beer de pinguïn terug naar de hut, waar deze aangename en vriendelijke nieuwe metgezel al snel de nieuwsgierigheid wekt van de Lemmings.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
Terwijl hij probeert van de vervelende Lemmingen af te komen, vernielt Grizzy per ongeluk de open haard van de hut. Op zoek naar warmte, besluit hij naar de broeikas van het wetenschapsstation te gaan.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen zijn bevriend geraakt met een walrus. Grizzy moet er niets van weten en gooit de nieuwe vriend in een grot met bijzondere krachten.
nl
05:00
Machtige Mike
Geïnspireerd door een stripboek speelt Mike een superheld met magnetische krachten om indruk te maken op Stella. Hiervoor heeft hij de hulp nodig van een enorme koelkastmagneet. Helaas stelen de wasberen de magneet van Mike.
nl
05:05
Machtige Mike
Wanneer Mike wakker wordt in de badkuip, ziet hij dat het huis overhoop ligt en dat de andere dieren heel raar doen. Ze gedragen zich als zombies en brengen al het eten naar buiten.
nl
05:10
Machtige Mike
Mike wil de volle maan romantisch met Stella door de telescoop zien. Maar Mercurius gebruikt de telescoop liever als wip en steelt hem samen met Freddy. Mike heeft een verwoestend ongeluk terwijl hij op jacht is.
nl
05:25
Machtige Mike
Mike haalt de schildpadden over om samen met hem en Stella een actiefilm te maken: hij als een dappere held en Stella als zijn mooie handlanger. Wanneer de wasberen op de set verschijnen, ontstaan er actiescènes die niemand had verwacht.
nl
05:30
Machtige Mike
Mercury's onhandigheid leidt ertoe dat zijn broer Freddy plots wordt opgesloten in de kluis. Daarom moet Mercury inbreken bij de Mikkelsens en iets stelen om Freddy eruit te krijgen.
nl
05:40
Machtige Mike
Mike en Stella spelen twister in Mike's achtertuin. De wasberen kijken naar de twee vanaf een veilige afstand en worden zich bewust van Stella's glinsterende kraag. Als Mike even niet kijkt, staat hij ineens alleen op het terras.
nl
05:45
Machtige Mike
Mike redt Fluffy uit het hol van de wasberen, maar heeft niet in de gaten dat het katje een van hun lievelingsspeeltjes heeft meegenomen. Fluffy en de schildpadden zijn dol op hun nieuwe muziekspeeltje.
nl
06:00
Batwheels
De Eendenboot heeft een ultra-brandstofcel upgrade en wordt hierdoor is het snelste voertuig van Gotham. Bam probeert de Batwheels ervan te overtuigen dat hij de juiste leider is en dat ze alleen samen die turbo-eend kunnen stoppen.
nl
06:10
Batwheels
Bibi's opvliegende karakter wordt extra uitgedaagd als Jestah haar flink beledigd. Bibi zal moeten leren om de opmerkingen van die bullebakken te negeren als ze Batgirl wil helpen om Harley te vangen.
nl
06:25
Mr.Bean
Terwijl Mr. Bean de hal wil opknappen, wordt hij bij iedere stap gesaboteerd door Scrapper, de kat. Mr. Bean vindt dat het tijd is om korte metten met het diertje te maken en doet hem weg.
nl
06:40
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean naar de supermarkt gaat, moet hij ook boodschappen voor mevrouw Wickett doen. Het is echter een hele lange lijst en alles in de supermarkt lijkt hem tegen te zitten.
nl
06:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings geloven dat ze de dwergen uit het sprookje van Sneeuwwitje zijn. Ze besluiten de hut aan te vallen met bijlen.
nl
07:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
nl
07:10
Grizzy en de Lemmings
Een sabeltandbeer, die miljoenen jaren is bevoren, wordt ontdooid en loopt de hut in, op zoek naar voedsel.
nl
07:15
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger waarmee je door muren kan lopen.
nl
07:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een Indiaans amulet, die de krachten van een roofvogel biedt.
nl
07:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings spelen met de elektrische gitaar van de boswachter en laten de hut schudden.
nl
07:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings trekken een opgeblazen sumotori-kostuum aan om te concurreren met Grizzy.
nl
08:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders racen tegen de klok om voor Cecil Turtle een gloednieuw circuit te bouwen. Daffy heeft zo zijn eigen ideeën over de racebaan en verandert een deel van de plannen.
nl
08:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is de verjaardag van Taz en de Looney Builders besluiten een enorme ijscoupe voor hem te bouwen. Porky is echter paranoïde over kleine foutjes die vertragingen veroorzaken waardoor het ijs zou kunnen smelten.
nl
08:20
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Bugs probeert muziek te spelen voor de bemanning. Maar zijn 'boogieknop' is kapot.
nl
08:30
Jessica's Grote Wereldje
Jessica wil een groot kind zijn en zich helemaal alleen klaarmaken om naar bed te gaan, maar ze heeft moeite om het ritueel te onthouden.
nl
08:40
Jessica's Grote Wereldje
Als Jessica ontdekt dat haar favoriete knuffel vies is, doet ze hem in bad.
nl
09:00
Mr.Bean
Mr. Bean wordt wakker op een koude winterochtend en komt erachter dat zijn boiler het niet meer doet. Hij probeert een klusjesman te bellen, maar dat lukt niet dus probeert Mr. Bean allemaal gekke manieren om het weer warm te krijgen.
nl
09:10
Mr.Bean
Mr. Bean geeft Scrapper op voor een schoonheidswedstrijd zodat hij de eerste prijs kan winnen. De eerste prijs is een reis naar Parijs, waar hij samen met Irma naar toe wil om het tussen hen goed te maken.
nl
09:25
Mr.Bean
Mr. Bean wil koste wat het kost vermijden om te moeten lunchen met Irma's moeder. Zijn ideeën raken langzaam op, dus hij vermomt zich als een oude man en gaat op een busreis naar een concert.
nl
09:35
Mr.Bean
Mr. Bean probeert zijn favoriete boom in het park te redden, omdat deze binnenkort neergehakt wordt. Hij besluit om in de boom te klimmen en weigert er weer uit te komen.
nl
09:55
Lucas de spin
Lucas en zijn vrienden vinden het fantastisch wanneer ze een bloem tot bloei zien komen.
nl
10:00
Lucas de spin
Lucas vindt een deur aan de voet van Arlo's boom en probeert erachter te komen van wie die is.
nl
10:05
Lucas de spin
Lucas raakt opgesloten in de koekoeksklok. Findley verzamelt zijn moed en probeert hem te redden.
nl
10:15
Lucas de spin
Er beginnen bladeren van Arlo's favoriete boom te vallen. Lucas probeert deze te repareren.
nl
10:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is de enige Mushable die een tak niet naar achteren kan buigen om zichzelf tussen twee bomen te katapulteren. Hij begint een zware training om heel sterk te worden. Maar dan beseft Chep dat het niet alleen om fysieke kracht gaat.
nl
10:40
Mush Mush en de Zwammetjes
De zwammetjes willen dat Amanita meedoet aan het vertellen van monsterverhalen. Maar Amanita gelooft niet in monsters. Dus nemen ze haar mee op een monsterjacht en vinden meer dan ze hadden verwacht.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ergert zich aan een luidruchtig gevangenenspel tussen de Lemmingen en een wasbeer en onderbreekt hen. Ze vallen naar beneden en landen op een open plek waar hun val een zwart-witte tegel vernietigt die yin en yang voorstelt.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy die terugkeert van een visreis, brengt onbewust een elektrode mee dat een robot kan besturen. De gadget vervult de elke behoefte van de beer, maar de jaloerse Lemmingen willen het voor zichzelf.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen vinden tekeningen van tai chi-bewegingen in de tempel. Ze zijn er erg benieuwd naar en willen de bewegingen leren. De Lemmingen testen de bewegingen uit op Grizzy en gooien hem het huisje uit.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
Een spel komt abrupt ten einde. De Lemmings belanden op het dak van een tempel, waarop allerlei tai chi-bewegingen zijn afgebeeld.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmingen krijgen ruzie over de laatste pot chocopasta in de cabine. Dit leidt tot een ongeluk waardoor de pot chocopasta op de bodem van de lagune belandt. De beer maakt een duikpak om het te redden.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
Tijdens een ruzie over een tablet, gooien Grizzy en de Lemmingen een legerkist omver die in het bamboebos valt. Kort daarna verschijnt er een vredesmissie-panda uit het bos die probeert te bemiddelen tussen de boze tegenstanders.
nl
11:45
Thomas de Stoomlocomotief
Nia en Bruno willen iedereen helpen, maar hun schema is overvol en de weg is geblokkeerd, waardoor ze beide in de stress schieten. Bruno beseft dat ze een pauze nodig hebben.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers helpen Petunia met het bouwen van een groentekas. Veel geduld heeft Petunia niet, en ze kan niet wachten tot de groenten rijp zijn. Ze doet alles om het proces te versnellen.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een kast voor Tibs de eekhoorn, maar niet al z'n spullen passen erin.
nl
12:25
Jessica's Grote Wereldje
Jessica wil een groot kind zijn en zich helemaal alleen klaarmaken om naar bed te gaan, maar ze heeft moeite om het ritueel te onthouden.
nl
12:35
Jessica's Grote Wereldje
Als Jessica ontdekt dat haar favoriete knuffel vies is, doet ze hem in bad.
nl
12:45
Lu en de dolle boel minis
De beestjes hebben het over het vinden van oplossingen die voor iedereen werken.
nl
12:55
Tom en Jerry Show
Wanneer Tyke per ongeluk op de vuilnisbelt belandt, moet Spike de hulp inroepen van Tom en Jerry om zijn zoon terug te halen, voordat Ace en Rocco, de waakhonden van de vuilnisbelt, hem veranderen in een formidabele straathond.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Tom krijgt de taak van de Hertogin om haar poedel Francois onder zijn hoede te nemen. Hij heeft de hulp van Jerry en Tuffy nodig om het humeurige mormel onder de duim te houden, zodat hij op de foto gezet kan worden.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Tijdens een van hun achtervolgingen, worden Tom en Jerry opgesloten in een hutkoffer. Ze maken een onverwachte reis naar Frankrijk op een cruiseship.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Tom gebruikt een uitvinding van de professor om zichzelf meerdere keren te klonen en wordt zo een levende nachtmerrie voor Jerry.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
Tom moet alles voorbereiden voor het verjaardagsfeest van Rupert, het neefje van de Hertogin. Maar Jerry is vastbesloten om alles in het honderd te schoppen.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry werken samen om te voorkomen dat een levende kalkoen het hoofdgerecht van een feestmaal wordt.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
De koningin komt op bezoek en Tom moet zorgen dat de havezate er piekfijn uitziet.
nl
14:00
Mr.Bean
Mr. Bean redt per ongeluk een kat uit een boom. Hij komt daarom in de krant, maar zijn haar zit niet goed. Hij probeert zijn eigen haar te knippen, omdat hij er goed uit wil zien op de foto.
nl
14:05
Mr.Bean
Wanneer Mr. Bean zijn favoriete televisieprogramma wil kijken op de bank, hoort hij vreemde, harde geluiden bij de buren.
nl
14:25
Mr.Bean
Mr. Bean is jaloers op alle aandacht die mevrouw Wickett krijgt wanneer ze haar been breekt. Hij doet alsof hij ook een ongeluk heeft gehad om ook verzorgd te worden, maar zijn verzorger is niet zo lief.
nl
14:35
Mr.Bean
Terwijl Mr. Bean de hal wil opknappen, wordt hij bij iedere stap gesaboteerd door Scrapper, de kat. Mr. Bean vindt dat het tijd is om korte metten met het diertje te maken en doet hem weg.
nl
14:55
Lucas de spin
Nadat Lucas Findley ziet vliegen, begint hij zich af te vragen hoe het zou zijn om zelf te kunnen vliegen.
nl
15:00
Lucas de spin
Dokter Lucas probeert al zijn vrienden zich beter te laten voelen, maar wordt dan zelf ziek.
nl
15:05
Lucas de spin
Lucas vindt een ei en besluit ervoor te zorgen, maar het duurt niet lang voordat hij ontdekt dat dat een zware verantwoordelijkheid is. Avocado's nieuwe speeltje maakt iedereen gek door het piepende geluid.
nl
15:15
Lucas de spin
Lucas en Maizie proberen hun vriend Findley te leren hoe je moet dansen.
nl
15:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lijkt erop dat Starmush de enige is die de moeilijke vragen van Mush-Mush kan beantwoorden.
nl
15:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is dolgelukkig als zijn vriend Chase terugkeert naar Mushton. Chase lijkt echter veranderd te zijn, hij is nu veel moeilijker in de omgang. Bovendien wil hij iets van Chep, maar Chep heeft geen idee wat.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers doen mee met een zandkastelenwedstrijd. Tweety verliest zijn zelfvertrouwen.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers helpen Petunia met het bouwen van een groentekas. Veel geduld heeft Petunia niet, en ze kan niet wachten tot de groenten rijp zijn. Ze doet alles om het proces te versnellen.
nl
16:30
Jessica's Grote Wereldje
Jessica gaat voor het eerst naar de grotekinderenspeeltuin en raakt bevriend met Stanleigh.
nl
16:40
Jessica's Grote Wereldje
Terwijl ze Duane helpt in de supermarkt, ontmoet Jessica een nieuwe vriendin en heeft ze moeite om gefocust te blijven op haar taak.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Wanneer Jerry verkouden wordt, krijgt hij geen hulp van Tom. Sterker nog, Tom gebruikt de tijd om Jerry te beschimpen en zijn favoriete snacks op te eten.
nl
17:05
Tom en Jerry Show
Zoals het een grote broer betaamd, moet Jerry een slaperige Tuffy uit bed trekken, wassen, zijn rugzakje geven en naar school sturen.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry leggen een verband tussen verschillende zaken waarbij huishoudelijke artikelen zijn verdwenen. Bij iedere zaak is een bovennatuurlijke schattige kitten waargenomen.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry willen afkoelen in de zinderende hitte en gebruiken magie om het te laten sneeuwen. Ze veranderen de wereld van een heks in een spookachtig winter wonderland.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Wanneer een haas de grootste race van het jaar verliest van een schildpad, denkt hij dat de schildpad valsspeelt. Tom en Jerry moeten erachter komen wat er precies is gebeurt.
nl
17:40
Tom en Jerry Show
Butch vindt een wensbotje in het afval en maakt Tom wijs dat al zijn wensen zullen uitkomen als het botje van Tom zou zijn. Tom ruilt het botje tegen een dozijn blikjes kattenvoer.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Een overvolle prullenbak met verfrommeld papier, wijst erop dat Tom een boek aan het schrijven is. Tom realiseert zich al gauw dat zijn boek in het echt uitgespeeld wordt.
nl
18:00
Batwheels
Als de goedaardige Buff een groep zwerfhonden uit de handen van Catwoman redt neemt hij ze allemaal mee naar de Batgrot, inclusief de heldhaftige Ace, en probeert hij ze te verstoppen voor de Bat-familie.
nl
18:10
Batwheels
De Bathweels wisselen van moederborden en leren hoe het is om in elkaars wielen te staan. Op deze manier weten ze ook het naderende Zoomlegioen tegen te houden.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat de bezeten 'breakdance'die de lemmingen doen eigenlijk te wijten is aan de vlooien waardoor ze worden geteisterd. Als Grizzy ook vlooien krijgt is de paniek compleet! Grizzy is vastbesloten om de parasieten tot de laatste toe te elimineren. Het probleem is dat z'n kleine kamergenoten totaal geen zin hebben om te worden behandeld...
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy heeft erge dorst, maar ontdekt dat de Lemmingen de laatste flessen water gebruikt hebben.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen proberen een kleine spin te vangen, maar Grizzy vermorzelt hem. Hij wil namelijk niet vast komen te zitten in het spinnenweb.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de lemmingen vechten om de jackpot, een reusachtige pot Yummy, de hoofdprijs in een wedstrijd.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat de Lemmings de antenne van zijn televisie gebruiken als springplank voor hun waterspelletjes.
nl
19:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy gooit tijdens een feest de stereo in de rivier en zorgt voor hoogspanning.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy biedt de geraniums aan die bij het raam van de boswachter hangen.
nl
19:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lijkt erop dat Starmush de enige is die de moeilijke vragen van Mush-Mush kan beantwoorden.
nl
19:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is dolgelukkig als zijn vriend Chase terugkeert naar Mushton. Chase lijkt echter veranderd te zijn, hij is nu veel moeilijker in de omgang. Bovendien wil hij iets van Chep, maar Chep heeft geen idee wat.
nl
20:00
Mr.Bean
Mr. Bean is in de wolken wanneer hij mr. Pod ontmoet, zijn ogenschijnlijke dubbelganger. Ze hebben zo veel gemeen, ze dragen hetzelfde shirt, dezelfde auto, dezelfde jas, dezelfde broek en zelfs dezelfde onderbroek. Mr. Pod is echter nét iets beter.
nl
20:10
Mr.Bean
Mr Bean weet zeker dat de horrorfilms in de bioscoop beter kunnen. Samen met Mrs Wicket gaat hij zijn eigen horrorfilm maken, met Irma en Teddy als acteurs! De opnames zijn een groot succes, maar voor Mrs Wicket lopen ze minder goed af.
nl
20:25
Mr.Bean
Mr Bean past op de goudvis van Mrs Wicket, maar kat Scrapper wil maar al te graag 'helpen'. Wanneer Mr Bean de vis kwijtraakt, eindigt zijn zoektocht in het huis van zijn buurvrouw. Zal het lukken om de vis op tijd te vinden?
nl
20:40
Mr.Bean
Bean wint twee kaartjes voor een cruise en besluit Teddy mee te nemen. Bean valt echter overboord en belandt op een onbewoond eiland.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt de geneugten van videogames op de console van de ranger. De Lemmings willen het spel ook proberen, maar Grizzy weigert zijn kartracespel te onderbreken.
nl
21:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy bouwt een robot om de Lemmings weg te houden, terwijl hij zich klaarmaakt voor een feestje met de berin. De kunstmatige intelligentie van de robot laat nog veel te wensen over.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy's berin stoot haar hoofd en denkt vervolgens dat ze een Lemming is. Grizzy wil dat ze weer normaal wordt en denkt dat nog een klap voor haar hoofd wel zal helpen.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
Door een met bessen gevulde meteoriet wordt een fazant steeds groter. Het is een droom voor de lemmingen, maar voor Grizzy is de enorme vogel een nachtmerrie.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
De ontdekking van een verborgen schatkaart in een ondergronds doolhof motiveert Grizzy en de lemmingen om naar de smakelijke rijkdommen op zoek te gaan.
nl
21:35
Grizzy en de Lemmings
Een eeuwenoude scepter verandert de lemmingen in trouwe dienaren van Grizzy. Er is één dappere lemming die het effect van de toverspreuk om kan draaien.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil indruk maken op een berin en maakt een houten beeld van haar. De Lemmings beginnen echter aan het beeld te knagen.
nl
22:00
Alice & Lewis
Nadat Alice zonder succes Echo heeft geprobeerd te trainen, gaat ze naar Wonderland om haar methode op Chester uit te proberen. Maar wanneer Alice de grote kat uitnodigt voor het theekransje van de koningin, doet er zich een grote ramp voor.
nl
22:10
Alice & Lewis
Alice weet niet hoe ze boeken netjes moet houden en scheurt per ongeluk een pagina uit een boek van haar moeder. De koningin van Wonderland vernietigt het Grote Boek van Lewis. Alice en Lewis gaan op zoek naar de boekentovenaar.
nl
22:30
Alice & Lewis
Alice en Lewis struikelen over een klok in de caravan die een tijdlus van twee minuten van theetijd in wonderland creëert. Dit zorgt ervoor dat ze in een oneindige cirkel van theetijd belanden.
nl
22:40
Alice & Lewis
De inwoners van Wonderland maken zich zorgen omdat het verstopdag is. Dat betekend dat iedereen in Wonderland die niet wordt gevonden wordt, verdwijnt voor altijd. Alice weet hier niks van en verstopt zich heel goed.
nl
22:50
Lu en de dolle boel minis
De klas praat over die keer dat ze zich teleurgesteld voelden.
nl
23:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers worden door Penelope Pussycat ingehuurd om een catwalk in Frankrijk te bouwen en ze worden aangemoedigd om hun ontwerp groter en leuker te maken.
nl
23:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Chef Poyung huurt de Looney Bouwers in om een dim sum bus in China te bouwen. De ploeg krijgt een tegenvaller te verwerken en Bugs is bang dat hij zijn lievelingschef zal moeten teleurstellen.
nl
23:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een groot grijpspel voor de speelhal van Chibi Critter in Japan, maar ze komen in de problemen wanneer ze ontdekken dat de grijper onderweg kapot is gegaan.
nl
23:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen voor hun snelle klant, Speedy Gonzales, ook snel een voetbalstadion in Mexico bouwen, maar haastige spoed is zelden goed.
nl
23:50
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een poort naar een andere, maar identieke wereld. De hut is er, maar er is ook een chocolademuseum.
nl

TV-vodič - torek, 28. 05. 2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings stuiten op een geheime afstandsbediening van het Canadese leger. Deze is in staat levende wezens te pauzeren en weer op te starten.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings ontdekken dat ze het verkeer kunnen versnellen door de maximumsnelheid op het verkeersbord aan te passen. Zo kunnen ze voor een tocht zorgen die ideaal is voor hun vliegerspel.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy voert een indrukwekkende salto uit op de trampoline en de berin wil meer zien. Grizzy besluit daarom vervolgens trampolinekampioen te worden.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken een wasbeer die van zoetigheid houdt vast aan hun slee. Door koekjes naar de wasbeer te gooien, krijgen ze een gratis lift.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een vreemde kleine gadget: een `hand spinner'. Grizzy vindt het maar een bizar spel totdat hij het zelf probeert en eraan verslaafd raakt.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings spelen met Canadeze dierenpoppen. Wanneer Grizzy ziet dat een van de poppen, een beer, in een kooi zit, besluit hij mee te doen.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt een nieuw Tamagotchi-spel op de tablet van de boswachter. De camera scant de speler en geeft hem een avatar waar hij voor moet zorgen.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is dolgelukkig als zijn vriend Chase terugkeert naar Mushton. Chase lijkt echter veranderd te zijn, hij is nu veel moeilijker in de omgang. Bovendien wil hij iets van Chep, maar Chep heeft geen idee wat.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit wil graag over een dunne balk lopen, maar valt er steeds af en wordt boos.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
Bolly verwondt zijn voet en door het ongeval kan hij niet meer lopen. Iedereen geeft om hem en Bolly begint te denken dat hij niet beter wil worden met alle aandacht die hij krijgt.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep zou de kinderen een lezing over spinnen moeten geven, maar hij is bang voor ze. Flipi neemt het over en verkleedt zich als een spin. Er wordt echter gezegd dat de vermomming zijn ondergang is.
nl
01:50
De Batwheels
Bam kan niet wachten om weer op te laden na een lange nacht vol heldendaden in Gotham. De Batwheels hebben alleen zijn hulp nodig, waardoor zijn broodnodige dutje net iets langer moet worden uitgesteld.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers worden door Penelope Pussycat ingehuurd om een catwalk in Frankrijk te bouwen en ze worden aangemoedigd om hun ontwerp groter en leuker te maken.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Chef Poyung huurt de Looney Bouwers in om een dim sum bus in China te bouwen. De ploeg krijgt een tegenvaller te verwerken en Bugs is bang dat hij zijn lievelingschef zal moeten teleurstellen.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een groot grijpspel voor de speelhal van Chibi Critter in Japan, maar ze komen in de problemen wanneer ze ontdekken dat de grijper onderweg kapot is gegaan.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen voor hun snelle klant, Speedy Gonzales, ook snel een voetbalstadion in Mexico bouwen, maar haastige spoed is zelden goed.
nl
02:55
Batwheels
De Eendenboot heeft een ultra-brandstofcel upgrade en wordt hierdoor is het snelste voertuig van Gotham. Bam probeert de Batwheels ervan te overtuigen dat hij de juiste leider is en dat ze alleen samen die turbo-eend kunnen stoppen.
nl
03:05
Batwheels
Bibi's opvliegende karakter wordt extra uitgedaagd als Jestah haar flink beledigd. Bibi zal moeten leren om de opmerkingen van die bullebakken te negeren als ze Batgirl wil helpen om Harley te vangen.
nl
03:20
Batwheels
Wanneer de Bat-familie wordt gevangengenomen, brengt de Batcomputer de Bat-voertuigen tot leven. De Batwheels verdedigen de Batcave tegen de Legion of Zoom zonder de hulp van Batman.
nl
03:30
Batwheels
De Batwheels verdedigen de Batcave tegen de Legion of Zoom zonder de hulp van Batman.
nl
03:40
Batwheels
De Batwheels verdedigen de Batcave tegen de Legion of Zoom zonder de hulp van Batman.
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken gebruik van het feit dat Grizzy is gaan vissen om de hut in een gigantische ijsglijbaan te veranderen. Bij zijn terugkeer stopt de beer het bobslee-spel van de neerslachtige knaagdieren.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy probeert een beeld van de Lemmingen te pakken te krijgen waar hij mee zou kunnen toveren door er een foto op te prikken. Hij plakt er een foto van een berenvrouwtje op.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt de nieuwe elektrische trein van de Lemmingen erg irritant en gooit de Lemmingen bij de buren. Als er daar iets magische gebeurt kunnen de Lemmingen vervolgens vliegen.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil graag een pot Yummy te pakken zien te krijgen en gaat achter de Lemmingen aan, die wegrijden in hun bestuurbare auto.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben een plan bedacht om hun pot Yummy weer terug te krijgen en weten zichzelf heel erg klein te maken.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt hongerig wakker, maar de kasten zijn leeg. Terwijl de Lemmingen met een olifant in de buurt spelen, steelt de beer hun voorraad pinda's. Helaas besluiten de Lemmingen de zak pinda's op te halen.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen openen een nachtclub en bedenken een ritje dat geschikt is voor een kermis. Grizzy stuit op een verjaardagspiñata in de woonkamer van de boswachter en ergert zich aan een voorwerp dat vastzit in de bank.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
Om een beker vol snoep te winnen, nemen Grizzy en de Lemmingen deel aan een fotosafari wedstrijd in een wildreservaat. Ze moeten de portretten vastleggen van een lijst met wilde dieren die in het park aanwezig zijn.
nl
05:00
Machtige Mike
Mike wordt gedwongen tot actie wanneer de wasberen de schildpadden stelen om Freddy's nieuw gecreëerde troon omhoog te laten houden. De gekke wasbeer denkt dat hij koning is en de schildpadden passen perfect in zijn plan.
nl
05:05
Machtige Mike
Mike is bedlegerig door een vervelende verkoudheid, dus moeten Iris en de schildpadden van alles regelen. Zo moeten ze ook proberen de wasberen uit het huis te verjagen.
nl
05:10
Machtige Mike
Mike moet een dag buiten in zijn huisje blijven, omdat oma Mikkelsen allergisch is voor dierenhaar. Hij probeert er het best van te maken en nodigt Iris uit voor een buitenpicknick.
nl
05:25
Machtige Mike
Het huis van Mikkelsen is schoongemaakt en de vloer is gepoetst zodat hij mooi glimt. Mike is verteld om er met zijn poten van af te blijven. Helaas sluipen de wasberen naar binnen om te stelen en problemen te veroorzaken.
nl
05:30
Machtige Mike
Mike wil taco's maken voor Iris, maar Fluffy en Turtles maken het hem lastig.
nl
05:40
Machtige Mike
Mike moet vanwege een kleine verwonding een onhandige kraag dragen van de dierenarts. De wasberen besluiten van zijn situatie gebruik te maken door het terras te beroven.
nl
05:45
Machtige Mike
Mike vliegt met zijn wagen in een leeg zwembad, omdat de schildpadden deze hebben leeggehaald. De wasberen bedenken een geniepig plan.
nl
06:00
Batwheels
Wanneer de Bat-familie wordt gevangengenomen, brengt de Batcomputer de Bat-voertuigen tot leven. De Batwheels verdedigen de Batcave tegen de Legion of Zoom zonder de hulp van Batman.
nl
06:10
Batwheels
De Batwheels verdedigen de Batcave tegen de Legion of Zoom zonder de hulp van Batman.
nl
06:30
Mr.Bean
Mr. Bean vindt een gewonde ekster en besluit hem mee naar huis te nemen. Al snel ontwikkelt de ekster zich tot een ware dief die van alle buren steelt. Wanneer de buren merken dat hun glimmende spulletjes gestolen zijn, geven ze Mr. Bean de schuld.
nl
06:40
Mr.Bean
Mr. Bean redt per ongeluk een kat uit een boom. Hij komt daarom in de krant, maar zijn haar zit niet goed. Hij probeert zijn eigen haar te knippen, omdat hij er goed uit wil zien op de foto.
nl
06:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een eeuwenoude tafel die het verleden laat zien.
nl
07:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een magisch boek met een spreuk die iemands uiterlijk kan veranderen.
nl
07:10
Grizzy en de Lemmings
Als Grizzy de Lemmingen uit de blokhut jaagt, landen de diertjes op een traditioneel huisje in een bamboebos waar ze op een doos met gelukskoekjes stuiten. Gewapend met hun magische koekjes gaan ze op Grizzy af.
nl
07:15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy steelt de doos met nougat van de Lemmings. Terwijl de Lemmings op zoek gaan naar nieuwe nougat, komen ze in een oud boek iets tegen over Chinese medicijnen.
nl
07:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy verdrijft de Lemmingen uit hun hut. Onderweg vinden ze een drakenbeeld in een tempel met een mysterieuze steen. Door deze aan te raken, verschijnt er een tatoeage op hun buik en krijgen ze beheersing van kungfu.
nl
07:40
Grizzy en de Lemmings
Tijdens een ruzie over een tablet, gooien Grizzy en de Lemmingen een legerkist omver die in het bamboebos valt. Kort daarna verschijnt er een vredesmissie-panda uit het bos die probeert te bemiddelen tussen de boze tegenstanders.
nl
07:45
Grizzy en de Lemmings
De lemmingen maken een wajangpoppenshow met papieren lemmingen, een beer en een pot chocopasta. De lemmingen in het publiek zijn dolenthousiast, maar Grizzy is woedend over de manier waarop de beer wordt behandeld. Hij grijpt in en rust de papieren beer uit met harnas en sabel. De lemmingen slaan terug met eigen ninja-afbeeldingen en zetten de aanval in om de pot chocopasta terug te krijgen.
nl
08:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Foghorn Leghorn huurt The Looney Builders in om een gigantische waterglijbaan te bouwen voor het waterpark van Looneyburg. Hij blijft meer en meer aan het ontwerp toevoegen totdat het onvermijdelijk fout gaat.
nl
08:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders worden ingehuurd door Mac en Tosh Gopher om ondergronds een huis voor hen te bouwen. Daffy kan de stenen niet snel genoeg uit het gebied verwijderen maar vraagt niet om hulp.
nl
08:20
De Batwheels
Zelfs de Batwheels kunnen een slechte dag hebben, maar de truc is hoe je er mee omgaat.
nl
08:30
Jessica's Grote Wereldje
Jessica gaat voor het eerst naar de grotekinderenspeeltuin en raakt bevriend met Stanleigh.
nl
08:40
Jessica's Grote Wereldje
Terwijl ze Duane helpt in de supermarkt, ontmoet Jessica een nieuwe vriendin en heeft ze moeite om gefocust te blijven op haar taak.
nl
09:00
Mr.Bean
Een makelaar overtuigt Mrs. Wicket om haar huis te verkopen, waardoor Mr. Bean geen huis meer zou hebben. Hij besluit daarom om eventuele kopers weg te jagen, zodat hij daar kan blijven wonen.
nl
09:10
Mr.Bean
Mr. Bean wil zijn vaardigheden op de proef stellen in het skatepark. Hij gebruikt echter geen skateboord, maar een elektrische scootmobiel. Maar de aanpassingen die hij heeft gemaakt kunnen erge gevolgen hebben.
nl
09:25
Mr.Bean
Mrs. Wicket is ontroostbaar wanneer Scrapper verdwijnt en schreeuwt dag en nacht om hem. Om haar te helpen en weer te kunnen slapen, gaat Mr. Bean op onderzoek uit naar de locatie van de verdwenen kat.
nl
09:35
Mr.Bean
Nadat Mr. Bean zijn modelauto-collectie compleet heeft, begint hij met het verzamelen van voetbalstickers voor het neefje van Mrs. Wicket. Tijdens het verzamelen, richt hij overal grote schade aan.
nl
09:55
Lucas de spin
De lente is eindelijk hier. Dit betekent dat Maizie na haar winterslaap weer de tuin in gaat.
nl
10:00
Lucas de spin
Om nieuwe geluiden te ontdekken, drukken Lucas en Findley op de knoppen van elk apparaat in huis.
nl
10:10
Lucas de spin
Lucas en Findley gaan op een piratenavontuur om het vermiste ding van Avocado terug te vinden.
nl
10:15
Lucas de spin
Findley kan een paar versgebakken koekjes die te heet zijn om te eten nauwelijks weerstaan. Lucas en zijn vrienden doen er alles aan om te voorkomen dat hij zijn mond verbrandt.
nl
10:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lijkt erop dat Starmush de enige is die de moeilijke vragen van Mush-Mush kan beantwoorden.
nl
10:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is dolgelukkig als zijn vriend Chase terugkeert naar Mushton. Chase lijkt echter veranderd te zijn, hij is nu veel moeilijker in de omgang. Bovendien wil hij iets van Chep, maar Chep heeft geen idee wat.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
De opslagruimte van de cabine is leeg en Grizzy's maag knort. In zijn verrekijker ziet hij de Lemmingen muntjes een chocolade-automaat gooien. De beer gaat naar hen toe, maar moet dan op zoek naar muntjes.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
Wanneer Grizzy per ongeluk zijn favoriete bank vernielt, ziet hij een charmant vissershuisje op een naburig eiland. Hij grijpt de kano van de Lemmingen, maar ontdekt dat de hut vervallen is. Gelukkig is er een prachtige jacht in de buurt.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen maken grapjes bij de zandsculpturen van Grizzy. Woedend jaagt hij ze ver weg en maakt van hun afwezigheid gebruik om het meest grandioze sculptuur van zichzelf te maken.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen zijn op hun hoofden geslagen en raken gehypnotiseerd door een fitnessposter. Vervolgens denken ze dat ze sportcoaches zijn. Ze sporen Grizzy aan om keihard te trainen, maar die zou veel liever zitten.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
Als de vissen maar niet willen bijten, is Grizzy de wanhoop nabij. Dan ziet hij een fantastische zwaardvis zwemmen in de lagune. Likkebaardend ziet de beer hoe de Lemmingen op de rug van de vis zitten.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben besloten een race te organiseren met twee zandjachten die ze op het strand hebben gevonden. Ze willen Grizzy als tegenstander en zetten de slapende beer op een van de jachten.
nl
11:45
Thomas de Stoomlocomotief
Bruno en Percy nemen een verkeerde afslag en verdwalen in het donkere bos. Maar dankzij Bruno's goede geheugen en het spelletje mijn ogen zien, weten ze de weg weer terug te vinden naar het kaasfestival.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een museum in de woestijn, maar Wile E. Coyote laat zich afleiden.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders worden geconfronteerd met uitdagingen onder water als ze een zeeschool bouwen.
nl
12:25
Jessica's Grote Wereldje
Jessica gaat voor het eerst naar de grotekinderenspeeltuin en raakt bevriend met Stanleigh.
nl
12:35
Jessica's Grote Wereldje
Terwijl ze Duane helpt in de supermarkt, ontmoet Jessica een nieuwe vriendin en heeft ze moeite om gefocust te blijven op haar taak.
nl
12:45
Lu en de dolle boel minis
De insecten hebben het over hun tijd nemen.
nl
12:55
Tom en Jerry Show
Ginger en Rick gaan weg en zorgen dat Tom verantwoordelijk is voor de donuts in hun afwezigheid. Maar dan barst de strijd lost om de laatste doos donuts.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Nibbles is opgewonden na het zien van de sport en wil leren voetballen, dus leert Jerry hem spelen.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Tom gebruikt een bezem die hij heeft gevonden om klusjes te doen. Maar al snel blijkt dat de bezem achtergelaten is door een heks en de bezem is er niet blij mee. Tom en Jerry moeten proberen om de bezem te kalmeren.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Tyke krijgt een splinter in zijn poot en Spike realiseert zich dat de tuin en het huis gevaarlijke plekken zijn. De overbezorgde Spike doet er alles aan om zijn dierbare pup te behoeden voor onheil.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
Lach je stuk met dit letterlijke kat-en-muisspel. Tom is een kat die eeuwig en altijd op de muis Jerry jaagt... Maar hoe sluw en slinks hij het ook maakt, er komt niets tussen Jerry en een smakelijke lunch. En onderweg passeren er heel wat bondgenoten de revue, zoals de bozige bulldog Spike en zijn puppy Tyke, en Jerry's neefje Tuffy en zijn kameraad, het schattige eendje Kleine Quacker.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Het wordt een beestenboel op de boerderij als na een wilde achtervolging een kippenei terechtkomt in een schildpaddennest.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
De bekende basketbal-speler Hoops McJumpalot, van de Bay City Boomers, schakelt de hulp in van Tom en Jerry om uit te zoeken wie ervandoor ging met zijn vermiste paar gelukssneakers.
nl
14:00
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean naar de supermarkt gaat, moet hij ook boodschappen voor mevrouw Wickett doen. Het is echter een hele lange lijst en alles in de supermarkt lijkt hem tegen te zitten.
nl
14:10
Mr.Bean
Mr. Bean vindt een gewonde ekster en besluit hem mee naar huis te nemen. Al snel ontwikkelt de ekster zich tot een ware dief die van alle buren steelt. Wanneer de buren merken dat hun glimmende spulletjes gestolen zijn, geven ze Mr. Bean de schuld.
nl
14:30
Mr.Bean
Mr. Bean moet voor de kat van Mrs. Wicket zorgen wanneer ze gewond raakt bij een ongeluk. Hij weet echter helemaal niks van katten, wat hem behoorlijk in de problemen brengt.
nl
14:35
Mr.Bean
Mr. Bean is in de wolken met zijn nieuwe schip in een fles. Maar dan belandt de fles per ongeluk bij de melkboer. Bean gaat snel zijn fles achterna, maar het lijkt een haast onmogelijke taak om zijn schip terug te halen.
nl
14:55
Lucas de spin
Arlo denkt dat hij inmiddels zoveel is gegroeid, dat hij een grote uil is. Hoog tijd om uit te vliegen en het nest te verlaten. Maar dan vraagt hij zich af of hij er wel klaar voor is om zijn vriendjes achter te laten.
nl
15:00
Lucas de spin
Lucas heeft Findley uitgescholden. Hij heeft er spijt van en wil het weer goedmaken.
nl
15:10
Lucas de spin
Arlo houdt heel veel van spelen op zolder, maar het opruimen stelt hij liever uit.
nl
15:15
Lucas de spin
Lucas, Arlo en Findley gaan een dagje naar de wolken kijken en fantaseren over de vormen ervan.
nl
15:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit wil graag over een dunne balk lopen, maar valt er steeds af en wordt boos.
nl
15:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Bolly verwondt zijn voet en door het ongeval kan hij niet meer lopen. Iedereen geeft om hem en Bolly begint te denken dat hij niet beter wil worden met alle aandacht die hij krijgt.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een kast voor Tibs de eekhoorn, maar niet al z'n spullen passen erin.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een museum in de woestijn, maar Wile E. Coyote laat zich afleiden.
nl
16:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica's nieuwe speelgoedje kapot is, leert ze het op een nieuwe manier te waarderen.
nl
16:40
Jessica's Grote Wereldje
Jessica begint met Stanleigh haar eigen restaurant, maar kunnen ze hun gasten tevreden houden?
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Hildie en Beatie komen terug van de kermis met prachtige prijzen die ze hebben gewonnen met ballen gooien.
nl
17:05
Tom en Jerry Show
Butch ziet Toodles lopen en probeert uit alle macht indruk op haar te maken.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Ginger neemt een vogel mee naar huis die iedereen imiteert en wanorde schept in het hele huis.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Ginger probeert Tom wat meer te laten bewegen en neemt hem mee uit wandelen. Jerry en Tuffy maken misbruik van het lege huis.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Tom is verantwoordelijk voor een sterk ruikende kaas en moet zorgen dat Jerry deze niet op eet.
nl
17:35
Tom en Jerry Show
Wanneer er per ongeluk een kleine octopus in huis belandt, moet Jerry zorgen dat Tom hem niet opeet.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Madame la Duchesse wil graag een potje croquet spelen en vraagt Tom de tuin voor te bereiden op een groots croquet toernooi. Jerry wil echter ook wel croquet spelen op het perfect gemaaide gazon.
nl
18:00
Batwheels
Batwing weigert om met haar nieuwe waterwerende-modus te oefenen en het lukt haar niet om Batman te redden uit Pinguin's gezonken schip. De Batwheels moeten Wing helpen met haar watergadgets zodat ze Batman kan redden.
nl
18:10
Batwheels
Alle Batwheels behalve Bam zijn op mysterieuze wijze verdwenen en Bam roept de hulp in van A.D.A.M., de eerste Batmobiel. Bam begint de ouderwetse manier van misdaad bestrijden te waarderen en samen nemen ze het op tegen het Zoomlegioen.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy maakt zichzelf belachelijk en wordt door de Lemmings uit de hut gegooid.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings spelen met een magneet en Grizzy ziet allerlei objecten rondzweven.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
Als Grizzy zich voorbereidt op een bereleuk feest, komt hij erachter dat de lemmingen zijn heerlijke ingrediënten voor een ander etentje hebben gebruikt.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekken een klein wasbeertje vlakbij de hut. Hij besluit 'm te adopteren.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt de geneugten van videogames op de console van de ranger. De Lemmings willen het spel ook proberen, maar Grizzy weigert zijn kartracespel te onderbreken.
nl
19:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy bouwt een robot om de Lemmings weg te houden, terwijl hij zich klaarmaakt voor een feestje met de berin. De kunstmatige intelligentie van de robot laat nog veel te wensen over.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy's berin stoot haar hoofd en denkt vervolgens dat ze een Lemming is. Grizzy wil dat ze weer normaal wordt en denkt dat nog een klap voor haar hoofd wel zal helpen.
nl
19:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit wil graag over een dunne balk lopen, maar valt er steeds af en wordt boos.
nl
19:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Bolly verwondt zijn voet en door het ongeval kan hij niet meer lopen. Iedereen geeft om hem en Bolly begint te denken dat hij niet beter wil worden met alle aandacht die hij krijgt.
nl
20:00
Mr.Bean
Mr. Bean wil wat geldprijzen winnen op de kermis, maar het blijkt lastiger te zijn dan gedacht.
nl
20:10
Mr.Bean
De electriciteit van mr. Bean wordt afgesloten wanneer Mrs. Wicket haar enorme energierekening ziet. Mr. Bean krijgt het idee een windturbine in de achtertuin te bouwen om zijn electriciteit terug te krijgen.
nl
20:25
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean zijn credit card wil terugkrijgen uit een pinautomaat, komt hij per ongeluk vast te zitten in de kluis van de bank.
nl
20:40
Mr.Bean
Mr. Bean is kwaad over de slordige straten en iedereen die zomaar afval op straat gooit. Hij besluit op een eenmansmissie te gaan om de stad op te ruimen.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de lemmingen een verrassingsfeestje geven voor een van hun kameraadjes, heeft Grizzy nog maar één doel: een eind maken aan de festiviteiten.
nl
21:05
Grizzy en de Lemmings
De bloem van de berin vliegt weg. Grizzy gaat ernaar op zoek om indruk op haar te maken.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy raakt gefascineerd door een paar magische vazen van de Amerikaanse indianen. Maar het hek is van de dam als de ondeugende lemmingen de betoverde potten ontdekken.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een oude stopwatch in de garage waarmee je zestig seconden terug de tijd in kan.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
De zoveelste dag tv-kijken en ontspanning wordt getorpedeerd door de lemmingen. Dit keer halen ze streken uit met heteluchtballonnen en een heliumtank.
nl
21:35
Grizzy en de Lemmings
In de nieuwe, comfortabele leunstoel van de boswachter is het ultiem ontspannen voor Grizzy, tot de lemmingen het ding in hun eigen multifunctionele speeltuin veranderen.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
Nadat de berin de lemmingen heeft zien kitesurfen, probeert Grizzy ze te overtreffen met een zelfgebouwde vliegmachine.
nl
21:50
Lu en de dolle boel minis
De beestjes praten over buiten spelen.
nl
22:00
Alice & Lewis
Alice is bezig met repeteren voor het muziekfestival op school, maar dan wordt ze opeens door Lewis gebeld. De Koningin heeft iedereen opgedragen om stil te zijn. Alice en Lewis gaan daarom samen op zoek naar de Stiltebloemen.
nl
22:10
Alice & Lewis
Er is paniek in Wonderland, de koningin heeft opdracht gegeven Inverso gevangen te nemen, zodat hij een aantal dingen kan terugdraaien die haar niet bevallen. Helaas gaat er iets mis en in plaats van Inverso, wordt zijn zoon Reverso gevangen genomen.
nl
22:30
Alice & Lewis
Alice verontreinigt per ongeluk het meer in Wonderland. Om aan de stank te ontsnappen, trekt de koningin bij Lewis in. Natuurlijk duurt dit niet lang. Alice en Lewis moeten iets verzinnen om de koningin weg te krijgen.
nl
22:40
Alice & Lewis
Alice heeft per ongeluk Bastien beledigd en besluit om naar Wonderland te gaan. Daar vieren ze de Koningin door lieve berichtjes in bellen naar haar te versturen. Alice verstuurt er ook één, maar is iets minder tactvol. Alice en Lewis roepen de hulp van de tweeling in om ervoor te zorgen dat haar bel het kasteel niet bereikt.
nl