Cartoonito

Cartoonito

Description Watch your favorite Cartoonito shows from around the world! 
Cartoonito is the ultimate preschool spot from Cartoon Network, where any preschooler can enjoy trusted characters and friends, stories from leading voices, brand new original series, and a whole lot of laughter! We celebrate the things that make preschool kids so unique - their unfiltered creativity, caring hearts, courageous curiosity, big emotions, and infectious giggles!

Netherlands

TV-vodič - sobota, 18. 05. 2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
Door een met bessen gevulde meteoriet wordt een fazant steeds groter. Het is een droom voor de lemmingen, maar voor Grizzy is de enorme vogel een nachtmerrie.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
De ontdekking van een verborgen schatkaart in een ondergronds doolhof motiveert Grizzy en de lemmingen om naar de smakelijke rijkdommen op zoek te gaan.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
Een eeuwenoude scepter verandert de lemmingen in trouwe dienaren van Grizzy. Er is één dappere lemming die het effect van de toverspreuk om kan draaien.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil indruk maken op een berin en maakt een houten beeld van haar. De Lemmings beginnen echter aan het beeld te knagen.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de lemmingen een verrassingsfeestje geven voor een van hun kameraadjes, heeft Grizzy nog maar één doel: een eind maken aan de festiviteiten.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
De bloem van de berin vliegt weg. Grizzy gaat ernaar op zoek om indruk op haar te maken.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy raakt gefascineerd door een paar magische vazen van de Amerikaanse indianen. Maar het hek is van de dam als de ondeugende lemmingen de betoverde potten ontdekken.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
Terwijl ze van de langste zomerdag genieten, beseffen de vriendjes dat het bos aan het uitdrogen is.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit, Mush-Mush en Chep zijn aan het bespreken op welke Zwammer ze later willen lijken. Mush-Mush kiest Starmush, maar heeft eigenlijk geen idee wat hij doet in het dagelijks leven. Hij besluit met Starmush mee te lopen om te zien wat hij doet.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep ontdekt een voor hem nieuwe soort zaadpeul, maar Mushpot waarschuwt hem de peul niet aan te raken. Chep zijn nieuwsgierigheid wint en hij opent de peul, met alle kriebelende gevolgen van dien.
nl
01:50
De Batwheels
Een stukje kauwgum onder de motorkap van Bam veroorzaakt grote problemen waardoor Batman bijna de Joker niet kan vangen.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers worden door Penelope Pussycat ingehuurd om een catwalk in Frankrijk te bouwen en ze worden aangemoedigd om hun ontwerp groter en leuker te maken.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Chef Poyung huurt de Looney Bouwers in om een dim sum bus in China te bouwen. De ploeg krijgt een tegenvaller te verwerken en Bugs is bang dat hij zijn lievelingschef zal moeten teleurstellen.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een groot grijpspel voor de speelhal van Chibi Critter in Japan, maar ze komen in de problemen wanneer ze ontdekken dat de grijper onderweg kapot is gegaan.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen voor hun snelle klant, Speedy Gonzales, ook snel een voetbalstadion in Mexico bouwen, maar haastige spoed is zelden goed.
nl
02:55
Batwheels
Als de goedaardige Buff een groep zwerfhonden uit de handen van Catwoman redt neemt hij ze allemaal mee naar de Batgrot, inclusief de heldhaftige Ace, en probeert hij ze te verstoppen voor de Bat-familie.
nl
03:05
Batwheels
De Bathweels wisselen van moederborden en leren hoe het is om in elkaars wielen te staan. Op deze manier weten ze ook het naderende Zoomlegioen tegen te houden.
nl
03:20
Batwheels
Batwing weigert om met haar nieuwe waterwerende-modus te oefenen en het lukt haar niet om Batman te redden uit Pinguin's gezonken schip. De Batwheels moeten Wing helpen met haar watergadgets zodat ze Batman kan redden.
nl
03:30
Batwheels
Alle Batwheels behalve Bam zijn op mysterieuze wijze verdwenen en Bam roept de hulp in van A.D.A.M., de eerste Batmobiel. Bam begint de ouderwetse manier van misdaad bestrijden te waarderen en samen nemen ze het op tegen het Zoomlegioen.
nl
03:40
Batwheels
Wanneer Jestah zichzelf verwondt tijdens de voorbereiding op een extreme sportwedstrijd met de andere Zoomers, helpt Bibi haar haar angst om naar de monteur te gaan te overwinnen zodat ze op tijd kan genezen om mee te doen.
nl
03:50
De Batwheels
Batman bespreekt de verbazingwekkende capaciteiten van de Batmobile tijdens een interview op de autoshow van Gotham. Indrukwekkende clips van Bam in actie tonen de bijzondere foefjes van de wagen.
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden eenwapen van het Canadese leger dat mensen geweldloos maakt. Ze gebruiken het al snel op Grizzy.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een app waarmee je jezelf als een konijn of robot kan zien. Ze willen allebei de app gebruiken en het is al snel ruzie.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een boek over origami en maken al snel papieren vogels. Grizzy wil een papieren vlinder maken voor de berin.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy is moe en wil slapen, maar de Lemmings besluiten een kinderprogramma te kijken.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings gebruiken een lamp om zichzelf zo groot als een beer te maken.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een krat met chocolade en verstoppen deze voor Grizzy.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy maakt een bril waarmee hij tv kan kijken alsof het een panorama is.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings willen met de telefoon van de boswachter spelen, maar Grizzy wil niet delen.
nl
05:00
Machtige Mike
De wasberen zijn van plan om Toms robot te stelen, zodat ze de buit naar hun nest kunnen brengen. Mike gebruikt zijn sculptuur om zijn territorium te verdedigen.
nl
05:05
Machtige Mike
Mike zoekt naar Stephans verdwenen sleutels, maar Stephan denkt niet dat het hem zal lukken. De aanwijzingen stapelen zich op en de wasberen komen dicht bij de waarheid.
nl
05:10
Machtige Mike
Louise vindt een oud stuk speelgoed in haar koffer waar Mike vroeger bang voor was. De wasberen gebruiken het om de mopshond bij ze weg te houden.
nl
05:25
Machtige Mike
Mike zit midden in een yogasessie met Cindy wanneer Fluffy hem maar blijft ergeren. Hij duwt Fluffy in een zak houtskool waarna hij er als een kleine wasbeer uit ziet.
nl
05:30
Machtige Mike
De wasberen kunnen niet tegen de kou en proberen Mike's knusse huis in te komen.
nl
05:40
Machtige Mike
Wanneer Mike met Louise en haar pop aan het spelen is, komt hij op een idee: hij doet net alsof hij de pop moet redden om indruk te maken op Cindy.
nl
05:45
Machtige Mike
De wasberen worden jaloers als ze zien hoe Mike het zich gemakkelijk maakt in zijn woonkamer.
nl
06:00
Batwheels
ngt de Catmobile van Catwoman, Kitty, tot leven, zodat de Batwheels gelijke teams kunnen maken voor hun potje Bat-bal. Maar Kitty is te wild om zich aan te passen, ondanks Bam's pogingen haar te temmen.
nl
06:10
Batwheels
Buff traint met Batwing en gebruikt haar lessen bij een precisie-missie tegen de Riddler.
nl
06:25
Mr.Bean
Mr. Bean ligt op het strand en kijkt uit naar een heerlijke dag. Maar het Engelse weer gooit roet in het eten.
nl
06:40
Mr.Bean
Mr. Bean is de verjaardag van Teddy helemaal vergeten. Hij moet nog gauw een cadeau kopen en neemt Teddy mee naar de speelgoedwinkel om het goed te maken.
nl
06:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy achtervolgt de Lemmings, maar knalt per ongeluk tegen een arcade-apparaat aan vlak bij de supermarkt. Daar zitten een replica van een waarzegster en haar kristallen bal in.
nl
07:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben de hele hut omgegooid om er middeleeuwse gevechten te houden. Grizzy doet ondertussen zijn best om zijn bank terug te krijgen.
nl
07:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een liefdesdrankje waarmee iemand meteen verliefd wordt op het eerste wezen dat ze zien. Grizzy hoopt de berin hiermee voor zich te winnen.
nl
07:15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
nl
07:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings activeren per ongeluk een magische schijf die de aarde symboliseert, waardoor ze worden teruggestuurd naar het prehistorische tijdperk.
nl
07:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vechten om een chocoladepot waardoor deze de ruimte in wordt geknald en een ruimtestation beschadigt.
nl
07:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt de vele lokroepen die de boswachter voor vogels gebruikt. Wanneer Grizzy ze gebruikt, trekt hij een hele groep patrijzen aan.
nl
08:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Wanneer Marvin de Marsman neerstort in Looneydam, wil hij graag snel naar huis. Hij vraagt de Looney Bouwers om een ruimteschip te bouwen.
nl
08:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Marvin de Marsman vraagt de Looney Bouwers om op Mars een hondenhok te bouwen voor zijn ruimtepup K-9. Daffy wordt al snel vrienden met K-9 en bedenkt een plan om langer te kunnen spelen.
nl
08:20
Thomas de Stoomlocomotief
Thomas en Percy vervoeren samen een kudde koeien. De twee vrienden komen er al gauw achter dat ze echt beter op zullen moeten letten om te voorkomen dat de koeien er telkens vandoor gaan.
nl
08:30
Jessica's Grote Wereldje
Jessica gaat voor het eerst naar de grotekinderenspeeltuin en raakt bevriend met Stanleigh.
nl
08:40
Jessica's Grote Wereldje
Terwijl ze Duane helpt in de supermarkt, ontmoet Jessica een nieuwe vriendin en heeft ze moeite om gefocust te blijven op haar taak.
nl
09:00
Mr.Bean
Mr. Bean bouwt een machine die auto wast en trekt de aandacht van allerlei mensen die gebruik willen maken van de machine.
nl
09:10
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean Scrapper door het huis achtervolgt omdat hij Teddy heeft gepakt, valt haar kast om. Mr. Bean ziet een klein beetje vacht onder de kast uitsteken en denkt dat hij Scrapper heeft platgedrukt.
nl
09:25
Mr.Bean
Mr. Bean helpt mevrouw Wicket om al haar geld te verzamelen nadat ze getuige is geweest van een overval. Met al haar geld opgesloten in een bankkluis, ontdekt mevrouw Wicket dat ze een nieuwe bewonderaar heeft.
nl
09:35
Mr.Bean
Mr. Bean houdt van Halloween en bereidt zich voor om de kinderen uit de buurt wat trucs en traktaties te geven die ze niet snel zullen vergeten. Hij laat zich echter een beetje te ver meeslepen in het Halloween spektakel.
nl
09:55
Lucas de spin
Lucas heeft Findley uitgescholden. Hij heeft er spijt van en wil het weer goedmaken.
nl
10:00
Lucas de spin
Arlo houdt heel veel van spelen op zolder, maar het opruimen stelt hij liever uit.
nl
10:05
Lucas de spin
Lucas, Arlo en Findley gaan een dagje naar de wolken kijken en fantaseren over de vormen ervan.
nl
10:15
Lucas de spin
Arlo kan de verleiding niet weerstaan om door een gaatje in de schutting naar de buren te gluren.
nl
10:30
Mush Mush en de Zwammetjes
Nerveuze Puf heeft een probleem met verrassingen, en vooral met bloeiende en groeiende verrassingen die bij de lente horen. Het is zelfs zo erg dat hij dan blijft stuiven en zich liever verstopt, waardoor hij het lentefestival mist.
nl
10:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Wanneer Zwambies beentjes en armpjes krijgen, veranderen ze in Zwamukkies en lopen ze weg. Daarom moet Zwoemie altijd goed op de Zwambies passen. Maar ze is zo moe dat Mush-Mush en zijn vriendjes het van haar overnemen.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings proberen een vleermuis te vangen om daar rodeo mee te spelen, maar storen daarmee Grizzy die ook een spel speelt.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben de mobiel van de boswachter te pakken en testen elke app die erop staat. Grizzy gebruikt de GPS om de dichtstbijzijnde winkel te vinden waar hij wat chocolade kan kopen.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een 3D-printer die van alles een kleinere versie kan printen. Grizzy wil de hut volstoppen met beeldjes, maar moet eerst van de Lemmings af zien te komen.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een poort naar een andere, maar identieke wereld. De hut is er, maar er is ook een chocolademuseum.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings stuiten op een geheime afstandsbediening van het Canadese leger. Deze is in staat levende wezens te pauzeren en weer op te starten.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy voert een indrukwekkende salto uit op de trampoline en de berin wil meer zien. Grizzy besluit daarom vervolgens trampolinekampioen te worden.
nl
11:45
Thomas de Stoomlocomotief - Minis
De treinen moeten teams vormen voor de Sodor Spelen. Ze beginnen met een eierrace, maar het is onduidelijk of iedereen met hun eieren de finish zal halen.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen voor hun snelle klant, Speedy Gonzales, ook snel een voetbalstadion in Mexico bouwen, maar haastige spoed is zelden goed.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
12:25
Jessica's Grote Wereldje
Jessica gaat voor het eerst naar de grotekinderenspeeltuin en raakt bevriend met Stanleigh.
nl
12:35
Jessica's Grote Wereldje
Terwijl ze Duane helpt in de supermarkt, ontmoet Jessica een nieuwe vriendin en heeft ze moeite om gefocust te blijven op haar taak.
nl
12:45
Lu en de dolle boel minis
De insecten praten over plezier maken met hun broertjes en zusjes.
nl
12:55
Tom en Jerry Show
Jerry heeft overgewicht en begint te trainen op een machine die hij van zijn neef heeft gekregen.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Tom is geobsedeerd met het geluid van zijn nieuwe speeltje, maar de rest van het huishouden wordt er helemaal gek van. Ze willen dat hij het irritante stuk speelgoed weg doet.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Muizen van Mars dwingen Tom om zijn manieren naar Jerry te veranderen.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry worden ingehuurd om de vermiste, en tevens onbetaalbare, Maltese duif terug te vinden.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
Tom roept de hulp in van een meermonster om de muizen te terroriseren, Jerry van Mouseling moet weer eens ingrijpen.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Een weerwolf terroriseert Tom en de inwoners van Katsylvanie.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
Tom moet concurreren met zijn Amerikaanse neef voor het recht om butler te blijven.
nl
14:00
Mr.Bean
Mr. Bean wordt het slachtoffer van een luizen-plaag dus hij wordt de huisgenoot van Mrs. Wicket. Wicket heeft wel een paar voorwaarden en Mr. Bean doet goed zijn best om van de beestjes af te komen.
nl
14:10
Mr.Bean
Na zijn bezoek aan een café is Mr. Bean vastberaden om het beste kopje koffie ter wereld te maken zodat hij stinkend rijk kan worden. Hij gaat aan de slag met het brouwen van de koffie.
nl
14:25
Mr.Bean
Mr. Bean wordt wakker op een koude winterochtend en komt erachter dat zijn boiler het niet meer doet. Hij probeert een klusjesman te bellen, maar dat lukt niet dus probeert Mr. Bean allemaal gekke manieren om het weer warm te krijgen.
nl
14:35
Mr.Bean
Mr. Bean geeft Scrapper op voor een schoonheidswedstrijd zodat hij de eerste prijs kan winnen. De eerste prijs is een reis naar Parijs, waar hij samen met Irma naar toe wil om het tussen hen goed te maken.
nl
14:55
Lucas de spin
Lucas vindt een deur aan de voet van Arlo's boom en probeert erachter te komen van wie die is.
nl
15:00
Lucas de spin
Lucas raakt opgesloten in de koekoeksklok. Findley verzamelt zijn moed en probeert hem te redden.
nl
15:10
Lucas de spin
Er beginnen bladeren van Arlo's favoriete boom te vallen. Lucas probeert deze te repareren.
nl
15:15
Lucas de spin
De lente is eindelijk hier. Dit betekent dat Maizie na haar winterslaap weer de tuin in gaat.
nl
15:30
Mush Mush en de Zwammetjes
De Zwammetjes laten Sushi-Mushi geloven dat ingelegd moerasmos het favoriete gerecht van Mushpot is.
nl
15:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is de enige Mushable die een tak niet naar achteren kan buigen om zichzelf tussen twee bomen te katapulteren. Hij begint een zware training om heel sterk te worden. Maar dan beseft Chep dat het niet alleen om fysieke kracht gaat.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een groot grijpspel voor de speelhal van Chibi Critter in Japan, maar ze komen in de problemen wanneer ze ontdekken dat de grijper onderweg kapot is gegaan.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen voor hun snelle klant, Speedy Gonzales, ook snel een voetbalstadion in Mexico bouwen, maar haastige spoed is zelden goed.
nl
16:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica's nieuwe speelgoedje kapot is, leert ze het op een nieuwe manier te waarderen.
nl
16:40
Jessica's Grote Wereldje
Jessica begint met Stanleigh haar eigen restaurant, maar kunnen ze hun gasten tevreden houden?
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Toms dromen van rust en stilte komen tot een abrupt einde wanneer Grayson, het neefje van de heksen, die een geest is, op bezoek komt.
nl
17:05
Tom en Jerry Show
Bigby vind een astroïde vernietiger uit die Jerry gebruikt als speelvermaak. Tom geeft zichzelf per ongeluk elektrische krachten nadat hij een stroomstoring veroorzaakt. Jerry moet Tom van zich af slaan terwijl hij druk bezig is een allesverwoestende astroïde onschadelijk te maken. Napoleon zit vast in de snoepautomaat door de stroomstoring.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry helpen bij het terugvinden van een gelukssteen. De eigenaar heeft nu vreselijke pech. Wanneer Tom en Jerry de dader vinden, blijkt dat zij ook vervloekt is door de steen.
nl
17:35
Tom en Jerry Show
Rick vergeet de verjaardag van Sike. Tom en Jerry organiseren voor hem een feestje dat hij nooit zal vergeten. De plannen lopen echter helemaal fout.
nl
17:40
Tom en Jerry Show
Tom eet een kaas die over de datum was en begint te hallucineren over verschillende Tom en Jerry's uit andere universa. Om de nachtmerrie te stoppen, moet hij een betere kat worden.
nl
18:00
Batwheels
Redbird offert zijn stealth techniek op om net zo hard te kunnen ronken als de andere Batwheels, maar zijn aanpassingen werken tegen hem wanneer Robin zijn stealth kwaliteit nodig heeft om de ongrijpbare Catwoman te vangen.
nl
18:10
Batwheels
MOE wil weten hoe het is om lid te zijn van het Batwheels, maar de robot krijgt meer voor zijn kiezen dan hij had verwacht wanneer Bam hem meevraagt op een spannende missie om Poison Ivy te stoppen.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
Als hij de speedboot met buitenboordmotor van de Lemmingen wil ontwijken, gaat Grizzy's luchtbed lek en belandt hij in een grot. Hij vindt er een schelp met Maori-symbolen waarmee het mogelijk is om walvissen te besturen.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy hoopt eindelijk een keer rust te hebben maar de Lemmingen werken aan een raket. Als Grizzy de boel om zeep probeert te helpen gaat alles mis.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings stuiten op een blok ijs buiten het huisje en ontdekken dat er een prehistorisch wasbeertje in zit. De Lemmings besluiten om het beestje tam te maken, maar dat blijkt een moeilijke opgave te zijn.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken bij toeval een survivalpakket, gevuld met groenten. Maar Grizzy is niet geïnteresseerd in de inhoud, maar in de hightechapparatuur aan de achterkant van het pakket.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een groot chocolade-ei met een verrassing erin. Terwijl ze erom vechten, komt het ei per ongeluk bij een groep pinguïns terecht, waar een paar gevleugelde wezens het adopteren.
nl
19:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy kan niet slapen als de Lemmingen een nachtclub beginnen in een iglo. Hij gooit iedereen eruit maar hierdoor stuiten de Lemmingen op een bijzonder bedieningspaneel.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings draaien rond in de hut van Grizzy. Wanneer de beer wakker wordt gooit hij de Lemmings naar buiten. Ze belanden in het nabijgelegen wetenschapsstation en maken per ongeluk een mammoet wakker.
nl
19:30
Mush Mush en de Zwammetjes
De Zwammetjes laten Sushi-Mushi geloven dat ingelegd moerasmos het favoriete gerecht van Mushpot is.
nl
19:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is de enige Mushable die een tak niet naar achteren kan buigen om zichzelf tussen twee bomen te katapulteren. Hij begint een zware training om heel sterk te worden. Maar dan beseft Chep dat het niet alleen om fysieke kracht gaat.
nl
20:00
Mr.Bean
Mr. Bean wordt zijn huis uit gegooid door mevrouw Wickett wanneer ze een misverstand hebben. Hij is dakloos en moet op zoek naar een nieuw huis.
nl
20:10
Mr.Bean
Een oud fotoalbum doet mr. Bean terugdenken aan zijn tijd bij de scouting als kleine jongen. Hij wil nog een keer een nachtje onder de sterren doorbrengen.
nl
20:30
Mr.Bean
Wanneer zijn modelvliegtuigje uit de lucht wordt geschoten door dat van een ander kind, wil Mr Bean wraak nemen. De volgende dag mist hij helaas nog één onderdeel van zijn nieuwe gevechtsvliegtuig en de winkel is dicht.
nl
20:40
Mr.Bean
Mr. Bean breekt per ongeluk zijn porseleinen kan uit de fabriek van de koninklijke familie. Hij besluit het paleis binnen te gaan om een ander te halen, maar dat blijkt lastiger dan verwacht.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken gebruik van het feit dat Grizzy is gaan vissen om de hut in een gigantische ijsglijbaan te veranderen. Bij zijn terugkeer stopt de beer het bobslee-spel van de neerslachtige knaagdieren.
nl
21:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy probeert een beeld van de Lemmingen te pakken te krijgen waar hij mee zou kunnen toveren door er een foto op te prikken. Hij plakt er een foto van een berenvrouwtje op.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt de nieuwe elektrische trein van de Lemmingen erg irritant en gooit de Lemmingen bij de buren. Als er daar iets magische gebeurt kunnen de Lemmingen vervolgens vliegen.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil graag een pot Yummy te pakken zien te krijgen en gaat achter de Lemmingen aan, die wegrijden in hun bestuurbare auto.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben een plan bedacht om hun pot Yummy weer terug te krijgen en weten zichzelf heel erg klein te maken.
nl
21:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt hongerig wakker, maar de kasten zijn leeg. Terwijl de Lemmingen met een olifant in de buurt spelen, steelt de beer hun voorraad pinda's. Helaas besluiten de Lemmingen de zak pinda's op te halen.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen openen een nachtclub en bedenken een ritje dat geschikt is voor een kermis. Grizzy stuit op een verjaardagspiñata in de woonkamer van de boswachter en ergert zich aan een voorwerp dat vastzit in de bank.
nl
22:00
Alice & Lewis
Dinah schrikt van een vlinder en morst krimpsiroop op Charlie. Ze verbergt het en probeert het probleem stiekem op te lossen.
nl
22:10
Alice & Lewis
Lewis staat op het punt een zeer waardevolle wortel te vinden waar zijn voorouders al heel lang naar op zoek waren: de gouden wortel. De koningin steelt het echter onder zijn neus vandaan en besluit er haar koninklijke scepter van te maken.
nl
22:30
Alice & Lewis
Tijdens een straatverkoop van de oude bezittingen van de koningin vertrekt de tweeling met een schrijftablet die Charlie onder het bed van zijn tante vond. Als de koningin erachter komt, wil ze het absoluut terug.
nl
22:40
Alice & Lewis
Het zijn de Olympische Spelen. Een jaarlijks door de Koning georganiseerde sportwedstrijd waarin de Koningin en Dinah fel tegen elkaar strijden. Om de sfeer wat losser te maken, besluit de koning nieuwe teams aan te stellen.
nl
22:50
Lu en de dolle boel minis
Lu maakt de andere insecten boos als ze weigert de leukste rol in een spel te delen.
nl
23:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
23:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Florus F. Fossielengraver vraagt de Looney Bouwers om een T-Rex-fossiel in elkaar te zetten. Tweety moet de botten op elkaar zetten met z'n kraan, maar zijn angst voor de dino zorgt ervoor dat hij zijn werk niet kan doen.
nl
23:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders racen tegen de klok om voor Cecil Turtle een gloednieuw circuit te bouwen. Daffy heeft zo zijn eigen ideeën over de racebaan en verandert een deel van de plannen.
nl
23:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is de verjaardag van Taz en de Looney Builders besluiten een enorme ijscoupe voor hem te bouwen. Porky is echter paranoïde over kleine foutjes die vertragingen veroorzaken waardoor het ijs zou kunnen smelten.
nl
23:50
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een oude stopwatch in de garage waarmee je zestig seconden terug de tijd in kan.
nl

TV-vodič - nedelja, 19. 05. 2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
De zoveelste dag tv-kijken en ontspanning wordt getorpedeerd door de lemmingen. Dit keer halen ze streken uit met heteluchtballonnen en een heliumtank.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
In de nieuwe, comfortabele leunstoel van de boswachter is het ultiem ontspannen voor Grizzy, tot de lemmingen het ding in hun eigen multifunctionele speeltuin veranderen.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
Nadat de berin de lemmingen heeft zien kitesurfen, probeert Grizzy ze te overtreffen met een zelfgebouwde vliegmachine.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de lemmingen beseffen dat Grizzy door de schelle tonen van een fluit even verlamd raakt, gebruiken ze het geluid om Yummy-chocoladepasta te stelen.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben een nieuw spel bedacht: zweven met de ventilator op de hoogste stand.
nl
00:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden het maar al te leuk om hun Kapla-gebouwen neer te halen.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de lemmingen meesters worden in vechtsporten, leest Grizzy boeken over de kunst van het vechten om een professional te worden en terug te kunnen vechten.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
De Grote Zwamdini gaat optreden, maar Amanita heeft te snel door hoe de trucs werken, tot grote frustratie van Mush-Mush. Truf bedenkt een plan om de twee weer bij elkaar te krijgen, maar het loopt niet helemaal zoals gepland.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush denkt dat hij een nieuw spel heeft uitgevonden door rond te stuiteren op een bes, maar komt er al gauw achter dat de Zwammers dat al veel eerder deden, en nog veel beter zijn ook.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
De Supermaan is er vanavond en Moriel gaat kamperen met de Zwamukkies. Mush-Mush gaat mee om griezelverhalen te vertellen. Moriel is eigenlijk bang in het donker en besluit toch weer terug te gaan naar Zwamdorp.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Bollie noemt Mush-Mush, Lilit en Chep avonturiers, omdat ze altijd wel iets meemaken. Dat klinkt hun wel goed in de oren, en ze besluiten dat Bollie ook een avonturier moet worden. Het is niet makkelijk, maar ze besluiten met hem te gaan varen.
nl
01:50
De Batwheels
Enge geluiden en griezelige taferelen leiden tot angstige momenten bij de Batwheels, die denken dat de Batgrot door s-s-spoken wordt belaagd.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Florus F. Fossielengraver vraagt de Looney Bouwers om een T-Rex-fossiel in elkaar te zetten. Tweety moet de botten op elkaar zetten met z'n kraan, maar zijn angst voor de dino zorgt ervoor dat hij zijn werk niet kan doen.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders racen tegen de klok om voor Cecil Turtle een gloednieuw circuit te bouwen. Daffy heeft zo zijn eigen ideeën over de racebaan en verandert een deel van de plannen.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is de verjaardag van Taz en de Looney Builders besluiten een enorme ijscoupe voor hem te bouwen. Porky is echter paranoïde over kleine foutjes die vertragingen veroorzaken waardoor het ijs zou kunnen smelten.
nl
02:55
Batwheels
Als Buffs vertrouwde lier wordt uitgeschakeld door Poison Ivy, moet hij leren improviseren.
nl
03:05
Batwheels
Bibi heeft een vreselijke pechdag en laat de Joker ontsnappen. Ze denkt dat ze Batgirl niet meer kan helpen, maar een slechte dag vandaag, betekent niet dat het morgen ook slecht gaat.
nl
03:20
Batwheels
Als Snowy en Jestah samenwerken aan een mysterieus plan met zeldzame vriesbessen, werken Batwing en Buff samen om het snode duo uit te schakelen. Maar als Batwing besluit om in haar eentje te werken, brengt ze zichzelf en Buff in gevaar.
nl
03:30
Batwheels
Als Bam achter Prank aan moet, wil Redbird graag meedoen, maar Bam staat erop dat hij thuis blijft. Redbird gaat stiekem toch mee, maar hij doet meer fout dan goed. Bam en Redbird ontdekken dat samenwerken toch niet zo'n slecht idee is.
nl
03:40
Batwheels
Bam voelt zich genegeerd door Batman en vraagt MOE wat experimentele upgrades te installeren, zodat Batman hem weer ziet staan. Maar Bam's nieuwe krachten blijken sterker dan hij aankan en daarmee brengt hij Batman en de missie in gevaar.
nl
03:50
Tom en Jerry
Jerry heeft zijn zinnen gezet op Toms vangst van de dag, maar Tom laat zich niet zomaar de vis van het brood eten. Wie gaat er met de vangst vandoor?
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt geboeid door een mimespeler op televisie. Om zich te ontdoen van de Lemmings die hun zinnen hebben gezet op zijn Yummy pot, verbergt Grizzy de pot en doet alsof deze onzichtbaar is.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings zijn allemaal verkouden, dus besluit Grizzy ze te genezen.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een pakje kauwgom die je adem letterlijk bevriest. Een knal van iemand die zo'n kauwgompje eet kan alles in de omgeving bevriezen.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings voegen wat citroensap toe aan Grizzy's chocolade.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy probeert aan de berin te bewijzen dat hij wel degelijk zen kan zijn.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger dat op een toetsenbord lijkt.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings besluiten te bowlen, maar Grizzy vindt het maar vreemd.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
Na wat regenval verschijnen er vreemde stuiterende paddestoelen in de tuin.
nl
05:00
Machtige Mike
Laura is haar telefoon thuis vergeten en Mike vindt daar een hilarisch filmpje van Cindy op die hij aan haar wil laten zien. Maar de wasberen zijn ook uit op de telefoon.
nl
05:05
Machtige Mike
Omdat Mike indruk wil maken op Cindy doet hij een strikje om, zodat hij eruit ziet als een geheim-agent. De schildpadjes hebben een harpoen met een lijn afgeschoten en de wasberen zien een uitgelezen kans om hier gebruik van te maken.
nl
05:10
Machtige Mike
Mike probeert indruk te maken op Iris door een circus op te zetten op de patio. Mike speelt de circusdirecteur en Fluffy doet alsof ze een wilde tijger is.
nl
05:25
Machtige Mike
Wanneer Stephan een nieuwe robot heeft gekocht die precies op Mike lijkt, krijgt hij een idee. Hij kan de robot gebruiken als een stuntbubbel en daarmee indruk maken op Iris.
nl
05:30
Machtige Mike
De wasberen stelen Mike's ijsmaker, en veranderen het zwembad in een ijsbaan.
nl
05:40
Machtige Mike
Mercury krijgt een klap op zijn hoofd wanneer hij probeert in te breken bij Mikkelsens huis. Wanneer hij wakker wordt, gedraagt hij zich ineens als een hond.
nl
05:45
Machtige Mike
Tom laat zijn treinset thuis staan. De wasberen proberen zo hun buit te vervoeren. Mike komt hierachter en probeert er snel een stokje voor te steken.
nl
06:00
Batwheels
Nadat Poesje de Katmobiel, Bam redt als hij bijna valt, besluit Bam haar mee te nemen op patrouille in de hoop dat ze ook een Batwheel wordt. Als ze nu maar eens stopte met spelen en zich op de missie zou richten!
nl
06:10
Batwheels
Bibi wenst dat ze net zo'n regelvrij leven kan leiden als Jestah en besluit om zich alleen te focussen op plezier maken. Maar als haar acties Batgirl in gevaar brengen, moet Bibi stoppen met lol trappen om Harley tegen te houden.
nl
06:25
Mr.Bean
Op het croquetveld van de vriendin van Mr Bean heeft een mol molshoop gebouwd. Mr Bean snelt haar te hulp om de onruststoker te verwijderen, maar al snel speelt zijn geweten op.
nl
06:40
Mr.Bean
Mr. Bean probeert te ontspannen, maar wordt continue gestoord door de werkzaamheden op straat. Hij doet er alles aan om de bouwvakkers weg te jagen.
nl
06:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings zien dat Grizzy de chocoladepot alleen laat als hij achter een vlieg aan zit. De vlieg wordt echter steeds gepakt voordat de Lemmings bij de pot kunnen.
nl
07:05
Grizzy en de Lemmings
Een magische tomahawk verdeelt Grizzy in twee identieke beren met verschillende persoonlijkheden. De een heeft een kort lontje en de ander is heel vriendelijk.
nl
07:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt de hoed van een tovenaar en wil hiermee indruk maken op de berin en komt met een goede truc op de proppen.
nl
07:15
Grizzy en de Lemmings
Er is een nieuwe zonnecabine in de hut van de boswachter geïnstalleerd. Grizzy denkt dat hij met een kleurtje wel indruk zal kunnen maken op de berin.
nl
07:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken zichzelf onzichtbaar om een chocoladepot voor Grizzy te halen.
nl
07:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden de camera van de boswachter en beseffen hoe leuk foto's maken is. Grizzy wil een portret van de berin maken, de Lemmings geven echter de voorkeur aan een groepsfoto.
nl
07:45
Grizzy en de Lemmings
De koelkast in de hut is vervangen door een gloednieuw apparaat. Deze nieuwe koelkast analyseert het vetpercentage van degene die hem opent, om vervolgens de bijpassende voeding aan te bieden.
nl
08:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Als Billy, de coole nicht van Daffy, de Looney Bouwers inhuurt om haar kunststudio te bouwen, slooft Daffy zich uit om te bewijzen hoe cool hij is.
nl
08:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Foghorn Leghorn vraagt de Looney Bouwers om een lichttoren voor Looneydam te bouwen. Maar als de tablet van Lola kapot gaat, moet ze volledig op zichzelf vertrouwen.
nl
08:20
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is Halloween, dus de Looney Bouwers versieren hun garage voor de kinderen die aan de deur komen.
nl
08:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica's nieuwe speelgoedje kapot is, leert ze het op een nieuwe manier te waarderen.
nl
08:40
Jessica's Grote Wereldje
Jessica begint met Stanleigh haar eigen restaurant, maar kunnen ze hun gasten tevreden houden?
nl
09:00
Mr.Bean
Mr. Bean spettert wat groene verf op zijn behang terwijl hij een schilderij van Teddy aan het schilderen is. Maar in plaats van het schoon te maken, besluit hij zijn hele kamer te schilderen.
nl
09:10
Mr.Bean
Mr. Bean is geen fan van worstelen, maar stemt ermee in om met mevrouw Wicket en haar vriendin mevrouw Wince te vergezellen naar een wedstrijd. Wanneer hij het backstage-gebied in rent en door een deur struikelt, komt mr. Bean in de ring terecht.
nl
09:25
Mr.Bean
Mr. Bean wil een zeer zeldzame vogel spotten uit zijn vogelboekje. Wanneer hij in zijn schuilplaats op de vogel wacht, verveelt hij zich snel. Dus besluit hij een foto van de vogel te schilderen.
nl
09:35
Mr.Bean
Mr. Bean gaat naar een safaripark en raakt bevriend met een aapje dat in zijn auto glipt en met hem vertrekt. Het kleine aapje wordt echter al gauw overal in het land gezocht. Mr. Bean is een onvrijwillige ontvoerder geworden.
nl
09:55
Lucas de spin
Lucas en Arlo spelen samen. Als Arlo te wild speelt sluit Lucas een vriendschap met een cactus.
nl
10:00
Lucas de spin
Lucas en Arlo spelen samen. Als Arlo te wild speelt sluit Lucas een vriendschap met een cactus.
nl
10:05
Lucas de spin
Als Bodhi haar tong bezeerd, is het aan dokter Lucas om haar te helpen weer normaal te worden.
nl
10:15
Lucas de spin
Lucas en Findley ontdekken een stuk cake en houden Avocado in slaap zodat iedereen ervan kan eten.
nl
10:30
Mush Mush en de Zwammetjes
De Zwammetjes laten Sushi-Mushi geloven dat ingelegd moerasmos het favoriete gerecht van Mushpot is.
nl
10:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is de enige Mushable die een tak niet naar achteren kan buigen om zichzelf tussen twee bomen te katapulteren. Hij begint een zware training om heel sterk te worden. Maar dan beseft Chep dat het niet alleen om fysieke kracht gaat.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken een wasbeer die van zoetigheid houdt vast aan hun slee. Door koekjes naar de wasbeer te gooien, krijgen ze een gratis lift.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een vreemde kleine gadget: een `hand spinner'. Grizzy vindt het maar een bizar spel totdat hij het zelf probeert en eraan verslaafd raakt.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings spelen met Canadeze dierenpoppen. Wanneer Grizzy ziet dat een van de poppen, een beer, in een kooi zit, besluit hij mee te doen.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt een nieuw Tamagotchi-spel op de tablet van de boswachter. De camera scant de speler en geeft hem een avatar waar hij voor moet zorgen.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een vaas waar een geest inzit die dromen laat uitkomen. Het enige nadeel is dat de magie ophoudt zodra de geest weer in de vaas zit.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een app waarmee je jezelf als een konijn of robot kan zien. Ze willen allebei de app gebruiken en het is al snel ruzie.
nl
11:45
Thomas de Stoomlocomotief
Een jonge Thomas de Trein gaat over de hele wereld op avontuur en ontdekt nieuwe landen, culturen en verschillende spoorwegen. Op Sodor beleeft het team nieuwe avonturen, samen met de nieuwe stoomlocomotieven Rebecca en Nia.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Florus F. Fossielengraver vraagt de Looney Bouwers om een T-Rex-fossiel in elkaar te zetten. Tweety moet de botten op elkaar zetten met z'n kraan, maar zijn angst voor de dino zorgt ervoor dat hij zijn werk niet kan doen.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders racen tegen de klok om voor Cecil Turtle een gloednieuw circuit te bouwen. Daffy heeft zo zijn eigen ideeën over de racebaan en verandert een deel van de plannen.
nl
12:25
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica's nieuwe speelgoedje kapot is, leert ze het op een nieuwe manier te waarderen.
nl
12:35
Jessica's Grote Wereldje
Jessica begint met Stanleigh haar eigen restaurant, maar kunnen ze hun gasten tevreden houden?
nl
12:55
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry moeten terug naar school om hun diploma als detective te vernieuwen.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Wanneer Tom per ongeluk een Yeti in de stad loslaat, moet Jerry het beest zien te temmen.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Tom dient een boosaardige piraat die vastbesloten is alle schatten van de muizen te stelen.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Tom verandert in een blob-monster en eet alles wat los en vast zit, inclusief alle dorpsmuizen.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
Rick en Ginger gaan op een tripje en geven Tom de opdracht om het huis op orde te houden, maar Jerry wil een muizenfeest geven.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Tom wordt misleid om een kwaadaardige tovenaar te helpen bij het vangen van alle muizen in het dorp. Gelukkig kan Jerry zijn plannen dwarsbomen.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
Tom wordt door de kwaadaardige Dr. Otto gedwongen om rond te rijden in een raceauto en terroriseert de dorpsmuizen tot Jerry ze komt redden.
nl
14:00
Mr.Bean
Mr. Bean wil koste wat het kost vermijden om te moeten lunchen met Irma's moeder. Zijn ideeën raken langzaam op, dus hij vermomt zich als een oude man en gaat op een busreis naar een concert.
nl
14:10
Mr.Bean
Mr. Bean probeert zijn favoriete boom in het park te redden, omdat deze binnenkort neergehakt wordt. Hij besluit om in de boom te klimmen en weigert er weer uit te komen.
nl
14:25
Mr.Bean
Een makelaar overtuigt Mrs. Wicket om haar huis te verkopen, waardoor Mr. Bean geen huis meer zou hebben. Hij besluit daarom om eventuele kopers weg te jagen, zodat hij daar kan blijven wonen.
nl
14:35
Mr.Bean
Mr. Bean wil zijn vaardigheden op de proef stellen in het skatepark. Hij gebruikt echter geen skateboord, maar een elektrische scootmobiel. Maar de aanpassingen die hij heeft gemaakt kunnen erge gevolgen hebben.
nl
14:55
Lucas de spin
Om nieuwe geluiden te ontdekken, drukken Lucas en Findley op de knoppen van elk apparaat in huis.
nl
15:00
Lucas de spin
Lucas en Findley gaan op een piratenavontuur om het vermiste ding van Avocado terug te vinden.
nl
15:05
Lucas de spin
Wimble is verdrietig, maar Findley verzekert Arlo dat Lucas hem het perfecte lied zal schrijven om hem op te vrolijken. Lucas staat nu zo onder druk dat hij bijna vergeet hoe hij liedjes moet schrijven.
nl
15:15
Lucas de spin
Findley kan een paar versgebakken koekjes die te heet zijn om te eten nauwelijks weerstaan. Lucas en zijn vrienden doen er alles aan om te voorkomen dat hij zijn mond verbrandt.
nl
15:30
Mush Mush en de Zwammetjes
De zwammetjes willen dat Amanita meedoet aan het vertellen van monsterverhalen. Maar Amanita gelooft niet in monsters. Dus nemen ze haar mee op een monsterjacht en vinden meer dan ze hadden verwacht.
nl
15:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lijkt erop dat Starmush de enige is die de moeilijke vragen van Mush-Mush kan beantwoorden.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Florus F. Fossielengraver vraagt de Looney Bouwers om een T-Rex-fossiel in elkaar te zetten. Tweety moet de botten op elkaar zetten met z'n kraan, maar zijn angst voor de dino zorgt ervoor dat hij zijn werk niet kan doen.
nl
16:30
Jessica's Grote Wereldje
Wanneer Jessica een kind ontmoet dat sprekend op haar lijkt, vormen de twee een onbreekbare band.
nl
16:40
Jessica's Grote Wereldje
Jessica past een weekje op de egel van Stanleigh, maar dat vergt meer van haar dan verwacht.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Jerry maakt een poster waarop Tom wordt vermist. Mocht hij worden gevonden, krijgt de vinder een vindersloon. Wanneer een voorbijganger Tom herkent, brengt ze hem naar het verkeerde huis.
nl
17:05
Tom en Jerry Show
Tijdens het bezoek aan een kermis met Jerry, zit het Tom niet mee.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Butch en Meathead laten Tom en Jerry geloven dat er een schat onder het huisje van Spike ligt. Terwijl Tom en Jerry enthousiast beginnen te zoeken, nemen Butch en Meathead de keuken over.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Hildie stuurt Tom en Jerry naar het bos om een babydraak te vinden. Onderweg raken de drie bevriend. Wanneer Hildie hen toevertrouwt dat ze een speciaal drakendiner wil maken, moeten Tom en Jerry hun nieuwe vriend redden.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Rick en Ginger passen dit weekend op hun ontzettend schattige nichtje. Wanneer Ginger naar de winkel gaat, vraagt hij Spike als grap om haar veilig te houden.
nl
17:40
Tom en Jerry Show
Wanneer Hildie en Beatie geloven dat ze zijn bestolen, maken ze samen Bog, het Huismonster. Tom en Jerry moeten hun krachten bundelen om tegen Bog op te kunnen.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Jerry wordt alleen gelaten met een grote kaas, nadat Tom in slaap is gevallen. Dan vindt hij een vlieg, die ook probeert de kaas te bemachtigen.
nl
18:00
Batwheels
Nadat de Joker de Batgrot heeft laten overstromen, vertrekken de Batwheels naar een parkeergarage om de hoek. Terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe huis, leren ze belangrijke lessen over de waarde van familie.
nl
18:10
Batwheels
Redbird wil met Batman, Robin en Bam naar het strand. Maar dan duikt de Joker onverwachts op en lopen de strandplannen in de soep. Bam helpt hem te beseffen dat, ook al ging het niet volgens plan, ze toch een te gekke dag hebben gehad.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
Voor een publiek bestaande uit pinguïns en walrussen voeren twee Lemmings-teams acrobatische sprongen uit en strijden om de prijs. Wanneer Grizzy per ongeluk in het spel terechtkomt, raakt hij er al snel in verstrikt.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
Als Grizzy aan het vissen is, ontmoet hij een pinguïn die hem te helpt vis te vangen. Uit dankbaarheid brengt de beer de pinguïn terug naar de hut, waar deze aangename en vriendelijke nieuwe metgezel al snel de nieuwsgierigheid wekt van de Lemmings.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
Terwijl hij probeert van de vervelende Lemmingen af te komen, vernielt Grizzy per ongeluk de open haard van de hut. Op zoek naar warmte, besluit hij naar de broeikas van het wetenschapsstation te gaan.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen zijn bevriend geraakt met een walrus. Grizzy moet er niets van weten en gooit de nieuwe vriend in een grot met bijzondere krachten.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken gebruik van het feit dat Grizzy is gaan vissen om de hut in een gigantische ijsglijbaan te veranderen. Bij zijn terugkeer stopt de beer het bobslee-spel van de neerslachtige knaagdieren.
nl
19:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy probeert een beeld van de Lemmingen te pakken te krijgen waar hij mee zou kunnen toveren door er een foto op te prikken. Hij plakt er een foto van een berenvrouwtje op.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt de nieuwe elektrische trein van de Lemmingen erg irritant en gooit de Lemmingen bij de buren. Als er daar iets magische gebeurt kunnen de Lemmingen vervolgens vliegen.
nl
19:30
Mush Mush en de Zwammetjes
De zwammetjes willen dat Amanita meedoet aan het vertellen van monsterverhalen. Maar Amanita gelooft niet in monsters. Dus nemen ze haar mee op een monsterjacht en vinden meer dan ze hadden verwacht.
nl
19:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lijkt erop dat Starmush de enige is die de moeilijke vragen van Mush-Mush kan beantwoorden.
nl
20:00
Mr.Bean
Mr. Bean herinnert zich de goede oude tijd toen hij Teddy leerde kennen en toen hij op tienjarige leeftijd in zijn mini leerde rijden.
nl
20:10
Mr.Bean
Mr. Bean heeft per ongeluk een kleine roze verstekeling meegekregen van de dierenwinkel. Wanneer hij hem probeert terug te brengen naar de dierenwinkel, wil de eigenaar hem absoluut niet terughebben.
nl
20:25
Mr.Bean
Mr. Bean vergeet de gouden regel: nooit in slaap vallen in bad wanneer je een kip in de oven hebt liggen. Wanneer Irma komt, weet hij niet wat hij moet.
nl
20:40
Mr.Bean
Tijdens een wandeling in het park, gooit mr. Bean per ongeluk een tennisbal op het dak. De tennisspeler is echter een bullebak en wil zijn bal terug.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Om een beker vol snoep te winnen, nemen Grizzy en de Lemmingen deel aan een fotosafari wedstrijd in een wildreservaat. Ze moeten de portretten vastleggen van een lijst met wilde dieren die in het park aanwezig zijn.
nl
21:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy, een grizzly beer, en een heleboel lemmingen proberen samen te leven in het huisje van een boswachter. Beide partijen proberen hun territorium te claimen wat leidt tot een voortdurende verhitte strijd.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
Achtervolgd door een woedende olifant, worden Grizzy en de Lemmingen uit de hut gegooid. Ze belanden op een klein voorgebergte in de buurt, waar een van de knaagdieren wordt aangezien voor de koning van de savannebeesten.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
Vier Lemming-percussionisten die in de buurt van de cabine optreden, maken Grizzy wakker. Grizzy heeft hier wat om over na te denken.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
Midden in een hittegolf vechten Grizzy en de Lemmingen om een koelkast. Nadat ze hem doormidden hebben gebroken, vinden ze een vriezer die de Lemmingen willen gebruiken om een curlingbaan te bouwen.
nl
21:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy's droom van een vrouwlijke beer wordt plotseling onderbroken als de Lemmingen de hut binnen rennen. Ze hebben een masker gevonden dat dromen kan beheersen. Grizzy wil hem pakken om zijn droom terug te krijgen.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen willen gaan dansen maar Grizzy kijkt intussen een documentaire. Omdat de televisie op zonne-energie werkt krijgt Grizzy problemen als het bewolkt wordt.
nl
22:00
Alice & Lewis
De koningin wil elke nutteloze inwoner uit Wonderland verbannen. Ze wordt zelf gekozen en wordt het slachtoffer van haar eigen bevelen.
nl
22:10
Alice & Lewis
Tweedledum zweeft weg na het eten van ballonbessen en laat de Bries Twee-Bonk ontsnappen. Alice en Tweedledee volgen terwijl Lewis een medicijn zoekt.
nl
22:30
Alice & Lewis
Alice en Lewis vinden de bevroren tweeling. Het is het werk van een jonge Twee-Bonk met wie Charlie bevriend is geraakt. De twee nieuwe vrienden zijn van plan het hele koninkrijk te bevriezen.
nl
22:40
Alice & Lewis
Tweedledum zweeft weg na het eten van ballonbessen en laat de Bries Twee-Bonk ontsnappen. Alice en Tweedledee volgen terwijl Lewis een medicijn zoekt.
nl
22:50
Lu en de dolle boel minis
De beestjes praten over grappige stemmetjes.
nl