Nick Jr.

Nick Jr.

Çocukların oldukça keyif alarak izleyeceği bu kanal oldukçada eğiticidir. Nick Jr., Nickelodeon'ın okul öncesi çocuklara yönelik yayın yapan kanalıdır. Kanal 2 Şubat 1999 tarihinde Noggin olarak yayına başlamıştır.

Turkey

Przewodnik - poniedziałek, 27.05.2024

00:00
 Peppa Pig
Gök Gürültüsü - Fırtına çıktığı esnada Peppa ve George piknik yapıyordur. İçeri girerler ama şimşeklerin gürültüsü yüzünden Peppa ve George hâlâ korkuyordur.
tr
00:05
 Peppa Pig
Peppa'nın doğum günüdür ve bir parti verilir. Doğum Günü Partisi - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
00:15
 Peppa Pig
Peppa ve ailesi domates, spagetti, soğan ve meyve almak için markete gider. Ama Baba Domuz, çocuklar için çikolatalı pasta alır. Alışveriş - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
00:20
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
00:40
 BARBAPAPA Ailesi
Yedi Gıda / Mükemmel Portre - Barbabebekler, yediklerinin renk ve şekillerini değiştirdiğini düşünüyor. Bunun için doğru yiyeceği bulmaya çalışacaklar. Barbartist ilham bulamadığından sanat yapamaz. Bütün aile boyayacak yeni konular önererek ona yardımcı olur.
tr
01:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Süper Boy Ödülü - Aks Şehri'nde Blaze ve AJ Süperboy Ödül Makinesi için yeterince bozuklukları olmadığını fark eder. Para kazanmak için Blaze üç farklı işe girer, süper havalı araçlara dönüşür ve işleri yoluna koyar.
tr
01:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Buzları Kırmak - Küçük bir tavşan yavrusu eriyen bir buzul parçasının üstünde mahsur kalınca Blaze'in yeni robot güçlerini sınaması gerekir ve tavşanı kurtarmaya koşar!
tr
01:45
 Paw Patrol
Köpüşler, Yavru Uzay Taşlarını Kurtarıyor. / Köpüşler, Edileri ve Emileri Kurtarıyor! - Gizemli bir fırtına, Uzay Kayalarına dönüşen dolu taneleri düşürdüğünde, Yavrular onları güvende tutmanın bir yolunu bulmalı.
tr
02:05
 Paw Patrol
Çarcır, Köpüşleri Ziyaret Ediyor! / Köpüşler, Parlak Aracı Kurtarıyor! - Charger, Humdinger'ın neden olduğu bir gayzer Bay Porter'ın kafesini yok ettiğinde yardım için Macera Koyu'nu ziyaret eder.
tr
02:30
 Baby Shark's Big Show!
Kusurlu Fotoğraf / Balık Arkadaşlar Yetenek Gösterisi - Baby, aile fotoğrafı gününde yanlışlıkla ortalığı kirletir ve ailesi öğrenmeden önce temizlenmek için olağanüstü çaba sarf eder. Penny ve Wallace iki balıklı bir yetenek gösterisinde sahne almak için bir araya gelir.
tr
02:50
 Baby Shark's Big Show
Kaptan Kelp - Super Shark ve Kaptan Kelp olarak Baby Shark ve William oyun süresinden tasarruf etmek için yola çıktılar ancak Kaptan Kelp sadece bir yardımcı mı?
tr
03:00
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
03:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Fırtınaya Karşı Yarışı / Paddington'ın Süper Salyangozu - Judy, Rangers'ın kampında fırtına çıkınca içindeki kahramanı bulur ve hava koşullarından korunmaları gerekir.
tr
03:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Okul İnşa Ediyor! / Ekip, Su Yolu İnşa Ediyor! - İnşaatçı Koyu'nda okulun ilk günü..
tr
04:10
 Kaşif Dora
Tres Leches Problemi / Cızır Cuzur Cız - Dora, Boots ve Benny, Benny'nin büyükannesine büyük, narin tres leches keki götürmek için yağmur ormanlarında yürümek zorunda.
tr
04:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Robotlar Günü Kurtarıyor - Bir kamyona üç büyük acil durum fazla gelince Blaze kendini ve arkadaşlarını süper güçlü robotlara dönüştürür ve Aks Şehri'ni raydan çıkan bir trenden, kabından taşan bir yapıştırıcı fabrikasından ve patlayan bir volkandan kurtarırlar!
tr
04:55
 Geyik Takımı
Balina Macerası / Buz Devi - Sir Çelik'in gürültülü maskaralıkları balina izdihamına neden olur. Geyik Takımı izdihamdan sonra kaybolan yavru balinayı kurtarmalı! Jade Buz Trolüne ait olabilecek bazı garip ayak izleri bulur ve Geyik Takımını araştırmaya çağırır.
tr
05:15
 Baby Shark's Big Show!
Tuzlu Su Stüdyoları / Kum Yengeci - Baby ve arkadaşlarından bir müzik festivalinde sahne almaları istendiğinde, hangi tür şarkıyı çalacaklarına karar veremezler. Dedektif Baby Shark ve William Watson huysuz bir gizemi çözüyor.
tr
05:40
 Baby Shark's Big Show
Bebek Dişi / Slobber Sümüklüböceği - Baby Shark süt dişini kaybedince, William ve beklenmedik bir arkadaşla dişini takip eder. Barnacle Ball oyunu, Hank'in evcil kayası Rocky'nin Slobber Sümüklüböcek'in evine çarpmasıyla bir kurtarma görevine dönüşür.
tr
06:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Kaçak Horozu Kurtarıyor / Köpekçikler Karla Kaplı Bir İneği Kurtarıyor - Chickaletta ve Roosterio bir tavuk şovundan kaçarlar ve kaçak bir drona takılırlar.
tr
06:20
 Köpecik Pit Ekibi
Sihirli Mer Ayı demek Mer köpekçikleri döndü demektir. Ancak bu sefer onlar PAW Patrola kurtarma görevinde yardım ediyor. Mer Köpekçikler Turbotlara Yardım Ediyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
06:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Gözlemevi İnşa Ediyor! / Ekip Bir Zip Line İnşa Ediyor. - Yavrular, River'ın kayan yıldızın harika bir fotoğrafını çekmesine yardımcı olmak için bir gözlemevi inşa etmeye başlıyor. Park Korucusu Rose ile tanıştıktan sonra yavrular doğa parkurunda mahsur kalır.
tr
06:55
 Peppa Pig
Aşırı sıcak bir gündür. Bütün çamur birikintileri kuruduğu için Peppa ve George şişme havuzda oynamak zorunda kalır. Çok Sıcak Bir Gün - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
07:00
 Peppa Pig
Aile arabaları bozulunca, Peppa ve ailesi yeni bir araba kiralar. Fakat yeni araba garip davranmaya başlar. Yeni Araba - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
07:04
 Peppa Pig
Büyükbaba Domuz, bahçede küçük bir hazine saklar ve Peppa ve George bu hazineyi aramak zorundadır. Hazine Avı - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
07:10
 Peppa Pig
Peppa suçiçeği geçirir ve daha iyi olana dek yatakta yatmak zorundadır. Peppa Hasta - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
07:15
 Anna ve Dostları
Gerileme Günü - Anna ve Froga bugünün Ron'un Günü olduğunu unuturlar. Yiyecek bir şey yok ve Christopher kayıp! Ancak her şey ters gidiyor. Ron için harika bir parti vermeyi nasıl başaracaklar?
tr
07:20
 Anna ve Dostları
Sıkışıp Kalmak - Froga, Christopher'a doldurulmuş hayvanı Geegee için kulak delikleri olan karpuzdan bir kask yaptı ama Froga'nın eli deliklerden birine sıkışınca onu kurtarma macerası başlar.
tr
07:30
 Minik Şef
Pizza / Ekmek - Minik Şef pizza yapar ve Ruby tüm fesleğeni yediğinde arkadaşlığın soslardan daha önemli olduğunu öğrenir! Minik Şef ekmek pişiriyor ama kabaran hamurunu izlemeyi unutuyor ve hamur çok büyüyünce hızlı çözüm gerekiyor!
tr
07:50
 Paw Patrol
Köpüşler, Aleks'in Tüylü Arkadaşlarını Kurtarıyor! / Köpüşler, Pofuduk Valiyi Kurtarıyor! - Paw Patrol, Bay Porter'ı kurtarmalı ve kuşların başı belaya girmeden devekuşu ailesini bir araya getirmeli.
tr
08:10
 Paw Patrol
Gizemli bir fırtına, Uzay Kayalarına dönüşen dolu taneleri düşürdüğünde, Yavrular onları güvende tutmanın bir yolunu bulmalı.
tr
08:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Dinazor Müzesi İnşa Ediyor! / Ekip, Tekerlekli Sandalye Rampası İnşa Ediyor! - Dinozor kemiklerini çıkardıktan sonra, yavrular dinozor müzesi inşa etmeye karar verirler! Posta Taşıyıcısı Omar ayağını kırdığında, kasabaya rampalar inşa ederek dağıtmaya devam..
tr
08:50
 Geyik Takımı
Catherine Ve Bataklık Timsahları / Orman Cambazı - Timsah Catherine, Kıvılcım Adası'nda yepyeni bir mor timsah türü keşfedince yeni deneyimleri kucaklar. Orman Takımı kendilerine ait bir araç ister, bu yüzden Kai onlara bir Orman Uçağı yapmalarında yardım eder.
tr
09:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Nadir Ayı Paddington ve Bay Harika / Paddington ve Kazara Kahraman - Windsor Bahçeleri'nin iki yeni kahramanı var: Bay Harika ve Nadir Ayı, ama Jonathan ve Judy bundan etkilenecek mi? Jonathan bir cüceyi kurtardıktan sonra kahraman olarak selamlanıyor, ama bu kurtarma hikayeler kadar..
tr
09:30
 Köpecik Pit Ekibi
Gustavo Goodway'in gitarı kayboldu. Köpekçiklerin kamp konserinden önce gitarı bulması gerekiyor. Köpekçikler Gustavo'nun Gitarını Kurtarır - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
09:45
 Paw Patrol
Köpüşler, Müzik Kutusunu Kurtarıyor! / Köpüşler, İpteki Valiyi Kurtarıyor! - Başkan Humdinger, gün boyu sinir bozucu bir şarkı çalabilmek için bir müzik kutusu çalar. Chase ve Rubble onun izini sürer.
tr
10:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Su Parkı İnşa Ediyor / Köpüşler, Bir Oyun Odası İnşa Ediyor! - Sıçrama parkı planları sorunlu sularda yüzen yavrular, kasabayı yaz boyunca serinletmek için yaratıcı olmak zorunda.
tr
10:30
 Kaşif Dora
Büyük Kırmızı Tavuk, Uyan! / Gizemli Hediye - Dora ve Boots, Büyük Kırmızı Tavuk bir şelalenin üzerinden uçmadan önce onu uyandırmak zorunda! Dora ve arkadaşları gizemli bir hediyeyi açmak için bir dizi soru ve zorluğu çözmelidir.
tr
10:50
 Baby Shark's Big Show
Koç Büyükanne / Meşgul Baby - Baby Shark'ın Midye Topu ekibi alışılmadık yöntemleri olan bir koç tutar. Baby Shark, Büyükanne Köpekbalığı ile yapacağı büyük dans partisinden önce büyük lokma yutar.
tr
11:15
 Baby Shark's Big Show
Yağmurlu Gün Buluşması / Denizin Derinlikleri - Baby Shark ve William eğlenirken bir su altı fırtınası başlayınca içeride macera yaşayıp yaşayamayacaklarından şüphe duyarlar.
tr
11:35
 Peppa Pig
Peppa ve ailesi, Rüzgârlı Kale'ye gider ve oraya vardıklarında tepeden muhteşem manzarayı izlerler. Rüzgârlı Kale - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
11:40
 Peppa Pig
Peppa ve George'un kuzeni Chloé, ziyarete gelir. Peppa, Chloé'ye kendisinin de büyük bir kız olduğunu göstermek ister ama bu çok zordur. Kuzenim Chloé - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
11:45
 Peppa Pig
Anne Domuz pankek yapar ve Peppa ve George da ona yardım eder. Ama Baba Domuz pankekini çevirirken, pankek tavana yapışır. Pankekler - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
11:50
 Peppa Pig
Bebek Bakıcılığı - Anne ve Baba Domuz akşam dışarı çıkınca, Peppa ve George'a Büyükanne ve Büyükbaba Domuz bakar. Peppa ve George'un uykusu gelmeyince Büyükanne ve Büyükbaba Domuz onları yormaya çalışır.
tr
11:55
 Peppa Pig
Bale Dersi - Peppa ilk bale dersine gider ve orada arkadaşlarıyla tanışır. Anne Domuz ve Baba Domuz'a da dans etmeyi öğretmek ister ama onların kendine özgü hareketleri olduğunu fark eder.
tr
12:00
 Peppa Pig
Gök Gürültüsü - Fırtına çıktığı esnada Peppa ve George piknik yapıyordur. İçeri girerler ama şimşeklerin gürültüsü yüzünden Peppa ve George hâlâ korkuyordur.
tr
12:05
 Peppa Pig
Peppa'nın doğum günüdür ve bir parti verilir. Doğum Günü Partisi - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
12:15
 Peppa Pig
Peppa ve ailesi domates, spagetti, soğan ve meyve almak için markete gider. Ama Baba Domuz, çocuklar için çikolatalı pasta alır. Alışveriş - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
12:20
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
12:40
 BARBAPAPA Ailesi
Yedi Gıda / Mükemmel Portre - Barbabebekler, yediklerinin renk ve şekillerini değiştirdiğini düşünüyor. Bunun için doğru yiyeceği bulmaya çalışacaklar. Barbartist ilham bulamadığından sanat yapamaz. Bütün aile boyayacak yeni konular önererek ona yardımcı olur.
tr
13:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Süper Boy Ödülü - Aks Şehri'nde Blaze ve AJ Süperboy Ödül Makinesi için yeterince bozuklukları olmadığını fark eder. Para kazanmak için Blaze üç farklı işe girer, süper havalı araçlara dönüşür ve işleri yoluna koyar.
tr
13:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Buzları Kırmak - Küçük bir tavşan yavrusu eriyen bir buzul parçasının üstünde mahsur kalınca Blaze'in yeni robot güçlerini sınaması gerekir ve tavşanı kurtarmaya koşar!
tr
13:45
 Paw Patrol
Köpüşler, Yavru Uzay Taşlarını Kurtarıyor. / Köpüşler, Edileri ve Emileri Kurtarıyor! - Gizemli bir fırtına, Uzay Kayalarına dönüşen dolu taneleri düşürdüğünde, Yavrular onları güvende tutmanın bir yolunu bulmalı.
tr
14:05
 Paw Patrol
Çarcır, Köpüşleri Ziyaret Ediyor! / Köpüşler, Parlak Aracı Kurtarıyor! - Charger, Humdinger'ın neden olduğu bir gayzer Bay Porter'ın kafesini yok ettiğinde yardım için Macera Koyu'nu ziyaret eder.
tr
14:30
 Baby Shark's Big Show!
Kusurlu Fotoğraf / Balık Arkadaşlar Yetenek Gösterisi - Baby, aile fotoğrafı gününde yanlışlıkla ortalığı kirletir ve ailesi öğrenmeden önce temizlenmek için olağanüstü çaba sarf eder. Penny ve Wallace iki balıklı bir yetenek gösterisinde sahne almak için bir araya gelir.
tr
14:50
 Baby Shark's Big Show
Kaptan Kelp - Super Shark ve Kaptan Kelp olarak Baby Shark ve William oyun süresinden tasarruf etmek için yola çıktılar ancak Kaptan Kelp sadece bir yardımcı mı?
tr
15:00
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
15:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Fırtınaya Karşı Yarışı / Paddington'ın Süper Salyangozu - Judy, Rangers'ın kampında fırtına çıkınca içindeki kahramanı bulur ve hava koşullarından korunmaları gerekir.
tr
15:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Okul İnşa Ediyor! / Ekip, Su Yolu İnşa Ediyor! - İnşaatçı Koyu'nda okulun ilk günü..
tr
16:10
 Kaşif Dora
Tres Leches Problemi / Cızır Cuzur Cız - Dora, Boots ve Benny, Benny'nin büyükannesine büyük, narin tres leches keki götürmek için yağmur ormanlarında yürümek zorunda.
tr
16:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Robotlar Günü Kurtarıyor - Bir kamyona üç büyük acil durum fazla gelince Blaze kendini ve arkadaşlarını süper güçlü robotlara dönüştürür ve Aks Şehri'ni raydan çıkan bir trenden, kabından taşan bir yapıştırıcı fabrikasından ve patlayan bir volkandan kurtarırlar!
tr
16:55
 Geyik Takımı
Balina Macerası / Buz Devi - Sir Çelik'in gürültülü maskaralıkları balina izdihamına neden olur. Geyik Takımı izdihamdan sonra kaybolan yavru balinayı kurtarmalı! Jade Buz Trolüne ait olabilecek bazı garip ayak izleri bulur ve Geyik Takımını araştırmaya çağırır.
tr
17:15
 Baby Shark's Big Show!
Tuzlu Su Stüdyoları / Kum Yengeci - Baby ve arkadaşlarından bir müzik festivalinde sahne almaları istendiğinde, hangi tür şarkıyı çalacaklarına karar veremezler. Dedektif Baby Shark ve William Watson huysuz bir gizemi çözüyor.
tr
17:40
 Baby Shark's Big Show
Bebek Dişi / Slobber Sümüklüböceği - Baby Shark süt dişini kaybedince, William ve beklenmedik bir arkadaşla dişini takip eder. Barnacle Ball oyunu, Hank'in evcil kayası Rocky'nin Slobber Sümüklüböcek'in evine çarpmasıyla bir kurtarma görevine dönüşür.
tr
18:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Kaçak Horozu Kurtarıyor / Köpekçikler Karla Kaplı Bir İneği Kurtarıyor - Chickaletta ve Roosterio bir tavuk şovundan kaçarlar ve kaçak bir drona takılırlar.
tr
18:20
 Köpecik Pit Ekibi
Sihirli Mer Ayı demek Mer köpekçikleri döndü demektir. Ancak bu sefer onlar PAW Patrola kurtarma görevinde yardım ediyor. Mer Köpekçikler Turbotlara Yardım Ediyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
18:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Gözlemevi İnşa Ediyor! / Ekip Bir Zip Line İnşa Ediyor. - Yavrular, River'ın kayan yıldızın harika bir fotoğrafını çekmesine yardımcı olmak için bir gözlemevi inşa etmeye başlıyor. Park Korucusu Rose ile tanıştıktan sonra yavrular doğa parkurunda mahsur kalır.
tr
19:05
 Kaşif Dora
Yağmur Ormanı Ritim Dansı / Sihirli Fındık - Isa, herkesin Yağmur Ormanı Ritmo'sunda dans edeceği bir parti düzenliyor.
tr
19:30
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
19:45
 Minik Şef
Patlamış Mısır / Muz - Minik Şef, arkadaşlarına film gecesi düzenler ve ağaç kütüğünü herkese yetecek kadar patlayacak bir patlamış mısır makinesine dönüştürür! Minik Şef muzlu tost yapıyor ama mükemmel muzunu ezince yepyeni bir yemek yapması gerekiyor!
tr
20:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Rubble-Double'ı Kurtarıyor / Köpekçikler Palyaçoyu Kurtarıyor - Rubble rüyasında bir uzay gemisine götürüldüğünü görür ve uzaylı dublörüyle tanışır. Gemi yabancı gezegene çarpınca yardım gerekir.
tr
20:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Kütüphane İnşa Ediyor / Ekip Bir Dans Pisti İnşa Ediyor! - Kütüphane inşaatı arılarla dolup taşıyor! Bu da ekstra güzel bir inşaat çözümü gerektiriyor. Büyükbaba, Charger'a büyük dans yarışması için en iyi hareketlerini öğretiyor.
tr
20:50
 Geyik Takımı
Canavar Karmaşası / Uzay İstasyonu Tatili - Geyik, Kai'nin drone'undan bir deniz 'canavarının' videosunu bulur ve araştırmak için su altına gider. Ancak işler göründüğü gibi değildir. Leydi Fluffpot ve Sir Çelik, Geyik Takımı'nın Uzay İstasyonu'nda uzayda bir gün geçirir.
tr
21:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington ve Beklenmedik Kahraman / Paddington'ın Bir Kahramana İhtiyacı Var - Windsor Bahçeleri'nde iyilik yapan gizemli kahraman kim ve neden anonim kalmak istiyor? Paddington kış festivalinde bir igloda mahsur kaldığında dört ayaklı bir kahraman bulur.
tr
21:30
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Yoga Keçilerini Kurtarır - Çiftçi Yumi'nin Keçi Yogası sınıfı çok tutulur, ta ki keçileri kaybolana kadar. Keçileri bulup Yumi'nin çiftliğine getirmek de Paw Patrol'e kalır.
tr
21:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Bıyıkları Kurtarıyor / Köpekçikler Eğlence Evini Kurtarıyor - Köpekçikler, Vali Humdinger bıyığını bir dergi kapağına çıkmadan önce yanlışlıkla tıraş edince, bıyığı bulmak için ona yardım eder.
tr
22:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dev Bir Limonata Standı İnşa Ediyor! / Ekip, Bir Yaban Hayatı Köprüsü İnşa Ediyor! - Ekip Lucas ve Lily için özel bir limonata standı kurduktan sonra, ekşi bir Hız Ustası onu İnşaatçı Koyu'na yuvarlıyor! Kunduz Crunchy neden yolun karşısına geçiyor? Çünkü Rubble..
tr
22:30
 Kaşif Dora
Dost-dönümü Macerası / Swiper'ın Doğum Günü Sürprizi - Boots ve Dora, Isa'ya bir dost-dönümü hediyesi getirmek için Muz Tepesi'ne gidiyor. Boots'un boyadığı bir saksı! Dora ve arkadaşları Arakçı'ya doğum günü partisi düzenler.
tr
22:50
 Baby Shark's Big Show
William Manta: Balık Haberleri / Bebek Gibi Uyumak - Rayna'yı iş yerinde ziyaret eden William, birinci sınıf bir TV muhabiri olmanın ne gerektirdiğini öğrenir. Baby, anne ve babasının yatağında uyumayı çok sever, bunu kalıcı hale getirmeye çalışır.
tr
23:15
 Baby Shark's Big Show
Kartopu Yarışı / Hediye - Chucks Baby Shark ve arkadaşlarının Carnivore Koy'unun komşu kasabasına karşı yıllık Kartopu Yarışı'nı kazanmasına yardım etmeye çalışır. Baby Shark Anne Köpekbalığı için mükemmel hediyeyi bulma görevine gider.
tr
23:35
 Peppa Pig
Baba Spor Yapıyor - Baba Domuz şişman olduğu için, Peppa ona egzersiz yapmasını söyler. Baba Domuz, sağlıklı olmak için her gün egzersiz yapmak gerektiğini öğrenince dehşete düşer.
tr
23:40
 Peppa Pig
Peppa ve George odalarını toplamak zorundadır. Çılgın bir temizlikten sonra, oda toparlanır. Ama uzun süre böyle toplu kalmayacaktır. Etrafı Topluyoruz - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
23:45
 Peppa Pig
Oyun Parkı - Peppa ve George parka gider. Peppa'nın arkadaşları da oradadır. Peppa sallanmayı çok seviyordur ama George yüksekten korktuğu için sevmiyordur. Baba Domuz, George'a yüksek kaydıraktan kayması için yardım eder ama George kayarken sıkışır.
tr
23:50
 Peppa Pig
Baba Domuz Resim Asıyor - Anne Domuz evde yokken, Baba Domuz duvara Peppa ve George'un resmini asmak ister. Yanlışlıkla duvarı çatlatır ve Peppa ve George, Anne Domuz eve gelmeden Baba Domuz'a tamirat için yardım ederler.
tr
23:55
 Peppa Pig
Plajda - Peppa ve ailesi plaja gider ve Baba Domuz'u kumlara gömmek de dâhil, birçok şey yaparlar. Dönüş vakti geldiğinde Baba Domuz uyuyakaldığı için neredeyse onu unutacaklardır.
tr

Przewodnik - wtorek, 28.05.2024

00:00
 Peppa Pig
Peppa ve George kreşe giderler. George'un kreşteki ilk günüdür ve dinozorlara olan ilgisini sınıfa gösterir. Oyun Grubu - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
00:05
 Peppa Pig
Büyükbaba Domuz'un Teknesi - Peppa ve George, Büyükbaba Domuz'un teknesiyle gezintiye gider. Köpek Danny ve Büyükbaba Köpek de tekneyle açılmıştır. Büyükbaba Domuz ve Büyükbaba Köpek, kimin daha hızlı olduğunu anlamak için yarışırlar.
tr
00:15
 Peppa Pig
Plajda - Peppa ve ailesi plaja gider ve Baba Domuz'u kumlara gömmek de dâhil, birçok şey yaparlar. Dönüş vakti geldiğinde Baba Domuz uyuyakaldığı için neredeyse onu unutacaklardır.
tr
00:20
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
00:40
 BARBAPAPA Ailesi
Barbapapa Ağacı / Barbabebeklerin Doğum Günü - Barbapapalar, altında doğdukları ağaca geri döner. Ağaç kötü durumda. Yakındaki hayvanları rahatsız etmeden onu kurtarmalı. Bugün Barbabebeklerin doğum günü. Hepsi Barbapapa'yla farklı bir şeyler yapmak istiyor!
tr
01:00
 Blaze ve Yol Canavarları
T-Rex Sorunu - Blaze ve Zeg, Dinozor Vadisi'nde muhteşem robot güçlerini dinozor arkadaşlarına göstermek ister. Ama kayıp üç küçük tiranozor bulunca robot güçlerini yavruları sağ salim evlerine götürmek için kullanırlar.
tr
01:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Köfte Kargaşası - Ezici bir şişe büyütme baharatını yanlışlıkla köftenin üstüne dökünce, köfte dev bir şeye dönüşerek yuvarlanarak uzaklaşır! Robota dönüşüp bütün şehri yok etmeden önce köfteyi durdurmak Blaze ve Turşu'ya kalır.
tr
01:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Saklanan Filleri Kurtarıyor / Köpekçikler Bir Yodelciyi Kurtarıyor - Filler, su içtikleri yerde bir arıdan korkunca Maymun Tapınağı'nda sıkışıp kalır. Wingnut yodelcilerden etkilenen kurtlardan kaçıp bir kanyonda mahsur kalır.
tr
02:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Dizzy Dust Ekspres'i Kurtarıyor / Köpekçikler Ziplinecıları Kurtarıyor - Dizzy Dust Express'te yolcusuz şekilde belirir, PAW Patrol kaçak treni durdurmalı ve kayıp yolcuları bulmalıdır.
tr
02:30
 Baby Shark's Big Show!
Tavşan Salyangozlar Sorunu / Chumby ile Hayat - Bir grup tavşan sümüklüböceği başıboş dolaşmaya başlayınca Vola onları tek başına toplamaya koyulur.
tr
02:50
 Baby Shark's Big Show
Baby Shark'ın popülaritesini kıskanan Shadow, Wreck'i kendi kişisel eğlence parkı olarak yeniden markalaştırıyor. Shadow Diyarı - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
03:00
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
03:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın En Sevdiği Kahraman / Paddington ve Kaykaycı - Paddington parktaki özel fotoğraf duvarı için bir kahraman seçmekte zorlanıyor, belki de eve daha yakından bakması gerekiyor.
tr
03:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip ve Chase Görev Başında! - İnşaatçı Koyu'nda bir gizem var! Tüm kasaba halkının heykelleri aniden ortadan kaybolunca Chase, kayıp heykel vakasını çözmek için Rubble ve Ekibi'ne katılır ve araştırmaya yardımcı olmak için yepyeni bir Bilim Merkezi inşa eder.
tr
04:10
 Kaşif Dora
Uyusun da Büyüsün / Puf Börek Tezgâhı / Botlar Uyarsa / Pinyata Partisi - Dora ve Boots haylaz timsahlara bakıcılık yapıyor. Trol'ün Benny'nin standında empanada denemesini sağlıyorlar. Boots, Tico'nun icadı tuhaf çizmeleri deniyor.
tr
04:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Robotlar Uzayda - Uzay komutanı Megan Plüto'da mahsur kalınca robot kahramanlarımız solucan deliklerinden geçip, buzlu volkanları açıp, asteroit alanının ortasından geçerek yeni arkadaşlarını eve döndürürler.
tr
04:55
 Geyik Takımı
Denizde Saklambaç / Dağda Eğlence - İkizler, Geyik Dalgıcı'nda doğum günü partisi düzenler. İkizler Aquapod'a saklanınca başları belaya girer. Trickalien Don Dağı'nı kızak gezintisine dönüştürünce ikizler süper eğlenceli bir gün geçirir.
tr
05:15
 Baby Shark's Big Show
Süper Köpekbalığı / William Vahşi Doğaya Karşı - En sevdikleri TV şovu She-Shark'tan esinlenen, Baby Shark ve William süper kahraman olmak ister.
tr
05:40
 Baby Shark's Big Show
Efsanevi Ganimet / Evet Günü - Efsanevi Ganimet'in bir haritasını bulan Shark ailesi, hazineyi avlamak için yola çıkar. Bebek, babasını bir günlüğüne her şeye 'evet' demeye ikna eder. En kötü ne olabilir ki?
tr
06:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Hazine Gezisini Kurtarıyor / Köpekçikler Rocket Ryder'ı Kurtarıyor - Vali Humdinger, Antarktika'da hazine aramak için herkesi buzlu sulara yelken açmaya kandırır ama kıyıda mahsur kalınca hepsinin kurtarılması gerekir.
tr
06:20
 Köpecik Pit Ekibi
Rocky sesini kaybeder ve aletlerini kullanmak için havlayamaz, fakat Papağan Matea ona yardım etmekten şikayetçi değildir. Papağan Yavru - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
06:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Yetenek Yarışması Sahnesini Onarıyor / Ekip, Enstrüman İnşa Ediyor! - Hız Ustası Yetenek Gösterisi sahnesini sabote edince, yavrular günü kurtarmak için Motor'un yeteneğini kullanıyor.
tr
06:55
 Peppa Pig
Chloé'nin Kukla Gösterisi - Peppa ve George, kuzenleri Chloé'nin evini ziyaret eder. Chloé onlara çok horlayan bir domuzun olduğu bir kukla gösterisi yapar. Baba Domuz ve Amca Domuz, horlamakla meşgul oldukları için bu gösteriyi kaçırır.
tr
07:00
 Peppa Pig
Müze - Peppa ve ailesi müzeye giderler. Peppa kendini Kral ve Kraliçe odasındaki bir Kraliçe gibi hayal eder. George ise kendisinin Dinozor Odası'ndaki bir dinozor olduğunu düşünür.
tr
07:04
 Peppa Pig
Aşırı sıcak bir gündür. Bütün çamur birikintileri kuruduğu için Peppa ve George şişme havuzda oynamak zorunda kalır. Çok Sıcak Bir Gün - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
07:10
 Peppa Pig
Chloé'nin Kukla Gösterisi - Peppa ve George, kuzenleri Chloé'nin evini ziyaret eder. Chloé onlara çok horlayan bir domuzun olduğu bir kukla gösterisi yapar. Baba Domuz ve Amca Domuz, horlamakla meşgul oldukları için bu gösteriyi kaçırır.
tr
07:15
 Anna ve Dostları
Değişim Günü - Froga ve Anna sabah kupaları karıştırdaklarını fark ettiklerinde bir gün ilan etmeye karar verirler ve Değişim Günü doğar. Rolleri değiştirince, Froga öğle yemeği hazırlarken Anna Froga'nın çilekleriyle ilgilenir.
tr
07:20
 Anna ve Dostları
Kayıp Çorap - Froga bahçede geçen günün ardından çoraplarının koktuğunu fark ettiğinde, Bubu onları DAHA İYİ KOKUTAN MAKİNESİNE atarak yardım eder. Bittiğinde Froga'nın çok sevdiği çoraplarından biri ortadan kaybolmuştur. Sonsuza dek gitmesinden korkar.
tr
07:30
 Minik Şef
Patlamış Mısır / Muz - Minik Şef, arkadaşlarına film gecesi düzenler ve ağaç kütüğünü herkese yetecek kadar patlayacak bir patlamış mısır makinesine dönüştürür! Minik Şef muzlu tost yapıyor ama mükemmel muzunu ezince yepyeni bir yemek yapması gerekiyor!
tr
07:50
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Rubble-Double'ı Kurtarıyor / Köpekçikler Palyaçoyu Kurtarıyor - Rubble rüyasında bir uzay gemisine götürüldüğünü görür ve uzaylı dublörüyle tanışır. Gemi yabancı gezegene çarpınca yardım gerekir.
tr
08:10
 Paw Patrol
Eddie ve Emmy kopyalarını yapıp Macera Koyu'nda şakalar yapınca 3 boyutlu yazıcı başlarını belaya sokar.
tr
08:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Kütüphane İnşa Ediyor / Ekip Bir Dans Pisti İnşa Ediyor! - Kütüphane inşaatı arılarla dolup taşıyor! Bu da ekstra güzel bir inşaat çözümü gerektiriyor. Büyükbaba, Charger'a büyük dans yarışması için en iyi hareketlerini öğretiyor.
tr
08:50
 Geyik Takımı
Canavar Karmaşası / Uzay İstasyonu Tatili - Geyik, Kai'nin drone'undan bir deniz 'canavarının' videosunu bulur ve araştırmak için su altına gider. Ancak işler göründüğü gibi değildir. Leydi Fluffpot ve Sir Çelik, Geyik Takımı'nın Uzay İstasyonu'nda uzayda bir gün geçirir.
tr
09:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington ve Beklenmedik Kahraman / Paddington'ın Bir Kahramana İhtiyacı Var - Windsor Bahçeleri'nde iyilik yapan gizemli kahraman kim ve neden anonim kalmak istiyor? Paddington kış festivalinde bir igloda mahsur kaldığında dört ayaklı bir kahraman bulur.
tr
09:30
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Yoga Keçilerini Kurtarır - Çiftçi Yumi'nin Keçi Yogası sınıfı çok tutulur, ta ki keçileri kaybolana kadar. Keçileri bulup Yumi'nin çiftliğine getirmek de Paw Patrol'e kalır.
tr
09:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Bıyıkları Kurtarıyor / Köpekçikler Eğlence Evini Kurtarıyor - Köpekçikler, Vali Humdinger bıyığını bir dergi kapağına çıkmadan önce yanlışlıkla tıraş edince, bıyığı bulmak için ona yardım eder.
tr
10:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dev Bir Limonata Standı İnşa Ediyor! / Ekip, Bir Yaban Hayatı Köprüsü İnşa Ediyor! - Ekip Lucas ve Lily için özel bir limonata standı kurduktan sonra, ekşi bir Hız Ustası onu İnşaatçı Koyu'na yuvarlıyor! Kunduz Crunchy neden yolun karşısına geçiyor? Çünkü Rubble..
tr
10:30
 Kaşif Dora
Dost-dönümü Macerası / Swiper'ın Doğum Günü Sürprizi - Boots ve Dora, Isa'ya bir dost-dönümü hediyesi getirmek için Muz Tepesi'ne gidiyor. Boots'un boyadığı bir saksı! Dora ve arkadaşları Arakçı'ya doğum günü partisi düzenler.
tr
10:50
 Baby Shark's Big Show
William Manta: Balık Haberleri / Bebek Gibi Uyumak - Rayna'yı iş yerinde ziyaret eden William, birinci sınıf bir TV muhabiri olmanın ne gerektirdiğini öğrenir. Baby, anne ve babasının yatağında uyumayı çok sever, bunu kalıcı hale getirmeye çalışır.
tr
11:15
 Baby Shark's Big Show
Kartopu Yarışı / Hediye - Chucks Baby Shark ve arkadaşlarının Carnivore Koy'unun komşu kasabasına karşı yıllık Kartopu Yarışı'nı kazanmasına yardım etmeye çalışır. Baby Shark Anne Köpekbalığı için mükemmel hediyeyi bulma görevine gider.
tr
11:35
 Peppa Pig
Baba Spor Yapıyor - Baba Domuz şişman olduğu için, Peppa ona egzersiz yapmasını söyler. Baba Domuz, sağlıklı olmak için her gün egzersiz yapmak gerektiğini öğrenince dehşete düşer.
tr
11:40
 Peppa Pig
Peppa ve George odalarını toplamak zorundadır. Çılgın bir temizlikten sonra, oda toparlanır. Ama uzun süre böyle toplu kalmayacaktır. Etrafı Topluyoruz - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
11:45
 Peppa Pig
Oyun Parkı - Peppa ve George parka gider. Peppa'nın arkadaşları da oradadır. Peppa sallanmayı çok seviyordur ama George yüksekten korktuğu için sevmiyordur. Baba Domuz, George'a yüksek kaydıraktan kayması için yardım eder ama George kayarken sıkışır.
tr
11:50
 Peppa Pig
Baba Domuz Resim Asıyor - Anne Domuz evde yokken, Baba Domuz duvara Peppa ve George'un resmini asmak ister. Yanlışlıkla duvarı çatlatır ve Peppa ve George, Anne Domuz eve gelmeden Baba Domuz'a tamirat için yardım ederler.
tr
11:55
 Peppa Pig
Plajda - Peppa ve ailesi plaja gider ve Baba Domuz'u kumlara gömmek de dâhil, birçok şey yaparlar. Dönüş vakti geldiğinde Baba Domuz uyuyakaldığı için neredeyse onu unutacaklardır.
tr
12:00
 Peppa Pig
Peppa ve George kreşe giderler. George'un kreşteki ilk günüdür ve dinozorlara olan ilgisini sınıfa gösterir. Oyun Grubu - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
12:05
 Peppa Pig
Büyükbaba Domuz'un Teknesi - Peppa ve George, Büyükbaba Domuz'un teknesiyle gezintiye gider. Köpek Danny ve Büyükbaba Köpek de tekneyle açılmıştır. Büyükbaba Domuz ve Büyükbaba Köpek, kimin daha hızlı olduğunu anlamak için yarışırlar.
tr
12:15
 Peppa Pig
Plajda - Peppa ve ailesi plaja gider ve Baba Domuz'u kumlara gömmek de dâhil, birçok şey yaparlar. Dönüş vakti geldiğinde Baba Domuz uyuyakaldığı için neredeyse onu unutacaklardır.
tr
12:20
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
12:40
 BARBAPAPA Ailesi
Barbapapa Ağacı / Barbabebeklerin Doğum Günü - Barbapapalar, altında doğdukları ağaca geri döner. Ağaç kötü durumda. Yakındaki hayvanları rahatsız etmeden onu kurtarmalı. Bugün Barbabebeklerin doğum günü. Hepsi Barbapapa'yla farklı bir şeyler yapmak istiyor!
tr
13:00
 Blaze ve Yol Canavarları
T-Rex Sorunu - Blaze ve Zeg, Dinozor Vadisi'nde muhteşem robot güçlerini dinozor arkadaşlarına göstermek ister. Ama kayıp üç küçük tiranozor bulunca robot güçlerini yavruları sağ salim evlerine götürmek için kullanırlar.
tr
13:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Köfte Kargaşası - Ezici bir şişe büyütme baharatını yanlışlıkla köftenin üstüne dökünce, köfte dev bir şeye dönüşerek yuvarlanarak uzaklaşır! Robota dönüşüp bütün şehri yok etmeden önce köfteyi durdurmak Blaze ve Turşu'ya kalır.
tr
13:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Saklanan Filleri Kurtarıyor / Köpekçikler Bir Yodelciyi Kurtarıyor - Filler, su içtikleri yerde bir arıdan korkunca Maymun Tapınağı'nda sıkışıp kalır. Wingnut yodelcilerden etkilenen kurtlardan kaçıp bir kanyonda mahsur kalır.
tr
14:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Dizzy Dust Ekspres'i Kurtarıyor / Köpekçikler Ziplinecıları Kurtarıyor - Dizzy Dust Express'te yolcusuz şekilde belirir, PAW Patrol kaçak treni durdurmalı ve kayıp yolcuları bulmalıdır.
tr
14:30
 Baby Shark's Big Show!
Tavşan Salyangozlar Sorunu / Chumby ile Hayat - Bir grup tavşan sümüklüböceği başıboş dolaşmaya başlayınca Vola onları tek başına toplamaya koyulur.
tr
14:50
 Baby Shark's Big Show
Baby Shark'ın popülaritesini kıskanan Shadow, Wreck'i kendi kişisel eğlence parkı olarak yeniden markalaştırıyor. Shadow Diyarı - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
15:00
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
15:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın En Sevdiği Kahraman / Paddington ve Kaykaycı - Paddington parktaki özel fotoğraf duvarı için bir kahraman seçmekte zorlanıyor, belki de eve daha yakından bakması gerekiyor.
tr
15:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip ve Chase Görev Başında! - İnşaatçı Koyu'nda bir gizem var! Tüm kasaba halkının heykelleri aniden ortadan kaybolunca Chase, kayıp heykel vakasını çözmek için Rubble ve Ekibi'ne katılır ve araştırmaya yardımcı olmak için yepyeni bir Bilim Merkezi inşa eder.
tr
16:10
 Kaşif Dora
Uyusun da Büyüsün / Puf Börek Tezgâhı / Botlar Uyarsa / Pinyata Partisi - Dora ve Boots haylaz timsahlara bakıcılık yapıyor. Trol'ün Benny'nin standında empanada denemesini sağlıyorlar. Boots, Tico'nun icadı tuhaf çizmeleri deniyor.
tr
16:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Robotlar Uzayda - Uzay komutanı Megan Plüto'da mahsur kalınca robot kahramanlarımız solucan deliklerinden geçip, buzlu volkanları açıp, asteroit alanının ortasından geçerek yeni arkadaşlarını eve döndürürler.
tr
16:55
 Geyik Takımı
Denizde Saklambaç / Dağda Eğlence - İkizler, Geyik Dalgıcı'nda doğum günü partisi düzenler. İkizler Aquapod'a saklanınca başları belaya girer. Trickalien Don Dağı'nı kızak gezintisine dönüştürünce ikizler süper eğlenceli bir gün geçirir.
tr
17:15
 Baby Shark's Big Show
Süper Köpekbalığı / William Vahşi Doğaya Karşı - En sevdikleri TV şovu She-Shark'tan esinlenen, Baby Shark ve William süper kahraman olmak ister.
tr
17:40
 Baby Shark's Big Show
Efsanevi Ganimet / Evet Günü - Efsanevi Ganimet'in bir haritasını bulan Shark ailesi, hazineyi avlamak için yola çıkar. Bebek, babasını bir günlüğüne her şeye 'evet' demeye ikna eder. En kötü ne olabilir ki?
tr
18:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Hazine Gezisini Kurtarıyor / Köpekçikler Rocket Ryder'ı Kurtarıyor - Vali Humdinger, Antarktika'da hazine aramak için herkesi buzlu sulara yelken açmaya kandırır ama kıyıda mahsur kalınca hepsinin kurtarılması gerekir.
tr
18:20
 Köpecik Pit Ekibi
Rocky sesini kaybeder ve aletlerini kullanmak için havlayamaz, fakat Papağan Matea ona yardım etmekten şikayetçi değildir. Papağan Yavru - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
18:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Yetenek Yarışması Sahnesini Onarıyor / Ekip, Enstrüman İnşa Ediyor! - Hız Ustası Yetenek Gösterisi sahnesini sabote edince, yavrular günü kurtarmak için Motor'un yeteneğini kullanıyor.
tr
19:05
 Kaşif Dora
Gökkuşağı'nın Kayıp Renkleri / Boots'un Lastik Topu - İkizler ilk gökkuşağını gördükleri için çok heyecanlılar ama gökkuşağı eksik! Dora renkleri geri getirmek için yola koyulur. Boots'un topu Yandaki Orman'a kaçar ve geri almak için Kırkayak Cynthia'dan yardım ister.
tr
19:30
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
19:45
 Minik Şef
Buzlu Çubuklar / Limonata - Minik Şef buzlu çubuklar yapar ama donmasını bekleyemez! Sabrın yemek pişirmenin önemli bir parçası olduğunu öğrenir. Minik Şef pembe limonata yapar ve Ruby'yi yeni şeyler denemenin eğlenceli olabileceğine ikna etmesi gerekir!
tr
20:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekler ve Neon Humdinger / Köpekler Kraliyet Tablosu Kurtarıyor - Belediye Başkanı Humdinger'ın dev neon tabelası kaybolunca PAW Patrol onun kasabanın içinde sürünmesini engellemelidir. Tatlım Prenses'in bir tablosunu çalar ve onun yerine kendininkilerden birini koymaya çalışır.
tr
20:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dev Bir Baraj İnşa Ediyor! / Ekip, Sincap Korumalı Çiftlik İnşa Ediyor! - Rubble ve Ekibi, yağmurun kasabayı sular altında bırakma tehdidi sonrası İnşaatçı Koyu'nu kurtarmak için iş başında.
tr
20:50
 Geyik Takımı
Uzay İstasyonu Gizemi / Kristal Karmaşası - Uzay istasyonunda garip şeyler olmaya başlar.
tr
21:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Goo Canavarı / Paddington'ın Elmalı Pip Macerası - Paddington Goo yapar ama işler kontrolden çıktığında ortalığı karıştırmama sözünü tutabilecek midir? Paddington ve Simi, bir elmanın yutulduğunda ağaca dönüşüp dönüşmediğini görmek için insan..
tr
21:30
 Köpecik Pit Ekibi
Turbotlar ormanda bir yerde mahsur kalır. Paw Patrol'ü aramaya çalışırlar ama telefonları çekmez. Köpekçikler Uyku Saatini Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
21:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekler Lale Kurtarıyor / Köpekler Zorlu Köpekbalığını Durduruyor - Başkan Humdinger ve annesi, Başkan Goodway'e lale arayışında yardım ederken Humdinger'ın, çiçeği annesinin bulmasını sağlama girişimi başlarını derde sokar.
tr
22:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Fıskiye Gösterisi İnşa Ediyor! / Köpüşler Atlıkarınca İnşa Ediyor! - Parıltılı Sierra'nın konser sahnesinin biraz daha ışıltıya ihtiyacı olduğunda, Rubble ve Ekibi bir inşaata başlar.
tr
22:30
 Kaşif Dora
Minik Axolotl / Baloncuk Sorunu - Dora ve Boots sevimli aksolotl bulurlar. Eve götürmek zorundalar ama o kaçıyor. Büyük Kırmızı Tavuk yüzen dev bir balonun içinde sıkışır ve doğruca bir yanardağa gider! Dora kurtarmak için bir kurtarma operasyonu yapmak zorunda.
tr
22:50
 Baby Shark's Big Show
Köpekbalığı Gecesi / Kötü Hank - Tentacool'lar rock denizyıldızı olmanın tuzaklarına kapılırlar ve grubu eğlenmek için kurduklarını unuturlar.
tr
23:15
 Baby Shark's Big Show
Yosun Sallantısı / Akıntı Kankaları - Baby Shark ve William dans çılgınlığı 'Yosun Sallantısı'nın yaratıcısı yüzgeç ötesi rap ikonu Sharki B ile tanışır.
tr
23:35
 Peppa Pig
Sıkışık Trafik - Büyükanne ve Büyükbaba Domuz, Peppa ve ailesini öğle yemeğine davet ederler. Yolda Peppa, George, Anne Domuz ve Baba Domuz, trafiğe sıkışırlar. Bu yüzden Büyükbaba Domuz, onlara yemek getirir.
tr
23:40
 Peppa Pig
Taştan Havuzlar - Büyükanne ve Büyükbaba Domuz, Peppa ve George'u bol bol kaya olan bir plaja getirir. Küçük bir yengeç, bir deniz kabuğu ve bir fosil onları çok eğlendirir. Peppa kovasıyla küçük bir balığı kurtarır ve sonra onu denize geri gönderir.
tr
23:45
 Peppa Pig
Teddy Piknikte - Peppa ve ailesi piknik yapıyordur. Postacı Zebra ve Zebra Zoë de aynı anda piknik yapıyordur. Eve gitme zamanı geldiğinde, Peppa Teddy'yi orada unutur.
tr
23:50
 Peppa Pig
Fil Emily - Oyun grubunda Fil Emily adında yeni bir küçük çocuk vardı. Herkes onunla arkadaş olmak ister çünkü blok inşası oyununda çok iyidir ve hortumuyla gürültü yapabiliyordur.
tr
23:55
 Peppa Pig
George'un Arkadaşı - George ve Tavşan Rebecca'nın kardeşi Richard'ın birer oyuncak dinozoru vardır ama oyuncaklarını paylaşmak konusunda sıkıntı yaşıyorlardır. Anne Domuz aynı bir abla gibi, onlara oyuncaklarını paylaşınca daha çok eğleneceklerini anlatır.
tr