Notice: fwrite(): write of 1104 bytes failed with errno=28 No space left on device in /var/www/html/tvepg.eu/lib/libhome.php on line 271

Notice: fwrite(): write of 1093 bytes failed with errno=28 No space left on device in /var/www/html/tvepg.eu/lib/libhome.php on line 271

Notice: fwrite(): write of 1104 bytes failed with errno=28 No space left on device in /var/www/html/tvepg.eu/lib/libhome.php on line 271

Notice: fwrite(): write of 1093 bytes failed with errno=28 No space left on device in /var/www/html/tvepg.eu/lib/libhome.php on line 271
Nick Jr.

Nick Jr.

Çocukların oldukça keyif alarak izleyeceği bu kanal oldukçada eğiticidir. Nick Jr., Nickelodeon'ın okul öncesi çocuklara yönelik yayın yapan kanalıdır. Kanal 2 Şubat 1999 tarihinde Noggin olarak yayına başlamıştır.

Turkey

Przewodnik - środa, 29.05.2024

00:00
 Peppa Pig
Oyuncak Gemi - Peppa ve arkadaşları gölette oyuncak tekneleriyle oynar. Tavşan Rebecca hariç herkesin bir teknesi vardır. Baba Domuz, Rebecca'ya kâğıttan bir gemi yapar. Rebecca'nın teknesi o kadar güzel olur ki herkes ondan ister.
tr
00:05
 Peppa Pig
Baba Domuz Resim Asıyor - Anne Domuz evde yokken, Baba Domuz duvara Peppa ve George'un resmini asmak ister. Yanlışlıkla duvarı çatlatır ve Peppa ve George, Anne Domuz eve gelmeden Baba Domuz'a tamirat için yardım ederler.
tr
00:15
 Peppa Pig
Oyun Parkı - Peppa ve George parka gider. Peppa'nın arkadaşları da oradadır. Peppa sallanmayı çok seviyordur ama George yüksekten korktuğu için sevmiyordur. Baba Domuz, George'a yüksek kaydıraktan kayması için yardım eder ama George kayarken sıkışır.
tr
00:20
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
00:40
 BARBAPAPA Ailesi
Bada-Bam / Barbamarslılar - Barbazeki, Mars'tan bir melodi yakalar. Barbapapalar kızıl gezegene gitmek için bir roket yapar. Barbapapalar, Mars'a giderken bir Barbamarslı ailesiyle tanışır. Köye bitki saldırınca tanışacak zamanları kalmaz.
tr
01:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Güç Lastiği - Lastikleri patlayan Blaze yarış dışı kaldığını düşünür. Neyse ki Gabby yanına bir takım güç lastiğiyle gelir. Her şeye dönüşebilen son teknoloji bu lastiklerle Blaze yarışa devam eder.
tr
01:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Karlı Günde Takip - Aks Şehri'nde kar yağıyor ve şehirdeki bütün kamyonlar kışın nefis sıcak içeceği sıcak çikolata için sıraya giriyor! Ama Ezici bütün sıcak çikolatayı kendine alınca Blaze çikolatayı geri almak için onun peşine düşüyor!
tr
01:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekler ve Acılı Patiler / Köpekler Karanlıkta Parlayan Parti'yi Kurtarıyor - Sid Swashbuckle, Danny'nin yeni kaykayını alabilmek için hayalet gibi davranır.
tr
02:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekler Sarsıcıyı Durduruyor / Köpekler Uçan Çiftlik Evini Kurtarıyor - Çiftçi Al'ın hasat makinesi bozulur ve Macera Koyu'nu sallar, Kule'yi temelinden sarsmakla tehdit eder.
tr
02:30
 Baby Shark's Big Show!
Yüzgecini yaralayan Hank doktora gitmekten korkar. Baby ve William okyanustaki en lezzetli uçan balıkları bulmak için her yeri arar. Doktor Drama / Beyaz Balina - Baby Shark, ailesi ve arkadaşlarının tuzlu aptallıklarına dalın.
tr
02:50
 Baby Shark's Big Show
Baby Shark ve arkadaşları şövalyeler ve asiller oynarken Vola bir prensesden daha fazlası olmak ister. Eski Zamanlar - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
03:00
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
03:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington ve Göl Canavarı / Paddington'ın Uzay Radyosu - Bay Curry park gölünde bir canavar olduğundan emindir ve Paddington bunu kanıtlamak için ona yardım etmek üzere yola çıkar.
tr
03:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Katlı Otopark İnşa Ediyor! / Ekip, Kamp Alanı İnşa Ediyor. - Café Carl'ın dondurma makinesi İnşaatçı Koyu'na çok sayıda araba getirince Ekip park sorununa yardımcı olur.
tr
04:10
 Kaşif Dora
Minik Dansçı / Uykulu Güneş - Dora ikizlere, içinde baila folklorico dansçısı olan müzik kutusu gösteriyor! Bailarina'nın çizmeleri kaçtı, onları geri almalılar. Güneş batmıyor çünkü bir türlü uykuya dalamıyor! Sol için Dora'nın Yastık Bulutu'nu bulması gerekiyor.
tr
04:30
 Blaze ve Yol Canavarları
İnşaat Ekibi Günü Kurtarıyor - Ezici ve Turşu sallanan bir kulenin tepesinde mahsur kalınca Blaze, Çizgili ve Starla muhteşem inşaat araçlarına dönüşerek aşağıya doğru bir yol inşa eder.
tr
04:55
 Geyik Takımı
Kaçak Hamster Topu / Mükemmelleştirici - Çelik yanlışlıkla Stu ve Safia'nın evcil hamsterı üzerinde büyüme ışını kullanır ve onu dev bir hamstera dönüştürür! Çelik ve Leydi Fluffpot, Kai Botler'ı şehrin en düzenli robotu yapınca bir temizlik robotu kapışmasına dahil..
tr
05:15
 Baby Shark's Big Show
Bir Balığa Dilek Dile / Köpekbalığı Yarışı - Bebek ve arkadaşları Dilek Dağı'na tırmanmak ve efsanevi denizyıldızı Ol' Sea Breeze'de dilek dilemek için yola çıkar. Shadow, en iyi köpekbalığının kim olduğunu kanıtlamak için Baby Shark'a meydan okur.
tr
05:40
 Baby Shark's Big Show
Gösteri Devam Etmeli / Dedektif Baby Shark - Goldie'nin canı sıkılınca Baby ve arkadaşları onu keyiflendirmek için bir müzikal sahneleme kararı alırlar.
tr
06:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekler Kutudan Kaleyi Kurtarıyor / Köpekler Kaşif Travis'i Çok Büyük Bill'den Kurtarıyor - Köpeklerin Rocky'yi ve Humdinger'ı kutudan kaleden kurtarmaları gerekir.
tr
06:20
 Köpecik Pit Ekibi
Başkan Goodway ters giden ilk uçuş dersinde, köpekçikler iki kat fazla cesaretlerini kullanarak havanın göbeğinde kurtarma. Köpekçikler Uçağı Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
06:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Ağaç Ev İnşa Ediyor! / Ekip Bir Tavuk Yemliği İnşa Ediyor! - Park Korucusu Rose'un en sevdiği ağaç, Rubble ve Büyükbaba bir çözüm bulamazsa yasaklanabilir.
tr
06:55
 Peppa Pig
Baba Spor Yapıyor - Baba Domuz şişman olduğu için, Peppa ona egzersiz yapmasını söyler. Baba Domuz, sağlıklı olmak için her gün egzersiz yapmak gerektiğini öğrenince dehşete düşer.
tr
07:00
 Peppa Pig
Gizemli İşler - Aile, TV'de Dedektif Patates'i izliyordur. Peppa ve George da dedektif olmak isterler. Baba Domuz onlara çözmeleri için bir gizem verir. Teddy saklanmıştır ve Pepa ve George, onu bulmak için büyüteçle kek kırıntılarını takip ederler.
tr
07:04
 Peppa Pig
Baloncuklar - Peppa ve George, baloncuklarla oynuyordur. Baloncuk karışımı bitince, Baba Domuz onlara eski bir tenis raketi ve sabunlu suyla nasıl büyük baloncuklar yapacaklarını gösterir. Sonra herkesin içine atlaması için dev gibi bir çamur baloncuğu yapar.
tr
07:10
 Peppa Pig
Yatma Zamanı - Neredeyse yatma zamanı gelmiştir ve Peppa ve George'un banyo yapması gerekiyordur. Sonrasında dişlerini fırçalayıp yatağa giderler. Hızlıca uyurlar. Baba ve Anne Domuz, nihayet otururlar, uzun bir gün olmuştur ve onlar da yorulmuştur.
tr
07:15
 Anna ve Dostları
Gizemli Ziyaretçi - Bubu gerçek bir uzaylıyla tanışmaya can atıyor, bu yüzden uzayla iletişim kurmak için ev yapımı bir anten ve ses odası yapıyor. O ve Ron iki parlayan göz gördüklerinde şaşırırlar. Uzaylı olmalı!
tr
07:20
 Anna ve Dostları
Cızırtılı Botlar - Christopher dostlarına eğlenceli bir saklambaç oyununda liderlik ediyor. Ancak Froga kısa süre sonra yeni botlarının gürültülü bir ses çıkardığını fark eder. Sinir bozucu sivrisinek resme girdiğinde ve ödülü mahvetmekle tehdit ettiğinde!
tr
07:30
 Minik Şef
Buzlu Çubuklar / Limonata - Minik Şef buzlu çubuklar yapar ama donmasını bekleyemez! Sabrın yemek pişirmenin önemli bir parçası olduğunu öğrenir. Minik Şef pembe limonata yapar ve Ruby'yi yeni şeyler denemenin eğlenceli olabileceğine ikna etmesi gerekir!
tr
07:50
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekler ve Neon Humdinger / Köpekler Kraliyet Tablosu Kurtarıyor - Belediye Başkanı Humdinger'ın dev neon tabelası kaybolunca PAW Patrol onun kasabanın içinde sürünmesini engellemelidir. Tatlım Prenses'in bir tablosunu çalar ve onun yerine kendininkilerden birini koymaya çalışır.
tr
08:10
 Paw Patrol
Charger, Humdinger'ın neden olduğu bir gayzer Bay Porter'ın kafesini yok ettiğinde yardım için Macera Koyu'nu ziyaret eder.
tr
08:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dev Bir Baraj İnşa Ediyor! / Ekip, Sincap Korumalı Çiftlik İnşa Ediyor! - Rubble ve Ekibi, yağmurun kasabayı sular altında bırakma tehdidi sonrası İnşaatçı Koyu'nu kurtarmak için iş başında.
tr
08:50
 Geyik Takımı
Uzay İstasyonu Gizemi / Kristal Karmaşası - Uzay istasyonunda garip şeyler olmaya başlar.
tr
09:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Goo Canavarı / Paddington'ın Elmalı Pip Macerası - Paddington Goo yapar ama işler kontrolden çıktığında ortalığı karıştırmama sözünü tutabilecek midir? Paddington ve Simi, bir elmanın yutulduğunda ağaca dönüşüp dönüşmediğini görmek için insan..
tr
09:30
 Köpecik Pit Ekibi
Turbotlar ormanda bir yerde mahsur kalır. Paw Patrol'ü aramaya çalışırlar ama telefonları çekmez. Köpekçikler Uyku Saatini Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
09:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekler Lale Kurtarıyor / Köpekler Zorlu Köpekbalığını Durduruyor - Başkan Humdinger ve annesi, Başkan Goodway'e lale arayışında yardım ederken Humdinger'ın, çiçeği annesinin bulmasını sağlama girişimi başlarını derde sokar.
tr
10:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Fıskiye Gösterisi İnşa Ediyor! / Köpüşler Atlıkarınca İnşa Ediyor! - Parıltılı Sierra'nın konser sahnesinin biraz daha ışıltıya ihtiyacı olduğunda, Rubble ve Ekibi bir inşaata başlar.
tr
10:30
 Kaşif Dora
Minik Axolotl / Baloncuk Sorunu - Dora ve Boots sevimli aksolotl bulurlar. Eve götürmek zorundalar ama o kaçıyor. Büyük Kırmızı Tavuk yüzen dev bir balonun içinde sıkışır ve doğruca bir yanardağa gider! Dora kurtarmak için bir kurtarma operasyonu yapmak zorunda.
tr
10:50
 Baby Shark's Big Show
Köpekbalığı Gecesi / Kötü Hank - Tentacool'lar rock denizyıldızı olmanın tuzaklarına kapılırlar ve grubu eğlenmek için kurduklarını unuturlar.
tr
11:15
 Baby Shark's Big Show
Yosun Sallantısı / Akıntı Kankaları - Baby Shark ve William dans çılgınlığı 'Yosun Sallantısı'nın yaratıcısı yüzgeç ötesi rap ikonu Sharki B ile tanışır.
tr
11:35
 Peppa Pig
Sıkışık Trafik - Büyükanne ve Büyükbaba Domuz, Peppa ve ailesini öğle yemeğine davet ederler. Yolda Peppa, George, Anne Domuz ve Baba Domuz, trafiğe sıkışırlar. Bu yüzden Büyükbaba Domuz, onlara yemek getirir.
tr
11:40
 Peppa Pig
Taştan Havuzlar - Büyükanne ve Büyükbaba Domuz, Peppa ve George'u bol bol kaya olan bir plaja getirir. Küçük bir yengeç, bir deniz kabuğu ve bir fosil onları çok eğlendirir. Peppa kovasıyla küçük bir balığı kurtarır ve sonra onu denize geri gönderir.
tr
11:45
 Peppa Pig
Teddy Piknikte - Peppa ve ailesi piknik yapıyordur. Postacı Zebra ve Zebra Zoë de aynı anda piknik yapıyordur. Eve gitme zamanı geldiğinde, Peppa Teddy'yi orada unutur.
tr
11:50
 Peppa Pig
Fil Emily - Oyun grubunda Fil Emily adında yeni bir küçük çocuk vardı. Herkes onunla arkadaş olmak ister çünkü blok inşası oyununda çok iyidir ve hortumuyla gürültü yapabiliyordur.
tr
11:55
 Peppa Pig
George'un Arkadaşı - George ve Tavşan Rebecca'nın kardeşi Richard'ın birer oyuncak dinozoru vardır ama oyuncaklarını paylaşmak konusunda sıkıntı yaşıyorlardır. Anne Domuz aynı bir abla gibi, onlara oyuncaklarını paylaşınca daha çok eğleneceklerini anlatır.
tr
12:00
 Peppa Pig
Oyuncak Gemi - Peppa ve arkadaşları gölette oyuncak tekneleriyle oynar. Tavşan Rebecca hariç herkesin bir teknesi vardır. Baba Domuz, Rebecca'ya kâğıttan bir gemi yapar. Rebecca'nın teknesi o kadar güzel olur ki herkes ondan ister.
tr
12:05
 Peppa Pig
Baba Domuz Resim Asıyor - Anne Domuz evde yokken, Baba Domuz duvara Peppa ve George'un resmini asmak ister. Yanlışlıkla duvarı çatlatır ve Peppa ve George, Anne Domuz eve gelmeden Baba Domuz'a tamirat için yardım ederler.
tr
12:15
 Peppa Pig
Oyun Parkı - Peppa ve George parka gider. Peppa'nın arkadaşları da oradadır. Peppa sallanmayı çok seviyordur ama George yüksekten korktuğu için sevmiyordur. Baba Domuz, George'a yüksek kaydıraktan kayması için yardım eder ama George kayarken sıkışır.
tr
12:20
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
12:40
 BARBAPAPA Ailesi
Bada-Bam / Barbamarslılar - Barbazeki, Mars'tan bir melodi yakalar. Barbapapalar kızıl gezegene gitmek için bir roket yapar. Barbapapalar, Mars'a giderken bir Barbamarslı ailesiyle tanışır. Köye bitki saldırınca tanışacak zamanları kalmaz.
tr
13:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Güç Lastiği - Lastikleri patlayan Blaze yarış dışı kaldığını düşünür. Neyse ki Gabby yanına bir takım güç lastiğiyle gelir. Her şeye dönüşebilen son teknoloji bu lastiklerle Blaze yarışa devam eder.
tr
13:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Karlı Günde Takip - Aks Şehri'nde kar yağıyor ve şehirdeki bütün kamyonlar kışın nefis sıcak içeceği sıcak çikolata için sıraya giriyor! Ama Ezici bütün sıcak çikolatayı kendine alınca Blaze çikolatayı geri almak için onun peşine düşüyor!
tr
13:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekler ve Acılı Patiler / Köpekler Karanlıkta Parlayan Parti'yi Kurtarıyor - Sid Swashbuckle, Danny'nin yeni kaykayını alabilmek için hayalet gibi davranır.
tr
14:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekler Sarsıcıyı Durduruyor / Köpekler Uçan Çiftlik Evini Kurtarıyor - Çiftçi Al'ın hasat makinesi bozulur ve Macera Koyu'nu sallar, Kule'yi temelinden sarsmakla tehdit eder.
tr
14:30
 Baby Shark's Big Show!
Yüzgecini yaralayan Hank doktora gitmekten korkar. Baby ve William okyanustaki en lezzetli uçan balıkları bulmak için her yeri arar. Doktor Drama / Beyaz Balina - Baby Shark, ailesi ve arkadaşlarının tuzlu aptallıklarına dalın.
tr
14:50
 Baby Shark's Big Show
Baby Shark ve arkadaşları şövalyeler ve asiller oynarken Vola bir prensesden daha fazlası olmak ister. Eski Zamanlar - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
15:00
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
15:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington ve Göl Canavarı / Paddington'ın Uzay Radyosu - Bay Curry park gölünde bir canavar olduğundan emindir ve Paddington bunu kanıtlamak için ona yardım etmek üzere yola çıkar.
tr
15:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Katlı Otopark İnşa Ediyor! / Ekip, Kamp Alanı İnşa Ediyor. - Café Carl'ın dondurma makinesi İnşaatçı Koyu'na çok sayıda araba getirince Ekip park sorununa yardımcı olur.
tr
16:10
 Kaşif Dora
Minik Dansçı / Uykulu Güneş - Dora ikizlere, içinde baila folklorico dansçısı olan müzik kutusu gösteriyor! Bailarina'nın çizmeleri kaçtı, onları geri almalılar. Güneş batmıyor çünkü bir türlü uykuya dalamıyor! Sol için Dora'nın Yastık Bulutu'nu bulması gerekiyor.
tr
16:30
 Blaze ve Yol Canavarları
İnşaat Ekibi Günü Kurtarıyor - Ezici ve Turşu sallanan bir kulenin tepesinde mahsur kalınca Blaze, Çizgili ve Starla muhteşem inşaat araçlarına dönüşerek aşağıya doğru bir yol inşa eder.
tr
16:55
 Geyik Takımı
Kaçak Hamster Topu / Mükemmelleştirici - Çelik yanlışlıkla Stu ve Safia'nın evcil hamsterı üzerinde büyüme ışını kullanır ve onu dev bir hamstera dönüştürür! Çelik ve Leydi Fluffpot, Kai Botler'ı şehrin en düzenli robotu yapınca bir temizlik robotu kapışmasına dahil..
tr
17:15
 Baby Shark's Big Show
Bir Balığa Dilek Dile / Köpekbalığı Yarışı - Bebek ve arkadaşları Dilek Dağı'na tırmanmak ve efsanevi denizyıldızı Ol' Sea Breeze'de dilek dilemek için yola çıkar. Shadow, en iyi köpekbalığının kim olduğunu kanıtlamak için Baby Shark'a meydan okur.
tr
17:40
 Baby Shark's Big Show
Gösteri Devam Etmeli / Dedektif Baby Shark - Goldie'nin canı sıkılınca Baby ve arkadaşları onu keyiflendirmek için bir müzikal sahneleme kararı alırlar.
tr
18:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekler Kutudan Kaleyi Kurtarıyor / Köpekler Kaşif Travis'i Çok Büyük Bill'den Kurtarıyor - Köpeklerin Rocky'yi ve Humdinger'ı kutudan kaleden kurtarmaları gerekir.
tr
18:20
 Köpecik Pit Ekibi
Başkan Goodway ters giden ilk uçuş dersinde, köpekçikler iki kat fazla cesaretlerini kullanarak havanın göbeğinde kurtarma. Köpekçikler Uçağı Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
18:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Ağaç Ev İnşa Ediyor! / Ekip Bir Tavuk Yemliği İnşa Ediyor! - Park Korucusu Rose'un en sevdiği ağaç, Rubble ve Büyükbaba bir çözüm bulamazsa yasaklanabilir.
tr
19:05
 Kaşif Dora
Hızlıkuş'u Yakala! / Kayıp Papağan - Büyükanne Dora'ya kuş albümünü gösterir, ancak bir sayfa boştur. Dora, Quickatoo'yu bulup albümü tamamlamaya yemin eder. Dora ve Boots, Lorito adında papağanın annesini bulmasına yardım eder, ama papağan taklit etmekten vazgeçmez!
tr
19:30
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
19:45
 Minik Şef
Krep / S'More - Minik Şef krep yapar ama özel şanslı krep çevirme spatulasını kırdığında kendine olan güvenini kaybeder. Minik Şef kamp için çıtır S'More yapar ve karanlık korkusunu arkadaşlarının yardımıyla yener.
tr
20:05
 Köpecik Pit Ekibi
Luke Star ile Dans! / Köpekler Afacan Ahtapotu Kurtarıyor - Luke Stars'ın jüri olduğu bir dans yarışması, yüzen dans pisti yarışmacıları alıp götürdüğünde mahvolur.
tr
20:25
 Rubble ve Ekibi
Köpüşler Büyük Bir Bisiklet Mağazası İnşa Ediyor / Ekip Süper Küvet Yapıyor - Rubble ve yavruları Bisiklet Festivali için büyük bir bisiklet dükkânı inşa etmeye çalışıyor tabii Speed Meister önce davranmazsa! Motor aile fotoğrafından önce banyo yapmak istemeyince,..
tr
20:50
 Geyik Takımı
Gizli Ada / Astrobot - Leydi Fluffpot, kuzeni Macera Alex'ten gelen hediyesini bulmak için Çelik ile adayı ziyaret eder. Muffin'in Dinobot'un başını belaya sokma planı, ikili Lola ile birlikte kontrolden çıkmış bir Uzay Mekiği'nde mahsur kalınca ters gider.
tr
21:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington ve Üç Silahşörler / Paddington ve Dinozor Avı - Bugün Dünya Kitap Günü ve Paddington, Mateo'nun en sevdiği karakterin kılığına girmesine yardım ediyor. Paddington, Simi ve Jonathan parktaki adada dinozor avına çıkarlar ama artık dinozorlar yoktur, değil mi?
tr
21:30
 Köpecik Pit Ekibi
Çiftçi Al ve Çiftçi Yumi bir deniz ineğini bataklığa götürmek için PAW Patrol'dan yardım ister. Köpekçikler Deniz İneği Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
21:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekcikler Yavru Kedileri Kurtarıyor / Köpekcikler Serayı Kurtarıyor - Belediye Başkanı Humdinger, arkadaşının çocuklarına bakar, ancak kedicikleriyle kavga etmeye başlayınca sorun çıkar.
tr
22:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dondurma Dükkanı İnşa Ediyor! / Ekip Bir Gıcırtıyı Düzeltiyor! - Rüzgârlı günde bir dondurma inşaatı raydan çıkınca Rubble, Mix, Wheeler ve Charger peşlerine düşer. Belediye Binası'nda bir gıcırtı var.
tr
22:30
 Kaşif Dora
Alebrij Macerası / Buzlu Dondurma Vakti - Alebrije Ale Dora'dan yardım istiyor! Alebrije ağacı soluyor, bu yüzden gökkuşağı suyunu bulmak Dora'ya kaldı. Sıcak bir günde herkes paleta istiyor ama Val'in paleta kamyonu sıkışmış! Dora kurtarıp herkese paleta almaya gidiyor.
tr
22:50
 Baby Shark's Big Show
Kayıp Jöle / Mercan İkilemi - Bir ziyaretçi Etobur Koyu'na girdiğinde, bebeğin iletişim becerileri test edilir. Vigo, Etobur Koyu'ndaki mercandan rengi çaldığında, onu geri getirmek Süper Köpekbalığı ve Kaptan Yosun'a kalr!
tr
23:15
 Baby Shark's Big Show
Köpekbalığı Şakası / Lagün Limonatası - Bebek ve William, şaka ustasına şaka yapmak için kutunun dışında düşünmek zorunda kalır. Büyükanne Köpekbalığı'na. Sıcak hava dalgası vurunca, Bebek ve William kasabaya büyükbabanın dünyaca ünlü limonatasından satar.
tr
23:35
 Peppa Pig
Peppa ve George, Büyükbaba Domuz'un bahçesinde oynarken küçük bir salyangoz bulur. Sonra Büyükbaba Domuz, onlara arı kovanını gösterir. Küçük Canlılar - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
23:40
 Peppa Pig
Spor Günü - Peppa'nın oyun grubunda spor günü gelmiştir. Birçok heyecanlı etkinlik vardır. Ebeleme, zıplama ve koşma bunların içindedir. Baba Domuz, Peppa'ya meselenin kazanmak olmadığını anlatır.
tr
23:45
 Peppa Pig
Tamirhanede - Peppa'nın arabasının benzini biter ama neyse ki Büyükbaba Köpek'in garajı yakındır. Bir telefonla Büyükbaba Köpek gelir ve Peppa'nın arabasını garajına çeker.
tr
23:50
 Peppa Pig
Balon Gezintisi - Peppa okulda büyük ödül kazanmıştır: Uçan balonla bir gezi. Anne Domuz, Baba Domuz, George ve Peppa, uçan balon bir ağaca takılana dek çok eğleniyorlardır. Neyse ki balon tanıdık bir bahçeye düşer.
tr
23:55
 Peppa Pig
George Hastalanıyor - Peppa ve George, yağmur yağmasa bile çamurda oynamayı çok severler. Ama George şapkasını çıkarınca üşütüp hasta olur. George bir süre sonra daha iyi hisseder. Artık şapkasını seve seve takıyordur, yağmur yağmasa bile.
tr

Przewodnik - czwartek, 30.05.2024

00:00
 Peppa Pig
Görme Testi - Midilli Pedro gözlük takıyordur. Peppa kendisinin de gözlüğe ihtiyacı olduğunu düşünür. Gözlerinin iyi gördüğünü fark ettiğinde hayal kırıklığına uğrar ama bu muhteşem güneş gözlükleri takmasına engel değildir.
tr
00:05
 Peppa Pig
Peppa ve George odalarını toplamak zorundadır. Çılgın bir temizlikten sonra, oda toparlanır. Ama uzun süre böyle toplu kalmayacaktır. Etrafı Topluyoruz - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
00:15
 Peppa Pig
Baba Spor Yapıyor - Baba Domuz şişman olduğu için, Peppa ona egzersiz yapmasını söyler. Baba Domuz, sağlıklı olmak için her gün egzersiz yapmak gerektiğini öğrenince dehşete düşer.
tr
00:20
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
00:40
 BARBAPAPA Ailesi
Boris / Vahşi Doğanlar - Barbabekler kayıp bir bebek fil bulup ve ona gizlice bakar. Barbapapa ve Barbaanne, Boris'e nasıl tepki verecek acaba? Fil Boris evini özler. Barbapapa onu Afrika'ya geri getirmeye karar verir. Ve Boris'in iklime alışmasına yardım eder.
tr
01:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Memur Blaze - Blaze ve AJ emniyet teşkilatına katılır! Yeni polis dostları Memur Anna'nın yardımıyla Blaze süper hızlı bir polis arabasına dönüşür ve başı belaya giren kamyonlara yardım eli uzatır.
tr
01:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Uçan Aslan - Blaze ve AJ yeni arkadaşları Uçan Aslan Roarian'la oynamak için pek heyecanlıdır! Ama Roarian sihirli güneş taşını kaybedince heykele dönüşür! Blaze ve AJ'in güneş taşını bulup Roarian'ın gücünü ona geri vermesi gerekiyor!
tr
01:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekcikler Yüzen Yolları Kurtarıyor / Köpekcikler Taşınabilir Evcil Hayvan Yıkamasını Kurtarıyor - Goodwayler kuğu şeklinde duba üzerinde denize sürüklenir ve kuğu sürüsünden kurtarılmaları gerekir.
tr
02:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekcikler Yalnız Bir Morsu Kurtarıyor / Köpekcikler Jelibon Şekerlemeleri Kurtarıyor - Wally the Walrus, Adventure Bay'in her yerinde Cap'n Turbot'u arar ve bu sırada kasabayı alt üst eder.
tr
02:30
 Baby Shark's Big Show!
Sherman Ortada / Smoothie Günü - Hank, babasının zamanını yeni üvey kız kardeşleriyle paylaşmak zorunda kalınca hüsrana uğrar. Squiddos Smoothie Günü için hazırlanırken, William şakaları komik olmaktan çok incitici olan yeni bir arkadaş edinir.
tr
02:50
 Baby Shark's Big Show
Baby Shark ve William, Baby'nin kayıp mikrofonunu almak için derin karanlığa seyahat etmeli. Wavey Jones'un Dolabı - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
03:00
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
03:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Kara Deliğe Yolculuğu / Paddington'ın Gökkuşağı Yarışı - Windsor Gardens'ta bir şeyler kaybolunca Jonathan suçlunun bir kara delik olduğuna inanır ve Paddington uzay görevine çıkar.
tr
03:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip Oyun Bahçesi İnşa Ediyor / Ekip Bir Çatıyı Onarıyor! - Speed Meister güvensiz oyun alanı inşa edince, Rubble ve Ekibi eski malzemelerle yeni oyun alanı inşa eder.
tr
04:10
 Kaşif Dora
Yağmur Ormanı Ritim Dansı / Sihirli Fındık - Isa, herkesin Yağmur Ormanı Ritmo'sunda dans edeceği bir parti düzenliyor.
tr
04:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Kraliyet Kurtarması - Kralın kalesine ziyaret, Kral kendini uzaklara fırlatınca sarpa sarar! Onu evine geri getirmek için Blaze, AJ ve Kral'ın çok tatlı evcil ejderhası Zeek beyaz atlı şövalyelere dönüşür!
tr
04:55
 Geyik Takımı
Güç Kristali / İstiridye - Antrenman sırasında yaralanan ve yeniden güçlü hissetmek isteyen Rammy, ekibi Kıvılcım Adası'ndaki efsanevi Güç Kristali'ni aramaya gönderir. Çelik bir istiridyeden inci aldığında, istiridye inciyi geri almak için şehrin içinde kovalar.
tr
05:15
 Baby Shark's Big Show
Başkan Bebek / Ya Batarsın Ya Çıkarsın - Şehrin kalamar arzının kaderi, büyük bir günde yanlışlıkla Belediye Başkanı rolünü üstlenen Baby'nin yüzgeçlerindedir.
tr
05:40
 Baby Shark's Big Show
Kaptan Kelp / Minik Su Ayısı - Super Shark ve Kaptan Kelp olarak Baby Shark ve William oyun süresinden tasarruf etmek için yola çıktılar ancak Kaptan Kelp sadece bir yardımcı mı? Baby Shark minicik bir evcil hayvanı sahipleniyor ama büyük bir sorumluluğa hazır mı?
tr
06:00
 Köpecik Pit Ekibi
Moloz , Vahşi ve İplik Yumağı! Skye ve Rory DönüyorMarshall, Leo ve Dönme Dolap Everest, Gölge ve Da - Rubble - Wild, hayvanları dev iplik yumağından kurtarıyor. Skye ve Rory, iskelede asılı bir ressamı kurtarır. Marshall ve Leo dönme dolapta mahsur kalan hayvanları kurtarıyor.
tr
06:20
 Köpecik Pit Ekibi
Francois ve Kaptan Turbot uzak bir adada karaya otururlar. Ryder ve köpekçikler, didişen kuzenleri kurtarmak için uçuşa geçerler. Köpekçikler Süzülen Turbotları Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
06:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Oto Yıkama İnşa Ediyor / Ekip, Büyükbaba Günü Planlıyor! - Başkan Greatway'in motosikletinin temizlenmesi gerekiyor! Wheeler ve yavruları büyük yarıştan önce çözüm üretmeli.
tr
06:55
 Peppa Pig
Peppa ve George odalarını toplamak zorundadır. Çılgın bir temizlikten sonra, oda toparlanır. Ama uzun süre böyle toplu kalmayacaktır. Etrafı Topluyoruz - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
07:00
 Peppa Pig
Yüzme - Peppa ve ailesi yüzme havuzuna gider. Tavşan Rebecca da oradadır. O ve Peppa yüzme yetenekleriyle gurur duyarlar. Baba Domuz'un yüzmedeki ve dalıştaki başarısı herkesi şaşırtır. Çünkü çok iyidir.
tr
07:04
 Peppa Pig
Sisli Bir Gün - Anne ve Baba Domuz, Peppa ve George'u parka götürür. Onlar yoldayken sis basar. Daha sonra sis o kadar yoğunlaşır ki hiçbir şey göremezler. Eve dönmeye karar verirler ama ev hangi taraftadır ki?
tr
07:10
 Peppa Pig
George'un Doğum Günü - Bugün George'un doğum günü ve Anne ve Baba Domuz özel bir gün planladı. George yeni bir Brotosaurus oyuncağı hediye alır ve ail,e başka dinozorlar görmek için müzeye gider.
tr
07:15
 Anna ve Dostları
Obur - Bubu ve Christopher fındık atıştırmalıklarını yemek isterken fındıkları kaybolur! Anna, Froga ve Ron'un çikolatalı atıştırmalıkları da ortadan kaybolunca, dostlar bunun OBURUN ve FINDIK HIRSIZLARININ işi olduğunu anlar.
tr
07:20
 Anna ve Dostları
Ron İçin Bir Koltuk - Uyuyan bir örümcek Ron'un salıncağına oturur ve onu uyutmaz. Anna ve Froga'ya, uyumak için bir koltuk dilediğini söyler. Bu onlara bir sürprizle onu şaşırtma fikri verir.
tr
07:30
 Minik Şef
Krep / S'More - Minik Şef krep yapar ama özel şanslı krep çevirme spatulasını kırdığında kendine olan güvenini kaybeder. Minik Şef kamp için çıtır S'More yapar ve karanlık korkusunu arkadaşlarının yardımıyla yener.
tr
07:50
 Köpecik Pit Ekibi
Luke Star ile Dans! / Köpekler Afacan Ahtapotu Kurtarıyor - Luke Stars'ın jüri olduğu bir dans yarışması, yüzen dans pisti yarışmacıları alıp götürdüğünde mahvolur.
tr
08:10
 Paw Patrol
Başkan Humdinger En Parlak Sürüş Yarışması nı sabote etmek için plan yapar, günü kurtarmak Paw Patrol'a kalır.
tr
08:25
 Rubble ve Ekibi
Köpüşler Büyük Bir Bisiklet Mağazası İnşa Ediyor / Ekip Süper Küvet Yapıyor - Rubble ve yavruları Bisiklet Festivali için büyük bir bisiklet dükkânı inşa etmeye çalışıyor tabii Speed Meister önce davranmazsa! Motor aile fotoğrafından önce banyo yapmak istemeyince,..
tr
08:50
 Geyik Takımı
Gizli Ada / Astrobot - Leydi Fluffpot, kuzeni Macera Alex'ten gelen hediyesini bulmak için Çelik ile adayı ziyaret eder. Muffin'in Dinobot'un başını belaya sokma planı, ikili Lola ile birlikte kontrolden çıkmış bir Uzay Mekiği'nde mahsur kalınca ters gider.
tr
09:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington ve Üç Silahşörler / Paddington ve Dinozor Avı - Bugün Dünya Kitap Günü ve Paddington, Mateo'nun en sevdiği karakterin kılığına girmesine yardım ediyor. Paddington, Simi ve Jonathan parktaki adada dinozor avına çıkarlar ama artık dinozorlar yoktur, değil mi?
tr
09:30
 Köpecik Pit Ekibi
Çiftçi Al ve Çiftçi Yumi bir deniz ineğini bataklığa götürmek için PAW Patrol'dan yardım ister. Köpekçikler Deniz İneği Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
09:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekcikler Yavru Kedileri Kurtarıyor / Köpekcikler Serayı Kurtarıyor - Belediye Başkanı Humdinger, arkadaşının çocuklarına bakar, ancak kedicikleriyle kavga etmeye başlayınca sorun çıkar.
tr
10:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dondurma Dükkanı İnşa Ediyor! / Ekip Bir Gıcırtıyı Düzeltiyor! - Rüzgârlı günde bir dondurma inşaatı raydan çıkınca Rubble, Mix, Wheeler ve Charger peşlerine düşer. Belediye Binası'nda bir gıcırtı var.
tr
10:30
 Kaşif Dora
Alebrij Macerası / Buzlu Dondurma Vakti - Alebrije Ale Dora'dan yardım istiyor! Alebrije ağacı soluyor, bu yüzden gökkuşağı suyunu bulmak Dora'ya kaldı. Sıcak bir günde herkes paleta istiyor ama Val'in paleta kamyonu sıkışmış! Dora kurtarıp herkese paleta almaya gidiyor.
tr
10:50
 Baby Shark's Big Show
Kayıp Jöle / Mercan İkilemi - Bir ziyaretçi Etobur Koyu'na girdiğinde, bebeğin iletişim becerileri test edilir. Vigo, Etobur Koyu'ndaki mercandan rengi çaldığında, onu geri getirmek Süper Köpekbalığı ve Kaptan Yosun'a kalr!
tr
11:15
 Baby Shark's Big Show
Köpekbalığı Şakası / Lagün Limonatası - Bebek ve William, şaka ustasına şaka yapmak için kutunun dışında düşünmek zorunda kalır. Büyükanne Köpekbalığı'na. Sıcak hava dalgası vurunca, Bebek ve William kasabaya büyükbabanın dünyaca ünlü limonatasından satar.
tr
11:35
 Peppa Pig
Peppa ve George, Büyükbaba Domuz'un bahçesinde oynarken küçük bir salyangoz bulur. Sonra Büyükbaba Domuz, onlara arı kovanını gösterir. Küçük Canlılar - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
11:40
 Peppa Pig
Spor Günü - Peppa'nın oyun grubunda spor günü gelmiştir. Birçok heyecanlı etkinlik vardır. Ebeleme, zıplama ve koşma bunların içindedir. Baba Domuz, Peppa'ya meselenin kazanmak olmadığını anlatır.
tr
11:45
 Peppa Pig
Tamirhanede - Peppa'nın arabasının benzini biter ama neyse ki Büyükbaba Köpek'in garajı yakındır. Bir telefonla Büyükbaba Köpek gelir ve Peppa'nın arabasını garajına çeker.
tr
11:50
 Peppa Pig
Balon Gezintisi - Peppa okulda büyük ödül kazanmıştır: Uçan balonla bir gezi. Anne Domuz, Baba Domuz, George ve Peppa, uçan balon bir ağaca takılana dek çok eğleniyorlardır. Neyse ki balon tanıdık bir bahçeye düşer.
tr
11:55
 Peppa Pig
George Hastalanıyor - Peppa ve George, yağmur yağmasa bile çamurda oynamayı çok severler. Ama George şapkasını çıkarınca üşütüp hasta olur. George bir süre sonra daha iyi hisseder. Artık şapkasını seve seve takıyordur, yağmur yağmasa bile.
tr
12:00
 Peppa Pig
Görme Testi - Midilli Pedro gözlük takıyordur. Peppa kendisinin de gözlüğe ihtiyacı olduğunu düşünür. Gözlerinin iyi gördüğünü fark ettiğinde hayal kırıklığına uğrar ama bu muhteşem güneş gözlükleri takmasına engel değildir.
tr
12:05
 Peppa Pig
Peppa ve George odalarını toplamak zorundadır. Çılgın bir temizlikten sonra, oda toparlanır. Ama uzun süre böyle toplu kalmayacaktır. Etrafı Topluyoruz - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
12:15
 Peppa Pig
Baba Spor Yapıyor - Baba Domuz şişman olduğu için, Peppa ona egzersiz yapmasını söyler. Baba Domuz, sağlıklı olmak için her gün egzersiz yapmak gerektiğini öğrenince dehşete düşer.
tr
12:20
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
12:40
 BARBAPAPA Ailesi
Boris / Vahşi Doğanlar - Barbabekler kayıp bir bebek fil bulup ve ona gizlice bakar. Barbapapa ve Barbaanne, Boris'e nasıl tepki verecek acaba? Fil Boris evini özler. Barbapapa onu Afrika'ya geri getirmeye karar verir. Ve Boris'in iklime alışmasına yardım eder.
tr
13:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Memur Blaze - Blaze ve AJ emniyet teşkilatına katılır! Yeni polis dostları Memur Anna'nın yardımıyla Blaze süper hızlı bir polis arabasına dönüşür ve başı belaya giren kamyonlara yardım eli uzatır.
tr
13:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Uçan Aslan - Blaze ve AJ yeni arkadaşları Uçan Aslan Roarian'la oynamak için pek heyecanlıdır! Ama Roarian sihirli güneş taşını kaybedince heykele dönüşür! Blaze ve AJ'in güneş taşını bulup Roarian'ın gücünü ona geri vermesi gerekiyor!
tr
13:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekcikler Yüzen Yolları Kurtarıyor / Köpekcikler Taşınabilir Evcil Hayvan Yıkamasını Kurtarıyor - Goodwayler kuğu şeklinde duba üzerinde denize sürüklenir ve kuğu sürüsünden kurtarılmaları gerekir.
tr
14:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekcikler Yalnız Bir Morsu Kurtarıyor / Köpekcikler Jelibon Şekerlemeleri Kurtarıyor - Wally the Walrus, Adventure Bay'in her yerinde Cap'n Turbot'u arar ve bu sırada kasabayı alt üst eder.
tr
14:30
 Baby Shark's Big Show!
Sherman Ortada / Smoothie Günü - Hank, babasının zamanını yeni üvey kız kardeşleriyle paylaşmak zorunda kalınca hüsrana uğrar. Squiddos Smoothie Günü için hazırlanırken, William şakaları komik olmaktan çok incitici olan yeni bir arkadaş edinir.
tr
14:50
 Baby Shark's Big Show
Baby Shark ve William, Baby'nin kayıp mikrofonunu almak için derin karanlığa seyahat etmeli. Wavey Jones'un Dolabı - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
15:00
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
15:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Kara Deliğe Yolculuğu / Paddington'ın Gökkuşağı Yarışı - Windsor Gardens'ta bir şeyler kaybolunca Jonathan suçlunun bir kara delik olduğuna inanır ve Paddington uzay görevine çıkar.
tr
15:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip Oyun Bahçesi İnşa Ediyor / Ekip Bir Çatıyı Onarıyor! - Speed Meister güvensiz oyun alanı inşa edince, Rubble ve Ekibi eski malzemelerle yeni oyun alanı inşa eder.
tr
16:10
 Kaşif Dora
Yağmur Ormanı Ritim Dansı / Sihirli Fındık - Isa, herkesin Yağmur Ormanı Ritmo'sunda dans edeceği bir parti düzenliyor.
tr
16:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Kraliyet Kurtarması - Kralın kalesine ziyaret, Kral kendini uzaklara fırlatınca sarpa sarar! Onu evine geri getirmek için Blaze, AJ ve Kral'ın çok tatlı evcil ejderhası Zeek beyaz atlı şövalyelere dönüşür!
tr
16:55
 Geyik Takımı
Güç Kristali / İstiridye - Antrenman sırasında yaralanan ve yeniden güçlü hissetmek isteyen Rammy, ekibi Kıvılcım Adası'ndaki efsanevi Güç Kristali'ni aramaya gönderir. Çelik bir istiridyeden inci aldığında, istiridye inciyi geri almak için şehrin içinde kovalar.
tr
17:15
 Baby Shark's Big Show
Başkan Bebek / Ya Batarsın Ya Çıkarsın - Şehrin kalamar arzının kaderi, büyük bir günde yanlışlıkla Belediye Başkanı rolünü üstlenen Baby'nin yüzgeçlerindedir.
tr
17:40
 Baby Shark's Big Show
Kaptan Kelp / Minik Su Ayısı - Super Shark ve Kaptan Kelp olarak Baby Shark ve William oyun süresinden tasarruf etmek için yola çıktılar ancak Kaptan Kelp sadece bir yardımcı mı? Baby Shark minicik bir evcil hayvanı sahipleniyor ama büyük bir sorumluluğa hazır mı?
tr
18:00
 Köpecik Pit Ekibi
Moloz , Vahşi ve İplik Yumağı! Skye ve Rory DönüyorMarshall, Leo ve Dönme Dolap Everest, Gölge ve Da - Rubble - Wild, hayvanları dev iplik yumağından kurtarıyor. Skye ve Rory, iskelede asılı bir ressamı kurtarır. Marshall ve Leo dönme dolapta mahsur kalan hayvanları kurtarıyor.
tr
18:20
 Köpecik Pit Ekibi
Francois ve Kaptan Turbot uzak bir adada karaya otururlar. Ryder ve köpekçikler, didişen kuzenleri kurtarmak için uçuşa geçerler. Köpekçikler Süzülen Turbotları Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
18:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Oto Yıkama İnşa Ediyor / Ekip, Büyükbaba Günü Planlıyor! - Başkan Greatway'in motosikletinin temizlenmesi gerekiyor! Wheeler ve yavruları büyük yarıştan önce çözüm üretmeli.
tr
19:05
 Kaşif Dora
Büyük Kırmızı Tavuk, Uyan! / Gizemli Hediye - Dora ve Boots, Büyük Kırmızı Tavuk bir şelalenin üzerinden uçmadan önce onu uyandırmak zorunda! Dora ve arkadaşları gizemli bir hediyeyi açmak için bir dizi soru ve zorluğu çözmelidir.
tr
19:30
 BARBAPAPA - One Big Happy...
2020
tr
19:45
 Minik Şef
Turna Yemişi Kurabiyeleri / Tavada Tatlı Bezelye - Minik Şef, mahalleye taşınan bir uğurböceğini karşılamak için kurabiye pişirir. Minik Şef tavada tatlı bezelye yapar ve kendi başına yemek yapmakta zorlandığında arkadaşlarının iyi mutfak yardımcıları olduğunu öğrenir.
tr
20:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekcikler Büyük Bir Sızıntıyı Durduruyor / Köpekcikler Yavru Karıncayiyeni Kurtarıyor / Köpekcikle - Köpekcikler, Francois'i fişkiyeden kurtarır. Köpekcikler, sallanan bir RoboHorse'a sıkışmış yavru karıncayiyeni kurtarır.
tr
20:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip bir kaykay parkı inşa ederken bir aksilik yaşar. Ekip bir pop yıldızının tur otobüsünü şehre getirmesine yardım eder. Ekip, Kaykay Parkı İnşa Ediyor! / Ekip, Tünel İnşa Ediyor! - Rubble, inşaat yavrularından oluşan ailesiyle birlikte yakındaki Builder Cove kasabasına taşınır ve burada yaşar, oynar ve topluluğun ihtiyacı olan her şeyi inşa ederler.
tr
20:50
 Geyik Takımı
Bebek Çelik / Şakacı Şakalanınca - Çelik yanlışlıkla kendini bir bebeğe dönüştürdüğünde Platin Şehri'ni kasıp kavurur.
tr
21:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington Paddingtron ile Tanışıyor / Padington'un İlk Diwali'si - Paddington, çalışması için arkadaşa ihtiyaç duyan PaddingTron adında bir robot yapar.
tr
21:30
 Köpecik Pit Ekibi
Bay Porter ve Alex dara düşer. Boğazlarına kadar akçaağaç şurubuna batmışlar! Bay Porter'ı ve kahvaltıyı kurtarmak PAW Patrol'e düştü! Köpekçikler Kahvaltıyı Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
21:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Hava Balonunu Kurtarıyor / Köpekçikler Chili Yemek Yarışmasını Kurtarıyor - Kaptan Turbotun hava durumu balonu, Başkan Humdinger tarafından alınır ve bununla Foggy Bottomdaki hava durumunu değiştirmeyi planlamaktadır.
tr
22:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Kunduz Evi İnşa Ediyor! / Ekip Yol Tamir Ediyor! - İnşaatçı Koyu'nda elektrikler kesildi! Yavrular sebebin kunduz olduğunu öğrenince, elektrik için ona bir ev inşa etmek zorunda.
tr
22:30
 Kaşif Dora
Tres Leches Problemi / Cızır Cuzur Cız - Dora, Boots ve Benny, Benny'nin büyükannesine büyük, narin tres leches keki götürmek için yağmur ormanlarında yürümek zorunda.
tr
22:50
 Baby Shark's Big Show
İki Babanın Kuyruğu / Karşılama Vagonu - Büyükbaba ve baba kamp yapmanın en iyi yolu konusunda anlaşamadıklarında bu babaların savaşına döner. Baby'nin yeni komşusu ondan hoşlanmayınca, Baby onun fikrini değiştirmek için her şeyi yapar.
tr
23:15
 Baby Shark's Big Show
Bir Posta Balina Masalı / Köpekbalıklarıyla Yüzmek - Baby ve William, Posta Balinasına teslimatlarında yardım ederken kendilerini bir macera balinasının içinde bulurlar. Baby ve ailesi kendi realite programlarını çekerler, ne terslik çıkabilir ki?
tr
23:35
 Peppa Pig
Okul Servisiyle Gezinti - Madam Gazelle, Peppa ve arkadaşlarını bir okul gezisi için dağa götürür. Manzara muhteşemdir ve çocuklar, yankı ile çok eğlenir. Harika bir günün sonunda, otobüsle eve dönerler.
tr
23:40
 Peppa Pig
Tavşan Rebecca - Peppa ve George, bugün Tavşan Rebecca'nın evine gidecektir. Peppa'nın evinden çok farklıdır. Bir tepenin içinde, merdiven yerine tünelle iniliyordur. Tavşanlarla oynamaktan çok hoşlanırlar ve George'un havuç sevmesi de herkesi şaşırtır!
tr
23:45
 Peppa Pig
Bebek Domuzcuk - Peppa ve George, büyük kuzenleri Chloé'yi ve yeni doğan kardeşi Alexander'ı ziyarete gider. and her new baby brother, Alexander. Bebek Alexander oyun oynamak için çok küçüktür ama Peppa ve Chloé'nin günü yine de çok güzel geçer.
tr
23:50
 Peppa Pig
Peppa ve ailesi omanda yürüyüş yapmak için kırsala gider. Peppa ve George, küçük kuşların ve karıncaların bıraktığı izleri keşfeder. Doğa Yürüyüşü - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
23:55
 Peppa Pig
Hayalî Arkadaş - Koyun Suzy, Aslan Leo adında bir hayalî arkadaş edinir. Peppa Leo'yu göremez ama Suzy'ye göre Leo süslenmeyi ve kükremeyi sever. Peppa, Leo'yu görebildiğine karar verir. Anne ve Baba Domuz da onlarla oynar ama George dışlanmış hisseder.
tr