Seznam TV

Seznam TV

Televize Seznam je česká komerční televizní stanice nabízející celoplošné vysílání na území Česka.

Czechia

Przewodnik - piątek, 24.05.2024

00:45
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S02E22 Po vraždě nečestného policisty se pozornost Eamsové a Gorena obrací na ohromně čistotného lékaře, jehož expřítelkyně si ze vztahu odnesla jistou vzácnou nemoc, která se jinak vyskytuje opravdu málokdy.
sk
01:45
Vražedná čísla
S04E16 FBI je přivolána k hromadné otravě při jedné ze mší církve Patmos. Při vyšetřování se zjistí, že šlo o arzen zamíchaný do kávy, kterou vařil reverend Erza. Celý komplex má důmyslný kamerový systém, ke kterému má přístup jen omezený počet lidí, tudíž pachatel byl pravděpodobně zevnitř. V církvi jsou velmi napjaté vztahy a tajné milostné poměry, které případ velmi komplikují.
sk
02:35
Sousedství
S04E05 Sousedka Suraya se ukáže být profesionálkou v seznamování. Když ji ale Calvin, Tina a Malcolm požádají o nalezení perfektní druhé poloviny jablka pro Martyho, začnou její rady ignorovat. Dave a Gemma hledají po těžkých předchozích událostech k sobě cestu. Calvin ochutná vlastní medicínu, když je halloweenský žertík spáchán na něj. A Gemma s Tinou usuzují, že už jsou staré na nošení vyzývavých šatů v tento den.
sk
03:15
Ušák
E202 Byly doby, kdy se Daniel Zítka připravoval na práci důlního mechanika a nikterak nepředpokládal, že by se mohl živit fotbalem, neřkuli snil o tom, že by se mohl stát reprezentantem a účastníkem evropského fotbalového šampionátu. Jenže rodák z Havířova se postupnými krůčky dokázal propracovat mezi elitu.
sk
03:45
Ušák
E53 Největší sportovní hvězdy, nejúspěšnější reprezentanti, vítězové olympiád a další v křesle zpovídaní Jaromírem Bosákem.
sk
04:05
Ušák
E54 Jaromír Bosák si zve do svého křesla exkluzivní hosty nejen z fotbalu. Největší sportovní hvězdy, nejúspěšnější reprezentanti, vítězové olympiád a další v křesle zpovídaní Jaromírem Bosákem.
sk
04:25
Jak koupit rekreační dům
S01E09 Meghan a Ryan sní o tom, že se z chatrče na kopci stane výstavní horská chata. Scott už má plány připravené a vrhá se do práce.
sk
05:10
Zahradní proměny
S06E32 Také by se jim líbil rybník. Dokáže Charlie, královna vodních prvků a bratři Richovi vykouzlit rodinný prostor produkující potraviny, který bude přitahovat brouky, ptáky a včely s rozpočtem 4000 liber?
sk
06:00
Výleťák
E231 Například muzeum v Žamberku funguje i přes zimu a my vám dneska ukážeme, proč byste se do podhůří Orlických hor měli vypravit a strávit tady půl den prohlídkou unikátních exponátů.
sk
06:10
Moje místa
Když klientky vidí výsledky jeho práce, často pláčou radostí. Jan Měšťák ukáže kliniky plastické chirurgie, kde působí. A vysvětlí, proč také stovky žadatelek o operaci odmítl. Podíváme se do jeho soukromí, pro mnohé možná překvapivého - žije v paneláku na sídlišti. Uvidíte také "místo skryté před lidmi", kde čerpá energii. Špičkový chirurg ukáže, jak seká dříví, a dojde i na lekci milovaného volejbalu. Asketa, který nepije, téměř nespí a skoro nejí, na sebe v profilovém rozhovoru prozradí, co je smyslem jeho života. Dozvíte se, jaké plastiky by nikdy nedělal, proč za jiné klientky nemusejí platit a jaké zákroky chtějí nejčastěji muži. A co je pro něj pravá krása ženy? Průvodkyní pořadu z VIP zákulisí je Dominika Nováková.
sk
07:15
Případy detektiva Murdocha
S07E15 Kanadská vláda se obává, že některý ze spolupracovníků teroristů a spiklenců se může pokusit uniknout za hranice. Podle některých stop je nepohodlná politická aktivistka Emma Goldmanová také zpět ve městě. Policie začíná kroužit okolo podezřelých z podvratné politické činnosti. Mezi nimi je i Anton Woycek, který je později nalezen mrtvý ve skladu. Detektiv Murdoch se pokouší s puntičkářskou pečlivostí zjistit, co se děje ve městě a kdo zde zabíjel...
sk
08:10
Jak koupit rekreační dům
S01E10 Zurčení vody patrně přiláká turisty, který se ubytují v chatě, kterou vlastní Cassandra a Kelsey. Nejdříve je ale potřeba udělat nutné opravy a úpravy.
sk
09:10
Zahradní proměny
S06E33 Chtěli by elegantní terasu, která by se hodila ke kuchyni, ale chtějí ji zkombinovat se zahradou inspirovanou statkem a oblastí pro pěstování plodin. Ale s největšími zaznamenanými srážkami v Británii jen několik dní předtím a podmáčenou zahradou, mohou Charlie a bratři Richovi proměnit obrovský prostor s rozpočtem 6000 liber?
sk
10:10
Vražedná čísla
S04E16 FBI je přivolána k hromadné otravě při jedné ze mší církve Patmos. Při vyšetřování se zjistí, že šlo o arzen zamíchaný do kávy, kterou vařil reverend Erza. Celý komplex má důmyslný kamerový systém, ke kterému má přístup jen omezený počet lidí, tudíž pachatel byl pravděpodobně zevnitř. V církvi jsou velmi napjaté vztahy a tajné milostné poměry, které případ velmi komplikují.
sk
11:05
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S02E22 Po vraždě nečestného policisty se pozornost Eamsové a Gorena obrací na ohromně čistotného lékaře, jehož expřítelkyně si ze vztahu odnesla jistou vzácnou nemoc, která se jinak vyskytuje opravdu málokdy.
sk
12:05
Ve dvou se to lépe vaří (recepty)
Kuchařská show s Pavlem Berkym, známým módním návrhářem a nyní už i kuchařem, nabídne řadu zajímavých receptů od tradiční české kuchyně po sluncem zalitou Itálii.
sk
12:30
Moje místa
E229 Holčička z Mikulova toužila být baletkou, nebo herečkou. Vyhrálo herectví. Bára Seidlová se dostala na brněnskou konzervatoř a když získala první velkou roli Zubejdy …připadalo jí to jako naprosto normální, že takhle to bude chodit pořád. Po DAMU se vrátila do Brna a s kolegyněmi Nikolou a Danielou Zbytovskými založila autorské divadlo MALÉhRY. Zastihnete ji jako osvětlovačku, produkční, na křtu knížky nalévá přípitky pro diváky… Baví ji všechno.
sk
13:15
Jukebox Honzy Dědka
E07 Hudebně zábavný pořad Jukebox Honzy Dědka, který prověří znalosti na poli populární hudby jak soutěžících ve studiu, tak i diváků u obrazovek. Jste si jisti, že podle krátké ukázky poznáte písničku? Znáte její přesný název, interpreta, nebo dokonce text? V tom případě pouštějte play a sledujte nový pořad Televize Seznam, do něhož si hudební expert a moderátor Honza Dědek bude spolu se svoji sympatickou kolegyní zvát nejen soutěžící, ale i hvězdy české popmusic.
sk
14:15
Případy detektiva Murdocha
S07E16 Ten v Torontu pátral po uprchlících, kteří se v severovýchodní části Číny podíleli na takzvaném povstání boxerů proti cizincům v letech 1889-1990. Mezi podezřelými Crabtree poznává mladého muže, zápasníka Wu Changa a přes některé nalezené důkazy je přesvědčen o jeho nevině. Detektiv Murdoch a Julia Ogdenová se v téže době pokoušejí vypořádat s hrozbou, kterou pro ně ztělesňuje několikanásobný vrah James Gillies...
sk
15:15
Vražedná čísla
S04E17 Po návratu z oslavy narozenin je zastřelen raper Hunter. Podezřelý číslo jedna je Derek Rainese, který na oslavě ztopil scénu. Vyšetřovatelé jsou překvapeni, když se u Dereka objeví Hunterova žena Nina. U Huntera se najdou 2 iPody a Charlie objeví program, podle něhož se dá analyzovat hudba a její úspěšnost. Nina také najde něco důležitého, ale ještě před předáním ji exploduje auto.
sk
16:10
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S02E23 Staré hluboké rány se občas mohou otevřít. Goren a Eamesová se pouští do vyšetřování smrti bývalé zdravotní sestry. V případě Gorena ale nepůjde o rutinní případ. Je obviněn, že dohnal svědka k sebevraždě a na scénu přichází osoba, jejíž jméno je detektivovi více než známé, nikoliv však v pozitivním slova smyslu.
sk
17:10
Jak koupit rekreační dům
S02E01 Na pomoc přijíždí Scott, jenž se v chatách a víkendových domech vyzná více než dost! Dopadne to však dobře? Spokojí se pár s proměnou?
sk
18:10
Zahradní proměny
S06E34 Rodinný sen o zahradě je ve stylu venkovské chalupy plné křivek soustředěných kolem jejich milované staré jabloně. Chtějí pěstovat zeleninu a mít také oblast pro zábavu. Dokážou Charlie a Arit proměnit tento prostor a dát jim jejich sen s rozpočtem 5500 liber?
sk
19:10
Případy detektiva Murdocha
S07E17 Starosta Clarkson přemluví majitele průmyslových podniků v oblasti k přerušení provozu, aby se hluková zátěž snížila na minimum. Bohužel lidské tragédii nezabrání. Další obětí hlukové bomby se má stát starosta. Detektiv Murdoch má pouhé tři hodiny na to, aby nalezl podezřelého, jenž může deaktivovat výbušné zařízení...
sk
20:10
Kdo najde přítele, najde poklad
Tentokrát lítá podvodníček Allen (Terence Hill) v pořádném maléru. Na koníčkách už prosázel úplně všechno, a pokud místním gangsterům rychle nesplatí dluh, vyrazí z něj místo peněz duši. Naštěstí se mu v přístavu podaří ukrýt na lodi Charlieho O'Briena (Bud Spencer), který právě vyplouvá na cestu kolem světa a čeká ho tučná odměna, pokud se mu to podaří. Plány poklidné plavby ale Charliemu narušují podivné úkazy: jídlo mu mizí z talíře sotva se otočí a kompas se snad úplně zbláznil. Než se ovšem Charliemu podaří prokouknout, o co jeho černému pasažérovi jde, je už příliš pozdě. Moře je oba vyplaví na tichomořském ostrůvku, kde by se podle Allenova strýčka měl ukrývat poklad. Při jeho hledání narazí dvojice trosečníků na mírumilovný kmen místních, ale také na po zuby ozbrojeného japonského vojáka, pro kterého válka nikdy neskončila. Aby toho nebylo málo, na ostrově se krátce na to vylodí tlupa pirátů a dorazí i Allenovi staří známí...
sk
22:20
Equilibrium
Totalitní režim světa po třetí světové válce totiž likviduje každého, kdo projevuje jakýkoliv cit, ukrývá knihy, umělecká díla nebo hudební nahrávky. Ty jsou zakázány, protože mohou vyvolávat emoce a tím ohrožují umělou stabilitu státu založeného na strachu a represi. Proto všichni musí užívat Prozium, drogu, jež má zabránit k probuzení jakékoliv citu. Absolutním vládcem světa nazvaného Librium je díky televizním obrazovkám všudypřítomný Otec, jehož hlas neustále nabádá k poslušnosti. Také tvrdý a sebevědomý agent Preston je neustále v "pokušení", že vynechá povinnou pravidelnou dávku drogy a stejně jako někteří lidé z podzemní komunity se pokusí na chvíli vzepřít nesnesitelnému životu…
sk

Przewodnik - sobota, 25.05.2024

00:30
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S02E23 Staré hluboké rány se občas mohou otevřít. Goren a Eamesová se pouští do vyšetřování smrti bývalé zdravotní sestry. V případě Gorena ale nepůjde o rutinní případ. Je obviněn, že dohnal svědka k sebevraždě a na scénu přichází osoba, jejíž jméno je detektivovi více než známé, nikoliv však v pozitivním slova smyslu.
sk
01:30
Vražedná čísla
S04E17 Po návratu z oslavy narozenin je zastřelen raper Hunter. Podezřelý číslo jedna je Derek Rainese, který na oslavě ztopil scénu. Vyšetřovatelé jsou překvapeni, když se u Dereka objeví Hunterova žena Nina. U Huntera se najdou 2 iPody a Charlie objeví program, podle něhož se dá analyzovat hudba a její úspěšnost. Nina také najde něco důležitého, ale ještě před předáním ji exploduje auto.
sk
02:20
Sousedství
S04E07 Calvin v restauraci potká bývalou hvězdu NHL. To by nebylo nijak zvlášť zajímavé, nebýt faktu, že hokejista a Tina měli za mlada románek. Gemma je zděšena, když zjišťuje, že jí Dave lhal o počtu žen, se kterými spal před jejich seznámením. Tina se dále snaží Calvinovi pomoci v podnikání, její záměr ale nevyjde a je manželem vyhozena z práce. Dave se snaží přemluvit Malcolma, aby zůstal ve vztahu s Ariel, která do Groverova baseballového týmu přivedla dva své syny a nadané hráče.
sk
03:05
Ušák
E212 Ale nemělo by nikoho překvapit ani to, když nechá všechny zmíněné dopravní prostředky v garáži a přijde hezky po svých. Stále ještě není úplně obvyklé, aby pořad o automobilech moderovala žena. Zároveň by mnozí byli velmi překvapení, kdyby zjistili, že leckterá žena se v motorech a vůbec vybavení automobilů vyzná daleko více, než reprezentanti mužského pohlaví. Tereza se ovšem při natáčení netváří jako absolutní odborník na automobily jako takové.
sk
03:40
Ušák
E55 Do křesla dnes usedne Filip Langer, florbalista, který už v 16 letech reprezentoval Českou republiku v mužském národním týmu, ale ligu z věkových důvodů hrát nesměl.
sk
04:00
Ušák
E56 Může se Ušák změnit v trůn? No pochopitelně. Důkaz podala královna snowboardových tratí, Eva Samková, která si přišla sednout do pohodlného červeného křesla.
sk
04:25
Jak koupit rekreační dům
S01E10 Zurčení vody patrně přiláká turisty, který se ubytují v chatě, kterou vlastní Cassandra a Kelsey. Nejdříve je ale potřeba udělat nutné opravy a úpravy.
sk
05:10
Zahradní proměny
S06E33 Chtěli by elegantní terasu, která by se hodila ke kuchyni, ale chtějí ji zkombinovat se zahradou inspirovanou statkem a oblastí pro pěstování plodin. Ale s největšími zaznamenanými srážkami v Británii jen několik dní předtím a podmáčenou zahradou, mohou Charlie a bratři Richovi proměnit obrovský prostor s rozpočtem 6000 liber?
sk
06:00
Případy detektiva Murdocha
S07E16 Ten v Torontu pátral po uprchlících, kteří se v severovýchodní části Číny podíleli na takzvaném povstání boxerů proti cizincům v letech 1889-1990. Mezi podezřelými Crabtree poznává mladého muže, zápasníka Wu Changa a přes některé nalezené důkazy je přesvědčen o jeho nevině. Detektiv Murdoch a Julia Ogdenová se v téže době pokoušejí vypořádat s hrozbou, kterou pro ně ztělesňuje několikanásobný vrah James Gillies...
sk
07:00
Jak koupit rekreační dům
S02E01 Na pomoc přijíždí Scott, jenž se v chatách a víkendových domech vyzná více než dost! Dopadne to však dobře? Spokojí se pár s proměnou?
sk
08:00
Zahradní proměny
S06E34 Rodinný sen o zahradě je ve stylu venkovské chalupy plné křivek soustředěných kolem jejich milované staré jabloně. Chtějí pěstovat zeleninu a mít také oblast pro zábavu. Dokážou Charlie a Arit proměnit tento prostor a dát jim jejich sen s rozpočtem 5500 liber?
sk
09:00
Továrna na sny
Vše ale překazí stavba Berlínské zdi, která je rozdělí. Emil vymyslí odvážný plán, jak zajistit, aby se Milou musela vrátit do NDR. Předstírá, že je filmový producent a Milou potřebuje obsadit do hlavní role. To se mu sice povede, ale Milou nepřijíždí sama…
sk
11:35
Po stopách krve
Podivné vraždy malých dětí dovedou majora Kalaše až na sever Čech, kde je ve městě Dubá nalezen mrtvý hoch. Není času nazbyt. Vrah si běhá po světě a jeho hrůzné činy se mohou opakovat. Tentokrát se ale bude muset obejít bez parťáka.
sk
13:45
Druhý dech
S01E13 Vydrová se nemůže vzpamatovat z toho, že se jí narodilo dítě předčasně, Verunka Stehnová odchází od rodiny a Šesterova návštěva Jitky nebude mít šťastný konec... Jak je to u Jiřího Vydry?
sk
15:10
George Gently
S07E01 Je zděšen při čtení policejních spisů, že mnoho nahlášených zločinů znásilnění bylo vyšetřeno, ale nestíháno, chce vědět proč. Jméno jednoho inspektora se opakovaně objevuje ve spisech. Může za to on a policie z nedbalosti?
sk
17:10
Jak koupit rekreační dům
S02E02 Tarra-Lee a Bryan vždy chtěli mít pořádný dovolenkový dům. Situace se ale změnila a město se nezdá být tak bohatým...
sk
18:10
Zahradní proměny
S06E35 Zahrada má různé úrovně a znečištěný trávník. Manželé chtějí bezpečný rodinný prostor, dobrý pro zábavu, ale také místem pro děti. Tato zahrada má ale mít i další roli, musí sloužit jako památka na jejich tři ztracené děti. Je toho hodně k přemýšlení, zvládnou to všechno Charlie a Arit s rozpočtem 3000 liber?
sk
19:10
Případy detektiva Murdocha
S07E18 V téže době Julia Ogdenová jede navštívit svého otce Lionela, ale na místě jej již nezastihne živého. Jeho ošetřující, Dr. Bradley, je přesvědčen, že Lionel Ogden někdy v noci zemřel na selhání srdce. Julia je zmatena a nevěří údajné příčině smrti. Proto přivolá do města detektiva Murdocha, aby ji s vyřešením situace pomohl...
sk
20:10
Blázni, vodníci a podvodníci
Ztřeštěná komedie, přecházející řadou absurdních prvků do grotesky, vypráví zamotaný příběh vypečených sourozenců Zuzany a Petra, recesistů, kteří rádi připravují svému okolí, především Zuzaninu nesmělému nápadníkovi Karlíkovi, drsná překvapení. Kromě povedeného pana Horáka a figuríny, hraje důležitou roli také ochotnický soubor Dalimil, který neúnavně nacvičuje "avantgardní" provedení Jiráskovy Lucerny...
sk
22:00
Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána miluje krásné ženy. To je zajisté finančně náročný koníček, z platu knihkupce se těžko hradí, zvlášť má-li dotyčný rodinu. Dalibor se tedy věčně potýká s platební neschopností. A pak mu jednoho dne přijde nápad snad přímo shůry: v restauraci, kterou navštívil oblečen v černém, si ho host splete s vrchním číšníkem a ochotně mu zaplatí svou útratu. To je přece příležitost, jak si pomoci k penězům! Dalibor si vypracuje dokonalou metodu, nikdy nenavštíví totéž místo dvakrát, za výdělkem cestuje po celé zemi. Skuteční číšníci si samozřejmě jeho řádění všimnou, fantom restaurací je však nepolapitelný. Ovšem tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu…
sk