Seznam TV

Seznam TV

Televize Seznam je česká komerční televizní stanice nabízející celoplošné vysílání na území Česka.

Czechia

Przewodnik - czwartek, 30.05.2024

00:15
Vražedná čísla
S05E02 Zpráva o zavraždění Alice DeMaireové uvede FBI do pohotovosti. Jedná se o další případ tzv. expresního únosu, kterých bylo už 5 během několika týdnů. Pachatelé si vybírají stejný typ žen se středním příjmem a vydírají jejich blízké. Po vybrání bankovního účtu, ženy většinou propustí, ale teď je to jinak, co k tomu útočníky vedlo?
sk
01:15
Sousedství
S04E10 Zatímco se Calvin s Davem stanou porotci u soudu ve stejném případu, Malcolm a Marty souhlasí s natáčením v jejich domě. Zapomenou na malý detail - zeptat se, co se u nich bude natáčet. Daveovy čtyřicátiny se rychle blíží. Calvin nabízí jeho kamarádovi koučování před avizovaným amatérským boxerským turnajem. Marty naráží na velmi atraktivní dívku. A mnoho dalších příběhů z jedné obyčejně neobyčejné ulice!
sk
03:10
U stánku
S02E05 Byly doby, kdy si sushi dávaly jenom holky ze Sexu ve městě. Dneska si ho dáte v obchoďáku, ve vlaku, možná i na nádraží.
sk
03:20
Výleťák
E142 Byl vybudován na konci 13. století a vydržel až do husitských válek. O jeho založení se nejspíš postaralo pražské biskupství, a když církev v roce 1375 získala nedaleký Helfenburk, stalo se z Hřídelíku vězení pro neposlušné kněze. Odsud se pak vydáme na 5kilometrový výlet na hrad Ronov. Na Ronově se ukrývali místní obyvatelé během 30leté války před Švédy. Ti na to pak přišli a hrad vypálili.
sk
03:25
Ze dvora
S02E04 Jak se dá v obchodě poznat kvalitní med od znehodnoceného cukrového roztoku, který má s medem málo společného? A samozřejmě na závěr opět Hugův vypečený recept.
sk
03:35
Ušák
E63 Dřina, poctivý trénink a odhodlání. Hlavní receptura Barbory Seemanové v cestě za úspěchy.
sk
04:00
Ušák
E64 Jaromír Bosák si zve do svého křesla exkluzivní hosty nejen z fotbalu. Největší sportovní hvězdy, nejúspěšnější reprezentanti, vítězové olympiád a další v křesle zpovídaní Jaromírem Bosákem.
sk
04:25
Jak koupit rekreační dům
S02E05 Sourozenci Sherri a Mark si letní chatu jejich rodiny užívají v létě naplno. V zimním období však bývají místnosti prázdné, a tak přichází na scénu Scott a Debra, aby na místě bylo možné relaxovat i v zimě.
sk
05:10
Zahradní proměny
S07E03 Po mnoha letech v ozbrojených silách je to první domov manželů. Oba chtějí, aby jim Charlie a Lee pomohli přetvořit zahradu za 3.000 liber. Děti manželů, Barney a Felix, potřebují místo, kde by mohly vybít trochu energie, a Chris a Karina chtějí uklidňující rodinnou zónu, kde by se mohli na konci dlouhého dne sejít. Lee i Charlie hýří nápady, jak vytvořit zahradu, která by splnila všechny rodinné naděje a sny... ale vyhrát může jen jeden.
sk
06:00
Sousedství
S02E05 Butlerovi s Johnsonovými jdou na dvojité rande do restaurace, večer však nabídne další možnosti, se kterými nikdo nepočítal. Grover mezitím spustí nový podcast a prvními hosty jsou... Malcolm a Marty!
sk
06:20
Moje místa
Nostalgie na Pustevnách, kam s partnerem začala jezdit, když byla těhotná, a také Čeladná, kde jsme známé zpěvačce splnili golfový sen. Jak úspěšná dokáže být na jamkovišti? Netradiční pohled na Ilonu Csákovou nekončí jen patováním na golfovém greenu. Zavede vás i za staročeskými řemesly, která si sama vyzkouší. A její dva synové prozradí, jaké to je mít za mámu známou zpěvačku. V osobním rozhovoru Ilona zavzpomíná, jak snášela těhotenství po čtyřicítce a proč už ani nedoufala, že se jí podaří založit rodinu. Řekne také, kdy měla chuť pověsit kariéru úspěšné zpěvačky na hřebík a proč se jí tchyně ptala, jestli ví, co je prací prášek. Průvodkyní pořadu z VIP zákulisí je Blanka Kubíková.
sk
07:25
Případy detektiva Murdocha
S08E03 Masterson nyní pracuje jako novinář a údajně již o tom předal zprávu do novin v New Yorku. Na detektiva Murdocha celá věc působí nepřesvědčivě, dobře ví, že hledaná dvojice v předchozím roce uprchla do Argentiny. Inspektor Brackenreid hodlá oba muže rychle dopadnout. Dvojice neznámých lupičů vykradne banku a vzápětí někdo přepadne vlak, převážející peníze. Svatební den Julie Ogdenové a Williama Murdocha se rychle blíží...
sk
08:20
Jak koupit rekreační dům
S02E06 Sarah a Nick disponují na své zahradě malým domkem, dřívějším uměleckým studiem. K tomuto účelu se však už nepoužívá, nicméně nebyl by dobrý nápad se jí jen tak zbavit. Když se stavbičce dodá trochu lesku, může posloužit více než dobře pro jiný účel!
sk
09:20
Zahradní proměny
S07E04 Elaine a Paul v Mickleoveru milují vše, co se týká padesátých let: Ale Elaine má také ráda víly. Za 3.000 liber vytvoří Charlie a Chris zahradu inspirovanou érou rokenrolu, která manželům splní i jejich pohádkové sny.
sk
10:20
Vražedná čísla
S05E02 Zpráva o zavraždění Alice DeMaireové uvede FBI do pohotovosti. Jedná se o další případ tzv. expresního únosu, kterých bylo už 5 během několika týdnů. Pachatelé si vybírají stejný typ žen se středním příjmem a vydírají jejich blízké. Po vybrání bankovního účtu, ženy většinou propustí, ale teď je to jinak, co k tomu útočníky vedlo?
sk
11:15
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S03E03 Kameraman a reportér v jedné osobě je úkladně zabit. Nejpravděpodobnější stopa vede ke známé jeho otce a rovněž k vyznavačům náboženství Santeria, kombinující prvky katolicismu se západoafrickými kulty.
sk
12:15
Muž na míru
Mladý spisovatel Sam žije v Brooklynu a živí se tím, že přepisuje scénáře již natočených filmů do knižní podoby. Každý den chodí do kavárny přes ulici, kde pracuje půvabná baristka Birdie. Jednoho dne ale Birdie do práce nepřijde a Sam se od jejího nevrlého nástupce dozví, že ji vyhodili. Neváhá, najde si její profil na Facebooku a rozhodne se stát se jejím vysněným princem...
sk
14:15
Případy detektiva Murdocha
S08E04 Julia Ogdenová obdrží anonymní pohlednici se vzkazem, že svým svědectvím odsoudila nevinnou ženu. Společně s detektivem Murdochem se proto rozhodnou celý případ důkladně přezkoumat. Další vyšetřování odhalí, že obchodní partneři Percival Thompson a Alexander Wainwright podepsali pouhý týden před vraždou důležitou dohodu. S pomocí neúnavné paní Brackenreidové probíhají závěrečné přípravy na svatbu Julie Ogdenové a Williama Murdocha...
sk
15:15
Vražedná čísla
S05E03 Do jedné z kaváren vtrhne neznámý muž a zastřelí 8 lidí, jeden ze zavražděných je Jerry Lowe, který spolupracoval s policií. Charlie se začne soustředit na pořadí zastřelených a jeden z nich mu tam nezapadá. Vyjde najevo, že právě vyčnívající článek byl střelec, ale kdo ho mohl zabít a kam zmizela vražedná zbraň?
sk
16:10
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S03E04 Zmizelá účetní zanechala po sobě mnoho otázek. Například tu, zda smrt jejího bratra může mít nějakou spojitost se současností. Když už si Goren a Eamsová jdou s jistotou pro hlavního podezřelého, objeví se další tělo.
sk
17:10
Jak koupit rekreační dům
S02E07 Erin a Megan okouzlil kraj, který obepíná jezero Ontario. Sestry se zde rozhodly koupit dům a dát ho do pořádku. Přeměna ovšem ne a ne skončit a sestry se právě dostávají do slepé uličky. Pomůže jim Scott a Debra?
sk
18:10
Zahradní proměny
S07E05 Chris a Lee se vydávají do Stone, aby vytvořili zábavnou rodinnou zahradu pro maminku Chloe a její dcery Honey a Anyu, které milují fotbal. Pozemek potřebuje také reflexní prostor pro vzpomínku na Chloeina zesnulého manžela a tatínka dětí Errola. Než Errol zemřel, měl se zahradou velké plány, dokážou Chris a Lee se 4000 librami navázat tam, kde Errol skončil?
sk
19:10
Případy detektiva Murdocha
S08E05 Teprve později jim dojde, že nejspíše narazili na spiknutí ohrožující amerického prezidenta Teddyho Roosevelta. Ve stejné době vrchní inspektor Brackenreid a doktorka Graceová vyšetřují v Torontu případ muže, který byl nalezen mrtvý na ulici. Podle prvních nálezů zemřel pod koly projíždějícího automobilu. Mohla to být nehoda. Ve stejný den však konstábl Crabtree společně s dvěma kolegy výhodně zakoupí červený automobil...
sk
20:10
Drahé tety a já
Toho dne, kdy přijíždí na nečekanou návštěvu jejich neteř Hermínka, aby jim představila svého snoubence, číšníka Michala, se však Fany stane očitou svědkyní loupežného přepadení místní spořitelny. Shodou okolností a nešťastných náhod však považuje za pachatele chudáka Michala. Situaci ještě zhorší rozhodnutí obou tet zahájit vlastní vyšetřování s cílem pomoci dopadnout pachatele. Sice kapitánu Jedličkovi občas pomohou, ale každá pomoc se nejprve musí prodrat jejich roztržitostí a svéráznými názory. Vyděšená Hermínka, která sleduje, jak tety neomylně vedou vyšetřovatele na Michalovu stopu, vyplašeného přítele raději "uklidí" zpět do Budějovic. I když se situace vyjasní a Michal je přijat jako snoubenec, tety se nevzdávají lákavé myšlenky, že by přece jen mohl být lupičem ze spořitelny. Zejména když se ukáže, že nerudný soused Tomeček, další vyhlédnutý pachatel, není ten pravý.
sk
21:50
Lajna
S03 Luboš se cítí jako zrádce. I masér Franta, který pomáhá českému týmu, mu nemůže přijít na jméno. A do této fatální hokejové situace ještě navíc přijíždějí manželky hráčů. A je tu velké finále! Den, kdy se hokejista může stát nesmrtelným. Hrouzek ale ví, že i když se hraje finále mistrovství světa, je to zápas jako každý jiný. A chce finálový den strávit v klidu. Tím, že ale pozná přítelkyni Patrika mu na klidu moc nepřidá…
sk
23:00
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti
S05 V prvním příběhu je zachráněn muž, jemuž někdo uřízl genitálie. Kdo mu něco takového mohl způsobit? A je on sám zcela nevinný? Ve druhém případu stačila chvíle nepozornosti a chůvě se ztratilo dítě. Když je poté nalezeno v bezvědomí mezi křovisky, vyvstává otázka, co se mohlo přihodit. Mohl se někdo pokusit o únos?
sk

Przewodnik - piątek, 31.05.2024

00:55
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S03E04 Zmizelá účetní zanechala po sobě mnoho otázek. Například tu, zda smrt jejího bratra může mít nějakou spojitost se současností. Když už si Goren a Eamsová jdou s jistotou pro hlavního podezřelého, objeví se další tělo.
sk
01:55
Vražedná čísla
S05E03 Do jedné z kaváren vtrhne neznámý muž a zastřelí 8 lidí, jeden ze zavražděných je Jerry Lowe, který spolupracoval s policií. Charlie se začne soustředit na pořadí zastřelených a jeden z nich mu tam nezapadá. Vyjde najevo, že právě vyčnívající článek byl střelec, ale kdo ho mohl zabít a kam zmizela vražedná zbraň?
sk
02:40
Sousedství
S04E15 Tina a Calvin konečně dokončili rekonstrukci domu. Jsou patřičně hrdí, ještě aby ne! Mezitím se Dave s Gemmou shodnou, že je na čase si promluvit s Groverem o jedné záležitosti.
sk
03:05
TaJeMno
S05 Záhad není nikdy dost a ještě více je těch, které dodnes zůstaly nerozluštěny.
sk
03:20
Výleťák
E142 Byl vybudován na konci 13. století a vydržel až do husitských válek. O jeho založení se nejspíš postaralo pražské biskupství, a když církev v roce 1375 získala nedaleký Helfenburk, stalo se z Hřídelíku vězení pro neposlušné kněze. Odsud se pak vydáme na 5kilometrový výlet na hrad Ronov. Na Ronově se ukrývali místní obyvatelé během 30leté války před Švédy. Ti na to pak přišli a hrad vypálili.
sk
03:25
U stánku
S02E05 Byly doby, kdy si sushi dávaly jenom holky ze Sexu ve městě. Dneska si ho dáte v obchoďáku, ve vlaku, možná i na nádraží.
sk
03:35
Ušák
E65 Ostravský rodák, který se vyzná v mnoha bojových sportech, dnes dorazil do červeného křesla.
sk
04:00
Ušák
E66 Jindřich Trpišovský je jeden z nejviditelnějších českých fotbalových trenérů. Co o sobě prozradil Jaromíru Bosákovi?
sk
04:25
Jak koupit rekreační dům
S02E06 Sarah a Nick disponují na své zahradě malým domkem, dřívějším uměleckým studiem. K tomuto účelu se však už nepoužívá, nicméně nebyl by dobrý nápad se jí jen tak zbavit. Když se stavbičce dodá trochu lesku, může posloužit více než dobře pro jiný účel!
sk
05:10
Zahradní proměny
S07E04 Elaine a Paul v Mickleoveru milují vše, co se týká padesátých let: Ale Elaine má také ráda víly. Za 3.000 liber vytvoří Charlie a Chris zahradu inspirovanou érou rokenrolu, která manželům splní i jejich pohádkové sny.
sk
06:00
Sousedství
S02E06 Dave a Tina zjistí, že mají leccos společného, když se oba dva účastní koncertu. Mezitím dům Johnsonových přivítá zbloudilého papouška, který přiletěl neznámo odkud.
sk
06:20
Moje místa
E182 Jako kluk byl zlatý, pubertu měl bouřlivou, prozradila jeho maminka. Co věděl určitě: Že chce hrát divadlo. Jako táta, renomovaný ostravský herec Jiří Čapka. To se mu povedlo. Ale dával profesi tolik, že vyhořel. Odešel na hodinu, z rozezkoušeného představení. Proč se pak stal bagristou? Jak dopadl jeho pokus o návrat do divadla? Jak ho baví hraní v Ulici a moderování hobby magazínu Polopatě? A proč se jeho vášní stalo malování?
sk
07:15
Případy detektiva Murdocha
S08E04 Julia Ogdenová obdrží anonymní pohlednici se vzkazem, že svým svědectvím odsoudila nevinnou ženu. Společně s detektivem Murdochem se proto rozhodnou celý případ důkladně přezkoumat. Další vyšetřování odhalí, že obchodní partneři Percival Thompson a Alexander Wainwright podepsali pouhý týden před vraždou důležitou dohodu. S pomocí neúnavné paní Brackenreidové probíhají závěrečné přípravy na svatbu Julie Ogdenové a Williama Murdocha...
sk
08:10
Jak koupit rekreační dům
S02E07 Erin a Megan okouzlil kraj, který obepíná jezero Ontario. Sestry se zde rozhodly koupit dům a dát ho do pořádku. Přeměna ovšem ne a ne skončit a sestry se právě dostávají do slepé uličky. Pomůže jim Scott a Debra?
sk
09:10
Zahradní proměny
S07E05 Chris a Lee se vydávají do Stone, aby vytvořili zábavnou rodinnou zahradu pro maminku Chloe a její dcery Honey a Anyu, které milují fotbal. Pozemek potřebuje také reflexní prostor pro vzpomínku na Chloeina zesnulého manžela a tatínka dětí Errola. Než Errol zemřel, měl se zahradou velké plány, dokážou Chris a Lee se 4000 librami navázat tam, kde Errol skončil?
sk
10:10
Vražedná čísla
S05E03 Do jedné z kaváren vtrhne neznámý muž a zastřelí 8 lidí, jeden ze zavražděných je Jerry Lowe, který spolupracoval s policií. Charlie se začne soustředit na pořadí zastřelených a jeden z nich mu tam nezapadá. Vyjde najevo, že právě vyčnívající článek byl střelec, ale kdo ho mohl zabít a kam zmizela vražedná zbraň?
sk
11:05
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S03E04 Zmizelá účetní zanechala po sobě mnoho otázek. Například tu, zda smrt jejího bratra může mít nějakou spojitost se současností. Když už si Goren a Eamsová jdou s jistotou pro hlavního podezřelého, objeví se další tělo.
sk
12:05
Ve dvou se to lépe vaří (recepty)
E13 Oblíbený pstruh nemusí být připraven jen po mlynářsku nebo na kmíně. Vyzkoušejte nečekanou, ale o to lahodnější kombinaci s mrkvovým pyré.
sk
12:15
Moje místa
E191 Hraje ve svébytném ostravském divadle Mír, jehož je uměleckým šéfem, točí filmy, koncertuje (přestože propadal z klavíru), je součástí fenoménu Tři tygři …a chystá sólovou stand-upovou show v O2 aréně. Štěpánovi Kozubovi je teprve 26 let. Proč se brzy oženil a založil rodinu? Proč pro sebe a maminku sháněl dvojdomek? Co o něm prozradili jeho dnešní kolegové - učitel Albert Čuba a spolužák Robin Ferro? A co jeho babička a sestřenice, se kterou vyrostl?
sk
13:15
Jukebox Honzy Dědka
E08 Jak v soutěži obstojí autor hitů skupiny O5 a Radeček zpěvák Tomáš Polák a jak si povede novinář Jindřich Šídlo a herečka Martina Babišová? Novou hudební show uvádějí Honza Dědek a Martina Kratochvílová.
sk
14:15
Případy detektiva Murdocha
S08E05 Teprve později jim dojde, že nejspíše narazili na spiknutí ohrožující amerického prezidenta Teddyho Roosevelta. Ve stejné době vrchní inspektor Brackenreid a doktorka Graceová vyšetřují v Torontu případ muže, který byl nalezen mrtvý na ulici. Podle prvních nálezů zemřel pod koly projíždějícího automobilu. Mohla to být nehoda. Ve stejný den však konstábl Crabtree společně s dvěma kolegy výhodně zakoupí červený automobil...
sk
15:15
Vražedná čísla
S05E04 Když dojde ke střetnutí vlaku s nebezpečným odpadem, je přivolána na místo FBI kvůli podezření teroristického útoku. Navíc jsou v jednom z vozů pod cisternou uvěznění lidé. Jeden ze strojvůdců tvrdí, že v soupravě zničehonic začalo všechno najednou selhávat a nedokázal to zastavit.
sk
16:10
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S03E05 Mladá přítelkyně afroamerického reportéra je zabita v bytě svého milého. Copak se na místě činu stalo? Jak s tím souvisí editor mladého reportéra? A otevře se Pandořina skříňka ohledně originality psaní předchozích textů? Na místo činu se vrací detektiv Goren, ovšem bez Eamesové, která je na mateřské dovolené.
sk
17:10
Jak koupit rekreační dům
S02E08 Prostor, kde se téměř zastavil čas. Tak vypadá nově koupená nemovitost Sama a Christine. Pár ovšem nechce mít z víkendového domu muzeum, a tak se rozhodl pro radikální změny, díky kterému projdou okny dovnitř paprsky dvacátého prvního století.
sk
18:10
Zahradní proměny
S07E06 Adrianovi a Jenny se podařilo vyklidit zahradu v Pershore, ale měsíční krajina, která jim zůstala, je nenadchla. Na zahradě nezbylo nic než kůlna a plynová nádrž... Tohle je opravdu zahrada, kterou je třeba zachránit! Zoufale hledají inspiraci, a tak požádali tým zahradních proměn, aby za 5.000 liber vytvořil lesní zahradu... ale se zábavným, gotickým nádechem, který uspokojí Jennyinu temnou stránku.
sk
19:10
Případy detektiva Murdocha
S08E06 Po návratu na policejní stanici se Murdoch setkává s Owenem Humem, který již dva dny postrádá svého nadřízeného, právníka Randolpha Sampsona. Konstábl Crabtree zase vyšetřuje zmizení mrtvoly profesora Andrewa Richardsona z lékařské fakulty. Jeho výjimečný mozek se měl stát předmětem experimentální vědecké studie doktora Dempsyho. Detektiv Murdoch objeví, že existuje skupinka obdivovatelů, kteří touží jej sledovat přímo při kriminalistické činnosti...
sk
20:10
Superpolicajti z Miami
Tentokrát v rolích dvou odvážných bojovníků se zločinem, kteří jsou na stopě 20 milionů dolarů, které byly před několika lety ukradeny při vloupání. Při hledání peněz a zloděje, při čemž jim samozřejmě trochu pomáhají i dvě krásné dívky, nesmí chybět vražda, nelítostné rvačky a děsný blázinec!
sk
22:15
Cesta válečníka
Ale chtějí udělat to, co ani Římané nikdy nedokázali: podmanit si celou Evropu nasazením nové zbraně, kterou si podrobí vše nevěřící, a tou je křesťanství. Zaměří se na hlavní obchodní centrum Evropy, kde vládne frízský král Aldigisl. Tento film je historickou epopejí o vzestupu křesťanství, ságách a starověké legendě jménem Redbad.
sk