AMC

AMC

Az AMC egy amerikai kábelcsatorna. Tulajdonosa az AMC Networks.

United States

Przewodnik - poniedziałek, 20.05.2024

01:10
Lví srdce
Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka?
sk
AMC
02:50
Sbal prachy a vypadni
Eddy je brilantní karbaník. Sto tisíc liber, které dal společně s kamarády dohromady, by mohl během jediného večera několikanásobně rozmnožit. Risk je zisk, ale ne vždycky. Eddy narazil na profesionály a za několik hodin prohrál 600 000 liber. Počty profesionálních hráčů jsou jednoduché. Eddy a jeho kámoši Tom, Bacon a Soap musí do týdne sehnat půl miliónu nebo začnou pomalu přicházet o prstíčky. I v tak velkém městě jako je Londýn se tak velký balík nedává dohromady snadno. Naštěstí bizarní londýnské podsvětí nabízí šikovným chlapíkům pár možností, jak rychle přijít k penězům...
sk
AMC
04:30
Close Up
S03E18 Film/Kino
sk
AMC
04:55
Close Up
S03E08 Film/Kino
sk
AMC
05:25
Close Up
S03E12 Film/Kino
sk
AMC
05:50
Zoom In
Dokument
sk
AMC
06:00
Tisíc a jedna noc
E01 Pohádky tisíce a jedné noci jsou jedním z nejkrásnějších příběhů, které kdy byly napsány. Pojďte si s námi poslechnout královnu Šeherezád, jak vypráví svému muži o Ali Babovi a 40 loupežnících, Aladinovi a spoustu dalších příběhů plných kouzel, statečných hrdinů a krásných žen
sk
AMC
07:55
Tisíc a jedna noc
E02 Pohádky tisíce a jedné noci jsou jedním z nejkrásnějších příběhů, které kdy byly napsány. Pojďte si s námi poslechnout královnu Šeherezád, jak vypráví svému muži o Ali Babovi a 40 loupežnících, Aladinovi a spoustu dalších příběhů plných kouzel, statečných hrdinů a krásných žen
sk
AMC
09:45
Spartakus
S01E01 Drama
sk
AMC
11:20
Spartakus
S01E02 Drama
sk
AMC
12:55
Strážní andělé
Majitel nočního podniku, kněz, čínská mafie a andělé, kteří vše komplikují. Gérard Depardieu a Christian Clavier v bláznivé akční francouzské komedii... Hlavní postava příběhu, majitel pařížského nočního podniku Antoine Carco, se vypraví do Hongkongu, aby odsud dopravil syna svého dávného přítele La Pince k jeho matce do Paříže. Nedělá to však nezištně, umírající La Pince mu slíbil dvacet procent ze čtyřiceti milionů, které ukradl bossovi mocných Triád, panu Mo. Antoine vyzvedne chlapce jménem Baoa a pod smyšlenou záminkou se mu ho podaří vnutit francouzskému knězi Tarainovi, který tu je s několika svými svěřenci, mladistvými delikventy, na výletě. Tajně ukryje cenné papíry v knězově diáři a na útěku před zabijáky Triády nastoupí do stejného letadla jako kněz, kterému se pak dalšími smyšlenkami pokouší vysvětlit, proč se tak náhle vrací do Francie. Sotva se mu však podaří svěřeného chlapce na pařížském letišti zbavit, objeví se v jeho autě anděl strážný, který je jeho dvojníkem...
sk
AMC
14:50
Život Briana
Ve své době vyvolal Život Briana skandál kvůli neúctě k církvi, dnes zbyl velice zábavný snímek parodující příběh o Ježíši. Brian se totiž narodil ve stejný den jako Mesiáš, se kterým si ho všichni pletou a způsobují tak spoustu absurdních gagů. Hlavní hrdina se připojuje k Lidové frontě Judee, aby pomohl svou zemi osvobodit od nadvlády Římanů. A to i přesto, že Římani dali Židům vodovod, silnice, pořádek, kanalizace, školství, víno...To je snad bez debat, ne? Šestice z Monty Python se tu objevuje hned v několika rolích. Graham Chapman hraje nejen Briana ale i Pya Čůra, Michael Palin se objevuje v roli Piláta i soucitného dozorce vydávajícího kříže odsouzencům na smrt atd. Známým vtipálkům při natáčení posloužily dokonce i marocké kulisy Hvězdných válek.
sk
AMC
16:35
Mé jméno je Nikdo
Zkušeného pistolníka Jacka Beauregarda už nebaví být ustavičně ve střehu a dokazovat svou rychlost. Chce pomstít smrt svého bratra a odcestovat do vysněné Evropy. Do cesty se mu však postaví vynikající pistolník, který si říká Nikdo...
sk
AMC
18:35
Flynn Carsen 3: Jidášův kalich
Knihovník Flynn Carsen (Noah Wyle) se po rozchodu se svou přítelkyní vydává na dovolenou do New Orleansu. Mezitím se v rumunských Karpatech snaží skupina bývalých KGB agentů v čele se Sergejem Kubichkem (Dikran Tulaine) najít pozůstatky slavného upíra Vlada Draculy. Jejich plánem je obnovit bývalou slávu Sovětského svazu pomocí nesmrtelné armády upírů. Na vzkříšení prince Vlada je ale potřeba dle pověstí Jidášův kalich. S hledáním kalichu jim má pomoci profesor historie Lazlo, kterého právě k tomuto účelu unesou.
sk
AMC
20:15
Push
Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota Fanning - Válka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris Evans - Fantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle - 10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou - nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant).
sk
AMC
22:00
Kickboxer: Odplata
V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance se hlavní hrdina Kurt Sloane musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora, který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand, který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší!
sk
AMC
23:55
Válka bohů
Dlouhé věky od dob, kdy Bohové vyhráli svůj mýtický zápas proti Titánům, se zjevuje nové zlo zmítající světem. Šílený touhou po moci, započal král Hyperion (Mickey Rourke) válku proti lidskosti. Hledá bájný luk Epirus, zbraň nepředstavitelné moci, kterou ukoval bůh Áres. Aby luk našel, shromažďuje krvežíznivou armádu vojáků znetvořených jeho vlastní rukou a začíná válečné běsnění a kruté drancování starého Řecka. Jen ten, kdo vlastní tento luk, je schopen vysvobodit Titány lačnící po pomstě, od úsvitu věků uvězněné hluboko v kameni hory Tartaros. V rukou krále Hyperiona znamená luk zkázu lidstva a pokoření moci bohů - ti totiž dle prastarého zákona nesmějí zasahovat do sporů smrtelníků. Jsou tedy bezmocní, ale jen do chvíle, kdy se objevuje jejich jediná naděje, venkovan Theseus (Henry Cavill).
sk
AMC

Przewodnik - wtorek, 21.05.2024

01:30
Ex Machina
Caleb Smith (Domhnall Gleeson), šestadvacetiletý programátor největší internetové společnosti na světě, vyhraje soutěž o týdenní pobyt na soukromém horském sídle geniálního a samotářského ředitele společnosti Nathana Batemana (Oscar Isaac). Když však Caleb dorazí na odlehlé místo, zjistí, že se bude muset zúčastnit podivného a fascinujícího experimentu, v němž je nucen komunikovat s první skutečnou umělou inteligencí na světě, umístěnou v těle krásné robotické dívky Avy (Alicia Vikanderová).
sk
AMC
03:10
Vrána
Lidé kdysi věřili, že když někdo zemře, přenese vrána jeho duši do říše mrtvých. Ale někdy se stane něco tak hrozného, že duše si s sebou nese strašlivý zármutek a nedostává se jí klidu. Tak se i rockový muzikant Eric Draven vrací mezi živé, aby ve zločinem rozloženém Detroitu vykonal pomstu na gangu násilníků za vraždu sebe i své snoubenky.
sk
AMC
04:45
Close Up
S03E02 Film/Kino
sk
AMC
05:10
Close Up
S03E04 Film/Kino
sk
AMC
05:35
Zoom In
S05E25 Dokument
sk
AMC
05:45
Zoom In
S05E24 Dokument
sk
AMC
05:50
Zoom In
Dokument
sk
AMC
06:00
Close Up
S03E16 Film/Kino
sk
AMC
06:35
Princ a já
Paige Morganová měla svůj život pevně naplánovaný a byla nezlomně přesvědčena o tom, že neexistuje nic, co by jí mohlo zabránit vystudovat medicínu a stát se doktorkou. Pak ale potkala Eddieho, mladého sympatického podivína z Evropy. Zamilovali se. Ano. A už to vypadalo, že velkému štěstí nic nebrání. Jenže Eddie nebyl jen tak ledajaký student, ale Edvard Valdemar Dangaard, dánský princ a jediný dědic trůnu. Jeho otec leží na smrtelné posteli, takže Eddie musí zanechat rebelského poflakování v Americe a vrátit se domů na korunovaci. Bez Paige ovšem odjet nechce a tak šokovaná Paige odlétá do vzdálené země, aby se stala královnou. Dokáže to vůbec? Film se natáčel i v Česku (především interiéry paláců) a malou rolí se v něm může pochlubit např. modelka Andrea Verešová.
sk
AMC
08:45
Království prstenu
S01E01 Bombastické televízne spracovanie najslávnejšej germánskej legendy. Fantasy príbeh nakrútený podľa ságy o Nibelungoch, ktorá inšpirovala J.R.R. Tolkiena pre jeho románove bestsellery, ale aj Richarda Wagnera, jedného z najfenomenálnejších svetových skladateľov. Príbeh plný mágie, vášne a dobrodružstva sa odohráva v dávnoveku, v čase prechodu zo starého sveta bohov do nového veku. Tento svet bol ovládaný mágiou a kúzlami a bohovia sa prechádzali spolu s ľuďmi po rovnakých cestách. Spomedzi ľudí je jeden vyvolený, aby skoncoval s kliatbou démonov a raz a navždy oslobodil svet ľudí od nekonečného krvipreliatia. Tento udatný muž, kováč Siegfried však musí zdolať mnohé prekážky a čeliť mnohým intrigám, ktoré chcú jeho úmyslom zabrániť.
sk
AMC
10:25
Království prstenu
S01E02 Bombastické televízne spracovanie najslávnejšej germánskej legendy. Fantasy príbeh nakrútený podľa ságy o Nibelungoch, ktorá inšpirovala J.R.R. Tolkiena pre jeho románove bestsellery, ale aj Richarda Wagnera, jedného z najfenomenálnejších svetových skladateľov. Príbeh plný mágie, vášne a dobrodružstva sa odohráva v dávnoveku, v čase prechodu zo starého sveta bohov do nového veku. Tento svet bol ovládaný mágiou a kúzlami a bohovia sa prechádzali spolu s ľuďmi po rovnakých cestách. Spomedzi ľudí je jeden vyvolený, aby skoncoval s kliatbou démonov a raz a navždy oslobodil svet ľudí od nekonečného krvipreliatia. Tento udatný muž, kováč Siegfried však musí zdolať mnohé prekážky a čeliť mnohým intrigám, ktoré chcú jeho úmyslom zabrániť.
sk
AMC
12:00
Hroši v Africe
Bláznivý příběh dvou kamarádů, kteří se pokouší zbohatnout a téměř proti své vůli jsou zataženi do dobrodružství, kde mohou naplno využít své pádné pěsti a důvtip. Tentokrát se rozhodnou pro podnikání v oblasti cestovního ruchu a otevřou si cestovní kancelář pod tropickým africkým sluncem. Jako rození smolaři však nemají lehký život a na jejich výpravy šokovaní turisté jen tak nezapomenou. Zejména pokud měli tolik nerozumu, že si s nimi chtěli zahrát karty. Hůř už totiž mohli dopadnout jen ti, kdo si dovolili ohrožovat zvířata, která oba svérázní průvodci potřebovali pro své podnikání.
sk
AMC
13:55
Princezna Nevěsta
Hrdinové bez bázně a hany, chrabří piráti, všemocní kouzelníci, démoničtí zlouni a princezna čekající na záchranu - prostě pohádka, jak má být, jen tentokrát trochu lépe a s nadhledem... Žila, byla překrásná dívka jménem Pomněnka, která vyrůstala na statku. Tam také pracoval mladý čeledín Westley a jak už to tak bývá, postupně oba zjistili, že je k sobě něco pojí. Přísahali si věčnou lásku, ale aby mohli být svoji, odešel Westley do světa vydělat si peníze. Jenže loď, na které se plavil, přepadl Strašný pirát Roberts, jenž jak známo nebere zajatce. Truchlící Pomněnka padla do oka rozmarnému princi Humperdinckovi a ten oznámil, že si ji vezme za ženu. Ale než dojde ke svatbě, odehraje se sousta věcí, počínaje únosem princezny a konče znovuzrozením Westleyho. A to nemluvě o nezměrných dobrodružstvích, která naši hrdinové cestou za láskou a svobodou budou muset podstoupit, a setkáních s roztodivnými postavami jako jsou veršující obr Fezik, strůjce zázraků Divotvorný Max a především...
sk
AMC
15:40
Uprchlíci
Jean Lucas je propuštěn z vězení, kde si odpykával pětiletý trest za bankovní loupeže. Komisař Duroc, který ho zatýkal, na něj čeká před věznicí, aby mu sdělil, že nevěří, že by vedl vzorný život a hodlá ho sledovat. Až ho znovu zatkne, bude povýšen. Lucas však hodlá žít jako slušný občan a najít si práci. Má nějaké šperky, které prodá a utržené peníze si chce uložit v bance. Má však hroznou smůlu protože banku přepadne zmatený Francois Pignon, který si navíc Lucase vybere jako rukojmí. Ve Francii není jediný policista, který by pochyboval o tom, že to byl právě Lucas, který přepadení provedl. Pignon donutí Lucase, aby nasedl do jeho auta, a odjedou. Je však tak nešikovný, že nechtěně Lucase postřelí do nohy. Lucas chce k lékaři, ale Pignon si nemůže dovolit jít do vězení. Musí se starat o svou šestiletou dceru Jeanne, se kterou zůstal sám. Zaveze tedy Lucase ke svému známému veterináři, kde ho ošetří. Pignon je zoufalý a proto se odhodlal k tak zoufalému činu. Kdysi býval...
sk
AMC
17:15
Černá hodina
Američané Ben a Sean přiletí do Moskvy, aby zde prodali svůj software pro vytváření sociálních sítí. Po příchodu na jednání však zjistí, že je jejich švédský obchodní partner Skyler zradil. S Rusy už dohodu uzavřel a software jim prodal. Ben a Sean jdou večer na diskotéku, kde se seznámí s Američankou Natalií a její australskou kamarádkou Annou. V klubu najednou zhasnou světa a vypadne elektřina. Všichni vyjdou ven, aby zjistili, že z nebe padají kulatá světýlka a po dopadu mizí. Když se přivolaný policista chce obuškem světla dotknout, rozpadne se na prach. Všichni zpanikaří a začínají utíkat. Ben, Sean, Natalie, Anne a Skyler se schovávají sedm dní v jednom domě. Po sedmi dnech klidu vyjdou ven a zjistí že celé město je liduprázdné, všude jen samý popel a prach. Po útoku neviditelné mimozemské síly se schovají v obchodním centru. Sean zjistí, že žárovky a různé elektrické technologie dokážou útok mimozemšťanů odrazit. Dále zjistí, že za sklem je mimozemšťani nevidí. Všichni...
sk
AMC
18:50
Taxi
Daniel žije v Marseille a zná ji lépe, než kdo jiný, každou zkratku, každou jednosměrku. Jeho největší vášní je rychlost, která je samozřejmě větší, než si umí marseillská policie vůbec představit. Začínal jako poslíček, který rozvážel pizzu a nyní má taxikářskou licenci. Svůj vůz speciálně upravil a ze všeho nejraději má zákazníky, kteří mají naspěch. Až jednou sveze tento fenomenální taxikář policistu, který má problémy nejen s gangem, který vykrádá banky, ale i se svým řidičákem.
sk
AMC
20:25
Bobby Z
Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou…
sk
AMC
22:00
Děti Anakondy
Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
sk
AMC