Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

Netherlands

Guía de TV - sábado, 04/05/24

01:15
Veterans of Foreign Wars
Vietnamveteraan Fred viert zijn verjaardag samen met zijn voormalige wapenbroeders, in het VFW-gebouw. Wanneer een gestoorde drugsdealer zijn horde van zielloze punkmutanten loslaat omdat zijn drugsvoorraad gestolen is, moeten de mannen haastig een arsenaal in elkaar knutselen om hun favoriete bar - en een onschuldig tienermeisje - te beschermen.
nl
02:45
Daniel
De Deense fotograaf Daniel Rye wordt in 2013 samen met andere buitenlanders door ISIS in Syrië gevangengenomen en 398 dagen lang gegijzeld. In Denemarken moeten zijn ouders met de angst leven dat ze hun zoon misschien nooit meer levend zullen zien.
nl
05:00
Alone
Horror-thriller waarin een jonge weduwe een tripje buiten de stad maakt en wordt gekidnapt door een koelbloedige moordenaar die haar vasthoudt in een blokhut in de wildernis.
nl
06:30
Pourris gâtés
Drie verwende broers en zussen worden gedwongen om hun eigen brood te verdienen, nadat hun rijke en goedbedoelende vader doet alsof hij alles heeft verloren om hen een lesje te leren.
nl
08:05
Skyfire
Hoewel een geologe voorspelt dat een sluimerende vulkaan, de trekpleister van een Chinees vakantiepark op uitbarsten staat, weigeren overheid en zakenlui de bezoekers van het resort te evacueren. Als het eiland plots bedolven wordt onder vuurballen en lavastromen, ontbrandt letterlijk en figuurlijk een race tegen de tijd om iedereen te redden.
nl
09:40
Herself
De Ierse Sandra maakt een moeilijke periode door en voedt in haar eentje haar twee dochters op. Haar voormalige echtgenoot, die haar lang heeft mishandeld, bemoeit zich opnieuw met haar leven, wat ertoe leidt dat ze op zoek moet naar een nieuw huis.
nl
11:15
Maison de retraite
Milann moet een driehonderd uur taakstraf verrichten in het bejaardentehuis Les Mimosas en hij vindt het er vreselijk. Al gauw raken de gepensioneerden aan hem gehecht. Milann krijgt hierdoor een andere visie op zijn leven.
nl
12:50
Annette
In de magische film Annette, die ook wel omschreven kan worden als een sprookjesachtige rockmusical, volgen we de zelfzuchtige cabaretier Henry en de succesvolle operazangeres Ann. De twee zijn opslag verliefd geworden en hun relatie zit in een sneltrein, mede dankzij de aanhoudende stroom van media aandacht. Als hun bijzondere dochtertje Annette wordt geboren, vervagen langzaam Henry's grenzen en blijkt hij niet in staat om haar te beschermen van zijn duistere, misantropische gedachten.
nl
15:05
The Peanut Butter Falcon
Zak is een jonge man met het syndroom van Down die wegrent uit een verzorgingstehuis om zijn droom na te jagen om een ​​professionele worstelaar te worden. Door een reeks omstandigheden ontmoet hij Tyler, een crimineel die ook is gevlucht en die zijn coach en bondgenoot wordt. Hun avontuur leidt ertoe dat ze Eleanor ontmoeten, een ietwat eigenaardige verpleegster die hen vergezelt op hun reis door Noord-Californië.
nl
16:40
My Salinger Year
Terwijl ze voor literair agent Phyllis Westberg werkt, krijgt aspirant-schrijfster Joanna Rakoff persoonlijk advies van de teruggetrokken auteur J.D. Salinger.
nl
18:20
Oorlogswinter
In januari 1945 helpt een Nederlands tiener een gewonde Engelse RAF-piloot. De piloot schiet een Duitse soldaat neer om te kunnen ontsnappen. Michiel van Beusekom helpt de piloot naar veilig gebied.
nl
20:02
Mijn beste vriendin Anne Frank
Het waargebeurde verhaal achter de vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar. Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.
nl
21:45
Son of the South
De kleinzoon van een Klansman wordt volwassen in het diepe zuiden en sluit zich aan bij de burgerrechtenbeweging in de zomer van 1961.
nl
23:30
The Last Victim
Een lokale sheriff achtervolgt een groep moderne bandieten nadat ze een gruwelijke misdaad hebben begaan in een stadje in het zuidwesten. Wanneer een professor en haar man de criminelen kruisen, komen ze in een spiraal van vergelding terecht.
nl

Guía de TV - domingo, 05/05/24

01:20
Copshop
Scheurend door de woestijn van Nevada in een auto doorboord door kogels verzint de oplichter Teddy Murretto een plan om zich te verstoppen voor de dodelijke huurmoordenaar Bob Viddick. Hij valt de jonge agent Valerie Young aan zodat hij wordt gearresteerd en achter slot en grendels belandt in een politiebureau in een klein dorp. De gevangenis kan Murretto echter niet lang beschermen tegen Viddick.
nl
03:05
The Unfamiliar
Na haar terugkeer van de oorlog, wordt de Britse legerdokter Elizabeth 'Izzy' Cormack geplaagd door paranormale hallucinaties. Het is onduidelijk of ze leidt aan een posttraumatische stressstoornis, of haar huis behekst is, of dat er iets anders aan de hand is. Om haar gezin te redden, laat Elizabeth zich meezuigen in een ijzingwekkende mythologische onderwereld.
nl
04:35
The Book of Eli
Eli, een zwijgzame strijder, vormt de hoop van de mensheid in een postapocalyptische wereld. Hij moet er alles aan zien te doen om een geheimzinnig, heilig boek uit handen van het Kwaad te houden.
nl
06:30
Effacer L' Historique
Drie buurtgenoten zijn de negatieve invloed van sociale media op hun leven zat. Met de hulp van een hacker besluiten ze de oorlog te verklaren aan de machtige techgiganten. Hun strijd lijkt bij voorbaat gedoemd te mislukken, maar je weet maar nooit.
nl
08:15
Lara
Bekroond Duits drama over de veeleisende moeder Lara die op haar zestigste verjaardag niet welkom is op een belangrijk pianoconcert van haar zoon Viktor, waarop zij alle overgebleven kaarten opkoopt en uitdeelt aan oude bekenden.
nl
09:50
The Tunnel
Als een tankwagen middenin een tunnel in de ijskoude Noorse bergen een ernstig ongeluk veroorzaakt, komt al het andere verkeer in het donker vast te zitten. Terwijl er buiten een sneeuwstorm woedt, proberen de eerstehulpverleners met man en macht de plek van het ongeval te bereiken. Maar de weg is geblokkeerd en de situatie escaleert als de tankwagen in brand vliegt. De kans om de tunnel uit te komen wordt met de minuut kleiner, dus is de enige manier om te overleven: ieder voor zich...
nl
11:35
De gelukkige huisvrouw
De mooie Lea Meijer is getrouwd met een vermogende makelaar. Na de geboorte van haar eerste kind stort haar mooie wereld langzaam in elkaar. Ze krijgt een psychose en wordt opgenomen.
nl
13:15
Cyrano
Cyrano de Bergerac verblindt iedereen met zijn woeste woordspelingen en briljante zwaardgevechten. Hij is er echter van overtuigd dat zijn uiterlijk hem niet helpt om de mooie Roxanne voor zich te winnen. Zij is verliefd op iemand anders.
nl
15:15
Zwanger & Co
Verloskundige Merel weet dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Ondertussen groeit haar familie in rap tempo. Veertigplussers Annet en Theo proberen nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens zwanger. Merel besluit voor het single moederschap te gaan, maar net als ze zwanger is en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.
nl
17:05
The Imitation Game
Wiskundige Alan Turing werkt voor de Britse crypto-analytische dienst en moet gecodeerde berichten van de Duitsers ontcijferen. De Duitsers veranderen elke dag om middernacht de instellingen van de machine, Enigma, waarmee ze de berichten coderen.
nl
18:55
The Inspection
De jonge Afro-Amerikaanse Ellis valt op mannen en wordt op zijn zestiende door zijn moeder het huis uit gezet. Met weinig toekomstperspectief kiest hij ervoor zich bij de marine te voegen. Daar zet hij alles op alles om te slagen.
nl
20:30
Zee van tijd
De smoorverliefde Lucas en Johanna leven in de jaren tachtig in een wereld vol dromen en idealen. Dan raken ze van elkaar gescheiden door een rampzalig ongeluk tijdens hun zeiltocht op de Atlantische Oceaan. Vijfendertig jaar later, in de herfst van hun leven, ontmoeten de twee elkaar weer en hun diepgewortelde liefde is nog steeds heel sterk. Johanna moet Lucas durven vertrouwen en hem binnenlaten in haar diepe geheim uit het verleden.
nl
22:25
There's Always Hope
Een vrouw reist naar Portugal om een verzoening tussen haar ouders te bewerkstelligen.
nl