dk4

dk4

Her på dk4 får du alt det, som du ellers mangler på dit tv – for dk4 er vedkommende tv, hvor over 95 % af alle programmerne er danske. Her finder du madprogrammer med fx Mik Schack. Du finder rejseprogrammer, fiskeprogrammer og jagtprogrammer. Vi har flere aktuelle politiske programmer – både med folketingspolitikere og om EU. Det er også her, du kan se musikprogrammer med landets bedste kunstnere, og programmer om litteratur, samtaleprogrammer om Kierkegaard, om børneopdragelse og programmer om arkæologi. Ligesom det er her på dk4, du oplever alle de bedste schlagerkunstnere fra nær og fjern, dansktoppen, lokalt tv - samt en hel del mere. dk4 er kort sagt vedkommende tv, hvor mindst 95 % af programmerne er danske. dk4 er landsdækkende og når ud til cirka 2 millioner danske husstande. Det betyder at dk4 har en af landets største udbredelser. Vi er med andre ord hele Danmarks danske tv-kanal.

Denmark

Guía de TV - martes, 30/04/24

00:20
Spørg EP-kandidaten
Den 9. juni er der valg til Europa-Parlamentet. I Danmark skal de stemmeberettigede vælge 15 medlemmer til det nye parlament, og i programserien "Spørg EP-kandidaten" kan du møde nogle af partiernes kandidater, når de besvarer spørgsmål fra borgerne. Ingen vært, kun spørgsmål fra borgerne. I dette program svarer Dea Kehler på de mange spørgsmål. Hun er kandidat for Moderaterne. "Spørg EP-kandidaten" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
00:50
What2Watch
I "What2Watch" består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.
da
dk4
01:30
Forsvarsmagasinet
ForsvarsMagasinet handler om teknologi og viden -" og giver et indblik i den militære verden både herhjemme og i udlandet. I det her program ser vi nærmere på 2 velkendte militære organisationer, der begge lige har rundet 75 år. Vi befinder os i en tid, hvor krigen fortsat raser med uformindsket styrke i både Ukraine og Mellemøsten. Samtidig begynder vi herhjemme i Danmark, i stigende grad, at føle de direkte konsekvenser af disse konflikter. Tag for eksempel den danske fregat Iver Huitfeldt, der for nylig vendte hjem efter en dramatisk episode i Adenbugten. Her blev skibet angrebet af droner afsendt af Houthi-bevægelsen, men besætningen formåede at nedskyde fire af dem. Desværre blev triumfen dæmpet af tekniske problemer om bord, som netmediet OLFI valgte at offentliggøre. Det førte til en mediestorm, og forsvarsministeren besluttede at fritage forsvarschefen, Flemming Lentfer for tjeneste og indsætte den tidligere chef for Special Operations Kommandoen Michael Hyllegaard som fungerende forsvarschef.
da
dk4
02:00
Havemagasinet
Mange oplever at det kan være en udfordring at indrette sin egen have. Ofte ender det med en tur på planteskolen, hvor man køber nogle planter man godt kan lide, uden egentlig at have en større plan for hvor de skal plantes og sammen med hvad. Men der er mange fordele ved at have en plan at arbejde ud fra. Dels undgår man de mange fejlkøb, men vigtigst af alt er at haven kommer til at hænge sammen både i praksis og æstetisk. Se med og få inspiration, når vi besøger havearkitektens have.
da
dk4
02:40
Dansktoppen
2024
da
dk4
03:30
Q-Cast
På overfladen var Paula Larrain den perfekte studievært på TV-avisen. Men i stigende grad følte hun et behov for at tage afsæt i sin baggrund som flygtning. Det førte hende på en eksistentiel rejse - privat såvel som professionelt, og i dag arbejder hun blandt andet som healer. Hør hende i Q-Cast hos Henrik Qvortrup.
da
dk4
04:10
syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
04:30
Bag om forfatterne
Hvad driver forfatterne? Hvorfor skriver de? Hvad er det for en historie, de bare må fortælle os? Det ser vi nærmere på i serien "Bag om forfatterne", hvor vi i små korte interviews graver os helt ind under huden på nogle af nutidens mest interessante og velskrivende, danske forfattere. I denne udgave kan man møde en af de danske forfattere, der har allerflest læsere, nemlig Hanne Vibeke Holst, der er kendt for sin research og uforlignelige evne til at skabe plots og spændingskurver. Hanne Vibeke Holst fortæller om sin nyeste roman "Kriger uden maske". I sommeren 2021 hørte flere end 350.000 podcasten "Mors afskedsbrev" af Adrian Hughes. Nu følger Hughes op med en fortsættelse i bogform og udbygger med endnu flere lag i fortællingen, der har fået titlen "Mors dreng". Sidste forfatter i programmet er filosoffen og erhvervslederen Morten Albæk, der i sin nyeste bog "Falske sandheder i livet" sætter fokus på, hvad der er forklaringen på, at så mange mennesker ender med at fortryde det liv, de lever. "Bag om forfatterne" er produceret i samarbejde med Gyldendal.
da
dk4
04:50
Danmark i Europa
"Hvad tænker du, når du ser et blåt flag med gule stjerner smælde? Er det fred og frihed? Er det bare flæskepriser eller måske afgivelse af dansk suverænitet, eller er det noget helt andet?". Det spørger Jens Rohde sine gæster om i programserien, der ser tilbage på 50 år med det europæiske fællesskab og dansk medlemskab af EF og EU, men som også forsøger at se ind i fremtiden med EU. "Røde lejesvende" er DR-journalisterne blevet kaldt af forskellige kritikere gennem årene. Georg Metz, der er i mange år var et kendt ansigt og en let genkendelig stemme på radio og TV, opfattede sig ikke som rød, tværtimod, men han var i aktiv tjeneste omkring Danmarks indtræden i EF og mange år frem. I denne udgave af programserien fortæller han om den journalistiske dækning og prioritering af EU- og Europa-stoffet på DR og i den øvrige presse gennem en årrække. Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
05:35
Indsigt i sjælen
Mange mennesker anerkender den sjette sans, og hos nogle mennesker er den evne mere udpræget end hos andre. I Sjælens sundhedshus møder vi Cilje Tinemari Tiemroth, der arbejder som clairvoyant medie, coach, terapeut med sjælerejser og meget mere. For nogle er det, det rene volapyk -" og for andre en mulighed for indsigt og forståelse. dk4's Tifanie Haick møder op med et åbent sind parat til at høre mere om skytsengle, chakra og tidligere liv, når programserien "Indsigt i sjælen" tager på besøg i Sjælens sundhedshus.
da
dk4
06:00
EU mellem etik og realpolitik
Det er ikke første gang og næppe ikke sidste gang, at EU bliver fanget i dilemmaet mellem etiske principper og realpolitiske interesser. Men hvorfor retter så mange sociale bevægelser, som finder sted langt fra Bruxelles og Strassburg, deres krav og forventninger om etisk stillingtagen og støtte til EU? Hvordan håndterer EU den etiske udfordring? Findes der mon en gylden mellemvej mellem etik og realpolitik? Kan det etiske hensyn og den realpolitiske interesse forenes? Og i så fald under hvilke omstændigheder? Programserien kredser om disse spørgsmål i gennem 4 episoder og med deltagelse fra prominente medlemmer af Europa parlamentet, aktivister og intellektuelle kapaciteter. Episode 2: Vores etik og vores realitet: Hvad sker der med EU's højt-beærede og velbevogtede etiske principper når de møder EU-landes realpolitiske interesser? Hvordan opfatter EU parlamentarikere etiske udgangspunkter, EU-parlamentets opgaver, rolle og mission i verden, og hvorfor mener man Den Islamiske Revolutionsgarde i Iran, kendt som IRGC, kan, bør og skal på EU's liste over terror-organisationer?
da
dk4
06:30
Campingmagasinet
2022
da
dk4
07:00
Jagtroadtrip i New Zealand
Ulrik Ørskov vandt årets udgave af Alene i Vildmarken sammen med Claus Ballisager. Nu kan du møde de to konkurrenter i den første af seks udsendelser, hvor vi følger Ulrik og hans jagtmakker Aske Rif Torbensen på en vild og voldsom jagtodyssé til New Zealands vidtstrakte natur.
da
dk4
07:35
Fiskemagasinet
Masser af sol og masser af fisk. Det var ingredienserne, da Mads Hussing og Fiskemagasinet tog med en flok danskere til Maldiverne. Der er mange fisk og mange fiskemetoder, man kan bruge ved Maldiverne, og i disse programmer gælder det fiskeri med levende agn. Fra morgenstunden bliver der fanget bonitoer, og de skal bruges som agn til de helt store fisk. Der kan være masser af ventetid, men når der først er hug, så er chancen der også for den helt store fisk.
da
dk4
08:00
syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
08:20
What2Watch
I "What2Watch" består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.
da
dk4
09:00
TRÆN DIG GLAD
I programserien -˜TRÆN DIG GLAD' får du 20-25 minutters tv-træning instrueret af fysioterapeut Louise Rosenby. Træningsprogrammerne er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen, med fokus på en sund og stærk krop for alle – fra børnebørn til bedsteforældre. Vi træner hele kroppen stærk og arbejder både med styrke, bevægelighed, balance og kondition. Alle øvelser kan laves både siddende og stående, og niveauet stiger løbende fra mandag til fredag. Så træn med alle hverdage kl. 9 eller kl. 14 på dk4 – eller hvor og hvornår det passer dig på dk4.tv
da
dk4
09:30
Dansk fiskeri efter Brexit
Danske fiskere har fået kompensation for Brexit, men er det nok til at sikre fiskeriets fremtid? Og kan vi stadig fiske i britisk farvand i fremtiden? Vi diskuterer fiskeriets fremtid med organisationer, EU politikere og fiskeriordførere. Produceret af Gistrup Film med støtte fra Europa-nævnet. Vært: Hasse Boe.
da
dk4
10:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
10:20
Peter Hesk
Kunst er evnen til at skabe: Det du ikke savner, det du ikke venter, men det du aldrig kan undvære. Ordene er formuleret af Peter Hesk, manden der bygger et tårn, fordi – at arbejde med kunst kræver rum og højde – og Peter arbejder med skulpturer i op til flere meters højde. Peter Hesks skulpturer er inspireret af det bløde runde feminine og det stringente maskuline formsprog. Vi skal i denne udsendelse høre Peter sætte ord på små og store spørgsmål om livet – livet som er i bevægelse – tiden i bevægelse – vi skal videre – videre gennem porte, siger han. Og netop porte har en stor betydning i Peters kunstneriske univers, for som han siger: "Porten markerer, at her sker noget, porten er overgang fra et til noget andet, det er en indgang eller udgang, der er bevægelse i porten, den er åben, lukket, på klem – ja kort sagt er porten historien om alting" siger Peter.
da
dk4
11:00
Dansktoppen
2024
da
dk4
11:50
Krisecenter for mænd
Krisecenter for mænd blev faktisk etableret for 15 år siden på Christianshavn og består i dag af syv centre på landsplan. De ligger i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense, Randers, Slagelse og i København med to afdelinger. På trods af den markante omstændighed, er der stadig et alt for stort flertal i befolkningen, der aldrig har hørt om centrene. I denne serie stiller vi nu skarpt på baggrunden for at mænd - på linje med kvinder - har samme behov for omsorg, beskyttelse og hjælp i krisesituationer. Flere end en tredjedel af samtlige voldshandlinger mod partner i nære relationer, bliver begået af kvinder.
da
dk4
12:35
Lokalt kvarter
SMUK er forkortelsen -" og også den almindelige betegnelse -" for Slesvigske Musikkorps, der er tilknyttet Slesvigske Fodregiment på Haderslev Kaserne. SMUK har ikke altid heddet SMUK, og SMUK har ikke altid haft hjemme i Haderslev. SMUK har været nedlagt og genoprettet. SMUK har været lukningstruet, men er i dag ét af kun 3 militærorkestre. Se med, når orkesterchef Rasmus Frandsen fortæller om musik og militær, om SMUK's dramatiske historie, og om hvordan et moderne og professionelt militærorkester fungerer – et militærorkester, som udover alle de traditionelle opgaver, ikke er bange for også at eksperimentere.
da
dk4
13:20
Spørg EP-kandidaten
Den 9. juni er der valg til Europa-Parlamentet. I Danmark skal de stemmeberettigede vælge 15 medlemmer til det nye parlament, og i programserien "Spørg EP-kandidaten" kan du møde nogle af partiernes kandidater, når de besvarer spørgsmål fra borgerne. Ingen vært, kun spørgsmål fra borgerne. I dette program svarer Majbritt Birkholm på de mange spørgsmål. Hun er kandidat for Dansk Folkeparti. "Spørg EP-kandidaten" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
13:50
 Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.
da
dk4
14:00
TRÆN DIG GLAD
I programserien -˜TRÆN DIG GLAD' får du 20-25 minutters tv-træning instrueret af fysioterapeut Louise Rosenby. Træningsprogrammerne er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen, med fokus på en sund og stærk krop for alle – fra børnebørn til bedsteforældre. Vi træner hele kroppen stærk og arbejder både med styrke, bevægelighed, balance og kondition. Alle øvelser kan laves både siddende og stående, og niveauet stiger løbende fra mandag til fredag. Så træn med alle hverdage kl. 9 eller kl. 14 på dk4 – eller hvor og hvornår det passer dig på dk4.tv
da
dk4
14:30
Stenos sanselige EU
Kun få danskere ser negativt på den Europæiske Union. Men selv efter 50 års medlemskab er det svært at finde lidenskab omkring det europæiske samarbejde. Det er et problem i en tid, hvor følelser ofte overtrumfer fakta og fornuft og måske en del af forklaringen på det begrænsede engagement i EU-politik. Torben Steno har derfor inviteret nye kandidater til EP-valget og mere kendte EU-eksperter i studiet for at forsøge at sanseliggøre den kæmpemæssige, demokratiske EU-institution. I dette program er gæsterne Iben Tybjærg Schacke-Barfoed, analytiker og kommunikations- og administrationschef hos Tænketanken Europa, og Henrik Dahl, EP-kandidat for Liberal Alliance. Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
15:15
Hjerneeksperten
"Hjerneeksperten" er et program, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét kan du bl.a. få svar på i programmet "Hjerneeksperten". I "Hjerneeksperten" kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer. Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge. Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.
da
dk4
15:35
Ugens Boblere
2024
da
dk4
16:00
Tirsdags Bingo
2008
da
dk4
17:05
What2Watch Backstage
Mikkel Munch-Fals er aktuel med den 2. sæson af den populære DR-serie "Orkestret". Her er han ikke bleg for at dyrke de mindre accepterede sider af den menneskelige natur. Mikkel Munch-Fals er uddannet cand.mag. i filmvidenskab på Københavns Universitet og har som en af de få i dansk kulturliv både søgt filmstøtte, uddelt filmstøtte og anmeldt danske film. Det handler det bl.a. om, når Mikkel Munch-Fals er gæst hos Ann Lind Andersen i denne udgave af "What2Watch Backstage".
da
dk4
17:45
Søstrene Bisp
Robotter, og det man kalder AI eller kunstig intelligens, varetager allerede mange opgaver i samfundet. Robotter og kunstig intelligens kan lave kunstværker, de kan gøre rent - og snart har vi selvkørende biler. Men kan kunstig intelligens blive som mennesker - tage ansvar, vise næstekærlighed og have følelser? Ja, kan de blive mennesker? Og hvad betyder det for os, hvis de kan? Biskop Tine Lindhardt drøfter kunstig intelligens i forhold til menneskets værdi med professor Sune Lehmann.
da
dk4
18:20
Heden
Heden spillede tidligere en stor rolle i det danske kulturlandskab. I filmen besøger vi Øster Lem Hede, hvor fårehyrde Annette Rosengaard Holmenlund forklarer om vandrehyrde-princippet, om vigtigheden af, at hyrden kender sine arealer og om hvordan fårene kan styres til en målrettet afgræsning. Hedens historie og udvikling forklares i korte træk og der ses optagelser af hedeafbrænding. Til sidst forklarer Berit Kiilerich fra Lystbækgaard om hvilke produkter heden kan levere til lokalsamfundet. Vært: Flemming Nielsen, Forstkandidat og formand for Nordisk Kulturlandskabsforbund. Se også de to andre film om stendiger og overdrev og enge på Holmegaard. Filmene er produceret i 2022 for Nordisk Kulturlandskabsforbund af Bombusfilm (www.bombusfilm.dk) med støtte fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Læs mere om Nordisk Kultulandskabsforbund på https://kulturlandskab.org/
da
dk4
18:40
Bertel &
2024
da
dk4
19:20
Havemagasinet
Der findes over en million parcelhuse i Danmark og lige så mange parcelhushaver. Der er ikke to haver der er ens og mulighederne for at udnytte haven er uendeligt store. Hvis viljen og lysten er der, kan man skabe sit eget grønne paradis, og det er lige netop det Helle Aagaard Hansen og Kim Linddal Hansen har gjort i deres parcelhushave på Sydfyn. Gennem de seneste knap 40 år har de forvandlet det der blot var en græsplæne til en frodig have med træer, buske, roser, stauder, sommerblomster og flere skønne hyggekroge, hvorfra man kan nyde haven og dens mange blomster. Helle har fået haveinteressen ind med modermælken og det er særligt blomsterne hun holder meget af. Kim er opvokset på en gård og har hænderne skruet rigtigt på. Han har altid godt kunne lide at lave gør-det-selv projekter. Haveinteressen er kommet lidt hen ad vejen, men i dag bruger parret næsten alt deres fritid på den fælles interesse.
da
dk4
20:00
KulturHave med Gunhild Lange Skovgaard
Gunhild Lange Skovgaard er professor dr. med og speciallæge indenfor dermato-venerologi – dvs. det speciale, der omfatter forebyggelse, diagnostik, behandling, symptomlindring og rehabilitering af patienter med sygdomme, skader og medfødte misdannelser i huden samt med seksuelt overførte sygdomme. Gunhild Lange Skovgaard blev den tredje kvinde i Danmark, der blev ansat som professor og tillige centerleder på Rigshospitalet på baggrund af sin aids-forskning i USA i 1980´erne. Men hun har også en stor kærlighed til og forbrug af kunst og kultur og mener selv, at inspirationen fra kunst og kultur er en del af hemmeligheden den imponerende karriere og det store samfundsmæssige engagement. Hvordan det hænger sammen, og hvad det er kunst og kultur kan, taler hun med Christian Have om i denne udgave af "KulturHave". "KulturHave" produceres i samarbejde HAVE Kommunikation & PR.
da
dk4
20:35
Rudi Nielsen
Skæbnen leger nogle gang kispus med en og sørger for, at man står lige præcis det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. For hvad var der sket, hvis nu ikke Rudi Hansen var startet på teateret og derved senere kunne debutere som filmskuespiller i "Far til fire"-filmene som Mie, og hvis ikke Harald Nielsens far havde tvunget ham til at øve præcision med både højre og venstre fod, havde de mon så fundet hinanden? Det vil for altid stå i det uvisse, men det er ganske vidst, at Rudi Hansen og Harald Nielsen mødtes i 1961, da han spillede Lille Pers fodboldtræner i filmen "Far til fire med fuld musik", og sød musik opstod mellem Rudi og Harald. Rudi Nielsen fortæller til Jens Gaardbo om livet med fodboldlegenden Harald Nielsen - også kendt som Guld-Harald, der varede fra 1961 til 2015, hvor hun blev enke.
da
dk4
21:15
Noget i glasset
I denne udgave af -˜Noget i glasset' skal vi på en rejse langs Rhône-floden. Det er indlysende et program med fokus på vin, men vi kommer ikke udenom de gastronomiske glæder, man også finder i denne del af Frankrig. Vinekspert Ib Bergkjær får besøg af kritiker, anmelder og forfatter Niels Lillelund, til en spændende og dynamisk samtale om denne region. Afslutningsvis skal vi, traditionen tro, også have lidt anbefalinger med afsæt i dagens tema.
da
dk4
22:00
Allan Bo Quintet Koncert
Allan Bo Quintet er en fremragende jazzgruppe, der leverer en forfriskende og dynamisk lyd. De er kendt for deres tekniske færdigheder og evne til at skabe stemningsfulde og engagerende koncerter, der inspirerer publikum. Med et imponerende repertoire og en passion for deres kunst, er Allan Bo Quintet uden tvivl en af de mest spændende jazzgrupper at opleve i Danmark. Orkesteret består af Allan Bo på vokal og kontrabas, Finn Odderskov på fløjte og tenorsax, Ole Kock Hansen på piano, Bjarne Roupe på guitar og Roger Berg på trommer. Du finder dem lige her, på dk4.
da
dk4
23:25
Danmark
"Nede i Europa har de fået en fiks idé" lød det i en af de mest populære anti-EF-sange. Programrækkens titel er således inspireret af Skousen og Ingemanns "EEC Blues" fra 1972, men indholdet er helt nutidigt. I dette program er temaet "EU-fredsprojektet køber våben", og gæsterne i studiet hos Mette Frobenius er lektor ved Forsvarsakademiet Peter Viggo Jakobsen og Susanna Dyre-Greensite, der er forperson for Folkebevægelsen mod EU. "Danmark -" nede i Europa" er produceret i samarbejde med Folkebevægelsen mod EU og med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4

Guía de TV - miércoles, 01/05/24

00:05
Ugens Boblere
2024
da
dk4
00:30
Dansk-tysk med Matlok
Mirco Reimer-Elster er født i Slesvig i en tysk familie, men har gået i dansk børnehave og dansk skole i Sydslesvig helt til studentereksamen. Sidenhen blev han universitetsuddannet i Danmark, hvor han nu også bor med sin familie i København. Mange danskere kender Reimer-Elster som USA-ekspert på TV2 og som Radiovært på Radio4. Hvordan det alt sammen hænger sammen, og hvordan det har været, fortæller han blandt andet, når han er gæst hos Siegfried Matlok.
da
dk4
01:15
Spørg EP-kandidaten
Den 9. juni er der valg til Europa-Parlamentet. I Danmark skal de stemmeberettigede vælge 15 medlemmer til det nye parlament, og i programserien "Spørg EP-kandidaten" kan du møde nogle af partiernes kandidater, når de besvarer spørgsmål fra borgerne. Ingen vært, kun spørgsmål fra borgerne. I dette program svarer Helle Jensen på de mange spørgsmål. Hun er kandidat for Liberal Alliance. "Spørg EP-kandidaten" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
01:50
Gensyn på dk4
En programserie i tre dele om en skov! Kan det virkelig være interessant, er der sikkert mange, der vil spørge sig selv. De, der har kendskab til Flemming Runes monumentale tobindsværk om Gribskov vil vide bedre. Gribskov er tre udsendelser og en bogudgivelse værd -" og meget mere end det. Netop Gribskov er nemlig fyldt med gode historier om skovbrug, skovbønder, kulsviere, kongejagter, kanaler, fiskedamme, kongelige stutterier og spændende naturgenoprettelsesprojekter. Frantz Howitz besluttede i 2009 at sætte forfatteren til bøgerne om Gribskov – Flemming Rune – stævne i den historiske skov. Det viste sig at være en rigtig god idé, for Flemming Rune er en fremragende fortæller. Den 29. maj 2018 kunne Dronning Margrethe ll indvie Nationalpark Kongernes Nordsjælland, en nationalpark, der havde været mere end 10 år undervejs. Og Gribskov blev et historisk centrum, med en fortælling, der går tilbage til slutningen af sidste istid, hvor isen skabte de bløde, langstrakte morænebakker, der er så karakteristiske for skoven. Det var også smeltevandet, der dengang udvaskede mulden, så skoven den dag i dag er sandet og ufrugtbar mange steder. Der er mange synlige spor efter fortidens beboere i Gribskov. Jættestuer, rundhøje og fund af guldbrakteater vidner om mange aktiviteter i Oldtiden. De fattige skovbønder og munkene på Esrum Kloster satte deres præg på skovens udvikling. Stadig den dag i dag kan man -" midt inde i skoven -" ane spor efter fortidens pløjning. Det er de dengang så karakteristiske højryggede agre, hvor bønderne kun kunne forvente et sparsomt udbytte til dem selv -" og de afgifter, der i form af naturalier, skulle erlægges til klostret og kongen. I dag er alle skovens små landsbyer og eneste gårde for længst nedlagt, og kun ganske få synlige spor er tilbage. Til gengæld ved man fra Rigsarkivets uendelige mængder af materiale alt om bønderne, deres gårde, marker og økonomi
da
dk4
02:25
Gensyn på dk4
Steen Andersen -" dk4's egen jæger -" lavede i sin tid feltarbejde i Grønland, i forbindelse med et biologistudie, og fik der en stor kærlighed til landet. Siden har han været tilbage ad flere omgang, i forskellige sammenhænge, her skal vi tilbage til 2003. Ifølge Steen Andersen skal Grønland opleves fra hundeslæde, hvis man har muligheden. Hvis ikke, kan man opleve sådan en klassisk rejse i naturens og hundenes vold, når Steen Andersen og fotograf Claus Vedel tager den 210 kilometer lange tur fra Kangerlussuaq til Sisimiut på den grønlandske vestkyst. Rejsen tager tre dage, og før det går løs på slæderne tager de to rejsende ind til indlandsisen for at finde ud af om den egner sig til drinks, og besøger det lokale ishotel, hvor man sover på blokke af is. "Gensyn på dk4" giver mulighed for at se, eller gense, skatte fra dk4's tv-arkiv. Udsendelsernes tekniske kvalitet er af ældre dato.
da
dk4
03:00
Campingmagasinet
2022
da
dk4
03:30
Indsigt i sjælen
Siden 1913 har der været afholdt møder i "Lysets hus" -" en spiritistkirke, der ligger i Aarhus. Den nuværende formand for Lysets bestyrelse, Betina Thomsen, der er i familie med stifteren af kirken, Chresten Thomsen, fungerer bl.a. som medie, hvor hun kanaliserer budskaber mellem de levende og døde. Dette er kun én af de ting, der foregår i huset -" for alt arbejde i foreningen "Lyset" udspringer af, at troen på at det guddommelige eksisterer i alt og ikke forsvinder. Det vil sige, at det er en energi, der kan bruges aktivt -" også blandt de levende. Det skal det blandt andet handle om i dette program, hvor vi følger Tifanie Haick, der besøger "Lysets Hus" for at forstå, hvordan vi -" som almindelige danskere, kan bruge den anden side og det spirituelle i vores hverdag.
da
dk4
04:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
04:20
What2Watch Backstage
Når Ann Lind sætter sig over for sin gæst, kan hun næsten ikke stoppe sin opremsning af filmtitler, serier og scenekunst med Bodil Jørgensen, som har høstet roser og vundet priser. Det på trods af at Bodil Jørgensen først blev uddannet skuespiller i 1990 som 30-årig. Ofte er hun blevet castet til at spille ældre end hun er - måske hun har en lidt altmodisch udstråling eller en ro, som hun selv gætter på. Hendes komiske talent er også blevet dyrket bl.a. i "Rytterie"t, hvor hendes karakter som Trines mor nærmest er blevet ikonisk. Hør Bodil Jørgensens tanker om karrieren, om samarbejdet med bl.a. Lars von Trier og Porno Lasse, Jens Albinus og alle de andre - og ikke mindst lidt om filmen "Rom", der har premiere i starten af 2024, hvor man kan opleve den sprudlende side af Bodil Jørgensens store talent.
da
dk4
05:00
Elsk din skygge
Er der sider af dig selv, du aldrig vil have, at nogen opdager? Er der ting i dit parforhold, din karriere, dit forældreskab, dit sexliv eller ting ved din krop, du ikke er stolt af? At være menneske er fyldt med udfordringer. Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til, og som vi skal kunne overkomme. Skygger er nogle af de mange, og til tider svære følelser, som lever i os. Psykolog Mette Holm vejleder dig i at finde skyggerne i dit liv og i at åbne op for skyggearbejdets kraftfulde univers.
da
dk4
05:15
Ideernes holdeplads
I dette afsnit af "Ideernes Holdeplads" fortæller musiker og komponist, Jenny Rossander – måske bedre kendt som Lydmor – om sit arbejde med at sætte musik til teaterforestillingen Animal Farm. Hun fortæller om musik, der kan udfordre vores etik og måske få os til at holde med skurken. Og så kalder hun sit fag, musik, for en temperamentsfuld elskerinde, som man aldrig rigtigt ved, hvor man har. Vært: Karen Dich.
da
dk4
05:45
Til fods i naturen
Havreballeskoven er en skov, som så at sige ligger midt i byen -" midt i Aarhus, kun 1 km fra Hovedbanegården. Midt i skoven står Skovguden Pan, og historien -" eller myten om denne Pan -" er én af de mange historier, som Torben Gang fortæller, på en lille vandretur gennem skoven. Det er også en skov, hvor en af de første naturstier blev anlagt allerede i 1929 af lektor ved Marselisborg Gymnasium, Aksel Edvard Skjøt-Pedersen. På vores tur rundt viser Torben os et flergrenet lindetræ, som har en historie tilbage til Skjøt-Petersens tid -" ligesom han husker, hvordan Skjøt-Pedersen fik et stykke skov til at ligne en bomuldsmark. Og Torben fortæller om den fantastiske flora, der er i skovbunden. Vi skal høre om dengang, der var en planteskole her -" og om et træ, som han kalder "naturens monument" og mange andre små underfundige historier.
da
dk4
06:25
Bog og forfatter med Bo Tao Michaëlis og Paul Smith
Paul Smith er uddannet som både journalist og forfatter. Ældre seere kan huske ham som talsmand for den legendariske Sammenslutning af Bevidst Arbejdssky Elementer (SABAE) og som spindoktor og kampagneleder for Jacob Haugaard, da denne syv gange stillede op til valg til folketinget. Senest har Smith været seniorrådgiver for den afdøde digter Yahya Hassan ved Folketingsvalget i 2015. Men Paul Smith er også forfatter til en række velskrevne og godt anmeldte bøger, herunder flere om Palmemordet og senest "Vi har de døde med os" om de sidste halvandet år af besættelsen. Der er således rigeligt at tale om, når Paul Smith er gæst hos Bo Tao Michaëlis i denne udgave af "Bog og forfatter".
da
dk4
07:00
Fiskemagasinet
Masser af sol og masser af fisk. Det var ingredienserne, da Mads Hussing og Fiskemagasinet tog med en flok danskere til Maldiverne. Der er mange fisk og mange fiskemetoder, man kan bruge ved Maldiverne, og i disse programmer gælder det fiskeri med levende agn. Fra morgenstunden bliver der fanget bonitoer, og de skal bruges som agn til de helt store fisk. Der kan være masser af ventetid, men når der først er hug, så er chancen der også for den helt store fisk.
da
dk4
07:30
Jagt i Namibia
Steen har skudt til en zebra, som ikke er forendt endnu. Nu tager han det opfølgende skud, og så forender den smukke hingst -" forhåbentligt. Desuden intens jagt på vortesvin og et skud i natten til en oryx-antilope. Medvirkende: Ralf Liedtke og Steen Andersen.
da
dk4
08:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
08:20
Q-Cast
Bent Isager-Nielsen er måske Danmarks mest kendte politimand. I dag har han forladt politiet, men ikke forbrydelserne. Han er blevet en kendis på at fortælle om menneskelig ondskab. Hør ham i samtale med Henrik Qvortrup.
da
dk4
09:00
TRÆN DIG GLAD
I programserien -˜TRÆN DIG GLAD' får du 20-25 minutters tv-træning instrueret af fysioterapeut Louise Rosenby. Træningsprogrammerne er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen, med fokus på en sund og stærk krop for alle – fra børnebørn til bedsteforældre. Vi træner hele kroppen stærk og arbejder både med styrke, bevægelighed, balance og kondition. Alle øvelser kan laves både siddende og stående, og niveauet stiger løbende fra mandag til fredag. Så træn med alle hverdage kl. 9 eller kl. 14 på dk4 – eller hvor og hvornår det passer dig på dk4.tv
da
dk4
09:30
Lokalt kvarter
I snart 25 år har der på Holmen i København, inde i noget krat og bag nogle beboelsesejendomme, ligget en hemmelig cykelbane, hvor drenge i alle aldre har kunnet give den gas på BMX og mountainbike-cykler. Cykelbanen gør ikke meget af sig – det er bare nogle bunker jord, der er skovlet sammen, til at "pumpe" og hoppe på, men bag det beskedne ydre er masser af sammenhold, socialt netværk, kammeratskab og professionalisme. Og tag ikke fejl – nogle af drengene er internationale stjerner i deres sport og deltager i konkurrencer på højt niveau rundt omkring i verden. Bare ikke i Danmark, for Danmark har ikke den slags konkurrencer. Men nu har Holmen Dirt, som stedet hedder, besluttet at tingene skal ændres: banen skal lægges om og opgraderes, så den kan tiltrække internationale kørere, og så danske kørere får faciliteter, de kan bruge til at blive lige så gode som de udenlandske kørere. Medvirkende: Behroz Karimi, Morten Larsen, Guylain fra Holland, Gonzalo fra Argentina og Christoffer fra Solrød. Programmet er optaget i 2021.
da
dk4
10:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
10:20
Salt-eventyret i Blokhus
Hør om, hvordan en glemt gryde med kogende havvand blev starten på et rigtigt eventyr. Eventyret udspiller sig i Blokhus, og i hovedrollen har vi Bo. Et par gange om ugen kører Bo på stranden, og iført waders går han ud i vandet, fylder to spande med havvand og tømmer dem i en tank, der står på traileren. Ca. 4-5 uger senere har han fremtryllet salt af den allerfineste slags, produceret på den mest miljøvenlige måde. Bo kunne godt være en moderne udgave af Georg Gearløs - han er hårdtarbejdende, og han opfinder og konstruerer alt lige fra lange rørsystemer til et komplet solvarmeanlæg, der sørger for fordampningen af havvandet. Få historien om Bo, der stod af ræset, men som nu har fundet arbejdsglæden, omgivet af glade gæster.
da
dk4
11:00
Den etiske fordring
Tidligere universitetslektor, forfatter Michael Böss har været meget kritisk i forhold til, hvordan opposition og regering forholder sig til hinanden. Og til forholdet mellem ministre og embedsmænd. Er tilliden i vores demokrati ved at forsvinde? Har vi glemt, at også politik og lovgivning handler om at holde en del af andre menneskers liv i sine hænder. Med udgangspunkt i disse spørgsmål taler Mette Bock i denne udgave af "Den etiske fordring" med Michael Böss om tro og tillid i det politiske system.
da
dk4
11:35
Noget i glasset
Denne gang får Carsten Berthelsen besøg af Henrik Kirkegaard, der er stifter af og direktør for One Pint. Dette importfirma er en af branchens vigtigste agenter med mere end 500 specialøl på repertoiret. Man importerer dog ikke kun udenlandsk øl, men er også distributør af gode danske ølmærker som fx Hancock og Thisted Bryghus. Firmaet blev grundlagt i 2003 af britiske Nick Sharpe og Henrik Kirkegaard, og det var i sin spæde begyndelse en garagevirksomhed. Man satsede meget på britisk ale, og dette øl er stadig en hjørnesten i repertoiret. Man kan bestille mere end 60 sorter. I disse tider råder man over store lager- og kontorbygninger i Mariager. Det er et firma i stor skala. I programmet smager Carsten Berthelsen lidt godtøl med Henrik Kirkegaard. De begynder hjemligt med en Fanø Vadehav Brown Ale på 6,5 %. En mild og let drikkelig ale. Fanø Bryghus opnåede den ære at blive Årets Bryggeri i 2021. Så går de over til en en mild -" såkaldt -" Session Stout: Brewdog Black Heart på 4,1 % og 30 IBU. Henrik synes, at Carsten skal smage Samuel Smith' Organic Chocolate Stout på 5 %, og 28 IBU. Så det gør de naturligvis. Og så sluttes der af med en Torpedo fra Sierra Nevada Brewing på 7,2 % med den herlige bitterhed på 65 IBU.
da
dk4
12:05
Mennesket bag magten
Tilliden til myndigheder og politikere falder. Demokratiske institutioner er under pres. Polariseringen i USA når nye højder, og der er krig i Europa. Demokratiet er ikke længere en selvfølge, må man konstatere. Men hvordan ser magtudøvernes på demokratiets tilstand? Hvilke tanker gør de sig om, hvordan de selv kan bidrage til at styrke et levende demokrati, og hvordan vurderer de demokratiets fremtid? Det undersøger Anders Bondo Christensen i programserien "Mennesket bag magten", hvor han denne gang er er på besøg på dagbladet Børsen hos den ansvarshavende chefredaktør, tidligere finansminister Bjarne Corydon. Et magtmenneske, som Bondo tidligere har været i hård clinch med, da han selv var et menneske med stor magt. Den gang han i en årrække stod i spidsen for Danmarks Lærerforening og var formand for Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte.
da
dk4
12:50
Innovative raflebægre
Tilbage i 1995 tegnede Frede Høst den første skitse af et raflebæger og fik sammen med sin far, Erik Høst, konstrueret et funktionelt og stilfuldt raflebæger i nordisk design. I dag er det Frede Høst og datteren Emma Vang Høst, der står for alt, heriblandt indkøb af materialer, produktion, e-commerce og markedsføring. "Hvert eneste raflebæger har været i mine hænder, før de forlader fabrikken", fortæller Frede Høst. I dette program har vi besøgt Frede og Emma på deres fabrik i Slagelse. Her får vi historien om raflebægeret, vi bliver guidet rundt mellem maskinerne for at få en forståelse af, hvordan raflebægeret bliver til, og så hører vi, hvad fremtiden byder på.
da
dk4
13:20
Schlagertoppen
Fra sneklædte alper til grønne skove og solrige sandstrande - "Schlagertoppen" præsenterer det bedste af det bedste fra schlager-musikkens vidunderlige verden.
da
dk4
13:50
 Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.
da
dk4
14:00
TRÆN DIG GLAD
I programserien -˜TRÆN DIG GLAD' får du 20-25 minutters tv-træning instrueret af fysioterapeut Louise Rosenby. Træningsprogrammerne er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen, med fokus på en sund og stærk krop for alle – fra børnebørn til bedsteforældre. Vi træner hele kroppen stærk og arbejder både med styrke, bevægelighed, balance og kondition. Alle øvelser kan laves både siddende og stående, og niveauet stiger løbende fra mandag til fredag. Så træn med alle hverdage kl. 9 eller kl. 14 på dk4 – eller hvor og hvornår det passer dig på dk4.tv
da
dk4
14:30
film:syn
film:syn ser nærmere på hvordan Djursland faktisk har inspireret Tolkien til at skabe det kendte univers fra -œRingenes Herre". Vi rejser rundt på Djursland med historiker Casper Clemmensen, ser steder og hører historier.
da
dk4
15:00
Spørg EP-kandidaten
Den 9. juni er der valg til Europa-Parlamentet. I Danmark skal de stemmeberettigede vælge 15 medlemmer til det nye parlament, og i programserien "Spørg EP-kandidaten" kan du møde nogle af partiernes kandidater, når de besvarer spørgsmål fra borgerne. Ingen vært, kun spørgsmål fra borgerne. I dette program svarer Asser Mortensen på de mange spørgsmål. Han er kandidat for Socialdemokratiet. "Spørg EP-kandidaten" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
15:30
Fitness i det åbne rum
Vi skal møde Marina Aagaard – hun er en af landets mest erfarne formidlere inden for sundhed og træning. Hun har skrevet en lang række bøger og fungerer som motionsekspert for flere forskellige medier. I denne udsendelse tager vi med hende, dels på en vandretur i naturen, og dels ud til et af de mange udendørs fitness faciliteter. Her fortæller hun undervejs om fordelen ved at træne ude i det grønne – og at det ikke behøver at være besværligt, anstrengende eller tage lang tid, "Lidt er nok" siger hun.
da
dk4
16:00
KulturHave med Gunhild Lange Skovgaard
Gunhild Lange Skovgaard er professor dr. med og speciallæge indenfor dermato-venerologi – dvs. det speciale, der omfatter forebyggelse, diagnostik, behandling, symptomlindring og rehabilitering af patienter med sygdomme, skader og medfødte misdannelser i huden samt med seksuelt overførte sygdomme. Gunhild Lange Skovgaard blev den tredje kvinde i Danmark, der blev ansat som professor og tillige centerleder på Rigshospitalet på baggrund af sin aids-forskning i USA i 1980´erne. Men hun har også en stor kærlighed til og forbrug af kunst og kultur og mener selv, at inspirationen fra kunst og kultur er en del af hemmeligheden den imponerende karriere og det store samfundsmæssige engagement. Hvordan det hænger sammen, og hvad det er kunst og kultur kan, taler hun med Christian Have om i denne udgave af "KulturHave". "KulturHave" produceres i samarbejde HAVE Kommunikation & PR.
da
dk4
16:30
Havemagasinet
Beskæring af havens planter er noget af det som mange synes er svært. Hvordan skal man gribe det an? Kan planterne overleve? Hvor meget skal man klippe væk? Og hvornår er det bedste tidspunkt at beskære? Se med i "Havemagasinet: Beskæring", hvor Louise Møller fra Haveselskabet guider dig til den rigtige beskæring af havens buske og træer.
da
dk4
17:10
Gensyn på dk4
Kom med dk4 til vikingernes land. Over 6 udsendelser fortælles historien om den danske vikingetid. -œI Vikingernes land" er optaget i 2014 og indeholder den seneste viden fra den tid. Historiefortællingen ændrer sig dog hele tiden, et nyt fund kan rykke vores viden med flere hundrede år og en ny skat kan give mange flere fortolkningsmuligheder. Det overordnede billede står dog stadig. Trelleborg er et af Danmarks mest kendte vikingesteder. Hvert år besøges denne ringborg af, i tusindvis, turister fra ind- og udland, der alle ønsker at mærke historiens vingesus. Og suset får man, i det øjeblik man er gået over broen og gennem det, der for mere end 1000 år siden var en port ind til selve hovedborgens strengt symmetrisk opbyggede område. 17. september 2023 startede en ny epoke, da borgen kom på UNESCOs Verdensarvsliste. Der bliver nu arbejdet på højtryk for at fremme formidlingen yderligere og alle ringborgene bliver tilgodeset. Intet sted i verden kender man til noget, der minder om Harald Blåtands ringborge, hvor Trelleborg er den bedst bevarede. Specielt i juli måned har alle, der har vikingetiden i blodet, mulighed for at udfolde sig på det årlige vikingemarked. Her er hele området udenfor selve borgen forvandlet til en kæmpe teltlejr, hvor vikingeklædte deltagere producerer og falbyder varer, der alle har rødder tilbage til vikingetiden. Økser og andre våben, mjød, sølvmønter, pileflet, smykker, naturfarvede garner og meget mere. Som besøgende "forføres" man 1000 år tilbage i tiden, fortæller dk4s Frantz Howitz i det program om Trelleborg, der er sidste del af serien "I vikingernes land". Et af de store tilløbsstykker, under den ugelange festival, er det daglige møde mellem to hære. Den ene hær kommer inde fra hovedborgen og forestiller at tilhøre kong Harald Blåtand, mens den indtrængende hær tilhører hans ambitiøse søn Svend Tveskæg, der gjorde oprør imod sin far. Derefter udkæmper sig et voldsomt slag med sværd og økser som våben
da
dk4
18:05
Campingmagasinet
2022
da
dk4
18:35
Ugens Boblere
2024
da
dk4
19:00
Dansktoppen
2024
da
dk4
20:00
Onsdags Bingo
2014
da
dk4
21:05
Bubber på ø-hop
Sidste dag på Bubbers sejleventyr. Dog skal der ikke sejles så meget, da Bubber skal tilbringe hele dagen på Ærø. Her skal der smages på én af øens specialiteter og den lokale kro i Ommel besøges for at høre de lokale om livet på øen og om at bo i en lille by. Bubber kommer til at høre søfartshistorier fra øen og får lov til at få et kig ind på et af de sidste skibsværfter, der er tilbage på øen. Inden turen på skønne Ærø rundes af, besøger han en lidt anderledes restaurant, som to unge piger har åbent på øen.
da
dk4
22:15
Eng og overdrev på Holmegaard
Eng og overdrev hørte tidligere til de fleste gårde. Gården Holmegaard er fra 1801 og ligger i Nationalpark Mols Bjerge. Gården drives økologisk og er en såkaldt Arkegaard med gamle husdyrracer fx Jysk kvæg. I filmen vises overdrev og enge, der hører til gården og hvordan disse forsøges reetableret og drevet som i gammel tid. I filmen ses høslæt med le på engen og vi besøger den gamle bondeskov. Vært: Flemming Nielsen, Forstkandidat og formand for Nordisk Kulturlandskabsforbund. Øvrige medvirkende: Verner Nielsen, Holmegaard samt deltagere ved høsletarrangement på Holmegaard. Se også de to andre film om heden og om overdrev og enge på Holmegaard. Filmene er produceret i 2022 for Nordisk Kulturlandskabsforbund af Bombusfilm (www.bombusfilm.dk) med støtte fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Læs mere om Nordisk Kultulandskabsforbund på https://kulturlandskab.org/
da
dk4
22:35
Hotel Aahøj
Nogle gange kan en enkelt sætning ændre ens liv, når den bliver hørt af rette vedkommende. Det kan også være en vedholdende idé - en af de ideer, der bliver ved med at poppe op, indtil man til sidst må prøve at se, om den mon er så fantastisk. Når begge ting sker, må man handle på det. Få historien om Hotel Aahøj i Sæby.
da
dk4