SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV guide - Monday, 06/05/24

00:55
 Jag är med barn
Bosse är en dagdrömmande kille som jobbar på reklambyrå men drömmer om att bli författare. Till slut tar han mod till sig och begär tjänstledigt ett par månader för att skriva sin första roman.
sv
02:40
 Mig äger ingen
Lisa växer upp med sin pappa Hasse, som jobbar på ett stålverk i 1970-talets Sverige. Mamman lämnar familjen och Hasse sjunker djupare ner i sorg och alkoholism, men kvar finns den starka kärleken mellan far och dotter.
sv
04:25
 Åsa-Nisse i rekordform
Åsa-Nisse och Sven uppfinner ett nytt slags båtbränsle och tror att de har det årliga båtracet i hamn, men snart stjäl en konkurrent deras bränsle och de måste försöka få tillbaka det i tid.
sv
05:40
 Skrållan, Ruskprick och Knorrhane
Lilla Skrållan följer med de andra barnen på Saltkråkan till Kråkskär. Egentligen skulle de inte dit, i alla fall inte för att stanna där, men Skrållan är inte så bra på att binda fast båtar som hon själv tror.
sv
07:15
  rymmen med Pippi Långstrump
Tommy och Annika rymmer från sin alltid lika tjatiga mamma. Hon blir naturligtvis orolig och övertalar Pippi att följa med. Och hennes närvaro gör äventyret både roligare och betydligt mer strapatsfyllt.
sv
08:50
 Ägget är löst!
Den rike direktören förtrycker både sin fru och son. En dag tar sonen saken i egna händer och försöker mörda sin far. Men han misslyckas och kastas i sjön. Där fastnar han på botten. Han anpassar sig till sjölivet och övervintrar.
sv
10:25
 Åsa-Nisse i raketform
Året är 1966 och rymdfarkoster var något nytt och spännande. Här får vi följa Åsa-Nisse och Klabbarparn när de bygger sin egen rymdraket.
sv
11:30
 Gräsänklingar
Två killar med olika bakgrund och olika värderingar konfronteras med varandra under en hektisk sommarvecka i Stockholm. Deras fruar har rest bort.
sv
13:10
 Göta kanal eller vem drog ur proppen
En arabisk prins ska lägga en stororder på svenska motorbåtar. För att avgöra vem som ska få kontraktet utlyser han en tävling mellan två konkurrenter: storföretaget Uniship och lilla Anderssons båtvarv.
sv
14:45
 Kontorstid
Lotta och Pernilla är såväl bästa vänner som kollegor. Men så anländer Erik och Bill, två konsulter som varit utomlands ett tag, med uppdraget att omorganisera och effektivisera kontoret.
sv
16:30
 Klara
Klara har flyttat till en ny stad och har svårt för att skaffa nya vänner. Tjejerna i den nya klassen älskar att rida, så Klara börjar på en ridskola.
sv
17:55
 Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mej själv
Kurt föds i Göteborg 1945. Hans mor är en timid hemmafru, farsan en bullrig spårvagnsförare. Och redan från tidiga år har Kurt en förmåga att ställa till det.
sv
19:25
 Rallybrudar
Ulla arbetar som veterinärassistent i den lilla orten Torsby i Värmland. Enda anledningen till att hon bor och arbetar där är hennes stora intresse för rally. Ullas dröm är att själv bli en stor rallyförare.
sv
21:00
 Hamilton - I nationens intresse
Specialagent Carl Hamilton får i uppdrag att infiltrera en internationell liga som har svenska GPS-styrda raketvapen. När ligan utsätts för en attack lyckas Hamilton komma undan.
sv
22:45
 Solstorm
Isabella Scorupco nystar i ett mord kopplat till en sektliknande församling i filmatiseringen av Åsa Larssons storsäljande deckare. En frikyrkopredikant i Kiruna hittas ritualmördad.
sv

TV guide - Tuesday, 07/05/24

00:25
 Såsom i en spegel
Bergmans Oscarbelönade film där en splittrad familj återförenas under ett dygn ute på en isolerad sommarö. En splittrad familj återförenas under ett dygn ute på en isolerad sommarö.
sv
01:55
 Utvandrarna
Småland, i mitten av 1800-talet. Bondeparet Karl-Oskar och Kristina kämpar för att få tillvaron att gå ihop. Till slut tas det svåra beslutet att emigrera till Amerika.
sv
05:00
Eva & Adam - 4 födelsedagar & 1 fiasko
Eva och Adam har varit ihop i nästan tre år men Eva börjar fundera på om förhållandet verkligen är det rätta, så hon gör slut.
sv
06:30
 Tjorven, Båtsman och Moses
Tjorven på Saltkråkan blir jätteglad när hon får en egen sälunge, Moses. Men när fiskargubben Vesterman får veta att han kan sälja Moses vill han ha honom tillbaka. Aldrig, tänker Tjorven.
sv
08:00
 Att angöra en brygga
Fyra söndagsseglare är på väg till Ensamholmen i Stockholms skärgård. Där väntar man med nykokta kräftor till kvällens stora kräftskiva – och ombord på båten finns spriten.
sv
09:40
 Åsa-Nisse i agentform
När mystiska saker händer i bygden kläcker Åsa-Nisse och Klabbarparn en plan. De ska träna upp handlare Sjökvist till hemlig agent och övertalar honom att genomgå ett träningsprogram i värsta James Bond-anda.
sv
11:10
 P & B
Under en presenning i Stockholm möts Petterson och Bendel som båda är nedgångna och panka. Ändå föreslår Bendel att de båda ska bilda ett bolag och bli rika.
sv
12:55
 Göta kanal 2 - kanalkampen
Det är för dags nya äventyr på Göta kanal och den här gången ska tävlingen bli dokusåpa. TV-bolagets vd är nervös och Anderssons båtvarv för sin del står på ruinens brant. Miljoner står på spel.
sv
14:30
 Förortsungar
Amina och hennes morfar har väntat i tre år på att få uppehållstillstånd i Sverige, men när morfadern plötsligt dör så ställs allt på sin spets. Amina måste nu gömma sig hos den piercade och tatuerade hårdrockaren Johan.
sv
16:05
 Elvis! Elvis!
Elvis Karlsson är döpt efter sin mammas största idol Elvis Presley, och det är inte lätt för honom att leva upp till sin mammas förväntningar. Frågan är hur det blir när Elvis börjar skolan.
sv
17:45
 Picassos äventyr
Den berömda spanska konstnären Pablo Picasso var under sin livstid också känd för sin humor, vilket speglas tydligt i denna komedi.
sv
19:35
 Yrrol
På berget Attika år 490 f Kr förmedlar den blinde siaren Teresias sin vision av vår tid till filosofen Leif GW Platon. Ett grundtema anslås: kommunikationens meningslöshet.
sv
21:00
 Hamilton 2 - men inte om det gäller din dotter
När Hamiltons guddotter kidnappas gör de svenska myndigheterna inte mycket och han blir tvungen att agera. Spåren leder till en rik shejk i öknen. Tillsammans med några millitära kollegor planerar han en räddningsaktion.
sv
22:30
 Sista kontraktet
Polisen Roger Nyman värvas till säkerhetspolisen efter att ha skadats i tjänst. Han får ett tips om en person som ska ha tagit sig in i landet under falskt namn, och utredninger leder till misstanken att någon planerar att mörda…
sv