SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV guide - Tuesday, 14/05/24

00:30
 Ägget är löst!
Den rike direktören förtrycker både sin fru och son. En dag tar sonen saken i egna händer och försöker mörda sin far. Men han misslyckas och kastas i sjön. Där fastnar han på botten. Han anpassar sig till sjölivet och övervintrar.
sv
02:05
 Brita i grosshandlarhuset
Unga Brita får chansen att lämna en fattig tillvaro på landet när hon får arbete som hembiträde hos en rik familj i Stockholm.
sv
03:45
 Fjorton suger
Fjortonåriga Emma är en cool tjej som håller på att byta umgänge från sin småtjejskrets till storebrorsans äldre gäng. Det är en helt annan värld och Emma råkar riktigt illa ut.
sv
05:05
Jazzgossen
Rikemanssonen Teddy Anker gör stor lycka på revyscenen – mycket tack vare den affärsbegåvade korvgubben Mille. Här skildras en påkostad nöjesvärld från förr, där Karl Gerhard spelar sig själv och Teddy öppnar Stockholms första…
sv
06:50
 Pippi Långstrump
Tänk att få segla på de sju haven tillsammans med sin pappa och sedan flytta in i ett gammalt kråkslott. Tänk att ha en egen apa och en häst! Tänk att både vara starkast i världen och stenrik! Tänk att få vara Pippi Långstrump.
sv
08:05
 Emil & Ida i Lönneberga
Emil och hans lillasyster Ida bor med mamma Alma och pappa Anton, drängen Alfred och pigan Lina, på en gård i Katthult. Emil är egentligen en snäll pojke, men det blir ofta fel ändå.
sv
09:05
 Under solen
Bonden Rolf bor på en gård på landsbyggden. Han är ensam och har bara sällskap av Erik, en ung man som hjälper honom med sysslorna. När Olof annonserar efter en hushållerska svarar Ellen, en ung kvinna från storstaden.
sv
11:10
 91:an Karlssons permis
Det blir nya äventyr för 91:an Karlsson och 87:an Axelsson när de hamnar i trassel efter att deras gevär kommer på vift.
sv
12:45
 Joker
Nicke älskar practical jokes och när Pelle ska gifta sig står Nicke självklart för svensexan som ska börja med kidnappning. Men allt går snett och Pelle kidnappas på riktigt av en terroristgrupp.
sv
14:30
 Älskar älskar inte
Mia och Patrik är unga, kära och ganska bekymmerslösa. Patrik är pilot och Mia jobbar som servitris och siktar på en sångkarriär. Men en dag råkar Patrik ut för en allvarlig olycka och med ens förändras allt för dem.
sv
16:10
 Tjorven, Båtsman och Moses
Tjorven på Saltkråkan blir jätteglad när hon får en egen sälunge, Moses. Men när fiskargubben Vesterman får veta att han kan sälja Moses vill han ha honom tillbaka. Aldrig, tänker Tjorven.
sv
17:40
 Reine och Mimmi i fjällen
Reine och Mimmi från tv-serien "Tre kronor" åker på fjällsemester - en minst sagt kaotisk resa! Mimmi har fått nog av vardagslivet och ställer ett ultimatum: antingen åker de på semester tillsammans, eller så åker hon ensam - utan…
sv
19:15
 Jönssonligan och DynamitHarry
Sickan, Vanheden och Rocky ska bryta sig in hos gangsterbossen Wall-Enberg. Till hjälp tar de sprängningsexperten Dynamit-Harry. Men dessvärre är hans kunskap om dynamit en smula förlegad...
sv
21:00
 Repmånad eller hur man gör pojkar av män
Ett gäng gamla kompisars repövning urartar fullständigt då deltagarna är helt inställda på att jaga brudar, dansa på Stadshotellet och få i sig mat och dryck, som inte alls kommer från markan.
sv
22:20
 Den enfaldige mördaren
Sven är harmynt och eftersom omgivningen har svårt att förstå vad han säger, kallas han allmänt för Idioten. När Svens mor avlider ackorderas han ut till fabrikör Höglund, en grym och hänsynslös man som gärna utnyttjar och plågar…
sv

TV guide - Wednesday, 15/05/24

00:05
 Att angöra en brygga
Fyra söndagsseglare är på väg till Ensamholmen i Stockholms skärgård. Där väntar man med nykokta kräftor till kvällens stora kräftskiva – och ombord på båten finns spriten.
sv
01:45
 Åsa-Nisse i raketform
Året är 1966 och rymdfarkoster var något nytt och spännande. Här får vi följa Åsa-Nisse och Klabbarparn när de bygger sin egen rymdraket.
sv
02:50
 Höstsonaten
Charlotte Andergast, en internationellt framgångsrik pianist, har precis förlorat sin make. Hans bortgång får henne att bestämma sig för att resa till sin dotter Eva.
sv
04:25
 En handfull kärlek
Socialisterna Hjördis och Daniel tror inte på borgerliga värden utan lever i samvetsäktenskap utan barn. När Hjördis får plats som piga hos familjen Crona, inleder hon en affär med maken, Claes.
sv
06:45
 Pelle flyttar till Komfusenbo
Astrid Lindgrens berättelse om fyraårige Pelle som blir beskylld för att ha slarvat bort sin pappas favoritpenna, och bestämmer sig för att flytta till Komfusenbo, allra längst ner i trädgården.
sv
07:15
Peter och Petra
Peter och Petra är två små barn. Två små, små barn! Inte större än små dockor. De tillhör Småfolket, men deras mamma och pappa tycker att även Småfolket behöver lära sig att läsa och skriva.
sv
08:30
 Två killar och en tjej
Thomas, Klasse och Anna träffades i Stockholm under 60-talet. De umgicks alla tre och blev framgångsrika artister inom studentrevyn men efter avklarade studier skildes deras vägar åt.
sv
10:20
 Kommissarie Späck
En detektiv är närvarande när ett lik hittas. Men detektiven ger inte intryck att vara speciellt professionell. Ett lik hittas och kriminalassistenten Mårten Späck drar slutsatsen att en seriesjälvmördare härjar.
sv
11:40
 Alla tiders 91:an Karlsson
91:an Karlsson trillar av en stege och förlorar medvetandet. Och eftersom han just tittat i en historiebok så börjar han nu avsvimmad en resa i tiden där han får träffa allt från vikingar till Gustav Vasa.
sv
12:55
 Picassos äventyr
Den berömda spanska konstnären Pablo Picasso var under sin livstid också känd för sin humor, vilket speglas tydligt i denna komedi.
sv
14:45
 Att angöra en brygga
Fyra söndagsseglare är på väg till Ensamholmen i Stockholms skärgård. Där väntar man med nykokta kräftor till kvällens stora kräftskiva – och ombord på båten finns spriten.
sv
16:25
 Skrållan, Ruskprick och Knorrhane
Lilla Skrållan följer med de andra barnen på Saltkråkan till Kråkskär. Egentligen skulle de inte dit, i alla fall inte för att stanna där, men Skrållan är inte så bra på att binda fast båtar som hon själv tror.
sv
18:00
 Bäst i Sverige
Marcello bor med sina föräldrar i en Göteborgsförort. Han är mobbad, höjdrädd och dålig på fotboll och han drömmer om att vara bäst på något.
sv
19:25
 Varg
Klemens är en enstöring som mest sköter sig själv. Hans systerson Nejla ser upp till honom och vill till varje pris leva samma liv. Men vare sig hans mamma eller samhället vill låta detta ske.
sv
21:00
 Persona
En ung sjuksyster, Alma, ska ta hand om Elisabeth Vogler: en skådespelerska som till synes verkar frisk på alla vis, men hon vägrar att prata. När de är tillsammans pratar Alma med Elisabeth hela tiden, men hon får aldrig några svar.
sv
22:25
 Micke & Veronika
När snickaren Micke ska renovera läkaren Veronicas kök blir de förälskade. Men inte alla uppskattar deras romans. Deras före detta partners krånglar och deras barn hatar varandra och har svårt att acceptera relationen.
sv