SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV guide - Saturday, 11/05/24

00:50
 Smultronstället
Ingmar Bergmans klassiker där Victor Sjöström som åldrad professor reser genom Sverige och glider runt i sitt minnes ruiner. Den gamle professorn Isak Borg är på väg i bil till Lund där han ska promoveras till jubeldoktor.
sv
02:25
 Under solen
Bonden Rolf bor på en gård på landsbyggden. Han är ensam och har bara sällskap av Erik, en ung man som hjälper honom med sysslorna. När Olof annonserar efter en hushållerska svarar Ellen, en ung kvinna från storstaden.
sv
04:30
 Livet på Landet
Komedi med Edvard Persson om allehanda intriger, gällande såväl kärlek som affärer, kring lantgodset Poppelhagen i Skåne.
sv
06:15
 Håkan Bråkan & Josef
Sunes lillbrorsa får det tufft i denna andra långfilm om familjen Andersson. När en ny familjemedlem gör entré – den högljudda Isabelle – förlorar Håkan föräldrarnas uppmärksamhet.
sv
07:35
 Tjorven och Skrållan
När Tjorven och Stina rycker in för att hjälpa Melker blir saker och ting minst lika röriga. Skrållan hinner både säljas till fiskargubben Vesterman och överlämnas till skogstrollen innan Malin kommer tillbaka med båten från stan och…
sv
09:05
 Morrhår och ärtor
Diversearbetaren Claes-Henrik ”Håna” Ahlhagen är över 40 år men låter sig fortfarande styras av sin dominerande mamma.
sv
10:40
 Tull-Bom
Komedi med Nils Poppe som Fabian Bom, överkontrollör vid Kungliga Tullverket och alla smugglares skräck. Han är en nitisk och plikttrogen tjänsteman som regelbundet visiterar var 20:e resenär, även om det skulle råka vara självaste…
sv
12:00
 Utvandrarna
Småland, i mitten av 1800-talet. Bondeparet Karl-Oskar och Kristina kämpar för att få tillvaron att gå ihop. Till slut tas det svåra beslutet att emigrera till Amerika.
sv
15:05
Go'natt herr luffare
Barnen var ensamma hemma. Det sista mamma sa innan hon gick var att dörren skulle vara stängd så att ingen luffare skulle kunna kom in.
sv
15:35
 Glasblåsarns barn
En spännande saga om Härskaren och Härskarinnan som bor i det stora slottet på andra sidan floden. Härskarinnan har alltid fått det hon önskar sig och när hon säger att hon vill ha två barn på slottet, en pojke och en flicka, så…
sv
17:25
 Bitchkram
Kristin räknar ner dagarna till studenten och längtar efter att kunna lämna småstaden och sin manipulativa syster bakom sig.
sv
19:05
 Änglagård: Tredje gången gillt
Fanny och hennes dotter Alice reser tillbaka till den lilla byn i Östergötland och frågan om vem som är Fannys pappa väcks ännu en gång.
sv
21:00
 Den tredje vågen
Actionthriller med Jakob Eklund och Irina Björklund.
sv
22:55
 Mannen på taket
En patient mördas med en bajonett på Sabbatsbergs sjukhus i Stockholm. Kriminalarna Beck och Rönn får hand om fallet. Offret var poliskommissarie och en synnerligen otrevlig person.
sv

TV guide - Sunday, 12/05/24

00:45
 Persona
En ung sjuksyster, Alma, ska ta hand om Elisabeth Vogler: en skådespelerska som till synes verkar frisk på alla vis, men hon vägrar att prata. När de är tillsammans pratar Alma med Elisabeth hela tiden, men hon får aldrig några svar.
sv
02:10
 Den demokratiske terroristen
Svensk thriller med Stellan Skarsgård och Katja Flint.
sv
03:45
 Fröken Sverige
19-åriga Moa bor i en småstad och gör allt för att passa in, men hon dras hela tiden till fel saker, fel musik och fel killar.
sv
05:15
 Swing it, fröken!
Alice får tjänst som vikarierande engelsklärare. I klassen finns Sigge som har svårt att koncentrera sig på skolan då musiken upptar all hans tid. Med stöd av Alice kommer Sigge att kunna kombinera skolarbetet med musik.
sv
06:55
 Du är inte klok Madicken
Madicken är en liten sjuåring som varken kan tåla orättvisa och vrånga människor. Då blir Madickens hjärta svart och argt. Som när hennes käraste Alva börjar gråta på den stora balen.
sv
08:35
 G - som i gemenskap
En film om kärlek, hasch och rock 'n' roll! Robban har hamnat snett i livet. Han tar droger och umgås i skumma kretsar. Alex är sångare i källarbandet Barn i Bredäng, men överger sina kompisar för en chans till karriär.
sv
10:25
 Flyg-Bom
Komedi med Nils Poppe som Fabian Bom som driver en dansskola i Gamla Stan, men har svårt att få skolans ekonomi att gå ihop.
sv
12:00
 Nybyggarna
Fortsättningen på Utvandrarna är ännu mer gripande. Karl-Oskar och Kristina har inget mer än varandra, vädret är extremare - men slitet bär frukt.
sv
15:20
 Under solen
Bonden Rolf bor på en gård på landsbyggden. Han är ensam och har bara sällskap av Erik, en ung man som hjälper honom med sysslorna. När Olof annonserar efter en hushållerska svarar Ellen, en ung kvinna från storstaden.
sv
17:30
 Paradiset
Samtidigt som hon undersöker Paradiset – en stiftelse som påstår sig värna om misshandlade kvinnor - blir kvällstidningsjournalisten Annika Bengtzon uppringd av Aida, en ung bosnisk kvinna som behöver hennes hjälp.
sv
19:25
 En förälskelse
Drama med Peter Haber och Nina Gunke.
sv
21:00
 Micke & Veronika
När snickaren Micke ska renovera läkaren Veronicas kök blir de förälskade. Men inte alla uppskattar deras romans. Deras före detta partners krånglar och deras barn hatar varandra och har svårt att acceptera relationen.
sv
22:35
 Mannen från Mallorca
I Stockholm på Luciadagen rånar en bandit djärvt ett proppfullt postkontor. Inom fjorton dagar är två nyckelvittnen döda.
sv