SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV guide - Friday, 10/05/24

00:15
 Viskningar och rop
Agnes, som är döende i cancer, ligger till sängs i den stora 1700-talsherrgården. Hennes två systrar har kommit för att vaka vid hennes dödsbädd, men är för självupptagna för att komma Agnes nära.
sv
01:45
 Hamilton - I nationens intresse
Specialagent Carl Hamilton får i uppdrag att infiltrera en internationell liga som har svenska GPS-styrda raketvapen. När ligan utsätts för en attack lyckas Hamilton komma undan.
sv
03:30
 Swing it, fröken!
Alice får tjänst som vikarierande engelsklärare. I klassen finns Sigge som har svårt att koncentrera sig på skolan då musiken upptar all hans tid. Med stöd av Alice kommer Sigge att kunna kombinera skolarbetet med musik.
sv
05:10
 Emil & Ida i Lönneberga
Emil och hans lillasyster Ida bor med mamma Alma och pappa Anton, drängen Alfred och pigan Lina, på en gård i Katthult. Emil är egentligen en snäll pojke, men det blir ofta fel ändå.
sv
06:15
 Pippi i Söderhavet
Pappa Efraim Långstrump är på väg till Söderhavet och dottern Pippi, apan Herr Nilsson och hennes kompisar Tommy och Annika är inte sena att följa med på äventyret...
sv
07:30
 Morgan Pålsson - Världsreporter
Den mindre än medelmåttiga reportern Morgan Pålsson är utsänd till ett litet afrikanskt land där en militärkupp bryter ut. Hela världens fokus riktas mot Morgan, den ende utländske reportern på plats.
sv
08:55
 Arn: Riket vid vägens slut
Arn lämnar Jerusalem och återvänder hem. Efter många långa år återser han nu sin älskade Cecilia. De gifter sig och får ett barn till.
sv
11:00
 En handfull kärlek
Socialisterna Hjördis och Daniel tror inte på borgerliga värden utan lever i samvetsäktenskap utan barn. När Hjördis får plats som piga hos familjen Crona, inleder hon en affär med maken, Claes.
sv
13:15
 Flykten till framtiden
70-talets Stockholm återskapas i denna komedi om 22-årige skivbutiksbiträdet Svante som lider av ett dödligt hjärtfel.
sv
14:50
 Drömkåken
Göran överraskar sin familj med att köpa en villa på exekutiv auktion. Med liv och lust ger han sig på att renovera det gamla förfallna trähuset. Det visar sig dock att drömkåken ruvar på en livsfarlig hemlighet.
sv
16:30
 Vinnare och förlorare
Fredrik är ensamstående pappa och jobbar som travkusk. När han är upptagen med jobb följer dottern Magda med farmor till bingohallen. Där jobbar Helena som Magda blir förtjust i och snart tar hon med sig sin nya vän hem.
sv
17:50
 Förortsungar
Amina och hennes morfar har väntat i tre år på att få uppehållstillstånd i Sverige, men när morfadern plötsligt dör så ställs allt på sin spets. Amina måste nu gömma sig hos den piercade och tatuerade hårdrockaren Johan.
sv
19:20
 Kill your darlings
Erik, en desperat manusförfattare i Hollywood, luras med på en galen resa genom Kalifornien av mystiska Lola, som visar sig vara en livsfarlig psykopat.
sv
21:00
 Snabba cash - Livet deluxe
Den tredje filmen baserad på Jens Lapidus populära kriminalromaner om brott och straff i Stockholms undre värld. Medan JW ligger lågt utomlands planerar Jorge en jättestöt.
sv
23:00
 Ådalen 31
Drama om den ödesdigra strejken i Ådalen sommaren 1931, då fem arbetare sköts ihjäl av militär vid en demonstration. Berättelsen kretsar kring några av arbetarfamiljerna och deras hårda kamp mot fattigdomen.
sv

TV guide - Saturday, 11/05/24

00:50
 Smultronstället
Ingmar Bergmans klassiker där Victor Sjöström som åldrad professor reser genom Sverige och glider runt i sitt minnes ruiner. Den gamle professorn Isak Borg är på väg i bil till Lund där han ska promoveras till jubeldoktor.
sv
02:25
 Under solen
Bonden Rolf bor på en gård på landsbyggden. Han är ensam och har bara sällskap av Erik, en ung man som hjälper honom med sysslorna. När Olof annonserar efter en hushållerska svarar Ellen, en ung kvinna från storstaden.
sv
04:30
 Livet på Landet
Komedi med Edvard Persson om allehanda intriger, gällande såväl kärlek som affärer, kring lantgodset Poppelhagen i Skåne.
sv
06:15
 Håkan Bråkan & Josef
Sunes lillbrorsa får det tufft i denna andra långfilm om familjen Andersson. När en ny familjemedlem gör entré – den högljudda Isabelle – förlorar Håkan föräldrarnas uppmärksamhet.
sv
07:35
 Tjorven och Skrållan
När Tjorven och Stina rycker in för att hjälpa Melker blir saker och ting minst lika röriga. Skrållan hinner både säljas till fiskargubben Vesterman och överlämnas till skogstrollen innan Malin kommer tillbaka med båten från stan och…
sv
09:05
 Morrhår och ärtor
Diversearbetaren Claes-Henrik ”Håna” Ahlhagen är över 40 år men låter sig fortfarande styras av sin dominerande mamma.
sv
10:40
 Tull-Bom
Komedi med Nils Poppe som Fabian Bom, överkontrollör vid Kungliga Tullverket och alla smugglares skräck. Han är en nitisk och plikttrogen tjänsteman som regelbundet visiterar var 20:e resenär, även om det skulle råka vara självaste…
sv
12:00
 Utvandrarna
Småland, i mitten av 1800-talet. Bondeparet Karl-Oskar och Kristina kämpar för att få tillvaron att gå ihop. Till slut tas det svåra beslutet att emigrera till Amerika.
sv
15:05
Go'natt herr luffare
Barnen var ensamma hemma. Det sista mamma sa innan hon gick var att dörren skulle vara stängd så att ingen luffare skulle kunna kom in.
sv
15:35
 Glasblåsarns barn
En spännande saga om Härskaren och Härskarinnan som bor i det stora slottet på andra sidan floden. Härskarinnan har alltid fått det hon önskar sig och när hon säger att hon vill ha två barn på slottet, en pojke och en flicka, så…
sv
17:25
 Bitchkram
Kristin räknar ner dagarna till studenten och längtar efter att kunna lämna småstaden och sin manipulativa syster bakom sig.
sv
19:05
 Änglagård: Tredje gången gillt
Fanny och hennes dotter Alice reser tillbaka till den lilla byn i Östergötland och frågan om vem som är Fannys pappa väcks ännu en gång.
sv
21:00
 Den tredje vågen
Actionthriller med Jakob Eklund och Irina Björklund.
sv
22:55
 Mannen på taket
En patient mördas med en bajonett på Sabbatsbergs sjukhus i Stockholm. Kriminalarna Beck och Rönn får hand om fallet. Offret var poliskommissarie och en synnerligen otrevlig person.
sv