TV4 Stars

TV4 Stars

Sweden

TV-vodič - sobota, 11. 05. 2024

00:50
 Anna
Under ytan bakom Annas slående skönhet döljer sig en hemlighet som kommer att släppa loss hennes outsläckliga styrka, och göra henne till en av världens mest fruktade statsavlönade lönnmördare.
sv
02:45
 1917
De två unga brittiska soldaterna, Scofield och Blake, kastas in i ett till synes omöjligt uppdrag. I en kamp mot klockan måste de korsa fientligt territorium för att förhindra en förödande attack.
sv
04:40
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
04:50
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
04:55
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:05
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:15
 Nils Karlsson Pyssling
Bertil är ensam hemma. Han ligger på sängen och känner sig ensam. Plötsligt hör han små, små trippande steg under sängen. När han böjer sig ner över sängkanten får han se något underligt.
sv
06:25
Emil i Lönneberga
Emil vill så väl och ändå går det så galet. När han hör sin pappa vråla "EEEMIIL" så det hörs över hela Katthult, vet Emil att det bara finns ett säkert ställe här på jorden. Snickeboa.
sv
08:00
 Karlsson på taket
En dag när Lillebror känner sig ensam får han plötsligt oväntat besök av en vacker, lagom tjock och genomklok man i sina bästa år - nämligen världens bästa Karlsson!
sv
09:15
 Lyckligare kan ingen vara
Romantisk komedi som utspelar sig i Stockholm och kretsar kring en rad människor i olika generationer. Deras liv vävs samman av både tillfälligheter och avsiktliga val, där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek.
sv
11:05
 Tills Frank skiljer oss åt
Svensk komedi om singeln Vera som längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på…
sv
12:45
 Wonder
Baserad på New York Times-bästsäljande bok. En hjärtevärmande historia om den osannolika unga hjälten August ”Auggie” Pullman, född med en grav ansiktsdeformation.
sv
14:35
 Belle
Japansk animerad fantasy inspirerad av klassikern Skönheten och odjuret. Suzu är en blyg skolflicka men vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet – Belle – i den virtuella världen U, där hon är ett…
sv
16:35
 SOS - en segelsällskapsresa
Komedi med Lasse Åberg och Jon Skolmen.
sv
18:15
 Now you see me
FBI:s främsta detektiver hamnar i en katt och råttalek med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Magikerna lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik med korrupta affärsmän som offer.
sv
20:10
 Fejkpatient
Albin räddar ”fejkpatient-programmet”, tack vare sitt trovärdiga skådespeleri. Albin, som börjar förbereda sig på det värsta, möter upp Chippen på en bar men stämningen är kylig.
sv
20:35
 Fejkpatient
Säsongsavslutning. Albin gör ännu ett test för tv-serien i Stockholm och blir ombedd att fylla i en hälsodeklaration. Ska han vara ärlig för en gångs skull eller ska han fortsätta ljuga?
sv
21:00
 P-Valley
Sätt dig ned och ta del av Mississippis historia...
sv
22:00
 P-Valley
Andres kampanj för att bli borgmästare får medvind när konflikten mellan Autumn och Uncle Clifford eskalerar. Mercedes tillvaro i Memphis blir alltmer tilltrasslad samtidigt som Lil’ Murda hjälper Big Teak att finna fotfästet i en…
sv
23:00
 Lawless
Bröderna Forrest, Howard och Jack Bondurant är framgångsrika hembrännare och spritleverantörer under förbudstiden i USA. Men när specialagenten Charlie Rakes dyker upp förändras allt.
sv

TV-vodič - nedelja, 12. 05. 2024

00:55
 A Long Way Down
Fyra personer möts av en slump på ett hotelltak i London. Det är nyårsafton, hela huset festar, men de fyra personerna har alla gått upp på taket med planer på självmord.
sv
02:30
 Beck - Ett nytt liv
Martin Beck är tillbaka efter sin sjukskrivning, till glädje för sina kollegor. Beck-gruppen får ett mordfall där en medlem av en dansk knarkliga har hittats död i vattnet vid Liljeholmen i Stockholm. Är det början på ett gängkrig?
sv
04:00
 Dag för dag
På ett äldreboende möter vi Malte, Rut och demente Tage, samt vårdaren Katrin och städaren Simon. Denna brokiga grupp ger sig snart ut på en oförglömlig husbilsresa genom Europa för att uppfylla en sista önskan.
sv
05:45
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:50
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:15
Emil och griseknoen
Emil gör fler hyss än det finns dagar på året, säger hans mamma. Men han hinner med en hel del annat också. Under auktionen i Backhorva gör han flera egendomliga affärer.
sv
07:50
 Utvandrarna
Småland, i mitten av 1800-talet. Bondeparet Karl-Oskar och Kristina kämpar för att få tillvaron att gå ihop. Till slut tas det svåra beslutet att emigrera till Amerika.
sv
10:55
 Kärlekens labyrinter
Det är vinter i Paris. Sarah och Jeans lyckliga tillvaro skakas om när hon efter många år träffar på sin förra pojkvän Francois, som var en vän till Jean när de en gång träffades.
sv
12:50
 En man som heter Ove
En dramakomedi om 59-åringen Ove som är bostadsområdets vresige ordningsman. När den höggravida Parvaneh med familj flyttar in i radhuset mittemot, och råkar krocka med Oves brevlåda, blir det upptakten till en berättelse om…
sv
14:45
The Summit
Den 1 augusti 2008 miste elva klättrare livet på K2, världens näst högsta berg, under mystiska omständigheter. Denna rafflande och prisbelönta dokumentär skildrar med en blandning av autentiska bilder och dramascener en av de…
sv
16:25
 Den ofrivillige golfaren
Finansmannen Bruno och galleristen Mette slår vad om att vem som helst kan lära sig spela golf lika bra som Bruno på en vecka. Av en slump upptäcker de Stig-Helmer som går med på att lära sig spelet.
sv
18:10
 Now You See Me: The Second Act
Efter att ha besegrat FBI för ett år sedan väntar The Four Horsemen på att bli kontaktade av The Eye, en grupp magiker som rekryterat dem. J.
sv
20:15
 Five bedrooms
Liz återkomst från studierna gör Harry påmind om att hans eget liv står still, men plötsligt får han en fråga från Geri som förändrar allt.
sv
21:00
 Gåsmamman
Säsongsstart. Tre år har gått sedan Sonja iscensatte sin egen död och tog över Majorens identitet. Sonja och Lukas sköter affärerna från Oslo, men när ett möte går snett gör de upp en plan för att tar sig ur sitt kriminella liv för…
sv
21:45
 Gåsmamman
Klara är kidnappad och Nina måste snabbt få fram pengar till lösensumman. Linus försöker att skydda Tanja som blivit hotad på ungdomshemmet.
sv
22:30
 Holy Spider
I Holy Spider möter vi Rahimi, en kvinnlig journalist som beger sig till Irans heliga stad Mashhad för att undersöka en rad mord på prostituerade kvinnor. Rosad och prisad thriller av Ali Abbasi som gjorde filmen Gräns.
sv