TV4 Stars

TV4 Stars

Sweden

TV-vodič - sreda, 03. 04. 2024

00:20
 Kapningen
Seriestart. Fredrika Bergman, som arbetar på Justitiedepartementet, blir indragen i utredningen av ett kapat flygplan.
sv
01:05
 Kapningen
I ett försök att vända planet övertygar Alex sin son att gå bakom ryggen på sin kapten, Karim. Fredrika besöker den häktade professorn Said Khelifi, vars frigivning är ett av kaparnas krav, samtidigt som hon får ny information om…
sv
01:50
 Tunn is
Seriestart. Sveriges utrikesminister Elsa Engström reser till Grönland för att driva igenom ett förbud mot oljeborrning i Arktis. Plötsligt tas hennes rådgivare Viktor som gisslan under en utstuderad attack på ett närliggande fartyg.
sv
02:35
 Tunn is
Liv tvingas ta saker i egna händer när hon nekas att delta i utredningen om fartygsattacken. Elsa försöker övertyga sina ministerkollegor om att fortsätta mötet och den lokala polischefen Enok upptäcker en ledtråd om ett eventuellt…
sv
03:20
 Eden
Jakten på Hedwig fortsätter samtidigt som den skandalomsusade filmstjärnan Andy Dolan uppenbarar sig som en nyckelperson i berättelsen om hennes försvinnande. I detta avsnitt får vi följa den ödesdigra kvällen ur hans perspektiv.
sv
04:05
 Eden
Pressen på polisen ökar samtidigt som mordet på en lokal knarklangare spär på deras problem ytterligare. Polischef Lou Gracie håller på att tappa lugnet när hans djupaste hemlighet hotar att avslöjas.
sv
05:00
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
05:25
 Comedy Queen
Ungdomsfilm om 13-åriga Sasha vars mamma inte längre lever. I hemlighet skriver Sasha en lista på allt hon måste göra för att överleva sorgen: Raka av sig håret, tacka nej till en hundvalp och framförallt, bli ståuppkomiker - en…
sv
07:00
 Sune i Grekland - All Inclusive
Nu är Sune tillbaka! Varje år brukar han och resten av familjen tillbringa semestern i Myggträsk, men det här året händer något oväntat. Pappa Rudolf har bokat en all inclusive-vistelse för hela familjen i Grekland.
sv
08:35
 Now You See Me: The Second Act
Efter att ha besegrat FBI för ett år sedan väntar The Four Horsemen på att bli kontaktade av The Eye, en grupp magiker som rekryterat dem. J.
sv
10:40
 Five bedrooms
När Pete får veta att Harry ljugit om deras förhållande, hotar han med att göra slut. Trots rädslan för sin mammas reaktion beslutar sig Harry för att komma ut. Det blir lättare sagt än gjort.
sv
11:25
 Five bedrooms
Heather vill att hennes 50-årsdag ska passera obemärkt förbi. Det tycker inte hennes kompisar i huset som planerar en stor överraskningsfest. Till råga på allt får hon reda på att hennes man dejtar receptionisten på jobbet.
sv
12:10
 American Auto
Jobbgänget hamnar hemma hos Katherine för en oskyldig kväll av god dryck och teambuilding. Men saker och ting eskalerar snabbt när alla får reda på att Katherine och Richard är mitt uppe i en skilsmässa.
sv
12:30
 American Auto
Katherine vill göra stora förändringar på kontoret efter att nyheten om hennes skilsmässa offentliggjorts. Saker och ting går åt fel håll när Katherine blir presenterad för Cyrus drömbil.
sv
12:55
 Astrid & Lilly Save the World
Ett efterhängset monster tvingar alla att återuppleva sina värsta barndomsminnen.
sv
13:40
 Fejkpatient
Albin vägrar att prata med sin pappa, så Anita tar saken i egna händer. Samtidigt stöter Albin ihop med sin före detta vän Chippen.
sv
14:00
 Fejkpatient
Ett år tidigare. Albin och Chippen bor ihop och båda har skådespelardrömmar. De jobbar tillsammans på sjukhuset som en väloljad låtsaspatient-duo.
sv
14:30
 Solsidan
Fredde vill inget hellre än att återvända till jobb, men först behöver Ludde bli påmind om hans förträfflighet. Mickan förfasar sig över Viktors gymnasieplaner och Alex är frustrerad över att Anna ägnar all sin vakna tid åt att…
sv
14:55
 Solsidan
Alex och Anna ser fram emot en kravlös parmiddag, men kvällen urartar när inbjudningslistan utökas i oönskad riktning.
sv
15:20
 Långt ifrån dig
Massimo och Candela brottas med varsitt problem, och då uppenbarar sig visionerna på nytt. I Sevilla hjälper de till att rädda Candelas flamencoshow och i Rom går det upp för Massimo att en krävande klient inte är värd allt besvär.
sv
16:10
 Sjölyckan
Klara upptäcker att Ruth har blockat både henne och Rille på Instagram och känner sig avvisad i egenskap av tråkig morsa.
sv
16:35
 Sjölyckan
Berndt och Söderberg håller på som två nyförälskade tonåringar och Klara tycker att det är opassande. Mats och Berndt bondar som aldrig förr vilket gör Tomas stressad. Kommer Berndts och Tomas dåliga band att överföras på Noah?
sv
17:00
Ronja Rövardotter
Ronja växer upp i Mattisborgen tillsammans med sina föräldrar, rövarhövdingen Mattis och hans fru Lovis. En dag möter hon pojken Birk som flyttat in i den delen av borgen, men det blir ingen enkel vänskap eftersom deras familjer är…
sv
17:25
Ronja Rövardotter
Ronja växer upp i Mattisborgen tillsammans med sina föräldrar, rövarhövdingen Mattis och hans fru Lovis. En dag möter hon pojken Birk som flyttat in i den delen av borgen, men det blir ingen enkel vänskap eftersom deras familjer är…
sv
17:50
 Korridoren
Det råder utegångsförbud i Uppsala till följd av en gasläcka. För att få tiden att gå försöker korridorsgänget att spela spel, men alla samtal leder till bråk.
sv
18:15
 Korridoren
Säsongsavslutning. Saga frågar om Jenny vill följa med till Berlin nästa vår. Jenny lämnar in en ny version av sin skuggtenta och berättar sanningen om studierna för sin mamma.
sv
18:40
 Five bedrooms
Harry får en oväntad men glad överraskning när Manju bjuder hela gänget plus Marty och Xavier till en stor familjefest. Men Harrys glädje dämpas snart när han inser vad Manju förväntar sig av honom.
sv
19:30
 American Auto
Seriestart. Bilföretaget Payne Motors välkomnar sin nya vd, Katherine, en erfaren chef med stor potential, om det inte vore för hennes totala okunskap om just bilar...
sv
19:50
 American Auto
Katherine får fullt upp med krishantering när en seriemördare visar sig köra runt i en Payne. Jack försöker att hitta sin roll på företaget.
sv
20:15
 American Auto
Katherine utlovar ett stort tillkännagivande på sitt första kvartalsmöte. Jack och Elliot förhandlar fram ett avtal med fabriksarbetarnas fackförbund.
sv
20:35
 American Auto
Sadie och Cyrus funderar över hur ärliga de kan vara om Katherines bilförslag. Elliot trycker på Dori sin argsinta hund.
sv
21:00
 Trigger Point
Seriestart. Mitt under en tärande värmebölja kallas bombteknikerna Lana Washington och Joel Nutkins ut på ett nytt uppdrag.
sv
21:45
 Hightown
Owen försätter Sarah i stor fara när han för bort henne. Jackie närmar sig en lösning på morden på prostituerade i området och samtidigt samarbetar Charmaine med Osito igen.
sv
22:40
 Why Women Kill
Alma och Bertram lanserar en plan för att förhindra en potentiell motgång. Dee tar hjälp av Vern när hon misstänker att Scooter ljuger och Rita försöker att rensa luften med Catherine.
sv
23:25
 Why Women Kill
Alma får veta att societetsklubben planerar ett överraskningsbesök i hennes hem. Hon övertalar Bertram att hjälpa till med förberedelserna, trots att polisutredningen om deras saknade granne pågår för fullt i bakgrunden.
sv

TV-vodič - četrtek, 04. 04. 2024

00:10
 Kapningen
Erik tar hjälp av Osman för att ta sig ner i planets lastutrymme, där de under enorm press tvingas undersöka en misstänkt bomb.
sv
00:55
 Kapningen
Erik och Osman försöker desperat att ta sig in i cockpit utan att sprida oro bland passagerarna. Karim blir huvudmisstänkt och samtidigt som Alex försöker lokalisera hans familj gräver Fredrika vidare i Edens mystiska förehavanden.
sv
01:45
 Tunn is
Tasiilaq är avskuret från omvärlden till följd av ett förödande sabotage. Enok misstänks för brott medan Liv upptäcker en koppling mellan fartygets angripare och den ryska regeringen - som aktivt motarbetat Elsas avtal på den…
sv
02:30
 Tunn is
Liv och Enok börjar samarbeta. De reser norrut för att följa upp en ledtråd som kan leda till den kidnappade besättningen.
sv
03:20
 Eden
I sökandet efter svar springer Scout på en av Hedwigs närmaste vänner, Cam, som berättar om planen han och Hedwig haft om att starta ett nytt liv ihop.
sv
04:05
 Eden
Nya detaljer om Hedwigs barndom uppenbarar sig och Scout gräver vidare i hur Hedwigs tillvaro såg ut innan försvinnandet.
sv
04:55
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:10
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
05:35
 The Stones and Brian Jones
Brittisk dokumentär om gitarristen Brian Jones, grundaren av The Rolling Stones, som skildrar hans liv, eftermäle och förtidiga död. För regin står Nick Broomfield, känd för musikdokumentärer som Biggie & Tupac och Kurt and Courtney.
sv
07:10
 Sune i fjällen
Följ med familjen Andersson på deras galna skidsemester i fjällen. Sune, familjens flörtige tjejtjusare dras ännu en gång in i ett krångligt förhållande medan pappa Rudolf tampas med sina egna utmaningar som förälder.
sv
08:40
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
10:30
 Five bedrooms
Ben försöker förbättra sin relation till Mia och bestämmer sig för att ställa till med en riktig familjemiddag i huset. Paella står på menyn och alla är på plats. Men middagen blir inte riktigt så trevlig som han önskat.
sv
11:15
 Five bedrooms
Säsongsavslutning. Harry tar mod till sig och berättar för Manju om kärleken till Pete, bara för att upptäcka att Pete inte alls är den han trodde. Ett år har gått och det har blivit dags att sälja huset, men några får kalla fötter.
sv
12:05
 American Auto
När Wesleys morfar går bort, får Katherine och teamet reda på en hemlig plan som han haft i åtanke för bolaget. De tvingas därför att ta till drastiska metoder på begravningen, med förhoppning om att stoppa den.
sv
12:25
 American Auto
Wesley fortsätter att avbryta Jacks dialoger med potentiella bilåterförsäljare. Sadie försöker att få ihop sin redigering av bildspelet inför eventet, samtidigt som Katherine ställs öga mot öga med hennes fobi - kaniner.
sv
12:50
 Astrid & Lilly Save the World
Rektor Varshidi blir besatt av en demon, och Astrid och Lilly måste utföra exorcismen.
sv
13:30
 Fejkpatient
Albin vaknar på sjukhuset, med Anita och Felix vid sin sida. Läkaren Zoya berättar om en befarad hjärntumör och det blir akut operation. Felix möter upp Cissi och berättar om läget.
sv
13:55
 Fejkpatient
Cancerbehandlingen fortsätter, men Albin vill inte gå i Yvonnes stödgrupp. Cissi dyker oväntat upp på Albins födelsedag och Albin flyr till skogs men blir till slut upphämtad av Gunnar.
sv
14:25
 Solsidan
Anna har åkt till Ungern och Alex är kvarlämnad med Palle som inte bidrar det minsta till hushållsarbetet. Fredde och Mickan drabbas av sömnbrist till följd av Viktors högljudda sexliv och snart står Freddes älskade mancave på spel.
sv
14:45
 Solsidan
Alex har laddat för en barnfri tv-helg när han plötsligt blir meddragen på Wilmas skolresa till den primitiva Vikingabyn. Mickan får höra att ADHD är supertrendigt och låter sig utredas av en psykolog.
sv
15:10
 Långt ifrån dig
Massimo och Candela har svårt att acceptera sina mammors nya pojkvänner, men visionerna bidrar med nya perspektiv. Massimo väljer att sluta fred med Enzo och Candela reagerar med långsiktig omtanke när hon får ny information om…
sv
16:05
 Sjölyckan
Rille blir paranoid när en potentiell äktenskapskris seglar upp med röd varningsflagg. Lily stör sig på att Tomas gjort hela barngrejen förr, samtidigt som Tomas tycker att det är svårt att låtsas som att han inte vet något om hur…
sv
16:30
 Sjölyckan
Säsongsavslutning. Efter en hel sommar på Sjölyckan med Söderberg och hennes son Mats på ständiga besök börjar Klara få nog.
sv
16:55
Ronja Rövardotter
Ronja växer upp i Mattisborgen tillsammans med sina föräldrar, rövarhövdingen Mattis och hans fru Lovis. En dag möter hon pojken Birk som flyttat in i den delen av borgen, men det blir ingen enkel vänskap eftersom deras familjer är…
sv
17:20
Ronja Rövardotter
Ronja växer upp i Mattisborgen tillsammans med sina föräldrar, rövarhövdingen Mattis och hans fru Lovis. En dag möter hon pojken Birk som flyttat in i den delen av borgen, men det blir ingen enkel vänskap eftersom deras familjer är…
sv
17:45
 Handen på hjärtat
Seriestart. Ava är parterapeuten som med sin övernaturliga förmåga hjälper andra med deras relationsproblem. För egen del har hon tappat tron på att hitta kärleken, tills hon en dag får en vision som omkullkastar allt.
sv
18:10
 Handen hjärtat
John flyttar in på terapimottagningen. Ava får allt svårare att stå emot sina känslor och tar därför till drastiska metoder för att bli av med honom.
sv
18:35
 Five bedrooms
Trots att Ben mest går runt och tycker synd om sig själv kommer Heather på sig själv med att vara extra vårdande och omhändertagande vilket får hennes inre alarmklockor att ringa.
sv
19:25
 Solsidan
Fredde fejkar utbrändhet för att få mer tid över till sina andra intressen, men inser snabbt att han begått ett misstag.
sv
19:50
 Solsidan
Alex drabbas av förödande självtvivel när han och Anna reser iväg för lite romantisk egentid. Eva och Rune passar barnen, men en mörkläggning inleds när de tappar bort Wilma.
sv
20:10
 Vuxna människor
Mathilda gör vad hon kan för att Johannes inte ska upptäcka hennes hemlighet samtidigt som Martha döljer en annan stor grej för Sebastian.
sv
21:00
 Yellowstone
För familjen Dutton är just familjen viktigast av allt, men nya upptäckter hotar deras samhörighet.
sv
22:15
 Hightown
Säsongsavslutning. Ray och Renee finner sig själva inträngda i ett hörn och tvingas köpslå med djävulen. Shanes pragmatiska förhållningssätt sammanför två svurna fiender och ett slumpmässigt möte hjälper Jackie att avgöra vilken sida…
sv