TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

TV-vodič - sobota, 30. 03. 2024

00:50
 All the Money in the World
1973 blir 16-årige John Paul Getty III, barnbarn till miljardären J. Paul Getty, kidnappad i Rom. Hans mor Gail, som är frånskild sedan två år, måste försöka övertala sin excentriske farfar att hjälpa till, något som inte är helt…
sv
03:00
 12 Years a Slave
Solomon Northup är en fri svart man som arbetar som musiker i 1840-talets Washington D.C. när han kidnappas av slavhandlare och säljs till en plantage i Louisiana.
sv
05:10
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:15
Eldsjäl
Animerat äventyr som utspelar sig i 1930-talets New York där unga Georgia drömmer om att bli brandsoldat som sin pappa. När en pyroman härjar i staden klär hon ut sig till "Joe" och får en chans att förverkliga sin dröm.
sv
06:45
 Huset med den mystiska klockan
Föräldralösa Lewis flyttar in hos sin farbror i ett hus fyllt av mystik och hemligheter. I väggarna har en elak trollkarl gömt en klocka, ingen vet vad den gör, bara att det är något farligt.
sv
08:30
 Belle
Japansk animerad fantasy inspirerad av klassikern Skönheten och odjuret. Suzu är en blyg skolflicka men vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet – Belle – i den virtuella världen U, där hon är ett…
sv
10:30
 Lotta på Bråkmakargatan
Lotta på Bråkmakargatan är en käck och busig femåring. En dag när Lotta ser sina syskon Jonas och Mia komma cyklande i en farlig fart, skriker hon "Jag kan visst cykla, tänk för att jag kan det ni!
sv
11:45
 En man som heter Ove
En dramakomedi om 59-åringen Ove som är bostadsområdets vresige ordningsman. När den höggravida Parvaneh med familj flyttar in i radhuset mittemot, och råkar krocka med Oves brevlåda, blir det upptakten till en berättelse om…
sv
13:40
 Änglagård - andra sommaren
Storstadsborna Fanny och Zac återvänder till det lilla samhället Yxared där Fannys ärvda herrgård, Änglagård, ligger. När de kommer fram möts de av beskedet att gården har brunnit ner.
sv
15:55
 The Stones and Brian Jones
Brittisk dokumentär om gitarristen Brian Jones, grundaren av The Rolling Stones, som skildrar hans liv, eftermäle och förtidiga död. För regin står Nick Broomfield, känd för musikdokumentärer som Biggie & Tupac och Kurt and Courtney.
sv
17:30
 Bränn alla mina brev
Efter ett gräl med sin fru inser författaren Alex Schulman att han måste ta itu med sin vrede. Det är en ilska som gått i arv i generationer och släktens alla konflikter och vendettor tycks börja hos en och samma person, morfar Sven…
sv
19:25
 Comedy Queen
Ungdomsfilm om 13-åriga Sasha vars mamma inte längre lever. I hemlighet skriver Sasha en lista på allt hon måste göra för att överleva sorgen: Raka av sig håret, tacka nej till en hundvalp och framförallt, bli ståuppkomiker - en…
sv
21:00
 John Wick: Chapter 3 - Parabellum
Superyrkesmördaren John Wick återvänder med ett högt pris på sitt huvud: 14 miljoner dollar.
sv
23:10
 Anna
Under ytan bakom Annas slående skönhet döljer sig en hemlighet som kommer att släppa loss hennes outsläckliga styrka, och göra henne till en av världens mest fruktade statsavlönade lönnmördare.
sv

TV-vodič - nedelja, 31. 03. 2024

01:05
 Greenland
Katastrof-actionthriller där jorden hotas av ett kometnedslag. I Atlanta, Georgia, möter vi ingenjören John Garrity som tillsammans med frun Allison och sonen Nathan kämpar för att fly och överleva när de inser vidden av den kommande…
sv
04:00
 Inget program
Inget program
sv
06:05
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:30
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:55
King on Screen
Stephen Kings verk har legat till grund för över 80 filmer och tv-serier, vilket gör honom till den mest filmade nu levande författaren.
sv
08:40
 G - som i gemenskap
En film om kärlek, hasch och rock 'n' roll! Robban har hamnat snett i livet. Han tar droger och umgås i skumma kretsar. Alex är sångare i källarbandet Barn i Bredäng, men överger sina kompisar för en chans till karriär.
sv
10:30
Lotta 2 - Lotta flyttar hemifrån
Lotta är en käck och busig femåring. Den här morgonen ser allt ut att vara som vanligt. Men Lotta är alldeles rasande, för mamma har sagt att hon ska ta på sig den otäcka jumpern som killar och sticks. Fy, vad mamma är dum!
sv
11:55
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
13:45
 Änglagård: Tredje gången gillt
Fanny och hennes dotter Alice reser tillbaka till den lilla byn i Östergötland och frågan om vem som är Fannys pappa väcks ännu en gång.
sv
15:40
Släpp fångarne loss, det är vår!
En fängelsefars om Frida och hennes långe vän som vill ha en mänskligare fångvård i en vänligare värld. Men när fången Harald Hansson rymmer, tar sig in i Fridas lilla hus och slår sönder allt, då orkar hon och hennes vän inte vara…
sv
17:20
The great Buster
En ny dokumentärfilm om stumfilmens store mästare Buster Keaton. Sin beundran uttrycker Quentin Tarantino, Werner Herzog, Mel Brooks, 104-årige Norman Lloyd, Johnny Knoxville från Jackass, med flera.
sv
19:00
 Long Shot
När Fred Flarsky, en otursförföljd journalist stöter på sin första kärlek Charlotte Field lyckas han charma henne. Det är bara ett problem – Charlotte är nu USA:s utrikesminister.
sv
21:00
 Willy's Wonderland
En man luras att ta nattskiftet på Willy’s Wonderland, en nöjespark hemsökt av åtta mekaniska djurmaskotar som är ute efter blod.
sv
22:25
 The Marksman
Jim Hanson är ranchägare och krigsveteran från marinkåren. En dag blir han inblandad i skottlossning längs gränsen och räddar en pojke på flykt undan en knarkkartell, vilket blir början på en dödlig jakt.
sv